36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Farkas Zétény összes hozzászólása (576 darab)

Oldalak: [1] 2 3 ... 11 ... 19 20 » Le
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. július 15. 18:59 Ugrás a poszthoz

Lyra A. Black
[zárt játék]

Megérkeztem, és már unom. Az igazgató olyan öreg, hogy alig hiszem el, hogy él, és azzal a nyálas jósággal van beterítve, amit utálok. Tényleg próbáltam normális lenni vele, de azért néha csak elröhintettem magam. Télapó beköltözött a kastélyba öcsém! Vagy ez az Északi sark? Mindegy, megmondta, hogy ki lesz a házvezetőm, valami Markovics, meg, hogy a pincében laknak a rellonosok, és majd biztos lesz helyem, de addig a gólyalakban leszek, blablabla. Mondjuk abban pozitívan csalódtam, hogy a zöldek legtöbbje egész jó fej, néhány percig közösen utáltuk a sárvérűeket egy elsőssel, a kis taknyossal. Kábé ezt jegyeztem meg belőle, mert folyt az orra, azt próbálta bemesélni, hogy itt van egy jégvarázsló és volt nála és akkor fázhatott meg. Érted?! Jégvarázsló! Ja, meg egy sárkányt is tartunk lent, és az szokta télen befűteni a kemencét, öcsém. Pár nap alatt bejártam a pincét, végül is egész otthonos, és mint mondtam, vannak jó arcok is, és persze van pár suttyó is, de hát nem lehet mindenki olyan tökéletes, mint én, van ilyen. A tanórák dögunalmasak, az egyiken el is aludtam, de senki se kérdezze, hogy melyiken, mert nem tudom, kábé nem is érdekel. Most viszont végre határozott célom van, meg kell találnom a Black lányt és át kell adnom neki apja levelét. Kábé annyira fog örülni neki, mint én. Tudom, hogy másodéves és izés, letitás, vagy milyen, a lényeg, hogy kék talárost kell keresni. Ja, azt tudtátok, hogy itt fel vannak szabadítva a manók? Hát ezek nem normálisak, meg is írom apámnak, hogy ha lehet, mégis lennék inkább magántanuló, hát mi ez már?! Egy manó szabad akarattal? Nonszensz! Most meg itt állok az el… a folyosón, de végül meggondolom magam és belépek az egyik ajtón. Valamilyen könyvtárszerű, sok könyv, viszont nincs itt senki, szuper lesz. Viszont a Black lány rohadtul nem fog idejönni csak úgy, ezért el kell másznom a bagolyházig. Ez sajnos eltart egy darabig, mert minden jöttmenttel nem állok szóba, szóval egy tanárt kérdezek meg, egy idős tanárt, aki segít szerencsére. Még el is kísér, pedig azt igazán nem vártam el, remélem pénzt nem vár el az útbaigazításért a vén tulok. Elkapok egy baglyot és írok levelet a csajnak.

Levél

Még van fél órám, de nem bízom a véletlenre, és éppen, hogy oda érhetek időben. Benyitok, rendbe szedem az új ruhám, na, igen, nem volt olcsó. Akkor már nézzünk ki jól, mégiscsak egy fontos ember lesz, akit várok. Legalábbis többen azt szeretnék, hogy fontos legyen. Felülök az egyik szék támlájára, a lábaimat hanyagul az ülő részen tartom, és várom, hogy megérkezzen a csaj. Biztosan el fog késni…

Utoljára módosította:Farkas Zétény, 2014. július 15. 19:06
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. július 18. 10:10 Ugrás a poszthoz

