37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Kovács Kata Flóra összes RPG hozzászólása (21 darab)

Oldalak: [1] Le
Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2014. december 24. 17:00 Ugrás a poszthoz

Linácska <33
Ruha | Taláros | December 1

És tényleg itt lehet. Édesanyja megengedte, hogy iskolába járjon, és itt tanulhasson. Mióta várta már ezt. Bár lehet, hogy csak, azért engedték el, mert már idegesítette a nőt, a kérlelésével. Ne ez a lényeg, hanem, hogy itt lehet, és a Bagolykőbe járhat, mint a legtöbb korabeli gyerek. Ezzel csak egy gond van. Pont a szünet előtt jelentették be neki, hogy iskolába járhat, szóval csak az újévben kezd. De Kata számára ez sem akadály. Nem szokta siettetni a dolgokat, így most azt is kivárja, hogy itt legyen a következő év és iskolapadba ülhessen. Addig is Talároson tölti az időt. Jobban mondva ezt a napot, mert este utazik vissza Bogolyfalvára. Cél nélkül érkezett, sőt igazából reggel jutott az eszébe ez a kiruccanás. Az otthoni ajándékozás már megvolt, így azzal nem kell foglalkoznia, ami jó, mert így magára költheti a zsebpénzét. Az iskolából még nem ismer szinte senkit, és társat sem talált erre az útra. Ezek talán az az egyik oka, hogy csak ma reggel pattant ki a fejéből az ötlet. Kata szeret a társaság középpontjában lennie, ezért kicsit szomorú, amiért egyedül kell járkálnia a vásárban. A megmentője azonban nem várat magára sokat, mert egy hangos kiáltás hallatszik a háta mögül, majd súly is társul hozzá. A hang gazdája nem más, mint az ő egyik régi barátnője Linácska. Még gyerekkorukban ismerték meg egymást, és az óta tartják a kapcsolatot. Talán a másik szőke az oka annak, hogy iskolába szeretett volna jönni. Lina ugyanis sokat mesélt az itteni dolgokról és emberekről. A leveleit élvezet volt olvasni, mikor a lány mindenfélét írt. De végül győzött az igazság, ebben az esetben a lány meggyőzőképessége. De azért hálás, hogy a szülei fizetik az iskolát, mert el kell ismerni, hogy drága.
- Helló-helló - köszön a másiknak. Megszokása, hogy köszönésnél kétszer mondja ki a szót. Nem tudja, hol tanulta, de megtetszett neki. Az elköszönése is hasonló, csak azt az egyik kedvenc sorozatából vette. Ám annak még nincs itt az ideje, hiszen már rég nem találkoztak, így nem tervezi még a búcsúzkodást. Esetleg, ha Lina is a kastélyba megy vissza, akkor mehetnek együtt - Eddig győzködtem anyuékat. De végül belementek és elengedtek a suliba. Ugye, milyen szuper?
Nála nincs izgatottabb diák az egyszer biztos. Reméljük majd a tanulásba is ilyen boldogsággal veti bele magát.
- Viszont te sem írtál egy jó ideje. És ezt nézd, mit kaptam. Egy ezüstgyűrűt - mutatja a gyűrűsujját.
Utoljára módosította:Kovács Kata Flóra, 2014. december 24. 17:09
Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2014. december 26. 20:00 Ugrás a poszthoz

Linácska <33
Ruha | Taláros | December 1

Nem hitte volna, hogy rögtön az első nap összefut gyermekkori barátnőjével. Vajon mit tartogat még ez a nap? Az biztos, hogy már nem fog unatkozni, mert itt van Lincsi. Lehet, hogy akkor is izgalmas lenne a vásár, ha egyedül lenne, de ki nem állhatja a magányt. Ez talán, a miatt van, mert szeret beszélni, és sok minden történik vele, amit mindenkinek elakar mesélni. Bár ebből néha sok probléma és gond adódik, mert vannak olyan sztorik, amiket nem sokan hisznek el. Ilyen az, amikor a lány vízen járt. Éppen Balatonon nyaraltak, és ekkor jelentkezett az ereje. Ezen az utazáson találkozott a másik szőkével, aki rögtön odament hozz, de nem furcsálta a dolgot. Innen tudták egymásról, hogy varázslók.
- Én küldtem levelet. Nem kaptad meg? Az a hülye bagoly lehet az oka. Viszont vissza sem hozta a levelet. Akkor ki kaphatta vajon meg? - kérdezi és a mondat végére kitör belőle a nevetés. El tudja képzelni, hogy a személy, aki megkapta, miként reagált. Ám a mosoly nem tart sokáig, mikor Lina elkezd mesélni a volt barátjáról. Halott már a fiúról, viszont nem tudott sokat hozzászólni, ehhez a témához, mert még neki nem volt komolyabb kapcsolata. A testvére úgy gondolta eddig, hogy fiatal még a pasizáshoz. De most itt van, és senki nem állhat az útjába. Persze, ezt nem úgy kell érteni, hogy minden pasival kikezd, de ha valaki randira hívja, és bírja a srácot, akkor nem utasítja vissza.
A találkozáson és a hogylét kérdésen túljutnak, így Kata megmutatja a Karácsonyra kapott gyűrűjét. Már régóta szeretett volna egyet, és az anyja pont olyat választott, ami a stílusához is illik.
- Ádám azt nem engedné - adja meg a feleletet a lánykéréses kérdésre. De egyébként sem mondana még senkinek igent. Majd kicsit később. Nem siet sehová, mindennek meg van a maga ideje.
- Te lennél az egyik személy, akinek az elsők között szólnék - mosolyog a másikra. Közben elérnek egy vattacukrot árusító bódéhoz, ahol a lány vesz egy jó nagy adagot. Általában a savanyú ízeket szereti, de van olyan édesség, amit nem bír ki, hogy ne egyen. Pl. a vattacuor.
- És milyen emberek vannak itt a suliban? Vannak barátnőid? Mesélsz róluk egy kicsit. És a kicsi alatt azt értem, hogy jó sokat. Névvel ellátva. Ha lehet, főleg az eridonosokról mesélj. Velük több időt fogok tölteni, mint a többi házzal. De azért róluk is mond pár dolgot - néz a másikra csillogó szemekkel. Fel van pörögve? Igen! Mindent tudni akar a sulis életről, és a szereplőiről. Minnél többet ismer belőle, annál könnyebb lesz a beilleszkedés. Az olyan emberekkel fog berátkozni, akik személyiségileg hozzá hasonlók. Mint Lina.
Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. január 12. 12:23 Ugrás a poszthoz

Alíz és Kimiko
Valamit fel kell venni.

