34. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Eleonore Santos összes hozzászólása (186 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 [5] 6 7 » Le
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 5. 18:53 Ugrás a poszthoz

Ha nem az az újfajta soproni apa, kérek én is Grin
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 5. 18:55 Ugrás a poszthoz

Az ilyen csapolt cucc? *sose hallott róla*
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 5. 19:19 Ugrás a poszthoz


     ♔
| |


Megemelkedik a szemöldöke, nem tudja hova tenni a másik komorságát. Nem hitte, hogy ezen ennyire fennakad majd.
- Miért, mit kellene tennem? Még csak el se tudok menekülni előle, a sírós részen meg már túl vagyok - nehéz beismerni, hogy ennyire gyenge. Már csak magára volt dühös, amiért képtelen kontrollálni az érzéseit. - Ha belegondolok, hogy most mennyire sokat veszíthetek, nem tudnám tovább folytatni.
Elengedi Denist, a csend súlya a mellkasára telepedett. Csak nézi, ahogy végül elmosolyodik, de ez nem az a mosoly, amit annyira szeret.
- Tudom, és sajnálom. Az előbb... én csak félek. - Rengeteg dologtól, erre bárki könnyen rájöhet. Akármennyire próbál erősnek tűnni, nem is tagadhatná. De már nem a magánytól fél, azt megszokta. A Denis nélküli életet nem akarja megtapasztalni.
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 5. 20:36 Ugrás a poszthoz


     ♔
| |


Oldalra billenti a fejét, mindenre figyel, amit Denis tesz. A szavaira, a mozdulataira, a mimikájára. Minden lehetséges utat elvágott, ami az igazi Ivanahoz vezetne, Denis pedig észrevétlenül kerülte meg az egészet és találta meg a kiskaput.
- Eddig ez vált be - ismeri be szánakozva. Teljesen máshogy közelítették meg ezt a kérdést, de igazat kell adnia neki. Jobbját Denis kezére teszi, lágyan néz a szemeibe.
- Harcolni fogok, ennél sokkal jobban, hogy ne félts engem többé. Mert szeretlek Denis Brightmore, és nem számít, mikor és hol mondom ki, mindig ez lesz az igazság. Nem akarok senki mást, csak téged, folyamatosan - olyan könnyen mondta ki, mintha mindig is erre készült volna. Ki tudja, tudat alatt meglehet.
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 5. 21:33 Ugrás a poszthoz


     ♔
| |


A szíve továbbra is őrült tempót diktál, amikor Denis megcsókolja. Vannak hibáik, de soha még nem érzett ekkora nyugalmat. Jó helyen lenni, jó időben; valami ilyesmire várt, mióta az eszét tudja.
'Még mindig van?' nézéssel jutalmazza a fiút, amikor felhozza a másik lányt. Egyszerűen felsóhajt, pedig szíve szerint még mindig dobálózni kezdene Catherine említésére.
- Nem, fogalmad sincs, mennyire zavar. - Őszintén felel, mert ez a minimum, amit megérdemel Denis. Ennyit vár el tőle is. - Persze, biztos vagyok benne - vágta rá ironikusan. Az ilyen pillanatokban szokott néha meginogni, mert ez ami nem igazságos az élettől.
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 5. 21:59 Ugrás a poszthoz


     ♔
| |


Hümmögve bólint egyet. Valószínűleg senki nem örülne ennek a mondatnak, de ezzel is megelégszik. Ő itt lesz, amikor Denis úgy gondolja, hogy megint meglátogatja.
- Sok sikert hozzá - kívánja őszintén. Még egy búcsúcsók erejéig magához húzza őt, enélkül nem mehet el. Ellépve tőle a kezébe veszi a monumentális csokrot és újra vidáman pillant fel a párjára. Meg kell szokni ezt is.
- Ezt pedig tényleg köszönöm.
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 5. 22:01 Ugrás a poszthoz

