34. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Lóránt Bence összes hozzászólása (449 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 5 ... 13 14 [15] Le
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. február 15. 15:51 Ugrás a poszthoz

Babu
őszintének lenni jó?  - kinézet

Továbbra sem tudom feldolgozni a nevetését. Bántóak, mert tudom, hogy mindezt azért műveli, mert nem hiszi el, hogy rosszat csinálhattam vele. Így persze csak még jobban fáj az egész színvallás, mert tudom, hogy igen, ahogy megismert valóban nekem kellene most felnevetnem, hogy háhá becsaptalak, de nem dőltl be ennek. Nem így van, és érzem, hogy hiába ég a bőröm, fázok a saját bűneimtől. Ráadásul túl messzire mentem, mert mondjuk mennyivel jobb lett volna csak egy csók, nem? Ha nem is jobb, azért még az kimagyarázható, vagy akár megbocsájtható. De ez? Látom az elhomályosódó tekintetet, ahogy a gyönyörű zöldekbe könnycseppek költöznek, de bent maradnak.
- Pontosan? - érzem, hogy mérges leszek, nem értem, hogy miért kínoz tovább. Az egy dolog, hogy megérdemlem, de sajnát magával miért csinálja? - Azt sem tudom, hogy vannak-e szálak, csak azt, hogy... - nem merem kimondani, egy gyáva nyúl vagyok. De úgysem hinné el senki, hiszen én magam sem vagyok benne biztos. Most ő van itt, ő az erősebb bennem, és neki el kell mondanom az igazat. Azt, hogy totál idióta vagyok és nem tudok uralkodni magamon. De aztán hiába vagyok egyenes, nem akarja elhinni, amit tettem. Érzem, hogy hinni akar bennem, és ez sokkal jobban fáj, mintha már kiabálna és felképelne. Még mindig hiszi, hogy nem történhetett meg, nekem pedig addig kell kiábrándítanom, amíg fel nem fogja végre.
- Hogy? - emelem fel a szemöldököm. - Mondd ki, mert mindig őszinte voltam veled. Te is legyél az, még ha fáj is. És nem, nem apró probléma, hogy elhittem azt, hogy kerülsz, és lehet valami, ahelyett, hogy tovább próbálkozom, az első adandó alkalommal a világ legnagyobb hibáját követem el, amit egy kapcsolatban csak lehet - érzem, hogy könnycsepp indul meg a bal szememből, de sem le nem törlöm, sem nem kezdek el sírni. Látnia kell, hogy fáj, amit tettem vele és el akarom viselni, ami jár érte.
- Fogalmam sincs ezek után hogy szeretlek-e annyira, mint kellene, ha egy ilyet meg mertem lépni, érted már? Tudom azt is, hogy szeretlek, meg azt is, hogy össze-vissza beszélek. És... - sóhajtok egyet. - azt hiszem... - még egy sóhaj. - azt hiszem Karolát is szeretem - fordulok el, már nem tudom tovább fenntartani a szemkontaktust, és önkételenül le is gugolok. - Mégis elrontottam a randiját és nagyon összevesztem vele, szóval így szeret bárkit is Lóránt Bence - mondom már csak úgy magam elé, és a felkarommal kitörlöm a szememből a könnyeket. Inkább csak bámulom a fehér havat, az nem vádaskodik, nem csinál semmit, csak van. Sokkal könnyebb hónak lenni. - Egy idióta vagyok - hangoznak fülemben Riza szavai, magam előtt látom, ahogy a lereagálja azt, amikor elmondtam neki, hogy mit tettem. Mondjuk elég egyértelmű következtetést vont le. Végül erőt veszek magamon és felállok - tovább bizonyítva azt, hogy nem vagyok normális - és ha még itt van ránézek, őszintén.
- Talán egy kis szünetet kellene tartanunk, amíg kitalálod, hogy mit kezdj velem, ha most nem tudsz dönteni. Kérdezd meg Ivettet. Nekem is el kellene döntenem, hogy mit kezdjek magammal, talán jobb lett volna anno tényleg a tóba ugrani - sóhajtok, ahogy felidéződik az emlék, ahol a testvérem kihúzott a bajból.
Utoljára módosította:Lóránt Bence, 2021. február 15. 15:57
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. február 15. 18:53 Ugrás a poszthoz

Babu
őszintének lenni jó?  - kinézet

Tényleg elmondtam mindent és ez némiképp adott valamennyi megkönnyebbülést. Elmondtam, nem voltam gyáva, kiadtam magamból már csak szembe kell fordulnom az igazsággal és minden egyébbel, amit kapni fogok emiatt. Nem fogok haragudni rá, bármit is tesz, ha kiabál, hát rekedjen be, annyira üvöltse le a fejemet, ha felpofoz, fájjon, megérdemlem az árulásomért. A végitélete viszont meglep, sőt ledöbbent.
- Színész? - mindenre fel voltam készülve, de erre nem. Megjátszottam volna vele kapcsolatban mindent? Erre gondol? Őszinte fájdalommal nézek rá, ahogy kifejti a gondolatait a könnyáztatta arcán át. Igen, talán igaza van, hogy önző vagyok, de szívtelen? Nem, az biztos nem vagyok. Végül felállok és adok egy nagyon suta tanácsot. nem tudok túl józanul gondolkodni, az érzelmek messze nem jó sugallatokat küldenek, az eszem pedig jelenleg hátra van sorolva.
- Ne keverd bele őt, nem tehet semmiről - mondom, de nem kérem valójában, úgysem lenne igazán értelme a védelmembe vennem. Egyrészt Karola meg tudja védeni magát, másrészt nem az ő hibája, hogy én mit érzek. Ha egyáltalán ez hiba. A problémám az, hogy hasonlóan érzek mindkettőjük iránt. Akkor lehet, hogy igaza van és mindkettőjüket csak kihasználom? Miért tennék ilyet? Nonszensz. Találkozik a tekintetünk, ahogy próbálja magát kihúzva, emelt fővel megmutatni nekem, hogy erős. Tudom, hogy erős vagy Babu, nem kell... De átéltem már hasonlót és azt is tudom, hogy nem sok értelme van. Nem szólok már semmit, megint nem voltam jó valakinek. Pedig teljesen máshogy viselkedtem, mint Masánál, legalább annyira fáj... mégis más. Ráadásul Karolával is beszélnem kell, ami biztosan hasonló fájdalommal fog járni. Azért remélem nem ekkorával. Nézem a távolodó alakját és egy nagyot sóhajtok. Nem lett jobb.


>>Köszönöm a játékot💔<<
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. február 21. 10:45 Ugrás a poszthoz

Emma
fejszellőztetés meglepetésvendéggel  - kinézet

Nem tudom, hogy mi ütött belém akkor, de úgy éreztem, hogy... nem is gondolkodtam, nem tudom, hogy miért áltatom magam azzal, hogy mit éreztem. Talán csalódosttság volt bennem, de mivel ittunk is, nyilvánvalóan nem gondoltam erre, csak tettem, amit az ösztöneim diktáltak, Dia pedig partner volt ebben. Nem tudom, hogy őt mi vitte rá(m), de az akkor sikeresen csábított magához, és talán találtunk is valamit a fülledség ködében, ami megnyugtató volt. Hideg szellő mar belém, ahogy kiérek az erkélyre, ami foglalt már, viszont nekem nem kell társaság ahhoz, hogy gondolkodjak a hogyan továbbról. Az csak hab a tortán, hogy pont a szeretett húgom bámul kifelé a sötétségbe, így biztosan tudom, hogy jobb, ha mégsem itt szellőztetem ki a fejemet. Nem akarom zavarni - na persze, ez is egy hamis indok -, el is fordulok azonnal, hogy elhagyjam még a gondolatát is, hogy Emma valamit kicsikarjon belőlem. Van így is elég bajom igazán, nem kell tetézni azzal, hogy felelősségre vonjon, ha esetleg kitudódott a dolog. Márpedig ilyen szempontból jobba  mugliknak, hogy lassabban terjed a pletyka, vagy ijesmi. Talán szerencséjük is több van, mint nekem, ugyanis Emma valami hatodik érzékkel hátrafordul és megszólít. Elevenembe vág a felismerés, hogy talán tudhat valamit, de még nem akarom felfedni magam teljesen. Azért megállok, és visszafordulok. Ma is olyan gyönyörű, mint mindig, van benne az a kellem, ami bennem sosem lesz. Ő az én húgom.
- Helló Reg, nem akartalak megzavarni a világmegváltó gondolatok kipattanásában. Amúgy tudod, hogy mindjárt takarodó és rád még vonatkozik - emelem meg a szemöldököm, és a rád szót kihangsúlyozom. Nos, az MT lét egyetlen előnye a prefektusok legális figyelmen kívül hagyása. Odasétálok hozzá, és megölelem azért, mégiscsak jó báty vagyok és sokszor húzott már ki a szarból, amit úgysem tudok neki meghálálni soha. Persze be nem vallanám neki, még kihasználná.
- Mi a helyzet? Félsz a VAV-tól? Nyugodt lehetsz, nehéz - engedem el vigyorogva, megpöckölve az orrát, majd kézen fogom és "elrángatom" az egyik kanapéhoz, ahol le tudunk csüccsenni. Csak nézek rá, hogy kibökje a dolgait, úgyis tudom, hogy nekem kell kevesebbet beszélni. Remélem legalábbis.
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. február 22. 12:03 Ugrás a poszthoz

