34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek:
Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Egervári Zalán összes hozzászólása (161 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 5 [6] Le
Egervári Zalán
INAKTÍV


Princess
RPG hsz: 141
Összes hsz: 261
Írta: 2021. november 19. 15:30 Ugrás a poszthoz

Prücsök


A csomag csörgött a kezében, ahogy ügyetlenül bíbelődött a kulcsokkal. Ahhoz képest, hogy milyen kis semmilyen lakásról van szó, egészen jól őrizték. Be kellett jönni a fő ajtón, aztán az emeleti ajtón, és végül a saját lakása bejáratán. Csoda, hogy ide soha, senki nem akar betörni? Na persze nem mintha annyi mindent el lehetne lopni, sőt. Zalán a legkisebb lakást vette ki az egész épületben, és még ott is sok köcölék tulajdonosa Léda volt.
- Remélem éhes vagy. A csávó az étteremben eléggé megpakolta a gyrosod
- vágta ki az ajtót, és a kis szőrös azonnal ment üdvözölni, mintha már három napja nem látták volna egymást.
- Te... mit csináltál? - nézett körbe indokolatlan lassúsággal a férfi, hogy aztán komoran megállapodjanak íriszei a húgán.
Egervári Zalán
INAKTÍV


Princess
RPG hsz: 141
Összes hsz: 261
Írta: 2021. november 19. 15:44 Ugrás a poszthoz

Prücsök


Ahogy a papírszatyrok kikerült a kezéből, már hajolt is le a kis ugrifülesért, hogy a mellkasára szorítsa. - Az akta el volt zárva. Többnyire előled. Mit kéne tennem ellened, széfet vennem? - kérdezte továbbra is hitetlenkedve, de aztán közelebb sétált a kreálmányhoz, hogy megnézze. Léda mindig is imádta a találgatásokat. Az ügyeket, és sokszor kérte is, hogy mondjon el egy-egy kétes esetet. Zalán válogatva, kiválasztotta általában a kevésbé véreseket, és azokat, amelyeknek tudta, hogy a vége üdítően hat. Szóval csak a lezárt ügyek jöhettek szóba. Azonban mostanában Léda átevezett egy új terepre, és ez egyáltalán nem tetszett a férfinak. Meg kellett volna védenie a világban zajló szörnyűségektől, nem bevonni őt is.
- A férfi azt vallotta, hogy ő Richárd igazi apja. Az ő felbukkanásával kezdett az egész ügy - bólintott Zalán a hallottakra. - Elég valószínű, hogy a nő hívta. Az a kérdés, hogy csak színjáték-e - csomagolta ki a saját pitáját Zalán, és egy hatalmasat harapott bele.
Egervári Zalán
INAKTÍV


Princess
RPG hsz: 141
Összes hsz: 261
Írta: 2021. november 19. 16:01 Ugrás a poszthoz

Prücsök


Néha napján Zalán tényleg elgondolkodott rajta, hogy hol rontotta el Lédával. Néha jobban hasonlított egy bűnözőre, mint egy nyomozóra. És még csak tizenhat volt. Mi lesz később?
- Richárd elutasította a lehetőséget, hogy a férfi az apja lenne. Nem akart vele foglalkozni, de ezzel még inkább maga ellen fordította a népet. És a tárgyalás előtt elmenekült, mert a nagynénje azt mondta, hogy úgy is elbukná a tárgyalást - osztotta meg az információkat Lédával, és egy kisebb húst kikapva a tészta belsejéből Csuvinak nyújtotta. - Az a baj, hogy nem kapok semmilyen információt a minisztériumtól, mert igyekeznek külön kezelni a sellők társadalmát és a miénket. És Bogolyfalva se a világ közepe... - sóhajtott Zalán.
Egervári Zalán
INAKTÍV


Princess
RPG hsz: 141
Összes hsz: 261
Írta: 2021. november 19. 21:20 Ugrás a poszthoz

