34. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek:
Fontos időpontok:
Március 24. 23:59-ig van még lehetőség megpályázni a Navine házvezetői posztját!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Gwen L. Blake összes RPG hozzászólása (250 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 » Le
Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. augusztus 25. 19:18 Ugrás a poszthoz

Krisz
Ruha | azt hiszem Szalamanton | [zárt]

A srácokon nem lehet kiigazodni. Erre már akkor rájött, mikor a fiú mondta, hogy nézze meg, ahogy átalakul. Eddig azt akarta, hogy a lány felejtse el, most pedig megmutatja, hogy mi történik vele, azokon a napokon. Bár szeretné megértetni a dolgot Gwennel a lány nem hiszi, hogy emiatt elhagyná Krisztiánt. Eddig sem ártott neki, ezután miért tenné, ha távol tartja magát az erdőtől meg a zárt terektől, amíg telihold van. Valamint a lány számára érthetetlen a kivitelezés. Csak nem mehet be ilyenkor az erdőbe, hogy testközelből megcsodáljon egy vérfarkast. Az lenne az utolsó gondolata, hogy talán menekülni kéne.
Mégis igent mondott a dologra. Nevezhető bátornak, vakmerőnek, vagy bolondnak, esetleg egyszerre mind a hármat, de szeretne pontot tenni a dolog végére és megértetni a farkassal, hogy őt nem érdekli a valója, nem őt szereti. Eddig azt hitte, két hónap alatt ki tudja heverni a dolgot, mégsem így lett, ugyanúgy érez a másik iránt, ha ezt nem is mutatja. Könnyebb elrejteni az érzelmeket, mint odaállni a másik elé és elmondani. Ja, nem! Már ezt is próbálta a szőke, a fiú után ment, de ő elküldte. Ezután nem várhatjuk el, hogy a lány menjen utána. Azért neki is van büszkesége.
A ház előtt kicsit elbizonytalanodik, hogy tényleg akarja-e ezt, de a kíváncsisága mindent legyőz. Az illedelmességét nem hagyta otthon, mielőtt belépne az ajtón, kopog rajta. Volt már itt nemrég, nem is egyszer, mégis furcsa a küszöbön állni. Nem fogják elküldeni, igazából azt sem tudja, mire számítson. A fiú annyit írt, ha látni szeretné farkas alakban, akkor jöjjön el a következő teliholdkor. Lehet nem is gondolta komolyan, esetleg azt hitte Gwen nem jön el. Ha így van, akkor nagyon meg fog lepődni és mégsem ismeri annyira a szőkét.
Utoljára módosította:Gwen L. Blake, 2015. augusztus 25. 21:42
Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. augusztus 25. 21:41 Ugrás a poszthoz

Noel
a farkasles előtt egy nappal

Nem talált senkit, aki eljönne vele. Ez egy nagy nap, mert ilyen soha nem esett meg vele. Se Kilián, se Alina, se egy idegen. Jó, az utolsó csoporttal nem jönne el, inkább iszogat egyedül, mint most. Sajnálja, hogy nem jött senki, de egy kis egyedüllét senkinek sem árt. A legtöbb helyzetben tud hangzavarban is gondolkozni és most erre van szüksége. Még jobb is, hogy nem jött vele senki, így át tudja gondolni a holnapi dolgokat. Az a levél és a holnapi este. Nyugtalanítja a dolog, de annyi szent, hogy nem hagyja ki. El fog menni, ha nem is érti meg a dolog lényegét. Szerinte Krisz azt akarja megértetni vele, hogy farkasként sokkalta rosszabb, mint emberként. Mégis a szőke ezt nem akarja elhinni. Lehet, hogy a javító és a farkasság együtt a legrosszabb párosítás, de nem ezek határozzák meg az embert. Azt az utat járja, amit választ. Miután a srác lelépett az eridonos reménykedett, hogy visszajön, az ebédlőben ott fogja várni és megöleli. Még a Szirás dolgot is elfelejtené érte. Ha ezt valaki a szemébe mondaná, azt szentimentális bolondnak tartaná, de legbelül igazat adna neki. Bonyolult dolgok ezek. De holnap nem küldheti el Gwent, mint a legutóbbi alkalommal. Ez azért már javulás, vagy nem? Bár a szőke mindent annak vesz.
A csárdába belépve megcsapja az az érzés, ami általában ilyenkor szokta, körbenéz, hogy lát-e ismerőst, majd a pulthoz sétál. Kezdésnek egy vajsört rendel, ezzel indul útnak asztalt keresni. Most is rengetegen vannak itt, az embertömegen alig látni túl. Az emberek kártyáznak, lökdösődnek, meg az általános kocsmai dolgokat. Az italát mentve próbálja átverekedni magát a lány az egyik szabad helyhez, ahol az egyik évfolyamtársa foglal helyet.mióta is nem látta Noelt? Azt sem tudja, hogy a javítóból mikor engedték ki. Párszor látta a kastélyban, valamint a faluban, de ennél többet nem társalogtak.
- Szia, leülhetek? - kérdezi a fiút.
Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. augusztus 26. 11:01 Ugrás a poszthoz

Krisz
zárás

Mégis az lett, amit a legkevésbé szeretett volna. A fiú elküldi egy szó nélkül, és a lányban az is megfordul, hogy talán Ő tett valami olyasmit, amit nem kellett volna. Eddig elszúrt nem egy dolgot, nem is akarattal, csak olyat mondott, vagy tett, amit nem kellett volna. Ilyenkor elgondolkozik, hogy miért haragudtak meg rá az emberek, de soha nem jön rá. Vagy, ha igen akkor későn és már nem lehet mindent megjavítani. Most is olyat tehetett, amivel megbántotta a fiút, de nem tudja mit. Azt tette, amit eddig szokott, semmit nem változott. Ez lenne a baj? Hogy ugyanúgy viselkedik az emberekkel, nem számít ők, hogy fordulnak hozzá. Tényleg el kell gondolkoznia a kedvesebbik felén, nem haragudnának rá annyian.
A fiú cselekedetei is azt mutatják ideje mennie, nem akar vele többet beszélni. A szőke lánynak nehéz lesz elmenni anélkül, hogy ne sírjon, de valahogy csak sikerülni fog. Elköszönöm a lehető leghalkabban, a másik nem biztos, hogy hallani fogja, de nem is ez a lényeg. Remélhetőleg nem köszön vissza, akkor nem fog tudni elmenni anélkül, hogy ne ölelné meg. Aztán nem tudná elengedni. Lassan kisétál a konyhából, majd a kijárat felé veszi útját. Judittal nem találkozik, elköszönni se tud. Ha most elindulna megkeresni, akkor nem bírna sírás nélkül távozni. Így is nehezére esik. A nő biztos meg fogja érteni, főleg, hogy többet nem találkoznak.
Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. augusztus 26. 22:07 Ugrás a poszthoz

Krisz
Ruha | azt hiszem Szalamanton | [zárt]

Még van idő elmenni, ha nem akarná ezt a dolgot. De az elszántsága erős, nem lehet megingatni. Meg szeretné akarja tudni a dolgok hátterét, és muszáj ezért bemennie. Nem is haboz a kopogással, bár előtte vesz egy nagy és mély levegőt. Ha valami súlyos dolog van készülőben, mindig ezt csinálja. Segít megnyugodnia és most ennél fontosabb nincs is. Nyugodtnak kell maradnia!
A várttal ellentétben nem a nő fog ajtót nyitni, hanem a fiú. Nemrég járt itt, nem változott azóta sokat a ház. Nagy önuralomra van szüksége a szőkének, hogy ne ugorjon a fiú nyakába, még a múltkori hűvösség után is. Lehet, hogy nem mutatja és próbálta elfelejteni, de ez nem megy egyik napról a másikra. Elmormog egy halk köszönömöt és próbál nem a ruhájára tett megjegyzésre koncentrálni. Talán nem ez a legfontosabb.
Összehúzott szemöldökkel figyeli a ruhaneműt, amit felé nyújtanak, hirtelen azt sem tudja, mit csináljon. Rendes esetben már ki is kapná Krisztián kezéből, hogy felvéve magát ölelhesse, mert a fiútól kapta, aki ezt hordja. De ez most nem rendes eset. Mindennek lehet mondani, de annak nem. Lassan elveszi a ruhaneműt, majd magára kapja, a kapucnit pedig a fejére húzza. Otthon is általában ilyeneket hord és szereti, ha nem látszik a szőke haja. Ezért van az a része.
- És most? - kérdezi a szőke. Nem tudja mennyi az idő, mikor kell fel a hold, vagy, hogy korán jött-e. Ő csak itt van. A délutánt alig tudta kivárni, tűkön ült ettől az egésztől. Lehajtott fejjel teszi fel ezt a két szót, inkább a kezével babrál. Kicsit hosszú rá ez a pulcsi, de ezen kár aggódni. A választ követően teszi, amit Krisztián mond, és megy, ahova kell. Már nincs vissza és most a lány biztonsága a legfontosabb, ha ezt nem is érti meg. Ha valami történik, akkor csakis az Ő hibája, legalábbis a maga állítása szerint. A saját döntése miatt jött el, senki nem kényszerítette, viszont meg lehet érteni. Tudni szeretné ezt az egészet, miért távolságtartó, miért hagyta ott és neki ezek az információk többet érnek most bárminél.
Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. augusztus 29. 12:10 Ugrás a poszthoz

