30. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:
Kiírásra kerültek az év végi/eleji pályázatok, ne felejtsd el csekkolni a híreket! Wink
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Lóránt Bence összes RPG hozzászólása (213 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 » Le
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. április 8. 13:22 Ugrás a poszthoz


#pajtizzunk

Nagy kő esik le a szívemről, ezek szerint nem ejtettem le rá. Vagy elkapta, vagy elvarázsolta, vagy egyáltalán nem is lehetett leverni.
- Hú, akkor oké, nem akartalak fejbe vágni vele - visszafogott vigyor, majd odasétálok és elveszem tőle a könyvet. - Végre, ezt kerestem - örülök magamnak, a srác pedig felmászik(!) a polcon. Félve nézek a könyvtáros felé, de ő úgy látszik nem tekint ide, vagy nem akar, vagy tudomásul sem veszi az egészet, mert elege volt mára a diákokból.
- Á, Franciska - bökök a könyvtárosnőre - megevett volna reggelire, ha meglát. Neked szerencséd volt, na meg nem is biztos, hogy vagyok olyan jól mászó, mint te. Tanultad valahol? - érdeklődöm, majd megnézem magamnak a srácot. Kábé annyi idős lehet, mint én, de még sosem láttam. Jó, hát miért kellene ismernem nekem mindenkit? Az arcmemóriám egyébként is katasztrofális.
- Te is gólya vagy? Azt látom, hogy Eridonos - bökök az uniformisra és kezet nyújtok neki. - Bence vagyok. - mutatkozom neki be.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. április 8. 14:24 Ugrás a poszthoz


#pajtizzunk

- Honnan tudod? Olyan a szeme akár a sasé - én azért nem nyugszom meg, szerintem, amikor megyünk majd kifelé, finoman célozni fog rá. A kézfogás után, én is lapozgatni kezdem a könyvet. Mindenféle repülőszőnyeg van benne, ez szuper lesz a házi dolgozathoz. Még tematikus ábrák, meg mindenféle statisztikai adatok is vannak benne. De egy jó seprűhöz képest szerintem semmit sem ér. Viszont kipróbálnék egy pikniket a felhők között, az menő lenne. Érdeklődök Falkomnál - ami egy hihetetlenül fura név, de tetszik-, hogy hol tanult meg mászni, csak, hogy ne unjuk be magunkat a könyvtárba. Kiderül, hogy nincs igazán előképzettsége, csak gyermekkorában sokat mászott fára. Mondjuk még most sem vagyunk felnőttek, de érti mindenki nem?
- Hát, engem sosem engedtek, és még ki is kaptam érte - sopánkodom. - Bence, ha még egyszer felmész és leesel, megverlek! - utánozom édesanyám hangját, majd elvigyorodom. Azért az sem semmi, hogy ha lesz valami bajom, még el is vernek, hogy biztosan fájjon. Arra nem válaszolt, elsős-e, szóval annak veszem.
- Képzeld, az egyik levitás lánnyal találtunk egy helyet, ami elvitt minket a középkorba. Majd szívrohamot kaptam - emlékszem vissza a kalandra, de amúgy nagyon izgi volt és nagyon élveztem. Remélem lesznek még ilyen helyek. - Te találtál már valami érdekes helyet? - közben nézem, hogy milyen jelenet játszódik le a borítón, amit a kezében tart.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. április 8. 17:00 Ugrás a poszthozNa, na, na, na! Nem, nem, nem nem! Fogadtam, és vesztettem, megint! El vagyok én átkozva, vagy mi a fene van? De most szívesen belementem bármi dologba, egyértelmű volt a győzelmem. Ki gondolta volna, hogy Laura olyan jó futó? Olyan kurták a lábai, hogy ha nem lennének, frizbinek nézném a lányt. Mondjuk előbb akkor el kéne dőlnie, de hagyjuk is, ő nyert és azt mondta, hogy ki kell mennünk az erkélyre, és bárki lesz ott, aki lány, azt meg kell csókolnom. Úgy, ahogy akarom, ha kell könyöröghetek, vagy bármi, de addig nem mehetek el, amíg rajta kívül meg nem csókolok ott valakit. Hát ez azért durva, az én hozzál nekem egy kiló csokit feltételemhez képest, de túlzásba vittem a magabiztosságot. Nem is vagyok annyira romantikusan kiöltözve egy ilyen cselekedethez, csak egy kék póló és egy rövid, szakadt farmer volt rajtam, némi kitűzővel tarkítva. Hiába próbáltam lebeszélni, vagy újratárgyalást kérni, ő végigröhögve az utat - és közben nem éppen a stílusomhoz való lánykákat mutogatva -, csak nemet int a fejével. Végül elérünk az ominózus teraszhoz, ő pedig félig-meddig berugdos rajta, majd leül az egyik székre, távol az erkély korlátjától. Szerencsém van, egyetlen ember áll csak ott, de az legalább csinos volt, legalábbis hátulról. Szép hosszú lábai vannak és ad magára a ruházatát elnézve. Mondjuk ha egy pasi lenne, még szerencsésebb lennék, de ha már lány van itt, legalább csinos legyen, nem? De. Lassan odasétálok mellé és egy kedves mosollyal mellé könyöklök.
- Helló, remélem nem zavarlak. Bence vagyok, sajnos még csak gólya - nézem végig a lányt most már előről is. Szerintem ez nem túl illedelmes és a dumám sem túl jó.
- Tudod, az a baj, hogy van egy kis dolgom veled, nemrégen derült ki - mondom neki egy hevenyészett félmosollyal, de azért próbálom pozitívan előadni az egészet.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. április 8. 18:11 Ugrás a poszthozEnnyire hülyén még sosem éreztem magam. Amúgy sem csókolóztam még sosem, és inkább valaki olyannak adtam volna, aki megérdemli. De a betyárbecsület, vagy a főnixtökösség - hívja úgy mindenki, ahogy akarja - megköveteli, hogy emberszámba vegyenek. Aztán lehet, hogy ez a nagy igyekezet majd egyesekben ellenszenvet szül, de ez most úgysem jut eszembe, a cél lebeg a szemem előtt, na meg az, hogy minél hamarabb túl legyek rajta. Az a szerencsém, hogy nem kötötte meg igazán a kezemet Laura, persze lehet, hogy akkor bele sem mentem volna. A lány is megnéz magának, aztán felnevet a mondandómra. Csengő hangja mosolyt csal az én arcomra is, és még nem tudja, hogy mennyire igaza van. Újabb bunkó egy napsugaras napon, még akkor is, ha némileg lenne mivel védekeznem. Sajnos ő nem mutatkozik be, ahogy én, persze nem is akkora baj, valószínűleg a menetrendszerű pofon után, amit majd kapni fogok, nem is igen fogom őt érdekelni többé.
- Nos, hát rád esett a választás, mert hát te vagy itt - ha még egy "hát"-at mondok, lehet, hogy valaki jól hátba fog verni. De nem akarom sokáig húzni a kíváncsiságát, meg egyébként is a szívem már majd szétveri a bordáimat - még szerencse, hogy ez a hangomon valamiért nem hallatszik, hála Merlinnek - jobb, ha a tettek mezejére lépek. Hirtelen közelebb hajolok hozzá, a két tenyerembe fogom az arcát és finoman - ami tőlem telik és láttam másoktól - megpróbálom megcsókolni. Aztán elhúzódom és lesütöm a fejem.
- Ne haragudj, csak nem szeghettem meg a szavam - felemelem végül a fejem, a szemeibe nézek, illetve a napszemüvegébe, hogy retorziót vegyen. nem is érdekel Laura a háttérben, aki nagyon próbálja visszafojtani a nevetését, és úgy-ahogy sikerül is neki. Csak várok, mint egy faszent és máris sajnálom, hogy egy bakancslista ugyan megvan a hosszúnak tervezett életemből, de nem szabad akaratomból adtam valakinek, akinek szerettem volna.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. április 9. 13:40 Ugrás a poszthoz


