36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Fontosabb időpontok:
  • Szeptember 30: Évfolyamléptetési kérvények leadása
  • Október 01: Megkezdődik az új tanév
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Corina Nazaru összes RPG hozzászólása (5 darab)

Oldalak: [1] Le
Corina Nazaru
INAKTÍVRPG hsz: 5
Összes hsz: 8
Írta: 2015. február 8. 22:08 Ugrás a poszthoz

Lavia Stark

Corina megérkezett. Mosolyogva köszönt Lavinak, mert már hiányolta a lányt. Hosszú napja volt, egésznap csak egy baglyot várt, de sok helyre bekukkantott. Kissé fáradtan, de segítette Lavia munkáját. Gondolta így kedveskedik neki egy hosszú nap után.

-Szia Lavia, hogy vagy? Ne segítsek? *álmosságtól csillogó szemekkel nézett a lányra. Látta rajta, hogy kicsit kimerült..
Utoljára módosította:Eris L. Awer-Kowai, 2015. február 15. 01:51
Corina Nazaru
INAKTÍVRPG hsz: 5
Összes hsz: 8
Írta: 2015. február 9. 16:35 Ugrás a poszthoz

William H. McWhite

Kissé elkésve, de megérkezett. Cikázó tekintete csak egy fiút keresett. William H. McWhite-ot. Amikor meglátta a fiút egy piknik kosár mellett gitárjával elpirult. A fiú laza megjelenését nézve elgondolkodott, hogy vajon hozzá öltözött-e. A fiú még nem látta Corinát, ezért megigazgatta ruháját és hosszú barna haját majd oda igyekezett a fiúhoz. Mikor odaért, kellemetlenségére megbotlott egy fadarabban és a fiú ölébe esett. Csak nézett a fiú szemébe mikor észbe kapott és felállt. Megigazgatta új ruháját amit csakis azért vett, hogy felkeltse William figyelmét. Habár ez sikerült neki esésével, de reménykedett, hogy szolid megjelenését azért észreveszi a fiú. Tovább mosolygott, majd félénken megszólította a fiút.
-Szia William! Annyira sajnálom hogy elkéstem! Feltartottak a menzán és még édesanyámnak is baglyot kellett küldenem. Remélem megbocsátasz..
Elszégyelve magát lehuppant a fiú mellé várván válaszát.
Corina Nazaru
INAKTÍVRPG hsz: 5
Összes hsz: 8
Írta: 2015. február 10. 13:12 Ugrás a poszthoz

William

Zavarba jött Corina William érintésétől, de örült hogy érezhette érintését.
-Egy kicsit, szerintem sétáljunk!
Felálltak a padról és elkezdtek sétálni. Eleinte óvatosan, de aztán rájuk tört a beszélgetés. Corina dicsérte William választását, szereti a virágokat. Rózsaszín ruháját igazgatta percenként. A fiú ezt észrevette de nem szólt semmit. Gondolta Corina egyszer csak abba hagyja..
-És, mit csináltál ma William?
Kérdezte a lány várta a választ, de közben izgatta, hogy fog-e gitározni neki a fiú.
-Nekem nem volt ma jó napon, remélem neked jobb volt..
Megálltak a sétával egy pillanatig és meredten bámult a fiú szemeibe csábítóan.
Corina Nazaru
INAKTÍVRPG hsz: 5
Összes hsz: 8
Írta: 2015. február 16. 17:56 Ugrás a poszthoz

William

-De! Egy kicsit...
Mondta lehajtott fejjel Corina. Valóban kezdett lehűlni a levegő és a szél is feltámadt. A hajuk már szanaszét állt, mikor talán egy kicsit csillapodott a szél.
-Igazából megbántottak.. Összevesztem a legjobb barátnőmmel és mindketten olyat mondtunk, amit nem gondoltunk át.. De ez van, majd kibékülünk.
Mindketten félmosolyra húzták szájukat és William látta, hogy Corina reszket. Levette zakóját és a lány vállára emelte.
Szembe fordultak egymással és egymás szemébe néztek. A lány tekintete William kék szeme és lágy ajkai között cikázott.
Nem gondoltak semmire, csak várták mi fog történni...
Corina Nazaru
INAKTÍVRPG hsz: 5
Összes hsz: 8
Írta: 2015. szeptember 5. 21:48 Ugrás a poszthoz

Christopher Blake

Halálosan unatkozik, hisz összes barátja elfoglalt. Gondolta kimegy egyet sétálni a rétre, hogy elterelje unalmát. Imád a szabadban sétálni. Lazán öltözködött most fel, ezért nem olyan feltűnő mások számára. Köztudottan, Cori szeret feltűnően, kihívóan, ezen belül a legdivatosabban öltözni. Ám most megjelenése nem másból, mint egy virágkoszorúból, egy fehér szoknyából és egy kényelmes cipőből állt. Várt. Várt valamire, de még Ő sem tudja, hogy mire. Egy röpke megérzése sincs. Elkezdett a fák körül sétálgatni, hátha történik valami izgalmas dolog, mire megpillant egy helyes fiút piros nadrágban. Sokáig nézte, mire erőt vett magán és odasétált hozzá. Fontolgatta, hogy megmerje-e szólítani, vagy egyeltalán oda merjen-e menni hozzá, de végülis úgy döntött, hogy mit veszíthet vele? Elindult a fiú felé mosolyogva és megszólította: -Szia! Megkérdezhetem, hogy mit rajzolsz? Smiley Várta a fiú reakcióját és addig csak mosolygott.
Remélte, hogy a fiú majd szívélyesen fogadja és esetleg össze is barátkoznak. Ki tudja? Nem szívesen zavarta meg a fiút, de nagyon szimpatizált vele és amúgy is mosolygósnak látszott, nem gondolta Cori, hogy megharagszik.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Corina Nazaru összes RPG hozzászólása (5 darab)

Oldalak: [1] Fel