31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Ombozi Noel összes hozzászólása (3521 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 ... 12 ... 117 118 » Le
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 9. 19:57 Ugrás a poszthoz

Mint látod, elhoztam a halált az OFF-ra Grin
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 9. 20:13 Ugrás a poszthoz

Kiva Faraday - 2013.11.09. 20:02
Hát ennek nagyon örülök... Cheesy De miért ölted meg a többieket? o.O


Jó kérdés, de újraélesztésre szolgál a jóvoltomból. Angel
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 10. 09:10 Ugrás a poszthoz

Királylány
[Rólad jutott eszembe]

A víz súlya, ami előtt megfagyva áll, halálosnak tűnik, mégis, vonzereje arra ösztökéli az odatévedőt, hogy lépjen egyet, és engedje át magát különös erejének. Olyan néma türelemmel várja az őt megkívánót, mint ahogy a fekete özvegy várja végzetes hálójába tévedni áldozatát. Noel hiába tüzes jellem, most nem lép gondolkodás nélkül, hagyja, hogy eleinte csak ujjai ismerkedjenek a víz terhével. Igaz, hogy nem lesz más színű a vízhez érő ujja, nem ragad ott, gond nélkül kihúzhatja, és semmiféle fájdalmat nem érez, már-már kezd beletörődni a víz nyugalmába. Gyanúja viszont mindig éber, nem pihen, hiába, soha nem lehet tudni, hol rejtőzik a csapda. A víz helyett veszett gondolataiban merül el, észre sem veszi, hogy rajta kívül valaki más is idetévedt, és hangtalanul odakerült mellé. A fiú leveszi tekintetét a vízről, és az őt megszólító lányra pillant. Azt, hogy mit mond nem is hallja, hiszen gyönyörű, és kedves.
- Ühm - feleli a nem egyértelműen eldönthető színű szemekbe bámulva. Még nem találkozott ilyen szép lánnyal, erős késztetést érez arra, hogy most azonnal itt hagyja, és kirohanjon a faluba, friss, hűvös levegőhöz juttatva tüdejét. - Hogy milyen bűbájokról beszélsz? Megismételnéd a kedvemért?
A rellonost egyáltalán nem érdeklik a terem elvarázsolását szolgáló bűbájok - noha pár perccel ezelőtt még feltett szándéka volt a megfejtésük -, a lány hangja, és szavai annál inkább. A fiú arcára merev bambaság, talán némi döbbenet is kiül, ilyen helyzetben még nem volt, reakciója furcsán hathat. Mintha még szédülne is, az ismeretlen, talán véla származású hölgyemény szinte biztos, hogy valami illataromát használt, mielőtt idetévedt volna.
- Üdv, Ombozi Noel - fogadja el az elegáns kézmozdulatot, zöldesbarna szemeivel el nem engedve a lány kékjeit. Kezdi sajnálni, hogy egy hete nem vette elő fésűjét, és haja összekuszálódva lóg a semmibe. - Szintúgy.
Mosolya kezd életre kelni, mint ahogy ő maga is hirtelen érkező döbbenetéből. Megköszörüli torkát, és a víz felé fordulva kérdez Black kisasszonytól.
- Jártál már itt? Itt állok már jó pár perce, de még az ujjaimon kívül nem dugtam be a víz alá semmit.
Szavai halkan csengnek, a víz varázsa ismét érdekelni kezdi, hosszú ujjai megint alatta vannak, de kellemes érzeten kívül, most sem érez semmit. Gondolatai a lány körül forognak, nem érti hogy nem találkozott még vele, de meg van a sanda gyanúja, hogy az órára való bejárás hiánya teszi. Ezentúl minden órára bemegy, annyi szent.
Utoljára módosította:Ombozi Noel, 2013. november 10. 09:11
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 10. 10:23 Ugrás a poszthoz

