33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Nagy L. Anita összes RPG hozzászólása (8 darab)

Oldalak: [1] Le
Nagy L. Anita
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. február 9. 17:48 Ugrás a poszthoz

Állia Szipenni


Tegnap végre megkaptam a várva várt levelet, hogy felvettek az iskolába. Nagyon ideges voltam, ezernyi kérdés kavargott a fejemben. Vajon milyenek lesznek a tanárok és a diákok? Ugye nem lesznek nehezek a tantárgyak? Egész éjszaka forgolódtam. A gondolatok csak úgy pattogtak a fejemben. Reggel is, mikor felébredtem, csak egy szelet müzlit ettem. Egyszer csak, egy hirtelen gondolattól vezérelve  felvettem a dzsekim és elindultam felfedező útra. Gondoltam körbenézek az új suliban. Igaz, hogy hétvége van, de hátha összefutok valakivel, és beszerezhetek pár értékes infót. Végül megpillantottam egy parkot. Első pillantásra nem láttam senkit. Már majdnem visszafordultam, hogy nincs is itt senki. Ekkor viszont megpillantottam egy lányt, aki egy padon ült és szórakozottan hallgatta a madarak csiripelését. Léptem egyet előre, ekkor viszont megreccsent egy gally a lábam alatt. A lány megijedt, és hirtelen a hang felé fordult. Én gyorsan előléptem. Kedvesen mosolyogva bemutatkoztam.
- Szia, Anita vagyok. Most jöttem ide ebbe az iskolába. Bocsi, ha megijesztettelek, csak gondoltam körbe nézek. Reméltem, hogy találkozok valakivel, aki kicsit mesél a suliról. Hátha holnap nem leszek olyan elveszett.
Utoljára módosította:Ginnie Marrywather, 2014. február 19. 16:17
Nagy L. Anita
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. február 9. 18:43 Ugrás a poszthoz

                                Állia

Na végre, valaki, akivel tudok beszélni. A lány kedvesen fogadta a bemutatkozásom és ő is bemutatkozott. Remélem, mindenki ilyen aranyos lesz majd a suliban.
Azt mondta; szívesen válaszol a kérdéseimre és felajánlotta, hogy sétáljunk egyet.
Még örültem is neki, hiszen így legalább körbenézhetek anélkül, hogy félnem kellene attól, hogy eltévedek. De mit is kérdezzek? Annyi kérdésem van és most hirtelen nem is tudom, melyikkel kezdjem... Kicsit eltöprengtem ezen, de még időben észbe kaptam, nehogy a végén még azt higgye, hogy fura vagyok.
- Nos, hol is kezdjem? Tudsz nekem mesélni a tanárokról és az óráikról? Mert kicsit ideges vagyok, és nem tudom, mit is várjak a holnapi naptól…
Láttam rajta, hogy kicsit meglepődött a megjelenésemen és azon, hogy így hirtelen rázúdítom a kérdéseimet. De azért kedvesen fordult felém és én vártam a választ.
Utoljára módosította:Ginnie Marrywather, 2014. február 19. 16:34
Nagy L. Anita
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. február 9. 19:23 Ugrás a poszthoz

                            Állia


Lassan sétáltunk és közben a csodás tájban gyönyörködtem.
Megkaptam a kérdést a válaszomra. És egyszer csak olyan témára terelődött a beszélgetésünk, ami kicsit mindig is zavart. Mert sokat hallottam arról, hogy a különböző házak között milyen nagy a rivalizálás. Remélem, nem minden igaz, amit hallottam. Mert ha igen, lehet, hogy most találtam egy kedves lányt, akivel barátkozhatok, és erre kiderülne, hogy rivális ház vagyunk. Inkább bele sem akarok gondolni…
Így hát válaszoltam a feltett kérdésre,  hogy melyik házba is vagyok beosztva
- Hát, én a Levitába lettem beosztva. De még nem igazán vagyok tisztában ezekkel a ház beosztásos dolgokkal. És te, melyik házban vagy?- kérdeztem kíváncsian.
Utoljára módosította:Ginnie Marrywather, 2014. február 19. 16:38
Nagy L. Anita
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. február 9. 21:31 Ugrás a poszthoz

