30. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:
Kiírásra kerültek az év végi/eleji pályázatok, ne felejtsd el csekkolni a híreket! Wink
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Tüszőfűi Lilith összes hozzászólása (1656 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 ... 12 ... 55 56 » Le
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. augusztus 19. 10:11 Ugrás a poszthoz

Itt van Lanetta! Vagyis Nessi. És jönnek a szavak, mondatok. Amikre válaszolgatok.
- Nem vagyok olyan jó, csak hobbi szinten. De ha akarod, akkor szívesen adok magán órákat.
Hiányzott Nessi. Ő olyan, mintha a nővérem lenne. Még ha csak ez a második találkozásunk is.
Igen, tényleg olyan a kastély, mint egy film díszlete. A gitár meg tényleg nincs a fejemben. Még hogy rengeteg barátom lesz? Ja, persze. Én meg most jöttem le a falvédőről. Na, mondtam én, hogy sok embert ismer! Asszem, itt az ideje válaszolni.
- Szereted a kakaós csiga szélét? Mert szerintem te olyan ember vagy, aki a belsejét szereti. Van már barátod? És ha igen, ki? T jó ég, annyi mindent kell megbeszélnünk! És mindjárt vizsga időszak! Igazi kalózszellemet láttál! Nagyon irigyellek! Emiatt köteles vagy az egészet elmesélni! - Összefonom a karomat és ránézek. Ehhez képest én egy semmi vagyok. Nem is az Eridonba illenék. Hanem a Navinébe. Vagy sehova. Elszomorodok. Majd felvidulok. Azért, én is szoktam hülyeséget csinálni.  Nem sokszor, de szoktam. Mint kihívni egy vámpírt fogócskára. Felmászni egy fára, majd rájönni, hogy nem tudsz lemenni. És egy csomó más dolgot.
- Az én napjaim hogy telnek? Unalmasan. Nincs dolgom, vagy legalábbis alig. Leginkább akkor találkozok másokkal, amikor felfedező túrára megyek. Ami elég ritkán van. Szinte sose.  Na, lásd be, hogy te sokkal bátrabb vagy! - Kiugrok a hintából és felé fordulok - gyere mászókázni!
Elkezdek rohanni egy nagyobb kötélmászókára és felmászok. Nagyon könnyű. Egyik láb, másik láb, egyik kéz, másik kéz. És tádám, már fenn is vagyok! Felnevetettem. Ha valamiben jó vagyok, az a mászás.
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. augusztus 19. 12:22 Ugrás a poszthoz

Adam Kensington

Ott vagyok a fán. Adam, úgy tűnik, hogy nem jön utánam. De, ezzel is megyek valamire. Ha nem üldöz, az azt jelenti, hogy nyugodt. Nyugalom szigete. Több, mint 500 éves szerintem. Akkor összegezzük, hogy mit tudunk róla: Egy: vámpír. Kettő: Londonban született az viselkedése és az alig, szinte semennyire észrevehető akcentusa alapján. Londonon belül, pedig a neve alapján Kensingtonból is jöhetne.
- Londoni vagy? - Bukik ki belőlem a kérdés, majd lemászok a fáról. Az utolsó két méternél ugrok. Egyszerűbb, mint mászni. A távolból mennydörgést hallok. Még csak az kéne. Pedig kint akartam éjszakázni. Akkor meg a Faházban alszok. Se baj. Nekem mindegy.
Adam úgy hat rám, mintha egy üveg nyugtatót dugtak volna le a torkomon. Már nincs kedvem ugrálni, cigánykerekezni, szaltózni. És hirtelen eszembe jut egy dolog.
- Meg van, hol hagytam a gitárom! - Kiáltok fel örömtelien. A Faházban hagytam. Ilyenről feledkeztem meg? Te jó ég. Nem vagyok komplett.
Oké, már lassan megint önmagam vagyok. Odasétálok hozzá. Szemben vagyok vele. És megszólalok.
- Lehet, hogy furán hangzik, de egy kicsit tartok tőled. Ha az ösztöneimre hallgatnék, akkor vagy elfutnék vagy elkezdenélek kérlelni, hogy mutasd meg a fogaidat. Már csak ezért sem hallgatok az ösztöneimre. Amúgy, nekem milyen illatom van? Mint emberként? - Komolyan mondom. Majd az utolsó kettő mondatnál átváltok vidámra. Egy kicsit gyorsan változik a hangulatom.
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. augusztus 19. 16:01 Ugrás a poszthoz

