34. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Brandon Norrey összes hozzászólása (1803 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 51 ... 59 60 [61] Le
Brandon Norrey
INAKTÍV


Született feleség *.*
RPG hsz: 191
Összes hsz: 6313
Írta: 2017. augusztus 12. 13:36 Ugrás a poszthoz

Hejhó mindenkinek, milyen jó volt este a szél meg az öt percnyi eső *_* XD
Brandon Norrey
INAKTÍV


Született feleség *.*
RPG hsz: 191
Összes hsz: 6313
Írta: 2017. augusztus 12. 16:02 Ugrás a poszthoz

Mr.Infinity

Bár két éve kezdtem a fesztiválozást rendszeresen űzni, azt kell mondjam, egész jól belerázódtam. Az ember minden nap szürreális, nem mindennapi személiségekkel és helyzetekkel találja szemben magát, mint a Marionak és Luiginek öltözött olasz páros, akik hajnalig pörögnek az egyik brit indie gyöngyszemeket felsorakoztató sátorban. Vagy mondjuk ott van a tény, hogy a napok múltával egyre kevesebb ruhát lehet látni az embereken. Ennek az íratlan törvénynek eleget téve amikor ma felvettem a "nagymama kanapéja" mintás ingemet, egy pálcaintéssel megszabadítottam az alsó felétől, hogy a kánikulához illeszkedve kevesebb bőrfelületet takarjon. A kizárólag félig lebarnult felsőtesttel meg majd máskor foglalkozunk, most van jobb elfoglaltságom is. Egy kis palack vízzel szlalomozok a jurtákhoz hasonlatos sátrak között, esernyőkből eszkábált lámpások és színes szalagok között botladozok, hogy a tegnap felfedezett tisztásra érjek. A pázsiton apró körökben elhelyezkedve idegenek lehunyt pillákon keresztül  furábbnál furább formákat pöfékeltek a makulátlan égre.
Valamit éreztem, mintha az ismeretlen arcok tömegéből egy-egy gesztus, egy mozdulat ismerős lett volna, egy mosoly, egy grimasz, egy halk nevetés. Csak pár kört kell lerónom a szedett-vedett csapatok között, hogy megtaláljam az arcot, akiről egy poszter is húzódik az ágyam fölött.
- Elnézést, izé, bocsi - guggolok le mellé rákvörösen, amit a napok alatt szerzett leégésem is felerősít Mit sem törődve a mellette fekvő lánnyal, bámulom a férfit, s igyekszem figyelmen kívül hagyni, hogy a szöszi ugyanolyan pólót, ugyanolyan fazonban hord, mint én - Nem akarlak zavarni a chillben, de kaphatnék egy autogrammot?
Brandon Norrey
INAKTÍV


Született feleség *.*
RPG hsz: 191
Összes hsz: 6313
Írta: 2017. augusztus 17. 22:34 Ugrás a poszthoz

Mr.Infinity

Homlokomon végigsimítom kezemet, eltörölve a tűző naptól hízó izzadságcseppeket. Halk sóhaj hagyja el ajkaimat, miközben igyekszem magamba szívni a körülöttünk keringő rezgéseket, amit maga a fesztivál sugároz a látvánnyal, zenével és illatokkal.
Miután kis híján kiugrik a szívem mellkasomból, nyugalmat színlelve odamegyek az általam annyira kedvelt Arlenhez, és kissé bukdácsolva, de kibököm kérésemet. A válasz jobb, mint amit remélni is tudtam volna, a férfi arrébb húzódik, helyet szorítva maga mellett a dús pázsiton. Egy általam nem ismert bűbáj segítségével a smaragd tenger a legpuhább párnakén hatott a rajta fekvő fesztiválozóknak. Szeme sarkából folyamatosan bámulom Arlen profilját, s csak akkor kapom el tekintetemet, amikor a pofátlanul vonzó arccsontok tulajdonosa felém tekintett.
Lépéseket hallok a fejem fölött, valaki épp kicseréli a pipát egy különösebb kinézetűre, majd megy tovább. Az első szippantást én kapom, s mivel mindenképp le akarom nyűgözni a mellettem heverőt, egy teljes tüdős hortyogás után bevetem az összes mágikus vízipipa tudásomat, és a lehető legszebb füstformát igyekszem kipöfékelni. Apró, angyalszerű pacák csapkodnak a zafírként csillogó ég felé, s vagy három ilyen alakot tudtam fújni, mielőtt apró köhécselésbe kezdek amit próbálok visszafogni. A kedélyem máris könnyebb, világosabb, az ajkamra halvány mosoly telepedik, fejemet pedig az énekes felé fordítom, átadva a csövet.
- Van egy... zamata.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Brandon Norrey összes hozzászólása (1803 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 51 ... 59 60 [61] Fel