#pajtizzunk

Nem egészen értem, hogy mire gondol Falkom, mert a kastélyon belül is van számtalan sok érdekes hely, csak meg kell találni, vagy jó esetben elárulják a háztársaid... rosszabb esetben nem a háztársaid, akik ugratni akarnak, vagy kárörvendeni rajta. Például egy mumusraktárba nem szívesen mennék be, ha van egyáltalán ilyen.
- Itt is van sok érdekes hely. Akkor mit csináltál az első évedben? Én már alig várom a hétvégét, hogy kimehessek a szabadba, vagy elnyaljak egy fagyit a faluba. Állítólag van valami szuper hely, ahol varázsos fagyit is lehet kapni, arra kíváncsi vagyok - ered meg a nyelvem elég rendesen. nem mondom, hogy nem vagyok egy szószátyár, de a könyvtárban azért franci néni miatt csendben szoktam lenni. Le is halkítom a hangom, nehogy szó érje a ház elejét. Közben mutat nekem egy érdekes fejezetet az ő könyvéből, ami nekem fog jól jönni a házi dolgozatomhoz.
- Wow, ez tök király. Le kéne másolnom - sóhajtok egyet, majd felveszek egy üres pergament és egy tollat, és másolni kezdem az érdekes részeket, vázlatszerűen.
- Te beállsz a kviddicscsapatotokba? Egész ügyes vagy, biztos hasznát vennék az ügyességednek - kérdezem, amíg felrovom a betűket.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. április 9. 15:41 Ugrás a poszthozA viccem nem egészen sül úgy el, ahogy én szeretném, vagy csak Molka nem vevő az ilyesmire. Egy picit elgondolkodom, hogy mit is mondjak neki válaszként, mert nem bóknak szántam, de nem is szemétkedésnek.
- Hát ö – kezdek bele szakszerűen. – Tényleg örülök neked, nem volt bennem olyan gondolat, amit hosszan leírtál – nem is nagyon tudnám visszaidézni, de a lényege az lehetett, hogy valamilyen udvariassági formulával kikerülni az igazságot, asszem.  Amúgy a bírom a lányt, a kaland után főleg, és sokszor eszembe jut. Legtöbbször úgy, hogy mégiscsak jó lenne visszamenni oda, most már, hogy tudjuk hova kerültünk, csak éppen az a bökkenő, hogy gőzöm sincs az odakerülés módjáról. Nem vagyok benne biztos, hogy legközelebb is ott jelennénk meg, így már nagyjából lemondtam róla. Esetleg körbekérdezek majd az Eridonosknál, a szép szemű Nórinál, vagy Vagdaltkánál. A csoki kínálás viszont mindent visz, kiveszek egyet a dobozból. A Molka féle leírása máris összefuttatja a nyálam a számban, szóval be is tolok egyet.
- Azta’, ez nagyon finom! Hol lehet ilyet kapni? – nézek rá, a csinos kis szemüvegén át. Lassan próbálom elrágni, hátha nem fogy el pillanatok alatt, de győz a mohóságom és már el is fogy. Még élvezem a maradék ízt a számban, közben Molka válláról lecsúszik a pulóvere és kikacsint rám a fehér válla. A kérdése viszont váratlanul ér, nem is tudom, hirtelen mit mondjak, szóval megeszek még egy bonbont, mielőtt válaszolnék.
- Hogyne kedvelnélek? Évszázadokkal ezelőtt alapozódott meg a barátságunk – kacsintok rá, majd felnevetek, mert egész murisan találtam ki ezt. Nekem nagyon is tetszik és szerintem neki is. – Miért kérded? – azért kíváncsi vagyok, hogy mi is az, ami ezt a kérdést kiváltotta belőle, hiszen mindig kedves voltam hozzá, és még a háta mögött sem beszéltem ki. Talán ő az egyetlen nem Eridonos haverom, ha szabad egy lányra ilyet mondani.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. április 9. 18:48 Ugrás a poszthoz


A rágásom megáll, amikor kiderül, hogy Molka névtelenül kapta a bonbont. Kicsit még zavar is, hogy ki küldözget neki bonbont, valami titkos hódoló netán? Végül is csini lány, és az a nagy szemüveg kiemeli a szemöldökíveit, ami olyan vagánnyá és dögössé teszi. Nem mintha lenne ideálom, de több szépségtípus is tetszik, de azok annyira különbözőek egymástól, mint a pergamen és a varázslépcső. Jó, extrém dolgokba nem kell belegondolni, nekem sem jönnek be a túl vékony, vagy túl telt lányok, de a kettő között sok típus van. Ott van Nóri, akinek angyali arca bárkit elbűvöl, vagy itt van Molka, aki, viszont aki az előbb említetteken felül még jó fej is. Nóri is jó fej, mielőtt bárki belekötne, szóval van pár lány. Lili, Léda, Vagdaltka… Gyakorlatilag, akikkel eddig találkoztam, mind tetszik valamiért és erről valószínűleg nem kizárólag a külsőjük tehet. De visszakanyarodván az elejére, nem is értem, hogy miért ne lehetne Molkának hódolója, na, mindegy is.
- Azért ne legyél buta, hogy kelendőbbnek tűnj – vigyorgok, majd mivel rájövök, hogy ez nem túl okos mondat volt, még azért hozzáteszem a véleményem. – Szerintem te csinos csajszi vagy, a szemüveg pedig pluszt ad, de szerintem nélküle is csinos maradnál – mosolyodom el, remélem elég motivációt adtam neki, hogy jobban tetsszen magának. Mégiscsak egy fiú mondta el neki az igazat róla. – Szóval nem hinném, hogy aggódnod kéne a leendő hódolók miatt – eszek meg még egy bonbont közbe, ami már el is telít, és az endorfinszintem magasra is vitte, bármi legyen is az, de anya szokta mondani édességevés után. Az viszont nem esik jól, hogy azt hiszi róla, hogy nem kedvelem.
- De bolond vagy! Rosszul láttad – mosolyom most már teljes, és ingatom a fejem is, majd meggondolatlanul megpróbálom megölelni. Annyira nem is meggondolatlanul, inkább bizonyításképpen. – Bírom azt a Levitás búrádat, Molka! Szóval ne képzelődj – álfenyegtem meg az ujjaimmal. - Mihez lenne kedved? Csak most hagyjuk ki a középkort – nevetek fel jóízűen, hát ez a lány ki tud találni ám butaságokat rólam!
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. április 9. 20:20 Ugrás a poszthoz


#pajtizzunk

- Tényleg? - lepődök meg, ez a legbénább reakció, hiszen az előbb mondta, hogy benne van. - Hú, akkor gratulálok és milyen poszton játszol? - érdeklődöm, mégiscsak az én házam csapatát fogja erősíteni, és legalább már egy ismerősöm lesz a KMB-ben, azaz a Kviddicsesek Menő Bandájában. Mert a legizgibb varázsport a világon, és imádom, ahogy menekülnek a játékosok a gurkók elől, vagy éppen felcsilingel egy jó dobás után a gólt jelző hang.
- Köszi - elveszem tőle a könyvet és lejegyzetelem ami nekem kell. Most már kész lesz a házi dolgozat, csak még egy kicsit össze kell majd raknom a gólyalakban. Mikor végzek az összes könyv visszarepül a helyére! ~ Átkozott légy Franci, hogy erről nem szóltál! ~ bosszankodom magamban, mert egy fél nap volt, mire visszasegítettem a könyveket a helyére. Közben visszatér Falkom is, egy új könyvvel. Jó messziről hozhatta, mert eléggé liheg, nem tudom, hogy mi lehetett ennyire fontos.
- Hát, miért ne, ezt már úgyis unom - pattanok fel az ötletre. - Akkor mehetünk is! - ösztökélem a srácot, kíváncsi vagyok, hogy mit szeretne főzni. Ha akarja én nagyon szívesen adok tippet sütikre, mert kezd a gyomrom korogni, egy jó süti pedig csodákra képes. De kettő még többre!
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. április 18. 15:57 Ugrás a poszthoz


