31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Lyra Aurora Black összes hozzászólása (133 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 [5] Le
Lyra Aurora Black
INAKTÍV


kék zombikirálylány :3 | Farkaska Piroskája <3
RPG hsz: 171
Összes hsz: 6269
Írta: 2014. augusztus 30. 22:11 Ugrás a poszthoz

nem, kajak nemértem xd elnézést, nem fog az agyam ._.
Lyra Aurora Black
INAKTÍV


kék zombikirálylány :3 | Farkaska Piroskája <3
RPG hsz: 171
Összes hsz: 6269
Írta: 2014. szeptember 20. 23:47 Ugrás a poszthoz

Zétény
~ outfit


Ismét elérkezett az évnyitó napja, és a tavalyival ellentétben idén, apjának köszönhetően, nem tehette meg, hogy megbújik a Levita klubhelyiségében. Mostanra már háztársaihoz is eljutott a híre, hogy szándéka ellenére ugyan, de eljegyezték, ezért legalább az értetlenkedő kérdésektől nem kellett szenvedjen, hogy ugyan mi baja van. A válasz mindenkinek egyértelmű volt: egy bizonyos rellonos már várja, hogy karonfogja Lyrát és együtt vonuljanak be a Nagyterembe. Szinte már mesébe illő. Brr.
Szépen, kötelességtudóan felöltözött hát, bár aki ismerte, annak feltűnhetett, hogy nyomott hangulata rányomta bélyegét kinézetére is, a szokottnál sötétebb göncökbe bújt, csak hogy kifejezze határtalan lelkesedését, amelyet a randevú iránt érzett.
Miután prefektusi jelvényét is gondosan felerősítette, egy látványosan nagy sóhaj után megindult kifelé, hogy találkozzon élete megkeserítőjével. A tőle telhető leglassabban lépegetett, minden lépcsőfordulóban megállt szusszanni egyet, de tovább már nem odázhatta az egyre közeledő pillanatot, egyrészt mert ha ennél lassabban ment volna, akkor már visszafele halad, másrészt pedig késni nem akart, azt rangján alulinak érezte. Így tehát a megbeszélt időpontban, percre pontosan megérkezett a Nagyterem előtti folyosószakaszra, ahol most szinte fekete tengert alkottak a taláros diákok, hogy egy gyors körbetekintést követően ki is szúrja vőlegényét. Sóhajtott még egy utolsót, majd beletörődve sanyarú sorsába megindult a rellonos felé.
Legnagyobb elkeseredettségére a fiú a megbeszéltekhez tartva magát várt rá, Lyrának pedig nem volt semmi kibúvója, mostanra már beletörődött sorsába.
Közönyös kifejezést erőltetett arcára, egyelőre a műmosoly még nem ment, első körben a fintorát próbálta eltüntetni. Mikor aztán elfogadhatónak ítélte ábrázatát, kelletlenül ugyan, de a farkas elé lépett, majd ajkait még mindig szorosan összeszorítva, kipréselt magából egy nem túl lelkes köszönést is.
- Szia.
Ollé, kezdődik a móka!
Lyra Aurora Black
INAKTÍV


kék zombikirálylány :3 | Farkaska Piroskája <3
RPG hsz: 171
Összes hsz: 6269
Írta: 2014. szeptember 21. 11:58 Ugrás a poszthoz

