32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Holló I. Rita összes RPG hozzászólása (5 darab)

Oldalak: [1] Le
Holló I. Rita
INAKTÍV


Inez|Rita
RPG hsz: 7
Összes hsz: 24
Írta: 2012. október 11. 20:33 Ugrás a poszthoz

Pont éjfélt üt az óra, a hold pedig az égbolt legtetején áll. Halovány fényt nyújt, de épp eleget ahhoz, hogy Rita lásson valamit a kastély folyosóin. Pár napja találta meg a Bagolykőt, csúf szürke macskájával együtt, akit még út közben vett magához. A cica farka rövid volt, és alig volt rajta szőr. Lábai mocskosak voltak, bundájáról pedig ne is beszéljünk. Bűn ronda macska volt, de Rita megsajnálta szegény állatot. Szóval ők ketten most épp feltérképezték az első szintet. A lány kezében egy ugrálókötél volt látható. Mielőtt még elindult volna a kastélyhoz vezető úton, bement a szobájába, s megszerezte ezt a játékszert. Ugyanis, ez volt a kedvence. Miközben lépkedett a kis állatkájával, visszagondolt azokra a napokra, mire eljutott a Bagolykőbe. Mivel semmi kedve nem volt lebegve megtenni a hosszú utat, felszállt egy vontra, s azon utazott el ideáig. Az utolsó előtti vagonban foglalt helyet, egy kissé rozoga, büdös ülésen. Rajta kívül talán öten voltak még ott. Egy idős házaspár, két gyerek, meg az anyjuk. Az idősek aludtak, s a bácsinak még a nyála is kifolyt a száján. A két gyerek pedig szépen csendben ült, s a szendvicsüket majszolták. Az anyjuk pedig a vonatablakán nézte az elsuhanó tájat. Rita is ezt tette. Hol nyulat, hol őzikét látott, máskor pedig csak fákat, s bokrokat pillantott meg. Végül megérkeztek. Leszálltak. Rita átült egy másik vonatra, ami már Bogolyfalvába szállította. Ott már nem sokat kellett ülnie. Ott diákokat vélt felfedezni, és pár idősebb banyát. Orrunk bibircsók volt, hajuk pedig ősz volt. Mikor aztán megállt a vonat, s a lány leszállt a járműről, meglátott egy macskát. Igen, azt a macskát, amit végül örökbefogadott. Nevet még nem talált neki, így csak simán cicának szólította.
Most pedig itt sétálgatott az első szinten, míg az erkélyre nem ért. Ott megállt, ugyanis megpillantott, egy fehér bőrű férfit. Odament hozzá, s kissé félénken megszólította:
 - Jó estét!


Holló I. Rita
INAKTÍV


Inez|Rita
RPG hsz: 7
Összes hsz: 24
Írta: 2012. október 14. 17:36 Ugrás a poszthoz

Vékony, nagyon kislányos hangon szólította meg az ismeretlen férfit. Nagy kék szemeivel ránézett, s várta, hogy visszaköszön-e neki a fekete hajú középkorú férfi. Nem kellett sokat várnia, üdvözölte őt. A lány mosolygott, s letette a földre ugrálókötelét. Helyette a macskáját vette a kezébe. Csúnya szürke bundáját simogatni kezdte, mire a cica dorombolni kezdett.
 - Igen, az. Nem tudtam aludni, így arra gondoltam körbe nézek a kastélyban, mert még nem ismerem a helyet. Nemrég jöttem. - mondja. Szemeivel a férfit nézte. Leginkább a fehér bőrét bámulta. Túlságosan fehér volt. De lehet, hogy így született... különösebben nem zavarta. Haja fekete volt, és rendezetlen. Legalábbis úgy tűnt, mintha nem fésülködött volna. Fekete ruhát viselt magán, ami még jobban kihangsúlyozta túlságosan is fehér bőrét.
Mikor a férfi megjegyezte, hogy a hold a mai éjszakán milyen szép, Rita felbámult az égre. Eddig nem is nagyon figyelte a holdat, de most már ő is látja, hogy igaza van a férfinak. Tényleg szép volt.
 - Igen - mondja. - Mellesleg Rita vagyok. Holló Inez Rita. A bácsit hogy hívják?
Holló I. Rita
INAKTÍV


Inez|Rita
RPG hsz: 7
Összes hsz: 24
Írta: 2012. október 22. 16:46 Ugrás a poszthoz

