33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Alexis Lyall összes hozzászólása (77 darab)

Oldalak: [1] 2 3 » Le
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 7. 12:27 Ugrás a poszthoz

Avery :3

Még tíz perc az érkezésig. A fura fejű csaj már öt perce bámul. Szerintem nem esett még le neki, hogy én meg a hatalmas pattanást nézem az orra hegyén. Ha kinyomnám neki, azzal tennék egy szívességet az emberiségnek, mert istenemre, akkora az a gömb, mint az Everest. Olyat pukkanna... Mozdony, mozdony, Averynek kellene valami szuvenír onnan. Vagy lenyúljam a vészfék kábelét? Úgyis csak dísznek van, senki nem húzogatja. Még két kocsi... még egy kocsi. Hopp, mozdonyvezetői kabin!
Na tessék, most miért vicsorog? Csak megöleltem, nesze neked emberi szeretet, ez se tudja, mi fán terem. Vagy nem ismerte az előbbi nyuszikás „egyszerűen csak lerókázom” viccet. Sajtalanok a mozdonyvezetők, tanulság levonva. Azta, már állunk, nem csoda, hogy a bátyó szabadulni akar tőlem. Na de mégse kellene csak úgy körbeforognia velem a nyakában, el fog szédíteni és nem találom meg a kijáratot. Túl hangosan üvöltözik, komolyan belenyomok egy kendőt a szájába hangtompítónak. Így felveri a szomszédos villanypóznán fészkelő madarak csibéit. Mekkora pofátlanság már! Az a madár éjt nappallá téve dolgozik, hozza a kaját a csibéinek, meg tanítja őket re... Jaaaaa, tél van, nincs madár. De akkor se ordítson már kivörösödve! Most mit néz? Naná, hogy bámulok rá, naná, hogy meglepetten. Ha ölelsz valakit, az jó dolog kellene legyen, ez meg itt rákvörösen tiltakozik ellene. És már kimászott velem a peronra. Na tessék, megint körbe-körbe forog.
- Vííííííí.... - lehet, ha nem viháncolnék és több megbánás tükröződne az arcomon (de nincs mit megbánjak), hamarabb megbékélne a jóember. Nézd már, közönségünk is van, már körbe álltak minket. Oké, tatus, te nyertél, lepattanok rólad. Tessék, még meghajlást is kaptok, még a piercingeim is megnézhetitek közelről. Eredeti darabok, én magam tűztem be egyeseket. De hol lehet Avery? Ha nem jön, elkezdem felkutatni őt a környéken. Valahol csak tudják, merre van. A mókusok biztos! Azok mindent tudnak, amúgy is titkos ügynökök egytől egyig.
Utoljára módosította:Alexis Lyall, 2014. február 7. 12:28
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 7. 16:43 Ugrás a poszthoz

Ave

Ne nézz már rondán rám, nem ettelek meg, csak megöleltelek. És a nyakadon lógtam. És fojtogattalak pár percig. Igazán nem nagy ügy, túl sokat vinnyogsz. Annak a nőnek vagány a kalapja, vajon kölcsönadná? Leszedném róla a virágokat és felvarrnám a szoknyámra. Valamelyik állat meghúzta az előbb, jó ég, mindjárt lejön. Várj, haver, kell egy kis rásegítés a ruhámnak, hogy a helyén maradjon. Így jó lesz, köszi. Naaa, nyálesőt nem kértem, le lehet csitulni, sőt várj, még meghajolok egyszer a közönség felé. Csókokat nem dobálnék inkább, azt Ave-nek tartogatom.
De ő hol van? Ideje lesz felkutatnom, másképp itt hagy, amilyen jófej. Mondott valami olyat, hogy pálcát is kellene venni majd. Hahaa, végre nem csak ő lesz májer a családban. Az első intézkedésem mágusként az állatkert felszabadítása lesz. Le a tirannizmussal és a rexekk... PUFF!
- Áuh... – Alacsonyan szállnak a sporttáskáim. Vagyis az az egy. Az is bele a tarkómba. Nem kell túl sokat gondolkozni, ki szeret annyira, hogy megdobáljon a saját cuccommal. Tengely körül fordulás, szemrevételezés: a bátyám haja hosszú. Meg kell fogdosnom! A táska rövid úton a földön landol, s miközben a népsűrűség lecsökken, a vonat pedig továbbindul, a torkomból feltör a harci visítás. Helyből ráugrás Avery-re? Megszokott. Tőlem mindenképpen.
- Azt mondtad, hogy formás benne a hátsóóóóóm! – Ennél több szót nem tud belőlem kihúzni: ha nem áll félre, a nyakában fogok landolni és koala módjára rácsimpaszkodni cuppanós csókok közepette. Hiányoztam az életedből, ugye, Ave? A szoknyám ne zavarjon, se a katonabakancsom, majd úgyis megszokod. A horoszkóp mára a Vízöntőnek szoknyát írt elő, hát ki vagyok én, hogy ellentmondjak neki?
- Hiányoztam, mi? Mikor lesz pálcám? Nálad alszok tanévkezdésig? Király a séród. - Remélem, tisztában van vele, hogy a legrondább nézésével sem akadályozhatja meg, hogy gyakorlatilag belenyomjam a képem a hajába és szaglászni kezdjem jó kutya módjára. Csak ellenőrzöm, hogy tényleg Avery-vel van-e dolgom, vagy valaki éppen utánozza a bátyám. Mert, ha utóbbi, fájni fog az a valamije, ha lerúgom tőből.
Utoljára módosította:Alexis Lyall, 2014. február 7. 16:45
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 13. 14:30 Ugrás a poszthoz