Emma
fejszellőztetés meglepetésvendéggel  - kinézet

- Mostanában megint sokat fáj? - érdeklődöm tartva a választól, mert volt egy időszaka, ami már engem is kiborított. Jössz enni? Nem fáj, a fejem. Jössz a kertbe? Nem, fáj a fejem. Szóval nem volt olyan vicces az egész. Főleg, miután elcsapta a gurkó, eléggé aggódtam miatta. Most meg már megint kéne, csak lassan megfordul a dolog, és miattam kell, hogy éppen milyen baromságot művelek.
- Ó, hát persze ez így szokott menni. Lóránt Emmát nem bántják a prefik, mert már végzős - rázom meg a fejem, hát ilyenkor szeretnek igazán szivatni, hogy ha véletlenül elkapnak egy ötödévest, hiszen ha adnak még egy kis büntetőmunkát az agyfasz mellé, amit a VAV ad, az különösen idegesítő tud lenni. Ezért jobb is, hogy én nem vagyok prefektus, mert ilyenkor biztos kiélném a gonoszkodós hajlamaimat. De azért megölelem őt, mert hiányzott végül is, meg milyen tesó lennék, ha nem tenném. Jó néha látni, hogy él és virul, meg egyben van és nem tévedt el, meg úgy nagyjából semmi baj vele.
- A Lórántok eddig nem buktak meg, szedd össze magad kisanyám - kuncogok, és élvezem, ahogy kikéri magának az orrpöcit. Aztán lecsüccsentetem magam mellé,de egy szusszanásnyi időt sem hagy. Sajnos most nem megy a faarc, egyből lesápadok kicsit és elkapom a teikntetem. Hát baszki, miért kell neked egyből a közepébe vágnod? Hmm?
- Először is, énis érdekeljelek, de ne jobban, mint a vizsga. Én itt leszek később is, szóval majd ha levizsgáztál, lehetek megint én az első, ha nincs pasid, vagy csajod - pro levita díjas magatartás, igaz? Először tanuljon, aztán jöhet a tesója. - Na, már megint mit hallani? Hogy megcsaltam Babettet? - nézek rá felhúzott szemöldökkel. Remélem erre gondolt, mert ha nem, elég ciki lesz.
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. február 23. 10:28 Ugrás a poszthoz

Emma
fejszellőztetés meglepetésvendéggel  - kinézet

Na, most mit is kellene elmondani neki, hmm? Látom, hogy nagyon aggódik, pedig nem igazán kellene. De lehet, hogy csak én veszem most már félválról, mintha meg sem történtek volna dolgok. El kellene gondolkodnom azon, hogy mit is akarok bárkitől. Legyen az Babett, Karola, vagy épp Emma. Szépen le kellene vezetnem az érzésimet, vagy akár bugyuta listát írni, hátha megtalálom benne a spanyolviaszt. Mégsem tettem efféle próbálkozást, hogy mindent kibogozzak, pedig biztosan nem nagy megfejtés. Szerintem is lehetetlen két lányt szeretni, pedig nagyon úgy tűnik, hogy mindig ezt hozom fel. Karolával mindig eléggé közös hullámhosszun voltunk - amíg szét nem vágtam a randiját -, Babett meg egy tünemény. De Karola is gyönyörű. Így döntsön az ember jól, és ezzel az így döntsönnel is az a bajom, hogy olyan, mintha nekem kéne választanom szerelmet. Hogy lehet ez egyáltalán? Semmi értelme nincs az egésznek. Amíg Emmát terelem más irányba, elhelyezkedem és nézem őt, az én kicsi húgomat, aki nem is olyan kicsi. Mostanában nem néztem a körmére, pedig illett volna, ha már valamilyen szinten felelek érte a betegsége miatt. Tudom, hogy utálja, de ki legyen ott mellette, ha valami probléma történik? Talán ha elmondom Emmának is az igazat... csakhogy ő valószínűleg az én érdekeimet is szemmel fogja tartani, és az nem elég objektív. Másrészről viszont neki kell igazán tudnia, hogy mi van velem.
- Buli, másik csaj, meg felmerülő Karola. Mint egy regény fülszövege - fintorgok egy kicsit, amiért ennyiből lehet lehet írni összefoglalva engem.
- Nos, tényleg volt egy másik csaj, és tényleg megcsaltam Babettet vele. A miértekre annyit tudok mondani, hogy került engem jó ideje, és nem is válaszolt a baglyokra sem. Így azt éreztem, hogy nem vagyok olyan közel hozzá... persze ez nem lenne ok semmire. Mégis így történt. Karola pedig... - itt elfordulok egy kicsit, amíg összeszedem a gondolataimat a lány iránt. Végül egyszerűen fogalmazok. - Szeretem őt - savanyú félmosoly, de bármit is kezdjen el a szavába vágok. - Nem tudom, hogy mit érzek, azt sem, hogy mit akarok. Fogalmam sincs, mint kéne tennem, azon kívül, hogy beszélni Babettel és elmondani neki az igazat. Nyilvánvaló mi lesz utána, de most nem leszek felkészületlen, így nem az lesz, mint Masánál volt. Még valami kérdés? - fújtatok egyet, és nézem őt. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire akasztom ki ezzel.
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. február 25. 13:56 Ugrás a poszthoz

Emma
fejszellőztetés meglepetésvendéggel  - kinézet

Valamiért nem szoktam hazudni a húgomnak, inkább eltitkolom előle az igazságot. Nem azért, mert nem tudnám megtenni - sima liba -, hanem mer'... úgy alakult, hogy neki nem hazudok. Nem is tudom, hogy mitől félek ilyenkor, vagy egyáltalán félelem, vagy tisztelet, vagy csak azért, mert ő a tesóm és rá minden esetben számíthatok. Sokszor nem vagyunk egy véleményen, de az biztos, hogy hiányozna, ha úgy igazán összekapnánk valamin, és öri-hari-menj-a-picsi lenne. Még az is előfordulhatna, hogy lelkiismeret furdalásom lenne, de próbálom úgy kezelni, hogy nem lenne, ha nekem lenne igazam, mégesem vagyok biztos benne, hogy teher nélkül tudnám ignorálni Emmát. Ezért is próbáltam most elkerülni, pechemre megállított. Akkor pedig most nem kertelek és ráborítom a Bence bilit. Na igen, látszik rajta, hogy elfüstöl az agya, nekem is ezt tenné, ha ő állítana ilyen dolgokkal ide. De hát ő kérte, szval csak mondom és mondom, amíg ki nem bukik belőle az igazság.
- Ezt mondom én is - helyeslek a bazdmegolásra, nincs mit szépíteni az egészen, tényleg jó összefoglalása az életem ezen szakaszának.
- Nem mondod?! - nézek rá fáradt szemekkel, amikor már másodjára kapom meg egy lánytól huszonnégy órán belül az idióta jelzőt. Az vagyok, az voltam, talán nem leszek az még egszer. De, valószínűleg nem ez volt az utolsó ilyen.
- Mit, az hogy a valahanyadik unokatesóm? Igen, tudom. Mondd meg neki is - bökdösöm meg többször a szívem feltételezett helyét. Már csak azért gondolom, hogy nem biztos, hogy ott van, vagy jól működik, mert akkor nem tettem volna ezt Babettel.
- Nem tudtam elérni máshogy sem, de ahogy mondod, mindegy már - helyeselek és hátradőlök, pedig nem is tudom mihez lenne kedvem. Kiugrani az erkélyen kábé, de mivel úgyis védőbűáj van rajta, tök felesleges megpróbálni is. A következő kérdés viszont kizökkent a látszólagos nyugalmamból, ahogy végiggondolom az egészet. Szerelem vagy vonzalom? Gyorsan rájövök a megoldásra.
- Ha csak vonzalom lenne, azt tudnám ép ésszel kezelni, ezt nem. Régen is bejött Karola, mint csaj, de sokkal izgatottabb leszek, ha meglátom és nem tudok ellenállni. Ez valahogy kialakult, sokat segített nekem Masa után is, meg jó fej, stb. Mégis Babut választottam, akit szintén szeretek. De fogalmam sincs, hogy ilyen létezik-e egyáltalán. Csak az kérdőjelezi meg az egészet, hogy mégis más lány karjaiba kötöttem ki - összegzem most már végre, ez az egy, ami zavar. Az érzéseim kuszák, ezeken gondolkodni teljes képtelenség, ahogy az előző hetek is mutatják. Nem találom a kiutat.
- Tegyük fel, hogy Babett picsán rúg és elküld a fenébe, nagyon helyesen. Tegyük fel, hogy egy idő után összejövök Karolával. Te mit fogsz gondolni? Egyáltalán gyűlölni fogsz emiatt? Betegnek nézel? Mi lesz velem, velünk, Emma? - nézek rá, és a szavak fájdalmakkal szőve törnek elő belőlem, ahogy a gondolataim megformálódnak. Tudni akarom, hogy mit gondol az egészről, és mit tesz a számára legrosszabb forgatókönyv alakulásakor.
- De továbbra is azt mondom, hogy nem tudom pontosan mit akarok. Illetve de, hogy vége legyen az egész kínlódásnak - igen, annak is élem meg egy ponton, mert folyton ez jár a fejembe és ez nem egészséges.
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. február 26. 10:37 Ugrás a poszthoz

