37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Dandellion Masson összes RPG hozzászólása (17 darab)

Oldalak: [1] Le
Dandellion Masson
INAKTÍV


Dehlya Masson
RPG hsz: 30
Összes hsz: 79
Jake
Írta: 2014. december 4. 22:23
Ugrás a poszthoz

Végig nézz magán. Semmi külőnleges nincs rajta. Piros-fekete kockás ing , alatta fekete újatlan póló, világos kék majdnem fehér farmer nadrág, és ez kiegészítve egy barna csizmával.Nem érti mire célozz.Mikor felérnek a bagolyházba erős bűz csapja meg az orrát.
-Milyen problémád van a ruháimmal?-mutat magára.De tudja ha eltérnek a témától akkor már veszít bátyával szemben. Ez pedig nem fordulhat elő.
-Okot akarsz? Rendben.
1.) mit kerestél oda kint ilyenkor?-mutogat valahova,de ő sem tudja,hogy hova.
   2.) Nem is szólok bele abba,hogy mit veszel fel.
3.) a bátyám vagy-
kissé meg borzolja Jake haját ,hogy hatásosabb legyen előadása.
4.) én vagyok a te kis icike-picike,cukika-mukikA hugocskád akinek példát kell mutatnod. -és elő villantja csodás mosolyát.Na erre mondjon valamit
Utoljára módosította:Dandellion Masson, 2014. december 5. 16:12
Dandellion Masson
INAKTÍV


Dehlya Masson
RPG hsz: 30
Összes hsz: 79
Írta: 2014. december 19. 17:06 Ugrás a poszthoz

Hát eljött a nap.Már alig várta, hogy eljöhessen a meghalgatásra.Nagyon izgul. A lábai nehezen huppanak a földre miközben félénken , de mègis magabiztosan kimegy a színpadra.Miután megkapja feladatát azonnal pörögni kezd az agya.Hogyan adhatná elő azt, hogy elveszíti varázserejét? Végűl úgy dönt, hogy a szokásos mellett dönt.Elképzeli az egészet miközben játsza.
Jelzi,hogy készen áll,majd elkezdi.
Megáll és rezzenéstelen arccal nézz a távolba.Nem mozdul csak néz elôre.Majd lassan erôs mosolyra húzódik a szája,de még mindíg csak maga elé bámul.Mosolyogva.Itt áll egy ideig majd lassan (de láthatóan) vissza húzza mosolyát, és szemei még mindíg a távolba merednek, de màr nem csillognak a boldogságtól.Arcizmai kissé kezdenek feszültté válni és először semmilyen majd megkeseredett kifejezést vesznek fel.A szemei lassan könyekbe lábadnak.Nyitott szájjal megtartva arckifejezéseit egy nagy levegőt vesz,majd újra csak áll kisebb rémülettel a szemében.Mikor az elsőkönycseppei elindulnak az arcán,lesújtja szemeit miközben lassan,óvatosan felhúzza kezeit.Most csak a kezét,es tenyereit forgatja és nézi. Eltörik benne a mécses és , mint egy rongybaba lerogy a földre és csak nézi közben tenyerét.Lehunyja szemeit, nagy levegőt vesz és megrökönyödött hanggal megszólal:
-Nem én veszítettem. Ez veled is megtörténhet.
Majd vissza veszi komor arcát feláll és újra semmilyen arcal a semmibe bámul.És közben várja értékelését.
Dandellion Masson
INAKTÍV


Dehlya Masson
RPG hsz: 30
Összes hsz: 79
Írta: 2014. december 23. 15:34 Ugrás a poszthoz