Keiko

Szülei válása nem tűnt el nyomtalanul Keikóban, ez érződik szavaiból, és látszik kényszerített mosolyából is, ami aztán hamar eltűnik arcáról. Noel érzelmek nélkül nézi és hallgatja a lányt, ő nem ismeri az elvált szülők hátrányait, de lehetséges előnyeit sem.  A családja egyben van, és ez a felállás már csak azért is így marad, míg világ a világ, mert aranyvérük nem engedi őket szét. Manapság már olyan ritka egy aranyvérű család, hogy bármi is történjen, ők hamarabb ölnék meg egymást, minthogy a válás mellett döntsenek.
- Nehéz volt megtanulni a magyar nyelvet? - tereli a szót a nyelvi nehézségekre, nincs ínyére mások magánéletében vájkálni. Ő sem szereti, ha róla kérdeznek, az csak természetes, hogy betartja a vélt határokat. - Amikor külföldön jártam, mindig csodálkozó tekintetekkel találtam szemben magam, amikor elmondtam: magyar vagyok. Képzeld, volt aki azt sem tudta, hogy az országunk merre van. És nemcsak a muglik közt vannak olyanok, akiknek gőzük sincs Magyarországról.
Valószínűleg nem mond újat, de legalább ezzel is tereli a lány figyelmét fájó emlékeiről. Aztán persze jön a botrány. Noel lányokról alkotott véleménye kicsapja Keiko biztosítékait, és lemerevedett arccal bámul fel a fiúra. Talán túl messzire ment, és lőttek a kellemes ismeretségnek, ennyi volt, mindennek vége. Idestova egy órája ismerik egymást, de a lánynak biztosan elég is volt a rellonos srácból. Nehéz a lányokkal. Nagyon nehéz.
- Hé, hé - tartja maga elé védekezően kezeit, és ajkai nevetésre állnak. - Bocsánat, nyugodj meg kérlek. Nem mondom, hogy a körmeid miatt fogsz hisztérikus rohamot kapni, de lásd be, hogy a legtöbb korunkbeli vállalhatatlan.
Keiko elmosolyodik, és az elsőéves tudja, hogy minden rendben van. Az arca egyben marad, nem fog elátkozva visszatérni körletébe. Ez a találkozás ha másra nem is, arra jó, hogy felnyissa szemeit, ha nem szeretne tanulmányai során egyedül, depressziós-antiszociális egyénként tengődni, változtatnia kell, és nem kezelheti úgy az embereket, ahogy eddigi élete során tette.
- Egészségedre! - emeli tejes poharát Keiko felé, ami szája felett finom kis tejes bajuszt hagy. Lassan ő is, és Mogyorót elnézve társasága is jól lakik, de még nem áll fel, nem tudja, hogy illetlenség lenne-e csak úgy távozni. Úgy hiszi, az rosszul venné ki magát.
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 12. 11:12 Ugrás a poszthoz

Hali  Smiley *bekukucskál ő is*
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 12. 11:21 Ugrás a poszthoz

Czettner R. Luca - 2013.11.12. 11:15
Szia Noel *--* Mi újság? Cheesy

Czettner kiscsaj terelő, akkor a gurkóimtól féljen.  Grin

*visszaszorítja a zöldet magában*


Írni igyekszem, de nehéz efféle szituációt leírnom. Rolleyes
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 12. 13:07 Ugrás a poszthoz

