32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Kőváry Erik összes RPG hozzászólása (3 darab)

Oldalak: [1] Le
Kőváry Erik
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. október 23. 16:01 Ugrás a poszthoz

Húgom

Azt, hogy ismét belevetettem magam az iskolai életbe, kénytelen voltam megünnepelni. Mi erre a legjobb hely, ha nem a falu?! Kora este lementem már és megittam pár sört. Önmagamhoz hűen egyedül kezdtem meg az estét, de pár fél óra után már egy csinos fekete hajú lánnyal ütöttem el az időt. Mondta a nevét is, de az kevésbé érdekelt. Sokkal inkább a formás dekoltázsa volt, ami elbűvölt. Komoly erőfeszítésekbe került, hogy ne folyamatosan azt bámuljam, hanem csak le-lepillantsak rá. Mondjuk meg is szólt, hogy a szemei nem ott vannak. De én erre csak annyit mondtam, hogy ha azt akarja, hogy a szemeit nézzék a férfiak, akkor egy kevésbé dekoltált inget vegyen fel... vagy blúz, vagy mit értek én az ilyesmihez?! Néhány sör és pár kör feles után a leányzó úgy döntött, hogy leléphetnénk. Nos ki lenne az a balek, aki erre azt mondja, hogy boccs de nem. Hát nem én, az tuti. Fizettem, felkaptam a bórdzsekimet, majd a fekete hölgyeménnyel elhagytam a kocsmát.
Pár óra után kielégült arckifejezéssel lépkedtem a suli felé. Tudtam, hogy már el vagyok késve, és ha elkapnak akkor jön a büntetés. De megérte, nem kicsit! Széles, kaján mosollyal arcomon, zsebre dugott kezekkel, szinte fütyörészve sétálok az iskola kapuja felé. Nincs kedvem - meg erőm se - falakat meg fákat mászni. Inkább vállalom a lebukást, azonban a kapu zárva. Végül is mit vártam?! Egy lemondó sóhaj hagyja el számat, majd cipzár hangja töri meg a csendet. Leveszem a dzsekimet, átdobom félig a kapun, hogy ne essen le a földre, hanem fennmaradjon. Nemsokára pedig már félig a kapun lógok. Egy nagy huppanással landolok a másik oldalon. Leveszem a kabátom a kapuról és felhúzom, de be már nem cipzározom. Nem teszek meg pár lépést és egy ismerős alak jön velem szemben. Arcom komolyra vált, szinte mogorvára.
- Hova-hova hugica? -
Egyik szemöldököm kérdően felhúzom, majd egyik lábammal 'türelmetlenül' dobolni kezdek.
- Remélem nem a falut akarod meglátogatni ilyenkor, egyedül?! -
Lehet nem most kellene előjönni a testvéri aggódásnak, hanem már régen meg kellett volna történnie, de eddig nem sok esélyem volt rá.
Kőváry Erik
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. október 25. 17:06 Ugrás a poszthoz

Hanna

Nem vágytam sok mindenre csak egy szál cigarettára tanítás után. Ha már voltam olyan jó gyerek, hogy bementem az órákra, akkor szerintem simán kijár egy szál cigaretta. De mivel az iskola területén édesség lesz belőle így kénytelen vagyok lemenni a faluba. Vagyis elég lenne kimászni a falon kívülre, de ha már ott vagyok akkor miért ne sétáljak le a faluba?!
Órák után ledobtam a kötelező vackokat és valami kényelmes ruhába bújtam. Ahogy kiléptem a az ajtón fejemre dobtam a kapucnit, majd elosontam az iskola kapujáig, ahol is néhány percen belül átmásztam. Egy nagyobb huppanással landoltam a földön, de nem azért mert elestem. A szürke pulóverem kapucniját még mindig nem szándékoztam elvenni, hátha valaki meglátott, de így nem tud beazonosítani. Zsebre dugott kezekkel sétáltam egy ideig, majd elővettem a kék dobozt, melyből hamarosan egy szál cigaretta került elő. Betettem a számba, majd kotorászni kezdtem a zsebembe. Hosszas matatás után az öngyújtó is meglett. Egy kattanás és a a cigi vége pirosan kezd el izzani. Jó mélyet szívok belé és jól eső érzéssel tölt el, ahogy a nikotin átjárja a testemet. Nagyokat "pöfékelve" igyekszem továbbra is a falu felé.
Nemsokára már lenn is járok és szinte rutinszerűen indulok el a kísértetház felé. A minap is innen indultam haza, csak az hajnalban volt és nem egyedül voltam. Az épület emeletén találtam egy még tűrhető állapotban lévő szobát. Igaz nyikorognak a deszkák, de ha ügyesen lépkedünk akkor nem fog leszakadni. Egy asztal áll még mindig odabenn, előtte pedig egy szakadt, kopott, egér rágta fotel ékeskedik. E kettő bútoron kívül mindenhol por áll. Ezeken csak azért nem, mert már 'letakarítottam' őket.
Szinte nyugtatólag hat rám amikor belépek a romos falak közé. Óvatos léptekkel felsétálok az emeletre, majd be a szobába. Az ablakot kinyitom, hogy friss levegő jöjjön be, majd belehuppanok a fotelbe és egy újabb szál cigit veszek elő.
Utoljára módosította:Kőváry Erik, 2012. október 25. 17:09
Kőváry Erik
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. október 25. 17:52 Ugrás a poszthoz

Számba veszem az újabb szálat és már éppen készülök meggyújtani, amikor is egy Hé üti meg a fülemet. Unottan fordulok a hang irányába. Sok gondot nem okozhat bárki is az. Ha egy szellem akkor sincs semmi. Nem félek tőlük. Sőt az egyikkel igen jó kapcsolatot alakítottam már ki.
- Hé... - válaszolok unottan, kissé érthetetlenül, ugyan is a szál cigi még mindig ott lóg a számban. Hamarosan kattan az öngyújtó és az újabb adag nikotin szétterjed a tüdőmben.
- Depressziós hangulat... nem tudom mire gondolsz és miért. -
Egy újabb slukk, majd mint illedelmes ember benyúlok a zsebembe kiveszem a doboz cigarettát, majd a lány felé nyújtom.
- Kérsz egy szálat? -
Várok a válaszra. Ha kér akkor megvárom, hogy vegyen, ha pedig nem akkor egy vállvonás kíséretében leteszem a dobozt az asztalra. Az újabb adag keletkező füstöt immár kör alakban fújom ki, majd lejjebb csúszok a fotelbe és fejemet megtámasztom a háttámlán.
- Amúgy foglalj helyet köreimben. Ne aggódj tiszta az asztal. Pár leányzó letakarította már előtted. -
Egy sokat sejtető, talán túlzottan is elégedett mosoly ül ki arcomra, majd alaposabban végigmérem a lányt.
- Ismerős vagy nekem. Nem találkoztunk mi már valamikor? -
Cseppet sem foglalkozva a jó modorral, újra és újra, tetőtől talpig megnézem magamnak, majd feljebb csúszok a fotelbe és egy gyors mozdulattal megszabadulok a kapucnimtól.
- Nem téged hoztalak fel ide a minap... -
Nem fejezem be a mondatot, talán érti mire gondolok, ha pedig nem... hát annál jobb. Sajna nem emlékszem már a lány arcára. Sötét is volt, ittas is voltam. Az ilyen nem túl fontos dolgok kiesnek az agyamból sajna, mint ahogy a neve is.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Kőváry Erik összes RPG hozzászólása (3 darab)

Oldalak: [1] Fel