Komolyan mondom, a lányokkal mindig baj van, ha a saját külsejükről van szó. Sajnos nem mi határozzuk meg – kivéve, ha van százfűlé főzetünk, vagy véla szerzetnek születtünk, esetleg valamilyen mágikus tulajdonsággal vagyunk felruházva -, hogy hogyan nézzünk ki. De amúgy a muglik ebben sokkal jobbak, olyan sok ilyen izét… smukkot raknak magukra és akkor szépek lesznek, persze reggel ezt mindig újra kell csinálni, vagy ilyesmi.
- Most mire gondolsz? Szerintem mindened megvan, ami kell, hidd el – nevetek fel és pirulok egy kissé el. Na, ezt aztán most jól meggondoltam, és királyul ki is mondta. Bence, egyszer a szókimondóságod fog a sírba vinni, és ne legyen nekromanta, aki kihoz. – A mugliknál meg van az a smukk, és azt felteszed, és akkor szebb vagy. Hallottam egyszer lányokat beszélgetni, csak nem nagyon érdekelt, de te ebben biztosan sokkal járatosabb vagy. Úgyis hozzád kell majd járnom korrepetálni mugliból – sóhajtozom, de azért szépen fogyasztom a bonbonokat. Ha már egyszer ilyen finomak, már nem is nagyon bánom, hogy kapott valakitől Molka, mert megosztja velem. Hát nem cuki egy csaj? De!
- Tudom, azért segítelek ki a Lóránt féle nézőpontból, ami általában helyes – ha még nagyképűbb akartam volna lenni, még azt is hozzáteszem, hogy: „mint én”. Majd legközelebb!  Végre letisztáztuk, hogy Molka igenis elég jó csaj, plusz kezd fogyni a bonbon, valamit kéne még kezdeni a délutánnal, ezért gyorsan rákérdezek, hogy mihez lenne kedve. Nos, nem fukarkodik a témával, át kell gondolnom, hogy mi is lenne a legjobb mindkettőnknek. Talán, ha lefeküdnénk aludni, haha!
- Tehát akkor be kell lógni egy vidámparkba, ahol a nagy ijedségre és a sikerre el kell szívni egy cigit, aztán felülni a hullámvasútra, ott randit kérni tőled és… - vakarom meg a fejem mosolyogva, végül vállat vonok. – Eddig jutottam – fintorgok egy kicsit, de közben egyébként valós dolgokon is gondolkodom. Csak egyelőre nem akarnak manifesztálódni a gondolataim között a megfelelő lehetőségek.
- Állítólag van itt valahol egy vízesés, abban fürödhetünk… ö… ha a múltkori után van még kedved – a végére már kicsit elbizonytalanodom. – Mondjuk, ide nem dobnának be, az pozitívum, nem? – előkapom a pálcám és szórakozottan vezényelni kezdek vele, mint egy karmester. Furán érzem magam, szóval közelebb csusszanok Molkához.
- Vagy éjjel ki kéne szökni a tetőre és bámulni a csillagokat, itt úgyis sok torony van, nem? – gondolkodok el, mélyen a szemeibe nézve. Aztán rájövök, hogy túlságosan is közel kerültem hozzá, szóval jól bele is pirulok, és felállok. – De kár, hogy nem tudom televarázsolni – nézek rá az üres dobozra bűnbánatosan.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. május 2. 09:44 Ugrás a poszthozMegúsztuk egy szúrós pillantással, amibe én picit bele is vörösödtem, mégiscsak a kedvenc tanáromról van szó. Figyelek amúgy, csak hát Dina nem bír a bőrében maradni ezen a fontos órán. Jó, nekem is jár a lábam, meg a kezem, meg végül is válaszolok neki, de én meggondolnám a helyében, hogy tényleg kikezd-e a proffal. Azért is írtam vissza neki, mert tudtam, hogy ez csak kamu lehet, engem akar próbára tenni vele. Láttam az arcán a meglepődést, na, meg az elszántságot, amivel lekörmölte a választ. ~ Ez bolond, tutira megcsinálja. ~ A gondolataimat hamarosan a papír elolvasása igazolja, de a kérése meg is lep egyúttal. Lépjek be a kviddicscsapatba? Hiszen azt sem tudja, hogy ki vagyok, és azt sem, hogy sosem játszottam, csak úgy hülyéskedésből a haverokkal. Nem vagyok egy nagy játékos, de nézni imádom, ahogy a legtöbb varázsló. Végül sóhajtva megírom a választ neki: "Ha azt szeretnéd, hogy ne nyerjen az Eridon, felőlem! Biztos nem választasz valami jobbat?" Visszacsúsztatom neki a papírt, de ő nem várta ezt meg, pálcát ragadott és varázsolt. A bűbáj elindult a célpont felé, kíváncsi vagyok, vajon eléri-e. Ami azt illeti nem csak én, hanem a körülöttünk lévők is így tesznek. Szerintem egyértelműen dinka Dina, de elismerem, hogy elég bátor, ami mondhatni imponáló. Az megint más kérdés, hogy mit fog kapni ezért, ez is nagyon foglalkoztat. Hiszen nekem semmi közöm az egészhez, én csak válaszolgattam, igaz?
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. május 2. 10:48 Ugrás a poszthozEz az egész egy nonszensz dolog, miért mentem bele? jaj, a fene nagy önbecsülésem, mikor látszik, hogy Laura nagyon élvezi, hogy megvezethetett. Ő csak nyer az ügyön, hiszen láthatja, hogy vagy kapok egy nagyot a fene nagy arcomra, vagy meg sem történik és akkor én leszek a béna. Eléggé furcsán álltam neki, és talán ez volt a szerencsém. Szinte éreztem, ahogy a lány szkeptikusan áll hozzám, még a szemüvegét is felemeli, hogy láthassam, nem jó pályán versenyzek, ez nem a kezdők terepe. Mégis, ahogy hátrapillantottam, a majd megfulladó, de ezt "kitűnően" álcázó Laurára, megszületett bennem a döntés. Maximum megkapom a magamét, így vagy úgy, nem vagyok már dedós, miért ne csókolhatnék meg valakit. Amúgy is idősebb vagyok egy évvel a többi elsősnél, olyan nagy korkülönbség nem lehet. Igen, több baromság a bátorságmerítésre nem jutott eszembe, így hát a tettek mezejére léptem. Fura volt a csók, már ha lehet annak nevezni, hiszen a mogyoróbarna szemű lány, csak az ajkát biztosította a művelethez, meg sem rezdült. Persze, az tökéletesen látszik most már, hogy teljesen lesokkoltam, ami szerintem természetes reakció. A válasza viszont iszonyat meglepő, hirtelen én sem tudnék jobbat kitalálni. De egyelőre még nem vert szájba, nem mentem el Versaille-ba.
- Tudom - az én válaszom elég suta, de azért megtoldom. - Most igazán nem tudom eldönteni a háttérismerettel tisztában sem, hogy büszke legyek magamra, vagy kiugorjak az erkélyen szégyenembe, hogy ezt tettem veled - vakarom meg a a bal arcom. - Sértő rád nézve, úgyhogy elnézést kell kérjek. Mivel tudnálak kiengesztelni? - próbálkozom, miközben Laura szép lassan elsomfordál, és a távolban hallatszik a nevetése.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. május 8. 22:44 Ugrás a poszthoz

Nóri
Egy szabad napon, estefelé

Letudtam már pár hetet, és ebben az a legjobb, hogy kezdek belerázódni. A szokásos tantermeket már szinte hiba nélkül megtalálom - nyilván a vándorlók trükkjére még nem jöttem rá -, és az ismeretlen bejárható helyek száma is kezdett csökkenni. De még bőven van mit felfedezni, közben pedig építem a kapcsolataim, így egyre jobban és jobban élvezem az ittlétet. Igaz, a sok házi szinte agyon nyom, de azért ennyire nem, hogy ne maradjon elk pár tekercsnyi, majd később bepótolom. Molka mostanában eltűnt, de nem baj, majd a következő héten megkeresem,és akkor elmesélünk mindent, meg bemutatom neki a pálcamesteri tudásom. Várffy professzor könyvéből sokat tanultam, szerintem én hozom létre a legszebb Lumos lángot az évfolyamon. Nem mintha órákon nem látnánk egymást, de akkor az Eridonosok között üldögélek, kivéve, ha a tanár, vagy tanárnő be nem oszt valaki mellé. Sajnos Molka mellé ritkán kerülök, de ott vannak a többiek és velük is elég mókás az egész, például Lily mesélheti a rémtörténeteit Oroszországból, meg Falkom mester is elmond néhány új receptet. Jaj, azonban mikor Nórit látom, mindig elpirulok, még szerencse, hogy magasabb évfolyamba jár, de azért vele is szoktam persze néhány szót váltani, az Eridonos bulin nagyon élveztem vele a táncot. Lédát viszont azóta sem láttam, ami furcsa, majd utánakérdezek a sárgáknál. Most viszont újra a felfedezésé a főszerep, van nálam néhány csokibéka - örök hála Sárának -, egy kis üdítő, meg két szendvics, nehogy éhen haljak, és a falu felől térek visszafelé. Ezt az utat is elég jól tudom már, de most letérek róla, hogy újabb élményekkel legyek gazdagabb. Végül a fás bokros részről, amerre indultam, kibukkanok egy kis tónál, hát mit ne mondja meglep! Talán a víz illata csalt ide, talán más, de rögtön leülök az egyik padra és kipakolom a kajámat oldalra, és figyelem a vizet. Már csak egy jó kis könyv kéne és teljes zen állapotba kerülhetnék. Egy kicsit elidőzök majd itt, meg bele lesek a vízbe, hogy vannak-elakó, de addig pihenek és élvezem a jó időt, és a tavasz illatát.
Utoljára módosította:Lóránt Bence, 2018. május 8. 22:45
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. május 9. 11:43 Ugrás a poszthoz

