31. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Borbély Nimród összes hozzászólása (62 darab)

Oldalak: « 1 2 [3] Le
Borbély Nimród
INAKTÍVRPG hsz: 21
Összes hsz: 88
Írta: 2019. szeptember 30. 21:28 Ugrás a poszthoz

Bori

Tökéletes nap, és amint megjön a pizza, még tökéletesebb lesz. De addig is, majdnem olyan élvezetes dolgokkal foglalhatják le  magukat, mint az evés.
- Éppen elég. - Mosolya széles vigyorrá szélesedett ki. Két kezével a csípőjétől simított végig egészen a válláig. Magához húzta és finom csókot nyomott a nyakára, az állára, majd az ajkaira. Ha meg is érkezik az a pizza, a futár még várhat egy keveset.

//Köszönöm//
Borbély Nimród
INAKTÍVRPG hsz: 21
Összes hsz: 88
Írta: 2019. december 28. 18:39 Ugrás a poszthoz

a Vörös
Meglepetés

"Az időjárásra való tekintettel sajnos a koncertet elhalasztjuk. A továbbiakról az Akvárium menedzsere fogja értesíteni Önt!"
Ennyit arról, hogy szilveszterkor csap egy nagy bulit a fővárosban végre. Persze ki akarna dolgozni szilveszter estéjén? Mondjuk ő! Szíves örömest. Főleg ha énekelhet.
Így hát felkapta magára a gitárt, és felült az első vonatra, ami Bogolyfalvára ment. Ki gondolta volna, hogy valaha önszántából fog abba a porfészekbe visszamenni? Ráadásul pont szilveszter éjjelén, mikor a város tele van bulikkal, ahova Borbély Nimródot tárt karokkal várták volna!
Eltelt egy pár óra, és még egy utána, amíg fel nem jutott a kastélyba. Alig akarták beengedni a kapunál. Rohadt varázslók. Azt sem tudják, kiről van szó.
Nagykabátban kaptatott fel az udvarig, ahonnan a zene szólt. Ugyan! Borinak még csak élőzenét sem sikerült valahonnan szereznie?
Lefizetve az egyik diákot, sikerült elérnie, hogy egy bűbáj segítségével kihangosítsák őt meg a gitárját.
- You get me high, love / No matter where I go, you're the first thing on my mind... - Belecsapott a húrok közé, kiengedte hangját, ő pedig szemével a dal kiszemeltjét kereste a bálozó tömeg között. Zavarta, hogy őt nézik? Sosem. Vajon Borit zavarta, hogy a legtöbb diák ráemeli tekintetét, mikor Nimród leugrott a színpadról és elindult felé? Biztos volt benne, hogy egy csöppet sem.
- I didn't want to be here / I didn't want to be here without you.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Borbély Nimród összes hozzászólása (62 darab)

Oldalak: « 1 2 [3] Fel