33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Cassie Blackwell összes hozzászólása (15 darab)

Oldalak: [1] Le
Cassie Blackwell
INAKTÍV


Zene|Mániás|Fényképész|Őrült
RPG hsz: 4
Összes hsz: 121
Írta: 2013. február 8. 21:10 Ugrás a poszthoz

Eric M. Chabot

Viszonylag hűvös reggelre ébredtem még délelőtt tizenegy körül. Utána már csak lustultam az ágyban, mivel nem nagyon akaródzott felkelni. Így sikeresen eltöltöttem az ágyban plusz még egy órácskát. Aztán fél egy körül észbe kaptam, hogy "Hoppá kéne ma valamit csinálni és nem csak ágyban dögleni!". Ezért eldöntöttem, hogy összekapom magam és lemegyek a faluba körül nézni, mert elég rég voltam lent. Miután ezt elhatároztam még kellet tizenöt perc ahhoz, hogy rávegyem magam, hogy kikeljek az ágyból. Végül ez is sikeresen megtörtént. Ekkor volt körülbelül háromnegyed egy. Elvánszorogtam a fürdőig a ruhámmal a kezemben és minden szükséges "reggeli" dolgot elintéztem egyszerre. Már csak a pénztárcámat kellet valahonnan előkeríteni. Ami egy újabb fél óra elpocsékolásával sikeresen meg is történt. Összegezve negyed kettőre mindennel készen lettem és indulhattam le a faluba nézelődni és egyebeket intézni. Felkaptam a kedvenc tornacipőmet és már rohantam is kifelé (a kabátzsebemben a pénztárcámmal). Jó, mondjuk az erős fogalom, hogy rohantam; sokkal inkább gyorsan sétáltam. Mikor leértem a faluba nem tudtam, hogy merre is induljak, mivel elég rég jártam lent és akkor sem sok helyen. Egy hangocska megszólalt a fejemben.
~Menj balra! Menj balra! Balra!~
Pont az ellenkezőjét tettem és jobbra mentem. Fogalmam sem volt merre tartok csak azt tudtam, hogy megyek előre egy felfedezetlen rész felé. Körülbelül húsz perc gyaloglás után kilyukadtam egy Boglyas tér nevű helyen. Lassan sétáltam közelebb, mert közben felkeltette a figyelmem egy fiú, aki lazán dobott egy hátra szaltót a szökőkút szélén. Utána megismételte a mozdulat sort és lefáradt az általam vizesnek ítélt szökőkút peremről majd egy padon pihent. Oda akartam sétálni hozzá és megérdeklődni, hogy erre mégis, hogy volt képes. Mire észbe kaptam a lábaim már mentek is a srác felé. Mind eközben erősen gondolkodtam, hogy mit is fogok neki mondani. Még a számat is elkezdtem rágni idegességemben, ami egy elég rossz szokásom. Amikor már nagyon közel voltam hozzá abbahagytam az ajkaim szétharapását és megkocogtattam a vállát. Majd nem túl határozott módon makogtam egy sort.
-Öhm... Szia!... Láttam az előbbi attrakciódat és azt szeretném megkérdezni, hogy... Hogy hol tanultad ezt?-
Na végre ezt a mondatot is sikeresen összeraktam. Utána már csak vártam, hogy reagáljon valamit az előbbire.
Cassie Blackwell
INAKTÍV


Zene|Mániás|Fényképész|Őrült
RPG hsz: 4
Összes hsz: 121
Írta: 2013. február 8. 22:31 Ugrás a poszthoz

Eric M. Chabot


Mikor a srác felállt (megfigyeltem) a kezei ökölbe szorultak. Hirtelen azt hittem, hogy be fog verni egyet, de nem így lett. Mert aztán kiengedte a kezeit a görcsös szorításból. Majd elárulta mit is művelt az előbb plusz még a nevét is megmondta. Kedvesen elmosolyodtam és e képp válaszoltam.
-Én meg Cassie. Cassie Rose Blackwell, de barátoknak csak Cass.-
Magyaráztam hosszasan, mivel ő is a teljes nevét mondta, így próbáltam lemásolni a bemutatkozás formáját. Áthidaltam a köztünk lévő távolságot és a padon átlépve lehuppantam a pad támlájára. Furcsa szokásom, hogy sose a pad ülős részére teszem le magam. Valamiért ezt szoktam meg. Biztos még az általános iskolás évekből ragadt rám.
-És mondd csak ez a capoe... Capoei... Capoe...Áh, Nem tudom kiejteni!- Morgolódtam kissé elpirulva, mert ez szerintem elég cikis helyzet. Közben kihallottam még valamit, ami elég nyilvánvaló. De bénaságomra nem vettem észre előre.
-Jé, neked akcentusod van! Még hozzá francia, ugye? Vagy mellé hibáztam volna? És nehéz megtanulni ezt a sportot?-
Váltakoztattam a témákat über gyorsan. Most viszont cseles voltam. Kihagytam a nevét a kiejthetetlen sportnak. Hál' istennek anyuék egész kis koromtól kezdve hordtak minden felé a világban, ebből következik, hogy elég könnyen meg tudok állapítani dolgokat. Mint jelen esetben a francia akcentust. Megint elkezdtem kérdezősködni, közben addig kicsit összébb fogtam a kabátomat. Kezdtem fázni; a kezeim is már eléggé hidegek voltak.
-Hogy kerültél ilyen távol Franciaországtól, ha odavalósi vagy? Ott nincs mágus képző vagy mi?-
Kérdeztem csipkelődve némi gúnnyal a hangomban, vigyorral a fejemen. A kezeimet eldugtam a zsebeimbe és kicsit előrébb dőltem. Szeretem a telet, de a hideggel nem vagyok kibékülve.
~Remélem nem néz majd hülyének, amiért így fagyoskodom meg, hogy csak így ide ültem hozzá...~
Visszhangozta a fejemben a belső hangocskám.
Cassie Blackwell
INAKTÍV