Királylány

Szóval buborékfej a titok nyitja. Idáig jut megállapításában, sajnos többi ébredező gondolatát sarokba szorítja Lyra nevetése, apró vigyora szája szegletében. Hallja szelíd hangját, és érti is amit mond, csak egyszerűen nem törődik vele. Ugyan, kit érdekel a termet körbeölelő pár bűbáj, amikor itt áll mellette ez a lány, és duruzsol?
- Buborékfej - mondja végül nagyon lassan, ujjaival végigsimítva sima állán, mintha éppen történelmi jelentőségű tudományos felfedezést tenne. Okosnak akar tűnni, nem egy zavarodott kecskének. A vizet nézi, hátha érkezik onnan némi segítség, de néma másodpercek szánkáznak el anélkül, hogy a szoba adna neki pár hasznos tippet a lányokhoz. Erről jut eszébe a könyvtár, talán ott találna néhány erről szóló, igen vaskos kötetet. Jelenleg viszont nagyon valószínű, hogy ezt most magának kell megoldania, méghozzá úgy, hogy Lyra lehetőleg akarjon még vele a közeljövőben is találkozni.
A rövid kézfogásban most először érzi, hogy valakinek valóban bemutatkozott, és a kék szemekre találva, szavai nem szeretnének semmivé foszlani. Nyomot akar hagyni, visszhangozni a lány fejében éjjelente. Erőszakos gondolatai megrémisztik egy pillanatra, de ez nem ül ki arcára, és nem látszik szemeiben. Lyra tekintete végigméri a rellonos keskeny arcát, majd visszatér szemeihez. Furcsa ez a szituáció, olyan áramütésszerű, amin csak mosolyogva tud úrrá lenni. Kérdez, hogy többet tudjon, és újra és újra beszélni hallja különleges társaságát.
- Hogy érted azt, hogy megtörni a varázsát? - vonja fel kérdőn szemöldökét, ismét rejtett csapdákra gondol, miközben önkéntelenül is tesz egy lépést a víz felé, így teste már félig benne áll az eddig teljességgel veszélytelennek mondható víztömbben. - Gyere!
Egy félmosoly kíséretében hívja magához a levitást, és hátrálni kezd a titokzatos szobában. Első lélegzetét óvatosan veszi, attól tart, hogy tüdejét hamarosan elárasztja a víz, és fulladozni kezd.
- Elsőéves vagyok, igen - tátogja, hangja torzítva hallatszik, nem tudja, hogy Lyra érti-e egyáltalán, amit mond. - Nem vagyok az a kimondottan szorgalmas, minden órára bejárós típus, egyelőre lekötött a kastély, és környéke. Sok látnivaló akad itt a tanárokon kívül is.
Nem bűnbánó, és nem szégyelli, hogy még nem tudta rávenni magát arra, hogy reggel órára menjen saját, fakultatív programja helyett. Még vigyorog is a végén, bár benne van a pakliban, hogy ez mínusz pont a levitásnál.
- Jövő héten viszont tervezem az óralátogatást, és a könyvtár felkutatását is - teszi hozzá a víz alatti környezetről Lyrára vezetve huncut, mindig rosszban sántikáló tekintetét. Nem tudja mire gondol társasága, arca megfejthetetlen számára, és viselkedése sem árul el túl sokat. Első látásra a kék ház lakójának mondaná, jelenlegi visszafogottsága, és az eddigi beszélgetés alapján okosnak, és megfontoltnak hiszi. Ha kiderülne róla, hogy egy eddig nem látott háztárs, Noel igazán meglepődne. Gondolataiba, és a terembe merülve sétál egy kanapéhoz, és ledobva rá magát, onnan mereng tovább.
- Ha végzel az órákkal, mit szoktál csinálni? - kérdezi érdeklődve, hiszen alakíthatja úgy napjait, hogy egészen véletlenül pont arra legyen dolga, amerre a lány is fellelhető.
Utoljára módosította:Ombozi Noel, 2013. november 12. 13:08
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 12. 19:16 Ugrás a poszthoz