A tél a második kedvenc hónapja. Olyan szép ilyenkor a táj, és hógolyózhat, meg hóangyalt is csinálhat. De a legeslegkedvencebb tevékenysége az a hóemberépítés. Olyan jó mikor pár emberrel összefogtok és építetek egy hatalmas embert hóból, répaorral, és arccal. Bár ilyenkor nem könnyű találni "alapanyagokat" hozzá, mert a kövek elbújnak a fehérség alatt, szenet pedig nem kapnak csak úgy a diákok. Kata legalábbis nem próbálta még, de nem is járt a gondnok szobájában. A lány úgy tartja, hogy ő felel a melegért az iskolában. A bácsi szokta begyújtani a kandallókat a klubhelyiségben és még ehhez hasonló dolgok. De kivételesen nem ezeket a dolgokat csinálja. Már nem. Pár perce már segített pár előkészítősnek, akik túl magasra csinálták az emberkét, és nem érték fel a fejét. Szívesen tesz ő bármit is az emberekért, mert szeret segíteni másoknak, és persze kedvességből is. De nem ez a lényeg! Szóval éppen enni indult, mert az ebédnél nem sikerült sokat ennie. Lepillantott a tényárjára, majd mikor újra a felszolgált tálcákra pillantott már eltűnt az étel. Hát ilyet ki mert megcsinálni? Így számára nem volt elég laktató, ami két embernek is megfelelt volna. Mondták már neki, hogy ne egyen annyit nem illik, de, ha ekkora étvágya van, akkor mit csináljon? Megkockáztatható, hogy az evés az egyik kedvenc hobbija, ezt pedig kiegészíti az alvás. Sokszor mondták már, hogy nem embernek kellett volna születnie, hanem macskának. Innen ered, hogy ez az állat a kedvence.
Rögtön az első étterembe betért, amit meglátott. A hely kellemes és barátságos. A szeme rögtön fel is csillan arra, gondolatra, hogy nem kell egyedül étkeznie, mert szobatársai is itt étkeznek. Ez mekkora mázli.
- Leülhetek? - kérdezi őket, miután odasietett az asztalukhoz. Tanították őt jó modorra, és előbb megkérdezi, hogy helyet foglalhat-e, nehogy megzavarjon valamit. Lehet, hogy a két lány éppen egy újabb csínytevésen gondolkozik. Hallott jó pár dolgot, amit a másik szőke szobatársa hajtott végre, de azért Alíz sem panaszkodhat. Szeretne részt venni az egyik hasonló rosszaságban. Olyan jó lenne.
Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. február 7. 15:52 Ugrás a poszthoz

Linácska <33
Ruha | Taláros | December 1 | Bocsánat a késői válaszért

- Én is kíváncsi lennék az arcára, mikor elolvassa a sorokat. Egyáltalán, ha eltudja - mosolyog a lány. Mindenki tudja, hogy macskakaparás az írása, és külön tudomány, ha valakinek sikerül elolvasnia. Csomószor kikészítette a magántanárát azzal, hogy olvashatatlanul ír. Egyszer sem próbált meg javítani az írásán. Mondták már neki, hogy írjon szebben, de ezeket a kéréseket figyelmen kívül hagyta. Általában mindig hallgat az édesanyjára, de nem szeret írni, és ezt a nő is tudhatja.
A vattacukor mindkét lánynak megfelel, mint édesség, így vesznek fejenként egyet-egyet. Ki tudna ellenállni ezeknek az édességeknek? Azt most figyelmen kívül kell hagyni, hogy ragadósak és mindent összekennek. Minden jóban van valami rossz. Vagy fordítva van?
. Én úgy tudom, hogy a rellonosok nem kedvesek, sőt inkább gonoszak
 - néz nagy és kíváncsiságtól teli szemekkel a másikra. Hallott pár dolgot a zöldekről, amik csupa rosszak, és ezért is nem akart abba a házba kerülni. Nem mintha lett volna választása, de megkönnyebbült sóhajt hallatott, mikor a süveg az Eridont ejtette ki. Eddig onnan sem ismer senkit, de szent meggyőződése, hogy a piroskák nem gonoszak.
- Nemcsere? - kérdezi nevetve - Megnézném Ádámot lányként magassarkúban és szoknyában. És, és sminkben is.
Szegény srác, ha ezeket hallaná. Közben egy ajándékos bódéhoz kerülnek a lányok, ahol mindenféle karácsonyi kacatokat árulnak. Van itt minden, ami szem, szájnak ingere.
- Szeretnél valamit venni? - érdeklődi meg a másiktól. Bár adtak neki költőpénzt, azt nem itt szeretné elkölteni, hanem a faluban. Amikor ott jártak beszélgetni az igazgatóbácsival, akkor látott pár érdekes boltot, amik felkelteték az érdeklődését.
- Majd a faluban is eljössz velem vásárolni? Szükségem lenne pár dologra.
Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. március 8. 00:44 Ugrás a poszthoz

Kilián
Forrcsoki pajti *-*


A könyvtárba készült most mégis a falu felé veszi az irányt. Pedig a délutánt tanulással kéne töltenie, ha jó jegyeket szeretne szerezni a vizsgáira. Anyja egyik kikötése, hogy jól kell teljesítenie különben, hazaparancsolja. Azt pedig nem szeretné. Bár rég látta a tesóját, mert eddig még nem sikerült elcsábítani ide. Viszont, ami késik, nem múlik. De visszatérve az első dologra, épp a lépcsőn ment le, mikor meglátta Ádit. Vagyis azt hitte, hogy ő az, de mint kiderült mégsem. Kicsit szégyelte magát amiatt, hogy ennyi idő után nem ismerte meg. Könyvek nem voltak a kezében, mert úgy gondolta, hogy ahová megy ott lesz minden, így volt lehetősége felugrani Ádi hátára. Már kérdezni akarta, hogy vele tart-e, de megpillantotta az arcát és gyorsan leszállt róla. Á, dehogy volt kínos a dolog, kicsit sem. Gyorsan bocsánatot kért lehajtott a fejjel, és indult volna el, mikor felmerült a forrócsokizás. Erre az ajánlatra ki mondhatna nemet?
Most délutánra beszélték meg a találkozót a pillangóban. A lánynak mindegy lett volna, hogy hova mennek, csak a gyorsétterembe ne. Oda nem térne vissza. Ha a fiú a csárdát választotta volna, kicsit vonakodva, de igent mondott volna. Oda ijesztő emberek járnak és nem olyanoknak való, mint Kata. Mindazonáltal jobban szereti a nyugodt helyeket, amik inkább rózsaszínek és giccsesek, mintsem lepukkantak és veszélyesek. És a bátyja sem örülne neki, ha ilyen helyekre járkálna. Nem sokat járt a faluban, így előbb indult, mint tervezte, és jól is tette, mert eltévedt útközben. Nem erőssége a tájokozódás, ezt már tapasztalta párszor. De sikeresen megtalálja a helyet, amit keresnie kell és be is tér. Körbenéz a helyiségben és megpillantja a srácot, akit keres. Mosolyogva közeledik felé, majd leül a szemközti székre.
- Szia - köszön, és a pincéreket kezdi keresni. Nem siettet senkit, majd idejönnek hozzá, ha lesz idejük. Kata addig a szemben ülő fiút kezdi el nézni. Még nem is tudja a nevét.
Utoljára módosította:Szenyorrríta Nagy-Máday Kata , 2015. április 2. 15:36
Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. március 14. 11:47 Ugrás a poszthoz