Prücsök


Szarkasztikusan felnevetett a húga reakciójának hallatán. Hasonlóképp reagált ő is, mikor az őrsön beszélgettek Richárddal. Csakhogy az aurori szakma nem csupán nyomozásból és akciókból áll. Az emberek nyelvén is érteni kell, máskülönben soha nem jutnak egyik lépésről a másikra.
- Ha tudnád mennyire. És nagyképű is. Csak tudnám mire
- vont vállat Zalán hanyagul.
Összehúzott szemöldökkel vizslatta a kinyomtatott képet. Kicsit szűkítette a szemeit, mintha ez segítene a zavaros pixeleken, de igazából csak rontott. - Nézzenek oda. A jövő generációjának milyen jó szeme van - mosolygott féloldalasan Lédára, és megborzolta kicsit a haját. - Ki kell derítenem, hogy Richárd miért volt pontosan itt először - bólintott és a kis asztalhoz lépve felkapott egy papírt és tollat, hogy lefirkantson pár mondatot. - Annyit tudok az itt tartózkodásáról, hogy ő nyitotta a pubot. Azonban ez simán lehetett valami álca - agyalt tovább a férfi, észre sem véve, hogy egyre több és több információt oszt meg Lédával.
Egervári Zalán
INAKTÍV


Princess
RPG hsz: 141
Összes hsz: 261
Írta: 2021. november 20. 15:31 Ugrás a poszthoz

PrücsökAnnyira az ügyre figyelt, hogy észre sem vette a csillogást a húga szemébe. Ahogy az agytekervényei elkezdtek forogni, hirtelen a világ megszűnt létezni körülötte, és csak a kitett képek, a fonalak és összefüggések maradtak.
- Azóta már többször is volt tulajváltás. Aki megvette Richárdtól pedig már nincs is az országban - magyarázta Zalán. Ezt az információ nem a nyomozások során jutott a tudatába, hanem még Roxy osztotta meg vele. A nő gondolatára azonban egy pillanatra visszacsöppent a jelenbe. Szemében a megtörtség egy gyenge szikrája pislákolt. Megköszörülte a torkát, mintha csak ennyi idő elég lenne neki, hogy elfelejtse az elmúlt pár évet.
- Ezekért az információkért fel kell majd mennem Pestre
- magyarázta, és félszegen a húgára nézett. - Akarsz jönni? Benézhetünk Sarolthoz is - ajánlotta.
Egervári Zalán
INAKTÍV


Princess
RPG hsz: 141
Összes hsz: 261
Írta: 2021. november 20. 16:33 Ugrás a poszthoz

Prücsök


Az arca egy pillanat alatt átváltott. Már nem az a félszeg mosolyféle foglalt helyet, ami mindig, mikor a hazamenetelről beszélt, hanem rosszallás. Egy pillanat alatt átlátott a húgán, és azon, hogy mire megy ki a játék.
- Nem, Léda. Ha elmegyünk, az úgy fog zajlani, hogy elmegyünk Sarolthoz, és amíg te megbeszélsz vele mindent, addig én elmegyek elintézni ezt-azt - vázolta a szituációt. Véletlenül se akarta bevinni őt magával az őrsre, vagy a minisztériumba. Főleg nem Pesten, ahol még több pszichopata van, mint Bogolyfalván.
- Különben se jöhetnél be igazolvány nélkül. Kísérőként se - füllentett Zalán, mert talán csak ezzel tudott hatni a húgára.
Egervári Zalán
INAKTÍV


Princess
RPG hsz: 141
Összes hsz: 261
Írta: 2022. január 1. 18:25 Ugrás a poszthoz

Vadász Csenger Richárd


Hogy végezhetné valaki rendesen a munkáját, ha csupán féligaz információkat kap a nap minden órájában? Úgy ült le Richárd elé, hogy fogalma sem volt róla, hogy jelenleg milyen változások érték az ottani társadalmat, pedig ha valakit, akkor az aurorokat értesíteni kellett volna róla. Akkor is, ha egy olyan kis városról van szó, mint Bogolyfalva. Kész vicc volt, de mostanában Annától több információt gyűjtött be, mint a hivatalos szervektől.
- Kész öngyilkosság lenne oda visszamenni - jelentette ki kertelés nélkül Zalán. A fenébe is, ha ránézett a szőke férfira, nem egy potenciális bűnöst látott rajta, csak egy megtört fiatalt. Pedig őszintén, idősebbnek kellett lennie, mint az aurornak. Mégis a lépése olyan botorság volt, amit egy király nem is tehetne meg. Főleg akkor nem, ha vissza akarja szerezni a trónját.
- Ha komolyan gondolod ezt az egészet, szükséged lesz segítségre. Két óra múlva végzek. Gyere a Boglyas téren lévő sörözőbe. Meglátom mit tehetek - jelentette ki visszafogott hangon Zalán, pedig tudta, hogy neki ebből nem lehet baja. Nem kéne, hogy baja legyen belőle.
Kopogás hallatszott az ajtón. A férfi odalépett, és egy pár papírlapot raktak a kezébe. Nem volt rajta sok információ, éppen csak annyi, amennyi elegendőnek bizonyult Richárd elengedéséhez.
- Nos, úgy látszik igazat állítottál. Elmehetsz. De gondold meg az ajánlatom - állt félre az ajtóból Zalán, hogy jelezze a sellőnek is, hogy elmehet. - A bejáratnál add meg a nevedet, és akkor visszakapsz mindent, amit nálad találtunk. Vagyis.. majdnem mindent. A port nem - nézett rosszallóan az auror, még mindig nem hitte el teljesen, hogy Csengernek semmi köze az ügyhöz. Kellett, hogy legyen kapcsolat.
Egervári Zalán
INAKTÍV


