31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Licia Henrietta Lily Wolf összes RPG hozzászólása (8 darab)

Oldalak: [1] Le
Licia Henrietta Lily Wolf
INAKTÍVRPG hsz: 8
Összes hsz: 12
Írta: 2014. október 18. 15:29 Ugrás a poszthoz

Lavia Stark

 - Heuréka!
Megtaláltam a könyvtárat. Kész csoda ebben a hatalmas kastélyban, egészen olyan, mint valami labirintus! És én igazán nem régóta vagyok itt.
 - Jó napot kívánok! - köszöntem óvatosan a könyvtárosnak, és elindultam a könyvtár belseje felé. Lassan, halkan haladtam előre, pont úgy, ahogy akkor szoktam, ha idegen helyre kerülök.
Körbepillantottam a polcokon, és feltűnt, hogy szinte csak tudományos szakirodalmat látok, regényeket sehol.
 -Hát ezek csak akkor vesznek könyvet a kezükbe, ha a tanuláshoz kell? – morogtam. Eltelt egy kis idő, mire rájöttem, hogy már megint hangosan gondolkoztam. Hupsz. Sürgősen le kéne szoknom erről.
 - Elnézést...
Tovább sétáltam a polcok között, nézegettem a könyvek gerincét, ismerkedtem a hellyel. Egyszer csak megszólított egy lány, aki nagyjából olyan magas volt, mint én, de idősebbnek tűnt. Csak annyit kérdezett, hogy minden rendben van-e, én mégis örültem, hogy végre szól hozzám valaki.
- Persze, köszönöm. Csak körülnézek, még nagyon ismeretlen nekem ez az egész kastély - válaszoltam a tőlem telhető legmagabizotsabb hangon. Ami nem éppen magas szint. - Itt nincsenek regények? Mindenhol csak a szakirodalom... - mutattam körbe. Ez a lány biztos jobban ismeri a könyvtárat, mint én.
 - Ja, egyébként Licia Wolf vagyok - kaptam észbe, hogy talán be kéne mutatkoznom.
Licia Henrietta Lily Wolf
INAKTÍVRPG hsz: 8
Összes hsz: 12
Írta: 2014. október 19. 22:31 Ugrás a poszthoz

Lavia

A lány kuncogva üdvözölt, majd bemutatkozott, és megnyugtatott, hogy nem olyan nehéz itt eligazodni. Ezt nehezemre esett elhinni, a kastély nekem kifejezetten labirintusszerűnek tűnt, de hát ő tudja. Régebb óta van itt, mint én, ez már biztos, de hogy pontosan mennyivel, az még nem derült ki.
 - Örülök - mondtam, a lány pedig, aki ezek szerint a Lavia névre hallgatott, megfogta a csuklóm, és elkezdett húzni valamerre. Hogy hova, azt nem tudtam megállapítani ennyi egyforma könyvespolc között, de sejtettem, hogy a regények felé.
 - Köszi... Fantasy könyvet keresek - mondtam, és éreztem, hogy kezdek feloldódni. Hamarosan újra a szokásos formámat hozom majd. Nem vagyok az a kifejezett mániákus könyvmoly, de szeretek olvasni, könyvekről pedig bárkivel el tudok beszélgetni. A bunkó alakok nem szoktak könyvtárba menni, ott kedvesen megszólítani valakit meg főleg nem.
 - Nem tudok egy konkrét könyvet, amit el szeretnék olvasni. Mindegy, csak fantasy legyen... - kuncogtam, és követtem Laviát a regények felé.
Licia Henrietta Lily Wolf
INAKTÍVRPG hsz: 8
Összes hsz: 12
Írta: 2014. október 21. 19:49 Ugrás a poszthoz