Lincsike <3
Még az első nap | Ruha

- Itt vagyok, itt vagyok, itt vagyok! - örömködik a szőke lány. A napokban rengeteg levelet kapott az édesanyjától, hogy nem-e akar várni még egy évet, vagy nem menne inkább haza. De mindegyikre az volt a válasza, hogy nem. Már itt van, régóta ezt várta, nem fog meghátrálni. De legalább az apja támogatja. Szerinte jót tesz a lánynak a változás és nem kell az egész életét Debrecenen töltenie. A szülők elváltak, így nem értette a két gyerek, hogy az apjuknak, hogy sikerült meggyőzni a nőt. Kata a makacsságát az édesanyjától örökölte, így nem volt könnyű a "küzdelem". Anna szerint még a szőkének otthon kellett volna maradni, legalább agy évet, míg a lánya azzal érvelt, hogy kevés a barátja és könnyebben menne neki a tanulás másokkal. Az apai segítség. valamint a tanulás végül győzött és eljöhetett. Persze meg kellett ígérnie, hogy jó jegyeket szerez és a vizsgái is jók lesznek, szóval V-nél rosszabbat nem szerez. De ezt nem lesz nehéz teljesíteni, a sok tanulás mellett.
Most először ebédel ennyi emberrel együtt, és a kaják is fenségesnek tűnnek. Otthon nem volt ennyiféle étel, így a szöszke most tátott szájjal figyeli az asztalt. Gyorsan becsukja a száját, mert rájött, hogy elég hülyén nézhet ki, mikor meglátja az egyik régi barátnőjét. Hátulról odasettenkedik a másik mögé, és egy hangost köszön neki.
- Ahoj Lincsike - kiáltja a másik fülébe. Ha a prefektusnak nem szakadt be a dobhárstája, akkor folytathatják a beszélgetést. Ha mégis... az nem lenne jó - Házak szerint kell ülni, vagy leülhetek melléd?
Még nem ismeri a szokásokat, ami azzal egyenlő, hogy sokat fog kérdezni. Alapból is kíváncsi lány, de most még több minden érdekli.
Szenyorrríta Nagy-Máday Kata
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. április 2. 15:36 Ugrás a poszthoz

Kilián
Forrcsoki pajti *-*


Leül a fiúval szemben és a pincéreket kezdi figyelni. Az ilyen forgalmas helyeken sok időbe telik, mire valaki fel figyel rá, de türelmesen vár. Közben újra a fiúra tekint, de nem érti a kérdést. Lehet, sőt biztos, hogy ő a buta, de nem tudja elképzelni, hogy valaki nem szereti ezt az italt. Ami mindenféle ízben kapható, a hideg időkben felmelegít és jobb lesz tőle a kedved.
- Ühm... tea. De, ha megkérdezed, lehet, hogy van más is - próbál normálisan válaszolni, de az arcáról könnyen le, lehet olvasni a meglepettséget. - Viszont, ha vársz, pár percet mehetünk máshova is. Ahová te szeretnél.
Arcán újra megjelenik a mosoly, főleg, mikor az egyik kiszolgáló melléjük lép. A lányka rögtön a téli italokra szegezi a tekintetét, de nem tudja eldönteni, hogy milyen csokit igyon. Volt, amit már megkóstolt és ízlett neki, de szeretne újakat is kipróbálni, így nehéz a döntés. Végül az utóbbinál dönt és rendel egy chilis italt, mert azt mondják nagyon finom. Bár Kata minden édességet szeret, ezért ez is a kedvence lesz, valószínű.
- Hogy érted, hogy random megnyilvánulás? - kérdez vissza, mert nem teljesen érti a kérdést. Az igaz, hogy idegen emberekre nem szokott ugrálni, de ezt nem nevezhetjük randomnak. Szerinte legalábbis. - Eltaláltad! Nem te voltál a célpontom. Az egyik ismerősömet akartam meglepni.
Ő így okoz meglepetést másoknak. Messziről ráugrik a hátukra és, ha sikerül nem esik le. De ez általában nem így van, tehát sokszor landol a fenekén. Nem a legkellemesebb érzés, de a cél szentesíti az eszközt és ez nem is akkora tragédia.
- De kösz, hogy elkaptál. Nem szoktak ilyen gyorsan reagálni - köszöni meg a dolgot, majd a közeledő és gőzölgő italára tekint. - Köszönöm!
Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. július 18. 18:31 Ugrás a poszthoz

Bius

Ruha, szombaton

Alig hagyta el az országot, már itthon is van. Ez szörnyen igazságtalan! De az a hétvége is csodás volt, a part örömeit volt ideje kiélvezni, a barátaival is lógott egy kicsit, és barnult is. Ott sokkal jobban sütött a nap, és, ha nem is a kívánt színt érte el, legalább nem olyan hófehér, mint mikor elment. A hazatéréskor aludt egy nagyot, az utazás kifárasztotta, meg egyébként is ez az egyik kedvenc tevékenysége az ismerkedésen kívül. Ezért döntött amellett, hogy lemegy a faluba ebéd után. Ugyanis addig aludt. A szobatársait nem találta, biztos mindegyik valami sráccal van. Neki is kéne már találni valakit, akit Ádám nem csinál ki rögtön az első pillanatban, és a szülei is elfogadják. Ezeknek eleget téve, aranyvérű zseninek kéne lennie. Ezek fényében nehéz dolog lesz. De most nem erre kell figyelni.
Szóval egyedül unalmas lett volna jönni, ezért egy új lányt szedett össze. Nemrég ő is az volt, de őt még nem látta se a szigeten, se itt. Véletlen botlott bele, nem direkt akarta ellökni. Mint mindig most is szaladt össze-vissza, mert a táskáját otthagyta fent a szobájukban. Visszafele a lépcsőn lefele nem vette észre a mestertanonc lányt, és eltarolta. Sűrű bocsánatkérések közepette kérdezte meg, hogy nincs-e kedve lemenni a faluba. Szeretne bocsánatot kérni a hirtelen belépőért, és kék-lila foltokért, amik az eséssel járnak.
- És mit szeretnél csinálni? - kérdezte már a falu terén. A lánynak úgy tűnik nem volt jobb dolga, vagy a faluban van valami elintéznivalója, mert nem sajnálta az időt egy alsóbb évessel tölteni. Csak egy évfolyam van közöttük, de az érettséget nem az évszámok alapján mérik.
- Egyébként hányadikos vagy? Azt elfelejtettem megkérdezni - a nevét és a származását, már tudja, de az évfolyamról még nem esett szó. Talán nem is sokkal idősebb, mint Kata, esetleg egy év sincs köztük.
Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. július 21. 11:20 Ugrás a poszthoz