Alina
Üstüsd | Ruha Augusztus harmadik vasárnapja

- Majd máskor szólok. Egyébként sem otthon töltöttem az időt, inkább az utcákon lófráltam és találkoztam pár régi ismerőssel - vonja meg a vállát. Ez nem olyan fontos, hogy a lánynak tudnia kelljen róla. Azok az ismerősök régiek, már csak inkább beszélőviszonyban van velük, Kevin az egyetlen, akivel gyerekkora óta nagyon jó a kapcsolatuk, mindent tud a lányról. És csak miatta másnap hazautazott. Mondtam már, hogy imádja a fiút?
A ruha végül ott marad a helyén, de Gwen gyarapszik egy nyaklánccal. Szereti az ékszereket, inkább ezekre költ többet, mint a ruhákra. Többet érnek a kis csecsebecsék.
- Köszi! Hát, ha akarod holnap elmehetünk oda is, de akkor belopózol velem a régi auror parancsnokságra - kacsint a lányra. Ha már oda mennek muszáj lesz körbenézni, bármennyire veszélyes vagy tilos. Ez a két szó nem ijeszti el a szőke lányt, sőt még kalandosabbá teszik az utat. Vannak, akik szereti az ilyen helyeket, de a szőkénél erősebb jelzőt is használhatunk.
- Összekötöm a jót a hasznossal. Kicsit pihenek, és egyébként kutyát kell vegyek, szóval azt itt is meg tudom csinálni. És nem nekem lesz, mielőtt megkérdeznéd - bármennyire is hihetetlen nem magának szeretné az ebet. Bármennyire is szeretne, nem lehet. Van kettő és egy macsekja, akit ha költözik a faluba, ide fog hozni. Végre az összes állat együtt. Sajnos a másik három nem érte meg ezt a szép napot, már mindegyik öreg volt. Nagyon szomorú volt, mikor egyenként jött a levél, miszerint a nyula, a baglya és a kígyója is meghalt. A szőke lány annyira szereti az állatokat, hogy jobban sajnálja őket néhány embernél.
Pár árussal odébb meg is pillantanak egy állatokat áruló férfit. Gwen csillogó szemekkel közelít, mert már messziről megpillantotta a megfelelő kutyust. Nagyra fog nőni és még szép is. Megfelelő lesz a fiúnak. Közelebb lép, megkérdezi, az árust mennyibe kerül. Kicsit elhúzza a száját a borsos ár miatt, de egy ilyen gyönyörű kutya megéri. Előveszi hát a galleonokat és szól Alinának, hogy várjon, míg elintézi a papírokat. Még percekkel később is ott állnak, de végre magáénak tudhatja a huskyt. Megfelelő ajándék lesz az illető számára.
- Mehetünk - mosolyogja.
Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. augusztus 30. 00:14 Ugrás a poszthoz

Krisz és Alíz

Alíz kifakadása meglepi a lányt, de nem mozdul. Kíváncsi mit akar mindebből kihozni a vörös és ezért türelmesen várakozik, ami nála nehezen megy. De most itt marad, legalábbis amíg meg nem mondja a véleményét. Ideráncigálja elé a fiút, majd az indokokról kezd beszélni, aztán Gwenre is "ráparancsol". A szőke így veszi az elhangzott szavakat, neki ez már annak számít. És nem szereti, ha valaki megpróbálja megmondani mit, csináljon. Megy a saját feje után és ezt Alíz tudja jól. Talán ezért szeret belefolyni az Ő dolgaiba. Ezt már többször tapasztalta, de most nem hagyja annyiban. Azonban ezt később is el tudja intézni, most a fiúra koncentrál.
- Én soha nem mondtam, hogy olyan, és azt sem, hogy érzéketlen vagy - válaszolja halkan a lány. A fiú hallhatja, ha nem tett hátrafelé lépéseket. Az lenne a legjobb, ha Alíz már nem értené a mondottakat. Perpillanat nem akar semmit megosztani a vörössel, csak az előbbi gondolatait.
- Muszáj, beleszólnod mindenbe? Idegesítő, nem érted? - szegezi neki a kérdéseket, miután a fiú abbahagyja a mondandóját. Nem bírta magában tartani. Ez talán egy újabb lehetőség a veszekedésre, de a szőke lányt ez izgatja a legkevésbé. Ha ennyiszer összevesznek, az talán nem is igazi barátság.
Aztán a fiú folytatja, és az átváltozásról kezd beszélni. Gwen nem érezheti, ami akkor történik, nem is tudja milyen. Elképzelése sincs a dolgokról, csak, amit az órán tanult, meg amit más könyvekből tudott meg. Ám azt még Ő is sejti, hogy ez kevés. Egy átváltozás, nem olyan egyszerű és fájdalommentes, mint azokban az ostoba vámpíros filmekben, ami teljesen elgörbíti a valóságot.
- Akkor mutasd meg - kéri a lehetetlent a lány. Ezt még Ő sem gondolhatja komolyan. Az arckifejezését elnézve mégis, vakmerőségét most sem hazudtolhatja meg. De számára egy burkolt kérdés volt, hogy elmegy-e. Lehet, hogy őrültség, amit csinál, de nem érdekli. Ha kell valami, vagy valaki, aki megvédje, szól Kathnek. Na, ezt már nem lehet fokozni, a lánynak elment az esze.
- És ne mond azt, hogy nem lehet megoldani, mert mindent meglehet - most nem érdekli, hogy Alíz is ott van, ezt akarta. Beszéljék meg. A sajátos formájukban, de azt csinálják. Kérdőn pillant a fiúra, hogy mit mond ezekre. Ha komolyan gondolta, akkor a szőke elmegy. Ha nem, ezek után tényleg el fogja felejteni Krisztiánt.
Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. szeptember 4. 23:21 Ugrás a poszthoz

Krisz
Ruha | azt hiszem Szalamanton | [zárt]

A pulcsi felvevése után érdeklődve pillant a másikra, hogy most mi legyen. Ő tudja, mit kell tenni, a szőkének ilyenben nem volt még része. Amikor kapcsolatba került egy másik lénnyel, akkor kiszívták a vérét, legalábbis egy részét, ennél több nem történt. A fiú nem válasz, csak elindul a pince felé, ahová feltehetőleg a szőkének is követnie kell. A helyiségbe belépve megáll az ajtóban, és várja a további utasításokat, amik azonban nem jönnek. Krisztián elindul a kalitka felé, a lány megvárja, míg belép, és ő is kényelembe helyezi magát amennyire lehet. Az egyik sarokhoz sétál, leül és a hátát a két falnak támasztja. És most várunk. Órát nem hozott magával, hogy még mennyi idő van hátra, de biztos nem lehet percre pontosan beazonosítani, ahogy a visszaváltozást sem. Ezekről nem tájékozódott senkitől, pedig a bácsikájának biztos vérfarkassal is volt már dolga.
- Mikor változol vissza? Mármint reggel - még el sem kezdődött az egész, de a szőke már ezt tudakolja. Ez is tanúsíthatja, hogy nincs türelme, maximum a fontosabb dolgokra. És ez annak számít, de ezt meg kellett tudakolnia. A válaszra egy bólintással válaszol, aztán egy érdekes kérdés fogalmazódik meg a fejében. Régebben is megkérdezte magától, de a másiktól nem volt lehetősége, és nincs is ennél jobb alkalom rá. Nem mehet el válasz nélkül Krisztián, ha meg nem akar megszólalni, a lány megkérdezi reggel. Mert addig tervez maradni. Végignézi ezt az egészet, bármennyire is lesz fájdalmas, elszomorító számára.
- Mi lenne fordított esetben, ha én lennék farkas? - kérdezi végül és felpillant a fiúra. Nem csak a szavait szeretné hallani, hanem az arckifejezését is válasz közben. Talán nem fordul el a lánytól.

Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. szeptember 26. 23:10 Ugrás a poszthoz

Alíz és Ferdinánd
ruha | egy sáros vasárnap

Persze, sózzuk rá Gwenre a gyereket az évforduló napjára. Valami hasonló fordulhatott meg a keresztapja fejében, a pár nappal ezelőtti levélben. Nagy sóhajtások közepette válaszolt rá, igenlően. Nem kalkulálta be a programba keresztfiát, ami azt jelenti, hogy a "Lógjunk együtt Kiliánnal egész nap" tervet le kellett fújnia. Csak nem akar a fiú egész végig egy kisfiúra vigyázni. Azért a szőke örül, az együtt töltött időnek Ferdivel, mert nem sokat találkoznak a szüneteket leszámítva. Most is az van és gondolta megmutatja a fiúcskának a falu melletti kis tavat. Kora ősz lévén, minden sáros, de ez nem okozhat nekik problémát. Nemrég esett ezzel lehűtve és frissítve az időt. Az éjszakai szél nem csillapodott, ugyanolyan lengén fúj. Lehet, hogy nem kellett volna lehozni a fiút, már most mindene sáros, de mit tehetett a lány. A kastélyban nem lenne el a kissrác. Olyan örökmozgó, mint a keresztanyja, nem bír meglenni a fenekén egy percig sem, ezzel Gwent megfuttatva. A kis tavacskánál most éppen kacsákat etet kenyérmorzsával. Néhányat sikerül kicsalnia a vízből, mert nem dob el odáig, ezáltal a madarak is kijönnek a vízből. Biztos nem olyan agresszívak, mint a hattyúk, hogy megcsipkedjék a kölyköt, aki folyamatosan simogatni szeretné őket. Gwen egy pillanatra felnéz a vigyázásból, mert hangokat hall az idevezető út felől. Nem érkezik senki, Gwen pedig éppen időben néz vissza. Ferdinánd megindul a víz felé, a kacsákat követve. Megunhatták a társaságot, (vagy csak az nem tetszik nekik, hogy elfogyott a kaja) és máshol keresnek szórakozást, ha egyáltalán tudnak olyat. Azonban a kisfiú nem akarja ilyen könnyen elengedni a tollasokat és a vízbe is követni szeretné őket. A lány éppen időben nyúlik utána, ezzel visszatartva a vízbe pottyanástól.
- Ilyet nem szabad - néz szigorúan a kissrácra, de nem tud rá haragudni. Olyan kis aranyos és annyira szereti Gwent. Ezért is öleli meg a lányt, meg, mert bűntudata van.

Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. szeptember 27. 20:21 Ugrás a poszthoz

Alíz és Ferdinánd

Összegezve nem is olyan rossz, hogy a kisfiúra kell vigyáznia. Nem csinált volna semmi értelmeset, ha nem lenne itt, esetleg elolvasta volna a legvastagabb könyvét, de ez jobb programnak bizonyul. Nem egyszerű minden lépésére vigyázni ezt elismeri, de üdítő a társasága és a napi mozgás is megvan.
A kettesben töltött idő akkor szakad félbe, mikor megjelenik Alíz is. Csak akkor veszi, észre a szőke mikor kérdez valamit, sőt a fiú meg sem hallja. Tovább ölelgeti a lányt, majd mikor elengedi, akkor néz a vörösre. Visszainteget a lánynak, és őt is ölelésben részesíti. Talán ebben különbözik keresztanyjától, hogy Ő bárkit megölelne, akár az állatokat is. De nem mondták, hogy kiskorában Gwen nem ölelgetett másokat. Nem emlékszik azokra az időkre túlságosan. Aztán a Gwenhez intézett újabb szavak hallatán nevethetnékje támad. Szereti a gyerekeket, meg vigyázni rájuk, de miért gondol rögtön Alíz arra, hogy örökbefogadott valakit? Eddig még nem látta kisgyerekkel? Ja, persze, hogy nem, mivel legutóbb a pécsi éjszakai sétája alkalmával nem vitte magával a kisfiút. Akkor is fent volt, ami ritka, viszont Kevin nem tartózkodott a szomszédban, egyedül pedig éjszaka nem vigyáz a rosszcsont fiúcskára. De visszatérve, a vörös komolyan gondolja, hogy ez a gyermek Gwené. Bár nem lenne rossz tovább vinni a Blake nevet, de azt Tonyék megteszik. Gwen gyerekei maximum a férje vezetéknevét kapják és az övét, azonban nem tolna ki annyira szegényekkel, hogy ilyen hosszú nevet kelljen viselniük.
- Igen Alíz, örökbe fogadtam. És elárulom, hogy nemsokára lesz kistesója is - nem is rossz alkalom a vörös ugratására. Egyébként is le kell küzdenie a naivitását, Gwen pedig ebben próbál segíteni a saját módszereivel.
Közben már húzzák a kabátját, ezzel jelezve Ferdinánd, a menni akarását. Olyasmit ígért neki a lány, hogy beülnek enni a közelben lévő kajáldába.
- Te is szeretnél jönni ebédelni a falatozóba? - kérdezi barátnőjétől. Addig is szórakozhat Alíz örökbefogadásos kérdésein. Milyen képtelen gondolat 18 évesen örökbefogadni valakit. Nem is tehetné meg. Általában azoknak adnak gyereket, akik párban élnek és jó ideje együtt vannak. De ez is megdőlt a lánykánkat illetően. Mindazonáltal később szeretne családot, jó nagyot.
Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. október 9. 20:18 Ugrás a poszthoz

Damien
ruha | péntek este

"Mindenki kész?
Igenis Kapitány!
Hangosabban!
Igenis Kapitány!
Ki lakik odalent, kit rejt a víz..." Nem a víz alá megy búvárkodni, azt nem a kastélyban tenné, inkább a tengerben, esetleg valamelyik óceánban a három közül. Most csak az emberek elől szeretne elmenekülni, valami csendesebb helyre, ahol nincsenek szobatársak, rokonok, barátok, semmi hasonló. Mondhatnánk, hogy menjen haza, ott nyugta lesz, de mióta vannak lakótársai ez sem igaz. Jól kijön a két kviddicses lánnyal, barátoknak is nevezhetőek, de szoknia kell az új felállást. Az éjszaka későn hazajárogatáshoz csatlakozott Dasha is, tehát mostantól nem egyedül kell az utcákon járkálnia. Nem volt nehezére eddig sem, de ahogy az emberek mondanák, többen biztonságosabb. Erre csak a szemét forgatná, de hagyná szó nélkül a dolgot, magában nyugtázná az álláspontját.
Nem a legjobb hely a pihenésre a társalgó, de bedugott fülel ez is elmegy. A kedvenc zenié mellett meg tud nyugodni, akkor is, ha rock-ról vagy metálról van szó. És egy könyvet is hozott magával, bár nem fog olvasni, csak a lapokat nézi. Ha egy ilyen tárgy van, az embernél senki nem piszkálja, mert azt hiszik olvas és nem akarja, hogy zavarják. Azonban ez nem biztosítja, hogy nem fog baja esni. Ugyanis egy diák valami hülyeséget hagyott valami hülyeséget, amit a lány nem vett észre és ahelyett, hogy átlépte volna, elesett benne. A fejhallgató zsinorját megrántja, ezáltal az lerepül a helyéről és pár méterrel odébb ér földet. A lány szitkok közepette, nem a legszebb szavakat használja, azonban ezt a diáktársai nem érhetik, mert japánul mondja a szavakat. Mostanában rászokott erre, esetleg spanyolul vagy franciául ejti ki a trágár szavakat, de ezeket könnyebben megérhetik akár a fiatalabb diákok is. Felállva leporolja magát, ha lenne rá szüksége, de nem lett koszos a ruhája. Viszont a fejhallgatót sehol nem látja.
Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. október 10. 13:48 Ugrás a poszthoz

Ényitó - legfőképpen Letta, de Mindenki


Valami programot hirdettek csak eridonosoknak, az évnyitó után. Gondolta, hogy le kéne jönni, mert ugye a ház összetart, meg a legtöbb barátja szintén itt lesz. Nem egyedül érkezett, illetve nem is pontosan. Az egyik csapattársával beszélték meg, hogy a kapunál találkoznak, mert Gwennek a sütiket fel kell hoznia a házából. Gondolt rá, hogy lesz valami az Eridonosok számára, buli, vagy hasonló és akkor sütött sütit. Meg ez nem hivatalos ünnepség, legalábbis a többi ház nem vesz részt rajta, ezért más ruhát húzott, ami sokkal kényelmesebb. Sietve igyekszik vissza a kastély felé, hogy Letta ne várakozzon olyan sokat, de a szőke mindig késik, ezt megszokhatták tőle.
- Szia! Indulhatunk? - kérdezi a majdnem fehér hajú lányt, miközben mindkét kezében tálcákkal egyensúlyozik. Kicsit sokat sütött és otthon is hagyott a lányoknak, de több mint a felét elhozta.
Közben haladnak a vadőrlakhoz, amiről Kata sokat mesélt, a vadőrrel egyetemben. Azóta a férfi a házvezető lett és nem egyszer találkoztak már. A séta közben beszélgetnek mindenféle dologról, de legfőképpen a kviddicset említik. Gwennek ez az utolsó éve, jövőre, mestertanonc lesz, ha Ő is így akarja, ezért ideje lenne eldönteni, mivel szeretne foglalkozni. Nem tudja, hogy a kviddicsjátékos és az auror közül melyiket fogja választani, de év végéig van még ideje eldönteni. És az sem biztos, hogy marad az iskola falai között, talán csereévre megy máshová, vagy nem folytatja a tanulmányait. Minden megeshet a döntésképtelenségéből fakadóan.
Lassacskán leérnek a házikóhoz, ahol már messziről látni lehet a fényeket, amik nagyon tetszenek a szőkének. Az asztalokat is megpillantja, amikre leteheti a két tálcát, majd ezután megmozgatja a csuklóját.
- Sziasztok! - köszön a mosolyogva a többiekre, és körbenéz a társaságon.
Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. október 11. 13:10 Ugrás a poszthoz