Dobai Léda
Az egyik este 22:00 környékén

A helyzet az, hogy örülök, hogy nem maradtam egyedül, vagy hogy Léda rám ijesztett. ijesztőbb lenne egyedül kóborolni mindenfelé. Még az is lehet, hogy megvárjuk a reggelt itt, bujkálunk az őrjáratok elől és úgy megússzuk a büntetést. Persze nem az életét, mert olyan fáradtak leszünk, hogy fel kell locsolni minket majd egy ébresztőbűbájjal, már ha létezik olyan. Viszont valami felpörgető ital, igazán jó lenne, hogy legalább az órákon ne vegyék észre az utolsó padban a szuszogásomat. Utána a következő nap órák utáni idején úgyis a gólyalakban fogok szundizni... ahogy ismerem magam másnap reggelig. Na, de ez még soká lesz, szóval nézzük a játékot!
- Hú, hát akkor a lány vagy, az tuti igaz. A csillagjegyed nem tudom, de mivel nagyon nézted a képeket, szereted a művészeteket. Tehát a csillagjegyed nem szűz. Na, jó vagyok, vagy jó vagyok? - karba font kezekkel várom az ítéletet, miközben az én kérdéseimet próbálom összevakarni. Gyorsan meg is találom, szóval Lédát nehézségek elé állítom!
- Nézzük csak. Kergettem egy kakaóscsigát a folyosón, megcsókoltam egy lányt az erkélyen és van egy cukimuki tündéri Cruppom, Marci névvel - nos, ebből kettő tényleg igaz, szóval nem lesz egyszerű dolga, hogy megtalálja a hamist. Addig is felállok és körbejárkálok még.
- Amúgy milyen a sárgáknál? - kérdezem, hiszen még csak a saját körletemet láttam, és elvileg ez így is marad, mindig. Roppantul érdekelnek a többi háznál milyen közösségi helyek vannak.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. május 13. 14:41 Ugrás a poszthoz

Nóri
Egy szabad napon, estefelé

Jó itt lenni, ezt nem lehet kevesebbszer kihangsúlyozni. Nem mintha nem szeretném a szüleimet, de azért nem bánom, hogy nincsenek itt. Igaz, hogy hiányoznak, de legalább nem szólnak rám folyton: "Mi ez a disznóól, Bence pakolj össze! Vidd ki a szemetet! Vidd el a játszótérre a húgodat! Ma színházba megyünk te vigyázol a testvéredre." stb. Na, meg a húgocskám sem ostromol különféle fantasztikus babás játékokkal, ahol, ha nem ő győz, akkor megy a hiszti. Persze, ha veszekedés van, én kapok ki jobban, hiszen "te vagy a nagyobb, lehetne már annyi eszed", kinek hiányzik ez? Oké, a kis turcsi orrú hisztérikát amúgy imádom, de így tökéletes most.  A nyári szünetben látom majd őket eleget, addig pedig itt ez az egész nagy kastély, a falu és a diákok. Mind-mind rengeteg felfedezni valót ad, most például ez a tó és a környéke. Ha pedig nem lenne minden hirtelen tökéletes, egy ismerős hang lágyan pengeti meg a hallójáratom húrjait. Egy kicsit elpirulok, ahogy felé fordulok és automatikusan elmosolyodok.
- Szia Nóri! Ugye nem vagyok bajban? - prefektus ám, és úgy látom, hogy Fancsin kívül eléggé betartják az erre vonatkozó szabályokat. Elvileg minden oké, de nem ismerem töviről-hegyire a házirendet. - Amúgy nem is, meg igen - válaszolok titokzatosan. A múltkorin bulin, egészen közel kerültem hozzá, még zavarba is jöttem, de csak mosolyogtunk végül egymásra, meg jól éreztük magunkat. Ő már negyedikes, és túl szép ahhoz, hogy egy elsős fiú reménykedni tudjon. Azonban én más vagyok, engem nem riaszt el a statisztika. Az is csak azért van, hogy megdőljön, nem? Amúgy meg nagyon kedves lány, miért ne akarnék a barátja lenni, mármint izé... már a  gondolataim is elpirulnak, mert biztos mindenki félreérti ezt a szót. Szerintem én nem vagyok érett még egy kapcsolatba, de ugye a statisztika...
- Felfedezem a környéket, ha már erre jártam, mert azért sok mindent nem ismerek még. Csak néhány csinos lányt, meg pár titkosabb folyosót - vigyorgok rá, majd elkapom a fejem, így is elég furán hathatnak a szavaim.
- Amúgy, ha nem mondtam volna, egészen jól táncolsz és köszi a múltkorit. Remélem lesz még ilyen, ha jössz, ki nem hagyom - jaj, elég béna szövegeim vannak, de hát ennyire telik tőlem. A lényeg, hogy most még szebb lett a környék, a pirosak prefektusa megszépíti azt a jelenlétével.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. május 22. 10:00 Ugrás a poszthoz