Szakad az eső, fúj a szél, az már nem érdekel, hogy be akart jönni egy dementor a házba, de a telekom is rosszalkodik ._.
Engem viszont jobban érdekel a te meleg dimenziód Cheesy
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 7. 21:43 Ugrás a poszthoz


| |Helyeslően bólogatna, ha nem foglalná le valami sokkal jobb, sokkal égetőbb szükséglet. Minden nő ördög és angyal egyszerre, ha arról a férfiról van szó, aki így megdobogtatja a szívét. Csendben kivár, vagy lehetőséget sem hagyva támad. A nyugalom szigetét kínálja, mialatt tornádó dúl benne. Mindez zavaró is lehetne, mégis élvezi, mert vele lehet közben.
Nem finomkodnak, és pont erre a hevességre van szüksége. Túl vannak egy házassági témán a random lánnyal, lebeszéltek egy randit és még a madár is jóllakva ment el. Már nem kell másra figyelnie, csak Denis érintését élvezi.
Éppen ezért átkozni kezdi azt a sütőt, a pizzát, meg az éhségérzetét is. Számíthatott volna Brightmore következetes engedetlenségére, de még mindig képes meglepni. Ilyenkor kétsége sincs arról, hogy ugyanannyira kívánják egymást és más nem is jöhet szóba.
- Nem, igazából Olaszország úgy egészében kimaradt eddig nekem - feleli őszintén, miközben a kesztyűbe bújtatott kezével kikapja az ételt. - Eddig nem volt időm a mediterrán vidékre, csak keletet fedeztem fel. El tudod képzelni, mennyire hideg van ott? - hiába árad felé a meleg a sütőből, elég a lengyel télre gondolnia, máris végigfut a hátán a hideg. A kultúrájukat imádta, a nyelv tökéletlenül is tetszetős, a humoruk zseniális, de az időjárásuk siralmas. - Mínusz tíz fok volt ott, és azt mondták, hogy az még egész jó. Hogy lehet ott létezni egyáltalán?
A fejét csóválva tette a pizzát egy nagyobb tányérra, amit aztán fel is vágott szeletekre. Miután végzett vele, a csapban végezte az eszköz, az étel pedig a pulton, közel Denishez. Persze kivihette volna az ebédlőbe, ha Denis úgy szeretné, meg is tehetik, csak egyetlen egy szeletet hadd fejezzen be.
- Jó étvágyat - akarja mondani, de mivel már elkezdett rágni, csak valami hasonlóra futja. Miután lenyeli végre az első falatot, mosolyogva néz fel a másikra. - Amúgy nagyon tetszik az egész andiamo, bambino, arcobaleno, pasta felfogásuk. Te mikor jártál arra?
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 13. 19:51 Ugrás a poszthoz


| |Mosolyogva hallgatta végig Masa áradozását Jang Geum órájáról. Szívesen közbeszólt volna, hogy nem véletlenül a koreai nő a tanár és a kis prefektusa pedig csak egy diák, de ha egyszer a lány belekezd, nincs megállás. Nem mintha zavarná, szereti végighallgatni bárki meséjét az aznapi kalandjairól.
Összeráncolt szemöldökkel nézi végig a szfinx és Masa kis vitáját. Elég egyoldalú vita, ami azt illeti. A Kandalló mellett a helyes megfejtés, ebben nem kételkedik, épp ezért nem érti, miért nem engedik be őket. Az elsős diákja láttán pedig teljesen felborul a lelki békéje; nem történhet semmi, ami sírásra készteti a nebulóit.
- Ne aggódj, nem lesz semmi baj - kezdett bele azonnal a kisfiú megnyugtatásába, de mire a lényegi részhez érne, már el is tűnik, csak a papír marad ott, amit a kezébe nyomott.
- Ez nagyon nem jó - jelenti ki zavartan, ahogy gyorsan átfutja a sorokat. Minél gyorsabban kell megtalálni a darabokat, mert lázadás lesz, ha nem jutnak be a kékek a körletükbe. Valaki szerencsére már elkezdte a kincses térkép felkutatását, bár arról sincs említés, hogy hány darabka rejtőzhet el a kastélyban bárhol. Nem túl biztató.
- Extrém gyorsan keressük meg azt a valamit, még vacsora előtt meg kell találnom Bercit - tekint oda, ahol a fiú eltűnt. - Irány a kandalló mellé, itt már többet nem tehetünk.
Egy kicsit osztozik Masa örömében, egyébként is imádja a nyomozós történeteket, belecsöppenni egybe pedig nagyon jó móka lehet. Csak ne egy síró levitás lett volna a futár.
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 21. 00:07 Ugrás a poszthoz