Ivett

Nem tudja hova tenni Ivett pillantását, az egész lányt furcsának, mindemellett öntudatosnak tartja. Nem szimpatizál vele, és biztos abban, hogy ez fordítva is így van. Társasága az eridon házat gazdagítja, magabiztossága hasonlatos Noeléhez, és mint tudjuk, két ilyen ember nem fér meg egymás mellett. Az egyiknek győzedelmeskednie kell a másik felett, vagy így, vagy úgy.
- Mi a baj a nevemmel? - kérdezi felvont szemöldökkel, nem teljesen érti mire fel érkezik a lánytól ez a megjegyzés nevével kapcsolatban. - Ivett, örvendek.
Érzelmek nélküli arccal, kissé álmos tekintettel nézi a számára különc leányzót, akiről nem képes eldönteni, hogy barátkozni szeretne, vagy csak úgy van, és beszélget, mert éppen nincs jobb. A bemutatkozás udvarias, gyors, programszerű. A sárga ruhás kastélylakó elmondja mióta van itt, és beszél, mintha kötelező lenne. A fiú nézi, de nem látja, hallgatja, de nem hallja. Néha bólint, és még a szemben ülő tekintetét is megtalálja.
- Köszönöm - mondja apró, felszínes mosollyal arcán, és lélekben már egészen máshol jár. Nem gondolja, hogy szüksége van tanácsokra, de ha már kapott párat, illik válaszolni rájuk. - Nem szokásom eltévedni, igen jó érzékkel közlekedem, és ha véletlenül mégsem ott lyukadok ki, ahová célom vezetett, hát felfedezek.
Ujjai halk ritmust dobolnak az asztalon, beszéd közben végig mozdulatait nézi, nincs ínyére ez a társalgás. Valahogy ez most nem úgy alakul, ahogy annak kellene normális esetben.
- Ikrek, mi? - kérdése inkább kijelentésnek hangzik, Ivett valószínűleg nem tud mit mondani, ezért fecseg mindenről, ami éppen eszébe jut. - Még nem találkoztam eggyel sem, kivéve persze téged. Nekem egyébként mindegy kiből hány darab van, egészen addig hidegen hagynak, amíg nem kötnek belém, vagy nem állnak az utamba.
Nem különösebben van érzékeny kedvében, párbaj és csínytevés után vágyakozik. Ivett kedves kisugárzású, és nincs mit tenni, ez a találkozó már nem sok jót ígér.
- Tegnap érkeztem, így még csak hálótársaim ismerem, de őket is csak látásból, és maximum horkolásuk alapján tudnám beazonosítani őket.
Ez az első ízesebb megszólalása a lánnyal való beszélgetése során, és az az igazság, hogy ez sem róluk, sokkal inkább a rellonos hálókörlet fiú részlegéről szól. Nem kérdez semmit, egyáltalán nem érdeklik Ivett lányos dolgai, sem szerelmi élete. A széktámlának dőlve, halálos nyugalommal nézi társaságát, vagy éppen idilli környezetét. Jobb most nem firtatni, csak elfogadni, és tovább lépni.
- Nem sértődöm meg, ha itt hagysz - teszi hozzá csendesen, és sóhajt egy mélyet, mint aki éppen most könyörült meg valakin.
Utoljára módosította:Ombozi Noel, 2013. november 12. 19:18
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 13. 07:32 Ugrás a poszthoz

Reggelt a koránkelőknek Smiley
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 13. 07:44 Ugrás a poszthoz

Jobban vagy már? Smiley

Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 13. 08:12 Ugrás a poszthoz

Ilyenről még nem is hallottam Cheesy Javulok, a tüdőm is kiköpöm, lassú folyamat... van sulid ma?
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 13. 09:48 Ugrás a poszthoz

Nekem holnap lesz, alig várom Rolleyes Cheesy
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 13. 10:37 Ugrás a poszthoz

*szurkol, miközben a szakdogájával szenved Sad*
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 13. 10:49 Ugrás a poszthoz

Milyen fotókat válogatsz? *sunnyog*
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 13. 11:02 Ugrás a poszthoz

Váó Smiley
Én nem értek a fényképezéshez, bár mindig vonzott, de aztán elcsináltam az időt, szóval.. Cheesy
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 14. 17:09 Ugrás a poszthoz

