34. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Dasha Fresmoon összes hozzászólása (274 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 » Le
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 19. 20:28 Ugrás a poszthoz

Évnyitó -  Iza
Ruha a dísztalár alatt. Cipellő

Jézusom már el is telt egy év? Mintha csak tegnap lett volna az előző ünnepély, ami nagyon jól megragadt az emlékeimben. Eddig még bele sem gondoltam, hogy már egy éve az iskola diákja vagyok, hát itt volt az ideje átgondolni, hogy mik történtek velem az elmúlt évben. Tanulmányilag nem teljesítettem olyan rosszul, mint amennyire vártam. Szerencsére sok tudást szereztem a Bagolykő előtti éveimben is, így nem kellett annyi energiát befektetnem az órákra való készülésre. A vizsgaidőszak eléggé húzós volt, de talán egy-kettő dolgozat kivételével elégedett lehetek. A legfurcsább az egészben az az, hogy a kék színű házam ellenére nem vagyok tanulás és könyvmániás. Sport terén talán egy kicsit csalódott lehetek, ugyanis jóval kevesebbet tudtam taekwondózni, mint azelőtt. Az új évben erre nagyon kell figyelnem, muszáj lenne javulnom és nem visszaesnem. Viszont elkezdtem kviddicsezni is, ami azért nyugtató számomra. Így legalább formában maradok és nem gyengülök el.
A szobámban fekve gondoltam át az év eseményeit. A szünetben sikerült hazamennem egy hétre Koreába, de aztán jönnöm is kellett vissza. Volt már jobb nyaram is.
Az órámra tekintettem és megállapítottam, hogy még bőven van időm. Felültem, majd újabb bambulás következett. Unatkozom. Mivel másba már nem akartam belekezdeni, elkezdtem öltözködni. Csinos akartam lenni, de azért azt sem szerettem volna, hogy a ruha furán mutasson a dísztalár alatt. Egy állcsipkés ruhát választottam, majd hozzá egy magassarkút. Ideje nőiesedni Dasha! A hajam simán, kiengedve hagytam, nem volt kedvem vele bajlódni.
Elindultam, kiléptem a szobámból és a közös szobarészlegbe mentem. Izával megbeszéltük, hogy együtt megyünk, bár nem mondtuk meg a találkozásunk helyét. Nem voltam biztos, hogy itt, a mi tértágítóval ellátott szobánkban van-e még, ezért logikusabbnak véltem a nagyterem ajtaja körül megvárni. A süveggel a kezemben elgyalogoltam a nyugati szárny legnagyobb terméhez. Az ajtóhoz közel megálltam és elkezdtem várni. Úgy helyezkedtem, hogy a többieknek ne legyek útban.
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 20. 15:57 Ugrás a poszthoz

Évnyitó -  Iza

Megálltam a nagyterem ajtaja előtt és körülnéztem. Rengetegen voltak, én pedig nem nagyon szeretem a tömeget. Nem irtózok tőle, de jobban szeretek egyedül, vagy kis társaságban lenni. Próbáltam azért leplezni.
Az emberek között megakadt hirtelen a szemem és azt vettem észre, hogy egy ismerős arc néz vissza rám. Iza közeledett felém. Most ugrott csak be, hogy vele először pont egy éve, a tanévnyitón beszélgettem. Nem volt a legszerencsésebb ismerkedés, akkor még nem is gondoltam, hogy ő lesz az egyik legjobb barátnőm.
Jó volt látni, ahogy mosolyogva köszön nekem.  
Szia! Semmi különös. És veled? – Válaszoltam szintén mosolyogva. Ha minden jól megy, akkor most nem fog úgy végződni Izának az ünnepély, mint tavaly. Bár nem hiszem, hogy változott volna a tömeghez való viszonya.
A lány benézett a terembe, majd kis idő múlva újra találkozott a tekintetünk.
Bemegyünk? – Kérdeztem, fejemmel a bent lévő asztalok felé biccentve.
Ezúttal azért nagyobb lelkesedéssel álltam az évnyitóhoz, mint tavaly. Akkor alig vártam, hogy vége legyen, nem érdekelt igazából semmi. Idén már kíváncsi vagyok az eredményekre is.
Ahogy beléptem, lehetőségem volt jobban körülnézni. Eszembe jutott, hogy nem véletlenül pompázik minden a Levita színeiben. Boldog léptekkel közeledtem a terem közepe felé, a Levitás asztal mellett. Nem akartam se túl elől, se túl hátul lenni, így megálltam az általam vélt legmegfelelőbb helyen és a barátnőmre néztem.
- Leülünk ide? – Kérdeztem. Szerencsére bőven volt választási lehetőségünk, hiszen még a padsor fele szabad volt.
Utoljára módosította:Dasha Fresmoon, 2014. szeptember 20. 17:21
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 20. 17:22 Ugrás a poszthoz