| |Nem felel semmit a bocsánatkérésre, nem lenne értelme. Egyrészt tele van a szája, másrészt pedig észre sem vette volna, ha nem hívja fel rá a figyelmet. Amíg nem a bőrén nyomja el, addig nem zavarja. Az egész szelet pizza lecsúszik a csendben, de a világért sem szeretné sürgetni Denist. Nos, talán egy picit sántít ez a kijelentés, mert hallani nagyon szeretné, csak nem erőltetve.
- Ühüm - bólogat végül elgondolkozva. A hallgatás sokkal többet mondott számára, mint az üres szavak, amiket végül megkapott. - A lényeg, hogy te tudod, hová viszel - folytatja, majd elvesz egy újabb szeletet.
Ahogy elkezdi azt is betermelni, kicsit zavarni kezdi ez a hirtelen feltámadt elégedetlensége. Nem érti, miért Denis az első, akiről tudni szeretne mindent, miért akarja az összes apró részletet felfedezni benne. Férfi ennyire még nem keltette fel az érdeklődését, mindenki más csak futólag foglalkoztatta. Valami nagyon nem stimmel, valami megváltozott Ivanaban.
A pizza szélét visszadobja a tányérra, lesöpri magáról a kételyeit a morzsákkal együtt. Most még itt van vele, egyelőre ennyi elég neki.
- Elég rendesen kimerítettél, Brightmore - kacsint rá játékosan. Nem csak fizikálisan, de mentálisan is. Egy egészen apró, mélyen alvó része szeretné megkérni, hogy maradjon vele, hangosan mégsem mondja ki. Mindent az asztalon hagyva fordul meg, majd holnap talán foglalkozni fog a tisztasággal. Most csak az érdekli, hogy Denis követi az ágyba, vagy a ruháit felkapva fog távozni.
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 21. 23:59 Ugrás a poszthoz

Dehogy cink, majd meglátod. A jó dolgoknak idő kell Cheesy
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 22. 00:13 Ugrás a poszthoz

Neeeem dehogyis. Nőként kellesz a bátyámnak a világnak Cheesy
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 25. 22:35 Ugrás a poszthoz

Paithoon Chaiyasan - 2019.05.25. 22:03
szia Lau c:

palacsinta *^*

napsütééés *-* (itt is sütött a nap XD)

egész nap egy rohadt miniszoknyában tipegtem, idegesített a család de ettem pizzát XD


Már megint? ._.

Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 25. 23:03 Ugrás a poszthoz

Nem lehet megvesztegetni indokolatlan cicákkal sem. Csúnyán beszélni nem jó dolog.

Te nem vagy a gyermekem (még szerencse), de ha kék lennél, tuti nem mondanál olyanokat. De ha szeretnéd, szerintem gyorsan le tudnálak szoktatni róla Rolleyes
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 25. 23:15 Ugrás a poszthoz

Az még rosszabb. Milyen példát mutatsz ezzel a fiatalabbaknak? Shocked
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 29. 22:49 Ugrás a poszthoz


| |Ha eddig valami gondja akadt, egyszerűen hazaugrott, kért magának egy jó erős kávét és megitta a tengerparton. A hullámzó víz mindig lenyugtatta annyira, hogy visszatérve megoldja a problémáit higgadtan. Már apróbb varázslatokat simán megcsinált, a hoppanálással még azonban várt, és nincs az az isten, hogy repülőre üljön. Nem fél a magasságtól, sem a mugli tákolmányoktól, csak az a röpke 14 órás út tette volna tönkre idegileg. Már ha az még a jelenlegi állapotában lehetséges. Szóval maradt az, hogy a munkába temetkezve átvészeli a nehezét. Nem fog megállni a világ csak azért, mert Eleonore Santos sikerszériája kicsit alábbhagyott.
- Halihó - huppant le a férfival szemben, amikor végre kiszúrta a megbeszélt kávézóban. A táskájában ott lapultak a papírok, amiket csak álcának használt. Igazából csak helyszínváltozást akart, kicsit levegőhöz jutni az otthoni dolgok után.
- Bocsi, hogy így ide rángattalak, nem akartam zavarni - villantott rá egy elnézést kérő halvány mosolyt. - Mi a helyzet egyébként? - kezdett bele egyszerűen. A legunalmasabb kérdés a világon, de a kreatívságát elhagyta valahol Bogolyfalván időközben. Majd azt is vissza fogja szerezni.
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 30. 20:08 Ugrás a poszthoz