Annamária
A hetedik te vagy


Rávigyorgok a lányra. Majd felugrok egyet. Egy kicsit túl pörögtem. Csak egy kicsit. A lány először egy ö-vel válaszolt. Majd bemutatkozott. Szóval Annamáriának hívják. Szép név. Majd, megkérdezi, hogy igazi vagyok.e. Válaszul felnevetek. Ez is ritka. Hogy valaki azt hiszi, nem vagyok igazi.
- Szép a neved, Annamária. Hívhatlak Riának? És igazi vagyok amúgy, nem egy árnykép. Bár, lehet, hogy jobb lenne, ha az lennék. Ki tudja. Szerinted? -  Rohanjunk le egy vadidegen lányt. Csak nyugodtan. Bár, lehet, hogy mégsem olyan jó ötlet. Majd meg látjuk.
Első látásra félénknek tűnik. Tanulni akart, veszem észre, a könyvet. És én ezt rontottam el.Se baj. Legalább mókázik egy kicsit. Miért tanul mindenki? Csak én vagyok, aki nem tanul? Mert ez eléggé fura. Nagyon fura. Mindenki tanul, én meg unatkozok. Miért nem vagyok olyan, mint a többi gyerek? Mert azt teszem, amit már évek óta. Mert tartom magamat egy réges-régi ígérethez. Amit még az anyukámnak ígértem meg. Hogy végig önmagamat adom. Hogy nem leplezem az érzelmeimet. Hogy az leszek, aki lenni akarok. Emiatt rohantam le így a lányt.
- Had találjam ki. Navinés vagy, igaz? Én meg Eridonos és elsős. Van hobbid? Mert nekem több is - csinálok egy hátra szaltót a kimondott szavak után. Jelenleg boldog voltam. Aminek örültem. Örülök, hogy örülök. Ez is egy érdekes dolog. De, vannak érdekesebb dolgok is a világban.
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. augusztus 21. 00:00 Ugrás a poszthoz

Boldog éjfélt!!!
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. augusztus 21. 09:06 Ugrás a poszthoz

Annamária


Egy kicsit túl félénk a lány. Oké, az igaz, hogy én meg egy kicsit túl hiperaktív vagyok. Meg mozgékony. Meg amúgy is. Megengedte, hogy Riának hívjam! Vííí! Megengedte, hogy Riának hívjam! Oké, egy kicsit tényleg túl pörögtem. Le kellene nyugodnom. De, csak kellene. Végül is, egyszer élünk, egyszer halunk, nem? Akkor meg minek tegyek a társasági formalitásoknak?
Na, csak igazam volt, hogy Navinés! Ezzel legalább ad okot a félénkségére. Azzal, hogy csináltam egy hátra szaltót - aucs a csuklómra - lenyűgöztem. És meg kérdi, hogy tudok-e még ilyeneket.
- Hát lássuk csak - mondom és leülök lótuszülésben szembe vele - tudom a lótuszülést, tudok cigánykerekezni, hátra és előre szaltót, előre és hátra bukfencezni, kézen állást, fejen állást és tudok kézen járni. De  nehogy azt hidd, hogy egyik napról a másikra mentek ezek! - Itt tagadóan rázom a fejemet - többségüket hosszú hetek, hónapok alatt tanultam meg. A legnehezebb a lótuszülés volt - átülök sima törökülésbe - azzal hat vagy hét hónapot szenvedtem, mire meg volt. Ha akarod, megtanítalak valamelyikre! - Az utolsó mondatnál mosolygok. A többinél kifejezéstelen volt az arcom. Egy kicsit izgága jellem vagyok, emiatt a dédim beíratott a suli tornász klubjába. Ez van, ezt kell szeretni.
- Amúgy tudok gitározni, szóval ha akarod, akkor gitározhatok is. Csak rajtad áll! Ma úgyis unatkozok - majd megölelem, miután befejeztem a beszédet.
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. augusztus 21. 13:37 Ugrás a poszthoz

