31. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Choi Min Jong összes hozzászólása (849 darab)

Oldalak: « 1 2 [3] 4 5 ... 13 ... 28 29 » Le
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 13. 20:54 Ugrás a poszthoz

Persze, hogy van! Shocked miért ne lenne? Shocked
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 13. 20:57 Ugrás a poszthoz

öööö nem volt vicces Sad de jó  Love
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 13. 21:10 Ugrás a poszthoz

semmi baj Cheesy viszont most megiszom a teámat, aztán megyek aludni, szóval jó éjt!
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 13. 21:27 Ugrás a poszthoz

Nem :3 tudod, így hogy "együtt" lakunk... legfeljebb egyedül vagy ébren :3
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 13. 21:52 Ugrás a poszthoz

Inkább írsz nekem *o*
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 10:20 Ugrás a poszthoz

Lilith

Folyékony. Mosolygok és nem röhögöm el magam, mert amúgy ahhoz lenne kedvem. Mégis milyen lenne a ragasztó, ha nem folyna? Tudom, tudom vannak ezek a stiftes változatok, de azért azokkal többnyire csak papírt lehet ragasztani... Na mindegy. Rosszul kérdeztem. Egész biztos erről van szó. Esetleg az univerzális-mágikus van neki, ami mindent ragaszt, de nem tudom, hogyan máshogy kéne megkérdeznem és igazán nem tűnik olyannak, akivel jobban bele kéne mennem a témába. Bólintok és ráhagyom. Persze, hogy folyékony. Hülyeségeket kérdezel Min Jong.
A festménye már más kérdés. Az érdekes, és az arra vonatkozó kérdésemet már jobban is érti. Bár ezt sem teljesen. Vagy nem is tudom. Többet kell gyakorolnom a magyart, ez már szinte biztos.
- Egyszer elhozod? - kérdezek vissza, mert persze sejtettem, hogy nincs most nála, nem is rögtön akartam megnézni, de azért kíváncsi vagyok hogyan fest. Kicsit hebrencsnek tűnik elsőre, a hebrencs képek pedig érdekesek és vidámak. A telihold-hebrencs kombi pedig izgalmasnak tetszik, persze lehet nagyot tévedek.
Az angol időjárás sem olyan szörnyű, mint amilyennek lefestem, de ez egy általános nézet, és mindenki elhiszi, ha ezt mondom. Legalábbis úgy tűnik.
- Szívesen - felelem vidáman, ahogy rájövök célba ért a bók. Azt mondjuk nem tudom miért kell rácáfolnia. - Nem mindig? Te ismersz nem szép lányt? - kérdezek vissza, mert azért ez furcsa. Én még csak csinos és szép lányokat láttam, de lehet csak szerencsés vagyok és jó helyen jártam eddig. Igazából nem is fontos. Csak kíváncsi lettem, milyen lehet egy "csúnya" lány, szerinte.
- Gitárhúr nincs. Megmondod milyen kell. Holnapra lesz - felelem a kérdésére, aztán intek neki, hogy kövessen. Palettám van. Több forma, szín és méretben. Válogathat, amennyit csak szeretne.
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 12:57 Ugrás a poszthoz