Süss szalonnát is, ha már tanya és adj nekem is  Grin

'napot OFF, viszlát, OFF!
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 13. 17:33 Ugrás a poszthoz

Keiko Sama - 2014.02.13. 14:37
nyáááá :3 *orrvérzés Alexis láttán*

így kell ezt Kiva Grin


Úristen, még orrba se vertelek, Keiko, nehogy itt elvérezz nekem  X"DD .
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 13. 17:36 Ugrás a poszthoz

Ó, Leveses lány, szervusz  Cheesy ! Még mindig éhezem, csak szólok  XD . Hogy s mint vagy  Cheesy ?
Utoljára módosította:Alexis Lyall, 2014. február 13. 17:36
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 13. 17:40 Ugrás a poszthoz

Szia Zöld Szofi  Cheesy ! Te is egy pereputtyban vagy a bátyámmal, de király  Cheesy ! Belophatnál a házadba, ha már Avery nem akar bevinni   Rolleyes ...

Lena: Remek, remek, de húst hússal bele, másképp húzom a szám  XD  *igényes*
Utoljára módosította:Alexis Lyall, 2014. február 13. 17:40
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 13. 17:43 Ugrás a poszthoz

*fejingat* Még mindig fiú vagyok a látszat ellenére  xD

Nem látom  o.o . Valami van a linkkel, errort jelez
Utoljára módosította:Alexis Lyall, 2014. február 13. 17:43
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 13. 17:48 Ugrás a poszthoz

Pulóvert még szoktam enni, na de emberi fejeket  o.O  ... Ne nézz már kannibálnak, nem eszlek meg  Cheesy
Utoljára módosította:Alexis Lyall, 2014. február 13. 17:48
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 13. 18:12 Ugrás a poszthoz

Szofi Wilkinson - 2014.02.13. 18:00
Alexis, áá még nem akarok büntit. Haha, jó vicc...  Cheesy

Na jó, büntit tényleg nem, de egy kis rosszaságot tennék már.  EvilHa becsempészel, felrobbantom a házatokat és kész a káosz, rosszalkodhatsz közben és utána  Grin
Csodásan sötét nap volt erre, tele esővel  XD. Hát neked?

Lena, ez már sok lesz a jóból, de azért köszi  Cheesy . Megyek nézni valami ehetőt is  XD
Utoljára módosította:Alexis Lyall, 2014. február 13. 18:13
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 13. 18:56 Ugrás a poszthoz

A bátyám zöldség, én csak elég szabad léleknek születtem  XD
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 16. 06:22 Ugrás a poszthoz

