37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Varzela Letroy összes hozzászólása (5 darab)

Oldalak: [1] Le
Varzela Letroy
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. február 1. 20:35 Ugrás a poszthoz

Katniss

Boldogan jöttem le a térre. Itt felszabadultnak érzem magam. Megismerhetek új embereket. Na nem, mintha bárkit is le mernék szólítani. Eléggé új vagyok. Úgy döntöttem megfigyelő körutat teszek itt. Figyelem az embereket. Mindenki párokban mászkál én pedig csak itt egyedül baktatok az úton. Csak egy másik lány nincs társaságban a téren. Én észrevettem, de ő még nem engem. Nagyon boldog lehet. Gondolom a jó idő teszi. Úgy éreztem mindenre készen állok, hiszen már sokat gondolkoztam arról, hogy milyen lesz is itt. A csaj észrevette, hogy bámulom. Gyorsan el is kaptam a tekintetem. Utálok bámulással zavarba hozni másokat. Ne. Ide jön! Lehet, hogy be fog szólni, hogy mit bámulom. Istenem. Nem akartam rögtön szerezni egy ellenséget. Erre csak köszön és megkérdezni, hogy mi a nevem. Beparáztam. De úgy látszik nem volt mitől. Ez csak egy lány aki kedves és ismerkedni akar. Én meg itt szótlanul bámulom a cipőm.
- Varzela a nevem. Te mióta jársz ide? - valamit kérdeznem kellett. Eléggé zavarban voltam, de úgy döntöttem, hogy nem leszek nyuszi most először és én is kicsit rámenős leszek, mint mások. Nekik bevált. Nekem miért ne?
- Új vagyok. Mesélsz a suliról? Még nem nagyon illeszkedtem be - remélem nem esek pofára. Végre valakivel jó lenne kicsit beszélgetni.
Varzela Letroy
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. február 1. 22:05 Ugrás a poszthoz

Katniss

Hú. Hát ez a lány aztán eléggé bőbeszédű. De nem is baj. Hiszen kedves. Azt hiszem már mindent elmondott, amit tudni akartam kivéve egyet.
-Szívesen etetek madarat. Hát Levitás vagyok. Bocsi, de nem tudom fejből, hogy milyen tantárgyakat vettem fel - mondtam kissé megszeppenve a sok kérdéstől. Annyira elmennék egy ilyen Levitás buliba. De hogyan adjam tudtára úgy, hogy azért annyira ne tűnjek rámenősnek?
-Hát jó dolgoknak tűnnek a bulik - jesszusom. Nyilván jó dolgoknak tűnnek. Hát én nem vagyok teljesen komplett. Most biztosan őrültnek néz a csaj.
-Úgy értem egyszer szívesen elmennék - próbáltam leplezni a beégésemet. Honnan ismer ilyen sokakat a Katniss?
-Szívesen megtudnék még néhány dolgot a suli légköréről. Tudod. Klikkek. Meg ilyenek - talán ilyen dolgokat megkérdezni kicsit buta libás? Hát eléggé. Ha tehetném visszaszívnám. Na nem baj. Tök idiótának néz. Sétáltunk én pedig teljesen felszabadultan és boldogan érzem magam attól függetlenül, hogy a mellettem lévő lány teljességgel idiótának néz. De kedvesnek tűnik.
Varzela Letroy
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. február 5. 00:10 Ugrás a poszthoz

Katniss

Na jó. Kezdek kicsit feloldódni, de újra görcsbe rándul a gyomrom, mikor hirtelen megfogja a kezem és egy adag madárkaját beleszór. Mivel az első kérdésére nem tudok értelmes választ adni, mert nem tudom, hogy hány tantárgy sok és hány kevés csak mosolygok és azt mondom.
- Szerintem nem lesz megterhelő. Mármint nem hiszem, hogy az amennyi tárgyat felvettem az soknak számít. -
Örülök, hogy elhívott. Remélem ott lesz velem. Egyedül bulikba járni nem az én stílusom. Ha valaki ott van velem, szívesen beszélgetek. De olyankor csak még jobban rágörcsölök minden szóra és még hülyébb választ adok.
Szerintem most azt hiszi, hogy valami hülye liba vagyok, akit csak a népszerűség meg a szép ruhák és a klikkek érdekelnek. Pedig az igazság ettől elég messze áll. Most rákérdezett, hogy mi a hobbim. Ez az egyetlen dolog amiről szívesen beszélek. Ez az egyetlen dolog talán, ami érdekes bennem.
- Imádok gitározni. Otthon volt egy együttesem, amiben én énekeltem és gitároztam. De hát az a múlt. Nem hinném, hogy itt valaki is foglalkozik zenével. Nem tudod, hogy van e együttes, aki tagokat keres? -
Igen. Igazából ez az egyetlen dolog, ami különleges bennem. Ami miatt nem néznek át rajtam. De végiggondolom és rájövök, hogy van még valami.
- És hát régen táncoltam. - olyan vagyok, mint egy bomba, aki mindjárt robban. Csak majdnem tálalok ki neki mindenről. Hogy mennyire hiányzik a tánc. A bandám. Minden. De hát mit lehetett tenni. A szüleim kezdettől fogva erre neveltek. Hogy valami nagy varázsló legyek. Bár ez nem reális. Teljesen átlagos vagyok. Legtöbbször mindenki átnéz rajtam. Kicsit szomorú vagyok. Azért mert ez eszembe jutott legördül egy könnycsepp az arcomon. Remélem nem látta. Nem szeretem, ha sajnálnak. Sőt. Gyűlölöm. De, ha látta inkább elkezdek mosolyogni. Mintha örömömben sírnék. De a mosoly szomorú biggyesztésbe megy át. Ezért, hogy ne rám figyeljen egy nagy adag madárkaját szórok a földre és úgy teszek, mintha nem lenne semmi bajom.
Varzela Letroy
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. február 6. 21:52 Ugrás a poszthoz