Zétény

Nos, a nehezén túl is volt. Szépen felöltözve, levitás prefektushoz méltóan elindult a tanévnyitóra, Black lányhoz méltó módon pedig vállalta a családja által rá kiszabott kötelezettséget is. Pedig Merlin a megmondhatója, hatalmas volt a kísértés, hogy egyszerűen magára zárja a szoba ajtaját, miután Runáék kimentek, ő pedig bent maradjon, egészen a lakoma legvégéig. Farkaska akkor nem tehetett volna semmit, esélye sem lett volna a szfinx feladványával szemben, ő pedig békében eltölthette volna az estéjét csendes magányában.
És mégse. A gondolat, hogy milyen egyszerűen megúszhatta volna az egész kellemetlenséget, ami tanévnyitó címen futott, egy keserű fintort húzott ajkaira, épp miután köszönt a kiválasztottjának.
A fenyegető mosoly, amelyet válaszul kapott, már meg sem lepte, annál inkább a viszonylag civilizált megfogalmazás, amely végéről szinte már hiányolta az elvárt öcsém megszólítást.
Ennek ellenére azonban nem mutatta meglepettségét, továbbra is szótlanul követte a rellonost, ki a tömegből, egy viszonylag kihalt folyosószakaszra, ahol aztán szembefordult vele, és miután sokatmondóan keresztbe fűzte karjait maga előtt, tekintetét a másikra függesztette.
- Mondd.
Nos... Maradjunk annyiban, hogy az udvariasságát elhagyta, még valahol a Levita klubhelyiségében.
Amikor aztán egy kész monológot kapott válaszul... Ezúttal már nem tudta elrejteni meglepettségét, ami kiült arcára, és ami aztán szép lassan átváltott felháborodásba, majd végül zavarba. Mikor aztán elhalt a fiú hangja, ő pár pillanatig még csendben maradt, magában többször átrágta az elhangzott szavakat, nem akart átgondolatlan választ adni.
Szóval jó lenne, ha nem rontaná el. Meg hogy mosolyogjon, nem, ne vicsorogjon, kedvesen mosolyogjon rá. És persze kérhet valamit...
Ez utóbbi még ötletnek is nevetséges volt, nincs semmi, de egyáltalán semmi, amit akarna tőle, már persze azon kívül, hogy soha többet ne kerüljön a szeme elé. Sejtette azonban, hogy ez a kérés már kívül esne a fiú által emlegetett ésszerű határokon. Szomorú.
De akkor mit kérjen? Már ha egyáltalán teljesíteni akarja farkaska kérését és megpróbálja hihetőbben játszani a szerepét. Bahh, belegondolni is fárasztó, nem véletlenül nem színjátszókörös.
És akkor felbukkant egy apró gondolatfoszlány, a kíváncsiság bátortalan ötlete, amely először tökéletesen nevetségesnek tűnt, amit egy kézmozdulattal el lehet hessenteni, de mégis befészkelte magát a lány gondolatai közé, míg az már másra sem tudott gondolni.
Elragadó mosoly terült el ajkain, szemei fényesen csillogtak, ahogyan közelebb lépett a fiúhoz, majd a látszattal szöges ellentétben lévő, határozott, szinte már parancsoló hangon kimondta a fejében mostanra már szinte örvénylő gondolatot.
- Rendben, vigyél be a Rellonba.
Lyra Aurora Black
INAKTÍV


kék zombikirálylány :3 | Farkaska Piroskája <3
RPG hsz: 171
Összes hsz: 6269
Írta: 2014. szeptember 21. 22:00 Ugrás a poszthoz