Királylány

Nem zavarja a közéjük, mint valami falként beálló csend, szereti, és értékeli a némaságot, úgy tartja, hogy a csendben történnek a legizgalmasabb, s legvalósabb dolgok. Olyankor születik értékes gondolat, olyankor válik igazzá az érzés, és a szótlanságban kiderül, hogy hogyan tovább, él-e egyáltalán a lehetőség, és ha igen, képes-e meglovagolni, és magáévá tenni azt. Noel nem eresztette a víz alól sem királynője alakját, távolodott ugyan, s beszélt is közben, de tekintete erősen szuggerálta Lyra lényét. Irányító jellemét nem képes tagadni, hiába szeretne visszafogott és tartózkodó lenni, nem tud álarc alatt létezni, fullad egy hamis kép alatt. Önmagát adja, és mint a pók, úgy fonja egyelőre láthatatlan hálóját Black kisasszony köré. Ha kérdés még, hogy melyik ház tagja, akkor ügyesen leplezi mivoltját.
- Jó, hogy mondod, épp lakberendezési ötleteken törtem a fejem - mondja szépen artikulálva, és a szoba kevés bútorára néz, mintha ide-oda szeretné tologatni őket. - Az a fotel tényleg sokkal jobban mutatna a bal sarokban, így a feng-shui alaptörvénye szerint, ha még öt percig itt ülök, és te ott állsz... - néz egy pillanatra a levitás leányzóra, majd vigyorogva folytatja. - ...örök életünkre szerencsétlenek, és baljós személyiségek leszünk.
Noel sziporkázik, talán egy kicsit fárasztó jelenség is ezekben a pillanatokban, de csak így tudja lereagálni a lány figyelmességét, és kedves tanácsait. Lyra mosolyai teljesen feltöltik energiával, és tevékenységre ösztönzik.
- Szóval jól gondold meg, maradsz-e, avagy továbbállsz - mormogja fenyegető mosolyával, és ezt a mondatát talán Lyra tényleg meggondolja. Kétértelmű, és minden bizonnyal kihallható belőle az él, és a döntés elvárása, ami igen korai, de Noel türelmetlen, soha sem habozó tulajdonságai szinte megkövetelik tőle ezeket a szavakat. A fiú mondandója ellenére sem ijesztő, sokkal inkább tűnik tudatosnak, még inkább pedig ösztönösnek. Érdekes kombinációja születik meg ennek a kettősségnek, míg a kanapén ülve kémleli a közeledő szőkét. A vizsgával kapcsolatos figyelemfelhívásra csak elvigyorodik, majd gondolkozás nélkül, minimális reakcióidővel felel huncut kis partnernőjének.
- Ha egyszer eljönnél velem mászkálni egyet a birtokon, kíváncsi lennék arra, hogy mennyit gondolnál közben a vizsgákra...
Zöldesbarna szemei szikrákat vetnek, ámbár nem a harag, vagy a düh hozza ki belőlük ezt, sokkal inkább a lány szelíd lényéből elő-előtörő huncutság, és talán kimondható, a nőies bujaság. Hogy a könyvtár küszöbének átlépése betegség volna, azt kizárnak tartja, de nagyon tetszik neki Lyra apró, játékos szurkálódása.
- Képzeld el, szoktam könyvtárba járni, és ismerem a betűket is - cuppant egyet, mint akit vérig sértett az elhangzott kritika, majd ajkai ismét felfedik szabályos fogsorát. - Attól, hogy valaki nem az órákon gubbaszt egész álló nap, még lehet egy kis gógyija, és kellő tudással, na és némi módszerrel ugyanolyan jól vizsgázhat, mint kegyed.
Egyre jobban élvezi a kialakult helyzetet, és hasonlókat olvas ki társasága reakcióiból is. Az a sok mosoly, és a beszólogatások, szemöldökvonogatások, mind-mind arra sarkallják a fiút, hogy hálóját fonja szorosabbra, és ne eressze onnan áldozatát. Noel izgalma fokozódik, ahogy a levita ház legszebbje közeledik felé, hogy aztán mellé telepedjen, és onnan meséljen az órák utáni időtöltéséről.
- Az erdő mélyén még én sem jártam, úgy hallottam, hogy az diákoknak egyedül tilos, bár ez nem tart vissza, csupán még nem vagyok itt olyan régóta, és nem volt még időm odáig elmenni.
Egyértelmű, hogy nem riad vissza az erdő sötétebb zugaitól sem, magabiztos, és szarvait még senki sem törte le. Ha nála van a pálcája, és az elmondható, hogy a pálcája még étkezések közben, és a fürdőben is nála van, akkor olyan erősnek érzi magát, hogy bármily gyenge is valójában, az eltörpül, és ez adja hitt hatalmának alapját.
- Gondolom a fiúk körberajongnak, és szívesen üldögél melletted boldog-boldogtalan - mondja ki hangosan gondolatait, hiszen képtelenség, hogy ezt a lányt ne közelítse meg valaki, míg ő a réten egy fa tövében mereng. Ezekre a gondolatokra idegesség tör rá, elönti a mások iránt eddig nem érzett, de most mindenkire kiterjedő harag, feltudna robbanni, vagy inkább felgyújtani mindenkit körülöttük. Agresszív a kisfiú, de szerencsére lejátssza magában tüzes, eleven érzelmeit, és mikor Lyrára emeli tekintetét, nyugodtságot, és eleganciát áraszt csillogó szempárja.
- Éjjel visszahúzódom a rellon hálókörletébe, azt viszont nem mondom, hogy nem fordult már elő, hogy hajnalodni kezdett, mire visszaértem - sandán mosolyog, de teljesen igaz amit mond. Házát lebuktatta, most már nem kérdés, hogy a lány mikor tudja meg, vagy jön rá magától tartózkodási helyére. Noel reméli, hogy kiül valami Lyra arcára házával kapcsolatban, hiszen tudja, hogy milyen pletykák járnak a folyosókon, haladnak festményről festményre, és az iskola többi háza nincs túlságosan jó véleménnyel a sárkányokról.
- A napjaim nagy részét viszont mindig máshol töltöm, igen - vallja be őszintén, felfedve elhatalmasodó kalandvágyát, folytonos izgalmát az új iránt. - Nekem muszáj mennem, élnem, tennem-vennem. Ha egyedül, egyedül, ha társaságban, akkor társaságban, de úgy érzem jól magam, ha élek.
Az élni akarás vágya, a dolgok igazi megélése a legfontosabb Noel életében, és bár nem vesztett el még rokont, és nem fél a hirtelen haláltól sem, valami belül arra ösztökéli, hogy minden pillanatot kirobbanó erővel éljen meg, s át. Tekintete a levitáson, hol az arcát, hol haját, hol minden mását figyeli, de abban biztos, hogy ezt a pillanatot is úgy éli át, hogy arra érdemes lesz majd visszaemlékeznie.
Utoljára módosította:Ombozi Noel, 2013. november 14. 17:31
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 16. 19:42 Ugrás a poszthoz