Adam


Hát, London után más városok meg országok nevei lettek volna. Az Edictumban volt róla cikk. Még régebben. Akkor olvastam róla. Emlékszem, abban volt a neve. A rejtvényeket, amiket csinál az újságban, mindig megoldom. Bár, soha sem küldöm be. Minek? Végül is, csak azért csinálom, hogy ne unatkozzak. Az akcentusról pedig annyit, hogy ha elképzeli az ember, hogy hogy beszélhetett a másik fél évekkel, jelen esetben évtizedekkel, évszázadokkal ezelőtt, akkor nagyjából eltudja képzelni az akcentust is hozzá. Meg hozzá segíthet, hogy volt egy fél évet Londonban. Szép város, bár eléggé lelombozza az ember kedvét az időjárásával. De, az nem jelenti azt, hogy nem mennék vissza.
A másik kérdésemre, miszerint, hogy milyen a vérem, arra azt kapom, hogy friss, kellemes, bár van benne némi fanyarság. Oké, Adam, ha így látod, jobban mondva szagolod, akkor hiszek neked.
Felhők gyülekeznek, szél söpör végig. Mennydörgés hallatszik. Vihar lesz. A faházban alszok. Pedig kint jobb lett volna. De mindegy. Lesz ami lesz.
- Vagyis jó volt a feltételezésem. Tényleg londoni vagy. A cikkeid az Edictumban nagyon jók! - Vigyorogva mondom, miközben gondolkodok. Adam, ha akar, akkor egy szempillantás alatt megölhetne. Erre megrémülök. De, azért tovább folytatom a csevejt - hát, én mindig sósnak éreztem a véremet kiskoromban.
Várom, hogy erre mit lép, miközben fázósan összerezzenek. Talán mégsem ebben a pizsamában kellett volna jönni. Hanem, mondjuk a vérfarkasosban. Annak hosszú az ujja. Még egy hideg szélroham jön, én meg döntök.
- Nos, bár mekkora vihar is lesz, napfelkeltéig a faházban leszek. Csak-csak kibírja. Ha mégsem, akkor szívtam. Ha vagy olyan elvetemült, hogy akár egyszer is megnézed, hogy hogy próbálok gitározni, akkor bőven elég, ha ide jössz. Általában itt vagyok takarodó után - úgy mondom, mintha tényt közölnék, majd az utolsó mondatnál már vidámságot is csempészek a hangomba. Elsétálok a faházig és elkezdek felmenni. Majd, miután felértem megszólalok.
- Akár most is megmondhatott, hogy mennyire vagyok béna. Úgyis gitározni fogok. Te meg hallod azt - bemegyek és a sarokba tett szövetdarabról elveszem a hajcsatot. Senki sem használta, szerencsémre. Akár követ, akár nem a vámpír, kimondom a megfelelő szót, hogy gitár legyen.
- Variabilis - átváltozott a gitárommá. Majd elkezdek rajta játszani.
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. augusztus 22. 20:58 Ugrás a poszthoz

Adam Kensington


A gitárjátékom nem épp a legélvezhetőbb. Elég sokat rontottam, ezért rögtön abba is hagyom. Gyakorolnom kell, különben teljesen annyi lesz a nyolc év gyakorlása és tanulása pár hónap kihagyás miatt. Mintha nem is én, hanem egy kezdő gitároznék. Kellene egy rendes gitártanár, akivel legalább kéthetente tudnék gyakorolni. Nem pedig a Youtube és a Google. A Bagolykőn nem is lehet internetet használni, de ez számomra nem kifogás.
Elkezdem a húrokat pengetni, hogy mindegyik rendesen szól-e, és mint mindig, most arra az elhatározásra jutok, hogy igen, nincs elhangolva. Eljátszok egy skálát, majd a térdeimre fektetem gitár. Kiszedek a karnyújtásnyira lévő táskámból egy kottafüzetet, és elkezdem a legalapvetőbb dolgokat végig játszani. Nem azért, mert itt tartok, hanem mert megfeledkeztem a húrok helyzetéről és fogásáról. DE, szerencsére ez olyan, mint a biciklizés. Ha elfelejtenéd, akkor hamar bele jössz.
Miközben ezen elmélkedtem, és a gitáron gitároztam, eszembe jutott egy dolog. Meg kellene majd egyszer, évek múlva megkérdezni a vámpírt, hogy szerinte érdemes-e folytatnom a gitározást. Ha azt mondaná, hogy nem akkor is folytatnám, szóval maga a kérdés is lényegtelen lenne. Hülyeség.
Elkezdem kb. egy óra múlva F. Carullitól  a Contredanse-t. Emlékszem, hetekig kínlódtam, míg megtanultam ezt a hat sort. Nem sok, viszont igazán feltudja az ember agyát b***i, mikor a négy húr pengetése nem sikerül. Leginkább ez, meg az, hogy ívelve gitározzunk, az a legnehezebb benne. A többi hozzá képest könnyű.
Így gitározok a viharban, a faházban, miközben teljesen kimegy az agyamból minden. Egy dolog van, ami lenyugtat. Az a gitár.