Állia


Láttam rajta, hogy egy kissé hezitál azon, hogy megmondja e melyik ház tagja, de végül győzött benne a kíváncsiság. Nagyon érdekelte, hogy mit felelek rá, vagy egyáltalán mi lesz a reakcióm. Én egy kicsit megdöbbentem a büszke bejelentésén, hogy ő Relonos, nem gondoltam volna. Ebből is látszik, hogy nem kell előítéletesnek lenni másokkal szemben, hiszen milyen kedves lány, annak ellenére, hogy melyik ház tagja.  
Érdeklődve fürkészett engem, hogy mit felelek. Én, mivel nem igazán értem még a házbeosztásokat és a házak közötti rivalizálást úgy gondoltam, nincs azzal semmi gond, hogy ő Relonos.
Mosolyogva feleltem hát: - És most ettől meg kellene ijednem ugye? De mint te is mondtad a kedvesebbek közt vagy. Ez engem egyáltalán nem zavar. A lényeg hogy kedvesnek tartalak, segítesz nekem és ezért nagyon hálás vagyok. Vagy téged talán zavar, hogy nem egy házba valók vagyunk?- kérdeztem kicsit félve a válaszától.
Addig is, míg a válaszára vártam, csodáltam a tájat a rügyező fákat. Imádom a természetet, olyan megnyugtató.
Utoljára módosította:Ginnie Marrywather, 2014. február 19. 16:49
Nagy L. Anita
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. február 10. 19:52 Ugrás a poszthoz

Állia


Nagyon örültem neki, hogy nem zavarja, hogy Levitás vagyok.
Mosolyogva tovább sétáltunk, és Állia közben felajánlotta, hogy üljünk le a közelben lévő padra. Őszintén szólva most, hogy belegondolok: egész jó ötlet, hisz már mennyi ideje sétálgatunk itt kint.
Arra a kérdésére, hogy én most vizsgázni fogok-e meglepődöm egy kicsit, de aztán belegondolok, hogy én igen is kitartó és céltudatos vagyok, ahogyan a szüleim is szokták mondani.
- Hát igen a vizsgák... Juj, bele se merek gondolni. De amelyiket megpróbálom az sikerülni is fog. Csak a lényeg, hogy optimistán álljak a dolgokhoz. - válaszoltam vidáman és határozottan.
- Nos, az pedig, hogy melyik szobában vagyok. Ugye még csak ma érkeztem, ezért még nem osztottak be. - válaszoltam.
- Egy pillanat, te esetleg tudnál nekem segíteni abban, hogy hogyan is működik ez? Nekem kell kiderítenem, hogy hol van még szabad hely? És neked mik a tapasztalataid, hányan vagytok egy szobában?- kérdeztem kíváncsian. Aztán elmosolyodva hozzátettem.
- Remélem, nem kérdezek egyszerre túl sok információt.
Utoljára módosította:Ginnie Marrywather, 2014. február 19. 16:56
Nagy L. Anita
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. február 11. 21:05 Ugrás a poszthoz

Álliia


Nagyon örültem neki, hogy nem gondolja úgy, túl sokat kérdezek.
 Néha hajlamos vagyok túl sokat beszélni, főleg olyankor, amikor kicsit ideges vagyok. Esküszöm, ilyenkor még puskával sem lehetne leállítani.  
- Szóval, akkor a lényeg, hogy nem elég az optimistaság azért tanulni is kell.A szobát pedig egyeztessem le, hogy hol van még szabad hely és befogadnak-e, majd pedig kérdezzem meg egy prefitől. Oké, ez világos. - Foglaltam össze tömören és lényegre törően a kérdéseimre kapott választ.
Aztán eszembe jutott valami...
- Neked amúgy mi a kedvenc tantárgyad? Én az Asztrológiára is nagyon kíváncsi vagyok. - kérdeztem mosolyogva.
Míg a válaszára vártam észrevettem, hogy addig beszélgettünk, hogy már kezd esteledni.
A nap lassan lebukik, és a hold veszi át a helyét. Most láttam csak, milyen gyönyörű is ez a táj ilyenkor.
Csodálatos örömmel töltött a tudat, hogy én itt lehetek ezen a varázslatos helyen.
Majd hirtelen eszembe jutott még egy kérdés:
- Lehet, hogy furán fog hangzani a kérdésem, de nem tudod, hol tudnék itt egy olyan igazi kávét inni? Nem csak azt a 3 az 1-bent. - kérdeztem tétovázva.
Vártam a válaszát, mert általában az emberek meglepődnek azon, mennyire odavagyok a kávéért. Nekem sokszor ez az éltetőenergiám.
Utoljára módosította:Ginnie Marrywather, 2014. február 19. 17:03
Nagy L. Anita
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. február 19. 20:00 Ugrás a poszthoz