Zsebvemp- Megyünk lopni
-hajnali négy óra-Ha meg akarsz róla győződni, hogy a testőröd (vagy inkább a fegyőröd) ébren van-e, vagy csak színlel, hajnali háromkor elkezded gyúrni, böködni, ölelgetni, rányálazol, és ha erre sem ébred fel, mehetsz a dolgodra. Ave nem mozdult, ebből már világos volt, hogy ha atomot robbantanék mellette, akkor is csak a másik oldalára fordulna- már ha méltóztat ennyire emberszámba venni. Ez pedig azt jelentette, hogy zöld utat kapok, míg fel nem ébred. Helyes! Úgyis gyakorlatilag korlátoz a kis mocsok, hogy ne menjek a kastélyba, ne lopkodjak, ne aludjak a bokorban. Panaszt kellene tennem az emberjogi bíróságon.
Azt el kell ismernem, hogy a kastély okozott némi fejtörést: az első öt percben sikerült eltarolni két házimanót, végignyalni egy festményt (komolyan csokinak nézett ki a festett parókája, de a nyomorult nem szólt volna, hogy az csak festék) és beleszaladni egy pattanásos szellemlányba, aki fel akart olvasni Nietzsche-től. Avery azt mondta, ha túl okos és lexikális tudással rendelkező madárijesztőkkel találkozok, azok a levitások. Avery-nek meg fogom mondani, hogy hülye, de előtte elgáncsolom, biztos ami biztos. Nagyot üt, ha felhúzzák.
A folyosók mind halmozódnak mögöttem, mostanra azt se tudnám megmondani, merre van észak. Azt viszont kapásból érzem, ha valami bűzlik, Amy odaégette a rántottát, anya tavaszi tekercset csinál, meg a jód is erősen átható szagú. Na most, ha nem tavaszi tekercset érzek és nem is égett rántottát, akkor marad a harmadik a felsoroltak közül: jód. Sőt, orvosi tisztaságszag. Ha pedig orvosi szagot érzek, jó helyen járok. Pár másodperc múlva fütyörészve rúgom ki a gyengélkedő ajtaját. Az egyetlen szerencse, hogy erre a zajra senki nem reagál- tehát üres a terep. Perfect.
Ja hogy nem mondtam, miért kerestem a gyengélkedőt? Igazából a faluban is beszerezhettem volna az etil alkoholt, de azért fizetni kell. Nekem meg nincs pénzem. Avery a buksza. Na most, ha nincs pénzed és nem tudod, mi tévő légy, rendszerint kölcsönzöl. Tiszta sor, ugye? Nekem alkohol kell (neem inni, nyugi), szóval kölcsönveszek. Ha meg észreveszik, rákenem arra a szemét festményre, hogy ő lopta el a parókája tisztításához. Ánem, kevés az esélye, hogy egyáltalán rájöjjenek, én jártam erre; nem is ismernek, Ave úgy őriz engem hét lakat alatt, mintha Mona Lisa lennék. Villantanom kellene talán? Az a csaj is eléggé odarakhatta magát, másképp miért érne annyit a képe amennyit? Sok beszédnek sok az alja, hol az a szesz mégis? Miért kell mindent ennyire elzárni? Upsz, azt az üveget neem akartam eltörni, dehogy, csak ide ne toljátok a képeteket, kíváncsik. Várjatok, míg megvan a cucc, amiért jöttem, kell a kísérletemhez.
Utoljára módosította:Alexis Lyall, 2014. február 16. 12:37
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 16. 09:26 Ugrás a poszthoz