Prefik

Rita most éppen a kísértetházban lapul, pontosabban az emeleten s várja, hogy bejöjjenek a vendégek. Hogy hogyan jutott el ideáig? Tök egyszerű. Nem bírt a fenekén maradni, és amúgy sincs alvásra szüksége. Így hát mikor meglátott egy fiút egyedül, úgy gondolta, hogy követni fogja. Majd szépen megismerkednek. Egészen egy elhagyatott házig kísérte a srácot, s mikor Rita meglátta, hogy a fiú leállt beszélgetni egy csinos lánnyal, arra a döntésre jutott, hogy bemegy a kísértetházba. Biztos volt benne, hogy a két diák be fog jönni. Hiszen miért is maradnának kinn a hidegen?
A leányzó most épp az ablakból figyeli őket, s próbál arra figyelni, hogy a két tizenéves miről hablatyol. Nem nagyon hallja őket, s egy idő után fel elmegy az ablaktól és a kiscicáját kezdi simogatni. A csúnya szürke macska dorombolni kezd. Ám mikor Inez meghallja, hogy diákok belépnek az ajtón, rögtön leteszi a macskát. Ördögi vigyorra húzódik a szája. Még nem akarja őket bántani, had beszélgessenek még egy kicsit. Rita leül a porba, s várja, hogy végre elérkezzen az ő ideje. A fiú fényt gyújt, amire a kislány felkapja a fejét. Oké, most jött el az idő. Rita feláll, s a macskája felé közeledik. Erősen rálép a macskafarkára, mire kis kedvence őrült nyávogásba kezd. Olyan hangos, és félelmetes hangon, hogy még Inez is befogja a fülét. Miután a macska elhallgat, Rita megfogja az állatot. Odasétál az egyik nagyobb réshez, s ledobja a macskáját. S abban reménykedik, hogy a cica valamelyik diák fejére landol.
Holló I. Rita
INAKTÍV


Inez|Rita
RPG hsz: 7
Összes hsz: 24
Írta: 2012. október 29. 09:15 Ugrás a poszthoz

Zöld&Kék

Miután Rita meglátja, hogy a fiú, akit eddig követett megáll beszélgetni egy lánnyal, bemegy a kísértetházba. Valahogy sejtette, hogy azok ott ketten befognak menni a romhalmazba. Ritának az az ötlete támadt, hogy jól megijeszti a diákokat. Már rég nem ijesztett meg senkit, mert eddig csak a barátját kereste. De most eljött az idő, hogy ő is szórakozzon egy kicsit. Amíg a fiatalok beszélgetnek, Rita az ablakhoz megy, hogy lássa mit is csinálnak. Meg legfőképp azért ment oda, hogy hallgassa, miről is csevegnek azok ott ketten. Nem sokat ért a beszédből, mert mégis távol vannak egymástól. Inkább leül a földre és macskáját kezdi simogatni. Lilth dorombolni kezd. Miközben a macska fejét vakarja, hallgatózik, mikor lépnek be végre a diákok. Szerencsére nem kell sokat várnia, ugyanis pár perc múlva lépteket hall. A fiatalok itt is beszélgetni kezdenek. Rita tudja, hogy még nem most kell megijeszteni a srácokat. Várni kell egy kicsit, míg belemerülnek a beszédbe, aztán pedig...
A kislány türelmesen vár arra, hogy végre szórakozzon. Ám amikor meglátja, hogy valamelyikük fényt teremt, Inez feláll s rálép macskája farkára. Lilth furcsa, idegesítő és hangos nyávogásba kezd. Aki eddig azt hitte, hogy Rita szereti a macskáját, az tévedett. Csak arra kell neki, hogy játsszon vele és tönkretegye. Azt is túlélné a kislány, ha a macska megdöglene. Őt nem nagyon érdekelné.
Ezek után megfogja a büdös Lilith-et, s odaviszi az egyik réshez. Rámosolyog a cicára, majd alig hallhatóan megszólal:
 - Viszlát! - s elereszti a kis állatot. Abban reménykedik, hogy valamelyik diák fejére pottyan. Nos ez így is történik. A kislány lehajol, hogy a résen keresztül tudja követni az eseményeket. Lilth a leányzó fejére kerül, aki felsikít, s próbálja leszedni magáról a nyávogó macskát. Rita hangos hahotázásba kezd, hogy a diákok tudják meg, nincsenek egyedül. Még itt van egy ember, vagyis egy szellem. Mikor a kislány meghallja, hogy a srác azt mondja, hogy nem kéne-e menniük, Rita feláll. Kiugrik az ablakon, hiszen már semmi baja sem lehet. Odamegy az ajtóhoz, majd jól becsapja. Áthalad az ajtón, s jó gyorsan végig megy a szobán, de úgy, hogy a fiún áthaladjon. Végül felmegy a lépcsőn, s keres egy kisebb fadarabot és azt is lehajítja.
 - Na, hogy tetszik? - kérdezi jó hangosan.

