30. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:
Kiírásra kerültek az év végi/eleji pályázatok, ne felejtsd el csekkolni a híreket! Wink

Március 15-én zárul a karácsonyi vásár és a korcsolyapálya témája, így kérünk titeket, hogy ott futó játékaitokat addig zárjátok! Wink
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Celestyn Sobolewska összes hozzászólása (5 darab)

Oldalak: [1] Le
Celestyn Sobolewska
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 27. 12:43 Ugrás a poszthoz

Natacha.

Mai terv: a kastély felfedezése. Vagyis, hogyan vesszünk el egy életre a varázslatban. Igaz, hogy hősünk nem éppen úgy néz ki, mint egy túrázó. Léptei gyorsak, de nem túlzottan magabiztosak, hiszen gőze nincsen arról, hogy merre lehet. Folyosó, folyosó hátán. Festményekkel, amik folyton csacsognak mindenféle marhaságról. Celestyn olykor felmordulva, meglehetősen mogorva tekintettel szedi a pálcika lábait, egészen addig, amíg egy halk kacajt nem hall az egyik erkély irányából. Kíváncsiság? Nem. De.
Kilép a balkonra, amikor is egy szőke lány hátával találja szemben magát.
- Ki van párnázva odalenn? - szólal meg a nem túl mély hang.
Celestyn Sobolewska
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 27. 15:15 Ugrás a poszthoz

Natacha.

Egyre biztosabb benne, hogy a lány le fog zuhanni. Nem gondolja, hogy a hangjával megijesztheti őt, de úgy tűnik, hogy nem túl tiszta a szőkeség lelkiismerete. Jobb szemöldökét a magasba emeli, és vizsgálja a fiatal hölgyet, aki valószínűleg egykorú vele. De az már kevésbé lenne igaz, ha gondolatban kijelentené, hogy háztársra talált. Ez csak egy megérzés. De biztosan nem zöld ez a lány.
Aztán valóban megcsúszik. Nem tudni, hogy ez a kis incidens halállal fog-e végződni, azonban Celestyn ebből a távolságból nem tud mit tenni. Gyorsan lép kettőt - hogy ne mondhassa rá senki, hogy elmebajos -, mire a szőkeség megjelenik mellette. Na, ez volt a váratlan, ijesztő része az egésznek. A srác alig láthatóan összerezzen, a szőke lány meg visszalép a korláthoz, aztán kiabálni kezd, mint egy agyament.
- Valószínűleg halott lennél. - mondja tárgyilagosan, kevés bűnbánattal.
- Bocs. - nyögi ki nagy nehezen, tarkóját vakargatva.
Celestyn Sobolewska
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. szeptember 2. 13:53 Ugrás a poszthoz

Natacha.

Végül nem zárul halálesettel a hölgyemény mutatványa. Aminek elkerülése - hála a varázslatnak - amúgy egészen látványosra sikeredett. Zöld szemeivel fürkészi a szőke, számára oly' furcsa lányt. Nem háza béli, az biztos. De hogy melyikhez tartozhat, nem tudja eldönteni. Igaz, magukkal a házakkal sincsen még teljesen tisztában, annyira új neki a helyzet, s maga az iskola is. Lenéz bal mellkasára, Rellonos jelvényére, majd a lányra tekint, hátha elkaphatja az ő mellkasán virító házazonosítót, de ez sikertelennek bizonyul.
Még egy fület bántó sipítozás, majd teljes hangulatváltozás. Ez nem normális viselkedés. Mármint, mindenkinek az a normális, amit megszokott. Neki ez oké, Celestyn egyik szemöldöke viszont megemelkedik a változásra.
- Celestyn Sobolewska. - mutatkozik be 15 éveshez nem illő komorsággal, komolysággal.
Odasétál tehát lomha lépteivel Natacha mellé, s utólagosan kezet nyújt neki.
- Örvendek. - nézelődni kezd - Ez lenne a birtok?
Celestyn Sobolewska
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. szeptember 2. 16:55 Ugrás a poszthoz

Ivy.

Az egész út teljesen ismeretlen volt a fiú számára. És nem is fogja megjegyezni azonnal a konyhához vezető utat, mivel a memóriája sem túl világi, aztán a festmények cseveje is lefoglalta kissé. Na, és az sem utolsó, hogy Ivyval is beszélgettek erről-arról a séta alatt.
Hirtelen arra eszmélnek, hogy a konyhában vannak. Apró lények izegnek-mozognak, teszik a dolgukat. Ijesztő szerzetek; házi manók. Tág pupillával vizsgálja őket, amíg el nem érnek a szekrényhez, ahol felpakolják magukat minden jóval.
Gombás jércemell ragu rösztivel a mai menü a fiúnak. Régen nem evett már, csak úgy folyik nyála a mindenféle finomság láttán. Végül helyet foglalnak egy sarokban, s neki is látnak az ételnek.
- Én mindig is tudtam, hogy varázsló vagyok, vagyis az lehet belőlem. Az egész családom az. Anyám és apám részéről is. - meséli félig teli szájjal, hiszen már hozzá is kezdett a raguhoz. - Nem történtek körülöttem furcsaságok.
Vonja meg a vállát, miután bekapott egy újabb falatot. Szoktalnul közvetlenre vette a figurát Ivyval szemben.
Aztán megáll mellettük egy kisebb fajta, görnyedő, öregszemű házi manó. Nem szól, csak nézegeti őket. Celestyn lenyeli a falatot, amit éppen rágcsál, majd kérdő tekintetét a lányra emeli.
- Hát, ez meg...?
Utoljára módosította:Celestyn Sobolewska, 2013. szeptember 2. 18:01
Celestyn Sobolewska
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. szeptember 3. 14:54 Ugrás a poszthoz

Ivy.

A jércemell nem lett annyira jól elkészítve, mint ahogyan Celestyn csinálta volna, de egye fene. Ez is nagyon nagyszerű a gyors ételek után, amikor ide vezető, kalandos útján fogyasztott. A kalandos - mondjuk - túlzás, mert az ember attól valami jóra számít. Azonban a fiú esetében nem ez a helyzet. Borzalmas volt. Több, mint borzalmas. Ahogyan az utóbbi egy éve is. Nem azért ért meg olyan korán, mert ilyen volt a természete, amióta az eszét tudja, hanem azért, mert erre volt kényszerítve. Lapozzunk.
A manó jelenléte nem hagyja nyugodni. Leteszi kését és villáját elég nagy hangzavart csapva. A közelben lévő kevés lény csupán megmozdítja rá a füleit, de nagyobb problémát nem csinálnak belőle. Noha a mellettük álló manó megjegyzi, hogy itt udvariatlansággal nem megy semmire, rossz helyen ülnek, és távozzanak.
- Ahogy óhajtod. - mondja egy látványos fintorral, majd ételét az asztalon hagyva áll fel, és tekint háztársára.
- Az a másik jobb lesz, nem? - azzal udvariasan a kezét nyújtja felé, hogy felsegítse a székből. Közben a házi manó leszedi a már felesleges terítéket, s elcsoszog vele a konyha másik végébe.
Celestyn követi zöld szemeivel, majd visszatekint a lányra, aki felé még mindig nyújtja hosszú, jobb karját.
- Nos? - kérdi szokásos, semmilyen arckifejezésével.
Utoljára módosította:Celestyn Sobolewska, 2013. szeptember 3. 14:55
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Celestyn Sobolewska összes hozzászólása (5 darab)

Oldalak: [1] Fel