Ave

A bátyámnak fizikai fájdalmat okozna, ha kedves lenne. Néha elgondolkozok, hogy lehet, azért veri le rajtam az érzelmeit, hogy ő ne fetrengjen tőlük. Na de mégis! A táska a fejemből áll ki, ez azért túláradó szeretet lehet a részéről. Mindjárt viszem az orvoshoz.
- Önmagától adta ide, nem vettem el. - Vesszek meg, ha értem, mi baja a szoknyával. Nem néz ki tőlem jobban benne... Oké, az én lábam valamivel izmosabb talán. Ő nem mászik és fut annyit, mint én, de akkor sem vágom, mi baja, ha nem nadrágban mászkálok. Szerencséje, hogy nem születtünk skótoknak. Akkor még nemzeti viselet is lenne a szoknya. Belehalna.
Áh, kit érdekel ez? Már úgyis a nyakába lihegek- láátom, mennyire örülsz nekem. Ne is próbálj ilyen "elviselem" arccal mutrázni. Na még egy kicsit beletörlöm az orrom a fejedbe, ne mozogj... Afene, megelégelte. Ledobott. Talpra érkezés, megperdülés a tengely körül, meghajlás. Kár, hogy nincs közönségem, gyűjthetnék egy kis pénzt meg néhány szál virágot, ha nem smucig disznókból áll ki a csődület.
- Miért ne? Elalszok a fán, az ágyad alatt, bárhol. Kis helyen is. Fiókban mondjuk. Áááhh, értem már. Nem viszel be, mert van egy dugi csokikészleted. Zsugori! - Természetesen azonnal levágom a lényeget. Engem néz madárnak? Biztos csokit rejteget, de azért is le fogom nyúlni tőle a felét.
- Komolyra fordítva... Nem kell bébiszitterkedj, Ave. Abból már kinőttünk. Tudok magamra vigyázni. - Nézz a szemembe, tesó, és vedd észre, hogy komolyan beszélek. Veled együtt nőttem fel, nem ejtettek annyira a fejem lágyára, mint hiszed. Ráadásul, ha végre észreveszed az ujjaim között az idegen, virágos kalapot, az majd eltereli a figyelmed a pesztrálásomról. Lenyúltam a néni virágai miatt. Az enyveskezűsségemet sem ma fogják kigyógyítani belőlem, de legalább újradekorálhatom Amy szoknyáját.
- Mehetünk. Kérsz almát? Hoztam Pataki nénitől. Meg van egy félig rágott melegszenyám még. - Abszolút nyugodt a lelkem, rajzoltam szmájlit a néni hűtőjére. Biztos szeretni fogja. Két almáért és egy szendvicsért elég fizetség, ugye? Avery felé nyújtom az egyik emlegetett almát és a kabátzsebemből, hátha tényleg kell neki, de ha nem, benyomom magamban is. A kaját nem pazaroljuk. Közben mobilképes maradok, a táska pedig felkerül a vállamra, másképp szedhetem majd össze az állomásfőnöktől. Nane, azok mind öregek és zsémbesek szoktak lenni. Utálok zsémbes emberekkel tárgyalni.
Utoljára módosította:Alexis Lyall, 2014. február 16. 09:30
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 18. 23:39 Ugrás a poszthoz

Én sárkányost  *.*  !  *bemászik Kivuc mellé*
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 18. 23:47 Ugrás a poszthoz

A másik arcomra is adjááá'  *nyüsszögve pislog Zoé után*  .
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 19. 00:06 Ugrás a poszthoz

*odanyomja az orrát Lucáéhoz és visszapuszil  *--------*  *   Kiss  Te meg cukkeráj vagy  Grin .
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 19. 00:10 Ugrás a poszthoz

Cúnák  Sad . Peeeedig... úgy elő lehetne adni Hófehérkét és a hét törpét, hogy csak na  *^*  !  *van ám benne tapasztalata*
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 19. 00:28 Ugrás a poszthoz

Erről csak a csúnya sárkányos-királylányos vicc jut eszembe  Rolleyes . De írjunk újat  *--------*  .

Luca, te tudsz tüzet fújni   Shocked  ?


Egyszer megnézném Konék dézsában nevelt, beszorult thesztrálját  8(  XDD .
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 19. 00:35 Ugrás a poszthoz

Jó, perc  Rolleyes .

Azt hittem, vodkával és öngyújtóval is megy  Grin   Rolleyes ...

Igen, ibolyát és rózsát  *----------* . Aztán az enyéimből varrok a szoknyámra is! *megvillantja a hátsóját*
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 19. 00:49 Ugrás a poszthoz

Bééé   Rolleyes

*készségesen hozza a vodkát és az öngyújtót  XD *

Jóóóó *-------* . Fűzzek neked koronát? Koronás sárkány leszel!
Leszek, de önálló vagyok. Szövetségre lépnék veled, no? Megalapíthatnánk a Dragon Princess ZRT-t  Grin
Utoljára módosította:Alexis Lyall, 2014. február 19. 00:50
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 19. 00:59 Ugrás a poszthoz

Nem tudod az ábézét  Shocked   ? Vissza az elsőbe!

Hát, ha te nem, akkor éééén   *köztudottan közveszélyes* .

*precízen átmegy gyertyába, közben virágfűzést imitálva próbál összegyúrni egy adag virágot koronába*
Szeretnék hát! Az olyan menő, ha van koszorúd és karkötőd  *-*  .