Köszöntem a játékot!
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. augusztus 23. 09:12 Ugrás a poszthoz

Rozsos Annamária


Szóval zenélni. Hát, az nem egy egy alkalmas találkozás, de biztos tudok neki tanítani valamit. Gitáron biztos. Mert az hosszú évekbe telik, míg megtanulja az ember a dolgokat. De, megtudom tanítani az alapokat, szóval lényegtelen. Nem hiszem, hogy van más is a suliban, aki két gitárral jött  egyiket elhagyom, mert igen többször is előfordult már, akkor ott a másik. De, ha valaki azt akarja, hogy tanítsam, akkor is jó a két gitár. Egyiken mutatom, hogy mit csináljon, másikon meg csinálja az illető.
- Hát, most pont tudom, hogy hol van mindkét gitárom, szóval akár meg is taníthatlak. Mert két gitárt hoztam a suliba, ha az egyiket elhagynám, akkor ott a másik. Mert igen, képes vagyok elhagyni a gitáromat. Már többször is sikerült. De, ha nem akarsz gitárt tanulni, akkor is tudok még neked gitározni. Szóval? - Az utolsó szó után előveszem a zsebemből a pillangós hajcsatomat és a kezembe helyezem - Variabilis - mondom ki, mire átalakul egy gitárrá. Szeretem a gitáromat, mert jó. A gitár maga fehér, viszont jelenleg egy kék kézlenyomat virít a nyakán. Bármikor lelehet mosni, de még tetszik. Ha meg megunom, akkor lemosom. Vagy elfedem egy másik mintával.
Elkezdem az AC/Dc-től a Highway to Hell-t. Majd abbahagyom. Várom, hogy mit válaszol erre.
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. augusztus 23. 16:35 Ugrás a poszthoz

Lucy Blake


Össze-vissza ugrabugrálok, miközben keresem a konyhát. Egy kicsit éhes vagyok, tegnap elfelejtettem vacsorázni, ma meg reggelizni. De nem tehetek róla. Olyan cuki állatképeket küldött Saya, hogy eddig csak azokat néztem. Cuki kutyuli-mutyulik, cuki cicuskák, cuki nyuszi-muszik vannak a a képeken. Még ma küldök neki választ. De, előtte meg kell találnom a konyhát.
Vájunk csak! Meg van, hol van. Az előbb mentem el mellette. Belépek. A manócskák rögtön körém sereglenek.
- Olyan aranyosak és jó szívűek vagytok! Kérhetek egy forrócsokit, és egy sajtos melegszendvicset? - Illedelmesen teszem fel a kérdést. Olyan szorgalmasak! Mintha ennek élnének. Nekünk otthon nincs házimanónk. De itt viszont rengeteg van! Olyan kis aranyosak.
Majd, meglátom a lányt. Szőke a haja, épp egy szendvicset eszik. Láthatóan izgatott. Odaszökkenek hozzá.
- Szia, Lilith vagyok! És téged hogy hívnak? Szeretsz ide járni? Miért vagy izgatott? - Miközben kérdezgetek, megkapom a forrócsokimat és a melegszendvicsemet. Lehunyom a szememet miközben beleharapok a szendvicsbe. Egyszerűen csodálatosan van elkészítve.  Bal agy féltek közepébe feljegyezve: elkérni a receptjét. Lenyelem, majd belekortyolok a forrócsokiba, ami úgy szint nagyon jó. Érdeklődve ránézek a lányra.
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. augusztus 23. 18:26 Ugrás a poszthoz

