37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Bakonyi Gergely összes hozzászólása (164 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 » Le
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 11. 17:09 Ugrás a poszthoz

Kíra

Hiába költözz be a kastélyba, egyelőre a falu jobban vonzotta magához. Azóta már párszor megnézte magának a kísértetházat, hátha felfedez benne valamit, de egyelőre nem jutott semmire. Pedig ráhangolódott, próbálkozott, de sajnos nem tudta irányítani az agybaját. Néha csak magától látott, érzett furcsaságokat, úgy érezte, semmi köze hozzá. Nem a világnak küldött üzenet volt ez, de még csak nem is neki, a helyek, tárgyak régi emlékei címzett nélkül repkedtek. Nem tudta, miért tudja ő megfogni ezeket, talán van benne valami különleges jelvevő készülék, lehet, hogy beleépítették kicsiként.
Épp a kastély felé indult vissza, amikor a házsorok vége felől valami érdekes dolgot szimatolt ki. Nem tudta mi az, ami arrafelé vonzza, de nagyon el akart menni arra. Mielőtt elindult volna, körbenézett, kicsit elgondolkodott, de nem tudott ellenállni. A temető felé vette az irányt, bár neki sejtelme sem volt erről, bőszen baktatott. Ahogy végigment a mezőn, hamar megtalálta a kis kerítést. Egyik kezét finoman végighúzta rajta. Biztos volt benne, hogy ez is megélt sok dolgot, de abban is, hogy nem ez az igazi fogás. Így hát átlépte az utolsó akadályt, majd meglátta, hova is érkezett.
Ahogy nagy levegőt vett, érezte az illatokat, az áporodott szagot a friss levegővel, kemény, száraz földdel és persze a napsugarakkal keveredve. Nagyon bódító lett volna, de volt benne egy kis különleges csípősség, egy nem kívánatos fűszer, amit a hely okozott. Szinte fájt a gyomra a helytől, érezte a lüktetését, mintha a föld is sírt volna, hogy alulról kapargatják. A normális embereket nemhogy taszítaná ez a környezet, de még csak észre sem vennék ezeket a dolgokat. Gergő viszont imádja ezt, egyáltalán nem unalmas hely, minden egyes szeglete új dolgokat rejteget számára. Lassan, komótosan kezd el sétálgatni a sírok között. Az egyiknél, ami szimpatikus neki, megáll, leül a fehér kavicsos útra. A sírkövet bámulja mereven, kezével finoman végigsimít a megmunkált márványon.
- Mesélj nekem... - Kéri halkan az emléket, és valószínűleg senki nem nézi normálisnak. Hiába koncentrál egyelőre a sírkő nem akar mesélni neki, pedig biztos benne, hogy van mesélni valója. De nem érdekli, ki, mit gondol róla. Tudni szeretné, hallani szeretné, hiszen általában magától megy neki. Ha akarja, miért nem sikerül?
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 11. 19:34 Ugrás a poszthoz