Princess
RPG hsz: 141
Összes hsz: 261
Írta: 2022. január 1. 18:37 Ugrás a poszthoz

Vattai Júlia


Már jó pár órája behozták a fiatalt, de egyelőre még várniuk kellett. Egy gyógyító minden órában bement megnézni az állapotát, de amíg egy kis tündérpor volt a szervezetében, jogilag nem volt megengedett a kihallgatása. Így lehet, hogy csupán hat óra, és egy intenzív orvosi kúra után értek el odáig, hogy bevigyék a lányt egy kihallgatószobába. Mint az ügyben legérdekeltebb tagot, Egervári Zalánt szinte azonnal értesítették. Mikor beért, megrökönyödött. Júlia túlságosan hasonlított a húgához. Nem kinézet ügyileg. Korban. Akár Léda is lehetne, ha Zalán nem tett volna meg mindent azért, hogy minél hamarabb elhozza abból a mérgező családi légkörből.
Megingatta a fejét. Megdörgölte a szemét, és sóhajtott egyet, mielőtt belépett volna a szűkös szobába. Leült a lánnyal szembe. - Szia! A nevem Egervári Zalán, és szeretnék feltenni pár kérdést - kezdte el. Úgy viselkedett, mint mindenki mással szokott, mégis a belsője mart. Talán ilyen, amikor igazán közel kerül hozzád egy ügy. Az idősebbektől már hallott róla históriákat, de a saját bőrén még sose tapasztalta.
- Mond csak Júlia, tudod miért vagy itt? - kérdezte Zalán, és összekulcsolta a kezeit maga előtt, ahogy előrehajolt kicsit. Nem fenyegetően, csak kényelmesen. Hitte, hogy ott lesznek egy ideig. Ha ő nem is, a lány biztosan.
Egervári Zalán
INAKTÍV


Princess
RPG hsz: 141
Összes hsz: 261
Írta: 2022. január 26. 00:05 Ugrás a poszthoz

Vattai Júlia


Olyan fiatal még. Haja bozontosan kúszott a szélrózsa minden irányába, vékony teste alig volt magasabb 160 centinél. Szemében pedig egy ijedt kisegér bújt meg. Alatta hatalmas táskák hirdették az utóbbi pár óra borzadalmait, míg orcája egyszerre volt falfehér és pirospozsgás. Létezett ilyen? Annyira sajnálta. Mégsem mondhatta el neki. Erősnek kellett lennie, ahogy az akadémián tanították neki. Csak egy katona volt. Érzelmek nélkül. Múlt és jelen nélkül.
- Elég nagy bajban, igen - válaszolta meg a kérdését Zalán. Hiába hagyta volna figyelmen kívül, mind a ketten tudták miről van szó. - Most felsorolok néhány információt rólad, csak az adminisztrációhoz kell, kérlek erősítsd meg, és utána rátérhetünk a lényegre - nézett sokatmondóan a szőkére, majd felemente az aktát maga elől. Csupa formaiság, embertelen bánásmód. Hiszen az előtte ülő lány remegett a félélemtől. Legszívesebben egy szó nélkül elengedte volna. Hangja mégis erősen csengett a csendes szobában.
- A neved Vattai Júlia. - Kis szünet. - Január 13-án születtél. - Szünet. Rápillantott a lányra, ellenőrizte, hogy vele van-e még, vagy elveszett a gondolataiban. - Édesanyád neve Vattai Erzsébet. - Szünet. - Lakhelye Rózsafa - olvasta fel az utolsó tételt Zalán. Elég biztosak voltak benne, hogy ezek valós tények, mégis szükségesek a kihallgatáshoz.
Becsukta a mappát, és lefektette az asztalra. - Júlia, a szervezetedben Tündérport találtunk, amikor behoztunk. Tudod, hogy mi az? - kérdezte Zalán. Biztos volt benne, hogy igen. Ez nem partydrog volt. A kérdés szimplán csak felvezette a következőket.
Egervári Zalán
INAKTÍV