Lucy Blake


Én ijedek meg, hogy ő felkiált. Majdnem ellövök egy poént az istenről, de meggondolom magamat. Bemutatkozik, Lucynak hívják. Arréb húzódik, én meg leülök. Leteszem a tányért és a bögrét, majd ránézek újból.
- Lilith. Egy kicsit túl gyorsan mondtam? Vagy csak szimplán elmerengtél, Lucy? - Beletúrok a hajamba, majd elkezdek láthatatlan szöszöket leszedni a Minnie egeres pólómról. Majd elkezdem enni a szendvicsemet. Tíz harapással be is pusztítom.  A nadrágom eleinte egyszínű, drapp rövidnadrág volt, aztán meg. Abban festek. Egy szóval mindenféle szín van rajta. Piros, fekete, fehér, sárga, barna, kék, zöld. A hajamat a pillangós csatommal csatoltam el, a karomon a karkötőmet tettem fel. Egy szóval, semmi meglepő sincs bennem és az öltözékemben.
A manók érdeklődve néznek ránk, majd az egyik idehoz egy sütis tálat és elviszi az üres tányéromat.
- Köszönjük - mondom, majd leveszek róla egy minimuffint. Csokidarbokkal van tele, ez tudatosul bennem, mikor beleharapok. Finom, nagyon finom.
- Amúgy van neked valami hobbid? Mert nekem a gitározás, a zenehallgatás, az olvasás és a történelem kutatása. Úgy imádok gitározni! Kár, hogy a szüleim szerint nem kellene folytatnom, mert abból nem lehet megélni. Legyek bankár, vagy minisztériumi alkalmazott, folyton azt hajtogatják. Vagy, hagyjam ott a varázsvilágot. Tudod mikor! - Leteszem a muffint az időközben hozott új tányérra majd ránézek Lucyra. Eddig a muffint néztem. Düh, zavar, dac, bánat, szomorúság, magány, harag, eltökéltség, szilárdság. Ezek azok, amik a szememből kiolvashatók.
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. augusztus 25. 22:14 Ugrás a poszthoz

Annamária

A hangokat megtudom mutatni neki, de ennyi. Megmondom neki, hogy én is hogy tanultam, meg lehet, hogy megtanítom neki a lefogásokat. Többet úgysem kell. Elkezdem játszani a Boci boci tarkát és éneklem hozzá.
- Boci, boci tarka, Se füle, se farka, Oda megyünk lakni, Ahol tejet kapni.
 Boci, boci megfázott, Varrtam neki nadrágot, Nem akarta felvenni,Ágyba kellett fektetni -
fejeztem be. Majd megszólaltam.
- Itt az ideje a hangoknak! A legfelső húr az E, az első lefogás  F, a harmadik a G -  mindegyik hangot lejátszottam, miközben mondtam - a második legfelső az A, a második lefogás a  H, a harmadik lefogás a C - lejátszom a hangokat. Figyelek, hogy Anna lássa jól a fogásokat.Miután befejeztem , folytatom - a harmadik húr a D, a második lefogás a E, a harmadik lefogás az F. Eddig tiszta?
Elérkeztünk a feléhez. Örülök neki. Most jönnek a nejlon húrok. Addig is felállok és sétálok egyet. Miközben nézem a kupákat, felsóhajtok. A szüleim ezt is elvárják tőlem. Mint minden mást is. Ez kész. Nem fogok sem kupát, sem kitüntetést szerezni. Nem fogom azt csinálni, amit mondtam nekik. A saját utamat fogom járni. Ezért is tanultam meg gitározni. Viszont lassan a gitár átlépi a hobbi szintet nálam.
- Na, folytassuk! A következő húr a G, a második lefogása az A - megmutatom megint - az utolsó előtti húr a H, az első lefogás  a C, a második a D - Végig játszom, közben pedig a jövőmön gondolkodok. Teljesen tanácstalan vagyok - Végül az utolsó húr. Az E húr, első lefogás a F, a második a G. Ennyi az összes húr. Szerintem legegyszerűbb az lenne, ha gyakorolnál. Ha önerőből akarsz megtanulni, akkor a Gitáriskolát ajánlom, amúgy keress meg. Végül is, könnyű engem megtalálni. Nagyon könnyű. Majd kölcsön adom a másik gitáromat, azon nyugodtan gyakorolhatsz.
Visszavarázsolom a gitáromat hajcsattá. Majd rámosolygok. Ideje lenne már menni.
Utoljára módosította:Tüszőfűi Lilith, 2015. augusztus 25. 22:18
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. augusztus 26. 00:04 Ugrás a poszthoz