Kíra

Először észre sem vette, hogy Kíra közelít, csak akkor kapja fel a fejét, amikor a kövek közel csikordulnak. Nemsokára az égből egy táska pottyan mellé, értetlenül nézi, majd nemsokára érkezik mellé a tulaja is, egy finomabb mozdulattal. Kírára pillant, sötét tekintetét ráemeli, úgy nézi, majd visszapillant a sírkőre. Amikor a nő megkérdi, hogy ahhoz beszélt-e, ő csak lassan bólint egyet válaszként. Nagyon el van foglalva az érzésekkel és jelenleg az jobban érdekli őt, mint a nő. Az arcáról semmit nem lehet leolvasni, szokás szerint fapofával, átható tekintettel néz.
 - Igen. - Mondja egyszerűen egy kis idő után, amikor elengedi a követ. - Miért?
Lazán tette fel a kérdését, mintha az ilyen időtöltés a világ legtermészetesebb dolga lenne. Biztos benne, hogy ez a sír különleges, egész más kisugárzása van, mint a többinek, de csak nem akar mesélni neki. Nem mutat semmit, nem sejtet semmit, csak vonzza magához a tekintetét, az elméjét, a gondolatait. Már éppen morgott magában, bár nem látszott rajta semmi.
Majd egy pislantás alkalmával lehunyta a szemeit, hirtelen a sír mesélt neki. Nem nyitotta ki a szemeit, inkább pár pillanatig lehunyva tartotta, amíg a kép felvillant neki. Látta, ahogy a sírgödör mellett összegyűlt emberek állnak. Egy nőt látott, érezte a szerelmet, ami égett a szívében, a fájdalmat, ami elvakította szemeit és könnyfátylat húzott rájuk.
- Ezért ilyen különleges... - Motyogta, miközben még egyszer végigsimított a márványon. - Valakinek a szerelme fekszik itt.
Nem zavarja, hogy Kíra nem értheti, ő honnan tudja mindezt, viszont ő, most, hogy megfejtette a rejtvényt, sokkal könnyebb neki. Érti, miért ilyen különleges a kisugárzása, miért más. Fiatal, élő szerelmet zártak a kő alá, ott lüktet bent, arra várva, hogy kiszabadulhasson. Gergő azon gondolkodik, hogy sajnos sosem fog, majd tekintetét ismét Kírára emeli. Arcán még mindig nem látszik semmi, noha sajnálja a szomorú történetet.
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 11. 21:44 Ugrás a poszthoz

Kíra

- Hát, válaszolt. Az előbb. - Csak késve mondta ezt Kírának, nem amikor bejelentette, kíváncsi rá. Bizony, nem biztos, hogy azért, mert ő kérdezett, de válaszolt. A sír válaszolt, ami sajnos érdekesebb volt jelenleg a nőnél. De amint vége volt a válasznak, sajnos kénytelen volt visszatérni a valóságba és elgondolkodni ezen. Amíg le volt hunyva a szeme, nem is hallotta a nő aggódását, nem mintha ilyesmikre válaszolna. Nem szószátyár, de az ilyesmiket bőven elintézi egy bólintással, minek jártassa a száját feleslegesen? A környezetében soha, senki nem tette. Nem volt kitől eltanulnia a rosszat, csendes emberek között pedig csak csendes maradhatott. Amúgy sem szeret emberekkel beszélgetni, jobban szeret magával és a körülötte lévő világgal foglalkozni. Most viszont nem teheti meg, kénytelen a nőre figyelni.
- Fiatal szerelmesek. - Teszi hozzá, de a problémán ő maga is gondolkodóba esik. Miért is olyan különleges? Nem tudja megmagyarázni. Hiába keresné a szavakat, van, amikor nem találja őket, akkor nem szokta feladni addig, amíg ki nem tudja fejezni magát. Most viszont nem is erőlködni, erre nincsenek szavak. Egyszerűen érzi, hogy különleges ez a sír, hogy valami különleges szörnyűség, vagy nagyon remek dolog történt vele kapcsolatban, még ezt sem tudja eldönteni. Végül egy apró, halk sóhaj hagyja el ajkait, majd egy nagyobb adag levegőt tart bent.
- Talán hirtelen kellett elválniuk? - Csak kérdez, a levegőbe találgat, ezt már abszolút nem  tudja levenni abból, amit a sír mutatott neki. Nem az érzései súgják a megoldást, csak az agyából pattant ki, túlságosan reális, lehetséges opcióként. Végül Kírán időzik el a tekintete, nézi őt egy ideig. Nem tudja, hogy akadt össze egy hasonlóan kerge darabbal, mint ő maga de egyelőre furcsállja, hogy nem kérdezget feleslegesen. Sőt, elhisz neki mindent, még érdeklődőnek is tűnik, márpedig ilyesmit nem szoktak csinálni az emberek. Mindenki szerint furcsa, akinek egy kicsit is megmutatta magát. Nem mintha ez őt annyira zavarná, sőt. A nem éppen sablonreakció meglepőbb, mégsem látszik sok dolog az arcán, csak kissé zavaróan bámul.
- Mit csinálsz itt? - Kérdi végül halkan. Mert az egyértelmű, hogy sírokkal beszélget, de Kíra ittlétéről még nem tud semmit.
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 12. 20:53 Ugrás a poszthoz