Lyra A. Black

Remélem, hogy jó helyre jöttem, és tényleg nincs másik ilyen helyiség a közelben. Azt leshetik öcsém, hogy én végignézzem az egész kócerájt, majd az évek alatt… Még belegondolni is gáz, hogy legalább három évig még itt kell lennem, ebben a koszos, öreg viskóba. A fejem fáj már az állandó zsibogástól, hát el***tem, hogy magántanuló maradjak. Most meg várok valami csajra, aki biztos valami szőke, okoskodó liba lesz.
- Hehh – akaratlanul is kinyögöm, amikor meglátom, hogy tényleg egy szőke csaj lép be az ajtón. Végigmérem, mint régen a rabszolgákat, minden olyan pontját, ami engem érdekel, a szememen szinte süt az a fajta tekintély, amit ismeretlenekkel szoktam megosztani. Egyébként nem rossz a csaj, a kicsivel nagyobb szeme jót tesz az összhatásnak. Ja, jó bőr, végül is. Ezek szerint van valami pozitívum is az ügyben… csak még nem szólalt meg.
-Csá csajszi, fantasztikus, ahogy erre magadtól rájöttél – leugrok a székről és fölé magasodok. Odabattyogok hozzá, ő a kezét nyújtja. Halványan elmosolyodom és kézbe veszem az övét, majd kézcsókra hajolok… azonban csak végignyalom a kézfejét, majd röhögök egy sort.
- Farkas Zétény – ha már volt olyan kedves, hogy bemutatkozzon, hát én sem leszek bunkó, egyelőre. A nevemből csak rájön, hogy ki vagyok, ha nem, akkor nem is érdemes a további levegővételre, főleg a közösre.
- Mi van, sietsz valahova? Előbb ismerkedjünk meg – húzom őt és a számat is mosolyra egyidejűleg. Tudom, mert látszik a fején, hogy nem akar itt lenni, és még ezt nem tudhatja, de meg tudom érteni. Én sem kéjutazás miatt vagyok itt, hanem főleg miatta. Előveszem a pálcámat és egy Colloportussal elintézem a zárat, annak ellenére, hogy szőke mugli – fujj! – módszerrel is bezárta már.
- Szóval te leszel az. Nem tudom, hogy sírjak-e, vagy nevessek kínomban – benyúlok a farzsebembe, és előhúzok egy felbontott levelet, amit az apja címzett. Még jó, hogy elolvastam, ha már postásnak használt, és egyébként is tudtam, hogy mi és miért van benne. Végül a kezébe nyomom és visszaülök a székbe, ha lenne popcorn elővenném. De így csak azt tudom nézni, hogy milyen fejet vág majd, ahogy olvassa.
- Javaslom, hogy ülj le, de felőlem állhatsz is. Csak oly nagy a kedvességem öcsém, hogy majd szétvet, neked akarok jót – vigyorodom el magabiztosan, aztán várom a fejleményeket.

Levél Castortól

Mivel olvastam az levelet, szinte látom, hogy hol tart. Az apja nem éppen egy túl aggályos ember, ha ilyen nyersen közölte a tényeket. Pedig bármit írhatott volna, Lyra úgysem tudott volna hisztizni, amíg haza nem megy.
- Jó mi?
Utoljára módosította:Farkas Zétény, 2014. július 18. 10:10
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. július 20. 09:36 Ugrás a poszthoz