Bastien
ruha | virágfüzér | haj

Végzős bál, méghozzá egy mestertanonccal. Szomorú volt, mikor nem nem hívták el a bálba, de az egyik idősebb diák ezt látna, mégis felkérte párjának. Kivirulva mondott igent, mint mikor a tulipánok az éjszakát követően kinyílnak. Szorgosan készülődött, talán kicsit korán is hozzálátott, mert mire Ő kész lett Gwent még nem látta sehol. Pedig a szobatársa megígérte, hogy eljön. Bár táncolni nem nagyon fog, de ez nem zavarja, egyébként sem a parkett ördöge. Kiskorukban adtak elő mindenféle műsort a családnak a testvérével, de az mikor volt már, azóta megnőtt a lány, legalábbis a korát tekintve biztos. Az édesanyja ezt nem látná be, ezért is nem engedte el Madagaszkárra, csak az utazás vége felé.
De most itt van, vége az évnek, nemsokára megkezdődnek a vizsgák, amik a többi diák szerint iszonyat nehezek. Ezt még nem tudja a lány, mert a VAV-ot, csak az idősebbek tették le, de őket hallva nem könnyű a dolog. De aki eddig tanult és tanult, annak nem lehet nehéz, és muszáj átmennie, különben hazarendelik, ami azt jelenti, hogy magántanuló lesz. Ezt pedig senki nem szeretné. Az itt eltöltött két év maga volt a mennyország a lányka számára, nem kellett félnie az óvó pillantásoktól, de Ádám hiányzik neki. A bátyával mostanában kéne megrendezniük a szívatás ceremóniát, amit minden évben tesznek. Régebben találták ki az egészet és korona is van hozzá. Eddig a fiú többször nyert, mint Kata, de ez a szőkeséget nem zavarja, csak még elszántabban akar nyerni. Az édesanyjuk nem nézi ezt jó szemmel, szerinte ideje lenne felnőniük.
Ádámot hiányolva megy le a ma esti párjához, aki egy elég furcsa öltözetben köszönti a lányt. Kicsit meglepődik, de nem szól egy szót sem, mert ez azt jelenti, hogy a srác is szabadelvű, ami a lány szerint nagyon jó. A terembe való belépést követően Bastien elmagyarázza, hogy nem tud táncolni, és ezt a lánykánk elég jól viseli.
- Nem baj, én sem tudok. Az este alatt többször lépnék rá a lábadra, mint ahányszor iszunk valamit - mondja a szőke. Leülnek az egyik asztalhoz, majd hallgatja a bejelentést. Homlokát ráncolja, amikor a nevét és a keringőt hallja. Erről teljesen megfeledkezett.
- Ne haragudj a keringő nem jutott az eszembe - szabadkozik, miközben az alsó ajkát harapdálja. Remélhetőleg a fiú nem érzi magát kényelmetlenül, amiatt a dolog miatt.
Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. július 31. 11:44 Ugrás a poszthoz

Bastien
ruha | virágfüzér | haj

Nem kell a magyarázkodás, hogy miért néz így ki a fiú, Kata attól boldog, hogy elhívták. Eddig nem sok embert ismer a suliból, random személyek meg nem mennek oda hozzá, hogy "Menjünk el a bálba". Kicsit furcsállta is a fiú elhívását, de nem gondolkozott rajta sokat, jött ő szívesen.
- Semmi baj, a bátyám mellett volt időm megszokni az ilyesmiket - mosolyogja. Nem sokban különböznek Ádámtól, a Kovács is szokott hasonlókban megjelenni.
A táncban nem remekel a szőke, a fiú mégis felvezeti. Ő még nem látta Katát táncolni, ha azt lehet annak nevezni.
- Köszönöm! - hálálkodik megszeppenve. A következő mondatra egy biztató mosolyt küld Bastien felé, hátha ezzel növelni tudja az önbizalmát. Mindenkinek próbál segíteni, abban, amiben tud, de ami neki sem megy, abban nehéz. A vizsgák miatt nem aggódik ennyire, de ez csak az ő hibája. Ha figyelt volna az édesanyjára, akkor nem lenne ilyen helyzetben. Az alaplépéseket tudja, de a bonyolultabb forgásokat, azt nem. A zene felcsendül, és mindenki táncolni kezd. Hagyja magát vezetni. Eddig még nem lépett rá a fiú lábára, akkor remélhetőleg nem is fog. Ha nem vesszük a nuku tánctudást, akkor nem is olyan rossz ez a testmozgás. Talán ezentúl el fog járni valamilyen tánciskolába, hogy jobban menjen neki. A balettot például el tudnám képzelni a lánynak. A keringő percek múlva abbamarad, a zenét lehalkítják és jönnek az alsóbb évesek is. Egy elégedett mosoly jelenik meg arcán, nem is voltak olyan rosszak, mint először hitte.
- Gondolom ennyi elég volt a táncból - nem kérdésként hangzik el, inkább megállapítás. Bár, ha a fiú szeretne még táncolni, akkor visszamehetnek.
- Esetleg nem szeretnél inni valamit? - érdeklődik mosolyogva. Ő szívesen elfogadna egy puncsot, vagy más édes italt, de majd Bastien dönt mit szeretne.
Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. augusztus 20. 22:53 Ugrás a poszthoz