Kíra

- Ha te mondod... - Jegyzi meg csak úgy mellesleg, amikor Kíra ellövi a bölcsességét a fiatalokról. Látszik, hogy nagyon tapasztalt, öreg motoros akar lenni, bár Gergő nem tud rá úgy tekinteni, talán nem is akar. Hiszen a majd' 18 évével ő még fiatalabb, mint a nő, de sosem volt még szerelmes és őszintén szólva nem is akar az lenni. Amúgy is tudja, miért nem megy neki, mert nem igazán szereti az embereket. De hogyan is szerethetné? Nem igazán volt, aki megtanítsa szeretni, nem volt senki olyan a környezetében. Ő így nevelkedett fel, ilyen lett, számára ez a normális, így nem is aggódik miatta. Régen szerette a legjobb barátját, amikor még kis kölyök volt és fogalma sem volt az élet alakulásáról. De aztán jött a valóság és az álomszerű kapcsolatnak vége szakadt. A fiú többé nem volt a barátja, különváltak, másfelé fejlődtek, mára már lenézi Gergőt, amiért nem vitte semmire. Ez a kérdés különben elég érdekes, ugyanis szerinte nem is kellett többre vinnie. Ő egy egyszerű lovászfiú Várdombról, egy szimpla, jó munkásember és ez neki bőven elég volt idáig. Most, hogy varázsló is lehet mellette, már túl is teljesítette a célt. Sosem voltak eget rengető álmai, nem is lesznek talán soha.
- Nem csak egy sima kő. - Jegyezte meg halkan, újra, ami hatalmas haladás. Mindent egyszer szokott elmondani, nem szereti feleslegesen koptatni a száját. Nem papagáj ő, hogy ismételgesse magát, ha Kírának most sem esett le, hogy ez egy különleges, akkor nem érdekli tovább. Hagyja, hadd éljen tovább, tévhitben, nem az ő gondja. - És amúgy nem tudok beszélgetni velük. Csak meghallgatni őket.
Na igen, nem éppen nevezhető kétoldalú kommunikációnak. Nem tudja, a helyeknek-tárgyaknak mitől és hogyan van kedvük mesélni. Azt sem tudja, ő miért tudja meghallgatni, érezni őket. De álmodni sem mer olyan fejlődésről, hogy esetleg akkor és az mesélne neki, amit ő akar. Túl csodálatos lenne, hogy igaz legyen, meg amúgy sem tennének neki jót az ilyen "vad" álmok. Csak elégedetlen lenne tőle, ahogy a szülei mindig traktálták belé. A nagyravágyás csak elégedetlenséget szül.
- Hm, ez tény. - Mondja egyszerűen, amikor Kíra azzal vádolja, hogy pislogott. Valóban, egy ideje mereven nézi a nőt, próbálja eldönteni róla, miért különleges ő is. Valahogy képtelen ráérezni, beazonosítani az energiáit, pedig most be vannak kapcsolva a különleges szenzorai. Hm, érdekes.
- Gergő, Bakonyi Gergő. - Mutatkozik be ő is, mert azért nem akar névtelen maradni, ha már Kíra is elárulta a nevét, a sajátos stílusában. Majd keresi a szavakat, szokásos elgondolkodó tekintettel próbálja megfogalmazni, mi jut eszébe Kíráról. Hiszen ha már magában megfogalmazódik, közölnie is kéne, csak nem könnyű leírni, na. Amúgy sem a szavak embere.
- Mint egy... tragikomédia. - Motyogja magának, amint megtalálta a szavakat. Kissé tragikus, hogy egy felnőtt nő így viselkedik, mégis komikus, ahogyan előadja magát. Gergő pedig büszke magára, hogy megtalálta a megfelelő szót, bár ez kevéssé látszik rajta.
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 13. 12:46 Ugrás a poszthoz