Álmokban, napfényben és vidámságban gazdag 00:04-et! " betoppan és mindenkit megölel"
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. augusztus 26. 00:09 Ugrás a poszthoz

Lokiii! *-*
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. augusztus 26. 21:10 Ugrás a poszthoz

Énénén! Cheesy
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. augusztus 26. 23:08 Ugrás a poszthoz

Nessi

Elengedem a fülem mellett a kérdéseket. Csak azután válaszolok, miután fejjel lefelé a mászókán lógok. A kérdések. És párral teljesen felkavar. Olyannyira, hogy rögtön máson is jár az agyam. És eszembe jut egy dolog. Mit akarok. Mi legyek ha nagy leszek? Régész? Sárkánykutató? Auror? Vagy tegyem azt, amit a szüleim mondanak és hagyjam ott a varázsvilágot? Nem, azt semmikép sem. Ebben nőttem fel. Amióta az eszemet tudom, tudom,hogy van. Hogy van a varázsvilág. Ezt nem hagyom csak úgy ott. A zene eddig az egyedüli célpont, meg a művészet. A családi vitámba nem akarom belevinni Nessit. Tegyünk úgy, mintha mi sem történt volna. Mintha nem jutottak volna az eszembe ezek a dolgok.Majd elkezdek válaszolni egyben az összesre.
- A kakaós csigának inkább a szélét szeretem, az csokisabb - felülök- Nincs olyan, aki megdobogtatná a szívemet. Tökéletesen hidegen hagynak a pasik.
Majd gondolkozok. Mit is mondhatnék? A történet egyszerűen csodás. Beleképzelem magam. És azt veszem észre, hogy gurulok le a mászókáról. Megkapaszkodok egy kézzel, a lábaimat a köteleket illesztem, végül pedig biztos helyzetbe megyek. Az előbbi fiaskóm miatt a térdem lehorzsolódott, de nem vészesen. Nincs baj. Majd ránézek Lanettára.
- Nem baj, ha az ember vakmerő. Én is az vagyok -   majd felállok, viszont itt már nincs benne semmi baki. Semmi leesés, egyensúly vesztés. Szerencsémre. Jobb ötlet volt megvárni  a válaszokkal, míg feljövök ide. Jobb a kilátás, könnyebb a mászás és még jobban is gondolkodok. Tök jó itt. Nem akarom megválaszolni az utolsó pár kérdését. Nem, nem akarom. Majd felsóhajtok és válaszolok.
- Vizsolyból, egyke vagyok. Az anyukámmal és az apukámmal elkezdett megromlani a viszonyom. Unalmas volt az életem. Honvágy? Ismeretlen számomra a fogalom. Nem tör rám. És te hogy vagy ezzel? - Az utolsónál ránézek. Eddig a földet néztem. Ez vagyok én.
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. augusztus 29. 15:35 Ugrás a poszthoz

