37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Tóth E. Krisztián összes RPG hozzászólása (43 darab)

Oldalak: « 1 [2] Le
Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. április 16. 21:13 Ugrás a poszthoz

- Médi -
- Kaposvár, főtér -


Undorítóan édes, magától sosem venne ilyet, rögtön utána is küldi a maradék keserű, fekete kávéját, hogy leöblítse a tömény cukor ízét, miután Médi megtörölte a szája sarkát. Bájos , ahogy az is, hogy ennyitől beleszeretne. Vajon? Az eléggé komplikálná a dolgokat, őt csak a játszma érdekli az egészben, és a szex, de a szerelem nem igazán az ő asztala eddig. Semmi sincs kizárva, de ha túl hamar akaszkodni kezd a lány, az problémás lesz. A mosolya és az állhatatos bámulása, amint felkönyököl és fél tenyerébe támasztja az arcát, mit sem árul el a kevéssé tiszteletreméltó gondolatairól.
- Ám legyen, de akkor én választom ki neked.  - Az pedig lehet normális, kihívó, vagy nudista strand is, nála sosem tudni, épp melyik lábbal kelt fel. - De akkor nem egy hét lesz ebből, hanem három. Jobb, ha szólsz a lakótársadnak, hogy eltűnsz ennyi időre a térképről. - És a pofátlan vigyorából látszik, hogy a férjre érti, mert azt a múltkor már megértette, hogy egy bizonyos Adélért csapot-papot otthagy a lány és megy azonnal. A férjéről ugyanez nem hangzott el.
Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. április 16. 21:15 Ugrás a poszthoz

- Médi -
- Kaposvár, főtér -


- Jó, jó, kapsz egy normális fürdőruhát. Boldog? - Milyen hamar öntudatoskodik, pff! Nem cipelte volna rögtön a nudista strandra, hát milyen nehezen vette rá, hogy lemondjon a makacs távolságtartásáról? Szívesen elkapná azt a kezet, de akkor meg kettőt hátralépne a harci nyuszija.
- Mha! - Tele szájjal nehéz visszaszólni, hogy de, igenis a lakótársa az a férfi, nem a férje, hát úgyse csinálnak semmit együtt. Igaz? Igaz? Tényleg elég fintorgó képpel nyeli le az utolsó, gejl édes morzsát.
- Nyert ügyem van, itt vagy velem. - Lazán megrántja a vállát, miközben a mellettük elsétáló pincértől kér még egy feketét. Borzalmas ez az édes.
- És a macskákon túl? Tudom, tudom, erről beszéltünk már, de te mit akarsz? - Mert az egy dolog, mit várnak el tőle ezek az agybeteg aranyvérűek, de arról sosem szólt a fáma, Médi mit akar.
Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. április 16. 21:22 Ugrás a poszthoz

- Médi -
- Kaposvár, főtér -


- A főnyeremény akkor egye a gofriját, mielőtt a sofőr belehal a kalóriákba. - Máris tudna öklendezni, csak a minimális viselkedési normák benne is fellelhetőek, hogy ne csináljon magából közröhejt ilyesmivel Kaposvár főterén.
- A szőke stimmel... - Rá is mutat a hajára, hogy az biza szőke, akármilyen szögből lehet ellenőrizni, természetes piszokszőke a haja. A többi azonban hibádzik.
- Hamar váltottál a szakajtónyi gyerekről a macskákra. A jó ez így nálam nem egyenértékű a boldog vagyokkal. - Sokkal mustrálóbban szemléli a húszas éveibe épphogy belépett lányt. Érdekes lenne hallani, mi cserélte le a lányos álmait valami sokkal vénkisasszonyosabbra, mint egy halom állat.
- Én? Elnyerni a haverok pénzét, elküldeni anyámat egy mediterrán hajóútra, elmenni nyáron fesztiválozni a húgomékkal... Tényleg, jönnél, ha hívnálak? - Na igen, csak hogy Nárciszt a falra mászassa, lazán elcipelné Médit arra a fesztiválra. Miért is ne? Elég belevaló lehet ehhez is, akárcsak lemenni Portugáliába két-három hétre.
Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. április 17. 00:02 Ugrás a poszthoz