Évnyitó -  Iza

Nagyon örültem, hogy a szünet után ismét láthattam Izát. Semmi sem változott az elmúlt időszakban, se vele, se velem, se pedig az iskolával. Utóbbi számomra inkább közömbös volt, mint pozitív. Reméltem, hogy azért az új év tartogat meglepetéseket és nem lesz unalmas. Na, de ne siessünk ennyire előre, el kell búcsúztatnunk az elmúlt tanévet, ami azt jelenti, hogy még nincs pont rakva a mondat végére. Köszöntünk egymásnak, majd a szokásos kérdések után szokásos válaszok hangzottak el. Vagyis nem történt egyikünkkel sem nagyon érdekes dolog, ami miatt letámadtuk volna egymást a pletykázással.
Elindultunk befelé a terembe. Próbáltam minél hamarabb kiérni az ajtónál lévő tömegből. Egyenesen a kiszemelt padrészhez igyekeztem és nem vettem észre, hogy Iza megtorpan, amikor egy Rellonos keresztezi útját. Hátranéztem és megvártam, míg odaér hozzám. Miután mindketten leültünk elkezdtünk beszélgetni, ezúttal már tartalmasabb témáról. Megkérdezte, hogy mit csináltam ma.
- Hát, nem sok mindent. Már pár napja az iskolában vagyok. Nagyjából csak unatkoztam, kicsit edzettem, na meg persze kitakarítottam a szobám. – A hálószobámat nem szoktam a manókra bízni, nem azért mert félek, hogy valamit elvesznek, csupán nem szeretnék elkényelmesedni. Időm meg most úgyis volt. Közben Iza összefonta szőke haját és egy helyes kis pántot is húzott a fejére.
- Bárcsak én is úgy tudnék fonni, mint te. Ha lesz időnk megtanítasz? Én nagyon béna vagyok a hajfrizurák készítésében. – Mondtam, miközben a lányt csodáltam.
Fura volt hallani, hogy csinosnak vélt, miközben ő néz ki fantasztikusan.
Te sokkal csinosabb vagy! – Nagyon irigyeltem. A szőke hajú lányokra jobban buknak a pasik is. Sokszor szentségeltem, hogy miért koreainak kellett születnem, hiszen így az európaiak sokszor elkerülnek, idegennek tartanak. Ezért is változtattam sokszor a hajszínem, de mindig csak egy-egy napokra. Mindezek ellenére tiszteletben tartom származásom.
- És te mit csináltál ma? – Kérdeztem vissza.
A válaszát hallgatva kicsit körülnéztem. Nem feltűnően, mert nem szerettem volt, hogy Iza azt érezze, nem figyelek rá. Még nem voltak kirakva ételek, de látszott a terítésen, hogy nem fog elmaradni az ünnepély lakoma része sem. Még nem voltam éhes, de direkt nem vacsoráztam.
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 20. 19:14 Ugrás a poszthoz