Annamária


Nem, baj ha nem jegyezte meg elsőre. Nekem hat hét volt az összes hang. Minden hétre egy húr. A gitáromat már biztos, hogy kölcsön adom neki. Már mint a barnát. Mert szimpatikus. És mert most ilyen kedvem van. Ilyen egyszerű.  Mondja, hogy majd szerez gitárt.
- Kölcsönadom amint lesz rá időm . Egyszerre úgyis csak egyen tudok játszani. Majd megkereslek, oké? - Vigyorogva mondom, reménykedek benne, hogy nem fog rengeteg mondatot mondani ezért. Eléggé sok dolgom van és jelenleg mindennel elvagyok maradva. Ergo, sietnem kell. Meg hív sütizni. Elmosolyodok és megrázom a fejemet. Felállok.
- köszönöm, de most nem, majd máskor viszont élni fogok az ajánlattal. Mennem kell tanulni meg gyakorolni. Aztán, hamarabb megtalállak, mint hinném szerinted. Majd még találkozunk, szia! - Intek, miközben sétálok ki a teremből.
Jó fej lány,kár hogy félénk. Biztos, hogy találkozni fogok még vele. Rozsos Annamária. Egyszerű, de szép név. Régi, mint az enyém. De, míg ő egy bibliai jó figuráról kapta a nevét, én viszont Lilithről, a démonasszonyról. Annamária jelentése kegyelmezett. Az Annából és a Máriából áll össze. Míg a Lilith, nos egy kicsit sötét. Nagyon sötét. Az egyötödét sem tenném meg annak, amit jelent. De, mindegy. Annamária, az új barátnőm.
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. augusztus 31. 14:20 Ugrás a poszthoz

Keith, vigyázz, Joker veszélyes!

Joker! *-*
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. szeptember 2. 16:57 Ugrás a poszthoz

Nessi


Amint megérkeztünk, döntöttem. Minek titkoljam el, hogy jelenleg még haza sem tudok menni? Miért mondtam azt, hogy kezdett megromlani a viszonyom a szüleimmel? Az enyhe kifejezés. Túlságosan is enyhe. A francba is, miért vagyok én ilyen. Kész, vége. Nessi előtt nem fogok titkolózni. De, mégis. Fogok előtte. Fogok. Vagy ne tegyem? Te jóságos ég, mit tegyek? Nem tudok semmit sem tenni. Magamra vagyok maradva. A szüleim minden erőjükkel megfogják akadályozni, hogy ide járjak. Viszont ott van a londoni széf. Igen, ez most nem lényeges. Hazudtam neki azzal kapcsolatban, hogy nincs honvágyam. Rettentően hiányzik a kert, Hiányoznak a tyúkok, hiányzik dédi. Elég sok minden hiányzik. Ezt nevezik honvágynak. Ha jól tudom. Elmondok neki mindent, kész, vége. Leülök az egyik közeli, gazzal teli sírra és elkezdem leszedni a sírkőről a füvet. Majd ránézek Nessire.
- Ismerős. Konkrétan haza sem mehetek, mert akkor anyáék rögtön kivesznek a suliból, hogy valami mugli bentlakásos iskolába írassanak át. Utálják, gyűlölik, hogy boszorkány vagyok. Átokként élik meg. Nem szeretik a mágiát. Mikor kiderült, hogy boszi vagyok, megváltozott minden. Nem is tudom, hogy miért mondom el ezt. Hogy gyűlölnek a szüleim. Hogy miattuk semmit sem tudok a dédnagymamámról. Hogy ez van - az utolsó pár mondatnál már sírok. Tudom, hogy mi van a sírra írva. Egy ősöm neve. Tessék, ez van. A boszorkányság mindent elrontott. Lehetne egy boldog életem, de nincs. Helyette a jövőm miatt kell aggódnom. Apáék csak a kettejük érdekeit nézik. Büszkék magukra és a származásukra, ha nem tekintjük a mágusokat benne. Hiába lehetne vissza vezetni a XIII. századig a családfámat, nem teszik, mert akkor a mágiát is megtalálnák benne. A sírfán egy bizonyos Tüszőfűi Elizabeth, 1500-1550 van. A sírást abba hagytam.
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. szeptember 3. 23:39 Ugrás a poszthoz

"Bekukkant az Offba, végig ölel mindenkit majd felkiált és elmegy"

Jó éjt mindenkinek!
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. szeptember 4. 22:03 Ugrás a poszthoz