Princess
RPG hsz: 141
Összes hsz: 261
Írta: 2022. február 2. 16:08 Ugrás a poszthoz

Reina D. Laines


Mindenki láthatta rajta a megkönnyebbülést. Nem volt már olyan fáradt, nem hajszolta a munkát, és társai legnagyobb örömére nem happolt be minden aktát már azelőtt, hogy letették volna valaki más asztalára. Megnyugodott, és nem kellett már a munka, hogy elterelje a gondolatait, mert volt végre valaki, aki megtette helyette.
A pénteket kivette. Talán egy éve volt utoljára, hogy szabadnapot kért, így kissé bizsergett is a bőre, ahogy felfelé kaptatott a kastélyhoz. Játékos mosollyal gondolt a legutóbbi találkozóra Reinával. Lassan haladtak, de annál magabiztosabban. Egyre közelebb érezte magát a nőhöz, és éppen ezért is érezte, hogy ideje megosztani örömét Lédával. A húga már biztosan sejtett valamit, okos gyerek volt, remek nyomozó. Ha ennél is tovább titkolta volna, magától is megfejtené. Ezt pedig jobb volt megelőzni.
Téli kabátja bő zsebébe fúrta ujjait, ahogy fellépett a lépcsőkön. Nem volt egyenruhában, jelenleg csak egy bátyó volt, semmi több. Egyedül testtartása árulkodhatott a szigorú mindennapokról, amelyeket az őrsön él meg. Még arca is kisimult volt. Legalábbis az első pár percben. Azonban ahogy tekintetével végigpásztázta húga után a bejárati csarnokot, ismerős hajzuhatagra lett figyelmes. A nőt körbevették a nála fiatalabbnak tűnő diákok, és csillogó szemekkel néztek rá.
- Reina? - lépett közelebb Zalán, és összeszűkítette szemeit. Nem értette. Vagyis nem akarta érteni. A nő testén végigsimult a zöld szegélyes talár. Esélye se volt azt hinni, hogy csak látogatóban van ott, mint ő. Mégis, meghagyta az esélyt a nőnek. - Te mit keresel itt?
Egervári Zalán
INAKTÍV


Princess
RPG hsz: 141
Összes hsz: 261
Írta: 2022. február 2. 16:30 Ugrás a poszthoz

Vattai JúliaNem Júlia volt az első, akit elkaptak, és valószínűleg nem is az utolsó. Mégis minden egyes alkalommal nehéz volt a kikérdezés. Ezek a gyerekek ilyenkor sarokba szorítva érezték magukat. Hazudtak, ha az kellett, és igazat mondtak csak hogy szabaduljanak. Minden kérdést háromféleképpen fel kellett tenni, hátha az összezavarja őket, és kibukik egy-egy csalfa szó. Júlián is ugyanaz az anyátlanság látszott, mint másokon.
- Hányszor fogyasztottál tündérport?
- tette fel a következő kérdést. - Mást is kipróbáltál már? - Hangjában semmi változás nem állt be. Nem mutatta, hogy sajnálná, nem mutatta, hogy elítéli. Pedig mélyen belül nagyon utálta, hogy bárhogyan a diákok kezébe kerülhet egy ilyen veszélyes szer. Hiába tudta, hogy a húga ennél okosabb, mégis folyamatosan benne volt a félsz, hogy talán elcsábul. Most kezdődik csak igazán a lázadó korszaka, és totál egyedül van a nevelésében. Mi van, ha elrontja, és Léda úgy végzi, mint Júlia?
- Szeretném, ha pontosan elmesélnéd hogyan jutottál a szerhez
- kérte a barna, és továbbra is teljes pókerarccal figyelte a reszkető gyereket. Hiába akarta volna gyorsan elintézni, fájdalommentesen. Ez az ügy annál nagyobb volt, minthogy félvállról vegye. Júlia volt a biztosíték arra, hogy új életet kapjon a nyomozás. Az utóbbi időben amúgy is túl sok falba ütköztek. Neki is továbbképzésre kellett mennie, a többi auror pedig nem volt alkalmas az ügy felgöngyölítésére. Talán nagyképűség volt tőle, de komolyan gondolta.
- Pontosan hogy nézett ki, akitől kaptad? - toldotta meg a kikérdezést.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Egervári Zalán összes hozzászólása (161 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 5 [6] Fel