Emma
fejszellőztetés meglepetésvendéggel  - kinézet

Bírtam benne, hogy próbálkozik pozitívan látni az esetet. Majd meglátjuk, hogy meddig em mondja el az őszinte véleményét, de tényleg megnézi a két oldalt, és bármennyire utálom, hogy nem mindig az én pártomat fogja, azért tisztelem a véleményét.
- Az aranyvérűeknek ez a szokása, hát kösz - baszki, de megnyugtattál. Bár tény, hogy nem egy aranyvérű van itt is, akik rokonságba lépnek, de azok az ősi aranyvérűek inkább, akiknek ennyire fontos a vérvonal. Általában ők nem is szerelemből házasodnak, hanem mert kell, szóval én és Karola teljesen más eset vagyunk. Emelett ha össze is jövünk, semmi nem garantálja azt, hogy lesz gyerekünk is majd, meg, hogy Karolának egyszer elege lesz belőlem és megint, mint most is szingli leszek. Mondjuk a végletekben csak egy sith gondolkodik, szóval hagyjuk ezt az egész okoskodást és várjuk meg Emma gondolatait, amíg eszembe jut Karcsi és a vele töltött szép emlékek. Igyekszem nem gondolni most Babettre, mert bármi jóra is emlékszem, azonnal ott van a megcsalás és csak rossz kedvem lesz tőle, miattam.
- A Gina az jó csaj? - mosolyodom el, mintha ekkora nagy Casanova lennék, inkább csak egy kicsit ki akartam Emmust zökkenteni. - Látod, hogy nem tudtam, és nem vagyok benne biztos, hogy bármi megváltozott. Ja, és nem Karolával csaltam meg Babut, csak hogy fokozzam a dühödet - fintorodom el egy kicsit, mert egyébként Diával semmi baj nincs, ő olyan volt, mint szokott lenni, tehát minden az én hibám, még akkor is, ha élveztem az egészet. Talán hiányom lett volna? Mit tudom én...
- Akkor úgy éreztem, hogy Babettet szeretem csak, mostanában jöttem rá, hogy nem csak, amikor tönkrevágtam Karola randiját. Ja igen, az is volt - sóhajtok egyet, talán nem kéne mindent elmondani neki, de így teljes a kép. Kicsit megropogtatom a vállaim, ebből is látszik, hogy az ominózus edzőtermes eset óta nem is jártam ott. Kicsit hiányzik az edzés is, ahogy Karola is... sosem mosdom én ki ebből, nagyon megbántottam szegényt.
- Helyes, akkor emésztgesd - karolom át a vállát és magamhoz húzom. Az én nagy és szép tesókám. Aztán kiderül ám az is, hogy neki is van vaj a füle mögött.
- Persze beszélek vele, amint tudok. Elmondok mindent és ha nem kerülnék elő, akkor ő a tettes - vigyorodom el, még meg is lököm a vállammal, pedig inkább égni kellene a pofámnak. Lehet, már eleget égett és már minden mindegy, csak következzen be.
- Á-á-á-á mondjad csak, végre nem rólam szól az egész nap - sóhajtok, és kívácsian fúom a tekintetem az övébe. Remélem nem terhes, vagy ilyesmi, bár akkor nem hiszem, hogy beszélgetne velem. Ettől függetlenül nagyonkíváncsi vagyok, hogy miket nem mondott el nekem...
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. március 1. 15:46 Ugrás a poszthoz

Emma
fejszellőztetés meglepetésvendéggel  - kinézet

- Etikus? Szerintem engedjük el ezt a gondolatmenetet - morgom oda kicsit megbántva és agresszívebben, mint szeretném. Tudom én, hogy nem úgy gondolta, de akkor legalább ne mondja ki, mert ezzel csak még jobban fájdítja a szívemet. Nem elég, hogy megcsalom a barátnőmet, meg szeretem a sokadunokatesómat, még a tesóm is ezen szívózik. Legyen már határ, még ha valahol talán igaza van, lehet.
- Ha jó, mindenképpen - folytatom a mosolyt, miközben ő a szemeit forgatja. Hát igen, talán nem a legjobb feszültségoldó viccel jöttem elő, de tagadhatatlanul a csajok körül forog az életem mostanában. Pedig jobb lenne, ha mondjuk maradna egy, és visszatérnének a baglyok, a barátok és még a tanulás is.
- Eszterházy Dia, de amúgy nem mindegy? Nem nem, nem lesz negyedik, vagy egy sem, vagy egy. Azt hiszem egy életre elég volt abból, hogy több lány legyen a tűzközelben - sóhajtok őszintén, nagyjából erre jutottam a hetek alatt, miközben gondolkodtam. Egyedül a szívem mond mást, de majdcsak meggyőzöm azt is.
- Igen, talán jobb lesz - nem tudhatom, hogy ha mindent elmondok, mennyivel lesz jobb. Talán a lelkiismeretem könnyebb lesz, de minden más nehezebb. Amúgy is Karolának nem igazán akarom elmondani, hogy többet érzek iránta, mint szabadna? Már, ha van ilyen lehetőség egyáltalán.
- Ne legyél gyerekes. Felhozod a témát, aztán mégsem? Kéreted magad? Hát, nem vagyok olyan jó kedvemben, hogy kihúzzam belőled. De, mondd csak el, úgyse lehet rosszabb ennél - teszem szét a kezem, tényleg nem fogom erőltetni. Ha nem akarja tartsa meg, annyira azért szeretem őt, hogy ne nyaggassam. Most.
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. március 1. 20:12 Ugrás a poszthoz

Karola
kinézet

Hát nem is tudom mit mondjak, amikor megcsapta a fülem egy pletyka. Karola smárolt valami rellonossal, miközben moziztak. Azt most ne is emeljük ki, hogy én mennyire vágyom arra, hogy valaha eljuthassak egy mugli moziba - milyen rohadt menő lehet, Merlinre! -, de a másik dolog sokkal jobban aggasztott. Ezek szerint az én hajóm már elment nála, ha ilyen gyorsan talált valakit magának, aki ráadásul nem is Ádám! Szóval most akkor mi van? Karola meghjibbant, bűbáj vagy átok hatása alá került, vagy csak pasifaló lett? A pasimágnességében nem kételkedek, tényleg nagyon jó csaj külsőleg, meg tök rendes is, talán néha még túl rendes is. Na, de hogy egy rellonossal, akiket állítólag nem is annyira kedvel? Legalábbis sokszor hangoztatta, hogy neki csak rossz élményei vannak velük, akkor most már nem? Hmm, mindegy, nekem van itt a legkisebb jogom ítélkezdni felette, hiszen egy szép háromszöget állítottam fel röpke két hét alatt. Jó, ez azért erős túlzás, de ha csak a tényeket nézzük meg... nem is annyira van távol az igazságtól. Plusz ott volt még Anna is, meg láthattak Rizával egyesek, szóval egy külső személő eléggé csajozógépnek festhet le. Bárcsak az lennék, és akkor nem kellene sem az én lelkiismeretemmel, sem a mások lelki világával törődnöm. De nagyon zavart a pletyka, akkor is, ha csak pletyka, mindegyiknek van alapja, és nem is nekem mondták, csak meghallottam. Olyan rosszul esett hirtelen, hogy nem is gondoltam volna, hogy ennyire szeretem őt, de ezek szerint nagyon. Hát de most így, hogy? A csarnokon vágok át, amikor meglátom Őt Ádámmal, azonnal agyvérzést is kapok, meg a lila köd is leszáll. Nézem őket messziről, ahogy szórakoznak, nevetgélnek és ahogy közeledek hallom, hogy együtt tanulnak. Hát nagyszerű, ennyire nagyon szerelmes vagy belém, igaz, Karola? Vágül egészen véletlenül mellettük megyek el, de csak nem bírom ki, hogy odaszóljak.
- Helló Ádám, te vagy a hétfős? Tegnap valami rellonossal smárolt Karcsi, a múlt héten meg még belém volt szerelmes. Csak tudni akarom a beosztást, drága - mondom egészen feldúltan, nem is érződik irónia a hangomban, inkább csak düh, de az nagyon. Rendesen befeszülök, miközben a vér elönti az agyamat, és ignorálom a srácot, szóval most nem igazán van Ádám veszélyben. Inkább Karola húzott fel a kis kacarászásával, miközben nekem meg ultimátumot ad.
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. március 1. 20:52 Ugrás a poszthoz

Karola
kinézet

Tényleg elpattant valami, amikor megláttam az andalgó - nyilván túlzás ez is, de most így látom - párost. Tök vidámnak láttam őt, nyilvánvaló, hogy miután otthagytam őket, mert jó fej vagyok és nem akartam tönkrevágni valamit, ezt tökéletesen teljesítették. Mármint kibékültek és már majdnem járnak is biztos. Akkor kuncogott így Karola nekem utoljára, amikor csiklandoztam, de az azért teljesen más, mintha mondanék valamit és azon nevetgélne azzal a csinos kis ajkaival. Felhúzott az egész teljesen, és nem bírtam ki, hogy odamenjek és beszóljak valamit. Meg is lett az eredeménye. Megint bukó vagyok, meg minden, miközben...
- Oké, bocs Ádám, visszavonom - nézek továbbra is közelre hajolva néztem a szikrázó szemekbe. - A többi sem igaz, Karola? - vádló tekintetem fúrom az övébe, lassan megvakulunk a másik pillantásától, de az biztos, hogy ha ölni lehetne a nézésünkkel, már két halott lenne. Nem tudom, hogy mi bosszant fel jobban, hogy őket együtt látom, vagy az, hogy nem mondta, hogy nem így lenne, egyszerűen csak lebunkózott. Pedig nem is voltam igazán az, csak felelősségre akartam vonni, hogy miért nem velem van, ha annyira szeret, miért ilyen Ádámkákkal, meg rellonoskákkal, meg ki tudja kikkel vihorászik még?! A düh elködösíti az elmém és nem sokra vagyok rőle, hogy felrobbanjak mérgemben. JObb lett volna ma erre sem jönni, de várom a magyarázatot, amivel lenyugtat majd, hogy tényleg csak bunkó vagyok megint, és semmi alapja ezeknek.
- Nos, tévedek? Már nem szeretsz és nem is volt semmi azzal a rellonossal a moziban? - pontosítok, hátha így jobban eszébe jut. Kezdek félni a választól egyébként, mert rohadtul izgató az is, hogy mérges. Karola mindenhogy tetszik és ettől megőrülök, Merlin segíts!
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. március 1. 21:29 Ugrás a poszthoz