- A jégcsap ex -

- Óh, ha az a csinos szád nem hazudna ilyeneket. - Ő soha, ő képtelen, ő nem mond ilyeneket, hogy szeret másokat, maximum az anyját, apját, kezét csókolom, ennyi. Micsoda füllentések egy felnőtt nőtől, skandallum, legfeljebb az ágybeli teljesítményét szerette.
- Ja igen, ha bármire szükségetek van, ott lakik a faluban a... majdnem mostohahúgaim és az -öcsém. Felírom neked Nárcisz számát, keresd, ha bármi segítség kellene. Normális és nem kötekszik túl sokat, csak velem. - Beszéd közben tényleg előkotor egy írószert, meg egy darab papírt, és ráfirkálja Mérey Nárcisz számát névvel kiegészítve. Ez a segítség még visszaforgatható a saját hasznára, már ha Naya valaha is élne vele.
- Hmmm... megkérdezem az adminisztrációt. Talán tudnak neki adni valami aktatologatást, vagy recepciós munkát, semmi komolyat, de tudod, hogy van ez. A legtöbb, ami a húgodnak jó lenne, 8-16 közötti meló, ő meg iskolába jár még. Miért nem raksz gyerekzárat a gépére? Lazán letilthatod adminként a gázos oldalakat. - Utánanézett egyszer-kétszer hasonló tippeknek és trükköknek a mugli technikát illetően, de mélyebben sosem merült el ebben, csak tippet ad.
- Egyrészt, nézd meg a kínálatukat: melodimágiát, elemi mágiát, animágiát, illúziómágiát, patrónusbűbájt oktatnak extra curriculumként. Nézd meg, hány iskola csinálja ezt Európában? Akármennyire putri ez az ország, egyvalamiben meglepő módon előrébb járnak még a három legrégebbinél is: a speciális kategóriák fejlesztésében. Ha a gyereked elemi mágusnak születik, nem a Herzbergbe, vagy a Beauxbatonsba fogod küldeni nagy eséllyel, hanem olyan helyre, ahol megtanulja irányítani azt. Évente sorra jegyzik be ezeket a hókuszpókokat, mintha futószalagon jönnének ki. Én mondom neked, ha szar is a környék alaprétege, feljavítják a betelepülők. - Ezt persze tovább lehetne görgetni, hogy mennyire veszélyes így az iskola, milyen óvintézkedéseket tesznek meg a hagyományos tanulók védelme érdekében, stb.
Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. április 17. 19:49 Ugrás a poszthoz

- Médi -
- Kaposvár, főtér -


- Úgy nézel ki, mint aki még keres, de nem talált eleget. - Az anyja szokott ilyen mélyfilozofikus szarokat tolni, és Merlinre, de jó, hogy felszedett néhány ilyen frázist. Ki gondolta volna, hogy jól jöhet még?
- Oké, milyen valójában akkor? Bébicsősz vagy, adminisztrálsz, egyetemre jársz, a férjeddel és a macskákkal elütöd az időt... ezek nem mondanak el olyan sokat rólad, becsatlakoztál másokhoz, és kb ennyi. Nem, a munkád legalább annyit elárul, mi érdekelne, de azt nem, hogy mi villanyoz fel. - És csak megpróbál még többet kihúzni Médiből, és csak üti a vasat. Rém kellemetlen ember, másfelől manapság, ha nem nyomod untig-fáradtig a lemezt, nyugdíjas korodra talán eljutsz addig, hogy megismerd a másikat rendesen.
- Most majdnem mondtam valamit, amiért megint megcsapnál, de óvatosan ezekkel a kijelentésekkel. - Egyébként teljesen jól mondja, de most tényleg azt várják, hogy teregesse ki egyből, kikkel szokott játszani? No no.
- Eljössz nyáron fesztiválozni velem? Meg a tesómmal és a haverjaival, de őket szard le, rajtam van a hangsúly. - Mint mindig. Kivillan a fogsora attól az elbizakodott vigyortól, amit levág, mert szentül hiszi, hogy ha innentől elégszer nyüstöli Médit, rá tudja venni, akárcsak erre a kis kiruccanásra.
- Technikailag az apám csak jár az anyjukkal, de már úgy kezeljük egymást, mintha az öregek házasok lennének. Még az anyám és az új pasija is odacsapódtak egy adott ponton a brancshoz, látnád a családi ebédeket havonta egyszer, pfúhh. - Hangos, kajaszagú, pálinkás, nevetős, remek hangulatú összejöveteleik szoktak lenni. A kölykökre néha rászólnak a szülők, de nagyjából ennyi.
- De akkor én is találgatok: van egy eltitkolt bátyád. Vagy nővéred? Nem hiszem, hogy tényleg egyke vagy. - Nem minden szappanopera, ami annak látszik, Eddie.
Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. április 18. 12:59 Ugrás a poszthoz