Kíra

Amikor a nő magyarázkodni kezd, ő egyszerűen biccent egyet, elnézi neki. Nem mintha annyira haragudna, tudja, hogy az emberek nem értik meg őt. Nem tehetnek róla, nem az ő hibájuk, igazából Gergő fura, ők meg normálisak, így összeférhetetlenek. Ennek ellenére sosem kívánt olyan társat, aki megérti őt és belelát a világába. Amikor azonban Kíra a képességéről kérdez egy csomót, tanácstalan.
- Hát, én sem igazán tudom, hogy működik. - Vallja be, közben kicsit előredönti a fejét, egyik kezével megvakargatja a tarkóját. Nagyon jó lenne, ha így könnyedén, egyből tudna válaszolni. Végül csak apró sóhaj hagyja el ajkait, leereszti kezeit, vállait is. - Meg nem is tudatos a dolog.
Körülbelül ennyi az, amit ő is tud, aztán Kíra hirtelen lelkendezik a nevén, ő pedig csak megköszörüli a torkát. Még sosem tetszett senkinek a neve, ezért kissé meglepő neki, de nem ugrik ki a bőréből. Nem az ő érdeme, úgy adták neki, úgy örökölte az "azonosítóját".
- Öhm, köszönöm, asszem. - Mondta végül, majd a hegyek gondolatára ő is kicsit elkalandozott. Eltekintett a távolba, a sírok sokaságán végignézett. Eszébe jutott az otthona, hogy a helyet mennyire szereti és talán még hiányozni is fog neki. Bár gyakran érezte pokolnak Várdombot, most mégis a honvágy kopogtat a szíve ajtaján. Na, ott kopogtathat sokáig. - Ha így van, egyszer nézd meg a szekszárdi dombokat. A legszebbek.
Na igen, nem maradhat el a javaslat Kírának, hogy egyszer nézzen el szülőhazája felé. Ide ugyan nincs közel és egészen más világ, de nem kell feltétlen Várdombra látogatnia. Oda mehet, ahova akar, mindenhol azt a varázslatot fogja átélni, amit Gergő élt meg, az múlt majdnem 18 évben minden nap.
Amíg elgondolkodik, szinte észre sem veszi, Kíra mennyire megváltozik a mondata hallatára. De utána feltűnik neki, hogy egészen más energiák járják át, most már érzi, főleg a változásra van kiélezve. Azonnal a nőre pillant, sötét íriszeivel méri végig, ahogy magába dől, suttog és a kavicsokkal játszik. Nem számított rá, hogy így megbántja, vagy nem is tudja, ez bántottság-e igazából. De csak hogy szépítsen, érdeklődő beszélgetőpartnert játszik, olyan normális félét.
- Elhiszem. Hogy kerültél oda? - Na igen, biztosítja Kírát, hogy elhiszi, nem közveszélyes és semmi baj vele. Emellett meg is kérdi, hogyan került az ispotályba. Nem úgy néz ki, mint aki most épület fel, legalábbis egészen erősnek és egészségesnek tűnik. Amúgy sincs kórházszaga, az ilyen embereknek az szokott lenni, nem? Gergőt pedig érdekli, hogyan fog ettől Kíra változni, mert ezt imádja megérezni, így tekintetét is rajta függeszti, hogy rá koncentrálhasson.
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 14. 10:41 Ugrás a poszthoz

Sziasztok!