Antoinette

Leültetem és várok, amíg összeszedi magát, bár a kérdéseimet felteszem, mert hát... aggódom. De nem akarom letámadni kérdés özönnel, és szerencséje, hogy nem beszélek jól magyarul, mert ez erősen meg is gátol abban, hogy bombázni kezdjem, válaszokra várva. Ahogy a haját igazítja a sebhelyet is látom, de nem szólok rá semmit. A magyarázat nem sokkal később meg is érkezik. Nem lenne értelme faggatni miatta.
- Gyakran fáj? - kérdezem, mert hát ez sokkal fontosabb. A seb már beforrt, fura, hogy még mindig szenved tőle. Főleg, hogy nem idős, reumás meg tudom is én. Szóval ez egy érdekes jelenség. Na meg kellemetlen.
- Borogatás, orvosság? - érdeklődöm tovább, mert szeretnék valahogy segíteni, hiszen egyértelműen szörnyen fáj(t?) a feje. A másik dolog meg... Nos meglep. Persze találkoztam már nem egy emberrel, aki viszolyog a mugli szerkezetektől, de azért csak ki bukik belőlem a miért kérdés:
- 왜? - kérdezem meg koreaiul, aztán kapcsolok, hogy ezt valószínűleg nem is érti, így gyors fejrázás után, újra megpróbálom - Mért? Mi baj a mugli dolgokkal?
Én mindig úgy állok hozzá, hogy nem tudnak bennem kárt olyan kárt tenni, amit ne lehetne valahogy helyrehozni... Aztán lehet naiv vagyok és nem ismerek minden mugli eszközt. De egy keyboardban tényleg nincs semmi ijesztő. Sőt. Praktikusabb mint egy zongora, amit mondjuk le kell kicsinyíteni, ha magammal akarom vinni, aztán méretet vissza állítani. És tegyük hozzá, hogy utóbbiban én nagyon, de nagyon béna vagyok. Sosem voltam jó benne, most meg már meg sem merném próbálni. Na de... visszatérve a lányhoz, meg az aggodalmához, csak a fejem rázom.
- Nem tört semmi, ha csak te nem - felelem mosolyogva, aztán végig nézek rajta még egyszer, hogy valóban nem esett-e komolyabb baja. Majd némileg elgondolkozom, az ujjait figyelem, hogy van-e rajtuk valami árulkodó jel, mit is szeretne csinálni.
- Festés vagy rajzolás? - kérdezek végül vissza, és ha megkapom a választ, akkor felállok mellőle és a megfelelő polchoz megyek, hogy tudjak ajánlani valami neki valót.

Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 13:15 Ugrás a poszthoz

Fanni

Észrevesz és mosolyog, már nyert ügyem van. A kérdése alapján még fel is ismert. Ami mondjuk jó, mert a boltban nem szoktam így elbújni szemüveg-kalap mögé, és hát... nem is tudom. Lehet feltűnő jelenség vagyok? Mondjuk nála nehéz feltűnőbbnek lenni, de pont emiatt olyan szimpatikus.
- Én? ööö... tó? - reagálok nagyon értelmesen a szavaira, és csak most veszem észre, hogy valóban van itt egy tó is. Elsőre végig fut valami hűs borzongás a gerincemen, aztán rájövök, hogy évek óta nem vagyok vízfóbiás, és semmi okom az aggodalomra, főleg, hogy úszni is tudok, így csak kicsit lejjebb tolom az orromon a szemüveget és megnézem anélkül is a terepet. Igazán hangulatos, nem is értem, hogy nem tűnt fel eddig. Talán mert túlságosan lekötött a napfény iránti hiány érzetem. Sóhajtok egyet és ismét megállapítom, hogy vissza kell térnem a fényképezéshez, ha a nappalokból is meg akarok valamit örökíteni.
- Öhm... sétálok. Igen. Ammm... ööö... Hol vagyunk? - szólalok meg ismét, visszapillantva rá, miközben visszatolom az orromra a napszemüvegemet. Egy pillanattal később ismét a zsebembe süllyesztem a kezem s néhány lépéssel közelebb megyek, mert a blöki nem tűnik halálosnak. Na meg ha mégis megpróbálna megkóstolni, van egy tippem, hogy én futok gyorsabban. Persze ezt nem akarom mindenki orra alá dörgölni, de meg van mindennek a prioritása.
- Az hiszem én eltéved itt - toldom meg a korábbi mondanivalómat egy még az én fülemnek is förtelmes magyar mondattal, majd elhúzom a számat. - Ezt nem így mondjátok.
Állapítom meg a nyilván valót, aztán megrántom a vállam, mert már úgy sem tudok változtatni a helyzeten.
- Te mit csinálsz? Kutya sétáltatsz? - találom meg végül a beszélgetős hangot s lassan kezdem magam jól érezni. Nincs az az érzésem, hogy mindjárt elporladok, pedig lehet elég régóta vagyok itt kint. Szóval... szóval jó a kedvem. Határozottan jó.
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 15:33 Ugrás a poszthoz