Karola
kinézet

Láttam, hogy teljesen kiakad Karola, talán még sosem láttam a szemébe ilyen tüzet, vagy gyűlöleletet, ami talán a szavaimnak szólt, talán nekem, talán mindkettőnek, de a célpontja egyenesen a szívem volt, amibe ő mélyesztgette a frissen élezett tőrét. Nem tudtam elvonatkoztatni, sem megbocsájtani, hogy megcsalt azzal a rellonossal, és újra felsejlik a szakítás Masával, meg az is, hogy mit okozhattam Babettnek. Karola viszont most nem hátrál meg csak vészsesen visszakérdez. Amiért viszont megáll bennem az ütő, az Ádám, aki békíteni akar minket. Hogy mi? Pont ő? A röhögcsélős Ádika? - Nyugodtan? - kérdezek vissza, de továbbra sem tépem ki a kék szemek közül a tekintetem, csak várom a választ a kérdéseimre, és hamarosan meg is kapom. Na, ezt jól bekajáltad Bence, tessék, ezt akartad hallani? Kicsit hátra is hőkölök a vehemenciától, amit kapok, na meg a lökéstől és csak tátott szájjal bámulok utána. - Ez megőrült - mondom ki hangosan az első gondolatom, de gyorsan visszanyerem a dühöm, csakhogy Ádám megint beleszól. Hát ezt nem hiszem el baszod!
- Igen? Engem szeret? Nem úgy veszem észre - nézek most már a srácra, de mehetnékem van és fél szemmel Karola távozó alakját figyelem. - Jó, leszarom mi történt - mondom Ádámnak, majd elidulok a lány után előbb csak sietve, majd futva. Valahol utól kell érnem és bocsánatot kell kérnem tőle. Máér emgint én vagyok a hülye, persze. De nem tehetek róla, hogy szeretem. Soha nem fog megbocsájtani, de az biztos, hogy ha most hagyom elfutni, akkor száz százalék, hogy gyűlölni fog. Akkor inkább csak ne szeressen, de ne gyűlöljön, azt nem bírnám ki ép ésszel. A szívem majd kiesik a helyéről, amikor befordulok a sarkon ahol eltűnt és nem látom meg. Hirtelen állok meg kétségbeesett arccal és keresni kezdem őt, majd meglátom nem messze tőlem és odafutok.
- Karola - kezdem, de szinte gombóc gyűlik a torkomba, és nem tudok mit mondani. Semmi olyan nem jut eszembe, ami nem váltana ki most veszekedést. - Sajnálom - hiába őszinte, a szívemnek legkedvesebb lányt az előbb járattam le az egész suli előtt. Melléállok, majd a falnak dőlök és egészen lassan elkezdek lecsúszni a föld felé, szégyenemben.
Utoljára módosította:Lóránt Bence, 2021. március 1. 21:54
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. március 1. 22:09 Ugrás a poszthoz

Karola
kinézet

Ádám is csak felhúzott az egész egy szürreális piruett volt, ahol a "gaz hódító" akarja kibékíteni a szerlmetes galambocskákat, akik utálják egymást. Na ezt rakd össze Scorsese, sok sikert! Nem is érdekel, hogy őt is felhúzom, sokkal jobban érdekel az, hogy Karola miért menekült el, pedig nyugodtan itt is a fejemhez vághatott volna valamit. De nem hagyhatom, hogy eltűnjön, utánaloholok, megtalálom és ha már annyira kívántam megkapom a magamét. Hagyom, hogy a falhoz lökjön, simán megállíthatnám, de nem akarok semmit sem csinálni már, csak valahogy megbékélni a helyzettel. Most ki fogja mondani, hogy végeztünk, én meg... nem tudom mit csinálok, de lassan tényleg el kell gondolkodnom azon, hogy valami nincs velem rendben.
- Állj, állj, állj, állj, állj! - mondom neki és próbálom elkapni a kezeit, mert már eléggé kezdi szétverni a mellkasomat. Nem mintha nem bírnám ki, viszont más miatta akarom leállítani. - Nem akartam megint elrontani valamit köztetek, azért mentem el, tök ciki lett volna ott maradni hallgatózni, vagy nem? Gondolom bocsánatkérni ment oda - dohogok, de még mindig parázslik a szemem és nézem a könnyező és dacos lányt. - Már rég döntöttem, de én nem akarok dönteni, mert milyen nagyképű dolog már az, hogy én lányok szerelméről döntsek, hm? - lehet, hogy kicsit közben már erősebben szorítom a kezeit, ha sikerült elkapnom őket, mint kéne. - Utálj, de én szeretlek! - mondom neki és megcsókolom olyan szenvedéllyel, mint még soha. Úgy érzem utolsó lehetőségem, hogy elnyerjem a szerelmét, ha ellök megint, akkor ennyi volt. Szóval mindent beleadok, a kezét elengedem és a hajába túrok a füle mellett. Ha engedi, tovább csókolom, de visszaveszek a tempóból és gyengéd leszek. Nem akarok parasztnak tűnni, mert szeretem őt és igen, féltékeny is vagyok rá. Közben jövök rá, hogy nincs kérdés, nincs választás, csak Ő az, akit szeretek. Még akkor is, ha ezzel elkéstem...
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. március 2. 09:21 Ugrás a poszthoz

Karola
kinézet

Nem tudtam mit csinálni, mert teljesen kikelt magából Karola. Ezzel így nem sokra megyünk, a félelem, hogy elveszíthetem örökre pedig egyre jobban fokozódott bennem. Hiába kérlelt, nem engedhettem el, mert tuti, hogy előbb utóbb itt hagyott volna és csak elmérgesedik az amúgy sem éppen idális helyzetünk. Próbáltam rá hatni, de már késő, az első mondatommal a földre vittem a megbecsülését, azt meg, hogy mennyien látták csak fokozta az egészet.
- Az éttermben igen, elcsesztem! - háborodok fel az igazságon. - De a klubhelyiségben az egész hülyeség lett volna, amikor... hagyjuk - nem is értem miért magyarázkodok tovább, amikor már rég a tettek idejének kellene eljönni. Úgyhogy mindent egy lapra teszek fel, all in, és megcsókolom. Érzem, hogy megdöbben a szavaimtól és a csóktól is, de nem érdekel, amíg el nem taszít folytatom és Lóránt Bence a legszerencsésebb hülyegyerek a világon, mert érzem, hogy sikerült meggyőznöm. Végül befejezzük, én pedig szomorkásan a könnyeit törölgetem az ujjaimmal. Halvány mosoly sejlik fel az arcomon pár pillanatra, ahogy azt mondja, hogy utál. Megértem és vállalom, ha most azt mondja, hogy ennyi volt, hát megtettem mindent érte, egy szavam sem lehet. De aztán... - Ez a pillanat? - kérdezek vissza alig hallhatóan és nem bírom ki de újabb rövid csókot adok az ajkaira, hogy legyen még egy pillanat. A kezei az arcomon égetnek, jó bele tenni a fejemet, biztonságban érzem magam bennük. - Nem, nem hallottam - sütöm le a szemeimet, így azért elég más a leányzó fekvése. Már megint idióta voltam, de hát szeretem, nehogy már mást csókoljon! - Annyira egy balfasz vagyok - ölelem át szoroosan és a vállán átteszem a fejemet. - Hogy szerethetsz, amikor ilyen vagyok? És én miért kételkedtem benned, vagy magamban? Sajnálom, hogy pont egy ilyen pasit fogsz ki, de - húzódom vissza, majd összeérintem a homlokunkat és elmosolyodom. - Most már nem menekülsz - apró csókkal próbálkozom, ha pedig fogadja, akkor szépen lassan mélyítem el az egészet. Nem érdekel, hogy mit szólnak majd, az sem ha semmit, én ezt a lányt halálosan szeretem.
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. március 3. 15:23 Ugrás a poszthoz

Karola
kinézet

Az elmérgesült helyzet átcsapott valami egészen másba, mondhatjuk, hogy pont az elletétébe, mert végre meghallgattuk egymást. Ehhez viszont muszáj volt lecsillapítanom őt, ha már felidegesíteni is én idegesítettem föl, ez volt a minimum. De sajnos abban a pillanatban eldurrant az agyam, ahogy megláttam másra mosolyogni és elkapott valami mérhetetlen fájdalom. Emelett megvolt az infóm a rellonosról és csak újabb problémát szült, nem tudtam magam modrálnio és megint beszültam. Valahogy jóvá kellett tennem az egészet, megragadni az utolsó lehetőséget és a már elindult hajóra még nekifutásból felugrani mint utolsó remény. - Na, ezt elhiszem neked, remélem nagyon fájt neki. Megpofozzam én is? - villanak fel a szemeim dühösen, már csak azt kell megtudnom, hogy ki volt az a barom, hogy rohadnának le a tökei. Szorosan ölelem őt, és érzem, hogy kezdek megynugodni, hogy talán még nem veszett el minden reményem, talán még ezek után is van visszaút. nagyon szeretném, mert hiába nem akarom bevallanni magamnak és nyálas azt mondani, hogy szerelmes vagyok belé, pedig ez van. És még féltékeny is rá, nagyon. Ádám elé sem merek állni, az is biztos, lassan már az egész iskola idiótának tart és még igazuk is van. Már csak abban reménykedek, hogy jön valami más balhé és elfelejtik, hogy miket műveltem.
- Hé, nem ér! - ahogy elhúzódik tőlem, én pedig még akartam az ajkait. Hát persze, hogy nem lehet ilyen könnyen az enyém, ezek után. Persze, hagyjál még lehetőséget hibázni, Karola! Á, hogy lehet ilyen? Én meg ilyen önző?
- Randizni? Jó, van kedvem - szemtelenkedek egy kicsit, miközben a kezem az övére csúsztatom. Mármint az ő kezére, nem a derékövére, hehe.
- Ha jól sejtem, most moziba ne menjünk - somolygok, de két ujjam az az ajkaira teszem, hogy ha lehet ne dühödjön fel. - Csak viccelek, viccelek - mondom, majd gyorsan hozzáteszem. - Mondjuk legyen a... mivel nincs sok időnk, elhívlak a büfébe. Mit szólsz? - mondom, majd felcsillanó szemekkel még hozzá teszem. - Tudtam, hogy nem tetszik, de - alábújok a bal keze alá, félig legugolva, amjd a válallamra kapom őt, és elindulok a büfé felé mosolyogva. Most már enyém a lány! Persze, ha nagyon le szeretne jönni - ki gondolná? - akkor leteszem őt, a levakarhatatlan vigyorom, viszont marad.
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. március 7. 11:50 Ugrás a poszthoz