Lyra A. Black

Végül is bejött a szöszi, mindkét értelemben. Most mondjam, hogy ennél fontosabb dolog nem igazán volt első pillantásra? Pontos volt, jó bőr, ennél többet nem várhatok el. Oké, ha mosolyogva és alázkodva érkezett volna, azt jobban bejött volna, öcsém. A kézcsók úgy sült el, ahogy én vártam, nem igazán díjazta, hogy végignyaltam a kézfejét. Még mintha egy pofonnal is meg akart ajándékozni, a kis csitri, de szerencséjére visszafogta magát. Gúnyos mosolyomból biztos rájött már, hogy élvezem a helyzetet, és vele ellentétben én mindent tudok. Ezért húztam tovább a szöszi agyát, hogy a levél elolvasása után még rosszabb legyen neki, ha már én is szenvedek miatta. Még a levelet sem adtam át, csak meglebegtettem előtte, mint éhes kutyának a koncot, de próbáltam, még kihúzni nála a gyufát továbbra is, homályos utalásokkal. Ez már végre megszólaltatta néma Leventinát, igazán élvezetes volt nézni, a majd felrobban fejét, ami vörös volt és nem kék, ahogy a levitáshoz illik.
- Nem gondolom, hanem tudom, szöszimöszi – vigyorgok rá, majd végül átadom neki apja levelét. Kiragadja a kezemből, mint egy dühös macska és a figyelmeztetésem ellenére sem ül le. Pedig igazán rendes akartam vele lenni, de hát szabad akarata van, vagy mifene. Ez még nagyjából 30 másodpercig fog tartani. Látom a fején, hogy éppen hol tart az olvasásban, szinte követem az eseményeket. Ülve figyelem a csinos, de letorzuló pofit, ahogy elolvassa a tényeket, rólunk. Rólunk, öcsém. Megvárom, amíg végez, mégiscsak nagy trauma lesz az én kis cukorborsómnak, pfuj. Ha ilyet mondanék neki, valaki lőjön rám, egy Adevarát. Az lesz, amit mondtam belevágja magát a szemben lévő székre, és most már én sem mosolyogok, főleg a kedves kis megjegyzései miatt.
- Mondhattad volna legalább, hogy jóképű, vagy szép szemű bunkó. Azt nem venném annyira, a lelkemre – hazudom, mert igazán tök mindegy, hogy mit vág a fejemhez. Az sem számít, ha felpofozna, mert felettünk döntöttek, a mi kárunkra, jobban mondva az én káromra, hiszen ő még jól is jár velem. Azt még nem tudhatom, hogy ez fordítva is így lesz-e, de alapból elutasítom az ilyenfajta kapcsolatot. Persze, megértem, hogy fontos az ilyen döntés, csak ha rám alkalmazzák, nehezen azonosulok az ilyen baromsággal.
- Lehet, hogy meg kellene csókolnod, hogy tudjam, mire számíthatok később, cicus – kacsintok rá befejezésképpen, mivel tudom, hogy úgysem fogja megtenni, ránézésre utál. Persze, nincs rá oka, hiszen egészen rendes voltam vele eddig, még egy kósza átkot sem kapott kedvtelésből.
- Csak, hogy tisztázzuk. Rohadtul nem örülök én sem ennek, és bár jól nézel ki, még a hátam közepére sem kívánom ezt a házasságosdit. Sajnos, én nem tehetem meg, hogy ebből kitáncoljak, sok minden forog kockán, de remélem, hogy te, szösszencs, találsz majd ki valamit, és akkor mindketten boldogan elfelejthetjük egymást. Viszont van itt még más is – ez már látszik, hogy nekem sem tetszik, mert egy másik levelet is előveszek, ami későbbre van dátumozva. Ez egy nagyon nagy szemétség volt apáink részéről, de oda kell adnom neki. Odasétálok hozzá, és a kezébe nyomom, majd visszaülök a székembe.

Meglepi levél

Várom, hogy szóljon, nekem ehhez nincs mondanivalóm. Illetve ami van, azt senki sem akarja hallani, mert ha jól gondolom, úriemberek ezeket a mondatokat nem szokták kiejteni a szájukon. Csak ülök, és már én sem vigyorgok tovább. Aki ezt kitalálta, biztosan számíthat néhány Kung-fu mozdulatomra.  Csak nézek rá fintorogva, ami kivételesen nem neki szól, hanem az egésznek.
- Valami ötlet, kedves menyasszonyom? – azt hiszem, hogy ennél több iróniát nem tudtam volna a szavaim érzelmi töltetébe sűríteni. Remélem, hogy a szöszi, ha már az okoskákat erősíti, lesz valami használható ötlete is. Addig meg kénytelenek leszünk elviselni egymást, ami nyilván nekem lesz nehezebb.
Utoljára módosította:Farkas Zétény, 2014. július 24. 16:30
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. július 21. 14:23 Ugrás a poszthoz

Amanda Meggie Philips - 2014.07.21. 12:18
Ombozi Noel - 2014.07.21. 12:00
Rám fér az oktatás amúgy, mert általában a nyakuknál fogva rángatom a lányokat. XD