Prefektus kisasszony
Esti órák

A tenni akarás vágya csillapíthatatlanul fokozódik a fiú bensőjében, aki a körletében fel- s alá mászkálva igyekszik lenyugtatni magát. Valami egészen újra vágyik, valami frenetikus élményre, ami az egekbe dobja adrenalinszintjét. Miután percekig köröz a szobában, úgy dönt magára kapja bőrdzsekijét, és felmegy a kastély földszintjére, hogy megfenyegesse az egyik utálatos festményt. Pálcáját zsebre sem teszi, jobb kezében tartja mozdulat készen, hogyha kell azonnal használni tudja. Nincs nála más, a bicska ládája mélyén pihen, így kizárt, hogy azzal tépje fel a rémült festmények vásznát. A folyosók kihaltak, hétvégén a diákok általában kimozdulnak, este pedig már vagy visszaérnek ilyenkorra, vagy még odakint, esetleg lent a faluban csatangolnak. Így szinte teljesen egyedül lehet a sötétedő, homályos folyosórengetegben. Csípős idő járja át a falakat, Noel lehelete itt-ott megmutatja magát, és ha világos volna, látszódnának elszíneződött körmei is. Gyors léptekkel halad, a harsogókat akarja, ha tehetné egyszerre gyújtaná fel az összeset, és boldog vigyorral nézné, ahogy visítozva porrá égnek. Nem érti, hogyan tudnak egyes diákok csevegni velük, megkérdezni hogy vannak, hogy telt a napjuk, mit gondolnak egy-egy személyről. Vannak, akik magánéletüket is elsírják egy kedvenc megfestett alakjuknak, az pedig tanácsokkal látja el a fecsegő diákot. A rellonost rázza a hideg még a gondolatától is annak, hogy bármit is megosszon egy vászonalakkal. Mégis, hogy telhet egy tintapacának a napja?
A portrék hangos kiabálását messziről hallja, mire gyorsít tempóján, szinte már-már fut, és ha van is diák körülötte, az izgalomtól azt észre sem veszi.
Az iskola legnépesebb festett része egy pillanatra sem halkul Noel megjelenésére, akinek némi undor ül ki sápadt arcára, és hunyorítania kell az érthetetlen ordibálások közepette.
- Komolyan, mint a zsibvásár... - mondja hangosan, a folyosó közepére sétálva, és onnan figyelve a festményrengeteget. - Mit csináljak veletek, hm? Égessek, színezzek, locsoljak? Ötletek, hölgyeim és uraim? Szívesen meghallgatom a személyes kívánságokat is!
Nem tudja, hogy hallják-e őt, de az biztos, hogy nem jön visszajelzés egyik keretből sem, így az egyik közeleső, nagyalakú festménylakóhoz odasétál, és pálcáját a képhez emelve, fejét oldalra biccenti.
- Mit szeretnél, mit csináljak veled? - kérdezi halkan az öregasszonytól, aki egy egyszerűnek megfestett farmon ül, és mintha tejet iszogatna éppen. - Wasser!
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 17. 08:50 Ugrás a poszthoz