Alina
Üstüsd | Ruha Augusztus harmadik vasárnapja

Ha már odamennek a régi aurorkiképzőhöz, akkor természetesen be kell lógni. Lehet, hogy találnak valami izgalmasat, egyben veszélyeset, illetve ez jó lehetőség a szőkének a munkásság megismerésére. A tanulás megemlítésére összerezzen, furcsán pillantva a mellette állóra. Komolyan? Gwen meg a tanulás? Ezt még Lina sem gondolta komolyan.
- Majd te tanulsz, amikor nem vonszollak valahová, vagy fordítva. Ha valami olyan oknál fogva elkapnának, akkor nem lenne nagy baj, mert a bácsikám van oda kirendelve és Ő annyira nem büntetne meg minket - kacsint a lányra, jelezve, hogy nincs baj. Bár a bácsi sokszor kapta már rajta, mikor Kevinnel voltak rossz helyen. De akkor jó ötletnek tűnt, számukra biztosan.
Útközben megpillantja a megfelelő kutyust Kilián számára. Valahonnan tudja, hogy a fiú szeretne egy kutyát, és mostanában sokat lógnak együtt, sokat segítettek egymásnak, ezért megérdemli az állatot. Miután kifizeti az állatot és elintézi a vele kapcsolatos ügyeket, kézbe kapva lép a lány elé. A kérdésekre számítva, sóhajt egyet, és egy levegővétellel elhadarja az egészet.
- Én nem tukmálom, hanem ajándékba adom, mert régóta szeretne egyet. Amúgy meg nem mondom el a nevét. Szerintem látni fogod a kastélyban sétálgatva... Öhm... Kibával. Ez megfelelő név lesz átmenetileg neki. Az egyik legjobb haverom kapja, de nem Ádi mielőtt elkezdenéd faggatni - válaszolja. A lányból kinézi, hogy felkeresi a férfit és elkezdi kérdezgetni.
Fel sem tűnik a szőkének, hogy kiértek a piacról és már csak hébe-hóba vannak árusok.
- Akarsz itt még nézelődni, vagy van elég pénzed átmenni a másik faluba megnézni azt az épületet. Már van harc kutyánk is - emeli fel a kezében lévő kiskutyát. Kicsit túlozza az utolsó mondatot, lehet Kiba is olyan félős, mint az övéi, de majd Kilián bátor ebet farag belőle, ha kell.
A Lidércnyomás Lánya
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. október 24. 19:25 Ugrás a poszthoz

Karah
jelmez és smink | mehet a démon

Méltán mondhatjuk, hogy a Halloween az egyik kedvenc ünnepe. Bár Magyarországon mások a szokások, mint Amerikában, de itt sem ismeretlen a tökfaragás és az ilyenkor tartandó beöltözős buli. A suliban a DÖK-ösök is szerveztek egy ilyet, amiben már Gwen nem igazán vett részt, annyi teendője lett az utóbbi időben. Ezek miatt adta le a szervezést és a színjátszót is. Már nem bírta, és ha lenne is rá ideje, az a szórakozásból menne el, márpedig azt nem szabad. Így lett most egy kis szabadideje, amit a tanulással kéne töltenie. Haha, kéne! A mai estét is a pihenésnek szenteli. A készülődést két és fél órával ezelőtt elkezdte, és így is alig lett kész. A kimonót, a parókát és a művért otthonról küldték neki, smink pedig volt itt a suliban. Egyébként is fehér bőré, még fakóbbá tette, vörös rúzst kent fel, majd elkezdte használni a művért az arcán, nyakán és végül a kezén. A parókával nem sok baja gyűlt meg, abban járatos volt és a ruhát is hamar magára kapta. Amit a tükörben látott az tetszett neki, és úgy ítélte nem kell változtatni a külsején. A kimono kissé hosszúnak bizonyult, de majd ha menni akar valamerre, akkor felemeli és a gond meg is oldódott.
A terembe belépve megcsodálja a díszítést, a DÖK most is kitett magáért, az már biztos. Ezért is szeretett oda tartozni, mindig kitaláltak valami jót, amit, ha nehezen is, de megvalósítottak. És most sem képes elhinni, hogy a tűz nem igazi, és nem éget. Pedig oda is nyúlt és nem lett semmi baja. Káprázatos! A készülődés kezdete óta nem ivott semmit és most hallotta pár évfolyamtársától, hogy finomak az italok és ijesztő neveik vannak. Azt nem tudja elképzelni, hogy egy név, hogy lehet ijesztő, de az ízüket nem kérdőjelezi meg. A pultnál tölt egy pohár italt és elindul a tanári asztal felé, ahol a tűztáncosok vannak. Minden dolog érdekli, amit tűzzel kapcsolatos, nem csoda, hogy piromániás a lány.
Utoljára módosította:A Lidércnyomás Lánya, 2015. október 26. 20:24
A Lidércnyomás Lánya
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. október 28. 23:20 Ugrás a poszthoz

Ákos
még mindig jelmezben | a buli után

Egy idő után annyian jelennek meg a hasonló bulikon, hogy már tömeg alakul ki és levegő is alig van. A szőke már többször tapasztalta, főleg, hogy ez egy iskola, ahová rengetegen járnak. A levegő is fülledt lett és ezt nem bírja a szőke, ezért hagyta el a helyet. Már egyébként sem volt sok kedve ott maradni, eleget szórakozott, most egy kis sétára indul. Talán egy pár percre visszanéz majd, de nem tervez akkor sem sokáig maradni. A kihalt kastélyban a suttogás is visszhangot verne, de, ha valaki erre járna, furcsán nézhetne rá, amiért magában suttog. Nem mindenki jött el az ünnepségre, de ők nem is a kastélyban járkálnak, hanem a szobájukban vannak és találnak valami elfoglaltságot, vagy alszanak. Soha nem értette a lány, hogy lehet korán lefeküdni és későn feküdni. Ezek az emberek általában átalusszák a fél napot, amit értelmes dolgokkal is lehetne tölteni. Például borsot törni s többi diák, esetleg tanár orra alá. Más nem hallatszik, csak a cipője kopogása, de annak monotonitása nem zavarja a lánykát. Pontosa célja nincs, hogy hova szeretne menni, de nem szeretne a falak között maradni. Haza is mehetne, de akkor ugyanott van, mint most és nincs kedve semmihez, ami ott van. Sóhajtva indul kifelé, de még a birtokon belüli részre. Mit fog magával kezdeni? Ez jó kérdés, de biztos kitalál valamit. Ha nem is egyedül, majd kerít valakit, esetleg visszamegy a bulira és kihozza magával az egyik ismerősét. Ez nem is rossz ötlet. Azonban mikor indulna, vissza a Nagyterembe meglát valakit, aki hozzá hasonlóan erre tévedt. Nem kell sokat gondolkoznia mivel fog odamenni hozzá, ezért nem tétovázik sokat. Lehajtott fejjel közelít a személy felé, még a hangját is elváltoztatja, mikor megszólal.
- Len-lenne számomra egy zseb-zsebkendőd? - kérdezi sírós hangon, a végén szipogva. Kezét az arcához emelve tartja, de az ujjai közé is varázsolt művért, így nem kell látni, hogy a szemével nincs semmi baj.
A Lidércnyomás Lánya
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. október 29. 22:50 Ugrás a poszthoz

Elemi mágia - Annus, Lillus és Fannus
ruha

  • kutyákat elvinni Kath-hez
  • édességet szerezni
  • bepakolni
  • elektromos dolgokat kihúzni

Ha minden igaz és mindenre jól emlékszik, akkor már csak ki kell mennie a vasútállomásra és indulhat a kirándulás. Mostanában egyre szétszórtabb a lány, ezért többször felírja a dolgokat, hogy ne felejtse el. Sóhajtva zárja be az ajtót maga mögött és indul a pályaudvarra. Nem beszélte meg, hogy ott majd kihez csapódik, kikkel tölti az utazás óráit, de talál majd magának eridonosokat, akikkel elbeszélheti az időt. Az állatkáitól volt a legnehezebb elbúcsúzni, de nekik is kell egy kis idő távol a lánytól, bár Gwen nem így gondolja. Mégsem viheti magával őket, ha Madagaszkárt sem bírták. Szóval se szó, se beszéd adta be őket Konnak, megköszönni volt ideje és már ment is pakolni. Egy listát írt velük kapcsolatban és ennyi volt.
Bőröndjét maga mögött húzva siet a többiekhez. Míg kifújja magát, meg is érkezik a jármű és már szállnak is fel. A pontos indulást nem tudja, ezért meglepi, mikor a vonat elindul, de Ő még nem ült le. Mindenhova benéz, de sehol sincs olyan ember, akit ismerne. Már épp feladná, hogy ismerősökkel találkozik, mikor megpillantja Fannit, Lillát és Annát. Mind a három lányt ismeri, nagyon is jól, együtt kviddicseznek, vagy kviddicseztek. Úgy tűnik őket is érdekelte a dolog. Mosollyal az arcán lép közéjük.
- Sziasztok! Leülhetek? Titeket ismerlek a legjobban - arra is felkészül, hogy Fanni a nyakába ugrik, a lányból simán kinézi, hogy a mozgó vonaton ugrik rá másokra.