Elliebaba. Csak így inkább Grin De köszönöm Love
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 4. 23:28 Ugrás a poszthoz


| |


Pont erre a laza hangnemre volt szüksége, amivel Eugén egy németországi kiruccanásról beszélt. Hiányzott az életéből a kirándulás, más országok megismerése. A rendes életet nem neki találták ki, de lelépni sem tudna. Szereti a gyerekeket.
- Elég jól hangzik - bólintott egy aprót, majd jobban megnézte a férfit. Nem tudta eldönteni, hogy csak azért látta fáradtnak, mert vele kellett találkozni, vagy az utazás miatt. Amúgy meg minek parázik?
- Próbálom összerakni a papírokat a kaszinóhoz. Már elkezdték építeni a helyet, szerintem napokon belül meglesz - mondta mosolyogva. Rendszeresen felügyelte az építkezőket és különösen imádta, ahogy varázslattal alkotnak.
Az ajkába harapva nézett le az itallapra, ahogy megakadt a szeme a forró csokin, tudta, hogy az kell neki.
- Beszélni szerettem volna veled, ennyi - vonta meg a vállát, mintha mi sem lenne egyszerűbb. A fű zöld és társai. De nem fog pont Eugénnek hazudni, vagy terelni. - Ki kellett mozdulnom otthonról, már nem bírtam. Tuti csak paranoia, de akárki néz rám, azt hiszem, hogy tudja, hogy terhes vagyok. - A végére felnézett, egyenesen a férfi kékjeibe. Számtalan ember megérdemelné, hogy tudjon erről, Ellie mégis hozzá rohant.
Utoljára módosította:Eleonore Santos, 2019. június 4. 23:30
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 9. 22:31 Ugrás a poszthoz

Semmi baj Masa, de azt hiszem, a manók egy életre kitiltottak minket a konyhából ._.
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 9. 22:59 Ugrás a poszthoz

Az egy csoda este volt, az biztos Grin
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 23. 22:07 Ugrás a poszthoz

Maga az épület biztosan létezik, én szívesen megnézném Grin
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 23. 22:45 Ugrás a poszthoz


| | Köszöntem  


Az ajkába harap, ahogy Bálint kicsit sem palástolva végignéz rajta. Nagyon élvezte a kis játékukat, de ahogy átlépték ezt a határt, valami hiányzott neki. Nem kellett sokat gondolkoznia, hogy rájöjjön, hol hibázik a történet. Csak egy férfi nézése számít neki igazi bóknak, sajnos ebben egy ideje megelőzték Bálintot.
- Jézusom, igazi kettős ügynök vagy? Rájöhettem volna hamarabb is - kérdezett vissza nevetve.
Tény, ami tény, még ha nem is tudta szóról szóra követni a férfit, elég volt néznie. Ezért is szeretett itt lent lenni, mert a legapróbb dolgokból is klassz poénokat hoztak ki. Az igazi érdem a férfié, Ellie csak szuperül érezte magát.
Nem vitatta Bálint észjárását, csak mosolyogva bólintott egyet. Ahogy az iratait magához ölelte, még egyszer felnézett rá, tekintetét kereste vidáman. Az ilyen alkalmakkor sajnálta, hogy mindig ezer dolga van és rohannia is kell tovább.
- Mindenképpen - bólintott kuncogva. - A normális pedig relatív - csücsörített egy pillanatra, ahogy a barátnőire gondolt. Mindegyiküknek volt egy fura kis csavar a szokásaiban, ahogy Ellienek is. A kérdés csak az volt, hogy ki mellett tudná elképzelni ezt a különleges férfit.
Félig megemelte a szemöldökét, miközben ellökte magát az asztaltól és lépett párat az ajtó felé.
- Akkor várlak majd lent, a vendégem vagy - bólintott egyet, még intett is. Hátat fordítva Bálintnak és a rózsaszín szobában ismét sokkal boldogabban lépett ki innen, mint ahogy bejött.
Utoljára módosította:Eleonore Santos, 2019. június 23. 22:46
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 25. 20:20 Ugrás a poszthoz