Nagyon menő Grin Angel

Neked is jó reggelt, és mintha új képed is lenne Tongue
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 17. 09:34 Ugrás a poszthoz

Kipróbálni? Ejnye, csúnya, rossz Keiko Grin
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 17. 10:31 Ugrás a poszthoz

Ööö, hát igen, csak Neked, szóval csúnyarossz Keiko.. Rolleyes Grin

Nem, köszönöm, nekem elég az élet ahhoz, hogy jól legyek Angel
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 17. 10:47 Ugrás a poszthoz

Rossz ám, nagyon nagyon.

Meg a vasárnap is rossz. Szomorú, véges és gyötrelmes. Lips Sealed
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 17. 10:57 Ugrás a poszthoz

Szia Cheesy Tudnád esetleg linkelni privátban azt a videót?  Angel
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 17. 11:11 Ugrás a poszthoz

Máris minőség ellenőrzök ^^

Kowai Grin
Utoljára módosította:Ombozi Noel, 2013. november 17. 11:11
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 17. 11:38 Ugrás a poszthoz

Eris L. Awer-Kowai - 2013.11.17. 11:19
Wow Cheesy Ez jóféle! Bár én ha megélem a 80 éves kort, LSD-zni fogok, sárkányokat akarok látni Grin

Mivan Ombozi? Rolleyes


Mi lenne? Vidultam rajtad, ennyi Tongue
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 17. 13:02 Ugrás a poszthoz

Eris L. Awer-Kowai - 2013.11.17. 11:42
Rajtam nem szabad virulni. Én vagyok a Boss(i) Rolleyes Cool


Hogy oda ne rohanjak Rolleyes

Szia Emma Smiley
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 17. 16:44 Ugrás a poszthoz

Gryllus Matilda - 2013.11.17. 16:38
Milyen kedves vagy, Kiva Cheesy Cheesy
Én amúgy nem tudom mi ez, csak nem átallottam megjegyezni magamnak ezeket a ciket Cheesy


*bekukk*

Le se tagadhatnád dicső foglalkozásod Angel

Hali mindenki Smiley

*már itt sincs*
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 17. 16:53 Ugrás a poszthoz

Gryllus Matilda - 2013.11.17. 16:47
Szia Ombi Cheesy Azért nem sikerült azt az átallottam szót elsőre leírni helyesen xD


Imádom, hogy ilyeneket megvallasz ország világ előtt Rolleyes Kiss
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 17. 18:23 Ugrás a poszthoz

De megakadt az élet Huh
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 17. 19:55 Ugrás a poszthoz

A legszebb
Talán furcsa lesz, de Neked.