Jake

Elképedve néz báttyára. Méghogy saját pèldaképet kellene találnia ? Ha van is egy példaképe(mert van) akkor is.Jake-nek akkor is mutatnia kellene, hogy mi a helyes és mi nem.
-Igenis kell példàtmutatnod nekem.Nem gondolod , hogy most azt hiszem ,hogy lehet ki-be járkálnom akármikor,akárhová? -közelebb lèp bátyjához.Most legalább ő van előnyben.Kissè idegesen ,de hatásosan a fejéhez vágja:
-Akkor ennyi erővel elmegyek korcsolyázni  egyedül*merész állítást hozott fel mert tudja, hogy nem tud még nagyon korcsojázni*
- És nem érdekel hogyha elesek és összetöröm magam, mert te úgysem fogod tudni,hogy mi történt velem.*ezzel feltünősködve elsétál báttyától.De megáll egy pillanatra. A korcsolyához pénz kell. És már nincs semmije.Ó miért nassol ennyit? Muszáj lesz Jake-tol kérnie.De akkor már győzelemmel kér.*
-Hey*fordul vissza * ha már itt vagy lenne egy életbevágóan fontos dolog amit meg kell kérdeznem tőled*veti be közben aggódó fejét , és hatás szünetet tart mondanddojában*
-Adnál nekem egy pár Galleont?* mosolyodik el győzelemmel teli arcával*
Utoljára módosította:Dandellion Masson, 2014. december 23. 15:39
Dandellion Masson
INAKTÍV


Dehlya Masson
RPG hsz: 30
Összes hsz: 79
Írta: 2015. január 19. 15:10 Ugrás a poszthoz

Lucy
Ruha

Sétáló kedvem van. Fogalmam sincs, hogy miért, de az van. Mert miért ne lenne? Gyorsan felkapok valamit és elindulok. Ahogy elindulok a folyosókon eszembe jut,hogy állítólag van valahol itt egy erkély. Gondoltam kinézek egy kicsit, ha már nincs jobb dolgom. Emlékszem, hogy valami olyasmit mondtak, hogy valahol a déli szárny ...... első szintjén van?
Mindegy, arra veszem az irányt. Ha nem ott van akkor majd legfeljebb megkérdezek valakit. Mire felérek teljesen kifáradok. Nagyon nem vagyok egy ideje a formámban. Pedig nem is volt olyan sok lépcső. De nagyon megörülök amikor meglátom az erkély csodaszép ajtóit. Óvatosan lenyomom a kissé langyos kilincset és "átlibbenek" az ajtón. A hideg levegő hamar megcsap, így kicsit megrezzenek, de aztán lassan megszokom. Mikor megfordulok észre veszem, hogy nem vagyok egyedűl.
- Szia - köszönök oda bárki is az, ismerkedek.
- Neked is olyan "kukkantsunk ki az erkélyről"kedved támaaaaaaaaaaa- Erős fájdalom nyilal a bal lábamba. Azt hiszem beleütköztem egy székbe.
- Aú Aú Aú Aú Aú - ugrálok jobb lábamon. Nagyon sajog, de lassan múlik a fájdalom. Miért vagyok ilyen ügyetlen? Állandóan összetöröm magamat. Ha akad egy eset, hogy valaki összetörje magát az biztos én leszek.
Utoljára módosította:Czettner L. Zora, 2015. február 7. 08:55
Dandellion Masson
INAKTÍV


Dehlya Masson
RPG hsz: 30
Összes hsz: 79
Írta: 2015. január 20. 23:15 Ugrás a poszthoz

Lucy

- Igen, persze, jól vagyok - mondom Lucy-nak, bár még kissé fájlalom közben a lábamat.
- Mindig ez van, állandóan összetöröm magam. Szerintem túlságosan sokat nézek fölfelé. Lehet,hogy inkább a lábam elé kellene néznem - filózom el szavaimon,miközben próbálok valahogy ügyetlenkedve vissza tenni mindent a helyére. Először a széket, majd magamat, meg satöbbi-satöbbi.
- Rég láttalak - mutatok rá. Ez igaz is. Nem láttam vagy egy vagy két.....áááááá nem számolom inkább.
- Hogy-hogy itt és nem ..... Tudod Angliában? - beccengetek néha a fejemmel ide-oda, miközben kíváncsian hallgatom. Tényleg nem tudom, hogy mi a ,,story"-ja ezzel kapcsolatban. Ismerem, de azért annyira mégsem. Úgyhogy érdekel.
Utoljára módosította:Czettner L. Zora, 2015. február 7. 08:58
Dandellion Masson
INAKTÍV