Radúz
Ruha | Aug. 20

Dinnye! A szőke imádja a gyümölcsöt, méghozzá az ilyeneket, amiket nem lehet egész évben kapni, csak az egyik időszakában. Azaz a kedvencei közé tartozik, a megy, a narancs, az ananász és a dinnye. Minél több van belőle, annál jobb, főleg, ha olyan édes, mint a méz. Régebben sokszor csinálták azt a bátyjával, hogy, ha elfogyott a dinnye, akkor elkérték a héját és nyaralások alkalmával a tavakban vízre engedték. Csináltak hozzá vitorlát, meg a régi Barbiekat is beletették, de nem ment centiket sem a hajó, rögtön elsüllyedt. Ez valami fizikai dolog lehet.
Amint elolvasta, hogy lehet jönni, dinnyézni, nem gondolkozott sokat, inkább keresett valakit, akivel jól lakhat a nyalánkságokból, de senki nem jött. Úgy tűnik, a többiek rontani szeretik fogaikat a sok édességgel, vagy nem szeretik a dinnyét, de ez nem vette el a kedvét. Majd egyedül megeszi a hatalmas adagokat, vagy megkéri a vadőrt, hogy ebédeljen vele. Ugyanis a lány ebéd előtt pár perccel veszi észre a kiírást, és neki megfelel ez ebédre. Sietve szedi a lépteit, mintha valamiről lemaradna. Az ajtó elé lépve kifújja magát. Nem szereti a futást és nem is neki való, ezt a tevékenységet meghagyja a sportolóknak. A nagy faajtón megpróbál kopogni, viszont ez inkább hangzik az ajtó vizsgálatának, mert az ilyen vastag ajtókon nem hallatszik semmi. Lehet, hogy a vadőr nem is hallotta, esetleg éppen a kastélyban ebédel a többiekkel. A lány leül az ajtó elé, várva, hogy valaki jöjjön és ehessen vele a gyümölcsökből. Egy táborost dalt dúdol közben, ezzel hátha jobban telik az idő és elnyomja a hasa korgását. Nem kicsit éhes a lány, ma még alig evett egy keveset.
Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. augusztus 24. 23:01 Ugrás a poszthoz

Radúz
Ruha | Aug. 20

Hangos kutyaugatás hallatszik a közelről, amit talán azt jelzi, hogy a vadőrbácsi a közelben van. A szőke lány, nem mert belépni engedély nélkül a házba, az nem lenne udvarias. Ha ilyet tenne, és a szülei megtudnák, nem lennének büszkék a lányukra, mert nem így nevelték. De nincs szükség ilyen akciókra, a vadőr kijön, és már szavait intézi a szőkéhez.
- Igenigenigen - válaszolja hasonló stílusban. Aztán eszébe jut, hogy nem köszönt és most biztos bunkónak gondolja a bácsi. Nem szeretné, ha ezek járnának valaki fejében, ha azt a nevet hallja Kovács Kata. Eddig nincs haragosa és most sincs. Utólag pótolja az elmaradott köszönést, bemutatkozással fűszerezve.
- Jó napot! Kata vagyok - fejben hozzáteszi, hogy van kólája, de a férfi furcsán nézhetne rá. Amikor belépett a "szobájába", ami nem az Ő szobája, ezzel a poénnal fogadták és azóta nem tudja kiverni a fejéből.
A bemutatkozás a másik féltől is megtörténik, bár nem látszik Katán, hogy csodálkozna. Még nem hallott ilyen névről, valami egzotikus lehet.
- Ha nem indiszkrét kérdés, megmondaná, hogy honnan ered a neve? - mindig arra nevelték, hogy ha valamire kíváncsi, kérdezze meg, de ne legyen tolakodó. Sok esetben azonban nem tudja, hogy mi számít annak és mi nem. Ez talán nem lehet az, sok ember tesz fel hasonló kérdéseket, és inkább erről beszéljenek, mint az időjárásról.
- Persze szívesen! És mit kellene segíteni? - válaszol mosolyogva, és közelebb lép a férfihez, hogy amiben kell, abban a segítségére lehessen. A ház elég szépen be van rendezve, a lány nem hitte volna, hogy egy vadőr lakása így nézhet ki.
- Mikor ehetünk dinnyét? - mind közül ez a legfontosabb kérdés, amit a lány hasának korgása kísér.

Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. augusztus 24. 23:31 Ugrás a poszthoz

Szurkoljunk with Alíz és Elena
Ruha | az első forduló estéje

Legalább az első fordulóra muszáj eljönniük. Ha a többire nem tudja elrángatni szobatársait, az nem baj, de ez fontos. Minden versenyzőnek kell a biztatás, és Kata szurkolását senki nem hagyhatja ki.
- Gyertek, mert el fogunk késni - mondja a két lánynak. Még van tíz perc a kezdésig, de már így is késésben vannak. A cukorkaboltban nagy volt a sor és nem sétálhatnak csak úgy ki, az lopásnak számít. Miután kivárták mire az emberek fizetnek elment az idő. Az eridonos úgy gondolja, hogy az első sor alkalmas lesz nekik, ott mindent látni és hallani fognak, valamint őt is hallják. Az anyja sokszor mondta, hogy ne visítozzon, az idegesíti a közönséget, a zsűrit és a versenyzőket is. De nem bírja ki, ilyenkor jobban hasonlít egy kislányra, mint egy felnőtt nőre.
- Talán van még három hely elől - áll lábujjhegyre és vizsgálja a tömeget. A rövidség átka, hogy nem látsz át a hatalmas és magas tömegen. Ezért inkább megragadja a szobatársai karját és húzni kezdi őket a tömegben. Így talán könnyebb lesz oda találni és helyet foglalni. A harmadik sorban megpillant szabad helyeket, előrébb már biztos nem lesz, így elfoglalja az egyik széket középen. A másik két lány a két oldalára teheti le a feneküket, élvezve az elkövetkezendő műsort.
- Elena, ideadod a gumicukrot? - kérdezi a prefektust. Mielőtt idejöttek volna, jól felpakoltak édességből.
Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. augusztus 25. 00:19 Ugrás a poszthoz