Lavia Stark

Amíg Lavia elsietett valahová, azt nem mondta el, hogy hová, de végül is az ő dolga. Addig én nekitámaszkodtam az egyik polcnak, és a könyvek gerincét kezdtem nézegetni. Megnyugodva állapítottam meg, hogy végre regények, nem csak a szakkönyvek. Bár gyanítottam, hogy ha valaha el akarok igazodni ebben a mágusvilágban, ahová csak úgy belecsöppentem, akkor azokra is szükségem lesz, meg persze tanuláshoz is kell majd.Arra kaptam fel a fejem, hogy Lavia egy létrán suhan el mellettem. Jé! Ezt mégis hogy...? Ja, hogy kerekei vannak! - esett le, és elnevettem magam. Annyira el van itt minden varázsolva, hogy a teljesen normális dolgokban is varázslatot keresek. Igaz, hogy a gurulós létra nem feltétlenül mindennapi jelenség, de nem is mágia, láttam is már ilyet, ha máshol nem is, a Szépség és a szörnyeteg című mesében.
 - Ez szép volt - kuncogtam. Lavia fejebb mászott a létrán, és valami egészen meglepőt művelt: a kontyából előszedte a varázspálcáját, és lelebegtette a könyveket hozzám. Tényleg kedves tőle, hogy segít, magamtól meg nem találtam volna... Persze még mindig ott a könyvtáros, de azért mégiscsak jobb, ha egy tanuló segít.
 - Hű. Köszönöm - mosolyogtam rá hálásan, és megnéztem őket. A Gyűrűk Urát és az Eragont megtaláltam köztük, ennyi szerintem elég is lesz.
 - Köszönöm, ezt a kettőt kiveszem, a többit meg... Kérlek, lebegtesd így vissza őket a polcra! - kértem.
Licia Henrietta Lily Wolf
INAKTÍVRPG hsz: 8
Összes hsz: 12
Írta: 2014. október 29. 17:44 Ugrás a poszthoz

Lavia

Lavia meghajolt a létrán, aztán visszalebegtette a többi, fölöslegesnek ítélt könyvet a polcra. Levett magának egyet, aztán lemászott. Úgy tűnt, nem ismeri az Eragont és a Gyűrűk Urát. Nem tudom, hogy csinálja, a csapból is a Gyűrűk Ura folyik, amióta megcsinálták belőle a filmet. Az Eragon kevésbé ismert, bár állítólag tartósan megelőzött nem tudom, hogy pontosan hány Harry Potter kötetet a toplistán. Mondjuk, ha Lavia varázslócsaládból származik, nem sárvérű, mint én, akkor nem nyilatkozhatok, fogalmam sincs, hogy a varázslók mit olvasnak.
 - Olvastam, az Eragon az egyik kedvenc könyvem, csak a végét nem szeretem. A Gyűrűk Urát meg még kisebb koromban olvastam, ezért nem tetszett, untam. Most megpróbálom még egyszer, mindenki azt mondta, hogy nagyon jó, csak túl kicsi voltam hozzá. Nem hallottál még róluk? - kérdeztem, és követtem Laviát a könyvtáros asztala felé. Kölcsönöztem már ki könyvtárból könyvet, de ez itt a varázslók világa. Ismeretlen.
Licia Henrietta Lily Wolf
INAKTÍVRPG hsz: 8
Összes hsz: 12
Írta: 2014. október 30. 22:25 Ugrás a poszthoz

Lavia Stark

Lavia nyomában elsétáltam a könyvtáros asztaláig, és kikölcsönöztük a könyveket, pontosabban Lavia kölcsönzött, én meg bámultam, mint borjú az új kapura.
 - Igen, az Eragon nagyon jó könyv, csak ajánlani tudom. Hamar visszahozom. A Gyűrűk Urát minden... Öhm, hogy is mondjátok... Mugli ismeri, csak azért lepődtem meg.
Nem hiszi, hogy elolvasom három hét alatt... Hát, akkor nem ismer még. Nem tudom, mennyi időm lesz itt a tanulás mellett, de számítógép, telefon és internet híján egyelőre az olvasás maradt az egyetlen szabadidős elfoglaltságom. A rajzoláshoz nyugalom kell, amit az elkövetkező pár évben minden bizonnyal nélkülözni fogok. Egyáltalán, milyen világ az, ahol nincsenek elektromos kütyük?! Ahol a gyerekek a suliból hazaérve nem ülnek le a gép elé?! Ezt még meg kell szoknom, még ha nem is vagyok igazi kocka.
 - Nem hiszed? Fogadjunk? - nevettem el magam, de nem vártam választ. A könyvtár ajtaja felé indultam.
 - Köszönöm a segítséget! Szia! - intettem Laviának, aztán a könyvtárosra pillantottam. - Viszontlátásra! - És kiléptem az ajtón.
Licia Henrietta Lily Wolf
INAKTÍVRPG hsz: 8
Összes hsz: 12
Írta: 2014. november 7. 22:50 Ugrás a poszthoz