Nóri
Egy szabad napon, estefelé

Hú, hát Nóri nem semmi csaj, és olyan aranyosan mosolyog, hogy... nanana, miket is beszélek? Hallottam már ilyenről, de hát a kék szemeim úgy szikráznak, mint a gyémánt, ami nem is kék, de ezzel senki se törődjön. Persze visszakérdez és persze rögtön veszélyes vizekre evezhetek.
- Dehogy is! Nem ismerem az összes szabályt még, szóval, te prefi vagy, nekem meg néha vaj van a fülem mögött - vonok vállat könnyedebben, mint gondolnám. - Amúgy meg dehogy baj, ha megjelensz, többet is megjelenhetnél - vigyorodom el, meg pirulok egy keveset. Lám-lám nem is olyan könnyű dolog ez a forró kása kerülgetése, még nekem sem, pedig én nem vagyok egy elveszett kölyök. Jó, ő meg már kész nő, és van vagy két év előnye, hiszen már negyedikes. Hmm, egészen érdekes, hogy milyen adatokat tudok róla...
- Hát izé! - lepődök meg nagyon, kissé számon kérő volt a kérdés, de amúgy jól esik. - Csak egyszer voltam egy lánnyal titkos folyosón, az is véletlen volt és amúgy sem csináltunk semmit. De amúgy jó fej lány, úgy tűnik, ide csak csinos és szép lányok járnak, persze az Eridonosok a legszebbek - próbálom menteni a menthetőt, ha van egyáltalán mit. Magyarázkodom, mintha szükség lenne rá, pedig nem is kéne, de hát Nóri olyan cuki, hogy nem akarom, hogy rosszat gondoljon rólam. Sőt, csak jót. Bár az sem lenne túl optimális, nem vagyok én olyan jó, vagy de? Gyorsan el is terelem a témát inkább a táncunkra, ami szokás szerint hasonló, mint az előző, tehát saját magammal szúrok ki.
- Szuper, mindenképpen elmegyek. Ha nem lesz valami randim titkos folyosókon - kacsintok rá, amit simán félreérthet, pedig valójában csak hülyéskedni akartam a szavain. Ami azt illeti akár találkoznék is vele titkos folyosón, csak hát ki tudja, ő mit gondol. Ekkor néz a szemeim közé, és megnyalja az ajkát, te jó ég! Nem vagyok én felkészülve ilyenre!
- Igen kérek és sütit is - mosolyodom el, de ekkor elfordul és előveszi a sütit is. Bence, te nem vagy normális!
- Úgysem ettem még itteni sütit, csak a büfében. Ott meg kergettem a kakaós csigát - vigyorgok, majd közelebb csusszanok hozzá. - De ha keveset vettél, nem kérek, nem akarom elzabálni előled. Eléggé tudok enni, ez az egyik nagy erényem - nevetgélek. - Amúgy megtaníthatnál valami szuper varázsigére, amit még nem tanulok. Te jó tanár vagy, táncolni is tőled tanultam - nézem a szemeit és nagyon úgy néz ki, hogy kezdek beleesni, kivéve, ha már megtörtént.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. május 25. 20:50 Ugrás a poszthozSenki, egyszerűen senkit sem találtam. Molka szerintem beteg, hetek óta nem láttam. Falkomnak valami dolga akadt, Hédit, Dinát és Sárát sem láttam sehol. Szerintem lemaradtam valami Bagolyköves rendezvényről. Pedig egy jó kis csokibékát most úgy befalnék. A vész-vész-vésztartalékom is kifogyott már, feltúrtam az összes cuccom. Kár volt, mert így csak rendetlenséget hagytam magam után, ahogy bevágtam mindent a ládámba vissza. Remélem a tinta nem folyt ki... biztos nem. Hát nincs más hátra, mint előre, elindulok a konyha felé. Úgy hallottam, hogyha sikerül átcsusszanni az őrségen (tanárok+prefik), akkor a manók boldogan adnak valami kaját. Persze ezt egy Rellonos mondta, lehet, hogy nem kéne mindent készpénznek vennem, amit a zöldtalárosok mondanak. Legalább az útvonallal tisztában vagyok, mert már jártam arra többször is, egyszer követtem két manót. Vagy nem akartak észrevenni, vagy igazi "niddzsa" vagyok, ez ilyen mugli valami. Úgy néz ki, hogy Nóriék most máshol posztolnak, pedig ő biztos tudna segíteni is, és talán meg se büntetne. Pár perc telik el, már nagyot sóhajtva álldogálok itt a konyha előtt. Még pár lélegzetvétel és berontok, majd meg is torpanok. Egy aprót meglepődve/megrémülve fordul felém egy elsős leányzó, akit tudom, hogy nem Eridonos, mert akkor már ismernék. Szinte az összes elsős Eridonost ismerem már, szóval... Ő nem az, ha minden igaz Navinés, a nevére már nem emlékszem, de járunk közös órára. Mivel meglepődött, talán ő is tilosban jár. Habár az ide vonatkozó szabályokat nem  ismerem... a konyha tiltott terület lenne? Mindenesetre egy manó toppan elém, mielőtt köszönnék a csajszinak.
- Lóránt úrfi, de jó, hogy itt van. Kíván egy forró csokit, meg némi sütit? - csillognak a szemei, ahogy mondja. Máris elvigyorodom és finoman meghajolok.
- Kedves manó úr, mi a  neve?
- Hívjon csak ahogy akar úrfi. De ha nagyon kíváncsi, Győző vagyok, a jól főző - felkuncogok a nevén, és ő is velem, mintha valami tréfa lenne.
- Akkor kérem ezeket, amit mondtál, és a hölgyet is illene megkérdeznünk, nemde? - kérdezem, mire ő nagyon elszomorodik.
- Jaj, mit tettem - és már rohan is a lányhoz. Körbeugrálja, majd meghajol, és szégyenkezve kérdezi a lányt is.
- Mit hozhatok önnek Rashel kisasszony - no,m akkor a vezetéknévcserét elintézte a manó, szóval én is közelebb orientálódok a pároshoz.
- Szia, Bence vagyok, leülünk? - kérdezem, miután megegyezett valamiben a manóval. Nagyon kíváncsivagyok, hogy milyen lesz a forró csoki... de mikor hozza már? Addig pedig szemrevételezem az uzsitársnőmet
Utoljára módosította:North West, 2018. augusztus 23. 20:58
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. május 25. 21:24 Ugrás a poszthoz


Azonnal elmosolyodom, ahogy kiejti a nevét. - Szóval még csak véletlenül sem Kaja, igaz? - szerintem körbeértek a fejemen az ajkaim, ahogy szépen lassan elmondom, hogy inkább én hogy hívnám. Annyira igyekezett pedig, de ezt a ziccert nem lehetett kihagyni. Apropó, mi az a a ziccer?
- Csak viccelek ám... és köszönöm Győző! - villámsebességgel érkezik a manó, a forró csoki ott gőzölög, illatozik, betelíti az összes pólusomat. Szerintem még a fülem is forró csoki illatú lesz, szívom be, mint egy izé... szivattyú, asszem. Közben én azért leülök, persze előtte elveszem az italt.
- Szóval Kaia, mi szél hozott a konyhába? - érdeklődöm, és próbálom helyesen kiejteni a nevét közben. Aztán kortyolok a forró italból. Igaz, éget, de annyira finom, hogy félő, szétégetem szándékosan a torkom és a nyelvem. - Hú, ez igazán finom! - kiáltok a közben elloholó manó után, aki kisvártatva egy nagy tál vegyes sütivel érkezik.
- Örülök, ha ízlik úrfi. Önnek is, kisasszony? - teliszájas vigyorral próbálja a bókokat kihúzni Kaiából, és ez nagyon tetszik. Azonnal lenyúlok egy pár sütit, de mintha kifogyhatatlan lenne, majdnem oldalra kell hajolnom, hogy a halomtól lássam Kaiát. A süti is nagyon finom, ha egyedül lennék, biztos kioldanám a gatyám, hogy több kaja férjen a gyomromba, és elterülhessek.
Utoljára módosította:North West, 2018. augusztus 23. 20:58
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. május 26. 17:55 Ugrás a poszthoz


Nos, a nagy csel nem sikerült, tehát elvileg én nyertem, ha jól meggondolom, Hiszen az volt a megegyezés, hogy ha befesti a haját, akkor belépek a csapatba. Nos, ahogy azt vártam Várffy prof simán kivédte - habár leesett az állam, én is alig hallottam Dina mellől - a bűbájt. Az viszont meglep - a dorgálás után -, hogy a prof megengedi a háztársamnak, hogy végrehajtsa  a bűbájt és nem fog védekezni. De akkor meg vesztek. Amúgy meg teljesen elmebajos, hogy örül, hogy megteheti. Oké, bátor, de érzek én itt valamit, amit ő még nem. Meg lesz ennek a böjtje.
Be kéne avatkoznom, de végül mégsem teszem, mert a prof megengedte és... mégiscsak egy háztársam.
- Ez igen - bököm ki, amikor elvarázsolja Dina. Mindent jól csinált szerintem, a végeredményt pedig ki kell várnom. A pofám leszakad, tényleg, hogy a prof megengedte, még a végén irigy leszek!
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. május 27. 18:15 Ugrás a poszthoz


- Én még mindig éhes vagyok - gondolkodom el, hiába itt ez a sok finomság. Valahogy úgy érzem minden kaját meg kéne most azonnal ennem, ami van. Talán beteg lennék?
- És hova igyekeztél, ha eltévedtél? - faggatom kicsit, miközben a manó meghozza sütiket is, amit mint kiderül, Kaia nem csíp. Jaj, az egészséges életmód az emberek agyára megy.
- Te mugliszületésű, vagy félvér vagy? - csakis tőlük hallottam még erről, hiszen szerintem mindenre van varázslat. Majd ha elhízok, elmegyek az ispotályba és kérek egy fogyasztós bájitalt. Így kell ezt kérem szépen! Győző viszont nagyon szemfüles, hoz egy kis gyümölcsöt és láss csodát Kaia meg is köszöni neki. Na, akkor senki sem marad éhen!
- Nem tudok amellett elmenni, hogy milyen  barna vagy. Melyik vidékről jöttél? - kérdezem és újabb falattól szabadítom meg a tálat. Kinyúlok, mint egy béka és közben halk pusmogás üti meg a fülemet. Valamin nagyon vitatkoznak a manók. Jó lenne, ha nem rontanák el ezt a délutánt veszekedéssel. gondolom az lehet a nagy kérdés, hogy egy vagy két csepp ketchupot tegyenek rá valamire, vagy valami hasonló fontos dolog.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. június 4. 15:05 Ugrás a poszthoz