Zétény, majd levitás törpök

Kimondta. Valószínű, hogy meglepő lehetett ez a mondat a szájából, ő azonban semmi furcsát nem érzett benne, az okok számára világosak voltak. Az iskolában töltött két évben már volt szerencséje több kisebb kalandba belekeveredni, többségében a Levita tárnáiban, és bár előfordult, hogy nem épp veszélytelen helyzetbe került, egyfajta kaland-, és még inkább tudásvágy azóta nem tágított belőle. Már nem érte be a könyvtár nyújtotta tudással, másra, izgalmasabbra vágyott, és a lehetőség, hogy belógjon a híres-hírhedt sárkányfészekbe... Nos, pont ezt az izgalmat garantálta.
Amikor a rellonos nem adott egyenes választ rögtön, őszintén szólva, már meg sem lepődött, csak megforgatta szemeit, majd tekintetét egészen addig a fiú jégkék tükreibe fúrta, amíg meg nem kapta az elvárt beleegyező választ. Akkor aztán elfeledkezve magáról és az általános tartózkodásról, amelyet vőlegénye felé tanúsított eddig, elégedetten elvigyorodott és teljes természetességgel karolt bele a felajánlott kézbe.
Gondtalansága egészen addig kitartott, amíg meg nem érkeztek a Nagyterem elé, ahol is újra rá kellett jöjjön, hogy még mindig csak felsőbb utasításra cselekszik. Azonban még fényesen ragyogott lelki szemei előtt a beígért jutalom, így megelégedett egy beletörődő sóhajjal, mielőtt felöltötte magára legjobb mosolyát.
Állát megemelve, egyenes tartással, visszafogott, de azért bájos mosollyal lépett be a terembe jegyese oldalán, szinte sugárzott róla az elégedett boldogság. Vagyis úgy látszott, és ennyi pont elég is volt.
Egy pillanatra megtorpantak, hogy mindenki megcsodálhassa őket, majd a kékek asztala felé vették az irányt, ahol is nem ért véget a műsor, miután helyet foglalt Miza mellett, még el kellett viselje magán a fiú érintését, ahogy az megjátszott gyöngédséggel megigazította egy rakoncátlan tincsét, majd egy látványos és szinte már csöpögősen romantikus kézcsókkal elbúcsúzott tőle. Lyra csak egy biccentéssel reagálta le a köszönést, majd fordult is vissza a szfinxek felé, még az sem tűnt fel neki, hogy leendő férje a mellette ülőnek kacsintott.
- Ne szóljatok hozzám.
A mosoly egy pillanat alatt olvadt le arcáról, de teljes tudatában a figyelő szemeknek megpróbálta elrejteni zaklatott arckifejezését, egyik kezét a homlokának támasztotta és úgy is maradt néma csendben egészen az igazgató beszédéig. Csak legyen már vége. Csak mehessen már.
Lyra Aurora Black
INAKTÍV


kék zombikirálylány :3 | Farkaska Piroskája <3
RPG hsz: 171
Összes hsz: 6269
Írta: 2015. január 4. 13:39 Ugrás a poszthoz

nemár, hogy ide is o: most komolyan az egész iskolának tudnia kell róla? xd
Lyra Aurora Black
INAKTÍV


kék zombikirálylány :3 | Farkaska Piroskája <3
RPG hsz: 171
Összes hsz: 6269
Írta: 2015. január 4. 13:46 Ugrás a poszthoz

rendben, rendben, ha mindenképpen a vámpírbácsi előtt szeretnél megszégyenülni ˇˇ
Lyra Aurora Black
INAKTÍV


kék zombikirálylány :3 | Farkaska Piroskája <3
RPG hsz: 171
Összes hsz: 6269
Írta: 2015. április 1. 00:19 Ugrás a poszthoz

a kék még hagyján, de piros? ._____.
Lyra Aurora Black
INAKTÍV


kék zombikirálylány :3 | Farkaska Piroskája <3
RPG hsz: 171
Összes hsz: 6269
Írta: 2015. december 15. 00:43 Ugrás a poszthoz

Zétény

Maga sem hitte el teljesen, hogy belement ebbe. Bekötözött szemmel állt Zétény mellett, úgy, hogy fogalma sem volt, hogy hova mennek és hogy egyáltalán miért van szükség erre az egész felhajtásra. Bár azt meg kell hagyni, hogy ennyi titkolózás után már kezdte érdekelni, hogy mégis mire készül a rellonos, tippje ugyanis nem sok volt.
- Rendben, mehetünk részemről.
Igyekezett semleges hangon beszélni, pedig kicsit tartott az utazás módjától. Bátyja oldalán igaz már utazott társas hoppanálással, de ez mégis csak más, Zétény nem tehette le túl régen a jogosítványt és nem is gyakorolhatott túl sokat a kastélyban.
Gyomra görcsbe rándult, ahogy megérezte a szorítást maga körül, száját szorosan összepréselte, ahogy szemeit is, próbálta átvészelni a kellemetlen másodperceket. Aztán megérkeztek, lábai a talajnak ütköztek, amit persze nem látott, így egy pillanatra az egyensúlyát is elveszítette. Semmi gond, nem esett el, és ami még fontosabb, nem is hányt. Az végképp kínos lett volna.
Zétény se szó, se beszéd, elindult, maga mellett húzva a lányt, aki a szokásosnál lassabban haladt. Ugyanilyen hirtelenséggel is állt meg, úgyhogy a levitás immár másodszor esett majdnem hasra, ahogy nekiütközött a fiúnak, de ez nem zökkentette ki Zétényt.
- Miért is kéne kíváncsi lennem? Mert elraboltál vakon, anélkül, hogy egy szót is mondtál volna, hogy hova jövünk? Ugyan.
A tömény szarkazmus még mindig nem az ő terepe volt, de néha, mint például most is, azért kikívánkozott belőle.
- Igen-igen, essünk túl rajta.
Most először érződött ki hangjából a türelmetlenség és a kíváncsiság, így amikor visszakapta látását, azonnal meresztgetni is kezdte szemeit, hogy felmérje a terepet.
És ekkor meglátta Őt. Egy teljes percre leblokkolt, képtelen volt megmozdulni, megszólalni, de még pislogni is, csak meredten bámulta a szinte mellette lévő sárkányt.
- Ő... Ő meg... Zétény, kicsoda ő?
Sejtette, hogy nem véletlenül van elkerítve a mennydörgő, elvégre egy ilyen fiatal egyedet egyébként nem szoktak külön karánban tartani, így valószínűleg direkt nekik különítették el. De miért? És a fiú egyáltalán honnan tudta, hogy oda van a bestiákért? Vagy nem is tudta, csak véletlen az egész? Várakozóan nézett vőlegényére, válaszokat akart mihamarabb.
Lyra Aurora Black
INAKTÍV