Akkor add a sárkánytalpad, nem a disznólábad  :3  .
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 19. 01:06 Ugrás a poszthoz

Mellékes, kiskoromban annyit estem le innen-onnan, hogy már az ábécé is össze-vissza megy csak  Rolleyes .

Hű, légy az Őm!

Úgy legyen, de karmosat!  *megilletődve gondol a jó főnixmadárra és a manikűr hiányára*
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 19. 01:18 Ugrás a poszthoz

Föld bácsi meg simogat  :3  .

Úúúú, akkor én a kid leszek? A Déd? Céd? Milyen betűd?

Hippogriffek  *--------* . Eresszük el őket  :3  .
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 19. 01:27 Ugrás a poszthoz

Micsi rossz híre még nem lebbentette meg Alexist, remélem nem is fogja  Rolleyes . Szóval pszt, a végén még meghallja  o.O  .

Ammmm és Őm  *---------* . Na menjünk virágot szedni, vagy elhervadnak.

Komolyan  Shocked  ? Vigyük el sétáltatni   :3 . És majd véletlenül elszökik   Rolleyes .

Alexis meg balra el, sűrű a program innen tovább  ^^ .
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 25. 04:39 Ugrás a poszthoz

Ave

Ráncolja az orrát, nem jó jel. Ha alaposabban megnézzük, a szája szélébe már begyűlt a tipikus Lyall-féle lebecsmérlő szájhúzás ránca. Ilyet csakis a mi családunk tud produkálni; a lányoknál ez gúnyos mosollyal is társul. Higgyétek el, nem akartok felhúzni egy Lyall-lányt: sírva kérnétek bocsánatot, mert halálra szekálnának a húgaink. Avery egyszerűen csak figyelmen kívül hagy, ha már nagyon az idegeire mentél. Én már csak tudom; a nap huszonnégy órájában, ha teheti, nem vesz észre. Hogy éjszaka mit csinál, arról halvány lila segédfogalmam sincs, de kenyérre kenné a pici szívem, ha kiderülne, hogy engem néz és büszke testvért játszik. Akkor tudnám, hogy ideje elszívnom az utolsó cigit, meginnom az utolsó whisky-t, mert jön a világvége.
Egy pillanatig farkasszemet nézünk mozdulatlanul. Avery szavai bosszantóak és az még igazságtalanabb, hogy érzem az ellenkezésre való késztetést, de kapásból nem találok elég jó érveket. Egyet sem. Sajnos abban teljesen igaza van, hogy a meztelen hátsóm nem fog kimenteni egy mágikus balhéból. A nyelvemen lenne az önmagát adó kérdés, hogy amennyiben nem használhatom a pálcám, úgy hátvakaráson kívül mire is lesz jó? Egy darab deszkához is hozzá tudom magam dörzsölni, ha viszket a lapockám, ahhoz nem kell egy evőpálcika. Ja bocsmár, varázspálca, na. Mindez olyan szépen felsorakozott már a fejemben és tessék, elég a kihívó pillantását elkapni és máris elveszi az ember kedvét a további körök futásától. Le merném fogadni, hogy süt rólam, mennyire bosszús lettem fél perc alatt a még meg sem vásárolt pálcám máris elkobzásától, de mit ad Isten, be tudom mutatni, hogy a „hallgatás” szó az én lexikonomban is fel van tüntetve. A lehető legbosszantóbb pofám vágom be, meghúzom a vállam és kihasználva a pillanatot, mikor Ave hátat fordít, imitálok egy velős szellentési hangot. Ezt neked, bratyó, meg a tiltásaidnak. Ha nincs ló, jó a szamár, majd használom a tied. Katasztrófát csak nem okozok (dehogyneeeem) .
Időközben sikerült ráakadnom az útikajámra is és ugyancsak szívesen osztozkodnék, ha lenne kivel, de máris rontja az étvágyam ez a tapló drága testvérem. Tehetség kell ehhez is; olimpiát nyerne, ha létezne kedvrontási szám.