Most miért, Gwen? Cheesy Hidd el, nagyobbnak lenni se sokkal jobb, én szívesen lennék megint 15 Cheesy
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 14. 10:49 Ugrás a poszthoz

Höhö, nagy tévedésben élsz Grin Ez abszolút szülőfüggő Rolleyes
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 14. 11:29 Ugrás a poszthoz

17-18 körül kezdődik a feketeleves, Gwen. Amikor kezdődik az éjjel-nappal továbbtanulási görcs, mit csináljak, hova jelentkezzek, mi legyek, mit kezdjek a jövőmmel, meg tudok-e majd élni, megállok-e a lábamon, meddig élek még a szüleim nyakán, és a többi, és a többi... Rolleyes Szóval ne várd ezt se annyira Cheesy Minden kornak megvan a maga szépsége és hátulütője (:
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 14. 11:49 Ugrás a poszthoz

Gergő apostol harmadik könyvéből hallhattátok az idézetet XD

Na mi újság felétek, gyermekeim? :3
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 14. 12:34 Ugrás a poszthoz

Haha, amúgy nagyon elkalandoztam, hajj, pedig a cseresznyefákról tudok ám csevegni, de nagyon XD Nagyszüleim háza előtt van egy nagy és hát a földről lehetetlenség szedni. Na, kicsik voltunk unokatesóimmal, kitaláltuk, hogy akkor majd mi felmászunk a fára és szedjük! Semmi gond nem volt, amíg le nem kellett jönni XD Végül gyerekeket szedtek a fáról, nem cseresznyét. De olyan szerencsétlenek voltunk, ott sírtunk fent, mint a kismacskák XDDD
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 14. 12:55 Ugrás a poszthoz

Mi csak hősködni akartunk XD De olyan magasan voltunk és olyan járda volt alattam, hogy nem lett volna tanácsos ugrani XD
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 14. 13:01 Ugrás a poszthoz

Keiko és a lekvár, ez már rád ragad Cheesy

Én úgy elvagyok, semmit nem csinálok, csak Kírának próbálok alkotni, nehogy unatkozzon XD
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 14. 13:12 Ugrás a poszthoz

Kíra

- Hm... - El kell gondolkodnia Kíra ajánlatán. Nem igazán szeret ismerkedni és magáról beszélni, az valahogy nem az ő stílusa. Szerinte senki sem tudja igazán megismerni, felszínesen pedig minek? Kissé összeszűkített szemekkel néz a nőre, akinek az arckifejezése kezdi meghatni, elég hosszas bámulás után. - Legyen, ha már beavattalak.
Bár nem hiszi, hogy lesz belőle valami, mert nagyon nem a szavak embere. Nem tudná elmagyarázni Kírának ezt az egészet, akkor sem, ha olyan nagyon akarná. Az egyetlen mód az lenne, hogy megmutatja neki. De ez sajnos lehetetlen, meg ha bele is látna Gergőbe... valószínűleg sírva menekülne. Annyi minden van a fiúban elrejtve, mélyen, amit mindig megtart magának, hogy túl sok lenne egyszerre. Főleg, ha előtte csak a felszínét látta, a fapofáját, az egyszerű, csendes énjét.
- Nem szaladnak sehová. - Jegyzi meg, amikor a nő azt mondja, most nem tud odáig szaladni. Nem mintha Gergő így gondolta volna, hogy azonnal, de semmi baj. Bár egészen kicsi gyerekként voltak tézisei, amik megdöntötték volna az előző állítását. Hiszen azzal a fejjel, jól szórakozva, pillanatok alatt elrepült az idő, alig kelt fel a nap, már le is ment. Kis Gergő pedig azt hitte, a dombok szaladtak az égitest másik oldalára, hiszen az meg sem mozdult azóta.
Amikor Kíra elmagyarázza neki a helyzetet, ő csak bólint egy aprót. Emlékezetkiesés, hm, az ispotályban ébredt. Vajon mit csinálhatott a zakkant hölgyemény, amikor elhagyta őket? De ami a legfontosabb, vajon ő vissza tudja szerezni őket? Legalább egy részüket? Szinte hangtalanul mormogott valamit, amíg gondolkodott. Kíra energiái biztosan nem akarnak beszélni hozzá, ahogy visszahúzódik az előző megnyílása után, a belső szemével ismét alig látja, alig érzi őt. Mégis, azon jár az esze, mi lenne ha... szokásait megtörve, még a bizonyosság előtt szóra nyitja a száját.
- Ha lenne egy tárgyad, ami nálad volt akkor, vagy egy helyszín, én talán... nem, nem jó ötlet. - Gyorsan leszögezi. Hülyeség volt megemlíteni, ezért nem szokott csacsogni, megtanulta már ezerszer. Nem tudja irányítani, semmi garancia nincs rá, hogy az a hely vagy tárgy mondani akar neki valamit. Vagy hogy olyan emléket fog mutatni, amit Kíra elhagyott. Alapból hülyeség volt, kicsit meg is rázza a fejét, majd a levegőbe szippant és elnéz a távolba. Még mindig annyira kellemes és vonzó ez a temető számára, hogy azon is elgondolkodik, hogy itt rendezkedik be. A kastélyban egyelőre még nem talált ehhez hasonló helyet, ahol egy életet le tudna élni. Na nem mintha annyit kereste volna.
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 14. 13:30 Ugrás a poszthoz