Radúz
Ruha | Aug. 20

Végre jöhet a finom dinnye, amit a lány annyira szeret. A férfi nem várat sokáig magára üdvözli is a lányt és ad neki egy aranyos becenevet. Lehet, hogy már hallotta ezt valahonnan, de nem biztos benne. Náluk maximum Katusnak szólították, az ehhez hasonló nevezések nem divatosak ott. A bátyjával találtak ki mindenféle megszólítást, de nekik titkos nyelvük is van, amit akkor használnak, ha az édesanyjuk haragszik rájuk és nem szeretnék, ha rájönne, min törik a fejüket.
A neves kérdés nem sérti meg a férfit, inkább készségesen válaszol. A szőke bólint egyet hallottakra. Nem gondolta volna, hogy onnan származik a név, inkább hitte románnak, vagy horvátnak, bár Csehország sincs túl messze.
- Az én nevem nem tudom mit jelent. Anyáék annyit mondtak, hogy valami szépen hangzót kerestek, a jelentését nem nézték meg - válaszolja. Radúzt lehet, hogy nem érdeklik ezek a dolgok, de az eridonos mindig kimondja, amire gondol. Ezt talán nem kéne, főleg, ha fura alakokkal van körülvéve. Nem mintha a szembenlévő az lenne, leginkább a falusiakban nem kéne annyira bíznia, hogy mindent elárul nekik. Azonban eddig is naiv volt, ezután nehéz lesz levetkőznie ezt a tulajdonságát.
- Nem is gondoltam, hogy ilyet csinál. Elnézést, csinálsz. Csak mindig arra tanítottak, hogy az idősebbekkel tiszteletben kell lenni - neveti el magát a mondottakra, majd magyarázkodik egy sort. Ezt csinálja, ha valami olyat tesz, vagy mond, amit mások kijavítanak.
A férfi tessékeli be a házba, a lány sietősre veszi a lépteit, mert úgy tűnik, fontos dologban kell segítenie, ami nem várhat. Bólogat, hogy megértette a feladatot, majd előveszi a pálcáját és a nagyméretű gyümölcsre szegezi.  Radúz visszaszámol, azonban Kata nem tudja melyik a legmegfelelőbb varázsige, nem volt még ideje gondolkodni. Ez az ötödik éve, amit tanulással tölt, de sosem volt gyors reakciója, ezzel a bátyja mindig kicselezi valamiben. Elkezd kutatni az emlékeiben, hol olvasott olyan bűbájt, amivel kiszedheti onnan a görögdinnyét. Pillanatok múlva beugrik egy varázslat, ami megfelelő. A szőke lány gyorsan elmormogja, hatása pedig nem marad el. A dinnye mozogni kezd, ezt követően pedig sikerül kivenni kádból.
- Segítsek emelni? - kérdezi még mindig a dinnyére emelve a pálcáját. Ha a férfi igennel válaszol, akkor segítségül kap egy "Vingardium Leviosát"-t, ha nem, akkor a szőkeség megvárja, míg leteszi. Szívesen segít bármiben, akár most, akár később, szereti megkönnyíteni az emberek életét.
- És most ehetjük a dinnyét? - csillan fel a szeme, a művelet befejezésekor. Kicsit türelmetlennek tűnhet, de az éhség hajtja.
Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. augusztus 28. 22:32 Ugrás a poszthoz

Radúz
Ruha | Aug. 20

- Köszönöm! És mostantól napocska leszek - válaszolja vidáman. Végre tud valamit a neve jelentéséről és tetszik is neki. Közben a lánynak elmagyarázza, hogy inkább tegezze, mint magázza. Nem lesz ezzel baj, de először tényleg mindenkinek megadja a tiszteletet a magázással. Mármint, akik tényleg nem korabeli.
- Nem, dehogyis! - válaszolja mosolyogva a lányka. Valami hasonlót mondtak is, csak a naivságával kapcsolatban. Sok olyan dolgot elhisz, amit nem kellene, de, ahogy eddig nevelték nem is csoda. Alig mehetett ki a gyerekekhez játszani, sokat kellett tanulnia, magánórákon résztvennie, illetve csak olyan gyerekekkel barátkozhatott, akivel az édesanyja megengedte. Már azt is csodálja a szőke, hogy a suli "veszélyes" falai közé elengedték.
A dinnyés gondot megoldották, a lány szívesen segített, nem volt számára nehéz feladat. A férfi, míg felvágja a méretes gyümölcsöt, megkér Katát, hogy hozzon evőeszközöket. Nem szeret más holmijai között turkálni, de megkérték és egy bólintással jelzi, hogy szívesen idehozza őket. A konyhaszekrény elé lép, majd tekintetével elkezdi keresni az étkezésre alkalmas eszközöket. Lehet, hogy Radúz számított rá, vagy inkább másra, de elől hagyott kettőt. Tisztának is tűnnek, ezért a lány gyorsan elveszi őket, majd visszaindul az előző helységbe. A dinnye két részben áll, az egyik evőeszközt odanyújtja a másiknak és az ő feléhez lép. Az illatából ítélve finom ebéd lesz, nem bánja meg, hogy kihagyta a kastélybelit.
- Neked is! - válaszolja. Kanalát belemélyíti a gyümölcsbe, majd a szájához emeli. Az édes íz szétárad a szájában, ennél finomabb dinnyét még nem evett. Kanalazza is a tovább.
- Nagyon ízletes - feleli a lenyelt falat után. Már lapátolja is tovább, de nem csak azért jött, hogy egyen, hanem, beszélgetni is egy kicsit. Lehet nehéz lesz, a finom étel miatt, de meg lehet próbálni.
- És mióta vagy a vadőrünk? - kérdezi érdeklődve a lány.
Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. augusztus 29. 23:31 Ugrás a poszthoz

Mandus és Lili

Már nagyon utálja a vizsgaidőszakot. Ennyit még otthon sem kellett tanulnia, pedig ott még nagyobb volt a hajtás. Tudja, hogy az évközi pályázatokkal könnyebbé lehet tenni a feladatokat, mert akkor közben is tanulsz, de azokra nem volt ideje a lánynak. Ismerkedés, kviddics, nem magára haragítani Gwent, edzések, faluba járások és sok hasonló dolog. Lina az oka az utóbbinak, Ő vitte mindig vásárolni. Egyszerűen foghatja a szőkére és meg is teszi.
Azonban már nem bírja a könyvek felett. Olyan sok a betű meg, meg a szám, amiket könnyen össze lehet keverni. Valami elmeélesítő elixírre lenne szüksége, de azt nem lehet használni, valakitől ezt hallotta. Az szabályba ütköző és nem akarja megszegni őket Kata. Az édesanyja kiakadna, ha ilyet tapasztalna. Annyi mindent szeretett volna egyszerre megtanulni, hogy megfájdult a feje. Ez egy ürügy is lehetne a lazsálásra, de, aki ismeri, az szorgosnak tartja. Egy faluban tett kör után, kitisztul a feje és keservesen folytatja, amit elkezdett. És a kutyusát is van ideje megsétáltatni. Az utóbbi napokban alig viszi le szegény állatot valahova, annyi a teendője. A végzős év észveszejtő. Akamaru minden fűszálat megszagol, a bogarakat nem hagyja békén, a macskákkal ellentétben. Különös ez a kutya, akkor is az volt, mikor megszületett. Talán a szőke macskája miatt szereti őket, de kitudja.
A játszótérhez érve észrevesz egy éppen felé szaladó kislányt. Ezt elsőre nem látja, arra gondol, hogy a hintát foglalja majd el. Ő is ezt tette régebben, ez volt a kedvenc játéka a csúszda mellett. Most is szívesen beleülne és "repülne", de túl nagy már ehhez, mindenki szerint. Pedig egyszer minden felnőttnek vissza kellene mennie a gyerekkorába és nem lennének túl idősek a játékhoz. Gondolataiból a kislány hangja ébreszti fel.
- Köszönöm! Neked is szépek a copfjaid. Anyukád hol van? - néz fel, hátha látja valamerre a nőt. Közeledni lát valakit, talán Ő lesz az. A kutyája természetesen már menne játszani, ezt a húzódó pórázból érzi. Az eb mindenkivel kedves, ezt most sem titkolja.

Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. augusztus 30. 23:45 Ugrás a poszthoz

Mandus és Lili

Idejövetelekor nem hitte, hogy bárkivel is találkozni fog, de nem ellenzi a társaságot. Mindenkivel megtalálja a közös hangot, bárkivel szívesen beszélget. Talán a kisgyerekek azok, akik közelebb állnak a szívéhez, mert olyan aranyosak, legalábbis akik nem verekednek, mint az unokatestvérei. Az itt lévő kislány nagyon hasonlít rá, nem csak külsőleg.
- Nincs semmi baj! - válaszolja mosolyogva, vélhetően az anyukának. Az egyetlen nő, aki jött a kislány után, ha csak nem más rokona.
Inkább visszafordul a lánykához, aki a kutyust szeretné simogatni.
- Ő Akamaru, én Kata. Nem harap, de tedd előbb a kezed az orra elé, hogy megszagolhassa - nevet a szőke, miközben a kisebbnek mutatja, hogy kell csinálni. Ő is így barátkozott össze az ebbel, bár az sem utolsó, hogy náluk született. Jobb az elővigyázatosság, nehogy baj történjen, és, ha Lili követi az utasításokat, akkor nem is lesz. Akamaru csak örül, ha valaki a hátát, vagy a hasát simogatja. Általában, ha új ember közeledik, felé lefekszik, ezzel várva a hasvakarást. Mikre nem képes egy kis kényeztetésért.
- És téged, hogy hívnak? - érdeklődik kutyasimogatás közben. A kutyus nem köti le sokáig a figyelmét és inkább a hintához húzza Katát. Majdnem elesik a hirtelen erőtől, de talpon marad és siet a kislánnyal. Talán tényleg nem kéne ráülnie a játékra, esetleg leszakadhat alatta. De megbántani sem szeretné az újonnan megismert barátját.
- Szeretek hintázni, de mi lenne, ha inkább löknélek. Vagy tudod egyedül is hajtani? - érdeklődik mosolyogva. Elég idősnek tűnik a lány, hogy egyedül is játszhasson vele. Az anyukára is vet egy oldalpillantást, remélve, hogy nem baj, ha pár percig lefoglalja a lányát. Ez senkinek nem lehet baj, hiszen Kata nem egy emberrabló, nem is tűnik annak.
- Megkínálhatom sütivel? - kérdezi a nőtől. Talán nem szabad annyir cukrot ennie.
Utoljára módosította:Kovács Kata Flóra, 2015. augusztus 30. 23:48
Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. szeptember 11. 22:51 Ugrás a poszthoz

Mandus és Lili

- Annak nevezheted aminek szeretnéd, mindenre hallgat. Az öcsém is mindig mást mond - nem lenne rossz összeismertetni a két fiatalt. Lehet, hogy barátok is lennének, hiszen korban közel állnak egymáshoz, ahogy Kata végignéz a kislányon, nem lehet több négynél.
A bemutatkozás másik féltől sem marad el, bár Kata nem igazán érti a lányka nevét. Van egy-két külföldi ismerőse, a szobájukban is lakik kapásból három, de ilyen névvel még nem találkozott. Tanakodni kezd, hogy vajon milyen hasonló neveket ismer, de nem jön rá egyikre sem. A kislány biztos nem haragszik meg, ha vissza kérdez, ezzel biztosítva, hogy jól hallotta-e a nevét?
- Jiji? - kérdezi, ahogy hallotta. Biztos nem így kell kiejteni, legalábbis az idősebbeknek sikerül rendesen is, de nem tudja melyik névre gondol a lány. Nem jó a nem magyar eredetűek értelmezésében, főleg, ha olyan kisgyerekek mondják, akik most tanulnak beszélni.
- Mi lenne, ha hétvégente eljönnél velem és megsétáltatnák őt? Ebben talán anyukád is kiegyezik - mutat a kutyusra, majd visszafordul a kislányhoz. Egyértelműen nem szeretné az édesanyja, ha egy négylábú is beköltözne hozzájuk, de ezzel megbékélhet. A kislány simogathatja, sétáltathatja, megetetheti az állatot, és nem kell otthon vigyázniuk rá. Esetleg Kata a cicáját is megismerteti a lánnyal.
A hintával kapcsolatban kicsit elbizonytalanodik. Idős már ehhez, de a mókát soha nem hagyná ki. Általában a testvére veszi rá a "rosszra", de ezekbe szívesen belemegy, még ha baleset is lesz a vége.
- Meglöklek, aztán én is megyek. De kapaszkodj - adja be a derekát. A hinta mögé lépve, meglendíti azt, ezzel löketet adva a kislánynak. Vigyáz rá, hogy ne menjen túl magasra és eshessen ki. A megfelelő magasságot elérve, ellép Lilitől és helyet foglal a másikban. A sajátját is, csak annyira hajtja, amennyire a kislányét.
A játék végeztével egy kérdést intéz az anyuka felé, majd az igenlő válasz után apró, papírba csomagolt csokis cukrokat vesz elő.
- Most ez van nálam, remélem szereted az ilyet. A Mindenízű drazsék nem a kedvenceim. De ha szeretnéd egyszer ehetünk pár darabot - mosolyogja a lány, miközben várja, hogy a kisebbik elveszi-e az édességeket, vagy sem.
Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. szeptember 18. 19:49 Ugrás a poszthoz