Choi Min Jong

Festék, paletta, A/3 lap 20 db, A/4 lap 20 db, ecset kétféle, gitárhúr. Lapok nem fontosak. Akkor csak festék, paletta, ecsetek és gitárhúr. Ezek kellenek. Kivéve, ha valamit elfelejtettem. Meg van! Pólófesték. Meg pasztell kréta. Akkor ugye kell ecset, festék, paletta, gitárhúr, pólófesték és pasztell kréta. A kézzel festett, virágmintás pólómban és a festékes térdig érő, sokszínű nadrágomat viselem. Végül is, a nemrég megnyílt művészboltba megyek. Apám, olyan jó, hogy nyílt egy. Ezt hiányoltam csak a faluban.  A művészellátót. Mert különben honnan tudnám beszerezni ezeket?  A boltok többségében szerintem nem is árusítanak. Lassacskán a bolthoz érek. Choi Művészeti Bolt olvasom le. Itt az idő bemenni. Ó, és ha már itt vagyok, kell valami, amiben tudom tartani a rajzokat. Vagyis egy új rajzmappa. Elsőre nem is kicsi a listám. Csak tudjam az összeset észben tartani. Lehet, hogy elfelejtek valamit. Lehet, hogy nem. Ki tudja? Majd egy nagy mosollyal az arcomon belépek.
Bámulatos, hogy mennyi minden van itt. Rögtön oda is megyek az ecsetekhez és elkezdek gondolkodni. Melyik legyen? A 0-6 terjedő csomag? Vagy egy sima, barna, 2, 4, 6, 8, 10 és 12-es méretekkel? Melyik? Segítség kellene. Oké, most itt az ideje odasétálni az eladóhoz. Aki a pultnál van.
- Elnézést, tudna segíteni? Nem tudom eldönteni, hogy milyen ecseteket vegyek. Jelenleg szinte az összes ecsetemből a ragasztót kell kimosnom - majd beletúrok a hajamba. Tegnap sikeresen magamra öntöttem a festékeim felét, ezért a bal könyököm még mindig lila festékes,  a hajamban pedig kék festék van. Egy kicsit szerencsétlen volt az utolsó két nap. Tegnap magamra öntöttem a festékeimet, tegnapelőtt pedig ragasztóztam. És ecsettel akartam ragasztani. Meg is lett az eredménye.
- Amúgy Lilith vagyok - mutatkozom be neki.
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. szeptember 4. 22:31 Ugrás a poszthoz

"Bekukkant, majd leül a kanapé elé"

Üdv mindenkinek!
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. szeptember 4. 22:44 Ugrás a poszthoz

Tényleg. Mi újság, vámpír? "Felmegy a kanapéra, felhúzza a lábait, mosolyog és a kanapé háttámlájának dönti a testét"
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. szeptember 4. 22:57 Ugrás a poszthoz

Én akkor nem szoktam ide járni. Tudod, hogy mi az a Porfíria? "Ránéz Adamre kérdőn, majd elmosolyodik."
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. szeptember 4. 23:06 Ugrás a poszthoz

Oké, csak kérdeztem. És azt is tudod, hogy mi az a  Ambras-szindróma?
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. szeptember 4. 23:12 Ugrás a poszthoz

Nem, csak utána néztem mert régen érdekelt a téma. Szeretek utána nézni a mítoszok valós alapjainak." Elkezdi dúdolni a 67 utat"
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. szeptember 4. 23:16 Ugrás a poszthoz

Tudom, de elkezdett már komolyabban érdekelni a zene, a művészet, nem csak hobbi szinten.
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. szeptember 4. 23:26 Ugrás a poszthoz

Nem ütik, de jobban szeretek egyszerre egy dologra összpontosítani. Akkor azt hamarabb megjegyzem."Beletúr a hajába" És te neked mi az érdeklődési köröd?
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. szeptember 4. 23:30 Ugrás a poszthoz

Például? Zene? Tánc? Történelem? Érdekes tények?vérAnatómia? Na, mondd el! "Kérlelő tekintet"
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. szeptember 4. 23:36 Ugrás a poszthoz

Értem. Amúgy sikerült kinézni, hogy mi olt az Anatómia előtt? "Nagyban vigyorog, de úgy, hogy az rosszat jelent"

Ismersz miskolci színészeket?
Tüszőfűi Lilith
KARANTÉNRPG hsz: 244
Összes hsz: 4696
Írta: 2015. szeptember 4. 23:41 Ugrás a poszthoz

Nem fontos tudni. "Nagyban röhög (megjegyzés, ha az ember átmásolja máshova, akkor meglátja.)mert képes volt felhozni egy dolgot. "

Találkoztál már azzal, aki a  Contredanse-t írta?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Tüszőfűi Lilith összes hozzászólása (1656 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 ... 12 ... 55 56 » Fel