Nóri
Egy szabad napon, estefelé

A helyzet fokozódik, mintha melegebb is lenne hirtelen. De ez a varázsvilágban szerintem nem meglepő, itt bármi előfordulhat. Egy rosszul elhelyezett bűbáj, és befagy a tó, aztán pedig csillámporrá válik és ki tudja még mi lehet. De azt hiszem, hogy most inkább Nóri közelsége az, ami bizonytalanná tesz, emiatt kezdek furcsán viselkedni. Még szerencse, hogy ott a beszéd, ami enyhíti a körülményeket, és a világ a kettőnk felé való szűküléséből kicsit felhagy, amikor kinyitjuk a szánkat és egy-egy pillanatra megtörjük ezt a furcsa varázst.
- Nem vagyok én még arra kész, hogy randizgassak. Még csak 15 vagyok, kinéznének a többiek - heherészek, pedig miért ne randizgathatnék. Annyi sok szép lány van, mint például ez a szép szemű itt, aki sütivel akar lekenyerezni. Jó, nem is, és a süti sem kenyér, haha.
- Meglepne, ha nem így lenne. Pedig egyszer lehetne már valami rossz is, mindig minden jó. Hogy képesek nem hibázni? - persze, ha én készítek valamit, az eléggé kétesélyes, míg a boltokban, nagyon finomakat csinálnak. Tuti van rá valami "finomító-varázs", ami még a rosszból is jót, vagy várat csinál... Hiába nem akarom elenni az adagját, azt mondja, hogy van neki négy. Hát nem tudom, ha nem éhes, nyugodtan megkínálhat végül is, hiszen a négy az még csak nem is öt. Még a végén kevesellni fogom a kóstolót. Viszont úgy látszik, hogy a sütin kívül még felajánl - nagyon trükkösen - egy kis desszertet, de előbb válaszolnom kell az általam felvetett téma helyeslésére.
- Szerintem is remek ötlet.. amúgy is én mondtam - egy kis kulturált egoizmusnak mindig bele kell férnie a mondandóba, ezt mindenki jegyezze meg jól. Nem mintha lenne itt bárki, a ki a gondolataimat olvasná - a reménykedés, az mindig ment -, szóval nem tudom kinek üzengetek. Az erkélyjelenetem után most viszont végre olyan is akarja a csókomat, aki tud róla, szóval a felajánlott desszertet ezennel el is fogyasztom. Az ajkaim lágyan tapadnak a piros ajkakra, ma én vagyok a kék mágnese. Nem vagyok ő, akit annak hívnak a háta mögött, úgyhogy improvizálok és közben a hajába túrok. A rekordom sem 15 perc, mert nincs is, szóval a mostani lehet az alapidő. Ha nem húzódik el folytatom és lehunyt szemekkel mosolygok. Ez csók közben biztos furán nézhet ki, de nem bánom, közelebb húzódok szépséges Nórihoz, ha még nem hagyott ott.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. június 4. 15:46 Ugrás a poszthoz


- A konyhában? - pillantok rá értetlenül. Na, mindegy, biztos titkai vannak, amit nem szeretne felfedni, de azért ezt az érzést igyekszem megerősíteni benne.
- Amúgy nem vagyok prefi, nem kell félned tőlem. Azt hiszem nem is leszek, az ő filozófiájuk kevésbe találkozik az enyémmel, útjaink általában ha találkoznának, gyorsan elkanyarodnak - nevetgélek és élvezem ezt a sok kaját, meg Győzőt, a "kiszolgálőt". Hát, ez nem jött össze, de egy próbát megért.
- Szóval ilyen kis világjáró vagy. A félvérség pedig csak egy adat, még simán lehetsz bárkinél jobb - vonok vállat, majd újabb süteményt zabbantok be nagy hirtelen. Csak az íze miatt, meg, hogy Kaia nehogy véletlenül mégiscsak megéhezzen. Nem vagyok én irigy, csak ami az enyém, az az enyém, hehehe.
- Én az, de az is csak egy adat. És amúgy is tudom, hogy vörös a vérem, különben már rég gazdagok lennénk. De így nem... viszont jól megvagyunk - kacsintok, és ekkor kezdődik a csetepaté. A manók összevesznek valamin, nem értem, hogy min, mert a gyűrű nem fordítja a nyelvüket, amit mindannyian kaptunk. Aztán elreppen valami mellettem, majd a falon landol, pont Kaia mellett. A ruháját belepi valami barna lötyi, én pedig felugrok és megpróbálom a tüzelési zóna alá húzni, azaz, az asztal alá. Megbillenek, és ha nem kapaszkodik meg, pont rám esik, és ez a legkisebb baj. Ugyanis jönnek mindenféle bombák: sütik, kanalak, torták és heves vitatkozások. Igaz az utóbbiak "nem sebeznek".
- Mi lesz most? Támadjunk vissza? - kérdezem Kaia-t.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. június 13. 11:35 Ugrás a poszthoz

Nóri
Egy szabad napon, estefelé

Nincs mit tenni, desszertet kell enni. Nóri szemeiben a tenger kékje jelenik meg, én pedig egy kis kopott ladikként egyre beljebb hajózok benne, míg végül teljesen el nem veszem. A szemeim lecsukódnak az éj sötétjét, kellemes íz, puha érintés sejteti fel az ajkaimon, ahogy összeforrunk. A csókba belefelejtkezem, a kezem magától indul meg, hogy a hajába túrjon, én csak kellemes elszenvedője vagyok az egésznek. Egészen más aspektusba kerülnek a csókok, amiket kaptam eddig, tudok rangsorolni és át tudom látni, hogy mi miért van. Én kis naiv. Végül minden jónak meg kell szakadnia egyszer, kellemes simogatással és mosollyal érkezik Nóri szív alakú arca, ahogy kinyitom a szemeimet.
- Dehogynem - vágom rá, és máris folytatjuk, amit az előbb befejeztünk. Csókok és csókobbak jönnek egymás után, és magamhoz ölelem őt. Jól esik a közelsége, meg minden, olyan jól, hogy már majdnem(!) kényelmetlen érzés. Jelenleg ugyanis azt sem tudom, hogy hol vagyok és miért vagyok hol, csak azt, hogy kivel és milyen jó. Bármikor gyakorolnék ilyenek még, most így érzem, főleg vele.
- Adsz sütit is akkor? - vigyorgok, majd elengedem, hogy tudjon adni. Nem is tudom, hogy mit gondoljak, vagy mondjak, ezernyi gondolat kalandozik a fejemben.
- Szóval akkor most lesz rólunk cikk? - nevetgélek, és ha kapok sütit, akkor megeszem. Nem igazán vagyok most a komfortzónában, de nem is lenne száz ló se, aki el tudna húzni mellőle. Ez a szerelem?
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. november 5. 12:05 Ugrás a poszthoz

Dinamit

Egyszer fogadtam és vesztettem. Nem meglepő, inkább az, hogy tényleg megpróbálta Dina átfesteni Várffy prof haját. De azóta mennyi minden történt! El kellett hagynom az iskolát, és csak a vizsgákra zuhantam be, de Nóri... hát ő mindenből kimaradt szegény, azóta is próbálom kerülni, mert azért én normális ember révén szégyellem magam, hogy nem mondtam semmit. Persze, ha bátor lennék, akkor talán elmondhatnám neki, hogy mi történt, de úgy látszik, még nem vagyok elég Eridonos... legalábbis egyben. Szóval a fogadást Dina nem felejtette el behajtani és a Titkos könyvtárba invitált. Azt mondta hozzak túracuccot, tehát egy jó kis cipőbe, meg egy viszonylag normális hátizsákméretbe érkeztem. Mármint nem benne, na.
- Hát nem igazán, egyszer már megjártam itt - fintorgok egyet, és várom, hogy a vörös hajú Gyöngy véremet vegye ezzel a klasszik utazással. Mert amennyire ismerem, nem egy tengerparti fetrengésre invitál, Kuba fehérhomokos partjára Che Guevara idejébe.
- Ó mese? Hát, valami nem túl izgibe. Én csak mindegyikben a túli részt ismerem, az Üveghegyen is túl. De talán a Hamupipőke királyfi? Abban van üveghegy, az egy mugli mese - nagyon imádtam ezeket nézni gyerekkoromban, de az Üveghegyre sok kedvem nincs felmászni, mert valószínű Dina nem lebontani szeretné.
- Amúgy mit akarsz ott? Nézegetni magad? - ennyit a lányokhoz való ismereteimből. biztos tud valamit arról a helyről, amit én nem.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. november 5. 15:55 Ugrás a poszthoz