Radúz
Ruha | Aug. 20 | Zene

A dinnyét sikerül épségben megmenteni a kád szorításából és kezdődhet a lakoma. Ránézésre is ínycsiklandozónak tűnik a gyümölcs, de megkóstolva kétség sem fér hozzá, hogy megérte ide jönni az ebédlő helyett. Talán a férfi nem pont ezt választotta volna, de nem mondott nemet mikor a szőke megjelent és a dinnyéről érdeklődött.
Ebéd közben a lány beszélgetést kezdeményez, amit a férfi nem utasít vissza, készséggel válaszol. Bólint a válaszra, majd Ő is beszédre nyitja ajkait.
- Ott én sem voltam, csak az utolsó két napon. Az édesanyám nagyon szigorú, az iskolát is ellenezte az elején. A bátyámat sem engedte még ide, pedig szeretne itt lenni - sóhajt egyet a mondat végére. Győzködik a nőt, de amit a fejébe vesz, azt nehéz megváltoztatni. Pár falattal később hozzá érkeznek érdeklődő kérdések.
- Debrecenben születtem és ott is lakom jelenleg, anyával, a nevelőapámmal, a bátyámmal és a féltesó öcsémmel. Népes család vagyunk, és még szeretnének egy húgot is nekünk - sorol fel mindenkit egyesével, a leendő családtagot sem hagyva ki.
- Negyedik elején jöttem, de már szünetben beköltöztem, mert így Linával többször találkozhatunk. Az édességekkel, illetve az állatokkal kapcsolatban mindet szeretem, kivéve a csúszómászókat. De tőlük fóbiásan félek, a testvéri szeretet okán.
Százlábú a párnán nem vicces. Nagyon nem! Azóta nem szereti az ilyen állatokat a szőkeség, ha meglát egyet, már el is ájul. Semmi allergia, semmi betegség, csak ez, de sok is.
- És te honnan jöttél? Van családod? - kérdezi hátha nem titkos az információ. Általában nem kérdeznek ilyet az emberek, mert egyértelmű számukra a válasz, de Kata nem tud semmit a szemben ülő férfiról és ezt szeretné kijavítani.
- Hol végezte az iskolát? - ha nemrég jött, akkor nem járhatott ide, hacsak nem ment el pár évvel ezelőtt. Közben jóízűen eszi a dinnyét és érdeklődve pillant a férfira.
Kovács Kata Flóra
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. október 10. 15:12 Ugrás a poszthoz

Mandus és Lili

Nagyon aranyos a kislány, ahogy örül. Kata elmosolyodik rajta, hiszen a kiskori önmagára emlékezteti. Ő is minden aranyos állatnak, meg dolognak örült, akkor is, ha éppen nem kéne. Volt amikor a bátyja direkt aranyos állatokat mutatott neki az ebédnél, a lány pedig felcsillanó szemmel kapott a kép után, ezzel mindent felborítva az asztalon.
A nosztalgiázás után a kislány mögé lépve meglöki a hintát. Lilinek persze tetszik, hangot is ad a jókedvének, de amikor elég magasan van, beül a másikba és Ő is hajtja magát.
- Óvatosan, nehogy kiess onnan és megüsd magad - figyelmezteti a kisasszonyt, mivel nem szeretné, hogy bármi baja essék. Akkor talán nem tudnák együtt sétáltatni az állatokat, már, ha az édesanyja megengedi.
Miután megunják ezt a tevékenységet, az édesanyja kérdőn pillant a kislányra. Még egy picit kutyusoznak, és beszélgetnek. Lehet nem valóak azok a cukorkák a lánynak, de majd, ha nem ízlik neki, kiköpi és nem eszik többe. Egy csomaggal vesz az eridonos és azt próbálják meg megenni. Talán sikerülni fog, ha mégsem, odaadja valamelyik szobatársának, kivéve Elenát és Gwent. Ők így is túl sok cukrot esznek, anélkül, hogy Ő adna nekik.
- Van amelyik finom, van amelyik nem. Attól függ melyikeket húzod ki. De majd elfelezzük őket, és előtte megkóstolom. A finomaknak megkapod a másik felét - nevet a kislányra.
A tutyusozást követően a lány az órájára pillant és hatalmas szemekkel nyugtázza, hogy mennyire elment az idő. Vissza kell térjen a könyveihez, bármennyire is fáj a feje. Sietve megöleli a szőke lánykát, mondja, hogy jelentkezni fog elindul a kutyussal a kastély felé.
Rémálmok lánya
INAKTÍVRPG hsz: 33
Összes hsz: 110
Írta: 2015. október 25. 12:27 Ugrás a poszthoz

Radúz
Ruha | Aug. 20 | Zene | zárás

- Volt itt, amikor engem írattak be. Akkor sem tetszett neki a dolog, de apu és a nevelőapu rávették, hogy elengedjen. Tudod, a bátyám sokkal rosszabb, mint én, ezért sem bíznak benne annyira, de nemsokára biztos itt lesz, ahogy ismerem - válaszolja nevetve. Nem lenne meglepő, ha egyik nap csak úgy a semmiből előtűnne, azzal a szöveggel, hogy megszökött. A lány először sokkot kapna, de utána segítene elrejtőzni a fiúnak, hogy ne találjanak rá.
- Nekem két fiú testvérem van, de elég is ennyi. Bár fiatalabbik csak a féltestvérünk és nagyon fiatal, de már most kikészít engem. Egyszer elhozhatom, ha szeretnél vele találkozni - ajánlja fel, hátha a férfi belemegy. Addig sem neki kellene rá vigyázni, mást fárasztana le a kis srác. Szereti mind a két testvérét, de, ha összefognak ellene, akkor az már neki is sok. A következő mondatnál szertefoszlik, hogy esetleg Radúz megismerje Julient, bár a kisfiúval elég könnyű szót érteni. Általában csak futni kell utána, mert mindig játszani akar, utána eszik egy keveset és megy aludni.
- Szerintem szép neve van, bár eddig nem igazán tanultam csehül. De egyszer oda is szívesen elmennék - sokszor szoktak utazgatni, de a közeli országok mind kimaradtak. A határnál még nem járt a szőkeség, csak mikor átutazóban voltak ebbe, meg abba a tartományba.
- Neked is sok állatod van? - csillannak fel gyermekien a lányka szemei. Mindig is imádta az állatokat, de neki csak kettő lehetett. Ennél többet nem engednek neki otthon, mert nem lenne, aki gondozza őket.
- Nem tudtam, hogy Valmez ilyen kicsi. De a fafaragást egyszer kipróbálnám, jó móka lehet, ha nem faragod le az ujjaid. Az egy fájdalmas manőver - volt már része hasonlóban, csak az rosszabb volt, mert a sebet még a hagyma is csípte. Éppen főzni segített otthon és először vágott hagymát. Jó pár éve lehetett annak is.
A körbevezetésre, bólintva válaszol, majd az órájára pillantva rájön, hogy elbeszélgették és elették az időt. Nemsokára kezdődnek a délutáni órák, amikről nem ajánlatos elkésni. Megköszöni a finom nyalánkságot, és vidáman elköszön.
Utoljára módosította:Rémálmok lánya, 2015. október 25. 12:27
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Kovács Kata Flóra összes RPG hozzászólása (21 darab)

Oldalak: [1] Fel