Bármi, csak ne szilva XD Nem szeretem a szilvalekvárt Sad
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 14. 14:25 Ugrás a poszthoz

Azt hiszem, én most végleg kiégtem XDD Az elmém feladta a harcot XDDD

KATT!
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 14. 14:30 Ugrás a poszthoz

Szia Noel *-*

Az internet sem akarja, hogy lássátok ezt a videót! XD Na nem baj, most jó lesz, KATT
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 14. 14:35 Ugrás a poszthoz

Könyveeeek *_*

Pedig ez még egy lightos, tudnék ennél durvább agykisütőt is mutatni... jó párat xD *youtube huszár*
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 14. 14:44 Ugrás a poszthoz

A facebook legsötétebb bugyraiban akadok ilyenekre, meg amikor csak úgy jútúbon nézelődök, de mondom, vannak ennél agysütőbbek. XD Hogy miért nézem őket, mai napig nem tudom, talán mazochista vagyok XD
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 14. 14:52 Ugrás a poszthoz

Jól van na, nem fárasztalak tovább titeket Cheesy Bár ezt a wiggle dolgot most nagyon felkapta a net, az a csodálatos Cheesy
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 14. 16:55 Ugrás a poszthoz

Elfelejtetted megemlíteni, hogy én is értelmi szerző vagyok Grin Grin
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 14. 17:07 Ugrás a poszthoz

Nem, azért csináljuk, mert elgurult a gyógyszerünk és valakin ki kell élni XD Amúgy megoldás helyes XD
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 14. 17:15 Ugrás a poszthoz

Mindkettő barátságos opció, Kíra Grin
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 14. 17:23 Ugrás a poszthoz

KÍRAA XDDD *röhög* XDDD

Nekem a kedvencem volt, amikor Adyt vettük és egyik osztálytársam:
Kankó, tripper, szifilisz
Ady mindent hazavisz
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 15. 23:17 Ugrás a poszthoz

Igen, tök jó, Rabbot, főleg, ha az internetem is normálisan működik XD Bár az már nem a te reszortod Rolleyes
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 16. 10:56 Ugrás a poszthoz

Én az előre eltervezett játékoknak egy fix címet is adok Cheesy
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 16. 11:31 Ugrás a poszthoz

Hehe, mondtam én, hogy wiggle wiggle őrület lesz itt, nem hittétek el Cheesy Holland ismerősöm (nincs fórumon) azt mondta, náluk már két hete tart XD És mondom, hát akkor ide hozzánk... nemsokára talán elér XD