| |       


Ha eddig azt gondolta, hogy be van táblázva, most újra kellett értelmeznie ezt a kifejezést. Túl sok helyen próbál helytállni, és eddig nem zavarta, hogy legtöbbször beesik éjszaka - leginkább hajnalban - az ágyba, most már fokozottabban próbál figyelni magára. Elvégre nincs többé egyedül, nem lehet többé önző.
A pub dolgai szerencsére már rég betanult rendszerben zajlanak, több alkalmazottat vett fel és Chris miatt már alig tölt el ott pár percet hetente. Az egyetemen és a tanodában fix időpontokban vannak órái, de mivel nincs sok tanítandó csoport, ez még mindig tartható. A nagyobb falat a kaszinó, ahol szó szerint mindent látni akar. De itt is van segítsége, szóval kezd kialakulni újra egy normális életvitel, amivel ki tud békülni.
Épp ezért tud halálosan nyugodtan átsétálni a cukrászdába délelőtt. Szerencsére pont egy kevésbé forgalmas időpontot választott, egész gyorsan sorra is kerül.
- Csak nem a kedvenc cukrászomat látom? - kérdezte hangosabban, hogy ha Hattie épp hátul tevékenykedik, akkor is meghallja. - Kísérleteztél mostanában valamivel? - kérdezte, ahogy lassan szemügyre vette a mai kínálatot. Mióta megérkezett a csodacukrász, véleménye szerint sokkal színvonalasabb hely lett a Czukorvarázs.
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 3. 14:20 Ugrás a poszthoz


| |       Azonnal széles mosoly kúszott az arcára, ahogy meghallotta a lány hangját. Tény, hogy az utóbbi időben lassan már becuccolhatna a cukrászdába, annyit jár ide, de a megszólítás akkor is nagyon jól esik neki. Nem elég, hogy klasszikus főnyeremény maga a sütemény, de maga a személyzet is párját ritkítja. Nos azért illik megemlíteni itt a pubot és a kaszinót is, ha már az ő tulajdona.
- Remekül - felelte röviden, de lényegretörően. Megszokásból a hasához nyúlt, mintha a kicsi nevében is beszélne.
Ellie olyan lelkesen hallgatta végig a cukrász kis monológját, mintha megismételhetetlen szentírást olvasott volna fel neki a nő. Igazából már a legelején tudta, mit fog kérni, de a többire is kíváncsi volt, elvégre holnap is van nap, akkor is jönni fog.
Kikérte magának a fagyivulkán nevezetű csodát, csillogó tekintettel nézte végig, ahogy a pultos elkészítette neki. Nem is várakozott sokáig, ahogy leültek, azonnal bele is kezdett és képtelen volt megállni, hogy ne sóhajtson fel hangosan.
- Isteni lett - közölte azonnal. Ez az egy falat meg is nyugtatta egy rövid időre, az evőeszközt pihenő állásba tette, hogy nyugodtan beszélhessen. - Egyébként nagyon jól sikerültek a képek a kaszinóba, sokan még fogadtak is rád amiatt - mesélte vigyorogva. Nem félt kijelenteni, hogy Hattie és Bonnie a falu kedvenc sportolója lett elég hamar.
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 3. 14:42 Ugrás a poszthoz