Évnyitó -  Iza

Az asztalnál ülve vártuk, hogy teljen az idő. Izabella gyönyörűen befonta a haját, amire kicsit irigy lettem. Én magamnak sosem tudtam befonni a hajam, ehhez mindig is béna voltam. Ha visszagondolok, utoljára talán négy-öt éves koromban volt szépen befonva a sötétbarna fürtjeim az édesanyám által. Anyám, pontosabban a szüleim halála után viszont gyökerestül megváltozott az életem. Elkezdtem komolyan sportolni, ami miatt általában csak lófarokba kötöttem a hajam, arról nem is beszélve, hogy időm sem lett volna szépen megcsinálni, kialakítani azt. De ami késik, nem múlik. Itt az ideje megtanulni ezt a művészetet is és talán ebben az évben lehetőségem is lesz rá. Iza is belegyezett, természetesen, csak ha találunk is rá alkalmat.
Megdicsértük egymást. Nagyon jól esett nekem, már nagyon régen mondták nekem, hogy csinos vagyok. Kicsit talán el is pirultam, fogalmam sem volt, hogy hogyan kezeljem ezt a helyzetet, ezért gyorsan vissza is helyeztem rá a téma alanyát. Elmondta, hogy neki semmije sem tetszik, amire én csak elmosolyodtam.
- Ezzel szerintem a legtöbb lány így van, legalábbis én biztos. – Kis szünet. – De hidd el, gyönyörű vagy. – Mondtam őszintén.
Elgondolkoztam a néven, amit kiejtett a száján. Vivi. Nem ugrott be hirtelen egy lány sem, akit így hívtak volna. Gondoltam, megkérdezem, hogy ki is az a Vivi, de inkább csak a nyelvem hegyére haraptam. Valószínűleg nem az én dolgom. Nem szerettem volna eljátszani a mindentudó öregasszony szerepét.
Megtudtam, hogy Iza elfeküdte a nyakát. Erre barátságosan egy költői kérdést tettem fel neki.
- Megmasszírozzam? Jól tudom játszani a fiú szerepét. – Mondtam nevetve. Természetesen nem gondoltam komolyan, milyen lenne már, ha az ünnepség közepén elkezdeném masszírozni.
Megemlítette Vattát is. Már régen találkoztam az aranyos kutyusával, a neve hallatán kedvem támadt játszani vele. Felírtam az agyam noteszébe, hogy a héten még elmegyek Izával a rétre vagy a tisztásra kutyát sétáltatni, persze csak ha időnk lesz rá.
Hirtelen egy aranyos hangra lettem figyelmes. Felnéztem és egy fiatal lány volt az, aki menet közben köszönt nekünk.
- Szia! – Köszöntem hát én is neki kedvesen, majd mikor elhalad mögöttünk visszafordultam Izához.
- Én meg egész nyáron Kiarát szekáltam. Ugye a szünet első felében nem tudtam hazautazni, egyedül maradtam és valamit kellett csinálnom.  – Szegény kis macsesz, ő Vattával ellentétben örülni fog, hogy elkezdődik az iskola, ami miatt kevesebben fogom tudni tapizni. Aztán eszembe jutott, hogy nem voltam annyira egyedül, hisz megismerkedtem Lorával is.
- Jujj, képzeld el Iza, majdnem kinyírtam magam a nyár alatt. – Gondoltam ezt a sztori feldobja majd az unott hangulatot, amit a várakozás okozott, okozhatott.
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 27. 15:55 Ugrás a poszthoz

Sziasztok!
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 27. 16:23 Ugrás a poszthoz

Keiko Sama - 2014.09.27. 15:57

szia Dasha Smiley olvastál szurkolói páholyt? Cheesy

Olvastam  Smiley
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 27. 16:30 Ugrás a poszthoz

*Rugdossa Keikot*
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 27. 16:47 Ugrás a poszthoz

Várkonyi Zoltán - 2014.09.27. 16:31
Dasha! Tetszik ez a mostani képed. 3

Szép késő délutánt! Smiley


Köfi Zolibá ^^
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 27. 16:50 Ugrás a poszthoz

Kedves Armand!
Mondtam már, hogy a te avataralanyodat akartam egy mulimhoz? De aztán teljesen más vizekre eveztem. Smiley
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 27. 16:55 Ugrás a poszthoz

Egyébként én is valami ilyesmi karit akartam, de aztán valamiért elvetettem az ötletet. Csak utána láttam meg Julient. Szóval nem. Smiley
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 27. 17:10 Ugrás a poszthoz

Julien: Mit szólnál egy közös játékhoz?
Utoljára módosította:Dasha Fresmoon, 2014. szeptember 27. 17:10
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 27. 17:22 Ugrás a poszthoz

Nemes L. Izabella - 2014.09.27. 17:14
Dasha Fresmoon - 2014.09.27. 17:10
Julien: Mit szólnál egy közös játékhoz?