De most nem azt hallgatom, ha nem bánod Rolleyes
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 16. 11:35 Ugrás a poszthoz

De azért hízelgő, hogy eszedbe jutottam, na, még ha ezen dolog kapcsán is Rolleyes
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 16. 20:00 Ugrás a poszthoz

Kíra

- Ez azt jelenti, hogy zaklatni fogsz? - Kérdezte végül, hiszen ha Kíra jó a keresgélésben, az nem túl bizalomgerjesztő. Sőt, ebből a szempontból jelenleg inkább tűnt fenyegetésnek, mintsem ajánlatnak. Gergő kissé furán is néz rá, talán már meg is bánta, hogy belement ebbe az egészbe. Kíra fel fog bukkanni az életében időről időre? Már előre rosszul van a gondolattól. Na nem mintha a nővel lenne olyan nagy baja, de nem bírja a piócákat, akik folyamatosan a nyakára járnak. Néha még az öccse is kellőképpen kikészítő jelenség volt, pedig őt még el is viseli általában.
Sajnos kikotyogta a mondatot, amit nem kellett volna, Kíra pedig egyből kap az ötletre. Sóhajt, amikor lelkesen nekiáll magyarázni arról és Gergő nagyon reméli, hogy nincs nála semmi, ami mesélhetne neki. Ilyen messziről nem érez semmit, viszont amikor a nő kiborítja a tárgyakat, szinte mindegyik kiabál felé, legalábbis pár hangosan. De nem vonzzák magukhoz, nem csábítják, sőt, ellenkezőleg. Szinte ellökik maguktól Gergőt, ő pedig hunyorog. Eszében sincs megfogni őket, nem fél tőlük, csak úgy érzi, ha megérinti őket, megégetik. Szinte hallja a forró, sercegő bőrt, ahogy a kezét a tárgyak köré fonja. Még a levegőjét is bent tartja, majd kicsit hátrébb húzódik.
- Valami... sötét dolog történt valamelyik tárggyal. Nem érintem meg. - Jelenti ki és remélhetőleg Kíra elfogadja és legyint egyet. Bár ahogy eddig megismerte a nőt, ez nem lesz ilyen egyszerű. Ettől függetlenül tekintetét nem tudja levenni a tárgyakról, feszülten nézi őket, kezeit kissé ökölbe szorítja. Az egyik ékszer különösen pulzál, innen nem tudja megmondani, melyik az, de szemével keresi, hátha megtalálja. De nem is tudja, miért érdekli ez. Lehunyja szemeit, összeszorítja fogait és elfordítja a fejét. Nem szabad engednie neki, meg kell próbálnia visszavenni az uralmat. Nem hagyhatja, hogy a tárgy magához vonzza. Talán valami átok hagyott ekkora nyomot az ékszeren? Bárcsak megnézhetné büntetlenül, mit mesél, anélkül, hogy borzalmas érzései lennének tőle. Végül erőt vesz magán, kifújja a levegőt és Kírára pillant, őszintén, kissé ellágyult tekintettel.
- Sajnálom. - Akármi is történt vele, azt is sajnálja. Meg persze azt, hogy nem tud neki segíteni... meg igazából nem is akar annyira.
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 17. 00:08 Ugrás a poszthoz

A biokémiát szeretem, bár csodabogárnak számítok, de tényleg bejön Cheesy bár nem vagyok olyan jó belőle, szerettem tanulni ^^
Bakonyi Gergely
INAKTÍV


lapáttenyér
RPG hsz: 191
Összes hsz: 2185
Írta: 2014. június 17. 15:38 Ugrás a poszthoz

JUHÚÚÚ, sziasztooook! *berepül* Mi újság felétek? ^^
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Bakonyi Gergely összes hozzászólása (164 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 » Fel