Zene|Mániás|Fényképész|Őrült
RPG hsz: 4
Összes hsz: 121
Írta: 2013. február 8. 22:52 Ugrás a poszthoz

Hali! Smiley Mi ez a nagy vita a zsiráfokról?  Rolleyes
Cassie Blackwell
INAKTÍV


Zene|Mániás|Fényképész|Őrült
RPG hsz: 4
Összes hsz: 121
Írta: 2013. február 8. 22:56 Ugrás a poszthoz

Ismételten mi ez a zsiráfos téma, hogy kinyírjátok a zsiriket? xP
Cassie Blackwell
INAKTÍV


Zene|Mániás|Fényképész|Őrült
RPG hsz: 4
Összes hsz: 121
Írta: 2013. február 8. 22:59 Ugrás a poszthoz

*Beáll Zsolt mellé elveszi a pálcát tőle és lerakja a földre* Most már van egy csatlósa Tongue
Cassie Blackwell
INAKTÍV


Zene|Mániás|Fényképész|Őrült
RPG hsz: 4
Összes hsz: 121
Írta: 2013. február 8. 23:08 Ugrás a poszthoz

Mennem kell ><  jó éjt mindenkinek :* jóóóóóóó éjt Smiley
Cassie Blackwell
INAKTÍV


Zene|Mániás|Fényképész|Őrült
RPG hsz: 4
Összes hsz: 121
Írta: 2013. február 9. 19:36 Ugrás a poszthoz

Eric


Eric viccesnek találta azt, hogy nem tudom ki mondani a sport nevét, amit űz, mint megtudtam kis kora óta. Mondjuk, szerintem annyira nem vicces a dolog… Viszont elismerte, hogy francia és ezért az akcentus. Meg elmagyarázta miért is itt tanul és még meg is dicsérte a sulit. Legvégül leült mellém a pad támlájára. Ő is hasonlóan cselekedett, mint személyem azzal a különbséggel, hogy felém fordult. Aztán megkérdezte miért is itt tanulok, hisz az én nevem sem túl magyaros.
-Hát… Ez egy hosszú sztori. Csak akkor mondanám el, ha sok időd van, mert amúgy nem traktállak ezzel a sok felesleges információval!-
Mondtam neki vigyorogva. Elég ügyesen kitértem a válaszadás elől, mit ne mondjak volt idő, amikor szinte rendszeresen használtam ezt a „tökélyre” fejlesztett tudásomat anyuék ellen, ha nem volt kedvem beszélgetni  suliról vagy bármi másról.
-Amúgy a szüleid nem aggódnak érted, hogy ilyen messzire elkerültél tőlük?-
Érdeklődtem újra, de most már fog vacogva. Már bánom, hogy nem egy vastag kabátot vettem fel valami csizmával. Sőt, ahhoz képest, hogy tél van elég lengén öltöztem fel. Amit rájöttem nem kellett volna.
-Nem akarsz beülni v-va-valahova? M-m-mert elég hi-hi-hideg van!-
Dadogtam neki fog kocogtatva. Azt hiszem most már hivatalosan hívhatnak őrültnek, aki a mínuszokban császkál egy szál vékonyka kabátban... Igen, ez teljesen rám vall. Libabőrös lettem, amit a hideg rázás okozott.
~Szuper! Találkozol valakivel, akivel rendesen lehet beszélgetni erre halálra fagysz! Csak mert voltál olyan hülye és lengén öltöztél fel, mikor jól tudod, hogy tél van! Szép volt Cassie, gratulálok!~
Gúnyolt a fejemben az idegőrlő hangocskám, akivel már kezdtem megbékélni valamennyire. Még jobban összehúztam magamon a "kabátot".
-Azt hiszem legközelebb melegebben öltözöm fel..-
Susogtam magamnak.
Cassie Blackwell
INAKTÍV


Zene|Mániás|Fényképész|Őrült
RPG hsz: 4
Összes hsz: 121
Írta: 2013. február 9. 22:51 Ugrás a poszthoz

Lagger Arm ( nem tudom, hogy szólítsalak x)