Scarlett Conroy

Az új környezettől kissé, na jó, nagyon elfáradtam, vágytam egy kis nyugalomra. Ezért mentem a kastély melletti rétre. Már az önmagában meglepő tény volt, hogy idetaláltam, nem is tartott olyan sokáig. De szép - állapítottam meg. Kár, hogy tele van emberekkel. De ezen végül túlléptem, nem mentem el, elvégre ha barátokat szeretnék, akkor nem kerülhetem el az embereket. Igaz, ilyen zsúfoltságban esélyem sem lenne rá.
Egy fának támasztottam a hátamat, és elnéztem az erdő felé, amit állítólag jobb kerülni. Így, karba tett kézzel ácsorogtam egy darabig, aztán az jutott eszembe, hogy milyen bénán mutathatok így, csendben bámulva a tájat. Ezért hátrafordultam, és intettem a szőke lánynak, aki közvetlenül mögöttem állt meg.
 - Helló!
Általában nem szoktam magamtól ismerkedni, kezdeményezni, mindig megvárom, hogy a másik köszönjön. De mi bajom lehet, ha néha nem így teszek? Semmi!
Próbáltam magabiztosnak látszani, kihúztam magam, és elmosolyodtam. A tőlem megszokott mozdulattal beletúrtam a hajamba, de ez már egészen ösztönös mozdulat volt.
 - Szép az a hely - mondom félig magamnak, félig a lánynak, és közben érzem, hogy kissé furcsának tűnhetek a szemében.
Licia Henrietta Lily Wolf
INAKTÍVRPG hsz: 8
Összes hsz: 12
Írta: 2014. november 11. 21:42 Ugrás a poszthoz

Scarlett

Köszöntem a lánynak, aki megfordult és köszönt. Aztán, miután megállapítottam, hogy milyen szép a táj, kissé idegesnek tűnt, egyik lábáról a másikra állt, de aztán elmosolyodott.
Most már teljesen szembefordultam vele, és viszonoztam a mosolyát. Végre beszéltem valakivel, nem csak álltam ott kukán.
 - Licia Wolf - ragadtam meg a felém nyújtott kezet, és egy kicsit megszorítottam. - Nagyon örülök, Scar... - mondtam, aztán eszembe jutott, hogy talán még nem számítok ismerősnek. - ...lett.
Már az jutott eszembe, hogy ez ennyi volt, bemutatkoztunk, és kész, de aztán Scarlett szerencsére ismét megszólalt.
 - Igen, csak idén kezdtem, és egyelőre elég szokatlan nekem a suli. Tudod, mugli családból származom - feleltem, aztán lesütöttem a szemem, mert eszembe jutott, hogy vannak varázslók, akik szerint ciki, ha valaki mugli családból származik, vagyis “sárvérű”.
 - És te? - kérdeztem gyorsan, hogy eltereljem a figyelmét az előbbi esetleges hibámról.
Licia Henrietta Lily Wolf
INAKTÍVRPG hsz: 8
Összes hsz: 12
Írta: 2014. november 15. 21:24 Ugrás a poszthoz

Scarlett

Miután megtudtam, hogy Scarlett félvér, megint csend állt be. Nem akartam, nem mertem megszólalni, túlságosan féltem az elutasítástól, amit már annyiszor tapasztaltam. Hogy beszélgetni próbálok valakivel, de nem érdekli a mondanivalóm. Végül szerencsére ő szólalt meg. Kérdése meglepett, hirtelen nem tudtam mit válaszolni. Összevontam a szemöldökömet, aztán lassan mosolyra húztam a számat. Mindig is jó kislány voltam, ami időnként nagyon fárasztott, de féltem rossznak lenni. Most itt a lehetőség, miért szalasztanám el?
 - Egészen pontosan mire gondolsz? - kérdeztem, és felvontam az egyik szemöldökömet. Ezt a mozdulatot tökélyre fejlesztettem, mindig ezt teszem a hasonló helyzetekben. Anya szerint ezzel fogom később megőrjíteni a fiúkat. Hát, én ebben már nem bízom...
Elgondolkoztam azon, hogy vajon mit fog most mondani. Ha ismerném, talán már kitaláltam volna, de most találkoztam vele életemben először. Azt viszont elhatároztam, hogy nem hagyom magam megijeszteni, és nem fogom a strébert játszva beköpni sem. Már éreztem, hogy akármit mond, bele kell mennem, most már nem táncolhatok vissza. De miért is tenném?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Licia Henrietta Lily Wolf összes RPG hozzászólása (8 darab)

Oldalak: [1] Fel