Miután a szellem jót szórakozott a diákokon, "elengedte" őket, így a prefi visszaszaladtak a kastélyba. A szellemkislány pedig ment utánuk.
Utoljára módosította:Zachary Alex Williams Circle, 2012. november 14. 18:39
Holló I. Rita
INAKTÍV


Inez|Rita
RPG hsz: 7
Összes hsz: 24
Írta: 2012. október 31. 19:20 Ugrás a poszthoz

Halloween;Samu, Amira megemlítve:Piroska és a Méhecske

Halloween, halloween, halloween.
Egész héten szinte minden diák erről az ünnepről beszélt. Nem értette Rita, hogy a ezek a "gyerekek" miért beszélnek ennyit erről a napról. Ezért úgy döntött a kislány, hogy ő is utána néz ennek az egésznek. Megnézte a faliújságon, hogy mi is lesz ezen az ünnepnapon. Mikor végig olvasta az egész leírást, elvigyorodott a lány. Már akkor eldöntötte, hogy ellátogat a rétre, ahol ez az egész esemény lesz. Tudta, hogy ez lesz egyik kedvenc ünnepe, a szülinapja után.
Nos eljött a várva várt nap. Látta, hogy minden tanuló izgatottan készülődött az egész dologra. Szinte minden diák beöltözött valaminek. Rita nézte, hogy melyiket kéne megszívatni. De mivel olyan sokan voltak, nem tudta eldönteni, hogy ki legyen. Mellesleg látta, hogy szellemtársai is készültek e nagy napra, ezért arra gondolt, hogy majd becsatlakozik hozzájuk. Bár most egy kicsit fél odamenni a többiekhez. Mi van, ha elzavarják? Végül arra a döntésre jutott, hogy beszélni fog valamelyik szellemtársával.
Rita látja, ahogy az összes kis nebuló halad a rét felé. Na, eljött az idő. Inez átmegy a falakon és végül kijut a rétre. Lilth - a macskája - természetesen vele van. Szerencsére túl élte a kísértet házban történt dolgokat. Bár először haragudott a gazdájára, de aztán megbékélt vele. Igaz, hogy még csúnyább lett, mint volt, de Ritát nem zavarja különösebben. Ahogy szépen lassan halad a réten, meglát két lányt, akik az erdő felé tartanak. Gonosz vigyorra húzódik a szája. Na, ők tökéletesek lesznek. Már épp utánuk suhanna, mikor meglátja Samut, az egyik szellemtársát. Látja, ahogy egy lánnyal beszélget. Hmm... talán el kéne hívni, hiszen egyedül mégsem olyan jó ijesztgetni. Oda is suhan hozzájuk, s mikor Rita közelebb ér, meglátja a lány arcát és eszébe jut, hogy már látta őt valahol. Mégpedig a kísértetházban. Ő volt az a lány, akinek a fejére ejtettem a macskát. Újra vigyorogni kezdek és megszólalok:
 - Szia! - mondja a lány felé fordulva. - Nem ismerős ez az édes kiscica? - kérdezi tőle. Rita kíváncsi, hogy ugyan mit fog reagálni a lány. Hisz' őt nem látta  meg a kísértetházban, ugyanis még épp időben elslisszolt. Végül Samuhoz szól:
 - Gyere, hagyd békén szegény lányt. Így is eleget piszkáltad már. Most láttam két leányzót, akik az erdő felé igyekeztek. Nem kéne meglepni őket? - rákacsint Samura. Végül áthalad az ismeretlen nevű lányon, s elindul az erdő felé.
 - Na, jössz?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Holló I. Rita összes RPG hozzászólása (5 darab)

Oldalak: [1] Fel