Zoé

Már épp meggyőzném magam, hogy nem jön, s már-már magamhoz térnék a kábulatból, amit okoz, amikor meghallom a cipő kopogást magam mögött. Pár másodperccel később pedig már mellettem lépked, s beszélni is kezd. Halvány mosolyra húzom a szám. Nem tudok nem elégedettséget érezni, pedig lehet jobb lenne nekem is, ha egyedül lennék. De még mindig szeretem az érzést, amit a szemébe nézve kelt bennem, ahogy azt a tudatot is, hogy "szüksége" van rám. Valószínűleg nincs. De én ezt gondolom, s nekem elég ez is.
- Azt hittem limonádét iszunk - felelem könnyedén, de végül bólintok - A tea jó is - fűzöm gyorsan hozzá, hogy ne gondolja kötekszem vagy nem szeretnék vele teázni. Épp csak eddig nem erre voltam rákészülve. Persze belegondolva teázni hívtam, úgyhogy nincs okom panaszra. Na meg nőből van, természetes, hogy félperc alatt háromszor meggondolja magát. Engem meg nem zavar. Könnyen alkalmazkodom.
Bólintok ismét, aztán a teázó felé fordulok és meg is indulok, aztán elbizonytalanodom, mert fogalmam sincs, hogy most illik őt előre engednem, vagy nekem kell bemennem? Figyelem őt, ha csak egy pillanatig is habozna ő is, akkor előre megyek és nyitva tartom számára az ajtót, aztán szétnézek, hogy hova ülhetnénk le. De végül inkább megkérdezem őt.
- Ablak vagy hátul? - a gyors körbepillantás alapján ezek az opciók. Ha meg talál köztes helyet, nekem az is jó. Pincsi módban van az agyam, úgyis az lesz, amit ő akar. Bár még titkon reménykedem, hogy az ablakot választja.
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 16:38 Ugrás a poszthoz

néha azért nem árt Cheesy
gondolom a többség most is azt teszi, azért ilyen nagy itt a csend Cheesy
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 16:51 Ugrás a poszthoz

az alvásra? Cheesy az jó ahhoz kell az energia Cheesy

uhh, de rég néztem Narutot O.O
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 16:56 Ugrás a poszthoz

jah, azt nem írtad Cheesy a színház az jó *o* mit néztek meg?
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 17:10 Ugrás a poszthoz

el tudom képzelni Cheesy voltam én is hasonlón Smiley
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 17:28 Ugrás a poszthoz

úgy legyen Cheesy
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 17:50 Ugrás a poszthoz

a csók ellen nincs kifogásom, na de a bácsi! Shocked
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 18:03 Ugrás a poszthoz

ha adsz még egy csókot elfelejtem Rolleyes Cheesy  Love
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 18:05 Ugrás a poszthoz

oh, hát akkor így jártam Rolleyes

Jó színházazást Lilith Smiley
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 18:35 Ugrás a poszthoz

brrr kviddics :/ *elszalad az OFFból*
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 18:50 Ugrás a poszthoz