| |- Igen, igen, hát persze - bólogatott párat, közben egy tincset a füle mögé tűrt. - Csak a dátumra nem emlékeztem pontosan. A számok meg én nem jövünk ki túl jól - megvonta a vállát, mintha nem bántaná annyira. Pedig igenis számított neki, mert Eugénról van szó. Azon kevesek közé tartozott, akiknek szerette követni az életét, még ha nem is személyesen.
- Kézben tartom a dolgokat egyébként - kacsintott játékosan a férfira. Tudta jól, hogy most nem becsülik alá, ezért is viccelte el a dolgot. - De azért én is örülnék, ha ránéznél. Szerintem jól néz ki. Csak ez - azonnal eltűnt az arcáról a mosoly, ahogy a papírok felé mutatott. Ha Ellie találkozna egy mumussal, szinte biztosan könyvelésként jelenne meg előtte. Talán majd megkeresi egyszer Bencét, hogyha van ideje nézze át ezeket, vagy passzolja le valakinek, aki ért hozzá. Csak hogy biztos legyen, mert itt most nem akar semmilyen buktatót.
Újabb 180 fokos fordulatot vett a hangulata Eugén válaszát hallva. Röviden felnevetett, közben megvonta a vállát.
- Ugyan már, nem az számít igazán - jegyezte meg finoman. Nem tudná elmondani, hogy ez csak a kisugárzás kérdése, ami még ilyen fáradtan is varázslatossá teszi őt. Karizmatikussá, vagy valami hasonló, ami egyébként nem közelíti meg a valóságot.
Az asztal lapjára pillantott, halk sóhaj hagyta el a száját, de azért mosolygott. Erről szólt ez a kaland számára; alkalmazkodni valakihez, aki még meg sem érkezett.
- Köszönöm - felelte csendesen. Még mindig a fülében csengett az első igazi gratulálás. - Ó, hát az apja... Nem vagyok benne biztos, hogy ki az - újra megvonta a vállát, ezúttal már könnyedebben. - De nem számít, mert egyedül szeretném felnevelni. Jelenleg nincs olyan férfi az életemben, aki... nos, aki hajlandó lenne alárendelni magát neki. Én pedig nem fogadok el kevesebbet a tökéletesnél.
Pontosan tudja, hogy nem létezik tökéletes, de kíválóan palástolja ezzel, hogy nem bízik másban. Magában sem bízik még gyereknevelést illetően, de a legjobb tudása szerint fog dönteni, ehhez pedig nem kell neki sem megerősítés, sem ellenvélemény.
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 3. 15:42 Ugrás a poszthoz


| |"Ki tudja, merre jár Brightmore."
Ezzel az egyszerű mondattal kezdődött minden. Megfogadta, hogy időt és teret fog hagyni a fiúnak, és ez egészen eddig tartott. Baglyot éppen nem küldött neki, de mindent megtett, hogy megtalálja. Nem akarta elhinni, hogy egy szó nélkül lelépett, hátrahagyva a húgát és a... feleségét.
És pont innen jött a nagyszerű ötlet, hogy felkeresse a kedves, mondvacsinált Birghtmore-t. A kislányt nem akarta zargatni, azért ennyi esze Ellienek is van. Nem tudott csak úgy legyinteni és átsiklani afelett, hogy Denis eltűnt. Nem tartozik hozzá, de nem hihette, hogy így lógva lehet hagyni egy Santost.
A nyomozása megint hosszabb folyamat volt, mint akarta. Remélte, hogy megtalálja Catherine-t a kastélyban, de csak azt a választ kapta, hogy két gyerekre szokott vigyázni ebben az időben. Már így is lejárta a lábait, de nem adta fel, míg nem ért le a játszótérre. A terveiben csak kérdezett volna és a válasz után azonnal távozna is, azonban lefékezett a kerítés mellett. Egy darabig csak figyelte őket, nem is gondolt a saját problémáira. De a sajátja is mocorogni kezdett ott lent, így csak megindult az eridonos felé.
- Szia - köszönt röviden, aztán csak nézett a lány nagy szemeibe, miközben az ajkába harapott. Szerette volna azt hinni, hogy a szokásos pillantás lesz a válasz, és közli vele Catherine, hogyha Denist keresi, akkor majd a pubban megtalálja.
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 3. 19:05 Ugrás a poszthoz