kék zombikirálylány :3 | Farkaska Piroskája <3
RPG hsz: 171
Összes hsz: 6269
Írta: 2016. március 12. 23:36 Ugrás a poszthoz

Zétény

Időben érkezett, ahogy azt elvárták tőle, a röpke két perces késése még igazán belefért az udvarias kategóriába. Egyébként kissé megviseltnek tűnt, habár felöltözött normálisan, haja a szokásosnál kissé kócosabb volt és a szemei alatti sötét karikákat is kénytelen volt egy kis sminkkel elrejteni, hogy ne nézzék az utcán inferusnak. Hiába, na, a vizsgaidőszak kissé megviselte, főleg a VAV, amely kellő izgulást biztosított neki az elmúlt hetekre.
Most viszont, hogy végre végzett mindennel, itt volt az ideje, hogy megbeszéljék Zéténnyel a dolgokat. Nem titok, hogy a tanév végével megkapta otthonról a szokásos gratuláló levelet, amely ezúttal arra is felhívta a levitás figyelmét, hogy most már, hogy megszerezte az alapműveltségnek megfelelő tudást, itt az ideje, hogy felnőjön és kilépjen az iskola világából. Még mindig kirázta a hideg, ha visszagondolt az egyébként kedves és jóindulatú szavakra, amelyek egy számára közel sem vonzó jövőt vázoltak fel. Hiába, na, apja világnézete finoman szólva is maradi volt, már ami a nők helyzetét illette.
Kifejezéstelen arccal lép be a helyiségbe, szemeivel Zétényt keresi, és amikor meglátja, egy apró mosolyt küld a fiú felé. Egyrészt ugye a látszat, másrészt pedig a virág, amelyet már messziről is kiszúrt. Hiába sejti, hogy a szülők irányítása nélkül valószínűleg sosem vetemedre ilyen tettre a rellonos, jól esik neki a figyelmesség.
- Szia!
Hezitálás nélkül lép a fiú mellé és nyom egy leheletfinom puszit vőlegénye arcára. Mióta jobban kijönnek a kékszeművel, azóta már nem tartja olyan nagy áldozatnak ezt, főleg azért cserébe nem, hogy így nem kell az egész találka alatt mosolyt erőltetnie az ajkaira, ő is lehet kedvetlen.
A köszöntés után aztán leül a másikkal szembe, maga elé húzza az étlapot, azt böngészve kezd bele a kényes témába.
- Gondolom te is megkaptad otthonról a szeretetcsomagot az instrukciókkal.
Sokatmondóan pillant fel rá, tekintetéből kiolvasható, hogy mennyire unja már, hogy még mindig gyerek módjára utasítgatják otthonról.
Lyra Aurora Black
INAKTÍV


kék zombikirálylány :3 | Farkaska Piroskája <3
RPG hsz: 171
Összes hsz: 6269
Írta: 2016. március 15. 22:04 Ugrás a poszthoz