Dehlya Masson
RPG hsz: 30
Összes hsz: 79
Írta: 2015. január 25. 23:18 Ugrás a poszthoz

Christopher Blake

Ruha

Állítólag valamikorra jósolták, hogy hulló csillag ,,esést "láthatunk, de nem emlékszem, hogy tegnapra vagy mára mondtàk. Jó lenne ha ma lenne. Még soha nem volt alkalmam igazán látni egy hullócsillagot főleg nem itt. Ezért úgy döntöttem, hogy hullócsillag lesz-e ide vagy oda akkor is felmegyek a Bagolyházba. Nem a legjobb hely, de nekem tökèlletes. Gyorsan felkapok valami ruhát és neki vágok. Egyre jobban fáradok el ahogy megyek felfelé a sok lépcsőn. Először még csak lihegek aztán ahogy egyre feljebb érek a vége felé már a lábamra támaszkodva veszem egyre nehezebben a lépcsőfokokat. Lassan megérzem a Bagolyház erős bűzét és megkönyebbülök , hogy nemsokára ott vagyok. Egyre erősebben érzem a toronyból szivárgó szagokat majd az utolsó lépcsőfokot is meglépve végre valahára felérek. A hideg kissé meg csapja az arcomat,de gyorsanegzokom. Lassan kilihegem magam majd a szélére sétálok és megnézem a gyönyörű csillagos éjszakai égboltot. Valamiért mindíg is szerettem az éjszakát. Jobban, mint a reggelt. Eszembe jut, hogy legutóbb itt veszekedtünk Jake-el. Szokásos testvér vita volt, de mégis megmaradtak bennem bátyám szavai. Gyorsan elhesegettem gondolataimat és a csillagokra koncentráltam. Kisebb szél fúj, de különösebben nem zavar. Olyan béke és nyugalom van. Akár örökké itt tudnék maradni.
Utoljára módosította:Dandellion Masson, 2015. január 25. 23:22
Dandellion Masson
INAKTÍV


Dehlya Masson
RPG hsz: 30
Összes hsz: 79
Írta: 2015. február 4. 23:40 Ugrás a poszthoz

Alina

Ruha

Fogalmam sincs, hogy mit kezdjek magamal annyira unatkozom. Jake-et sem látom egy ideje egy jó kis húgi - báttyó vita erejéig sem és még csak most fedezgetem fel a kastélyt. Halottam valami Lélek Szobáról amit állítólag feltétlenül meg kell látogatnom ha egy kis kikapcsolódásra vàgyom. Hát most semmire sem vágyom jobban. Az Északi Torony felé veszem hàt az irányt. Mindíg elgondolkodom ahogy megyek fel, hogy lépcsőzéssel lehet-e fogyókúrázni?! De aztàn mindíg el is hesegetem ezt a kérdést. Egy fa ajtó előtt állok meg. Már jónak tűnik a szoba a friss fa illat miatt. Lassan megfogom a kilincset és óvatosan kinyitom az ajtót. Ahogy bekukkantok a szobába látom, hogy nincs itt senki. Kicsit meg könnyebülök. Miutàn becsuktam az ajtót észre veszem, hogy a szoba színe változik. Nem is igazán tudom milyen színűre, de nagyon tettszik. Làgy zenét hallok meg ami egyre jobban erősödik és egyre jobban kivehető. Elég melankólikus, békès, nyugott,de a zene miatt (ami egyébként szimfonikus zenekar amit imàdok és egy történősebb vagy drámaibb zene) mègis kissé feszengős. Lehupanok egy fotelre és hírtelenes édeskés, de kicsit csípős fahéj illatra és az eső utáni friss, új ,tiszta illatra leszek figyelmes. Egy pillanatra hátra dőlök és becsukom a szemem. Azt hiszem igazuk volt. Tényleg kikapcsolódtam. Azt hiszem ez a tökély.
Dandellion Masson
INAKTÍV