| |Lényegében mindegy is volt, mi történt Catherine társaságában, neki csak egy válasz kellett. Denis tényleg elment és senki nem tudja, mikor jön vissza. Ha lett volna ideje, utána járt volna mennyire jó barátok a pizzéria tulajával, de ezt végképp nem engedhette meg magának.
Az éjszaka kezdett hűvössé válni, de ezt még megoldotta egy pulcsi felvételével, a fáradtságot viszont nem tudta eszközölni. A legrosszabb, hogy éber volt, csak épp a lábai készültek felmondani a szolgálatot. De még hátravolt két Salvatore a listáján, akiket muszáj meglátogatnia. Nem volt olyan sok, de azért nem az egyedüli a srác ezzel a névvel. De legalább megtalálta mindet; Kapitány jó szolgálatot tett és nem is került sokba, csak törölni kellett az eddigi számláját a pubban. Mert persze a nyomozási hivatalnokok is megisznak olykor pár kört fizetés előtt.
Aprót sóhajtott, miközben az újabb ház elé kanyarodott be. Elcsigázottan dőlt neki az ajtónak, közben megnyomta a kapucsengő gombját is. Meg sem várta, míg felveszik, mert nem akart még több időt fecsérelni, ha rossz háznál jár.
- Halihó, szép estét, Denis Brightmore itt van? - kérdezte feszülten az ismeretlentől. Akármennyit is sétált ma, ebben a pillanatban mindig feléled benne a remény. Megtalálja, hazaviszi, és minden jó lesz. Ebbe pedig még a fiúnak sem lesz beleszólása.
Utoljára módosította:Eleonore Santos, 2019. július 8. 17:35
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 3. 23:00 Ugrás a poszthoz

Az a legnagyobb baj, hogy csak álmodok vele Embarrassed
Mondtam már, hogy én meg römizni nem tudok? Cserélünk tudást? Grin

Lilith bármikor szívesen várunk a kaszinóban *-*
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 5. 19:46 Ugrás a poszthoz


| |Lemondóan sóhajtott halkan, mert Catherine vagy nem látja a gondját, vagy nem akarja egyszerűen elmondani. Pedig Merlin látja a lelkét, tényleg nem érti Denis indítékait. Bár még mindig ott volt az esély, hogy egyszerűen csak beképzelte magának az egészet, ezért is viselkedik így a lány vele.
- A férjedet keresem - jelentette ki lazán, semmi hűhó nélkül. Korábban használhatott volna más megnevezést is, de felhagyott az áltatásokkal. Semmi értelme megjátszania magát, pár hete már nem foglalkoztatja a féltékenység sem.
Összekulcsolta a kezét a háta mögött, kicsit elfordulva Catherine irányából. Kellemesebb látvány volt neki a gyerekeket nézni, amihez eddig nem volt hozzászokva.
- Nem érdekel, ha elszúrtam - fogalma sincs, miért érezte úgy, hogy bármilyen magyarázattal tartozik a másik felé. - Te ismered a húgát, igaz? Tényleg nagyon beteg? - kérdezte tovább, szeme sarkából újra Catherine-re nézett.
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 5. 19:56 Ugrás a poszthoz


| |Egyszerre érezte azt, hogy célba ért és nagyon melléfogott. Mintha egy mázsás súly került volna le róla, amikor meghallotta Denis hangját, de azért nem erre a fogadtatásra számított. Ott állt egy darabig a nyitott ajtóban, hirtelen szikrát sem kapott. Fenébe a szerelemmel meg az összes többivel, mikor a srác fel sem ismeri!
Megmakacsolta magát, kissé ideges mosolyra húzódtak az ajkai. Ha így, hát legyen így. Fogalma sem volt, hol lehet a konyha, szimplán csak követte Brightmore hangját, így egész könnyen megtalálta. Amint széket látott, azonnal ledobta magát rá, kezeit karbatéve úgy dőlt hátra, mintha világ életében itt lakott volna.
- Remélem, hogy nem pakoltál ki túlságosan, mert megyünk haza - szólította meg mézes-mázos hangon. Dühös volt, ezt nem lehetett vitatni, ha a rellonos ránéz, egész könnyen kiszúrhatja ő is. Lelépett a vizsgák elől, otthagyta a húgát a feleségével, meg egy kiszámíthatatlan állattal, hogy itt halál lazán cigizzen és ki tudja mit csináljon. Talán Ellie helyett valamilyen nőcskét várt? Mindegy is.
- Te tényleg ilyen idióta vagy? - kérdezte lényegretörően, miközben ujjaival dobolni kezdett az alkarján. Ha általában türelmes volt, most semmit nem érzett belőle. Azonnal válaszokat akart, de leginkább elindulni vissza Magyarországra.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Eleonore Santos összes hozzászólása (186 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 [5] 6 7 » Fel