Nyalod a hajukat :3
Jaj, tényleg, szegény lányok

Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 6. 21:27 Ugrás a poszthoz

Leonie Rohr

Mivel nemrég jöttem, két választásom volt. Lenyűgözöm apámat azzal, hogy átmegyek a vizsgákon, vagy marad az érdekházasság Lyrával. Nem tudom, hogy megéri vesződni egyáltalán az előbbivel, viszont elég későn jöttem ahhoz, hogy ne tudjam az anyagokat. Így egy választásom maradt, meglátogatni a tanári szobát és minden fellelhető vizsgát magamhoz venni, aztán gyorsan lemásoltatni valakivel éjjel és reggel visszatenni, mintha mi sem történt volna. Mivel már elég késő van, a kastély is aludni tért, én fel is kerekedem a kapucnis felsős melegítőmben. Így kevésbé vagyok feltűnő, főleg azért, mert a fejemre is húzom a fekete kapucnit, nehezebben kapnak el a prefik. Nem, mintha tartanék tőlük, de akkor hol marad az izgalom? Lassan megérkezem a tanárihoz, de még lehet benn valaki, szóval előbb körbe kellene néznem. Gyorsan még körülnézek, majd az ajtó közepére irányítom a pálcámat.
- Insidiae! – suttogom határozottan, az ajtón egy kis rész áttetszővé válik, amin be tudok nézni. Odabent sötétség honol, szerencsém van, nincs bent senki sem.
- Alohomora! – a zár halkan kattan, majd megpróbálom lenyomni a kilincset. Csak nem olyan buták a tanárok, hogy csapdát tegyenek az ajtóra. Az ajtó kinyílik, én pedig bejutok végre a tanári szobába. Becsukom az ajtót, majd egy Lumossal gyújtok egy kis fényt. Egy kislámpást is meggyújtok, majd eloltom a pálcámat. Szuper, minden itt van, ami nekem kell. A tanáriban sok asztalon halomban van egy csomó pergamen.
- Invito SVK vizsga! – határozottan és kissé hangosabban próbálom meg a lehetetlent. Nincs sok esély rá, hogy ezzel megtaláljam, de adok egy esélyt az életnek, hogy igazolja zsenialitásom. Nos, úgy tűnik ez még várat magára egy-két napot. Természetesen nem sikerül, dühös is vagyok eléggé, így kénytelen leszek megkeresni Stanwood asztalát. Elindulok, és a névtáblákat kezdem nézni: Vécsey, Maróti, Markovits, Rédey, McNeilly.
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 6. 22:58 Ugrás a poszthoz

Leonie

A rellonosoknak szerintem egyszer kötelező betörniük a tanáriba, amíg ide járnak. Már csak azért is, nehogy elfelejtsék a diákok, hogy milyen is a rellonos lét, folyton arra kell figyelni, hogy a többi rellonos ne nézzen le. Mondjuk, engem hullára nem érdekelnek a többiek, már a nevem többet ér a felénél, a többi meg… ugyan, csak egy-két érdemes van arra, hogy egyáltalán szóba álljak vele. A többieket pedig eltűröm, mégiscsak a zöldeket erősítik. Markovits is megmondta, hogy mindenki bajnok, azon a kerekasztalos megbeszélésen, vagy mi a szösz volt az. A lényeg viszont, hogy bejutottam és már Stanwood asztalánál járok. Sajnos tele van papírral, a fene se tudja, hogy meddig kell kutakodnom ma. Nem hallom, hogy nyílik az ajtó, azt viszont, hogy valaki elesik már igen. A pálcámmal a kezemben fordulok meg hirtelen és lépek egyet előre. Pont rátaposok a vörös hajú, ízléstelen öltözékű lány papírjára, amit esés közben eldobott és elém reppent. ~ Hát, ez se tanár, vagy ha igen, kiiratkozom! ~ Nézem, ahogy felém igyekszik négykézláb ez a szerencsétlen, majd elkezd felmászni rám. Amint meglátom az arcát, már biztos vagyok benne, hogy nem teljesen épelméjű, márpedig a bolondokkal vigyázni kell!
- Amúgy, csak úgy tényleg halkan kérdezem. Te normális vagy? – nézek rá, és ha elég ügyes, kiolvashatja a tekintetemből, hogy mit és hogyan gondolok róla. Ha sikerül neki, nem lesz túl vidám.
- Mindenképpen tanár vagyok, úgyhogy nyomjál le szépen húsz fekvőtámaszt – horkanok fel, majd most már észre is veszem, hogy a rajzát keresi rajtam. Mivel mindenképpen előnyben vagyok vele szemben, lenyúlok a rajzáért és felveszem, csak éppen nem emelem fel a lábamat, elszakítva a rajzot ezzel. A maradékot megnézem, elég szánalmas, szóval össze is gyűröm és elpöckölöm a kezemből valamerre.
- Kár lett volna, talán egy troll felét megért volna, mert használtál rajzeszközt – kuncogok, majd megtaposva a még mindig a lábam alatt lévő cuccot, ellépek a ”rajzról”.
- Megkíméltelek a leégéstől, szóval most már mehetsz is, nekem dolgom van – nézek rá úgy, hogy érzékelje, mennie kell. Aztán visszafordulok Stanwood asztalához és keresni kezdem a dolgozatot, persze nem túl esztétikusan…
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 12:06 Ugrás a poszthoz