Dehlya Masson
RPG hsz: 30
Összes hsz: 79
Írta: 2015. február 6. 17:56 Ugrás a poszthoz

Erdődi  D. Jonatán

Ruha

Egykis friss levegőre vágytam, ezért felkaptam a kabátomat és a rét felé indultam. Már régen nem voltam kint. Jól fog esni ha kicsit kiszellőztethetem a fejemet. Ahogy a fa kapuhoz értem óvatosan kinyitottam és lassan szűrődött befelé a napfény ahogy egyre tágabban nyílt az ajtó. A lábaim belesüppedtek a földbe ahogy ráléptem a friss gyepre. Azonnal finom friss levegő illata szállt meg és a különböző állatok hangjait halottam. Lefeküdtem a földbe , hogy az eget láthassam.Szeretem nézni a felhőket. Sokszor néztem kis koromban mindíg különféle formák után kutatgatva. Látom ahogy könnyen libennek egymás után. Kissé fázom, de egyenlőre pont jó az idő. Kissé hideg, de az arcomon mégis ott érzem a meleg napfényt.Csak egyedűl vagyok itt ,ezért hallgathatom a természet lágy hangjait. Olyan , mintha kitisztítanám az agyamat. Nagyon kellemes érzés.
Utoljára módosította:Dandellion Masson, 2015. február 6. 17:57
Dandellion Masson
INAKTÍV


Dehlya Masson
RPG hsz: 30
Összes hsz: 79
Írta: 2015. február 8. 10:14 Ugrás a poszthoz

Erdődi D. jonatàn

Fekszem és élvezem a szabadban lévő szabadságot. Közeledő léptek zaját hallom meg.Mikor meghallom a kérdést kissé megijedek. Egy fiú áll fölöttem.
- Nem. Nem  affantam el.Csak szeretem nézni a felhőket meg élvezni a természetet.Régen jártam már itt. Kicsit hiányzott - ülök fel és fogadom el a felém nyújtott kezet.
A húzás hatására fellendülök. Szeretem amikor a levegőben vagyok.
- De azért köszönöm. - meg állok egy pillanatra elgondolkozom.
-Találkoztunk már? Amúgy leülünk valahova vagy sétálni szeretnèl vagy egyedűl szeretnél lenni és csak azért jöttél ide , hogy felsegíts és most folytatnák utadat? - kérdezem kisebb mosolyal az arcomon.
-Ja egyébkènt Dehlya vagyok. - nyújtom felé újra kezemet.
Dandellion Masson
INAKTÍV


Dehlya Masson
RPG hsz: 30
Összes hsz: 79
Írta: 2015. február 9. 21:54 Ugrás a poszthoz

Jonatán

-Oké! Akkor....... Induljunk mondjuk arra aztán majd kitaláljuk mi legyen.- mutatok az egyik irányba, majd lassan elkezdünk sétálni.
- Amúgy nem a hely hiányzott hanem egy kis friss levegő. Otthonos bent a klub helységben is, de nem mindíg ha érted mire gondolok?! -mondom neki,mert a múltkor ha jól emlékszem őt láttam a klub helységben, de annyira nem vagyok biztos benne.Most kissé végig mérem, hogy megnézzem kivel is sétálgatok itt ilyenkor.
-Egyébként rellonos vagyok, és nem régóta vagyok itt. Jaaaa és lécci szólj rám hogyha sokat beszélek , mert rossz tulajdonságaim közé tartozik a túl sokat beszélés úgy,hogy tényleg szólj rám - magyarázom neki aranyosan mosolyogva miközben szépen lépkedünk egymás mellett.
- Na elég volt belőlem. Mesélj te magadról vagy amiről akarsz. Mit szeretsz csinálni , mi a hobbid, milyen a ház amelyikbe kerültél, a családodról a macskákról,tudsz-e énekelni meg ilyenek.Vagy lehet teljesen más téma is ha akarod.Já és egyszer az életben még meg kell tudnom , hogy hány embert húztál föl a földről, hogy ennyire megszoktad- magyarázok neki mosolyogva.- vagy ha azt akarod csak úgy sétálhatunk is itt egymás melett némán.
Utoljára módosította:Dandellion Masson, 2015. február 9. 22:55
Dandellion Masson
INAKTÍV