Dinamit

- Igen, itt elvileg meg van az a mesekönyv. Magyar népmesékben van - bólintok, majd elindulok megkeresni a könyvet. Végül, mivel olyan rengeteg van, próbálom előbb a mugli részt, majd a meséket keresni, azon belül is a magyarokat.
- Jankó? Hát jó. Oké főnök, túrázunk - vonok vállat egy félvigyorral és tovább szűkítem a kört, végül megtalálom a könyvet. Átnézem a tartalomjegyzéket, és a szerencse a mai napon rám pillant, ugyanis benne van a mese.
- Jól van, na. Amúgy tényleg okos vagyok. Megvan! - mutatom büszkén, és átadom Dinának a könyvet. - Most már csak rá kell gondolnod és meg kell fognod a gömböt, meg engem - vigyorgok és rámutatok a varázsos gömbbe. Örülök neki, hogy nem úgy vágok bele, mint Molkával, aki csak véletlenül tapintotta meg a varázseszközt. Most már fel vagyok készülve a meglepetésekre is, bármi várhat minket. Abban azért reménykedem, hogy nem kell úszni, mert fulladásos élményben már elég részem volt.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. november 27. 08:25 Ugrás a poszthozNagyon koncentráltam arra, hogy jó helyre érkezzünk, még akkor is, ha ennek semmi értelme nem volt, mert nem az én gondolataim irányította a gömböt.
- Nem kell bizonyítani ezt. Minek, bárki tudja - röhögcsélek, miközben elragad minket a varázslat és megérkezünk a... mesevilágba. Hogy melyikbe fogalmam sincsen, csak azt, hogy ott állok egy vörös hajú szolgálólány mögött, és valaki kihirdeti, hogy a lábbeli tulajdonosát keresik. ~Talán a Hamupipőke?~ Ezt az egy mesét ismerem, amiben lábpróba van, de előbb meg kéne találnom Dinát.
- A teremburáját kiskisasszony, hova az ördögbe érkeztünk? Maga egy Dina névre hallgató parasztjány lenne? - kérdezem, és rögtön ki is tör belőlem a röhögés. Ugyanis nem így akartam elmondani, de a szavak így hagyták el az ajkaimat a gondolatok megformálása után.
- Nemsokára a latrinába ürítek, ha ez a feltevés így marad - mondom, de aztán abbahagyom a beszédet, mert görcsöl már a röhögéstől a beszédem miatt, és inkább a falhoz dőlök. De nem sokáig, mert nem akar abbamaradni, így már a földön fetrengve folytatom az egészet, csak ne haljak bele ebbe az egész Üveg-hegy túrába.
Utoljára módosította:Lóránt Bence, 2019. január 5. 14:41
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. november 28. 11:09 Ugrás a poszthoz

Sára

Saccer küldött nekem egy baglyot még reptan órán, hogy ki kéne ugranunk a faluba, a karácsonyi vásárba. Mivel nem kérdezte igazán, hanem kijelentette, visszaírtam neki, hogy "miért ne?" A válasz egy időpontot tartalmazott mindössze, és persze a klubhelyiségből való kiindulási pontot. Rég beszéltem vele, és a csokibékákat még nem felejtettem el neki. Adott párat, mielőtt eltűnt, igaz, nem sokkal később én is. De mivel kezdeti kapcsolatunk jól kezdődött és akartam egy rohadt nagyot enni a friss és ilyenkor jó áru kajákból, minden meg volt hozzá, hogy ne utasítsam vissza a kérését. Kicsit késtem - tényleg kábé két perc volt, na! - ő pedig már ott várakozott. Fura, mert nem szoktam késni, de egy kicsit most elpepecseltem.
- Indulásra készen állok, kapitány! - vigyorgok, majd elindulunk. A kabátom ugyan nem tűnik melegnek, de van rajta némi mágia, így nem fogok szétfagyni. A probléma ott volt, hogy nem találtam meg a télit, így maradt a megbűvölt bőrkabát.
- Ö, hát elég nagy. Szerintem nem nagyobb, de lehet, hogy érdekesebb. Legalábbis, amit a csajok szoktak áradozni róla a klubhelyiségben, miközben én aludnék - vonok vállat a szokásos vigyorommal, amúgy meg furdal a kíváncsiság, hogy hol a fenében volt. Ráadásul tényleg idén érkezett vissza, így kihagyta a vizsgákat is, szét fogja unatkozni idén a fejét.
- De, van. Még én sem léptem be, lehetnénk nagyszerű páros, hehe - azóta sem mertem belépni, ráadásul nem tudom, hogy hányadán állnak a csapatok sem. Érdeklődésemre egyelőre csak elhajtottak, hogy nézzem a faliújságot, oda minden ki van írva.
- Sok csinos lány? Hozzád képest milyenek? Van ami alá nem adok - nyújtom ki a nyelvem, mégis egy bók volt, ami ártatlan félig-meddig. - Hát nem vagyok valami kreatív ilyen ünnepségek terén. Vagy takarító kell? - nevetek fel, miközben már a falu széléig röpít minket a ... lábunk.
- Aha, ott lesz szerintem is - szóval gőzöm sincs, de elindulok Saccerrel arra felé. Úgy csap arcon a karácsonyi falu, ahogy nem számít rá az ember. Hirtelen nagy lesz az alapzaj - valami bűbáj lehet, hogy a mellette lakókat ne zavarja - és nagy a nyüzsgés is. Elképedek rendesen, a finom illatok be levegő beszívás nélkül is besurrannak a két orrlyukamon, hogy zombiként induljak el irányukba.
- Amúgy merre jártál? A tanár urat nem mertem erről kérdezgetni, illetve nem zavarnám a fontos teendőiben - igen Várffy prof azért még mindig etalon, szóval a tiszteletet fontos megadni.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. november 28. 15:52 Ugrás a poszthoz

Sára

Tisztelgek, miután megtudom, hogy nem kell WC-t pucolnom. Főleg azért, mert a takarító mágiák nem éppen az erősségeim, kézzel meg olyan muglis. Ezt az élvezetet meghagynám nekik, vagy a manóknak.
- Ö, nem. Meg van bűvölve - adom meg gyorsan a választ, a másik kérdésére - amit kicsit félreértett - pedig rögtön folytatom is az értekezésem.
- Csak néha beszundítok a hatalmas fotelben, van ágyam is. csak olyankor felvernek a háztársak - kuncogok, mert tényleg imádok abba a nagy fotelbe elfeküdni. Igaz, ez legtöbbször valami könyv olvasása közben sikerül, valahogy délutánra már lemerül az akksim és muszáj egy kicsit tölteni a fotelpowerbankból.
- Hú tényleg a prof tanítana egy-két trükköt? - tágra nyílik a szemem és a szám, az nagyon menő dolog lenne. Főleg, ha sikerülne megcsinálni meccsen, és mondjuk utána kikacsintanék a profra. Értitek, flash.
- De, Bogna nagyon is az, Cath is... amúgy észrevetted, hogy másodéves vagyok? Tök jó, hogy ott vannak a jó csajok, de... na. Nem hiszem, hogy a bámulásukon kívül sokáig maradnék életben, ha úgy adódna - nevetek fel, mert abszurd, hogy az ilyen csajok egyáltalán rám nézzenek. Oké, Nóri kivétel volt, de az ő nézése is egészen átváltozott mostanában. Mondhatjuk, hogy nem igazán tetszik az új perspektíva. - Bolond vagy te, nem nagy szám. Egyik legcsinibb vagy, akit ismerek, szóval hagyd a hülye dumát, fogadd el, hogy te is jó csaj vagy - küldök neki egy nyelvöltést, ütéstávolságon kívül. Elterelésként rákérdezek arra, hogy hova tűnt el, és újabb, több információkkal gazdagodtam hirtelen. Lovagol és balesete volt. Egyiket sem tudtam eddig...
- Még jó, hogy csak a lábad tört el. De most elég jól vonszolod már a virgácsaid, szóval használt a gyógymód. Járjál úszni, ott csak fulladásveszély van - röhögök, és közben beérünk a vásárra. Itt aztán gyorsan elveszi az eszemet a szagorgia. Persze, hogy visszakérdez közbe, és persze, hogy halálra pirulok, mikor olyat tud mondani, amire nem számítok és egyébként sem igen tudhatná senki.
- A, nem igaz, hogy te is tudod... Meg ennyi erővel Nóri is eltüntethetett volna, amikor ott hagytam faképnél... Hát ez ciki, pedig nem vagyok egy nagy Casanova. Nagy? Hagyjuk - vonok vállat végül, amikor már elfogadom, hogy az iskolában nincs olyan, hogy valamit nem tudnak meg. El kell fogadni, hogy tegyél jót, vagy rosszat, a futótűz lassú gyertyafény a pletykatengerhez képest.
- Odanézz, kaja! Kérsz? - elindulok lelkesen az egyik árus felé. - Aguránhús! Olyan régen ettem és most kaptam zsebpénzt, kérsz? - csillannak fel a szemeim, miközben azon gondolkodom, ha még egyszer megkérdezem, hogy kér-e, fejbe vág. Az tuti, hogy egy adagot veszek, mert imádom!
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Büntetőmunka
Írta: 2018. november 29. 22:37
Ugrás a poszthoz