A mai napom egész jól telt, egészen délig, amikor is hirtelen eszembe jutott, hogy a kedvenc baglyommal már jó ideje nem is találkoztam. Amit eddig csináltam, mindent félbehagyva rohantam a konyhára keresni valami nasit Moonlight-nak, hátha megbékél majd. Miután a konyhán találtam neki finomságot, (aminek számomra borzalmas szaga volt) rohantam is a Bagolyházba. Habár út közben sikeresen vagy háromszor eltévedtem, de sebaj. Mikor is sikeresen megtaláltam a keresett helyet, beléptem az ajtón. Nos, erre senki nem tudott felkészíteni... Hatalmas felfordulás, zsibogás, tollfergeteg fogadott. Beljebb merészkedtem a baglyok között. Azért azt el kell ismerni, eléggé ijesztő volt ez a sok bagoly a fejem felett. Aztán észrevettem, hogy nem csak én próbálom kibékíteni a baglyom. Halkan lépdeltem tovább, habár elég vicces volt, ahogy ott gügyög a baglyának.
~Lehet, hogy én is így fogok majd kinézni egy külsős számára.~
Gondolkodtam, miközben kibontottam a nasit. Még lépdeltem párat előre, majd egy bagoly szállt a vállamra. Tudtam, hogy Moonlight az. Csak ő szokott a vállamon időzni, mikor szeretne hízelegni.
-Szia, te! Örülök, hogy ezek után is hízelegni próbálsz, hogy így magadra hagytalak...-
Megvakargattam a csőre alatt, hisz az a kedvenc pontja. Utána végigsimítottam a tollain, és kivettem a zacskóból a borzalmas szagú dolgot. Őszintén nem akarom tudni, hogy mi ez a dolog, amit a kezemben tartottam pár másodpercre. Azért csak pár másodperce, mert Moonlight nagyon gyorsan kitépte a kezemből a falatot és jó ízűen elfogyasztotta.
-Látom ízlik!-
Mosolyogtam fel rá. Kinyújtottam a kezem, mire egyből tudta, hogy jelzem, szálljon a kezemre. Nos igen, nagyon tanulékony egy bagoly volt, és szerintem lesz is. Viszont most nem a kezemre szállt, hanem egyenesen a lánnyal szemben levő bagoly mellé.
-Bocsánat! Néha csinál ilyeneket...-
Mondtam mosolyogva a lánynak. Odasétáltam mellé és onnan szemlélődtem tovább.


//Moonlight: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8d/Bubo_bubo_winter_1.jpg //
Utoljára módosította:Lévay Hanna, 2013. február 11. 17:49
Cassie Blackwell
INAKTÍV


Zene|Mániás|Fényképész|Őrült
RPG hsz: 4
Összes hsz: 121
Írta: 2013. február 9. 23:17 Ugrás a poszthoz

Vááámpííír naplók????!!! Ugye Damon nem hal meg????!! Shocked
Cassie Blackwell
INAKTÍV


Zene|Mániás|Fényképész|Őrült
RPG hsz: 4
Összes hsz: 121
Írta: 2013. február 9. 23:22 Ugrás a poszthoz

NEM Csillognak! Nem Edwardról a gyémánt gyűrűről beszélünk xD
Cassie Blackwell
INAKTÍV


Zene|Mániás|Fényképész|Őrült
RPG hsz: 4
Összes hsz: 121
Írta: 2013. február 9. 23:23 Ugrás a poszthoz

*-* szerintem is Cheesy csak mostanában már nem nézem mert rájöttem, hogy Elena eléggé visszaszító >< Ingázik ide-oda a két srác között mint valami hinta és ez nem tetszik  Lips Sealed
Cassie Blackwell
INAKTÍV


Zene|Mániás|Fényképész|Őrült
RPG hsz: 4
Összes hsz: 121
Írta: 2013. február 9. 23:28 Ugrás a poszthoz

LOOOL xD amúgy Zoé igazad van  Rolleyes
Cassie Blackwell
INAKTÍV


Zene|Mániás|Fényképész|Őrült
RPG hsz: 4
Összes hsz: 121
Írta: 2013. február 9. 23:33 Ugrás a poszthoz

The Walking Dead-et elkezdtem nézni, de egy idő után kikapcsoltam >< Nem bírtam végig nézni  Embarrassed
Cassie Blackwell
INAKTÍV


Zene|Mániás|Fényképész|Őrült
RPG hsz: 4
Összes hsz: 121
Írta: 2013. február 9. 23:36 Ugrás a poszthoz

Csak egy kicsikét x) Nagyon félős típus vagyok xd A horrort sem bírom... annyira  Lips Sealed
Cassie Blackwell
INAKTÍV


Zene|Mániás|Fényképész|Őrült
RPG hsz: 4
Összes hsz: 121
Írta: 2013. február 9. 23:41 Ugrás a poszthoz

Ú, a One Upon Tome-ot elakarom kezdeni nézni, de még nem jutottam el odáig  Rolleyes A CSI: New York-i meg a Miami CheesyDD Néz itt valaki Castle-t ?*-*
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Cassie Blackwell összes hozzászólása (15 darab)

Oldalak: [1] Fel