Emma
fejszellőztetés meglepetésvendéggel  - kinézet

- Tudom, de néha te is gondolkodhatnál, hogy mit mondasz ki, ne csak nekem kelljen - pirítok rá kissé, bár én sem akarom igazán megbántani. Ezzel nem segít, hogy még ő is húzza a száját, ha esetleg Karolával összejövünk. Lassan úgy érzem, hogy nem is nekem kellene megmondani, hanem neki, hogy mit kezdjünk egymással. Anynira fura ez az egész, hogy még csajos poénokat is bedobok, amire persze Emmus felháborodik, joggal. Csak vigyorgok egyet, hogy ne tudja mire gondolok, sokkal jobb kételyeket ébreszteni benne, mint megnyugtati valami más poénnal. Nyilván nem gondolkodok most még egy lányban, de azért csak muszáj szórakozni vele egy kicsit. Mármint Emmával, mielőtt bárki gondolatolvasó félreértené, vagy akár én is, bleee.
- Ahh, igazad van - sóhajtok, mert elég jól leírta a problémámat velük kapcsolatban. Persze inkább ilyen problémáim legyenek, mint mások, mert ez ha fájdalmakkal teli is, talán az életemet nem változtatja meg. Aztán lehet, hogy ez jobban, mint minden más.
- Velem már végeztünk, szóval csak nyugodtan, ha ennyire nyomja a lelked, hogy felhoztad - nézek rá végre én úgy, mint az előbb ő rám. Sokkal jobb ez a szerep, hogy a gáz dolgainkat megosszuk egymásnak és te a hallgató oldaon ülsz. Ezt bírom  az én szépséges tesómban, hogy attól, hogy néha meg tudna fojtani egy kanál vízbe, vagy fordítva, szerintem igenis jó tesók vagyunk. A történet meglep, főleg a Karolás része, ahol meg is emelem a szemöldököm. Somogyiról meg hallottam már eleget, hogy mennyi csajt ágyba visz.
- Mikor maradtam le arról, hogy te pasizol és ha lehet ne ugyanaz legyen? - vigyorodom el, majd átkarolom és magamhoz húzom. - Csak ne ess teherbe, a többi nem számít. Kivéve, ha megbántanak, akkor szólj és szétcsapom az arcát - mit tehetne egy testvér egy másikkal, aki már felnőtt? Nem fogok neki kiselőadásokat tartani, azokat anno megkapta már, szerintem eleget hallotta.
- Szóval Karola meg te berúgtatok, aztán...? Mondjuk vicces, hogy a két nem emlékezős leányzó megy ilyen buliba... vagy Karola szokott emlékezni, ha iszik? Mondjuk nem lenne baj a múltkori után - mosolyodom el, majd lassan elegengedem őt. Felállok, miközben sikít a pad alattam, ahogy megmozdulok és a szemébe nézek. - Gyere elviszlek a Rellonig, hogy ha kell megvéfdjelek a gonosz prefiktől - nyújtom a kezem és ha elfogadja felhúzom. Még a karom is felajánlom neki, hogy belekapaszkodhasson a zöld ház felé, a pincébe menet. Egész jó tesó lettem mostanában, nem igaz?

 
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. március 7. 13:44 Ugrás a poszthoz

Karola
kinézet

Mosolygok, ahogy harci üzemmódra vált, mindig is tetszett benne a külsején kívül a harciassága. Karola tényleg elég sokszínű, tud gyengéd lenni, szenvedélyes, meggondolatlan, anyáskodó, gondoskodó, hisztis, meg mindenféle. Azon kívül, hogy hirtelen felindulásból tud dönteni igazán más konkrétat nem tudnék rá mondani, ami állandó és pont ez a szokszínűsége okozza az ő rejtélyességét és vonzalmát. Mindig felveszi a kesztyűt és próbál segíteni, de ha igazságtalanságot lát, abba beleáll, még akkor is, ha tudja, hogy nem nyerhet, Ezért is voilt könnyű beleesni, tisztelni, szeretni őt, mert az én gondolkodásomhoz közel áll az övé. Persze én sokat változtam az első találkozásunk óta, de szerintem ő is pont eleget. Mondanám, hogy hirtelen felháborodni kívántam, amikor megállította a következő csókomat, de ahogy szokták mondani a muglik: most nekem kellett teperni. Amúgy ezt nem annyira értem, vagyis értem, de leteperném én, ha hagyná, de most nem hagyja. Gondolom ez olyasmi lehet, hogy bizonyítsak, vagy ezek. Persze, még figyelmeztet is, hogy olcsón megúsztam, hátmég! Kicsit fancsalivá válik a képem, és a kék szempárt figyelem, majd a mosolyogó ajkakat. Be vagyok itt indulva, és folymatosan locsolja rám a hűtővizet. Ajj, de legalább már érzem az összehangot és tudom, hogy csak nem akar tévedni, meg elkapkodni hozzá szokatlan módon. Gyorsan rájövök, hogy ma nem nagyon lesz más semmi, már lehet, hogy csak egy búcsúcsók akkor, amikor ilyen felhúzott vagyok.
- Tudtam én, jó kaja és én, mi kellene több neked? - szemtelenkedek egy kicsit, szélesre húzódó mosollyal. Még, hogy randizzunk a szünetben... mert még este nem rossz ötlet, de most... se! Sose! Majd ellógjuk az órát? Órákat... Mindegy is, ősember módjára elrabolom a szerelmemet és felkapom a vállamra. Biztosan nem érdekel, hogy ki hogyan néz ránk, én csak nevetve élvezem az egészet. Amúgy is csináltuk már ilyen hülyeségeket vele, ha nem is ennyire komoly formában, de azért nem kellett őt sok mindenre nagyon rábeszélni. Általában inkább én vonakodtam, mint a sátornál például. Na, de nem gond, viszont az ütögetésre leteszem, amúgy is már majdnem odaértünk a büféhez, hiszen nem volt messze, ezért is választottam.
- Helló, Lóránt Bence - fogadom el a kezét, és normál erővel rázom meg. - Dehogynem, már rengetegszer... - szórakozok, de akkor inkább "komolyan veszem", hiszen tepertőznöm kell, vagy mi. - ...láttalak. Például ott voltál a griffes kiránduláson, ahol három rellonos piszkált. Szerencsére valaki megmentett, ennek örültem. Kérsz valamit? - nézek folyamatosan rá, pedig legszvesebben csak átmásznék az asztalon és megcsókolnám, miközben eldőlnénk. De ha ilyen játék van, ilyen játék van.
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. szeptember 20. 15:11 Ugrás a poszthoz

Rola Kiss
kinézet
Reptan terem előtt


Nem izgultam túlságosan. Mint Repüléstan tanársegéd, nem lesz megerőltető a vizsga majd. Szóval izgalomnak nyoma sincs és kicsit bánt, hogy többet tanultam, mint segédkezem idén Volkov profnak, de őt sem lehetett túlságosan fülön csípni. Meg egyébként is elég mozgalmas évem volt mindenféle szempontból. Inkább az LLG-re feszültem rá, nem tudom, mire számíthatok Nagytól, ő különleges vizsgát említett. Különleges = meg lesztek szívatva. Az én szótáramban ez a rendhagyó, különleges, stb. nem éppen a kedvenceim voltak. Sokkal jobban szeretem a hagyományos vizsgákat, ott maximum a kérdésekben érhet meglepetés, a módszerben nem. Ráadásul könnyebb is rájuk készülni. Pont ezt magyaráztam Karolámnak, aki viszont a Reptan miatt izgult.
- Szóval azt beszéltük Lillával, hogy talán Nagy prof mivel még új, csak nem szivat meg mindenkit. Szerintem nem lenne bölcs egy új tanártól megbuktatni mindenkit, ilyenkor sokkal jobb először jó benyomást kelteni. Vagy te mást gondolsz, Rola? - nézek rá, fürkészvén a csodás szemeit. De most egy kicsit, mintha kitűnt volna belőle a csillogás, nem is tudom, ez mitől függhet. Lillának mostanság tökre csillog, meg másoknak is, de Karcsi mostanában olyan feszült. Pedig szerintem nincs rá oka, és minden vizsgaidőszakban tiszta ideg. Egy csomót fejlődött már mindenfélében amióta megismertem, de ez azóta sem megy, fura.
- Volkov meg nem ilyen, ismerem jól. Akármilyen szigorúnak is látszik, nem kell izgulnod. Van egy csaj, Lilla mutatta be nekem... mármint, amikor csináltuk azt a projektet, megjegyzem nagyszerű lett. Szóval ő kért tanácsot, hogy megkérdezheti e a proftól azt, hogy megmutatná neki, amit tud és hogy lenne-e esélye kviddics-ösztöndíjra. Szegényt Lilla kiröhögte, kicsit bunkó volt talán, de azért elintéztem neki a találkát Volkovval. Mármint a csajszinak. Kíváncsi vagyok, lett-e belőle valamit, nem kérdeztem utána, Lilla meg nem mondta, hogy visszajött hozzá a hír. Hmm, el is felejtettem igazából - elgondolkodok, hogy miért nem szólt egyik fél sem nekem, hogy "kösz", vagy "még egy ilyet ne", hát milyen dolog ez már. A lényeg, hogy most nem kéne izgulnia Karcsinak a vizsga miatt.
- Na, figyelj. Nem tud olyat kérdezni, amit nem tudnál. Adjak tippet? - mindentudó mosolyom elég árulkodó, hát persze, hogy láttam más évfolyamok dolgozatát. Figyelmesen várakozom a mellkasom előtt összefont kézzel.
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. szeptember 21. 13:53 Ugrás a poszthoz