- Médi -
- Kaposvár, főtér -


- Akkor azt is tudnám, hol laksz. - Érezze csak Médi, hogy lehetne ez rosszabb. Nyilván nem érdeke tudni, hol turbékol a férjével, mert abban semmi izgalmas nincs számára.
- Hmmm... Milyen ember? - Szóval vannak közös programjaik és pontjaik. Legjobb barát, milyen romantikusan hangzik, de azt sose bökte ki a lány, hogy szeretik-e egymást. A barátságban nem számít annyira, kivel mit csinálsz a pálya szélén, de jobb belekérdezni, ki áll Médi mögött a házastársi szituációban.
- Bírni fogod, nem drogos, de nem is apácás. A húgom a Phantomsért van oda, meg én is, szóval főleg azért megyünk rá. Na? Érdekel? - Érdekelje, egy fesztivál remek alkalom tovább nyüstölnie Médit.
- Fú, de puccosra veszitek. A möbelixes 10ks tányérszett már nem is jó? - Viccel, félig, a másik fele pedig magában csendes szemforgatás. Aranyvér, Merlinre, még a vécéjük is drága porcelán vajon? - Havonta van ilyen ebédünk, legközelebb gyere. Ha hoznád ... izé... Lucient, na, őt, szóval hozhatod, Nárcisz a Shanesben dolgozik óvónőként. - A húga egy kiaknázatlan kincs. Sosem gondolta volna, hogy Nárci óvónői munkája még hasznos lehet a nők megnyerésében.
Mondjuk ezzel a nővel elég döcögős az élet, de legalább mindig leköti.
- Ha az eltitkolt bátyád vagyok, kitérnék a hitemből. Úgy nem fűzhetnélek. - Mert van az a határ, amit nem lép át, kifogásolható viselkedés ide vagy oda. Azt sem tudná elképzelni ma már, hogy Nárci és közte legyen bármi, pedig a Bagolykőben kerülgették egymást néha.
- De sajnos le kell lőnöm ezt a buborékot, ha van is testvérem vagy bármilyen, vér szerinti családom, sosem regisztráltam semmiféle DNS családfakutatós adatbázisba a mugliknál. - Ha az a bizonyos szekér egyből lelökte, ő biztos nem fog kapálózni, hogy megtalálja és számon kérje. Startból jó családban nőtt fel, csak a válás kicsit bezavart, de még azt is sétagaloppozva letudta végül.
- Ha végeztél, indulhatunk akár. Most már nem táncolhatsz ki, és a fenekednek annyi lesz, mire odaérünk. - Bolondok, teljesen és abszolút bolondok, de valószínűleg ezért beszélnek még egymással ahelyett, hogy Médi felnyomta volna a HRen végül.
Utoljára módosította:Tóth E. Krisztián, 2024. április 18. 13:03
Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. április 19. 18:29 Ugrás a poszthoz