Dasha-féle játékfelkérés. Cool

Mielőtt még a keringőre gondolnál Iza, megnyugtatlak, hogy valami állatiban gondolkodom.  Grin
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 27. 17:26 Ugrás a poszthoz

Iza: szentmisét kellett volna rendeznem? Angel
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 27. 18:14 Ugrás a poszthoz

Már én is vagyok. Smiley Csak hsz-t írtam.
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 27. 18:27 Ugrás a poszthoz

Jesszusom milyen képet találtam Dasha avialanyáról. O.o KATT
Már Hyomin is kviddicsezik.
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 27. 19:02 Ugrás a poszthoz

Jujj, holdfény. Imádom.
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 27. 19:11 Ugrás a poszthoz

Kei: Az apró örömöket is ki kell élvezni.  Kiss

Sziasztok nagyok!
Utoljára módosította:Dasha Fresmoon, 2014. szeptember 27. 19:13
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 27. 19:38 Ugrás a poszthoz

Elmegy egyet sétálni a hideg éjszakába.
Majd jövök. Vagy nem.

Sziasztok!
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 28. 09:51 Ugrás a poszthoz

Szépséges reggelt!

Julien Armand Saint-Venant (0 perce)    jelenleg Dasha Fresmoon profilját csodálja.
Látlak ám. Wink
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 28. 09:57 Ugrás a poszthoz

Én is ezen gondolkodtam. Kezdesz?  Smiley
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 28. 10:16 Ugrás a poszthoz

Jójó. Smiley

Keiko te már megint másokra mászol?
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 28. 10:20 Ugrás a poszthoz

Engem nem. Mondjuk a húgom nem csinál már ilyet Rolleyes
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 28. 10:51 Ugrás a poszthoz

Miért van az hogy tesin a fiúk mindig focizhatnak/játszhatnak, a lányok pedig csak futnak, bemelegítenek és gyakorlatoznak?  Cry
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 28. 11:18 Ugrás a poszthoz

Csak nekem megy el időnként a BK?  Undecided
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 28. 11:21 Ugrás a poszthoz

Akkor jó. Mondjuk csak egy hsz-em veszett oda. De még jó, hogy egy nyers verziója megvolt a Wordben.
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 28. 11:32 Ugrás a poszthoz

Látod Zoli bá, én ilyen színes egyéniség vagyok. ^^
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 28. 11:40 Ugrás a poszthoz

Interjút kell készítenem angol órára az Unknown White Male című film producerével, hogy hogyan csinálja meg a filmet. Fogalmam sincs, hogy hogyan kezdjek neki és, hogy mit kérdezzek tőle, pedig én szoktam interjúkat készíteni. Valakinek van valami ötlete? (Az egész fikció, szóval nekem kell kitalálni minden hülyeséget.)
Utoljára módosította:Dasha Fresmoon, 2014. szeptember 28. 11:41
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 28. 11:43 Ugrás a poszthoz

Bálint, te angoltanár vagy nem?
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 28. 11:46 Ugrás a poszthoz

Majd átnéznéd a kész művemet, ha ráérsz?   Smiley
Dasha Fresmoon
INAKTÍVRPG hsz: 356
Összes hsz: 5924
Írta: 2014. szeptember 28. 12:39 Ugrás a poszthoz

Keiko Sama - 2014.09.28. 12:36
nekem van egy olyan érzésem, hogy az angol lesz az... hacsak nem leszek olyan elvetemült, hogy inkább latinból érettségizem Angel


Miért van olyan érzésem, hogy leszel?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Dasha Fresmoon összes hozzászólása (274 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 » Fel