Mindenki ebédel, szerintem ez a legjobb időpont, hogy büntetőmunkát végezzek el. Büntetés lesz mindenkinek, hiszen biztosan nem rám lesznek kíváncsiak, de hát ez volt Nóri kérése, hogy kaja közben mondja el, amit kívánt, hogy elmondjak. kisétálok a tanári asztalok és a négy ház asztalai közé, és egy rúnázott mikrofonba kezdek beszélni, ami felerősíti a hangomat:

Lóránt Bence - Miért kell betartani a szabályokat?! Donászi Magda verse.

Tanárok, diákok, egyebek,
Hallgassátok meg eme versemet.
Intő példa legyen előttetek,
Hogy bosszúból büntetni nem érdemes.


Nos, igen, azt nem kérte a szépszemű, hogy milyen formában és mit mondjak, szóval, nagy levegő után folytatom, ha közben nem átkoznak le.

El kell mondanom nektek,
hogy szabályt szegni nem jó,
hiszen utána nem jön más,
csak a büntetőmeló.

Az pedig macerás, ciki,
Például ha ki kell állni ide ki,
Pedig sokkal jobb lenne enni,
Mint ilyen verset kieszelni.

Tehát, ha nem akartok égni,
Vagy számít a házpont mégis,
Figyeljetek az órára,
Vagy bújjatok el, és ne kössétek ezt a prefektusok orrára.

Ja, és miért nem érdemes bosszúból büntetni?
Nem lesz nagy elégtétel, mit kaphatsz,
Csak rossz szájízt, és rövid elégedettséget,
Amit később csak megbánhatsz.

Már, ha olyan vagy mint ő,
Kinek mosolya szédítő,
Szemei gyöngyként ragyognak,
De ha lecsap, a lelkedbe kő potyoghat.


Mivel az utolsó sor már nem sikerült túl jól, csak vállat vonok és meghajolok. Aztán el is indulok kifelé, majd megeszek valami szendvicset, amit a reggeliből loptam el, mert tudtam, hogy ma az ebédet nem itt fogyasztom majd el. Kilépve azért vigyorgok, hiszen a házam nem veszít majd pontot, és majszolni kezdem a sonkás sajtos szendvicset.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. december 5. 20:57 Ugrás a poszthoz

Leszter

- Haaaj, ne. Előbb azokat az üvegcséket kell megtisztítani, hogy majd a gyökereket belé tegyük - feddi meg a gólyát, akit mellé osztottak büntetőmunkára. Semmi baja a lánnyal, csak hát ismeri a professzort és nem akar még egyszer dolgozni.
- Az a baj, hogy - itt lehalkítja a hangját, még körbe is pillant, mielőtt folytatná - Felagund nagyon szigorú, így ha nem lesz jó, kezdhetjük elölről. Érted? Elölről - olyan rossz szájízzel mondja, hogy biztos benne, hogy a lányka nem sértődik meg miatta. Nem is szemétkedésnek szánta, csak ez az igazság, és ez egy olyan igazság, amit érdemes már elsőben elsajátítani. Egyáltalán hogy élte meg ezt a kort az öreg?
- Amúgy hogy tetszik a suli? Olyan, mint elképzelted? - fogja meg a majomgyökeret, és szépen sorba rendezi magassági sorrendben, mert így a helyes tárolása. Mivel ez egy elég hosszú folyamat a majomgyökerek számossága  miatt, így ő ezzel foglalkozik, amióta itt vannak. Csak közben figyel a lánykára, hogy hogyan sikerül neki a feladata.
- Sajnos mágiát nem használhatunk, azt Felagund azonnal kiszúrná. Tudom, nem kérdezted, csak gondoltam megtanítalak egy két dologra. Amúgy miért kaptál büntetést? - érdeklődöm, hátha valami újat mond. Mindig van valaki, aki nagyon kreatív büntetett hajt végre, mint például Dina, aki Várffy prof haját próbálta átfesteni. Mondjuk azt még most is merésznek és menőnek gondolom, de jobb ha nem tud róla, mert még a fejébe száll a dicsőség.
Lóránt Bence
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Legilimentor, Elsős mestertanonc


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 516
Összes hsz: 1718
Írta: 2018. december 6. 07:49 Ugrás a poszthoz

Leszter

Gúnyolódik. Oké, Rellonos, elsős, nincs még tapasztalata. Abban viszont van, hogy én nem veszem fel, csak egy vállvonással tudom lereagálni a cikizését.
- Ha Felagundról van szó, teszek kivételt. De ha gondolod, még lejárhatunk pár hétig ugyanezt csinálni, ahelyett, hogy valamit meginnánk valahol, vagy tök mást csinálnánk - válaszolok vissza tanító jelleggel, hiszen én milyen rendes vagyok már néha. Amúgy meg tényleg nincs kedvem többször is megcsinálni ezt, évente egynél többször. Az öregnél könnyű kihúzni a gyufát.
- Így már fantasztikus, igazi őstehetség vagy - mosolyodok el végül, mert azért ez már irónia volt inkább, mint gúnyolódás. Azt jobban bírom. - Ó, Várffy seprűjére, ne már! - hagyom abba a ténykedésem, amikor eltöri az egyiket. - Bár így könnyebb megtisztítani belülről, nem? - horkantok egyet, majd előhúzom a pálcámat. - Reparo - bökök rá, majd a kis üvegcse darabjai mozaikként elkezdenek egymáshoz kapcsolódni és végül visszakapjuk azt, ami eredetileg volt. - Azért örülök, hogy a leheleteden kívül nem volt benne más - veszem fel az immár újnak tűnő üvegcsét és nyomom a kezébe Eszternek.
- Milyennek képzelted el? Vagy mi nem tetszik inkább, ha jól sejtem ez van a dolog mögött - emelem rá a tekintetem, miközben tovább rendezem a majomgyökereket. Én nem képzeltem semmilyennek, csak varázslatosnak, annak meg az, tele meglepetéssel.
- Ó, szóval nem hagytad magad. Majd fogod - vigyorgok rá, nos mindenki kipróbálja ezeket kis-, vagy nagymértékben, aztán belövi, hogy meddig tanárnál meddig mehet el.
- Ó, tudom én azt, hogy sokkal rosszabbak is vannak nálam, de nem csak a Rellonban. Örülök, hogy nem tűnök annak, végül is nem is vagyok az, igaz! Ha te mondod - nevetgélek, de aztán válaszolok a kérdésére is. - Semmi különös, az egyik felsőbb éves az én szendvicsemre pályázott, én meg menekülés közben ráborítottam Felagundra néhány virágot pár célt tévesztett varázslattal - vonok vállat. Pont akkor kellett arra mennie, nem volt szerencsém. Persze a felsős srác elhúzott a fenébe, és megúszta. Közben elvégzem a rendbetételt és a nagy üvegbe beleteszem az összes gyökeret, amik elrendezik magukat. Mindig bámulom a különleges növényeket, ahogy tudják, mit kell csinálni. Nem úgy, mint a diákok.
- Segítsek, vagy csinálhatom a többit? Azért jó lenne, ha még ma végeznénk, mert még rohadt sok van hátra - fújok egyet, és nézek a poros szekrényre. Én nem tudom, hogyan porosodik be hetente így, de tuti az öreg csinálja, hogy tudjon adni büntetőmunkát.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Lóránt Bence összes RPG hozzászólása (213 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 » Fel