- Médi -
- Portugália, Faro | négy nappal később -


Tényleg, ki az a megveszekedett, büdös idióta, aki nekivág egy ekkora útnak csak úgy? Ők. Meg a bankkártyájuk. Meg a kalandvágyuk. Hogy utána tegnap mosott szarok voltak, nos... ez benne volt a pakliban azok után, hogy "kirándultak" az ő szóhasználatukkal élve.
Médi valószínűleg a minőségi szállodákhoz szokott, Eddie pedig a rögtönző, ad hoc ember, akinek az airbnb érkezéskor már nyílt is a telefonján, foglalt és vitte őket, mint aki itthon érzi magát. Kijelentette, hogy nincs varázslás, csak ha muszáj, és full mugliban fogják tolni. Neki ez testhezálló, hiszen mugli szülők keze alatt nőtt fel többnyire, és mindkét világban benne van mai napig fél lábbal, de Médinél kérdés, mennyire akklimatizálódott a varázstalan léthez, vagy volt-e rá valaha alkalma.
A kilátás és a komfort szint teljesen rendben van, igaz, egyágyas stúdió, de ezzel csak érkezéskor engedte szembesülni szegény Médit. Elég hamar rögtönöznie kellett egy második matracot, hogy elkerülje a hisztit. Mindegy, a lényeg, hogy épp a feketéjével a kezében kávézik az erkélyen a helyi turista látványosságokat pörgetve, miközben Médi zuhanyzik, készül, mit érdekli őt, a lényeg, hogy emberformába rendeződik.
- Tengerpart, barrocal? Van természetvédelmi parkjuk is és innen majd el tudunk hoppanálni Madeirára is. -
Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. április 26. 20:27 Ugrás a poszthoz

- Médi -
- Portugália, Faro -


Áhh, ha Médinek megmutatta volna a szabad helyeket, biztos valami kétágyast választott volna. Nyilván nem mutatta, hanem inkább tett egy-két kísérletet az "egyenlő osztozkodás" jegyében, hogy ketten is elférnek abban az ágyban. Nem, Médi kirakta a szűrét, mint egy rühes macskának szokás, erre ő dacból odarakta a saját matracát az útba, hogy akkor essen csak át rajta ez a boszorkány, aki még egy kényelmes ágyon sem képes osztozni. Irigy kutya.
Akkor sem tudja felróni neki, hogy olyan lazasággal rakja a lábait az ő ölébe, mintha legalábbis nászúton lennének. Neki pedig rááll a keze, hogy rögtön megpaskolja azt a lábfejet.
- Várj egy órát és elindul a pirítós üzemmód. Marha meleg lesz, jön a vihar estére, tolja előre a meleg levegőt Madeira felől. - A nagy időjárás szakértő, főleg, hogy a telefonján van előrejelzés, úgy meg könnyű.
- Jó, de magyarázd meg, mi abban a felfedezés, hogy bárhova elhoppanálhatunk, hm? A muglik többet látnak a világból, mint mi, mert nem lusta disznók járkálni, és a két lábunkon mi is többet tapasztalnánk. Nem az élményekről szól az élet? - Ezen bármikor képes ütköztetni a nézeteit egészséges határokon belül, mert nem totálisan mágiaellenes, akkor nyilván a muglik közt élne, de ahol lehet, enged az egyszerűségnek és a mágiamentességnek. Éveken át muglik nevelték, ezt nem vetkőzi le az ember egyhamar.
- Akkor felengedhetnél végre az ágyra. - Megpaskolja az ölében fekvő bokát. - Elég nagy a matrac kettőnknek, ugyan már. 140x200-as, tied a fele, de akkor sem haragszom, ha átcsusszansz. - Nem nézi ki Médiből, hogy elég belevaló ehhez, de vicces provokálni.
- Mit szólsz 2-3 naphoz itt a környéken? Utána hoppanálunk, ahogy te szeretnéd, a szigetekre. Csak akkor vétózz, ha valami sokkal jobbat tudsz felajánlani cserébe. - Ez fontos, egyébiránt makacs lesz és nehezen enged a terveiből.
Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. április 29. 00:37 Ugrás a poszthoz

