34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Ami a hírből kimaradt: Ha van olyan családotok, mely szorosan köthető valamelyik faluhoz, dobjatok egy baglyot Lizinek, és beteszi a leírásba.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Pazonyi Medárda összes hozzászólása (12 darab)

Oldalak: [1] Le
Pazonyi Medárda
INAKTÍVRPG hsz: 19
Összes hsz: 185
Írta: 2013. január 22. 19:09 Ugrás a poszthoz

Alex


Belép az ajtón. Kicsit idegenkedve néz körül. Miután befejezte a nézelődést, kiszúr egy széket és leül.Sok gondolat kavarog a fejében. Azon gondolkozik, mi lehet otthon. Jól vannak a szülei? Esetleg szünetben meg kéne őket látogatni. Biztos örülnek majd. Ezzel elhatározza magában, hogy szünetben meglátogatja családját. De még mindig sok gondja-baja maradt. Elkezd a következő problémán gondolkozni:hogyan szerezzen barátokat. Új itt. Már eltud igazodni az  iskolában. Levitás társait kedveli. Pár barátja már van. Mégis egyedül érzi magát. Nem annyira népszerű. De már hozzászokott a magányhoz is, mivel odahaza ő volt az egyke gyerek. Csak ő is társaslény, de nem született vezető, hanem inkább meghunyászkodó típus. Szeret olvasni. Ebben hasonlít Levitás társaihoz. Kezd fáradt lenni. Felkel és elindul a klubhelyiség felé.
Utoljára módosította:Turnman Katalin, 2013. február 2. 15:26
Pazonyi Medárda
INAKTÍVRPG hsz: 19
Összes hsz: 185
Írta: 2013. január 27. 10:09 Ugrás a poszthoz

Zsolt

Elment a Boglyas térre.Még nem járt itt lassan haladt,hogy el ne tévedjen.A célja a korcsolyapálya volt.Nagyon szeretett korcsolyázni,de nem sok alkalma  volt kipróbálni.Remélte lesz ott több ismerős is.De csak Zsolt Perott volt ott az egyik levitás társa akivel jó barátságban volt.Megörült neki de még körbe nézett egyszer biztos ami biztos.Miután látta,hogy nincs több levitás megnyugodva odament hozzá és megszólította:
-Szia!Korcsolyázni jöttél?
Nevetett,és azt kérte menjenek együtt korcsolyázni.Felvették a korcsolyát,és elindultak a jégre.Elkezdtek beszélgetni:
-Mond csak,te hogy állsz a házival?
Utoljára módosította:Pazonyi Medárda, 2013. január 28. 19:59
Pazonyi Medárda
INAKTÍVRPG hsz: 19
Összes hsz: 185
Írta: 2013. január 28. 20:20 Ugrás a poszthoz

Zsolt

A kérdésekre nyugodtan válaszolgat:
-Jól vagyok,de a házihoz nem kezdtem hozzá.
Eközben belemelegszenek a korcsolyázásba,beszélgetésbe.Nagyon örül a korcsolyázásnak.Megkérdezi Zsoltot:
-Voltál mostanában a faluban?Vagy benn punnyadtál a suliban mint én?
Egyenlőre nincs több kérdése.Persze a sulival semmi baja,de ő álomvilágban él.Lassan megtalálja a helyét az egész iskolában.Eszébe jut még valami:
-Voltál mostanában órákon?
Ő maga csak egy vámpírológia órára ért rá de nem vette még fel a tárgyat.Egy kicsit zavartan törölgeti a szemüvegét,ami eléggé átfagyott a hidegben.
Pazonyi Medárda
INAKTÍVRPG hsz: 19
Összes hsz: 185
Írta: 2013. február 5. 18:32 Ugrás a poszthoz

Vki tud egy vicces történetet?Nem volt vmi jó napom. Undecided
Pazonyi Medárda
INAKTÍVRPG hsz: 19
Összes hsz: 185
Írta: 2013. február 9. 20:57 Ugrás a poszthoz