ÁlliaZárás:

Láttam, hogy Állia is észrevette, hogy sötétedik, de udvariasan ezt nem említette.
Ez megmosolyogtatott, apukám sem szólt rám sosem, hogy "Na de kislányom, késő van már!"
A kérdésemre, hogy mi a kedvenc tárgya, ő azt mondta; a jóslástan és legendás lények gondozás. Viszont az asztrológiát nem szereti.
Ezen kicsit elgondolkodom a jóslástan tőlem elég távol áll. De a legendás lények gondozását én is szeretem.
Arra a kérdésemre, hogy hol lehet kávét kapni, láttam rajta, hogy kicsit meglepődött.
Gyorsan elmagyaráztam:
- Tudod, nekem igazából nincs sok szenvedélyem, de az egyik pont a kávé, csak ezért érdekel annyira. Minden nap szükségem van rá kétszer-háromszor.
Remélem sikerült elmagyaráznom a logikámat.
Felajánlottam, hogy menjünk be, mivel már sötét van.
- Bemegyünk, gondolom, még neked is vannak terveid mára? - néztem rá kérdőn
Visszasétáltunk hát a Kastélyba. Megmutatta hol a konyha, majd csináltam magamnak egy kávét. Megfogtam, úgy határoztam, majd a szobámban megiszom.
Elköszöntem Álliától
- Hát akkor további szép estét. Remélem, még találkozunk majd. Még egyszer nagyon köszönök minden segítséget. - mondtam vidáman
Visszamentem a szobámba és a kávémat szürcsölgetve visszagondoltam a délután történtekre.
Sikerült szereznem egy barátot, ami szuper. Biztos nagyon jó lesz itt, ha már az első nap ilyen jól alakult.
Utoljára módosította:Ginnie Marrywather, 2014. március 15. 18:15
Nagy L. Anita
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. augusztus 8. 14:42 Ugrás a poszthoz

Bálint
Smiley


Mivel közeleg a vizsgaidőszak és kissé elvagyok maradva a szorgalmikkal, úgy döntöttem rászánom magam és neki látok.
Kint verőfényes napsütés van pedig legszívesebben kint a szabadban szeretek tanulni.
 Azonban most koncentrálnom kell és tudom a szép idő a csicsergő madarak és a virágok mámorítóan édes illata pillanatok alatt elterelné a figyelmemet a tanulásról.
Elgondolkodtam vajon hová vonulhatnák el nyugodtan tanulni, ahol nem zavar senki.
Végül eszembe jutott, hogy a könyvtárban talán találok egy nyugodt kis zugot.
Be is igazolódott amire gondoltam a helyiségbe belépve csak halk sustorgást és a könyvek lapjainak halk neszezését lehetett hallani.
Gyorsan elindultam a könyvespolcok felé mivel is kellene kezdenem a tanulást?
Talán legjobb lesz ha a rúnatannal kezdem.
Leültem egy üres asztalhoz. Éppen mikor kezdtem már belemerülni a tanulásba egyszer csak valaki az asztalomhoz lépett és megszólított.
Kicsit meglepődve néztem fel a jegyzeteimből a fiúra aki megszólított.
Valahol már láttam megvan a mi házunkba jár. A francba, de a neve nem jut eszembe.
Majd mikor bemutatkozott megtudtam, hogy Bálintnak hívják. És az érdekelte odaülhet e hozzám. Gyorsan válaszoltam.

- Szia. Anita vagyok. mosolyogtam rá
- Persze nyugodtan ide ülhetsz. Én rúnatant tanulok és te?  kérdeztem kíváncsian.
- Különben is sokkal jobb valakivel tanulni, mint egyedül.

Bagolykő Mágustanoda Fórum - Nagy L. Anita összes RPG hozzászólása (8 darab)

Oldalak: [1] Fel