A Lidércnyomás Lánya
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. november 3. 12:14 Ugrás a poszthoz

Krisz és Ferdinánd
péntek délután | [zárt] | ruha

A reptérről siet, Budapest utcáin. Nem is mondhatni, hogy siet, sőt kényelmes tempóban halad, csak a kissrác köröz körülötte. De mivel lehetne lekötni a figyelmét, ha most mentek el a szülei valami nyaralásra, ahova őt nem tudták vinni. Egy hétig nem lesznek itthon, abból a hétvégét Gwennél tölti, utána meg jönnek, érte Shay szülei. Még nem volt ennyi időt külön a szüleitől, de bizonygatta nekik, hogy Ő már nagyfiú és nem fog sírni. Ezen a szőke csak mosolygott és bevállalta vele ezt a két és fél napot. Vigyázott már a kölyökre, mindig találnak valami programot, amit mind a ketten szeretnek és most, hogy Alíz a szőkéhez költözött, őt is bevonhatják. Talán az volt az egyetlen kifogás a vigyázás ellen, hogy Gwen konyhájában (és szobájában) rengeteg az édesség, amit a kisfiú könnyű szerrel megszerezhet. De a lány ígérgette, hogy elteszi őket, meg keveset fog adni neki, mert szeretne pár napot eltölteni keresztfiával.
Tehát a kisfiúval kézen fogva sétál Pest utcáin.
- Gwen, Gwen menjünk a játékboltba - kiabálja a kisfiú, a lány kezét huzigálva. Sejtette, hogy amint a szülők elmennek, megmutatja a foga fehérjét a dolgokkal kapcsolatban. Pedig, ha tudná, hogy Gwen egy plüssel várja otthon, amit Ferdinánd nagyon szeretne.
- Mehetünk, és írunk fel dolgokat a karácsonyi listádra - bár az hosszú lesz.
Annyira szereti a játékokat, mint Ő a könyveket, de melyik gyerek ne lenne így? A játékok a gyerekkor elengedhetetlen részei.
Ferdinánd elengedi a kezét, Gwen pedig nem tudja mi ennek az oka. Előre figyelt és nem nézett se jobbra, se balra, így nem vehette észre a játszóteret, ahova a fiú siet. Ő nem igyekszik annyira, szem előtt van, és nem tud a lánynál gyorsabban futni. A fiúcskát figyelve megy neki az egyik járókelőnek.
- Bocs! - kér elnézést, mielőtt felnézne.
Utoljára módosította:A Lidércnyomás Lánya, 2015. november 4. 19:01
Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. november 11. 20:17 Ugrás a poszthoz

Ákos

Hozhatott volna magával egy pohár valamit a buliról, mert még most is melege van. Bár a ruhája vékony, azért a tűzzel való táncolás nem egy hideg sport. Ezért kell járnia egyet a suli körül, aztán megy haza. Alíz biztos ott van, mert nem látta a bulin, vagy olyan felismerhetetlen jelmeze volt. Megpillant egy üldögélőt egy egyik padon, aki fiatalabbnak tűnik nála, ezért úgy gondolja, hogy sikerül megtréfálnia. Oda is lép hozzá, egy zsepit kérve. A várt reakció elmarad, sőt tényleg átadnak neki egyet. Felnevet a cselekedeten és a következő mondaton. Cirkusz! Így is lehetne jellemezni, bár Gwennek tetszett, amiben volt.
- Köszi! És az útbaigazítást is, de onnan jövök. Ha arra tartanék, egy kicsit késésben lennék, bár az jellemző is rá - töpreng el a mondottakon. Kivételesen nem késett a buliról, de ahogy Ő mondja, az idő relatív. Szerinte nem szokott sokat késni, akkor sem, ha egy órája ott kellene lennie. Ha valaki emiatt szólja meg, csak megrántja a vállát és ennyi.
- Gondolom, nem szereted az ilyesmiket, ha így vélekedsz róluk - pillant le a padon ülőre. A paróka szálai szerteszét lengenek körülötte. Mióta felvette fel sem tűnt neki, hogy ott van, már megszokta. Talán emiatt van olyan melege. Egy mozdulattal lekapja magáról, és feltűnnek a szőke tincsek. Így már sokkal jobb. Nem is tudom elképzelni, hogy nyáron a negyven fokos melegben, hogy tudja elviselni a cosplay-os parókákat, főleg, ha azokhoz meleg jelmez is jár. Biztos valami hűtőbűbájt alkalmaznak rajtuk.
- Hányadikos vagy? - bukik ki belőle a kérdés. Nem ijedt meg a lánytól, ezért feltételezhetően nem elsős vagy másodikos, de Elena biztos sikkantott volna egyet, ha meglátja a lányt, és Ő már ötödéves lenne. Egy férfi egyeddel van dolga, ez igaz, azonban ők is megijedhetnek pár dologtól. Kíváncsian figyeli a másik arcát, a válaszra várva.
Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. november 13. 21:11 Ugrás a poszthoz

Anais
ruha

Mára végzett az iskolában, bár az utolsó (kettő) óráját ellógta, ami számára nem nagy dolog, legalábbis amíg van B terve. A kviddics és az aurorság között nem tudott dönteni, de valamelyik mellé még társul az idegenvezetés. Az utóbbi a napokban jutott az eszébe. Sok nyelven beszél, ezeket szereti tanulni, és izgalmas számára. Bemutathatja Budapest nevezetességeit a külföldi varázslóknak, akár még leendő levelezőtársakra is találhat. De a mugli életben szükség van valami egyetemi papírra, amiről a lánynak fogalma sem volt. Amíg Kevinnel Pécsre jártak suliba, nem nyaggatták őket ilyennel, ezért most hallott először róla a keresztapjától. Megírta neki levélben, hogy mit szeretne, de a férfi elkeserítette ezzel. Vagyis még több tanulnivalója lenne, ha jelentkezne, ez pedig nem jó. A végzős évben is rengeteg minden van, amit át kellene néznie, főleg, ha át szeretne menni az év végén. Majd az utolsó percben mindent megtanul, ahogy eddig is. Mindig bevált, talán most is. Ha nem, akkor Elenával egy évfolyamba fog kerülne, főleg, ha a másik vizsgázik.
Szerencséjére a faluban lakik, és itt nem büntethetik, mert most van kedve járkálni. Megvannak az előnyei egy örökölt háznak, és még a legjobb barátnőjével lakik együtt, ami még jobb. Alízzal nem a legkönnyebb, de mindig szerette a nyüzsgést. Most egy percre sincs csönd a házban. Szétnéz az utcán és összehúzott szemöldökkel konstatálja, hogy sokan vannak az utcán, ami nem is lenne furcsa, ha szabad hétvégéről lenne szó. De nem igazán izgatja, kik járkálnak körülötte, nem ismer senkit. Többen csoportokba verődnek, beszélgetnek, szaladgálnak. Most már kitalálhatná, hogy hova szeretne menni.

Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. november 14. 19:38 Ugrás a poszthoz

Anais
ruha

Épp indulna a cukrászdába, mikor enyhe fájdalmat érez a vállánál. Mivel nem erős az ütés, nem haragszik a lányra, főleg, mert bocsánatot is kért. A legtöbben még ezt sem teszik meg. Bólintva jelzi, hogy "Semmi gond!", majd balra fordulva indulna az említett helyre, azonban nem telik el pár másodperc, újabb fájdalmat érez. Ez nagyobb, mint az előző és elkezdi megkeresni azt a személyt, akitől kapta, mivel most egy "Bocs"-ot sem kapott. A lányra pillant. Ő volt az előbb, aki véletlen neki jött. Na, most vagy ismerkedni szeretne, de nem tudja, hogy kell kezdeni, vagy valaki lökdösődni kezdett. Ez egy ekkora tömegben nem gond, de elméletileg bogolyfalva lakosai kedvesek.
- Úgy tűnik, megint találkozunk - vigyorogja, ezzel próbálva elkezdeni a beszélgetést. De ilyen helyzetben nem ez a legjobb módszer, meglátásaim szerint. Közben a szőkeség megtudja miért esett el a lány, ugyanis egy kövér ember közelít feléjük. Nincs semmi baja, a testesebb emberekkel. A nádszál vékony személyeknek sem tűri meg a lökdösődét. Már elég közel van a fickó, és a másik szőke sem távozik a helyszínről, eddig legalábbis nem tette. Egy hatalmas sóhaj hagyja el az ajkait, ami annyit tesz, hogy "Megint miben keveredtem?". De az ilyen szituációkkal nincs semmi baja, inkább izgalmas számára, mintsem ijesztő. Egy leendőbeli lehetséges aurornak nem szabad félnie semmitől. A férfi elkezdi mondani a magáét, Gwen pedig a másik lányra pillant.
- Héhéhéhé! Nem kellett volna elállnia az utat. Én pálcával oldottam volna meg az ügyet, nem lökdösődéssel - a válasz őszinte. ezzel magával hergelheti a nagydarab alakot, de nem érdekli. Ha akarja, akkor lerendezheti a lánnyal. Bár, ha a férfi nem alkalmaz pálcás támadást, akkor a lány sem fogja elővenni a fegyvert. Neki is van annyi esze, hogy ne az utcán kezdje átkokkal szórni.

Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. november 14. 20:39 Ugrás a poszthoz

Anais
ruha

Ordítozik a férfival, aki visszaordítozik és így tovább, Gwen pedig nemsokára megsüketül. Szereti a zajt, és a nyüzsgést, de nem így. Ha így folytatódik, elkezd fájni a feje. Na, akkor lesz nemulass. A férfi közben megindul feléjük és a lány is megejt, egy magafajta köszönetet Gwennek. Ő is hasonlóan reagál az idegenekkel szemben, mástól sem vár el mást. Nem sejtette, hogy ma ez fog történni vele, de valamit kellene csinálni az ilyesfajta emberekkel. A lány nagyon bepöccen, és valami olyasmit mond, hogy a szüleivel megbeszélheti. Ebből a mondatból könnyű rájönni, hogy rellonos és aranyvérű. A legtöbb hozzá hasonló ilyesmi szöveggel jön, ami a szőkénknek nem szokott tetszeni. Nem a vérre kéne büszkének lenni, hanem a személyiségre. Ős is felvághatna, de inkább csak szemforgatva hagyja a beszólását. Nem kell még az a konfliktus is. Végül a férfi (bár homlokán dagadó erekkel), de elengedi a lányokat. Ma is izgalmasan alakul a napja.
- Mindig ilyen helyzetekbe kerülsz? - kérdezi hallótávolságon kívül. A zsebéből elővesz egy doboz Mindenízű Drazsét, aminek még több mint a fele megvan. A másik felé nyújtja, majd ha vett, vagy nem vett, ő is eszik egyet. Nem zavarja, ha rossz az íze, ez csak cukor, nem lesz semmi baja.
- Amúgy Gwen - nyújtja a kezét a másiknak. Ha már így alakult, talán egyszer jó barátok lehetnek. Ez még nehezen megy a lánynak, mármint a barátkozás, de azért megpróbál nyitni mások fel. Oldalra pillant és észreveszi, hogy egy csapat srác őket nézi. Annyinak néznek ki, mint ők, maximum egy-két évvel idősebbek. Talán a hangzavar miatt vették észre a lányokat, vagy fáziskéséssel, de a segítségükre sietnének. Arra nem gondol, hogy szimplán ismerkedni szeretnének, ezért hárman elindulnak a két lány felé. Gwen a könyökével kicsit meglöki a másikat, ezzel jelezve neki.

Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. november 14. 22:14 Ugrás a poszthoz

Anais
ruha

Végre elmehetnek és még bunyóba sem keveredtek. Ez már haladás Gwennél, mert az ilyen szituációknak az szokott a vége lenni, hogy valakivel a porban fekszik és verekszik. Többen tapasztalhatták már, például ALíz és Krisz is. Meg azt hiszem Lina is. A mondatra, hogy nem ismeri, csak a vállát rándítja, mert így van. Honnan kéne ismernie? A számára fontos személyekről tudja, amit kell, kivéve jelenleg Lináról és Elenáról. Úgy tűnik mind a kettejüket elnyelte a vizsgaidőszak, vagy mi a fene, mert nem kérdezősködnek Gwen felől. A levitással szokott baglyot váltani, de azt is nagyon ritkán, az eridonossal meg tényleg nem tudja, mi van. Keresné őt, de nem tudja hogyan.
- Tudnom kéne? - kérdezi, és a szemöldökét is felhúzza. Még nem látta, nem hallott róla, akkor meg?
A kézfogást és a bemutatkozás is viszonozza. Azt nem kell megkérdeznie, hogy melyik házba jár, mert az előző szituációból simán ki lehetett találni. Ilyet, csak egy rellonos tesz. A kérdésre széles mosoly jelenik meg az arcán. Mostanában többször segít az embereknek, lehet, hogy egyszer szuperhős lesz belőle és szobrot avatnak neki a főtéren. Milyen menő lenne egy Gwen Blake 15 m-es szobor itt a faluban. Eldicsekedhetne vele mindenkinek, hogy Ő az első, akinek szobrot avattak itt.
- Ha olyan helyzetben vannak az emberek, akkor nem kell két alkalom. Szóval, ha máskor is segítség kell, küldj egy baglyot. Bár téged elnézve nem hiszem, hogy így járnál - válaszolja. Ha Ő kerülne olyan helyzetbe, nem kérne segítséget. Van neki két szép ökle, lába és egy pálcája. Ha ezekkel nem boldogul, más sem segíthet rajta. De előbb inkább pálcával szereti intézni a dolgait, nem ököllel. Az azután következik, hogy a másik lefegyverezte.
Három srác is megindul feléjük, de társnője hamar lerendezi őket. Utána Gwen felé fordulnak, aki csak a három másik felé mutat. Mint a jó kiskutyák elindulnak arrafelé.
- Merre készülsz?
Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. november 15. 17:17 Ugrás a poszthoz

Anais
ruha

Minden nap tanul valamit az ember, például most Gwen a másik lány nevét. Így sem ugrik, be kiről lehet szó, de biztos fontos emberek a szülei és biztos aranyvérűek. Ezt egyből levágta, de nem tudja ki áll itt mellette.
- Én pedig Gwen Blake - mutatkozik be Ő is a teljes nevén. Ha neki tudnia kéne, hogy ki a szőke lány, akkor azt is biztos tudja, hogy ki Gwen. Mert biza Ő aranyvérű, csak nem szokta hangoztatni. Ne a vérminősége miatt kedvelje, vagy éppen utálja valaki.
- Nem! Én például nem vagyok tapló, és vannak hozzám hasonlóak - válaszolja egy kis egoista szöveget is csempészve a mondandójába. Nem szokott nagyképű lenni, meg hasonlók, de az önbizalom belőle sem hiányzik. A kellő önbizalom. Egyébként tényleg vannak itt tapló személyek, de személyesen egyet sem ismer. Akikkel ő barátkozik, ők vagy iszonyatos kawaiik és zabálnivalóak, vagy a hideg kiráz tőlük. Mind a két csoportban vannak bőven emberek.
- Nem mindegyik az. Vannak normálisak a faluban és a suliban is. Csak meg kell találni a megfelelőt - válaszolja, de igazat is ad a másiknak. Ez srác, nem Gwen zsánere. Hagyták, hogy "lecsillapodjanak" a kedélyek, aztán jöttek volna a lányokhoz. Ez gyávaság és a szőke utálja ezt. A mellette lépkedő lányt elnézve, nem csak egyedül van így. Vagy csak hímsoviniszta. Ez is egy lehetőség.
- Nincs annyi eszük - rántja meg a vállát. Nem tűnnek észlénynek, az már biztos.
- Ja! Most vagyok végzős, de még nem igazán tudom, mi akarok lenni. Mások szerint gyorsan kéne döntenem, de szerintem időm, mint a tenger. Előbb még a sulit kell befejezni - mondja nyugodtan. Tényleg nem zavarja, hogy ez az utolsó éve és valamit kellene csinálnia.  Ha így halad a vizsgákon sem fog átmenni.
- Te pedig most érkeztél, igaz?

Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. november 17. 15:07 Ugrás a poszthoz

Krisz és Ferdinánd

Amikor kéne, akkor nem néz előre, és rögtön neki megy valakinek. Mostanában ilyen az Ő szerencséje. Nem is tudja mi lesz vele decemberben, mikor az egyik angol csapathoz megy válogatásra. Nem szeretne szégyent hozni a keresztapjára, aki volt olyan kedves és lebeszélte neki ezt a dolgot. Ha minden jól megy egy évre szerződnek le, de ez amolyan próbaszerű, legtöbbször a kispadról nézve a meccseket, néha-néha állna csak be, de utána akár rendesen is a csapat terelője lehet. Ez olyan lehetőség, amit nem utasíthatott vissza, bármennyire is nem érzi magát azon a szinten, ahogy ők játszanak. De ilyen teljesítmény mellett, semmi esély erre.
Hátralép kettőt, nyüszít egyet, majd meghallja a szavakat és a nevét. Egy személyen kívül senki nem nevezte és nevezi így. De, ha nem is mondja ki a Miko szócskát, ezer közül megismeri a hangját. Egy utolsó pillantást vet a csúszdázó fiúcskára, biztos mondták neki a szülei, hogy ne álljon szóba idegenekkel, és az idősebb férfira emeli a pillantását. Nem így képzelte el a találkozást, és nem is most.
- Én is örülök - mosolyog a fiúra. Még magában sem tisztázta, hogy mit érez iránta. Nem haragszik rá, amiért titkolózott és elhagyta, de teljesen megbocsátani sem tud neki. Régebben nem ezt mondta volna, ezt az is mutatja, hogy rögtön utána ment, de akkor a tudtára is adták, hogy vége.
- Hogy vagy mostanában? - bármennyire is kínosan fog véget érni ez a beszélgetést a lány megpróbálja. Barátok akár még lehetnek, ha úgy adja a helyzet. Elmenni sem tudna, mert Ferdinánd még biztos játszani akar, akkor is, ha a faluban is van játszótér. A napot egyébként is a városban szeretnék tölteni, elviszi mindenféle izgalmas helyre, amit megígért neki. Ezt simán megteheti a keresztfiának, főleg, mert olyan keveset találkoznak. De előbb ezt a találkozást kell lerendeznie.

Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. november 20. 18:30 Ugrás a poszthoz

Zsigmond
Ruha | Hétközben koraeste

Egyre hidegebb az idő, a tél közeledtével. A szőke lány szekrényéből is előkerültek a kabátok, vastag pulóverek és csizmák. Ezek a lábbeliek a kedvencei, sajnálja is, hogy nyáron nem tudja őket hordani. Nem fázós típus, de beteg sem szeret lenni, ezért most már melegen kell öltöznie neki is. Örülne, ha ő is olyan ruhákban járhatna ilyenkor is, mint Karina. Annak a lánynak nem kell foglalkoznia az időjárással.
Most indul hazafelé a suliból, eddig a levitás barátnőjével társalgott, de nem tudta rávenni a lánykát, hogy jöjjön le vele, esetleg aludjon náluk. Lina nem szeretne még a faluba költözni, pedig jól ellenének hárman. Így estefelé nem főleg nem szereti elővenni a tankönyveit és a pergameneket, ezért szép kényelmesen halad az utcákon. Bár a tanárok mondogatják, hogy a végzős év végén nem kéne ellustulni, és nem magolni kéne a dolgokat, de erre nincs türelme a lánykánknak. Még az sem biztos, hogy idén vizsgázni fog. Halaszt egy évet, majd jövőre bemegy a VAV-ra. Akkor talán Elenával egy tablón szerepelhet majd, ha a lány vizsgázik. Szóval a faluba kódorog, mikor a csárda mellett menne... el. Hideg van itt kint, szomjas is és régen járt már itt. Nem beszélt meg itt találkozót, de majd lesz valami. Szóval összehúzza magán a kabátot, és belép a helyre. Jól ismert érzés lengi körül, főleg, hogy vannak pillantások, amik rá szegeződnek. Ilyenkor nem szokott diák itt járkálni, mert csak hétvégéken jöhetnének le, és nem ez a kedvenc hely közöttük. De Gwen többször is járt már itt, általában Kiliánnal. Nem foglalkozva azokkal, akik felé néznek, elindul a bárpulthoz. Közben megszabadul a kabátjától, mert itt bent jó meleg van, és még rámelegedne. Talál egy szabad széket, amire helyet foglalhat, majd a csaposhoz fordul.
- Egy vajsör lesz - első körben megfelel ez neki, aztán majd jöhet más is.
Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. november 24. 20:57 Ugrás a poszthoz

Krisz és Ferdinánd

Itt főleg nem számított arra, hogy összefuthat a fiúval. Azt sem tudta, hogy Budapesten lakik. Az után az ominózus este után nem beszéltek, csak egy baglyot küldött neki a fiú, amire Gwen nem válaszolt. Próbálta összeszedni, rendezni a gondolatait, de nem ment. Körülötte gyülekeztek a papírgalacsinok, és egyiket sem küldte el, nem találta őket megfelelőnek. Most mégis itt áll előtte és még mindig nem tudja, mit mondjon, vagy tegyen. Soha nem fagyott le, mindig tudott reagálni a dolgokra, de Krisszel kapcsolatban minden más volt. Olyan érzéseket váltott ki a lányból, amit még senkinek nem sikerült. A válasz után néma, kínos csönd áll be köztük, kínos csönd. Épp érkeznek a kérdések, mikor a lány nagy levegőt vesz. Nem lesz jó vége, épp egy motor megy el, hatalmas kipufogógőzzel. Köhécselve és krákogva válaszol, miután sikerül nem megfulladnia.
- Pehelycukor. Vagy Lucifer. Néha olyan mintha maga lenne az ördög. De imádom. Köszönöm és bocsánat, amiért nem írtam - a válasz végére lehajtja a fejét és egyre halkabban beszél. Szégyenli magát, amiért egy köszönőlevelet sem írt, pedig Krisztián megérdemelte volna. Olyan ajándékot adott a lánynak, amit álmában sem gondolt volna. A következő kérdésre egy fintor jelenik meg az arcán, de azért válaszol.
- Utálom az iskolát és, ha nem változik a helyzet, maradok még végzős. Vagy leszerződtetnek decemberben az angolok. Csak ahhoz meg gyakorolni kellene. Egyébként minden rendben, Alízzal a faluba költöztünk, Kath-ék szomszédjába. És te mit csinálsz a mindennapokon? - kérdezi mosolyogva, de a válaszra várnia kell. Szőke tincsek szállnak a levegőben, ahogy egy fejecske Gwen felé igyekszik.
- Kaphatok csokit? - kérdezi Ferdinánd, tenyereit a táska felé nyújtva. Ha akarná, sem tagadhatná le Gwen.
- Apád ki fog nyírni - mondja nevetve és a kért édességet kezdi keresni, majd odaadja. Remélhetőleg Krisz addig nem lép le. A megszerzett szelettel fut vissza a hintához. Ha az idősebbik hímnemű nem ment még el, visszapillant rá és már hozzá intézi a mondandóját.
- Ismered Ferdit, nem?
Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. november 25. 21:10 Ugrás a poszthoz

Krisz és Ferdinánd

Szerinte olyan buta név a Pehelypaplan. Egy paplant nem lehet annyira szeretni, mint egy cukrot, de ezt lehet, csak Ő gondolja így. A levelet azt elrakta, és a bocsánatkérésre érkezett válaszra, aprót bólint. A másikat nem zavarja, akkor őt sem fogja.
A visszakérdezésre nem számított, régen sokat mesélt a fiúnak a terveiről, de talán elfelejtette őket. Talán nem figyelt rá. A gondolatot a lány hamar elhessegeti, majd a gondolkozásból felocsúdva válaszol.
- Nem teljesen. Ez amolyan szülinapi ajándék volt, de a csapat most ért rá. Még nem tudom mi lesz. Ha felvesznek, valószínűleg most tényleg megyek Angliába, de, ha nem akkor maradok a faluban. Nem hiszem, hogy tovább tanulok, de ki tudja. Esetleg alapítok egy saját kviddicscsapatot. De az aurorság is tervben van, csak a továbbtanulás külföldön zajlana. De Japán is benne van a terveim között. Olyan sok minden, de nem tudom, mi legyen - sóhajt egyet miután felemelte a tekintetét. Ilyenekre mondják, hogy minden lehetősége megvan, mégis kevésnek tartja. Az első fele igaz is a lányra, de Ő nem így gondolja, sőt sok neki. Azt csinálhat, amit szeretne, az lesz, ami szeretne lenni, de nem tud választani a rengeteg dolog közül. Mindenkinek más az, ami miatt nem tud dönteni.
Elmosolyodik, mikor Krisz a tanulást említi, eddig nem szerette azt a tevékenységet, sőt elkerülte az órákat... Gwennel együtt. Ez is közös volt bennük, egyikük sem szerettek tanulni. Most mégis a fiú belehúzott, de a lány ugyan ott van, mint azelőtt. Ha lehet elkerülni a kötelezettséget, többször, mint eddig.
- És mit tanulsz? - kérdezi érdeklődve. Egy dolog van, amibe szívesen vesz részt, az meg a nyelvek tanulása. Most az olaszra feküdt rá, de sokkal nehezebb, mint gondolta.
Utána egy kicsi csönd következik, de Ferdinánd megtöri. Már szalad is tovább, Krisz pedig egy kérdést szegez Gwennek. Még nagyobb mosoly, jobban mondva vigyor Jelenik meg az arcán.
- Hát Alíz azt hitte, hogy örökbe fogadtam. Talán még most is azt hiszi. Azt is mondtam, hogy lesz kistesója, de nem csodálkozott rajta, sőt ez is érdekelte, hogy lehet-e a keresztanyja. Mintha most akarnék gyereket. Még magamra sem tudok vigyázni - gondol a legutóbbi... verekedésére. De most nem Ő kezdte és, csak megvédte a barátnőjét. Nem tudna még egy kisebb gyermekre vigyázni, Ferdinándot is pár napnál tovább nem tudná lekötni, utána menne a feje után.
Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. november 28. 12:53 Ugrás a poszthoz