Leonie

Nem gondoltam volna, hogy ide ilyen emberek is járnak. Emberek? Nem is tudom, hogy minek nevezzem ezt a vörös hajú izét, még szolgának sem fogadnám el. Ismételget, mint egy papagáj, de látszik rajta, hogy nem azért, mert a kedvemben szeretne járni, vagy mert felismert, hanem, mert ő ilyen. Ilyen fogyatékos, aki már csinálja is a fekvőtámaszokat. Komolyan mondom, nem normális. Szórakoztató egy ideig, de gyorsan unalmassá válik. Nincs időm az ilyenekre.
- Nadine-nel értek egyet, bárki legyen is az az éleslátó nő – már az is furcsa nekem, hogy ezt csak egyvalaki vette észre eddig. Biztos cukinak, meg ilyennek tartják ezt a viselkedést, de nekem inkább nyomi, mintsem több lenne. Ez van kislány, mehetsz vissza az óvodába, ott még jól áll.
A rajzával muszáj azt tennem, amit. Kénytelen vagyok megsemmisíteni ezt a ”rajzot”, hogy a világ normális maradjon. Nem való ide ez a kétéveseknek is sértő fércmunka.
- Nem elrontottam, megsemmisítettem. Hogy nézett már ki, ne legyél nevetséges. Akkor troll, mint a ház, bár meg akartalak kímélni, hogy troll fölét adtam elsőre. Vannak bennem is érzések – röhögöm pofán a kiscsajt, tényleg csodálkozom, hogy ő nem veszi észre, hogy milyen béna ez a rajz. Legalább megrajzoltatná valakivel és úgy adná be. Meghökkenek azon, hogy van képe feltételezni, hogy én, Farkas Zétény, leülök vele rajzolgatni, mint egy ovis.
- Röhög a vakbelem, öcsém! Nem vagyok olyan nyomi, mint a barátaid és te, ha vannak egyáltalán haverjaid. Azt lesheted, hogy én valaha(!) leülök veled rajzolgatni, de jobb, ha még  a nagyterembe is a másik végére ülsz az asztalnak, hogy nyugodtan tudjak enni – csak rázom a fejem, majd visszafordulok az SVK tanár asztalrészéhez és módszeresen kutatni kezdek. A kiscsaj természetesen nem tud napirendre térni, és sírni kezd, meg csapkodni a hátamat. Esküszöm nem normális, és mindjárt kap egy taslit is, ha nem hagyja abba. Nem szívesen ütnék meg nőt, még ha csak kizárólag a szervei miatt nő, a viselkedése inkább egy beteg óvodásé, akitől elvették a játékát. Hah, végül is ez történt.
Nem hagy nyugodni és bemászik elém, hogy figyeljek rám. Kezdek kiakadni, az egyik kezem már ökölben van, és eléggé mérgesen nézek rá ahhoz, hogy rájöjjön végre, hogy nincs itt keresnivalójuk.
- Rohadtul nem érdekel a nyafogásod. Azt sem tudom, hogy ki az a Tóni bácsid, mondjuk nem is érdekel, mielőtt megmondanád. Viszont húzzál arrébb, nekem dolgom van – egy mozdulattal megragadom és errébb penderítem, a kung-funak is vannak jó fogásai, a kiscsaj meg könnyű is, nincs túl nehéz dolgom. Visszatérek a munkámhoz és megtalálok egy vizsgasort.
- Bakker, ez az elsősöké! – mérgelődöm és bevágom a többi közé. Az életben nem találom meg ezt a szemét vizsgalapot.
- Na, mi van, te meg mit bámulsz, mint egy rühes sellő, akinek áramot vezettek a tavába? – vigyorodok el, gonosz módon. Legalább hagy szekáljam ki ezt a csajt, ha már nincs szerencsém.
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Sziasztok OFF népe! :)
Írta: 2014. augusztus 7. 12:30
Ugrás a poszthoz

Micsoda drámák... Rolleyes
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 12:38 Ugrás a poszthoz

Bár ha ilyen idő van rájuk... szegények... :s
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 12:43 Ugrás a poszthoz

Evelin: Wolgastnál játszhatsz kicsi a rakást Smiley
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 12:49 Ugrás a poszthoz

Iza biztosan elvállal, olyan bevállalós típusnak mondja magát úgyis^^
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 12:52 Ugrás a poszthoz

Látod Evelin, vannak még vállalkozó egyének. Ott van Isidor, megmenti a popódat Cheesy

Iza, látom nem tanultál a tegnapiból... Rolleyes

Szeva Wolgast
Utoljára módosította:Farkas Zétény, 2014. augusztus 7. 12:52
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 12:54 Ugrás a poszthoz

Iza: te beülhetsz az ölembe Evil
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 12:57 Ugrás a poszthoz

Megint csak a szád jár, nem vagy te bevállalós... Wink
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 13:06 Ugrás a poszthoz

Hah, már megint keménykednek. Mindjárt sírok Rolleyes

Az, jókislány...