Fancsa

Tó. És még szép is. Bólintok neki, jelezve, hogy értettem. Bogolyfalvi-tó. Ez is logikus, vagyis nem, de ezek szerint nem keveredtem annyira nagyon messzire. Talán ha nem egy sötétített üvegen át bámulnám a világot, a falut is kiszúrnám nem messze ide. De egyelőre ez az opció eszembe sem jut. Inkább próbálok reagálni a lány szavaira, na meg elmagyarázni az amúgy cikis helyzetemet.
- Ah. Úgy - mármint nem tudom mit akart mondani, de eltévedtem. Az biztos. Vagyis nem biztos, mert ha figyeltem volna lehet tudnám merre kell visszamenni, most viszont fogalmam sincs. Hogy a morcossága minek is szólt pontosan azt nem tudom, kicsit meg is ijeszt, de hamar visszavált mosolygósra, így eltekintek a pillanatnyi hangulatváltozástól és egy mosolyt küldök felé, amiért bíztat. Tudom, hogy belejövök. Egyre kevesebbet hibázom, legalábbis én így érzem. Persze vannak dolgok, amiket még nem tudok, de például a levelezésünk Ádámmal is nagyon sokat segít, hogy tanuljak. Sőt azóta ezt a fordítós módszert saját magam fejlesztésére is használom. Nem tudom korábban miért nem jutott ez a lehetőség az eszebe, mindenesetre most nagy hasznát veszem.
A sok szövegből, amit elhadar, például nem értek mindent. Egyrészt gyorsan is beszél, másrészt... hát nem tudom, kicsit összefüggéstelennek tűnik, de azért a lényeget megértem. Segít, ha kell. Erre tehát ismét bólintok.
- Az jó van, ha segítsz. De nem sietek - felelem, mert nem szeretném megakadályozni semmiben sem. Ahogy pedig folytatja, még nyilvánvalóbb lesz, hogy ő bizony még maradna. Legfeljebb a blöki akadályozza, akit közben fel is kap.
- Rajzolj, addig vigyázok kutyára? - mondom bizonytalanul és elszánom magam, hogy a jószág felé nyúljak. Lassan tartom elé a kezem felkészülve rá, hogy szimatolás helyett heves ugatásba és harapásra támad kedve, de bízva benne, hogy tudja, imádom már most is. Még mindig szeretnék kutyát. Csak hát... nem tudom mennyire lennék jó gazdi. Simán megeshet, hogy festés közben megfeledkeznék róla. Kellemetlen lenne.
- Én? Jól. Az hiszek - felelem a kérdésre, ami először kicsit meglep, aztán visszakérdezek, hogy ne legyen olyan feltűnő a bizonytalan válaszom - Te hogy vagy?
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 19:36 Ugrás a poszthoz

én itt, csak a kviddics elűzött Cheesy
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 19:38 Ugrás a poszthoz

sosem rajongtam érte Cheesy azt sem értem mások miért szeretik, de amúgy nem is zavar, csak engem ne kényszerítsen rá senki sem :3
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 19:54 Ugrás a poszthoz

Oké, akkor én értettem félre. Előfordul. Lassan esik le, hogy mi van, de talán elnézi nekem. Elvégre tudhatja, hogy milyen hatással van az emberekre. Pontosítok: a férfiakra. Akkor azt is tudja, hogy nem jár olyan gyorsan az agyam, ahogy szeretném. Nekem legalábbis nem. Vannak bizonyos apróságok, amik sokkal jobban lekötnek vele kapcsolatban. Persze nem teszem szóvá.
- Áh, oké. Adnak limonádét is. Értem - felelem végül kissé lassan, aztán nyitom az ajtót s mivel előre megy, megoldja a dilemmámat is. Utána megyek, s a kérdésemre szerencsésen gyors és kedvező választ kapok. Apró mosolyra húzom a számat. Nem annyira bújkálós, mint amennyire mutatja magát. Vagy bennem nem bízik? Igazából mindegy. Az ablak mellett kellemesebb lesz. Nézhetek én is kifelé, már ha képes leszek levenni róla a tekintetem, aztán akkor, talán, rendesen is tudunk beszélgetni.
Követem az ablak melletti asztalhoz, amit választ, de azért nem sietem el. Jól esik picit nézni, ahogy sétál. Szép az alakja, kecsesek a mozdulatai. Ez jut eszembe. Meg hogy jó lenne megfesteni. S erre a gondolatra mosolyogva de elhúzom a számat, s meg is csóválom a fejem. Ő ezt minden bizonnyal nem látja. Utána sietek és kihúzom neki a széket, majd be is tolom, aztán ülök le vele szemben, s ha nem jönne valaki rögtön, hogy felvegye a rendelésünket, akkor intek, hogy észre vegyenek minket.
Addig pedig az ital lapot veszem a kezembe. S bár képes lennék lefordítani, nem teszem. Helyette Zoé felé fordulok a választékot soroló könyvecskével a kezemben és megkérdezem.
- Segítsz választani? - hiszen ő már járt itt, ha jól értettem, biztos jobban tudja mit szerente. - Én az hiszek, meleget inni. Hideg a víz a kútban.
Magyarázom még könnyedén, miközben próbálok nem túl feltűnően bámulni rá, bár nem hiszem, hogy ez sikerül. De mit lehet tenni? Ha egyszer most éppen, majdhogynem szerelmes vagyok?
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 20:25 Ugrás a poszthoz

