33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Dmitri K. Trepov összes RPG hozzászólása (1 darab)

Oldalak: [1] Le
Dmitri K. Trepov
INAKTÍV


SzoknyÁsz
RPG hsz: 17
Összes hsz: 691
Írta: 2013. március 23. 22:38 Ugrás a poszthoz

Évnyitó/Évzáró
Mirus


Halvány miniszteri sejtelme sincs arról, hogy mit is kéne felvegyen a tanévzáróra és tanévnyitóra. Régi iskolájában, a Durmstrangban ilyenkor öltönyt kellett venni. Ezt a jó szokását most is meg fogja tartani, maximum egy kissé ki fog lógni a sorból. Vagyis itt ki lehet lógni a sorból?
Arcát simára borotválta, hajára erőltetett valami tartást, hogy mégis nézzen már ki valahogy egy ilyen nagyszabású iskolai rendezvényen. Legelső kezébe akadó öltönyét vette fel és kötötte meg a nyakkendőt. Cipőjét tekintve a szokásos alkalmi került elő, ami tökéletesen illett ahhoz, hogy leríjon róla melyik osztálynak is a tagja. Szét nézett a két személyre gyarapodott szobájában, majd kilépett.
Egészen hamar eltalált a nagyteremig, ami igazán haladás volt nála. Segítséget sem kért, ami igazán dicsérendő. Nyomdafestéket tűrő szavakat se vett elő, pálcáját se nyomta egyetlen vén csoroszlya keretének se, hogy igazítsa útba. Kezdett rájönni, hogy felesleges a nyanyák zaklatása, csak pletykát gyárt magáról az iskolaújságba. Aminek a legfrissebb száma kezébe került, ám semmi érdekest nem talált benne. Őt még meg se említik, ami igazán nagy szégyen! Hanyag a szerkesztőség, ezt már elég hamar eldöntötte.
Zöld szín segít tájékozódni, eltalálni a Rellon asztaláig. Egy néptelenebb helyen ül le. Nem szeretne most beszélgetésbe keveredni a háztársaival. Főleg, hogy kilóg a sok talár közül az öltönyével. Könnyen bűvölhetne magának egyik ruharabból másikat, de semmi értelmét nem látja. Csak nem fogják eltávolítani a rendezvényről, mert nem megfelelő az öltözete. Igaz nem esne kétségbe semmi ilyesmitől és könnyen eltudná tussolni apja elől a dolgokat.
Az igazgató beszéde alatt érdekesebb dolgokat fedez fel, mint az öreg mondandója. Például megvizsgálja a teljes iskola felhozatalát nők szempontjából. Egészen szép példányokra bukkan, akikkel nem nagyon akar valami hosszan tartó kapcsolatokba bonyolódni, csupán szórakozni. Azért ahol kell tapsol ő is, a házánál pedig kissé erősebbre vált. Igaz semmi része nem volt a dologban, de élvezi azt ami körüllengi az egész asztalt. Kviddicsnél vállat von, fogalmam nincs itt mi merre hány méter. Játszott ő már, a ligába is hívták, de sérülései miatt nem lehetett volna profi játékos. Emiatt már nem tájékozódik a témában, mert csak a gyógyítókat hibáztatja hanyagságukat miatt.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Dmitri K. Trepov összes RPG hozzászólása (1 darab)

Oldalak: [1] Fel