Rola Kiss
kinézet
Reptan terem előtt


Tényleg mindig be van feszülve vizsgakor, és erről nem lehet leszoktatni Őt. Számtalanszor próbáltam már a múltban, amikor még nem voltunk együtt, csak barátok voltunk. De Ő valahogy hajthatatlan ebben a témában, vagy az egyszerűség kedvéért nevezzük izgulósnak. Na, de, hogy ennyi idő alatt sem tudta ezt levetkőzni egyfelől borzalmas, másfelől meg imádnivaló. Azért mindig próbálom valahogy kizökkenteni, de azt sem szabad túl sokáig csinálni, mert a végére meg tud sértődni, hogy nem hagyom békén.
- Hát, hogy Lillával beszéltük, hogy Nagy Sándor különleges vizsgát szeretne, mi meg nem. Mert, hogy egy új tanár ne most influenszerkedjen már, nem? - kérdezem meg újból, és elújságolom, hogy hátha jó pontot kaptam annál a csajszinál. Persze rákérdez, hogy ki is volt, nekem pedig erőltetnem kell a névmemóriámat.
- Balajthy Bea. Tudod, az az ötödéves levitás - nézek rá, hátha ismeri. Mondjuk neki biztos nagyobb fogalma lesz a fekete hajú csajsziról, mint nekem volt, mégiscsak egy körletben laknak nagyjából. - Ja, szerencsés, ahogy te is, hehe - nevetek fel, néha nem árt egy kis egosimogatás nekem sem. Nem tartom magam túl nagyra, de Karolának tetszem. Gondolom sok más lánynak is, talán majd megkérdezem Lillát, hogy 10-es skálán hányra pontozna be. A Rolától kapott medállal játszom közben, miközben panaszkodom, hogy nem tudom mi lett a Bea-Volkov sztoriból.
- Ez a Lilla? Másikat nem is ismerek. Van másik? - értetlenkedem egy kicsit, mert szerintem csak ő van, akivel kontaktusom van. A szépszemű, kívülre morcosságot mutató csaj, akivel egész jó barátok lettünk. Soha nem gondoltam volna. Persze megpróbálom lenyugtatni a kedélyeket, mert Karola kifakad végül, de megértem, csak az a bajom vele, hogy...
- Most mit degradálod le magad? Minden évben legalább V lettél Reptanból. Most se lesz máshogy. Mondta Lilla is, hogy szerinte simán átmész, mondjuk azt is javasolta, hogy ha ilyen izgulós vagy, akkor ne szekáljalak. De hát nem szeretem, amikor morcos vagy, és mostanában eléggé az vagy - sóhajtok a végén, hát, csak kijött belőlem az utóbbi hónapok frusztrációja. De tényleg, amióta a projekttel foglalkoztam, egyre jobban azt éreztem, hogy ez zavarja, és nem jó barátnőként viselkedik. Pedig én igyekszem szeretni őt, de hát mit csináljak, ha dolgom van? Lilla legalább türelmes velem, mostanában talán jobban is, mint Karola. Egek, és mindez a vizsgaidőszak miatt!?
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. szeptember 23. 09:40 Ugrás a poszthoz

Rola Kiss
kinézet
Reptan terem előtt


Láttam, hogy nincs ott, úgy tűnik a varázsom - ha volt is - már nem elég hatékony, hogy el tudjam terelni a gondolatait. Megint más, hogy el tudnám, de az meg nem ide a terem elé való, maradjunk annyiban. A válaszából is látszik, hogy épp nem érdekli az én problémám, amikor mindjárt kezdődik az övé. Beát pedig ismeri, remek. Már csak azért is, mert tudom, hogy rólam van szó, és még mindig lehet néhány tüske Karolában a közelmúltban történt eseményekből. Persze nyilván bízik bennem, de mégiscsak esendő emberek vagyunk, és óhatatlanul is felfigyelhet egy új női névre. Lillára biztosan nem féltékeny, hiszen tűz és jég a jellemünk általánosságban, legalábbis én is így hittem. Mármint nincs félnivalója, de Lilla egy elég nagy álarcot visel, hogy távol tartsa magától az embereket, de, hogy miért, az rejtély. Mindegy végül is, az ő dolga, de ha tudok ezen kicsit segíteni, majd megpróbálok.
- De létezik biztos, csak nem én ismerek másikat. Te igen? - kérdezek rá, mert érdekel, hogy kiket ismer még. Az utóbbi időben eléggé lefoglalt a projekt, meg az év vége, szóval tény, ami tény, jóval kevesebbet beszélgettünk. Na meg a vizsgák miatt Karola elég feszült volt, ahogy szokott lenni és inkább, ha már Lilla megnyílt egy kicsit vele beszéltem meg az ilyen semmilyen dolgokat. Persze ő sem nagyon vevő rá, mert miért is érdekelné az én témáim, de legalább nem ráz le, és láthatóan nem untatom. Ami kicsit fura is, de örülök neki, hogy közelebb kerültünk egymáshoz. Nem úgy!
- Kiét? Lilláét? - kérdezem picit szemtelenkedve, ez mondjuk szándékos volt, mert szeretném, ha viccként értelmezné. - Mindig ezt mondod, aztán sima liba az egész. Meg amúgy is biztos téged bámul és az már E minimum... nekem kéne féltékenykednem, nem neked - na, hogy ezt miért mondtam a végére, már nem tudom, de nem is tudom meg nem történtté tenni. - Jól van, csak viccelek. Bár nem tudom, mi bajod van vele, de tudom, hogy feszült vagy. Délután majd levezetjük valahogy jó? - lépek oda hozzá megemeve a szemöldököm és megpróbálom átölelni őt. - De aztán még van egy kis dolgom a projekttel, nem tudom, hogy miért kellett ilyen nehéz feladatot adni. Nem mintha zavarna a kihívás, csak már bele fogok betegedni, még jó, hogy... áh, mindegy - hagyom abba, mielőtt kimondanám Lilla nevét. Jó, hogy Lilla megértő és vele jó dolgozni, meg néha még vicces is. Asszem annyi lett volna nekem, ha ezt kimondom.
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. szeptember 23. 19:31 Ugrás a poszthoz

Rola Kiss
kinézet
Reptan terem előtt


Most, hogy mondja, tényleg ott van a másik két Lilla is. Hát na, nem igazán vagyok velük kapcsolatban, hogy egyből eszembe jussanak, amúgy is mostanában a projekt, vagy Karola körül forgolódtak a gondolataim. Jó egy kicsit túlzásba estem Lillával kapcsolatban, de mostanában tényleg elég jól összebarátkoztunk és jól ment a közös projekt is. Ritkán találok olyanra, akivel ennyire egy hullámhosszra kerülünk, Karola volt utoljára és elsőre ilyen, valahogy vele mindig működtük, tök mindegy miről volt szó.
- Jól van na, nem kell mindjárt megsértődni - de mielőtt folytathattam volna, megkaptam azt a védekezést, amire nem számítottam. Tényleg féltékeny! Nevetséges, de komolyan. Kicsit rosszul is esett, mert annyi mindent megtettem már érte, mióta összejöttünk és igyekszem minden félreérthető dologból már előre kihúzni magam, mielőtt megtörténhetne. Most megint egy kicsit úgy érzem, hogy nem bízik száz százalékosan bennem, pedig... Lilla csinos, meg jó humora van, de nem járnék vele amiatt, mert közös projektünk van. Viszont a barátság már jól jön, amúgy meg mostanában már majdnem jobban érzem vele magama, mint Karolával. Hogy ez miért van, nem tudom, nyilván a körülmények, hogy felé nincs elvárásom, meg neki sincs felém, max a közös dolgozat. Könnyedebb az egész, Karola meg egy kis süni, és szurkál sokszor. Legalábbis így érzem. De ennek ellenére megmentem a helyzetet, és ami azt illetti, nem ártana levezetnünk a feszültséget az ágyban. Az sok mindenre megoldás, csak mondom. Ráadásul mostanában kevésbé van kedve, persze érthető. Nekem sincs különösebben, de most biztosan jót tenne nekünk.
- Igen, elég jó vele a "projektmeló" - még a macskakörmöket is mutatom, ahogy ironizálok. Hát, sikerült felhúznia. Persze tény, hogy elfelejtettem a randinkat, de. - Már csak pár napunk van igazád megérthetnéd, hogy most vele kell lennem - fújtatok. Még, hogy én vagyok hihetetlen. Na öntsünk tiszta vizet a nyílt kártyák közé!
- Mégiscsak féltékeny liba vagy! Sok sikert, én megyek Lillához! - szúrok vissza, majd dúlva fúlva indultam az ellenkező irányba. Hát mégis mit gondol magáról? Hátha Lilla le tud nyugtatni, mert állandóan a kapcsolatunkról kérdezget, mert szerinte olyan jó és nem érti. Hát, most már én sem értem!
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. október 18. 23:43 Ugrás a poszthoz