Zsigmond és Kon

A kocsmába lépve nem érdekli, hogy ki bámulja meg, aki ismeri, azt tudhatja, hogy többször járt itt. Általában Kiliánnal lóg errefele, esetleg Kath-hel, vagy Linával. Most mégis egyedül jött, mert nem talált embert. A kuzinja valamerre eltűnt az elmúlt időben, ahogy a másik kettő is. Alízt meg nem hozza erre a helyre, még megijedne.
Kezdetben nem rendel mást, csak egy vajsört, de a kocsmáros megszólalása alapján, még ezt sem fogja fel. Még nem találkozott vele, nem ide szokott ülni, inkább valamelyik asztalnál foglal helyet. Viszont a mellette lévő helyet leszámítva, mindenhol él valaki. A következő kérdésre, pedig felhúzza a szemöldökét is.
- Nem tudom, hogy ezt most sértésnek, vagy dicséretnek vegyem. Szerintem egyértelmű, hogy már elmúltam 18 is - kihangsúlyozza a számot, jelezve, hogy már a mugliknál is felnőttnek számít. Milyen bunkó! Egy nőnek nem kérdezzük meg a korát, ahogy a súlyát sem. Meglátjuk, hogy mivel fogja kiszolgálni Gwent.
- Pedig azt iszok, amit szeretnék - válaszolja mosolyogva. A gyűrűjére tett megjegyzésre még nagyobb vigyor terül el az arcán.
- Van még, ha szeretnél - ajánlja fel készségesen. Mindazonáltal szereti a hasonló dolgokat, mert a cicák és kutyák a kedvenc állatai. Nemsokkal korábban a rózsaszínt is szerette, de ez piros imádattá változott. Valamint a cuki japán ruhadarabokért is odavan.
- Köszönöm! - és belekortyol az italába. A hideg idő, bent melegre változik, de kellemes a lány számára ez a vajsör. Mindig átmelegíti és még finom is. Amikor először kínálták, nem akarta megkóstolni, mert a neve nem tetszett neki. A vajból készült innivaló, nem lehet túlságosan finom. De egyszer csellel rávették, hogy igyon belőle és finomnak találta.
Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. november 30. 20:44 Ugrás a poszthoz

Zsigmond és Kon

Nézelődve üldögél a széken, de pont arra nem néz, amerre kéne. Egy mély hang zavarja meg mások bámulásában, méghozzá egy eléggé ismerős hang. Nem gondolta volna, hogy a tiszteletbeli sógorával itt fog összefutni. Sőt a férfiból az italokat sem nézi ki. Kissé felvonja a szemöldökét az erősebb itókára, a csapos kérdésére nem is figyel.
- Szia, neked is! Hogy-hogy itt? - kérdezi a felnőttet és a bárpultra könyököl. Itt nincsenek olyan buta illemszabályok, mint amiket otthon próbáltak megtanítani neki, kevés sikerrel. A férfi nem kérdezi a szőkét, hogy mi van a feleségével, bár Gwen sem tud sokkal többet, mint a másik. Elment pár hétre, de ezt Kon is biztos észrevette, ha nem hülye, de ennél több semmi. Amíg a (tiszteletbeli) sógor az italát várja, addig pár kérdést intéz beszélgetőpartneréhez. Gwen nem szól semmit, inkább morog egy sort és picit mérges tekintettel néz rá. Mindig ezek a kérdések jönnek felé, és utálja őket. A sulis kérdéseket alapból minden diák utálja, a pasikkal meg most ki lehet kergetni a világból. Majd, ha lesz valami, megtudja mindenki, az is, akinek nem kellene. A végén mégis elvigyorodik és szívélyesen válaszol.
- Hááát... Gondolkoztam azon, hogy szakot váltok, és minisztériumi személynek kéretem magam, hogy melletted dolgozhassak és boldogíthassalak. A fiú meg, van korombeli unokaöcséd? Mert szívesen megismerkednék vele, akár bensőségesebben is - a mondat végére még nagyobb lesz az arcán a mosoly, kacsint is egyet, bár nem gondolja komolyan. Nem tud sokat a férfi rokonairól, de korabeli az nincs a családjában, vagy valami ilyesmit mondott Kath a lánynak. Míg a választ várja, megissza az utolsó korty vajsört is majd a másik pasihoz fordul. Mennyi hímneművel van körülvéve. Mielőtt megszólalna, a táskájában kezd kutatni, majd elővesz egy kis kártyát, ami a felnőttségét bizonyítja. Korban biztos, hogy az és elvileg érettségben is.
- Na, akkor most kérnék egy olyat, amit az úr. És, ha nem hiszed el, hogy igaz, nézd meg közelebbről - szinte már az arcába tolja, csak, hogy az igazát mondja. Ha most sem hiszik el, hogy már bármit ihat, akkor a főnökkel fog beszélni. Vagy Konnal.

Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. december 22. 22:22 Ugrás a poszthoz

Csenger
Szünetben | este | ruha

Szállj, szállj bagoly szárnyán...
Unalmas reggel, unalmas délelőtt, unalmas délután, de nem unalmas este és éjszaka. Linával a napokban találkozott, ami felvidította a lányt, mert egy ideje már eltűnt a levitás szőke, de már újra itt van, bár nem a legjobb körülmények között. Meghallgatta az egész sztorit, de nem tud segíteni, ilyen helyzettel nem volt még dolga. Egy ilyen nap után kell lemenni a pubba, de a másiknak nem volt ideje, vagy elfoglaltsága van estére, de holnap nem ússza meg a kisasszony. Ha kell, elrángatja magával, húzza maga után a földön.
Körülbelül fél órája reppentett egy baglyot a srácnak, akit a macskája révén ismert meg. Nem kéne idegenekkel szóba állnia, de tud magára vigyázni és Csenger nem olyan félelmetes, vannak nála ijesztőbb rellonosok. A csárdába beszélték meg a találkát, ahogy Gwen előbb érkezik, de így is késve. Nem zavarja, hogy a másik még nem érkezett meg, majd érkezik, amikor jónak érzi, azonban órákat sem fog rá várni. Annyi ideje nincs. Az ajtóban leveszi a kabátját, majd a bárpulthoz indul. Kezdetnek egy női italt kér, amit elkészítés után az egyik hátsó asztalhoz visz. Most is rengetegen vannak, mi t mindig, de nem diákokkal teli. Már szünetük van, általában ilyenkor mindenki otthon tölti az időt. Majd Gwen is hazamegy valamikor, tervezte a barátait is meghívni magához, de mindenkinek rengeteg dolga van mostanában. Belekóstol az italába, és az embereket kezdi pásztázni. Mindenféle alak megfordul errefelé, némelyik veszélyesebbnek tűnik, némelyik szende virágszálnak, ahogy ő is. De nem látszatról kell megítélni az embereket. Ő is gyengének tűnik, mégis terelő a csapatban.
Az ajtó nyílik, valaki pedig belép rajta. Hasonlít Csengerre, de megállapítani nincs ideje, mert valaki beáll a képébe.
Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. december 24. 20:33 Ugrás a poszthoz

Matt
ruha

Őszintén mondva, Ő szereti a karácsony előtti készülődést, még a takarítós részt is. Sok a munka, meg unalmas is egy idő után a portörlés meg a porszívózás (amit különösképpen ki nem állhat), de megéri, mert ilyenkor Ellával és a nagynénjével olyan zenéket hallgatnak, amiket a család férfitagjai nem és még énekelnek is hozzá, amitől teljesen kikészülnek. Persze, ezután fordul a kocka és rockzenét raknak a lejátszóba, de a szőke azt is szereti, szóval nem zavarja. A legjobb része mégis a sütés-főzés, főleg mikor ellopja a sütikrémeket és úgy kell kivadászni a kezéből, nehogy megegye az egészet. Ha rajta múlna, nem maradna a tortákba és a többi finomságba. De ezek nélkül nem karácsony a karácsony. Most is haza fog utazni, de a Szentestét Alízzal tölti, ha a lány itt marad, meg nem akarja zavarni a keresztapját, meg annak családját.Hívták őt is, meg szívesen látják, ezt tudja a szőke, de majd elmegy, később és akkor is jó lesz a kisfiúnak az ajándék. Neki mindegy mikor érkezik, csak legyen. Régen Gwen is ilyen volt, de melyik gyerek ne imádta volna az ajándékokat. És a kaját. A kaja nagyon fontos.
Épp a konyhába igyekszik, bár neki is van egy nagy, de, ha a kastélyban jár, akkor ide tér be. Szóval oda indul egy kis mézeskalácsért. A manók talán már készítettek egy adagot, de, ha nem akkor majd Ő süt és ad nekik is. A karácsony a szeretet ünnepe és mostanában egyre jobban élvezi az emberek társaságát. A konyhába belépve rögtön elkiáltja magát:
- Kész van már a mézeskalács? - vigyorog is közbe, csak utána pillantja meg a fiút. Valahonnan ismerős neki, majd mosolyogva odasétál hozzá.
- Ugye Matthet van szerencsém. Fanni sokat mesélt már rólad, mindent tudok, amit Ő az én szerelmi életemről - nem ijesztheti el ezzel a srácot, legalábbis reméli, hogy nem teszi. Nem szokta letámadni az embereket, de a mézeskalács gondolata boldoggá tette. Lepillant a könyvre, ami pont annál a süteménynél van kinyitva.
- Segíthetek? - pillant fel a srácra, hátha észhez tért már a döbbenetéből.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Gwen L. Blake összes RPG hozzászólása (250 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 » Fel