32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!

Megnyitotta kapuit a Karácsonyi vásár és a Korcsolyapálya a Boglyas téren!

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Liam Laoiseach összes hozzászólása (306 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 9 10 [11] Le
Liam Laoiseach
Független varázsló, Animágus


† lawful chaotic †
RPG hsz: 194
Összes hsz: 497
Írta: 2020. május 18. 13:19 Ugrás a poszthoz

Akkor kijavítom magam - aki panelben lakik, az fog előbb-utóbb kifogyni a cserélhető dolgokból és éhen halni Cheesy
Liam Laoiseach
Független varázsló, Animágus


† lawful chaotic †
RPG hsz: 194
Összes hsz: 497
Írta: 2020. július 22. 20:48 Ugrás a poszthoz

Thomas Middleton - 2020.07.22. 20:16
Alexander Burton - 2020.07.21. 22:30
Hol van ingyenes bolt? Shocked

nem igazán bolt ez, lévén, hogy nem fizetsz a dolgokért Grin ez a Reuse egy olyan hely Aarhusban (aszem van még egy-két másik városban is ilyen Dániában), ahová kiteszik azokat a holmikat, amiktől valaki megszabadult ugyan, azonban még teljesen klassz és használható. önkéntesek működtetik. bemész és elviszed, amit csak gondolsz. a lakásom nagy részét innen szereztem be Cheesy


remek ötlet, máshol is lehetne ilyet *-*

hasonló elven, de azért kicsit kevésbé önzetlenül működik felém néhány fbos csereberés csoport, amiket nagyon szeretek. mostanában egy rakás kinőtt, megunt ruhámat adtam oda s kaptam cserébe házi lekvárokat, gyümölcslevet, gyerekruhákat, könyveket, mosható pelenkát Cheesy
Liam Laoiseach
Független varázsló, Animágus


† lawful chaotic †
RPG hsz: 194
Összes hsz: 497
Írta: 2020. július 22. 21:11 Ugrás a poszthoz

*hagyja magát jól meglepetni* ójaj *-*  Love

nagyon szeretem én is őket. mindig jó érzés nem kidobni vagy pénzért adni valamit, s még hasznos, finom, klassz dolgokat kapni értük. kicsit a járvány miatt nehezebb, mert mindenki vagy hozzám jön, vagy megvárja, amíg lesz időnk autóval elmenni valahova, de ezelőtt nagyon gyakran üzleteltem, adtam-vettem mindenfélét
Liam Laoiseach
Független varázsló, Animágus


† lawful chaotic †
RPG hsz: 194
Összes hsz: 497
Írta: 2020. július 27. 13:54 Ugrás a poszthoz


repülünk!Olyan ez, mint biciklizni. Ha furcsa is kissé, mikor hosszú szünet után újra felpattansz, hamarosan már vadul tekered. Nem mintha én az a nagyon biciklizős fajta volnék, de az érzést ismerem. Most is átjár.
Megállok egy pillanatra az óriási kijelzők alatt, gyorsan kiszúrom a mi járatunkat, amiről még nem írták ki, honnan indul majd, aztán szétnézek a tömegen. A kapcsolódás helye ez. Az utak eleje és vége, az új izgalma és a hazatérés öröme. Frankyvel repülőztünk sokat, még egyetem alatt s rögtön utána.
De az már rég volt, az a Liam már talán fel se ismerne. Ideje új hagyományokat teremteni, olyanokat, amiket szívesen megtartunk s örömmel nosztalgiázunk majd.
A régi rutinnal veszem sorra a repülőtéri mozdulatokat, bár újra s újra megállok s én is rácsodálkozok egy újításra, frissen nyílt kávézóra, a legújabb utazási célpontokra. Azerbajdzsán!
- Olyan sokan utaznak... Heyderbe? - Hirtelen kiolvasni is nehezemre esik, s vigyorogva megcsóválom a fejem. Nekünk most a jó öreg London az úti cél.