Karola
ispotályban - kinézet

Az imént még súlyos dolgokat vágtam Karola fejéhez verbálisan és fizikailag is, most meg úgy érzem, hogy szétrobban a mellkasom és hiába akarom felemelni a fejem, mintha két kézzel nyomják. Amint kinyitom a szemeim, kettészakad a tér és nem akar összeállni eggyé. Valami pokoli a kín, ami a fejembe hasít, - elájulhattam - ismerem fel az érzést. Még mindig kóvájgok, szép lassan kezdenek visszatérni az emlékeim és a szemeim is kezdenek megnyugodni, a fehér plafon látványa viszont nem emlékeztet a pubéra. Meg nem mondanám most, hogy milyen színű, de nem ilyen. A fejem még hasogat, a mellkasom közepe pedig fáj, nem tudom mi lehetett, talán valaki odavert nekem? Ennyire kiütött volna a pia? Táncoltam Lillával, csókolóztunk... mi? Tényleg és nem volt rossz, de nem értem pontosan miért. Aztán pont jött Ka... te jó ég! Felkapom a fejem, és rájövök valamire. Tuti mindent látott, és... még ugyanaz a nap van? A ruha ugyanaz rajta, és a szó bennragad, hirtelen nem is tudom mit mondjak. De valamit kéne!
- Kár - sóhajtok, majd inkább behunyom a szemeim, nem akarok rá nézni, már megint az én hibám minden? Kezd unalmas lenni az egész, valami nincs rendben velem. De akkor menjünk szép lassan sorjában.
- Mi történt? - nézek a barátnőm szemébe, fájdalmas képet vágva, kicsit megmozgatva magam. Szerintem detoxikáltak is, mert semmi hatását nem érzem az alkoholnak. Megpróbálok kicsit felülni és körbe nézni. Mellettem van a kis asztalon a pálcám és egy pohár víz is, így odanyökögöm magam és iszom pár kortyot.
- Sajnálom - szólalok meg végre, de mintha örök szárasságra lenne ítélve a torkom, a hangom elhalkul és nem bírom őt nézni. Mert még mindig szeretem, bármi is történt. A legnagyobb bajom az, hogy nem is értem, hogy miért és hogyan jutottunk el odáig. Lehet, hogy lesz időm ezután a beszélgetés után gondolkodni rajta. Jó sokat.
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. október 20. 09:28 Ugrás a poszthoz

Karola
ispotályban - kinézet

Az ébredés eléggé meggyötört minden tekintetben. Ha a mellkasomon lévő fájdalom nem lett volna elég, a fejfájás és az, hogy Karola vádló tekintetének kereszttüzében fekszem, mondjuk úgy, nem a legideálisabb érzés, amikor felkel az ember. Azon mondjuk csodálkozom, hogy Emma még nincs itt, valahogy varázslatos erővel rendelkezik, amikor ilyen helyzetben vagyok és ott terem. Most is arra számítottam, hogy ott áll támogatólag Karola mellett és helyesel, majd ha a drága elmegy, még külön is kioszt. De legalább ez nincs, marad a szenvedés és a számonkérés, amit most nem tudok megúszni, hogy összeszedjem a gondolataimat, mert gyakorlatilag megmozdulni is fáj. Még sajnálhatnám is magamat, de az nem én lennék. Na, essünk túl rajta, meg egy pár korty vízen is.
- Sok mindenre emlékszem, csak azt nem tudom, hogy miért vagyok itt és hol van az itt - mondom nem túl barátságosan, bár nem ingerülten. Inkább beletörődött vagyok, mintsem mérges, vagy ideges. A pubban történtek felett pedig értetlenül állok, most visszagondolva. Nem is tudom, hogy miért csókolt meg Lilla, azt meg pláne, hogy miért hagytam, de azt tudom, hogy megakadályozni mégsem tudtam volna. Az egy olyan pillanat volt, aminek meg kellett történnie. Megátkoztak volna? Kétlem. Nálam ez nem így működik, mert akkor ráfoghattam volna Babunál is, na, mindegy.
- Tényleg jól sikerült és ő csókolt meg. De ez mindegy, a lényeget tekintve - fűzöm hozzám, miközben ő ingerületen folytatja a vádemelést, ahol az alperesnek nincs sok esélye. A tények magukért beszélnek, nehéz lesz bármit is kimagyaráznom...
- Nézd, nem tudom miért történt, ami történt. Változtatni nem tudok rajta, és én sem értem, hogy mi ütött belém. Még csak azt sem mondanám, hogy érdekel ő, mint nő. Bekerültem egy olyan érzésbe, ami oda vezetett, és örülök, hogy megérkeztél. Sajnálom, amit csináltam, csináltunk, megmagyarázni nem tudom és tök fölösleges is lenne, ha tudnám. Téged szeretlek, a látszat ellenére és nem akarok Lillától semmit, maximum a barátságát. Túlléptünk egy határt a pillanat hevében? Fogalmam sincs és nagyon zavar, hogy nem tudom azt mondani, hogy azért, mert mondjuk, szerelmes vagyok belé. Az legalább logikus lenne, de nem így van, téged szeretlek. Akkor is, ha fájdalmat okoztam megint. Úgy tűnik, erről nem tudok leszokni. Pihennem kell - mondom és lehunyom a szemeimet a szomorú arcomra, ami végig jelen van a beszélgetésünk során. Magamban is csalódtam és megmagyarázhatatlan ez az egész, hogy eddig elfajult. Jobb is, ha alszom egy kicsit, addig sem kell a tükörbe néznem. Most biztos nem tudnék.
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. október 20. 13:53 Ugrás a poszthoz

Karola
ispotályban - kinézet

- Oh - nyögöm a válaszára, nem gondoltam, hogy ilyen messzire kell elvinni. Ezek szerint nagyobb a baj, mint gondoltam, azt hittem, hogy mondjuk a sokktól ájultam el, vagy a sokktól és a csóktól egyszerre. Szóval nem volt elég a kastély gyengélkedője, és a falu ispotálya sem, hanem egy komolyabb intézménybe kellett hozniuk. De lám, élek, még ha nem is nézek ki fényesen, szóval biztosan megérte idáig utazni velem. A hárító beállás semmi jót nem feltételez Rolától, de mégis megpróbálok elmondani mindent, amit csak tudok. Tudom, hogy ma ezt úgysem lehet igazán megbeszélni, de valamit mondani kell, nem hagyhatom kétségek között. A ráförmedésre azonban nincs mentségem, egyszerűen akkor úgy éreztem, hogy védekeznem kell, és el kell mondanom, amit érzek. Pedig figyelni szoktam, hogy ha el is mondok mindent, próbáljak kedves maradni. Na, ott a pubba nem hogy nem sikerült, hanem csak úgy törtek ki belőlem a szavak, mintha egymásba kapaszkodtak volna és az egyik húzta volna ki a másikat belőlem. Aztán fájdalmas emlék a medál letépés is... tényleg pont ott volt, ahol fáj, csak nem hatott rám ez az egész lelkileg és testileg is? Valószínűleg csak beképzelem az utóbbit és csak szorít a szívem, ahogy nézem Őt, tele bűntudattal.
- Őszinte vagyok, nem tudom, hogy hogyan jutottunk el oda, amikor nem is szeretem, sőt nem is akartam tőle semmit. Akkor talán igen, úgy, ahogy mondtad. De én nem akartalak sem megbántani, sem lecserélni, sem eltávolodni tőled. Sőt most már kezdem azt sem tudni, hogy miért is lógtam vele annyit. Persze jó fej, meg minden de... mindegy - rántok egyet a vállamon, és láthatóan bűntudat mardossa a lelkem, ami kiül a képemre. Rendesen zavarban vagyok, mert nem tudom megmagyarázni az egész szitut, egyszerűen értetlenül állok az egészhez. Mármint emlékszem a pillanatra és jó volt és akkor azt kellett tenni, de hogy az egész folyamat hogyan jutott el idáig rejtély. Még egy kicsit tetszett is Lilla vagánysága és taszított Karola nemtörődömsége és visszautasításai, de most az egész, mintha bagatel lenne. Miért ne tanulhatna ő, miért vettem addig a szívemre ennyire, hogy ilyeneket vágjak a fejéhez? Fuck.
- Nem, nem kellett volna így beszélnem veled és nem is értem, hogy hogyan és miért csináltam. Úgy éreztem, hogy ki kell adnom magamból, de máskor is volt már ilyen és soha nem akartalak ennyire megbántani. Most akartalak, de nem tudom, hogy miért, mert egyáltalán nem érzem jogosnak ezt a stílust. Sajnálom, nem tudom mi ütött belém - nem kérek elnézést, mert nincs értelme. Vagyis biztos van, de hogy lehetne elfogadni? Majd máskor, amikor normálisabb állapotba leszek, megpróbálom kiengesztelni, ha még lehet. Azért elég durva jelenetet rendeztem, nem lepne meg, ha inkább szakítana velem. Hát rohadtul gáz vagyok, fájna és kurvára megérdemelném.
- Rendben, köszönöm. Nem, nincs, nem kell semmi - csak te, tenném még hozzá, de nem lehetek ennyire önző. Apró mosolyt próbálok kihozni magamból, ahogy felé nézek hálásan. - Köszönöm, hogy megmentettél - bágyadtan intek felé, nincs merszem elköszönni szavakkal, nehogy az utolsó legyen.
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. december 28. 19:17 Ugrás a poszthoz