- Médi -
- Portugália, Faro -


- Tudod, nem győzök csodálkozni, hogy a karótnyelt Médi mögött van egy izgalmas Médi. Nem lett volna sokkal könnyebb ezzel kezdened? - Szándékosan cseszegeti a lányt, látszik azon az önelégült fején, mert hosszú hetek kemény munkájával sem tudta előhívni ezt az énjét, csak amikor feladta és magázni kezdte, csak hogy utána pikkpakk, varázsütésre visszaálljon a tegeződés, de ezúttal kétoldalúan. Ki érti a nőket?
- Na ebben egyetértünk, főleg nyáron, mikor a fele busznál fel kellene fedezni a deót. - Azt az izzadtságszagot nem lehet utánozni vagy kitalálni. Bárki, aki felszállt már életében Budapesten egy Ikarusz 7-es buszra mondjuk, és elutazott Újpalotáig vele, biztos tudja, mire gondol Eddie. Ott nincs ilyen luxus, mint a légkondi, neeem, vagy ki tudod dugni az orrod az ablakon és akkor kevésbé ívódik beléd a kibírhatatlan szag, vagy így jártál, megfulladsz.
Most inkább csak az egója fuldoklik, hogy képtelenség rávenni ezt a boszorkányt az egy ágyban alvásra.
- Kegyetlen vagy. - Mindezt kifejezéstelen, deadpan arccal vágja Médihez, hogy érezze, itt most komoly sérülést szenvedtek az érzései, mert nem engedik fel az ágyba egy amúgy full kényelmes matracról. Mint valami zsaroló kutya, úgy bámulja állhatatosan a lányt, de végül feladja úgy fél perc után.
- Ah, a férjednek... - Na, itt már tényleg fakul a mosolya kicsit, de nem teszi szóvá. Mindegy, ha akadály van az úton, csak ki kell kerülni, nemde? - Majd arról is küldhetsz, ahogy megtanítalak motorozni. - Még egy ok, hogy egyre több és több időt töltsön Médi vele a kirakati házastársa helyett, mivel továbbra is nehéz elhinnie, hogy a lánynak fikarcnyi ideje is volna rá, ha boldog házasságban élne.
- Ne gúnyolódj, az egy takaros kétrészes, és nem is olyan, amilyet egyébként rád adnék, szóval becsüld meg. - Óh, pedig lettek volna ötletei, de még mennyi! Csak Médi hisztizett volna, úgy hogy ahelyett, hogy valami borzalmas egyrészest vagy túl kihívó kétrészest választott volna, rábízta a lányra, hogy bökjön rá háromra, ami igazán tetszik neki, és abból választott ő egyet, ami legjobban bejött számára.
Médi után ő is feltápászkodik, hogy odabent húsz perc alatt menetkészre vágja magát immáron felszabadult zuhanyzási lehetőséggel a zsebében (hagyta, hogy a lány kitollászkodja magát kedvére), és újabb tíz perc múlva már lent baktatnak az utcán a többi turistával együtt.
- Kérem a kezed, nem akarlak elveszteni a világ végén. - Rendesen visszafordul és úgy nyújtja oda a sajátját, hogy nem viccel, tényleg kéri Médi kezét. Persze, ha annyira aggódna, megoldhatná a dolgot egy nyomkövető varázslattal, de nyilván nem ez a helyzet, csak élvezi, hogy itt senki nincs, aki beleköpjön a levesébe, miközben körbeudvarolja a miniszter unokáját.
Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. április 29. 23:53 Ugrás a poszthoz