A huncut válasz, és a hozzátartozó finom hang, egyszerűen fantasztikus. Noel vigyora nem múlik, ahogy Lyra nem egyszerűen elneveti magát agyzsibbasztó húzásán, de még vissza is vág neki. Na, ezt nem nézné ki egy látszólag visszahúzódó, könyvmoly levitásból. A hangulat egy pillanatra megfagy kettőjük között, ahogy a leányzó kiejti azokat a bizonyos személyes névmásokat. Eddig nem ismert zavar támad a fiú gondolataiban, és hirtelen nem biztos benne, hogy fehér bőrét megszínezi-e a pír. Nem tudja hova tenni ezeket a reménykeltő szavakat, fél, hogy esetleg a szőke csupán játékból mondta, mert észrevette Noel születőfélben levő gyengéd érzelmeit. Aztán jön az újabb kétértelmű mondat, és a rellonos úgy érzi beleesett saját csapdájába. ~Kell nekem annyi félreérthető mondatot és helyzetet teremtenem!~ Lyra mintha átlépne eddigi korlátain, és szenvtelenül mosolyog, ha nincs is így, de magabiztosságot sugall Noel felé.
- Hé, kicsi lány, csak ne olyan biztosan... - suttogja, mert nem jön ki hang kiszáradt torkán, és még az igéző szempárba sem képes belenézni, valószínűleg teljesen vörös vékony arca.
De Lyra folytatja, nem hagyja annyiban, így a megzavarodott fiúnak össze kell kapnia magát, ha nem szeretne idő előtt kiesni kettejük játékából.
- Most mennyit gondolsz a vizsgákra, hm? - kérdezi kíváncsi mosollyal, és egy pillanat alatt válik az előzőekben már megszokható önhitt, magában teljesen biztos rellonos diákká. Nincs több égő arc, és némaság, itt a perc, most kell cselekedni. - Próbálj ki, tölts velem egy délutánt Bogolyfalván!
Remeg a gyomra rejtett kérdésén, vagy inkább kérésén. Még egyszer sem hívott randira senkit, és most sem tudja eldönteni, hogy ez AZ-e, vagy csak olyan halál laza megmutatom, kivel van dolgod típusú szövegelés. Reménykedik abban, hogy Lyra igent mond, és alkalma nyílik még egyszer látni, elvinni őt a faluba, a természetbe, az erdőbe, akárhová.
- Drága hölgyem, én igen komolyan veszem a tanévet, és higgye el, a vizsgáim ugyanolyan jól fognak sikerülni, mint az öné - nyomatékosítja Lyrában előző szavait, hiszen attól, hogy az ember nem gondolná róla, mindig kiváló eredményeket hoz vizsgáin, vagy az adott feladatkörben, amit éppen kiszabnak neki. - De nem vitatom, az Ön eredményeit szépsége még tökéletesebbé teszi.
A levitás közelsége furcsán bizsergető érzéseket, már-már gyomorbántalmakat idéz elő Noelben.
Black kisasszony szavai megnyugtatják háborgó lelkét, és már nem érzi magában a dühöngő vadállatot, miképpen az éppen kitörni készül. Sokkal inkább fogja el az elégedettség, hogy a kívánt lányt egyelőre nem szeretné senki elhódítani tőle, a terep tiszta, a nagy kan szerepe jelenleg csak az övé.
- Előlem is elfogsz bújni? - kérdezi őszintén, immáron egyenesen a kék szemekbe merülve, vágyja a választ, és sok mást is, melyek percről percre erősebben dübörögnek benne. Önmagáról elfeledkezve harapja be ajkát, ahogy a mézillat még a vízben is utoléri. Még mindig ott van gondolataiban a menekülés lehetősége, amit most már soha nem fog kihasználni, elveszett, amilyen mélyen ül a víz fenekén, olyan mélységekben lubickol lélekben is. A lámpa pirosra vált, nincs menekvés, és visszaút sem.
- Hajnalig olvasol, mi?
Újabb kérdés, újabb, arcáról le nem mosható mosollyal, tisztán látja maga előtt az ágyban kuporgó Lyrát valami romantikus lányregénnyel a kezében.
- Ha így folytatod, nem lesz dolga a mi hőn szeretett könyvtárosunknak, azt pedig nagyon nem szeretném. Még a végén elcsábítanak a könyvmoly srácok a könyvtárban...
Még belegondolni is kellemetlen, gyomorforgató érzés, amint a fiúk csak azért járnak a könyvtárba, hogy találkozzanak annak csinos úrnőjével. Ha ez megvalósulna, és Lyra lenne az új könyvtáros, valószínűleg a rellonos el sem mozdulna onnan. Nézelődik, hogy ne folyton a szőkére tapadjon zöldes szempárja, de mindig visszatér, hogy aztán újból összemosolyoghassanak.
Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
RPG hsz: 697
Összes hsz: 6209
Írta: 2013. november 17. 19:57 Ugrás a poszthoz

Czettner L. Zoé - 2013.11.17. 19:55
Igazából én is gonosz vagyok, mert folyton spoilerezek, de előző vizsgaidőszakban visszakaptam, mondjuk, megbocsájtottam, de csak azért mert az a valaki spoilerezett xD


nekem az Édes Anna tetszett, egyébként... Rolleyes


Nekem is ^^
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Ombozi Noel összes hozzászólása (3521 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 ... 12 ... 117 118 » Fel