Karola
a visszatérés utáni első hét - kinézet

- Na, ide nem kerülsz te be sosem Lóránt - sóhajtok egy nagyot, miközben az iskolaelsők vitrinjét nézegetem. Az a sok mosolygós fiatal... ki tudja már hol lehetnek. Nekem meg még mindig botsódzik a hátam a visszatéréstől. Kaptam egy jó lehetőséget az egyik romániai rezervátumban, hogy eltöltsek ott pár hetet, én pedig nemcsak, hogy elfogadtam, de túl is lőttem vele két héttel. Így ugyan szünetem nem nagyon volt, de legalább elmenekülhettem Karola elől. A fülembe jutott, hogy lefeküdt az egyik rellonossal és olyan mondta, akinek hiszek. Ráadűsul páran még ezzel szórakoztattak is, nekem meg még ott volt a Lillás bűntudatom is az átkozott medállal. De hát ha ő ezt így vezette le, hát tessék, mégsem illettünk össze, ezek szerint, vagy csak így tudta elfogadni a "megcsalás" gondolatát. Úgyhogy kapóra jött, csak hazaszóltam, hogy hol leszek, meg elbúcsúztam Lilitől, akivel véletlenül összefutottam indulás előtt. Elmondtam a bánatom, ő vigasztalt és tök sokat leveleztünk, amíg távol voltam. Azóta meg... nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan belehabarodok valakibe, de úgy látszik, hogy Lili személyisége csak rádobott egy lapáttal az egészre, meg arra, hogy ne kelljen Karolával találkoznom. Valahogy eddig sikerült is elkerülnöm, és őszintén nem is vágyok a találkozásra. Már csak azért sem, mert nem tudom, hogy mit kéne mondanom, vagy tennem. Abban sem vagyok biztos, hogy nem szeretem már, az pedig Lilire nézve gázos. Elmosolyodom, ahogy Riza rámnéz felvont szemöldökkel a képről, a kettővel ezelőtti tanév iskolaelsője. - Jól van tudom, te megmondtad - öltök rá nyelvet, majd átvándorolok inkább a kviddics szekcióhoz. Na itt aztán van mit nézni! Ja, egy-két nevet felismerek és magamat nézve gondolok vissza, hogy milyen jó is volt. Kivéve az egyik év vége, de azt meg hagyjuk is. Van egy rövid kis összeállítás tanáér-diák mecsről, mennyire király lehetett! De jó lett volna azt látni! Teljesen elveszek a meccsben és a trófeákban, még azon is jót mosolygok, hogy az egyik tanévben a Navine tizenhétezer ponttal nyert. Azt a rohadt! Na, így dőlnek meg tipizálások, hogy nem a Levita érte el. Visszamegyek a kviddicsesekhez és nézem tovább a felhozatalt. Az a Palarn elég híres lett!
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. december 28. 21:27 Ugrás a poszthoz

Karola
a visszatérés utáni első hét - kinézet

Ez a Szelniczky meg pár éve még itt volt, kérni kellett volna tőle egy autogramot. Hát most már mindegy, lehet sokat ért volna. Jók ezek a régi képek, a rellonosok menő arcoknak tűntek, de volt egy félóriás is basszus, azért az sem kispályás! Hallom, hogy közelít valaki, azt hiszem egy prefektus lehet, mert már takarodó után van. Szerencsére nem büntethet meg, bár kérheti, hogy menjek a hálóba, ha végeztem. Mennyivel másabb az egész, mint amikor aggódni kellett, hogy elkapnak-e és ha igen, milyen büntetőmunkát kapunk. Tényleg egy prefektus volt, a aarfümje pedig túlságosan összetéveszthetetlen, ahogy a hangja is. Karola.
- Szia. Igen, vissza - mondom zavartabb hanggal, mint gondoltam. Igazából közölni kellene vele, hogy már amúgy szakítottunk, csak nem voltunk a bírósgokan a papírokkal. Kisértetiesen hasonlított a helyzet a Masával való szarkofágépítésre, ahol nem nagyon tudtuk miket mondjuk egymásnak. De akkor legalább tudtuk azt, hogy együtt kell dolgoznunk.
- De, csak már lejárt sajnos a hosszabbítás is. És neked a rellonos ágyában? - pillantok rá először kérdőn, de valójában nem tudom, hogy miért kezdtem így. Hát ha neki az a srác kell, és nem én, legyen vele boldog. Persze, most, hogy rápillantottam elöntöttek az érzelmek is, mert még mindig egy nagyon szexi lány, ráadásul tök jó vele beszélgetni még most is, hogy éppen kérdőre vonom. Persze visszavághat, hogy nekem meg Lillával, de azért az vékony jég, hiszen meg voltam átkozva. Vele is kéne egy rövidet beszélgetni, hogy mi van vele, végül is nem rossz fej ő.
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. december 28. 22:28 Ugrás a poszthoz

Karola
a visszatérés utáni első hét - kinézet

Nem gondoltam, hogy ez pont ma fog megtörténni, de ha már így esett, hát lássuk mi lesz belőle. Kettős érzelmeim vannak, mert amúgy szívesen megölelném, meg el is löknémmagamtól, meg aztán ki is osztanám, hogy mindig ő papolt a hűségről, meg ilyesmikről. Végül is mindegy már, csak ő még nem tudja, kicsit sajnálom is miatta, de most kivételesen nem az én hibám az egész.
- Persze, gondolod nem jöttek hozzám ezzel? Mondjuk nem tudtam elképzelni, de ezek szerint nem hazudtak - húzom el a számat, mert ugye pletykák eddig is voltak, de, hogy melyik igaz, melyik nem, csak a résztvevők tudhatták. Valamennyire még a rellonost is irigylem, jó csajt kapott meg, de... nem tudok józanul gondolkodni, telhjesen elszomorít az eset. Persze védekezni kezd, hogyivott és ez egyébként jó érv lenne, csak most nem érdekel. Tudom, hogy akkor nagyon befolyásolható és igazán elengedi magát, a srác meg biztos kihasználta ezt. De most akkor ezt fogadjam el, őt meg vissza? Akkor soha többé nem ihat, mert bármikor megtörténhet. Persze nem tudom a teljes sztorit, de ettől még igaz az okfejtésem, nem? De.
- Ha nem tűnök el, nem feküdtél volna le vele? Utána tűntem el, hogy több helyről visszahallottam. Persze megkérdezhettelek volna, de akkor most hol állnánk? - teszem szét a kezem, és érzem, hogy vörösödök a csalódástól. Lemondóan és szomorúan nézek a kékjeibe, ahogy ő is teszi. Csalódott vagyok, de ő is az lesz nemsokára. Valahogy mégsem érzek eziránt se igaz, sem pedig kárörömöt.
- Én is - a nyakamba kapszkodik és majdnem megemelem a kezem, mert szívesen vigasztalnám. De nem köphetem szembe magam, hogy pont ebben nyújtok vigaszt neki. Hibázott, elismerte, de megbocsájtani most biztos nem fogok. Főleg, hogy azóta van más az életemben. Aztán elhúzódik, talán jobb is így, nem fáj annyira.
- Mit kell még ezen megbeszélni? Egyszeri alkalom volt? Vagy most nekem kéne megbocsájtást gyakorolnom? Szerintem nem ugyanaz a helyzet, mint korábban és van még más is - sóhajtok, de kitörlök egy könnycseppett a szeme alól. Mégis hozzáértem, hogy lehetek ennyire gyenge?
- Lilivel összejöttünk - mondom ki a szavakat, amik furcsán hatnak. Tényleg összejöttünk volna? Úgy gondolom igen, és örülök neki. - De nem bosszúból, vagy ilyesmi. Én nem akarlak szándékosan bántani - ez még rosszul is hangozhatott, de mit tegyek? Ez igaz volt.
Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2021. december 28. 23:19 Ugrás a poszthoz

Karola
a visszatérés utáni első hét - kinézet

Nem tudtam nem elmondani neki Lilit. Azért az mégiscsak nagy szemétség lett volna tőlem, ha eltitkolom, vagy máskor az orra alá dörgölöm. Ez van, így alakult, vagy bármi más baromság. Persze ő próbálta menteni a menthetetlent, amikor még nem mondtam ki a fő okot, hogy miért nem lehetünk együtt. Nagyon furcsa, mert a vonzódás, főleg úgy, hogy itt van mellettem, teljesen megmaradt. De ez nem újdonság, máskor is éreztem már ilyet korábbi barátnőimnél.Gondoltam, hogy nem fog szó nélkül elmenni, pedig talán az lett volna a legjobb az ő szemszögéből. Inkább visszatámad, hogy még fájdalmasabb legyen mindkettőnknek. Az összefogott kar és a vádló szempár ismerős volt már korábbról, de most mégis súlytalannak tűnt.
- Még te mersz ilyet kérdezni, hogy hogyan tehettem ilyet? - emelem fel a szemöldököm, de a csalódottság továbbra is megmaradt. Hogy szeretem-e Lilit? Biztosan, különben nem jövök össze vele. De ez a gyönyörű nő most szépen összezavarja az érzéseimet. Amíg nem találkoztunk, minden olyan egyértelmű volt, most... nem tudom. Persze kitartok Lili mellett, hiszen aranyos, kedves és valójában tényleg szeretem. De nem fogom ezt most kimondani neki... talán nem volt elég a fájdalom? Nekem már nagyon. A szemeimet újra a vitrinre szegezem, amíg összegyűjtöm a gondolataimat, majd újra ránézek.
- Egy ideje, komolyabban egy hete, de nem hinném, hogy magyarázattal tartozom. Nem érzem magam hibásnak, mégis szarul érzem magam. Legalább tudom, hogy mit érezhetett Babett. Szerintem hagyjuk ezt abba és egymást is egy darabig. Mennem kell, késő van. Szia - mondom, és azonnal elfordulok, majd el is indulok a levita felé. Mégsem bírtam ki arcomon érzem a könnyem, de nem törlöm le, amíg el nem tűnök egy olyan folyosón, ahol már nem láthat. Hát ez rohadt gáz volt, beszélnem kell Lilivel is. Most nagyon hiányzik az ölelése és nagyon sajnálom, hogy Karolával szakítani kellett. Ez sem normális, ahogy én sem vagyok az, számtalanszor biznyítottam már. Megszaporázom al épteim és amilyen gyorsan csak tudok elrohanok a levitába, ahol legalább egyedül lehetek. holnap pedig felkeresem Lilit...sőt, írok neki mindjárt. Talán tud majd valami okosat mondani, remélem.


*** Köszönöm a játékot ***
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Lóránt Bence összes hozzászólása (449 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 5 ... 13 14 [15] Fel