31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Május 15-én (szombat) véget ér az Évnyitó, kérünk, addig zárjátok ott játékaitokat!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Czobor Eörs összes RPG hozzászólása (1 darab)

Oldalak: [1] Le
Czobor Eörs
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. február 23. 19:17 Ugrás a poszthoz

McK

A gondolatok a mai napon nem nagyon jelennek meg a koponyámban. Teljesen üresnek érzem magam. Még a szokásosnál is jobban. Nem a megszokott emocionális hiányosságokról beszélek, hanem rendesen, a fejben történő dolgokról. Rémálomszerűen törnek rám olyan rohamok, amikor egy új ismerőstől szabadkozva menekülök vissza a „Gólyalak”-ba. Egyedül kell még lennem. Azt hittem, hogy minden sokkal egyszerűbb lesz, hogyha kilépek a nagybetűs É L E T –be. Meg tudok állni a lábamon, ez természetes. Meg tudom szerezni, amire szükségem van. Azt mondják, hogy helyes kölyök vagyok, szerencsém van. Ezúton is köszönöm a felmenőimnek. Good job, guys!
Nem ismerem még a kastélyt. Sem pedig az azt körülvevő birtokot. S mivel már napok óta a szobámban élem a kis életem, ahol arra gyúrok, hogy ikertestvéremként tekinthessek egy vámpírra. A kérvényt nem adtam be. Így nem tudok vizsgázni, elvégre én pont a vizsgaidőszakba érkeztem. Cili – az én drága kishúgom – megmondta, hogy ez így nem lesz rendben. Szép. Hagyom magam egy 13 éves lánynak. Ő mindig megmondja, hogyan csináljam a dolgaimat, én pedig úgy csinálok, mint aki jó ötletnek tartja, és később úgy fog tenni, ahogyan javasolták neki. Persze. Mindenképpen. A testvérem, és ragaszkodom hozzá, de néha túl sok mindent hord össze, amihez nekem nincsen sem kedvem, sem energiám. Ilyenkor mondom azt, hogy millió tanulnivalóm van, nem érek rá, mennem kell. Ezt most már nem kell bevetnem, mert itt vagyok. Végre.
Gondolataimból az ráz fel, hogy majdnem nekimegyek egy kerítésnek. Vagyis, neki is mentem, így sikeresen beleakasztottam kötött, barna színű sálamat, amivel el is babrálok egy ideig. Egészen addig szórakozom ezzel, amíg valaki, valami meg nem lök hátulról. Megfordulok, és megpillantok egy unikornis bébit, majd egy lányt, aki éppen át akar esni a kerítésen, hogy elérjen egy másik állatot.
- Tiéd a kis lökdösődő? – kérdezem a lányt, a kölyökre bökve kesztyűs kezemmel.
Utoljára módosította:Czobor Eörs, 2014. február 26. 19:22
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Czobor Eörs összes RPG hozzászólása (1 darab)

Oldalak: [1] Fel