Dehlya Masson
RPG hsz: 30
Összes hsz: 79
Írta: 2015. február 14. 08:12 Ugrás a poszthoz

Jonatán


Figyelmesen halgatom ahogyan ,, mesél " nekem. A családjáról inkább nem beszélne. Ez azért jo, mert én sem szívesen mesélek a családomról. Persze a bátyámon kívűl. Rellonos?
-Áááááá  tudtam én - mutatok rá aranyosan felkiáltva amikor meg hallom, hogy egy házba járunk. Akkor jól láttam. Inkább a sarokba szokott ülni egy könyvel.
- De most már akár tudsz velem is beszélgetni. Haa ott vagyok.-mondom neki mosolyogva.Ahogy elmondja, hogy hány embert is állított fel eddig... Na jo rajtam kívül csak egy embert, de egy kicsit elgondolkodva arra jövök rà, hogy én is így reagáltam volna.
- Megértelek- mondom végul neki. kicsit lassítunk a temponkon. Mikor meghallom újabb kérdését egy kicsit elgondolkodom rajta.
- Hmmm..... Mert miért ne?- kérdezem költői kérdésként mosolyogva.
-Amúgy nem is tudom. Talàn azért, mert kis koromban sokat jártam ki. Ilyenkor a családommal a legtöbbször lefeküdtünk a fűbe és néztük a felhőket ahogy haladnak egymás mögött és különféle formákat kerestünk bennük. Persze én mindíg mást láttam, mint ők. - merülök el egy pár pillanatra magamban.
- Hiába senkinek sem lehet tökélletes családja.- mondom neki, mert gondolom neki sem a legjobb ahogy mondta , hogy nem igazán beszélne róla.
- Vagy azért, mert a sok benti lét után jól jön itt kint lenni.- kicsit elgondolkozom rajta, hogy mit is mondtam. Remélem nem látszok annyira őrültnek.
- Oké na és játszol valamilyen hangszeren vagy sportolsz valamit vagy az olvasás a hobbid?- érdeklődők róla, mert szeretném minnél jobban megismerni.
- Ja és ha már te is kérdezted, mi a véleményed a friss levegőröl?- nézek fel rá kíváncsian mosolyommal.
Dandellion Masson
INAKTÍV


Dehlya Masson
RPG hsz: 30
Összes hsz: 79
Írta: 2015. február 14. 20:43 Ugrás a poszthoz

Maszk
haj
Cipő
Ruha

Soha nem hittem volna, hogy eljövök egy ilyen Random Randira, de mivel maszkot kell viselni(és ezt imàdom)ezért ki nem hagyhattam.A magassarkúmban már tökélletesen megtanúltam járni, attól függetlenűl, hogy csak ünnepekkor veszem fel. A ruhámban egy kisebb hercegnőnek érzem magam és a maszk bár egy kicsit kényelmetlen, de kifejezetten nekem való. Ahogy belépek az udvarra egy mesevilágban érzem magam. Minden csodaszép fényekkel van tele és az egésznek a hangulata nem is tudom.... Olyan varázslatos. Nagyon izgulok amiatt, hogy ki lehet a partnerem. Még sohasem voltam ilyenen és ha még meg is találom akkor sem tudom, hogy mi legyen. Biztos nagyon ideges leszek. Leszek? Hiszen már most is az vagyok. Igazából azért jöttem ide, hogy megismerkedhessek egy újabb emerel. Nem feltétlenűl azért, hogy több történjen. Lassan elkezdek a kezeimet tördelve sétálni, de én sem tudom pontosan, hogy merre.
Utoljára módosította:Dandellion Masson, 2015. február 14. 20:45
Dandellion Masson
INAKTÍV