- Médi -
- Portugália, Faro -


Tagadhatatlanul élvezi, hogy húzhatja Médi agyát; még a csúnya nézések sem zökkentik ki, ez már megszokott, ahogy az ő pofátlansága is Médi gondolatbeli jegyzettömbjében, amit Eddie-ről vezethet.
- Mintha rajtad nem állna jól minden. - Komolyan ezt a kártyát akarja bevetni ellene? Komolyan? Már majdnem rávágta, ruha nélkül lenne a legszebb, csak a fene a hirtelen természetét.
Fél óra múlva már odakint baktatnak, s noha hiába néz vissza várakozón Médire, hogy fogja meg a kezét, süket fülekre talál a mondandója, vagy inkább egyelőre lebonthatatlan falakra.
- Te aztán édesen szerezted az életed. - Öt perccel később már az egyik teraszos kávézó pultja előtt ácsorognak, épp fizeti a reggelijüket, amit elvitelre kértek. Jómaga leragadt a feketénél és valami sajtos-sós helyi péksütinél, előbbit szinte egy szuszra felhajtja, amint kiléptek az utcára ismét, de még a napszemüvegét is lecsapja a feje tetejéről a szemére, mielőtt vinnyoghatnékja támad az éledező napfény miatt.
- Csak közvetlen vagyok. Mosolyogj, akkor ők is visszamosolyognak, és a köszönöm-kérem bármilyen nyelven ajtókat nyit meg. A déliek imádják a legkisebb erőfeszítést is, amit a kérésbe fekte... Halló, na! Lesifotóskám, mit művelsz? Magángyűjteményt csinálsz? Lássam, hogy sikerült? - Nagyjából akkor fordult vissza, mikor Médi leeresztette a telefont. Nyilván muszáj belekotnyeleskednie és beállnia a lány személyes terébe, hogy a válla felett ráleskelődjön a telefonra. Maximum ki lesz tolva onnan, mint egy kutya.
Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. május 2. 22:11 Ugrás a poszthoz

- Médi -
- Portugália, Faro -


Sosem fogja megérteni a cukor iránti mélységes rajongását, de ha Médit ez feldobja... Egyébként ilyenkor legalább nyitott és közlékeny; igazából köszönetet mondhatja az édesszájúságának.
- Csak szeretnéd. Ha a testvérem volnál, szétszívatnám az agyad. - Nem, ha a testvére lenne Médi, biztos eljátszotta volna már párszor a párokkal, hogy ássa a gödröt a kertben, mint a viccben, és ha rákérdeznek, kinek ássa, közli, hogy nekik, ha Médihez jöttek.
Most elnézve őket viszont aligha lehetne testvérpárosként értelmezni a kettősüket. Abszolút nem töri magát, hogy "csak barátoknak" tűnjenek, úgy mászik a lány magánszférájába, mint egy szeretetéhes kutya a gazdájára.
- Aha, nem is tudtam, hogy szereted a romos épületeket. Mert akkor kimehetünk Csepelre is. - Ott is él néhány haverja, ne kérdezzük inkább.
Médi enyhe megszédülése túlságosan az orra előtt történik ahhoz, hogy vakot játsszon, így bár nem teszi a hős lovagot, hogy jajj, majd most rögtön elkapja az elaléló nőt, a fél keze ott van pár centire Médi vállától, hogy elkapja, ha dőlne. Végül nincs rá szükség, ő is leereszti a kezét, mintha mi sem történt volna, és ebből a lány aligha vesz észre bármit, ha egyszer végig mögötte állt.
- Honnan tudtad, hogy tinderezek? - Dehogy tinderezik, nincs erre ideje. Ha akar valamit, elmegy inni, sokkal könnyebb ott felszedni valakit, mint az internetes nyomingerekkel szórakozni.
Fél óra múlva és reggelivel a hasukban már igen csak más a gyermek állása, többek között igazi turistákként végigfotóztak fűt-fát és képeket cseréltek, de a legjobb még mindig a part.
- Nézze meg az ember, mekkora a szád. Akkor is ilyen két pár tökű vagy, ha azt mondom, gyere jet skizni? Fogadjunk, hogy nem tudnál utolérni. - Sosem jet skizett, de mi lehet rajta olyan bonyolult?
Utoljára módosította:Tóth E. Krisztián, 2024. május 2. 22:58
Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. május 2. 23:43 Ugrás a poszthoz