- Köl-csön-vet-tem. Ne magyarázd félre. Rajzoltam... nekik, nem mentem el hála nélkül. – Azt már inkább nem ragoznám agyon, hogy az a rajz egy csálén sikerült mosolyogó fej és inkább néz ki Frankeinstein vázlatának semmint egy barátságos pofázmánynak.
- Hm? Ja jó. De akkor enyém a két alma. – Na, mit akar az evőpálcikával? Már finnyás kézzel enni a szenyát? Úristen, Ave, mire nevelt téged egy év alatt ez az átkozott suli? Elképe...  Aztapaszuly! Ide érezni a me... Hogy csinálja? Jó néhány másodpercig eltart, mire eljut a tudatomig, hogy a szendvics bele lett nyomva valószínűleg a kezembe, mert hogy el nem tudtam venni a csodálkozástól és a bátyám biztos nem várja meg, míg felocsúdok, arra megesküdnék. Kisvártatva szerencsére eljut az én agyamig is, hogy jó lesz haladni a korral, így az a pár lépés tényleg egy pár, míg utolérem őrellonosságát. Lenne egy tonnányi kérdésem, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem fog válaszolni csak azért sem. Ilyenkor nem jutok vele semmire, mert eldöntötte kész passz, nem enged az igazából. Talán majd később.
Fel a járdaszegélyre... virágágyás, emelkedő, betonperem. Egy lépés, két lépés. Ha azt képzeled, hogy a lábad alatt kötél van, sokkal könnyebb egyensúlyozva járni. Ha leesel, nem zuhansz métereket, de egy rossz szög alatt kitörheted a csigolyád a betonon. Innen Ave nyakába is ugorhatnék. Nem, a táskám mindjárt elbillen jobbra, ha nem lökdösöm feljebb a balomon. Tovább, két kezet kitár, nem szárnyal, egyensúlyoz, mintha egy táska helyett semmi nem volna hátul, a csomagtartón.
- Otthon minden oké. Amy-t tegnap leoperáltam a tizedik tetejéről, de cserébe ide adta a szoknyáját kölcsön. Pöttöm beleszeretett a huszadik José Armandojába. Azt hiszem, legközelebb ki kellene törölnöd a szappanopera csatornát, vagy ovi helyett a tévéhez fog járni. Rád még hallgat. A kis töpszli megharapott valami kissrácot az oviban, mert az elvette a maciját. Adtam neki cukrot dicséretből. Anya... Anya jól van és hiányzol neki. Azt üzeni, mehetnél haza gyakrabban is. Megígértette, hogy küldök rólad képet, hogy megvan mindened. Majd lefényképezem a testrészeid, hogy leltárazhasson. - Nem tehetek róla, a végét muszáj elröhögnöm, ha belegondolok, hogy a gép hamarabb menne ezer darabra a falon hála a tesóm kedvességének, mint hogy anya egyetlen szál fotót is viszontlásson Ave-ről. Kár, pedig nagyon fotogén bátyám van.  
Mi a jó szent tehenet bámulnak ezek rajtam? Nem láttál még embert, néném drága? Megmutassam a hennázott karom? Hadd szörnyülködj. Na nézd már, a másik töpszlit nem tanították meg, hogy ne mutogasson ujjal. Anya ráverne a kezére és elmondaná, hogy nem illik. Ha odamegyek, nem köszöni meg. Egyáltalán merre vezet Ave? Tiszta elit zónában vagyunk. Komolyan itt akar dekkolni, míg meg nem kezdődik az új év? Na ne, ne is álmodjon erről, hamarabb megyek az első elhagyatott házba (van itt ilyen?), mint hogy egy fityinget is kicsaljanak a tesómtól őrült árak miatt. Büdös pénzes disznókolónia!
Utoljára módosította:Alexis Lyall, 2014. február 25. 12:51
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. február 25. 05:20 Ugrás a poszthoz