Dehlya Masson
RPG hsz: 30
Összes hsz: 79
Írta: 2015. február 15. 14:44 Ugrás a poszthoz

Érdeklődve figyelem a kérdéseimre válaszait. Szóval szereti hallgatni a zenét. Az jó. Jár úszni és futni.Ez is jó,mert az nekem is jót tenne néha napján. Jonatán kicsit más irányba kezd el sétálni én meg követem őt.Megértem hiszen ez így,hogy megyünk körbe-körbe tényleg unalmas. Elmosolyodom a következő kérdésén.
- Szeretek énekelni és táncolni. Egy kicsit ,,művész" gyerek vagyok.Játszom zongorán és egy kicsit hegedűn is. Tagja vagyok a suli színjátszó csapatának, tehát szeretem a színészetet is. Sportolni nem igazán szeretek,de korcsolyázni imádok,de közepesen tudok.Tényleg te szeretsz korcsolyázni?- érdeklődöm utána,majd újra észreveszem, hogy megint túl sokat beszéltem és szegény meg se bír szólalni mellettem.
-De komolyan mondtam. Hogy ha idegesítelek csak szólj rám. Ha akarom abba tudom hagyni a túl sokat beszélést csak nem veszem észre magamon. Nem akarlak elriasztani magam mellől. -mondom meg neki kicsit aggódó fejjel. Eddig nagyon rendesnek tűnik. Soha nem hittem volna,hogy Cat-en és a bátyámon kívül más Rellonos-al így eltudok cseverészni. Kicsit elkezd jobban fújni a szél, ezért kicsit beleremegek.De aztán jobban leszek.
- Szeretek itt lenni. Hallgatni az erdőből jövő hangokat. Ahogy a szél átsuhan a fákon keresztül...Nem is tudom. Olyan mesébe illő.-ezt nem tudom miért mondtam.
-És a kvidicsel hogy állsz? -szegezem neki végül kérdésemet.
Dandellion Masson
INAKTÍV


Dehlya Masson
RPG hsz: 30
Összes hsz: 79
Írta: 2015. február 17. 21:10 Ugrás a poszthoz

Ervin

Keresem a sok maszk közül azt amelyik a legjobban hasonlít az enyémre,de nem igazán látok ilyet. Nem igazán próbálkozom senkivel csak akivel tényleg nagyon hasonlít a maszkunk. Végül meglátom. Az ő maszkja tényleg hasonlít.
- Szia -köszönök vissza neki, és elveszem a nekem kínált italt.
- Köszi,de egy kicsit félek ezektől az italoktól- mondom neki mosolyra húzva a számat. Nagyon tettszik viszont az ital színe.
- Azt hiszem inkább titokban maradok, de a becenevem Dehlya,hogy azért valahogy tudj szólítani-mondom neki miközben körülbelül megnézem,hogy ki is lehet. Magasabb nálam és talán idősebb is, de fogalmam sincs, hogy ki áll a maszk mögött.
- Na és te elárulod a neved vagy Anonymus leszel?-kérdezem tőle aranyosan mosolyogva.
Dandellion Masson
INAKTÍV


Dehlya Masson
RPG hsz: 30
Összes hsz: 79
Írta: 2015. augusztus 4. 08:31 Ugrás a poszthoz