- A jégcsap ex -

- Nehogy ezt mondd a húgomnak. Elkezdene kifaggatni a részletekről, kíméld meg a saját életed. - Nárcisz képes és előássa a legnagyobb mocskokat róla. Igazi vérszívó nő, imádja, már amikor normális és nem a majdnem-rokona a célpontja.
- Te honnan isme... Te együtt dolgozol Noellel? - Ez már röhejes, hogy mennyire kell a világnak kicsinek lennie, hogy Naya pont a legidősebb Mérey-gyerekkel kollégáskodjon? Ez az ország undorítóan kicsi, de legalább mindenki ismer mindenkit, és van esély rá, hogy félretéve ezt a kis "ismered-az-új-családom" intermezzót azon gondolkodjon, hova lehetne a legkisebb Saint-Venant kölyköt benyomni. Ezek szerint mégsem a minisztériumba.
- Mondok mást, megkérdezem majd a szüleimet, mit tudnak ajánlani. Mindkettő otthonról dolgozott világéletében. Profik az ilyesmiben. - Még talán ez a legbékésebb megoldás, amit részéről fel tud ajánlani; két mugli szülő, akik közül az egyik marketinges, a másik pedig fordító. A világ két legizgalmasabb munkaköre. Legalább olyan izgalmas, mint gyerekzárat rakni egy kamasz internetforrásaira.
- Az, hogyne, elitista iskola, te is onnan jöttél. - És ezért imádja a jégcsap hercegnőt, mert néha olyannyira fenn hordja az orrát, vagy úgy tűnik, mintha. Naya egyik vonzereje, hogy nem enged át egy bizonyos határon túl, de újra és újra meg lehet próbálni átlépni.
- Jól van, futás, vissza se nézz. - Már hessegeti is el, de azért viszonozza a búcsúzkodást, ám Nayával ellentétben ráér befejezni az ebédjét, végül pedig kulturált emberként elpucolni maga után távozás előtt. Ne érje szó a ház elejét, na.
Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. május 29. 13:52 Ugrás a poszthoz

- Médi -
- Portugália, Faro -


Élvezi a kis adok-kapok szóváltásaikat, de az az igazság, hogy még jobban élvezné, ha Médi engedne neki, jobban, mint most, bár már ez is egy jelentős előrelépésnek számít tekintve, hogy annyira hangoztatta, házas és blablabla.
- Már miért halnál meg? - Szinte recsegnek a szemgolyói, úgy megforgatja őket. Hát ennyire tartják, hogy nem mentené meg Médit, ha megpróbálna belefulladni a tengerbe? Hova lesz a világ ennyi minimális bizalom nélkül?

Néhány óra elteltével már a nap is megszívta őket, és annyira sósak, hogy egy cápa számára pont tökéletes lenne az ízesítésük, mire összeszedelőzködnek és visszaindulnak a lakásba. Mondjuk az első adandó alkalommal, amikor elhagyatott partszakaszhoz érnek, kézen fogja Médit, és egy alapos terepszemle után inkább hoppanál csomagostól-nőstől, mert a halál bokája fog visszacaplatni gyalog, kifáradva a lakásukba fél Faron keresztül.
Odabent már bőven felmelegítette a nap a szobát, úgy hogy a minimum, hogy egy hűtővarázslatot ráereszt kezdésnek a lakásra, mielőtt felfő az agyvizük.
- Mi változott egyébként? - Nagyon a semmiből rántja elő a kérdést, Médi valószínűleg nem fogja érteni egyből, mire gondol. Kint áll a teraszajtóban, épp a hajából rázza ki hanyag kutya módjára a homokot, nem mintha ne létezne Suvickus a világon, de mint mondta, a mugli módszerekben van valami megnyugtató biztonság és ismerős báj.
- Ezt már egy ideje meg akartam kérdezni tőled; heteken át nem tudtam áttörni a falaid, most meg rá tudlak venni ilyen kiruccanásokra. Mi változott? - Látni az arcán, hogy egyszerűen kíváncsi, nem kötekedik, csak őszintén érdekli, mit csinált másképp, ami eredményre vezetett? Egyetlen tegeződésből magázódásba váltás? Tényleg ennyi volna?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Tóth E. Krisztián összes RPG hozzászólása (43 darab)

Oldalak: « 1 [2] Fel