Zsebvemp - Enyves kéz ZRT

Na még egy kicsit, úúúgy. Na nem így nyílsz? Tyhíh, több bajom van veled, mint a fennkölten alvó testvéremmel. Dúdoljak neked is Tankcsapdát ébresztőnek? Csiklandozzalak meg? Törzsfőnökül nem tudok, de ha kell, begyújtok egy-két matracot és füstölök neked. Az segítene, szekrény pajtás?
A csudába, tök forgalmas lett hirtelen a gyengélkedő. Óóó, hullanak az emberek? Szegény, biztos nem evett pirítóst reggelire! Úúú, a szőke tisztára emlékeztet Maria Cortezre Pöttöm sorozatából! Vajon ő az? Kérjek aláírást? „Helószia! Adnál egy autogramot a húgomnak? Asszem, téged csíp nagyon valami szappanoperából..” ... Neeem.
- Ne is mondd, a tesóm mellett Tankcsapdát énekeltem, arra sem kelt fel. Ez az időjárás kész komédia. – Hát képzelje el ő is, borzalmas! Ha ismerné Avery-t, tudná, hogy az énekhangomtól rövid időn belül a plafont kaparja a bátyám, mint Tom cica a mesében. Ótényleg, délelőtt tizenegykor adják a Cartoonon. Szerintem itt azt sem tudják, mi az a TV. És még a varázstalanok a civilizálatlan népség, hát nézzetek már tükörbe, könyörgöm... He? Óóó, te szőke jófej kisangyal, nézz már rá a tányér szemeimre! Látod ezt? Látod? Ilyen pofát vágok valahányszor egy hozzád hasonló irgalmas szamaritánusba ütközöm, aki megcsinálja helyettem a melót.
- Ki tudod? Imádnálak. Lo.... Kölcsönözzek érte forrócsokit? Vagy segíthetnél a kísérletemben akár. – De bele leszel rángatva valami ocsmány húzásba, szegény te. Vigasztaljon a tudat, hogy alapjáraton nekem ez normális, senki nem fog hülyének nézni, hogy belekeveredtél valami ökörségbe.
- Ja, amúgy Alexis vagyok. Te mondd már, mivel kened az arcod? Tök szép! – Nee húzódj el, csak megtapizlak. Óóóó, hideg a bőröd, ejnye, rossz a vérkeringésed. Ni, meghúzogatom az arcod, ííígy, szép a mosolyod, szuper. Most sem melegszel? Biztos beteg vagy! Pedig nem tűnsz annak... Na nem baj, mész te magadtól is orvoshoz, ha akarsz. Most csak szedd ki nekem az alkoholt és lássunk neki módszeresen felforgatni hajnali fél négykor a kastélyt.
Utoljára módosította:Alexis Lyall, 2014. február 25. 12:57
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. április 5. 20:38 Ugrás a poszthoz

Gryllus Matilda - 2014.04.05. 20:35
Én meg elbújok a könyveim mögött az egész járvány epicentrumában, ott úgyse keres senki Rolleyes


Sógornő, van még nálad szabad hely a könyv mögött   Rolleyes ?
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. április 5. 20:44 Ugrás a poszthoz

Gryllus Matilda - 2014.04.05. 20:40
Sógornő? Cheesy Amúgy van, persze, gyere csak ^^

Nem-nem Jenny, épp ez a lényeg, ott a legbiztonságosabb, ahol a legcukibb a helyzet xD Mert senki se számít rá, hogy ott vagyok! Cheesy


Hálásom  *--* . Adhatsz valami érdekeset, míg várjuk, hogy lecsengjen a vész  Cheesy . *becsusszan Tilda védvonala mögé*

Jenny, én amúgy is cuki vagyok, annyira, hogy a bátyám már rühell érte  Grin . Ennél többel kiirtanám a Föld lakosságát  X"DDD .
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. április 5. 20:50 Ugrás a poszthoz

Benji, akkor mini állatkertet is nyithatsz majd a tetveidből  XDD .
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. április 5. 20:57 Ugrás a poszthoz

Gryllus Matilda - 2014.04.05. 20:51
*Még mindig nem érti, hogy lett belőle sógornő, de azért ad egy-két jó könyvet Alexisnek* Lehet, sokáig fog tartani, de szerencsére ez is megvan vagy hatszáz oldal Cheesy

Benji, jól nyomod xD


Majd a húgoddal karöltve kifejtjük neked egy szép nap  XDD . *hatszáz oldallal hetedévre végez is  *o*  *
Alexis Lyall
INAKTÍV


tökfej
RPG hsz: 22
Összes hsz: 389
Írta: 2014. április 5. 21:09 Ugrás a poszthoz

Meg kell interjúvoljam a húgod is ehhez   Rolleyes .
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Alexis Lyall összes hozzászólása (77 darab)

Oldalak: [1] 2 3 » Fel