Zsolt

-Én nem fázok. Fázni nem szoktam.-mondja. Még nézelődik hátha vannak még levitások. Fáradt. Leül egy székre és gondolkozni kezd.
-Hány óra?-kérdezi immár a semmitől. Zsolt már elment. Igyekszik felidézni mikor hallotta, hogy Zsolt elbúcsúzik. Tényleg nemrég. Belemélyed a korcsolyapálya látványába és lassan elbóbiskol. Az álma hazavitte a családjához. Még tovább vitte az emlékeit. Egy mugli tanára jut az eszébe: a természetismeret tanára. Pedig ha ő megjelenik jön többi tanár: a magyar az ének a matek stb... Jó elmerülni az emléktengerben. Kicsit furcsa, hogy most jut eszébe. Ébredezni kezd. Először csak pislog. Aztán magához tér. Nem könnyű megszokni a sok fényt. Észreveszi, hogy teljes fényárban úszik a korcsolyapálya. Komótosan lefele veszi a korcsolyáját. Senki sem ismerős. Miután átcserélte lábbelijét kotorászni kezd talárja zsebében. Az óráját keresi. Még az apjáé volt ez a karóra, csak lejött róla a bőrszíj. Megtalálta az órát és megnézi.
-Úristen!-bődül el mély hangján-Már csak 15 percem van a kastélyba menni! Zsebrevágja óráját, őrületes tempóban futni kezd a korcsolyájával a hátán. Csak érjen be a vacsorához!!!
Pazonyi Medárda
INAKTÍVRPG hsz: 19
Összes hsz: 185
Írta: 2013. június 15. 11:23 Ugrás a poszthoz

Sophie

Megyek, megyek felkeveredtem az erkélyre. Na ha már ide sikerült jutnom, beülök.
Kiszúrnék egy olyan széket amelynek közelében nagyjából senki sem ül. Megvan! De ez se jó. Ott ül elég közel egy navines. Végigmérem a termet és akkor inkább a navines melletti széket választom. Nagy a zsongás az én fejem is zsong, de mellette legalább csend van. Óvatosan leülök, mert meggondoltam és inkább itt maradtam az erkélyen. Várok. Öt percet, negyed órát. A lány nem szólal meg. Kénytelen leszek én kezdeményezni a beszélgetést, mert rám jött a társalgási vágy.
-Szia! Hogy hívnak?-kérdezem.
Gondolkodom. Lehet nem is válaszol. A navinesek köztudottan félénkek. Kérdezek tőle még egyet.
-Mi újság?-bizalmaskodom.
Ebbe is nagy reményeket táplálok, hogy válaszol. Majd meglátjuk.  
Pazonyi Medárda
INAKTÍVRPG hsz: 19
Összes hsz: 185
Írta: 2013. június 23. 20:59 Ugrás a poszthoz

na akkor csak én, Turnmann Katalin meg Szelniczky Mínea voltunk LLG órán?
Pazonyi Medárda
INAKTÍVRPG hsz: 19
Összes hsz: 185
Írta: 2013. július 5. 20:40 Ugrás a poszthoz

Czettner L. Zoé


- Hová menjek? - töprengek Bogolyfalván. Ha már le lehetett le is jöttem. Ahogy sétálgatok megpillantok egy boltot, ami eddig valahogy elkerülte a figyelmem. Le paradis sur terre Cukorkabolt. Ez áll a táblán. Alatta a tulajdonosok: Emma McNeilly és Czettner L. Zoé. Mindkettő név ismerős. Rémlik, hogy olvastam egyikről valamit valahol. Már csak azért is bepofátlankodom, ahogy mondani szokás. Óvatosan benyitok. Kong az ürességtől "átvitt" értelemben. Leesett állal nézek körbe az üzletben. Mindenhol csupa szín, csupa fény. A mennyországban vagyok? Ámulatomból léptek zaja riaszt fel. De még mindig olyan kábult vagyok, hogy képtelen vagyok megfordulni, és megnézni ki az. Végül felocsúdok és megfordulok. Egy lány áll velem szemben. Valószínűleg az egyik tulaj.  
-Szia! Pazonyi Medárda vagyok! - mutatkozok be és megpróbálom megállni, hogy kezem nyújtsam kézfogásra. Végül azért nyújtom a kezem, mert egyedül vagyunk. Annyira megszoktam a kézfogást. Meglátjuk, hogy válaszol e,vagy csak erre jött.
Utoljára módosította:Amanda Meggie Philips, 2013. július 7. 17:31
Pazonyi Medárda
INAKTÍVRPG hsz: 19
Összes hsz: 185
Írta: 2013. július 12. 17:06 Ugrás a poszthoz