Megyek is enni, inkább^^ Sziasztok!^^
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 13:22 Ugrás a poszthoz

Ja, itt vannak szerelmi életek? Hú... Rolleyes

Köszi Kiva, hogy megkíméltél az értelmetlen szentbeszédtől Kiss
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 13:27 Ugrás a poszthoz

Dehogy kérek ölelést. Van nekem elég bajom anélkül is... Add oda okosIzának Rolleyes

Kiva: örök hála, akkor egyet sem kérek többé Cheesy
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 13:31 Ugrás a poszthoz

OkoskodóIza, csak kimaradt néhány betű. xD

Nem fogok elfutni akárki elől xD

Kiva: te, hogy kerültél a pirosokhoz? o.O xD
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 13:33 Ugrás a poszthoz

Nem tudom, hogy honnan veszitek, hogy bárkit bántani akarok... Rolleyes
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 13:49 Ugrás a poszthoz

Ő is táborozik Smiley
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 13:53 Ugrás a poszthoz

Isidor Slusser - 2014.08.07. 13:52
Az nem jó ötlet, rontja Evelin esztétikáját. Sad
*röhög*

Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 13:58 Ugrás a poszthoz

Keiko Sama - 2014.08.07. 13:54
nekem a fejem fáj egy picit... de arra még szükségem van Angel


Erről csak egy szép vers jut eszembe:

Fáj a feje?
Golyót bele!
Nem lesz többé gondja vele!

Fáj a lába?
Amputálja!
A villamos (de Michael is) ingyen csinálja!

xD

Evelin: ha megölelsz, tudlak bántani, testőr ide, vagy oda (vagy ahova dobálom) Rolleyes
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 14:03 Ugrás a poszthoz

Iza: mondtam, hogy okoskodó vagy. Értsd úgy, ahogy kell... Mihael meg elbírja, kemény gyerek.

Isidor: Nem érdekelnek a macskáid Rolleyes

*Evelinnek pedig csak simán elkapja a kezét és eltaszítja magától, mielőtt megölelné*
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 14:06 Ugrás a poszthoz

*Ő pedig simán maga elé rántja Izát, vagy bármelyik közel állót*

Lehetsz Okoska is, csak vegyél fel egy szemüveget Rolleyes Az is kék xD
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 14:18 Ugrás a poszthoz

Leonie Rohr - 2014.08.07. 14:11
Vénasszony *vihogva átfut a csevegőn*
Bocs Kiva, találkozott velem, és jó hatással voltam rá Cheesy

Evelin: legalább neked van vér a pucádban. Miért szeretnél megölelni, ha én nem szeretném? *nem engedi az ölelést*

Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 18:14 Ugrás a poszthoz

Nálam is tévedett a "süveg", én navinés lennék szerintem  Angel
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 18:17 Ugrás a poszthoz

Csá, Dasha!

Eun: ártatlan vagyok Angel
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 18:22 Ugrás a poszthoz

Hova-hova Zoltán? Hova viszed azt a két nőszemélyt, te kis hánkát?! Smiley (huncut)

Eun: naugye, még te is ezt mondod Kiss
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 18:32 Ugrás a poszthoz

Lilla: szívesen mennék, de vissza kell, hogy utasítsalak sajnos. Ez már így marad, pedig hajjj *sóhajtozik* Azért kedves tőled, khm...

Eun: persze, szabad akaratod van Wink

Zoli: én nem mondtam, hogy voltak az öledbe... lebuktál Smiley
Farkas Zétény
INAKTÍVRPG hsz: 369
Összes hsz: 2234
Írta: 2014. augusztus 7. 18:35 Ugrás a poszthoz

Lilla: kit látogatnék meg ott? nincs ott...

Izácska: askon bekerültél egy válaszba Kiss
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Farkas Zétény összes hozzászólása (576 darab)

Oldalak: [1] 2 3 ... 11 ... 19 20 » Fel