31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Volner V. Noel összes hozzászólása (3 darab)

Oldalak: [1] Le
Volner V. Noel
INAKTÍVRPG hsz: 5
Összes hsz: 150
Írta: 2013. július 12. 21:06 Ugrás a poszthoz

A mai nap számomra eddig roppant kedvezően alakult. Egy csomó pontot szereztem a szorgalmikkal, az órák sem voltak nehezek. Mivel úgyis jön a hétvége, úgy döntöttem , hogy megérdemlek egy kis kikapcsolódást. Bagolyfalván eddig még csak egy alkalommal jártam, itt az ideje hogy körülnézzek a vidéken. Az információ gyüjtésre keresve sem találhattam volna jobb helyet a könyvtárnal. Miközben próbáltam tanulni, sok mindent megtudtam a faluról. Akaratlanul is hallottam a felsőbbévesek beszélgetéseit. Megtudtam hogy a legjobb vajsört a Mátra csárdában találom, és ha édességet szeretnék a cukrászda a legjobb hely a vásárláshoz. Így hát elindulok a falu irányába, kalandra fel!
 Nem túl hosszú gyaloglás után a határban megpillantottam egy temetőt. Apa már mesélt nekem erről a helyről, azt mondta hogy sok családtagunk nyugszik itt, és hogy éjszaka ne járjok ott, de hogy miért azt nem említette. Lassan megkezdődik a naplemente, ha gyors vagyok akkor 10 perc alatt át tudok haladni rajta. Átlépem a kis kerítést, és rögtön  a szemem elé tárul a szép zöld fű, a fák, és a szépen gondozott sírok. Egészen csöndes hely. Látok néhány embert a sírok között sétálni, köztük néhány diákot is. Az egyik lány ismerősnek tűnik, ő is elsős ezt rögtön megállapítom róla, a naplementét nézi. Gondolkozok egy kicsit honnan ismerem, talán repüléstanról, lehet. Nem jut szembe. De most nincs időm ezzel foglalkozni. Folytatom utamat a kövezett úton, és nem sokára kijutok a temető túloldalán. Gyors léptekkel hagyom magam mögött a temetőt, apa biztos nem ok nélkül figyelmeztetett. Már majdnem lemegy a nap mire beérek a faluba.  
Volner V. Noel
INAKTÍVRPG hsz: 5
Összes hsz: 150
Írta: 2013. július 27. 06:35 Ugrás a poszthoz

Mióta itt tanul, rengeteg dolog történt vele. Levelet még nem kapott, ezért úgy gondolta majd akkor ő ír az otthoniaknak. Reggel az órák előtt elindul, kezében egy kissé gyűrött borítékkal. Napközben más dolga is akad, gyorsan le akarja tudni. Hamarosan megérkezik a zajos, baglyoktól hemzsegő szobába. Még az ajtóban állva felnéz a madarakra. Gyorsan megtalálja a sajátját. A fiatal gyöngybagoly az ablakban áll. Megindul az állat felé. Feje felett alig egy méterrel baglyok repkednek, de ez őt nem zavarja. Kedvesen néz a madárra.
-Szia Vénusz! - mondja és megsimogatja a gyöngybaglyot.
Odaadja neki a levelet.
-Vidd ezt haza a többieknek!
Az állat huhog egyet köszönésképen, megfordul, és kirepül az ablakon. Még nézi egy kicsit az egyre jobban távolodó baglyot. Majd elindul az ajtó felé, közben felfelé tekinget. A szobából kiérve gyors léptekkel hagyja maga után a Bagolyházat.
Utoljára módosította:Noel Rainsworth, 2013. július 30. 02:28
Volner V. Noel
INAKTÍVRPG hsz: 5
Összes hsz: 150
Írta: 2013. július 28. 14:17 Ugrás a poszthoz

Szonja


  A navinések közé sikerült beilleszkednem. Gyorsan telt az idő. De a kastélyt még mindig nem ismertem meg teljesen. Más házak tanulóival csak az órákon belül beszéltem. Kevés barátom van. Kicsit hiányoznak az otthoniak is, és úgy érzem pihenésre van szükségem. Sétálok egyet odakint, az biztos jót tesz. Megindultam lefelé a lépcsőkön, nemsokára elértem a kijáratott. Amint kiléptem az ajtón szemem elé tárult a rét. Nem láttam kint túl sok embert, a legtöbben az árnyékokba húzódtak. Elindultam a fák felé. Leültem egy fa alá, majd a tájat kezdtem el figyelni. Tekintetem hamarosan megakadt. Nem messzire a tőlem egy lányt láttam meg. Ott ült fejét a fa törzsének támasztotta, és valamin nagyon elgondolkozott. Egyedül volt akárcsak én. Azt elsőre megállapítottam hogy nem ismerem. Ő miért jött ide, lehet hogy azért amiért én is. Odamenjek hozzá? Felkeltem és elindultam felé.
-Szia! Leülhetek? - szólítottam meg mosollyal az arcomon.
-A nevem Noel elsős vagyok.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Volner V. Noel összes hozzászólása (3 darab)

Oldalak: [1] Fel