Zoé

Mikor bemutatkozott, idegenkedést vettem észre rajta. Nem baj, meg lesz oldva. Bár a mugli suliban se ment, megpróbálom.
- Nem köszönöm, egyenlőre csak nézelődöm. - válaszolom.
Valóban van mit nézni, hisz még csak most léptem be életemben először ebbe a boltba. El is kezdem bejárni az érdekességekkel teli üzletet. Egyik-másiknál megállok, alaposan megnézem a pénzem, hogy elég-e rá, ha ennyit meg ennyit veszek. Megyek tovább, mert lehet további érdekes édességre bukkanok. Először hurrá, hogy megtaláltam amit szerettem volna. Minden ízű drazsé! Imádok kísérletezni vele. Igaz. lehet piszkálni vele, hogy vigyázz, mert bekapsz egy hányás ízűt. Indolok vissza. Azaz csak indulnék, ha tudnám hol a kassza. Addig míg gondolkozom, még egyszer lemérem, hogy pontosan egy dekagramm lehet-e. Bolyongok egy kicsit és csodák-csodája a kasszánál vagyok.
Utoljára módosította:Amanda Meggie Philips, 2013. július 13. 08:09
Pazonyi Medárda
INAKTÍVRPG hsz: 19
Összes hsz: 185
Írta: 2013. július 21. 15:44 Ugrás a poszthoz

Zoé

A kasszánál meglepő viselkedést tapasztalok. Elvileg fizetni kéne, de ajándékba kapom az egész csomagot. Ha már ingyen van, akkor vásárlok többet, de mást.
-Hát akkor választok valamit, hogy támogassam a boltot.-mondom Zoénak.
Elkezdek csellengeni az üzlet területén. Ekkor már igazából csak nézelődöm. Most is alaposan megnézek mindent utam során. Na, mást nem igazán találok. Ekkor megpillantok valamilyen sose látott cukorféleséget. Ebből veszek ugyanannyit, mint a drazséból. Újra a kassza felé veszem az irányt, és megállok az olvasó lány előtt.
-Hahó!- mondom a látszólag elmerült lánynak.
Pazonyi Medárda
INAKTÍVRPG hsz: 19
Összes hsz: 185
Írta: 2013. augusztus 31. 10:33 Ugrás a poszthoz

Benjamin

Unatkozom. Hiába jártam be a kastélyt és tévedtem el négyszer unatkozom. Nincs mese lemegyek Bogolyfalvára. Sétálgatok, és gyanúsan kémlelem a felhőket az égen. Nem találkoztam senkivel, kihalt az egész falu. Barangolásom során egy régen hallott zene csendül föl a fejemben. Ezt gyorsan elhallgattatom, mert még mindig izgulok a vizsgáim miatt. Sok-sok utcát bejártam, és elfáradtam. Na akkor megyek vissza a kastélyba. Most egy számomra ismeretlen utcán vánszorgok végig, mikor észreveszek egy szűk utat. Kíváncsiságom erősebb, mint fáradtságom, ezért befordulok az útra. Egy játszóteret pillantok meg.
-Mi van?- rázom meg a fejem, mert nem hiszem el amit látok.
Betántorgok és egy fiút veszek észre, aki a hintán ül. Odamegyek és leülök mellé a másik hintára.
-Szia.-mondom hátha felriasztom vele a gondolataiba merült srácot.
Pazonyi Medárda
INAKTÍVRPG hsz: 19
Összes hsz: 185
Írta: 2013. december 23. 12:58 Ugrás a poszthoz

Benjámin

Úgy látszik köszönésemmel felriasztottam gondolataiból a helyes srácot. Igaz nem igazán értettem miért is jön le Bogolyfalvára két diák, miközben mindjárt elered az eső. Egyébként úgy látszik nem levitás illetővel találkoztam, hanem vagy az Eridon vagy a Navine ház diákjával. Mikor visszaköszönt éppen befejezte utolsó mondatát, megdördült az ég.
-Menjünk vissza a kastélyba.-javaslom mivel nem szeretnék elázni.
-Vagy be is húzódhatunk valahova.-állok elő még egy ötlettel.
Míg a fiú válaszát várom, töprengek azon, hogyha a behúzódást választja. Hirtelen eszembe ötlik valami:
-Amúgy hogy hívnak?
Ezt a kérdést fel szerettem volna tenni, mivel csak jobb a nevén szólítani, ami azt a látszatot kelti, hogy már rég ismerem.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Pazonyi Medárda összes hozzászólása (12 darab)

Oldalak: [1] Fel