Elemi mágia óra

Reggel gyorsan kibújtam az ágyból, hogy időben odaérjek az órára. Már alig vártam, hogy kipróbálhassam magamat ,,elemi mágusként". Miközben mentem a terem felé alig vettem észre, hogy milyen gyorsan baktatok, ezért egy kicsit lassítottam a lépéseimen. A lépcsőkön már nyugodt tempóban mentem felfelé, ami elég fárasztó volt tekintve, hogy sok lépcső volt.Mikor odaértem, elfoglaltam egy helyet az egyik széken és vártam, hogy kezdődjön az óra. Lassan szivárgott befelé a többi diák is. Kicsit körűlnéztem a teremben és volt egy tárgy ami valamiért fojton vonzotta a tekintetemet. Egy tükör volt az. Nem tudom miért, de olyan furcsa volt. Az óra során megtudtam, hogy ez Lugosvölgyi Albert tükre és hogy ennek segítségével próbàlhatjuk ki az elemi mágiát.Csak átkel lépni rajta. A kérdések után mindenki felsorakozik a tükör előtt így én is beállok a sorba. Mikor közelítek a tükör felé elfog egy kicsit a félelem ès az izgulás keveréke. Bert udvariasan nyújtja felém a kezét, hogy átsegítsen amit elfogadok. Nagy levegőt veszek majd belépek a tükörbe.
Dandellion Masson
INAKTÍV


Dehlya Masson
RPG hsz: 30
Összes hsz: 79
Írta: 2015. szeptember 29. 19:49 Ugrás a poszthoz

Havasi Bence Milán


 A napokban nem igazán mozdultam ki a klubhelyiségen túl. Épp ezért döntöttem úgy, hogy jót tenne most egy kis friss levegő, és mi más lenne erre jobb hely, mint az udvar. Gyorsan felkapok hát egy kisebb pulóvert és kimegyek. A szél kissé megcsapja az arcomat, ahogyan kilépek a meleg kastélyból. Egy idő után viszont kezdem megszokni a kissé hűvös időt és már-már kifejezetten jólesik.
Felnézek az égre. Az égen tisztán befedi a rengeteg, gyönyörű csillag és a számomra még varázslatosabb Hold gyönyörű tökéletes formája bevilágítja az udvart. Magam elé nézve észreveszek valakit, aki a szökőkútnál fekszik és valószínűleg ő is gyönyörködik az éjszaka csodájában. Gondolok egyet és azon kapom magam, hogy felé sétálok. Ahogy lassan a közelébe érek, halkan hallom, ahogy egy kérdést tesz fel.
- Bár lehetséges, de mégsem gondolnám, hogy egy ilyen tökéletesség csak úgy elveszne a semmiben.- válaszolok neki. Habár szerintem csak magának tette fel a kérdést.
Utoljára módosította:Martin Romberg, 2015. szeptember 30. 22:28
Dandellion Masson
INAKTÍV


Dehlya Masson
RPG hsz: 30
Összes hsz: 79
Írta: 2015. szeptember 30. 15:05 Ugrás a poszthoz

Havasi Bence Milán

Egyszerűen csodálatos az ég. Miközben válaszolok neki, leülök mellé. Egy kicsit hideg a talaj ami váratlanul érint, de megszokható. Próbálom kideríteni, hogy kivel is beszélgetek, de nehéz megállapítani a sötétben. Sötét hajú fiú lehet, de nem tudom megállapítani a korát. Kicsit összébb húzom a dzsekimet, amikor egy kisebb szél által kiráz a hideg, de utána megint jó. Valami ilyesmi válaszra számítottam, de elgondolkodtatott az, amit mondott.
- Ez igaz. - mutatok az egyik ujjammal valahova a levegőbe. - De akkor felmerül a kérdés, hogy mi lesz velük, miután porrá lesznek.? - egy kicsit elmosolyodom.
- Te szeretsz belekötni dolgokba? Vagy csak szereted, ha igazad van?- kérdezem kicsit mosolyogva, cseppet sem bántó hangnemben.
Utoljára módosította:Martin Romberg, 2015. szeptember 30. 22:30
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Dandellion Masson összes RPG hozzászólása (17 darab)

Oldalak: [1] Fel