Katniss

A francba. Észrevette. Hiába. Színpadon jól teljesítek, de a való életben ezek a taktikák nem jönnek be. Mikor hallok a szakkörről kicsit felvidulok. Talán ott magamra találok. Mindig is távol állt tőlem az, hogy úgymond különleges varázsló legyek. Hiányzik a régi életem, de az a fő baj, hogy annyira hamar kerültem ide, hogy nem sikerült feldolgoznom. Ekkor legördül egy könnycsepp Katniss arcán. Kínosan kibuggyan belőlem a nevetés.
- Miért sírunk? Nincs semmi baj. Majd megtalálom saját magam csak minden olyan gyors- mosolygok rá. És hirtelen azon veszem észre magam, hogy én vigasztalom, holott neki kéne engem. De hiába. Ha valaki sír bennem mindig bekapcsol a belső sziréna és hirtelen elfelejtem minden gondom, magam és csak a szomorú szív vigasztalása érdekel. Nevetek.
- Lehet, hogy benézek a színész szakkörre. Megkeresem ezt a srácot. Mármint csak akkor, ha van kedve velem zenélni. Vagy esetleg együttest csinálni -
Azt hiszem most feloldódtam. Eltűntek a görcsök a gyomromból. Csak mosolygok céltalanul a semmiért. Lehet, hogy csak, azért, mert végre valamennyire kezd helyére billenni az életem. De lehet, hogy csak azért, hogy erősnek mutassam magam Katniss előtt. Pedig ez messze áll a valóságtól.
Bár valami még mindig aggaszt. Lehet, hogy az utóbbi időben annyira belemerültem abba, hogy miként és hogyan sajnáljam magam, hogy el is feledkeztem arról amiért ezen a helyen vagyok. A tanulásról. Végül is most, hogy észhez tértem nagyra nyitottam a szemem és azt mondtam.
- Katniss. Eddig semmit sem tanultam. De majd valami csak lesz. - nézek ilyen "nekem nem mindegy" tekintettel. Lehet, hogy a madarak észrevették, hogy rájöttem arra, hogy teljesen idióta vagyok. Legalább is nekem úgy tűnt, mintha az egyik kinevetett volna. Vagy csak halucinálok?
Utoljára módosította:Varzela Letroy, 2013. február 6. 21:53
Varzela Letroy
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. május 6. 22:21 Ugrás a poszthoz

Szellemidézés
Éjszaka indultam vissza a kastélyba. Már a takarodó is régen elmúlt, de egyszerűen nem tudtam visszamenni. Azért mentem el, mert éjszaka nem tartózkodnak túl sokan a társaim közül lent és kicsit barátkozhattam magammal is. És az új hajszínemmel. Sokan megjegyezték, hogy ez a sok szín hajban nem illik együtt össze és már elegem lett. Hirtelen úgy döntöttem, hogy befestem vöröses szőkére. Azzal biztos nem lesz senkinek baja. Átlagos, nincs benne semmi különleges. Csak az az egy baj volt, hogy én éreztem magam furcsának vele. Talán kendőd húzok a fejemre.
Lassan haladtam felfelé. Ha valaki észreveszi, hogy itt kószálok éjszaka tuti kinyír. Vagy beköp. Vagy röhög a hajamon. A temető felé igyekeztem. Nem féltem egyáltalán, mivel az ilyen hátborzongató történetek sosem hoztak izgalomba. Szép lassan mentem, mikor susmogást hallottam. Felsikoltottam, a kelleténél kicsit hangosabban, tehát biztosan meghallottak. Elkezdtem rohanni a kastély felé, de váratlanul megtorpantam. Nem tudom kik ezek. Nem látok semmit a vak sötétben. Mi van, ha ők is félnek a szidástól? Megfordultam és gyorsan rohanni kezdtem feléjük, miközben azt kiabáltam, hogy nem szólok senkinek, hogy itt vannak, ha ők sem szólnak arról, hogy én itt vagyok. Szerintem nem hallottak. Volt egy lejtősebb rész és túl gyorsan kezdtem el szaladni. Elvesztettem az irányításomat a testem felett, aminek az lett az eredménye, hogy elcsúsztam egy kövön és arccal a lábuk elé estem. Az orrom elkezdett vérezni. A könnyeimmel küszködtem és becsuktam a szemem, hogy ne lássak belőlük semmit. Talán úgy kevésbé ciki a jelentem, ami már amúgy is menthetetlen, ha nem nézek rá az arcukra. Egy elsős üvöltözik, aztán lezúg a hegyről és betöri az orrát. Parádé. Rájöttem, hogy a hajam lehet, hogy csillog a hold fényében, tehát fekete pulcsimmal eltakartam a fejem. Ezt lehet, hogy védekező mozdulatnak vették, ezért gyorsan úgy tettem, mintha csak a fejemet vakarnám. Nagy bátorságot gyűjtöttem és kinyitottam a szemem. Ültem a földön, mint egy óvodás. Alacsonyabbnak éreztem magam, mint amilyen valójában vagyok. Picinek és esetlennek. Mondani akartam, hogy bocsi a bénázásért, vagy rendben vagyok, de csak egy mondat fért ki a torkomon.
- Nem mondom el senkinek, ha ti sem. -
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Varzela Letroy összes hozzászólása (5 darab)

Oldalak: [1] Fel