örülök, hogy így látjuk Cheesy

Talán mert nem volt túl lelkes a viszont kívánása Zoltán Cheesy
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 20:34 Ugrás a poszthoz

az nem jó? mid fáj? mond neki, hogy ne fájjon!
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 20:48 Ugrás a poszthoz

azért a térdedre adok puszit Cheesy
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 20:56 Ugrás a poszthoz

Kami tegezhetsz ám Cheesy amúgy nincs mit, mindig tudtam, hogy varázslatosak a puszijaim Cheesy
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 21:01 Ugrás a poszthoz

Ha Min Jongnak hívsz bármi leszek *o* Love
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 21:02 Ugrás a poszthoz

jóóó *o* bár nem tudom, hogy lettem 9 évesen apa, de nem probléma XD
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 21:11 Ugrás a poszthoz

Fancsa

Bólintok. Egyelőre nem érzem, hogy rossz hatással lenne rám a nap, szóval miért ne feszegethetném pont ma a határaimat? Maradok, és ha szerencsém van nekem is jut egy kis rajzolás. Persze először meghagyom neki az élvezetet.
- Igen - erősítem meg szóban is az előbbi fejmozdulatot, aztán a kutyussal próbálok ismerkedni. A vakkantásra visszarántom a kezem, a kérdésre meg eltátom a számat, mert annyira meglep. Hát ilyen kutyalopkodósnak látszanék?
- Én? Nem! Soha! - felelem végül a tőlem telhető legmeggyőzőbb hanggal, még a szemüveget is lekapom, meg a mellkasomra teszem a kezem, úgy toldom hozzá - I promise! - angolul, hogy ígérem, mert magyarul ezt még nem igazán tudom, de remélem, így érti, hogy mit akarok mondani.
Valószínűleg igen, mert leteszi a kutyulit a földre, az meg szaglászni kezd, s mivel nem kóstol bele rögtön a lábamba, felbátorodom én is. Mosolyogva guggolok le hozzá s megsimogatok a buksiját, aztán elnevetem magam, ahogy felpillant rám, kinyújtott nyelvvel. Eszméletlen egy pofa ez a kutya. A gazdi bizalmat szavaz nekem, a kutyával együtt. S ez engem is megnyugtat. Az eb érzi, hogy azért több bennem az emberi, mint... mint a más. Nem akarok rá gondolni. Elveszem a pórázt, aztán egy kicsit még figyelem a lányt, ahogy kipakol. Némi irigység kúszik a mellkasomba, aztán megrázom a fejem. Hülyeség. Én is festhetnék most, hiszen itt vagyok. A saját baromságom, hogy nem hoztam hozzá semmit. Legközelebb megteszem. A kutyus vakkant egyet, én meg észbe kapok. Mosolyogva fordulok vissza hozzá, s ezúttal koreaiul kezdek gagyogni neki.
Arról, hogy édes és zabálni való, de nem kell félnie, mert nem eszem kutyát, még akkor sem, ha Koreában ez egy bevett dolog.
Egyébként a kutya szerintem nem érti, de nem baj. Leülök vele szemben, kinyújtom a lábaimat, közrefogva őt, és úgy kezdem el simogatni, meg úgy finoman nyúzni, s ahogy magyarázok, ő a farkát csóválja, bennem meg az az őrült gondolat támad, hogy ha már zabálni való csak megkóstolom. Persze játékosan, és nem is harapok bele, meg semmi ilyesmi. Szimplán bekapom a fejét. Igen. Min Jong, játszik, és rosszabb, mint egy óvodás.
Choi Min Jong
KARANTÉN


damfír - életművész
RPG hsz: 424
Összes hsz: 5017
Írta: 2015. szeptember 19. 21:13 Ugrás a poszthoz

Azért Nagypapa még nem akarok lenni XD bocsi Barbi Cheesy

*megölelgeti a fogadott lányát*

Bagolykő Mágustanoda Fórum - Choi Min Jong összes hozzászólása (849 darab)

Oldalak: « 1 2 [3] 4 5 ... 13 ... 28 29 » Fel