Thomas kérdésére megemelem a táskámat, ami nem kis erőfeszítést igényel azért. - Mindenki felvihet egy ekkora vagy kisebb csomagot, meg egy retikült, ha van, ez pont elfér a székek fölött vagy azok alatt. Ha nem lenne belül tágasabb, akkor egy nagy bőröndöt is kellene cipelnünk magunkkal, azt viszont a repülő rakodóterébe vinnék, ott, látod? - mutatok arra a sorra, ahol méretes poggyászaikkal állnak az emberek s mérés, ellenőrzés után viszik is el a csomagokat. A mágia előnyei.
- A mi csomagunkat ott fogják megnézni - mutatok a jóval hosszabban kígyózó sorra. Meg is indulunk arra, a kapunál a jegyeinket ellenőrzik, majd zölden felvillanva átenged a sorompó. Jöhet az izgalmasabb része. A fiút próbáltam valamelyest felkészíteni, hogy ki fog kelleni tenni a folyékony dolgokat, hogy a fémet elveszik, hogy zokniban kell átmenni a detektorok alatt, de biztos vagyok benne, hogy mégis minden nagyon érdekes, esetleg egyenesen szürreális lesz. Különösen az a része, amikor a csomagjainkat átvilágítják és teljesen más belsőt látnak majd, mint ami valójában benne lapul. Megbűvölt táskák, másképp a gépeik nem tudnák értelmezni a mágiát s valószínűleg mind kisülne. Igazából nem tudom, mi történne, mert eddig nem próbáltam tértágítózott táskával átmenni, de az extra adag bűbájnak rajta védenie kéne a muglik elől. Ha pedig valaki beledugná a kezét, csak egy normális táskát tapinthatna ki. Remélem a valódi súlyát sem fogják érezni.
Végül sorra kerülünk mi is, zakóm, övem, órám, telefonom, cipőm mind bevándorolnak egy tálba, egy másikba a táska, egy harmadikba meg minden folyékony a táskából. A pálcám a táskám aljában, mágus pénzünkkel és valódi igazolványainkkal együtt. Mikor a tálak átcsúsznak a gépben, egy pillanatra visszatartom a lélegzetem. Csak akkor engedem ki lassan, mikor tovább hajtanak, várva Thomast mögöttem.
Liam Laoiseach
Független varázsló, Animágus


† lawful chaotic †
RPG hsz: 194
Összes hsz: 497
Írta: 2020. augusztus 6. 18:54 Ugrás a poszthoz


repülünk!A nagy kalandot igyekeztük úgy megtervezni, hogy azért maradjon helye a véletleneknek, a spontán élményeknek. Elsőre Londonban lesz alkalom arra, hogy csak úgy legyünk a vonat indulásáig, s kicsit kíváncsi is vagyok, vajon lesz-e olyan hely, ahova elszeretne menni, amit újra meglátogatna. Érdekel minden a múltjából, de nem szeretném, ha kellemetlen emlékeket hozna elő ez az út, így nem is erőltettem, hogy egy Thomas-centrikus körsétát is beiktassunk.
Ahogy közeledünk az első nagy próbatételhez, elmagyarázom neki, hogy a rakodótér az a repülő gyomra, az utastér alatt van és képzelje, még állatokat is szoktak ott szállítani. Végignarrálom a következő lépéseket is, a nyaklánca levétele után angolul, vaskos ír akcentusommal. Nekem is még szükségem van általában a saját nyakláncomra, de azért már elboldogulok anélkül is.
Ahogy öltözködök s pakolok sietősen a kapu másik oldalán, kissé aggódva lesem Thomast - pedig nincs miért, nem követünk el semmi illegálisat. Vagyis semmi olyasmit, amit észre tudna venni egy mugli kütyű.
Egy alapos ellenőrzés után megérkezik mellém egy vidám Thomas, s már suhanunk is tovább a neonfényes folyosón.
Míg gépünkre várunk, sétálgatunk a dutyfree és a könyves stand polcai között, a magam részéről be is szerzek egy mugli olvasmányt, egy Grishamot, amiket soha nem tudok megunni. Nem vagyok az a boltban mászkálós fajta, de tudom, hogy ezeknek a reptéri üzleteknek megvan a maga bája, így szívesen koslatok Thomas után, ha ő nézelődni szeretne.
- Mehetünk lassan a terminálunk fele - bökök a kijelzőkre, ahol a 2B kapunál már megkezdték a beszállást.
Számomra maga a repülés nem tartogat különösebb izgalmakat, de a fiún keresztül én is úgy érzem, mintha először ülnék gépre. Boldog izgatottságban állunk be a sor végére, ami döcögve halad előre, a kapunál álló egyenruhás személyzet fele. Azon túl pedig már ott áll az Airbusunk, a mágus szemmel monstrumnak minősülő égi járgány.
Liam Laoiseach
Független varázsló, Animágus


† lawful chaotic †
RPG hsz: 194
Összes hsz: 497
Írta: 2021. június 25. 15:43 Ugrás a poszthoz

Jelentem, itt már el is vonult a vihar és most újra izzadunk
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Liam Laoiseach összes hozzászólása (306 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 9 10 [11] Fel