Zétény

Az étlapba temetkezett, épp csak annyira pillantott fel, amíg elindította a beszélgetést - udvariatlan azért nem akart lenni -, aztán már vissza is fordult. Semmi kedve nem volt pont erről társalogni, de túl kellett ezen is esniük, és akkor már inkább előbb, mint utóbb.
- Nos igen, a szívem szakadna meg, ha nem jönne idén össze a menyegző - villantott egy halvány mosolyt a fiú felé -, de én szívesen maradnék még mestertanoncnak az iskolában. A probléma ezzel igazából apám, aki elég határozottan kijelentette, hogy szerinte már eleget tanultam.
Szórakozottan lapozott egyet az étlapban, bár nem tervezte, hogy rögtön desszerttel indítja az étkezést. Nem is igazán fogta fel, hogy mit olvas, leginkább csak bámulta a sorokat, amelyek lassan összefolytak a szemei előtt.
- Oh, igen, köszönöm szépen, nagyon szép - zökkent ki gondolataiból. Nem is nagyon figyelte meg eddig a növényt, de így jobban megnézve valóban különleges volt, bár nem is várt kevesebbet Zéténytől.
- Ennyire látszik? Kezd egy kicsit összejönni most év végére minden, a VAV meg a vizsgák, és a járőrözések sem könnyítenek túlzottan a dolgon. De igazából minden évben ez van, valahogy túl leszek rajta.
Azt nem tette hozzá, hogy a ház kviddics eredményei is megviselték, mert bár amikor ő játszott, akkor kihozta magából a maximumot és meg is nyerték a mérkőzést, a Levita így is az utolsó helyen végzett, ahogy a pontversenyben is. Egyre inkább érezte magát elhanyagolhatónak, és így már nem is tűnt olyan rossz ötletnek apja kérése, hogy itt hagyja a Bagolykőt. De mégis...
- És te hogy vagy ezzel, mit tervezel következő évre? Vagy mit terveznek veled?
A pincér megjelent mellettük, ő pedig leadta rendelését: egyszerű sajttal-sonkával töltött pulykamellet hasábburgonyával. Nem volt hangulata még ezt is megbonyolítani, legalább a vacsorája legyen egyszerű, ha már az élete nem az.
Lyra Aurora Black
INAKTÍV


kék zombikirálylány :3 | Farkaska Piroskája <3
RPG hsz: 171
Összes hsz: 6269
Írta: 2016. június 2. 17:08 Ugrás a poszthoz

A tanodához alacsony kerítés tartozik csak, senki sem gondolná, hogy rossz szándékkal közelítené meg bárki is. A kerítés inkább csak azt szolgálja, hogy a kisebbek ne kószáljanak el. Elől nem sok hely van, ezt tavasszal önkéntesek és tanulók virágokkal ültetik be. Hátul azonban nagy kert van, gyümölcsfákkal, és rengeteg fajátékkal. Van hinta, mászóka, csúszda, homokozó, annyi, hogy mindenki kényelmesen tud játszani. Tudnak labdázni is, de van lehetőség arra is, hogy pokrócot hozzanak ki magukkal, és azon olvassanak, kártyázzanak vagy beszélgessenek.
Thomas Alexander Everett munkája
Utoljára módosította:Lewy Bojarski, 2017. július 3. 19:21
Lyra Aurora Black
INAKTÍV


kék zombikirálylány :3 | Farkaska Piroskája <3
RPG hsz: 171
Összes hsz: 6269
Írta: 2016. június 2. 17:15 Ugrás a poszthoz

Értelemszerűen Smiley
Lyra Aurora Black
INAKTÍV


kék zombikirálylány :3 | Farkaska Piroskája <3
RPG hsz: 171
Összes hsz: 6269
Írta: 2016. szeptember 4. 22:55 Ugrás a poszthoz

MÁGIKUS SZÓLÁSOK, MONDÁSOK, VICCEK, SZÓFORDULATOK, KIFEJEZÉSEKA-Cs
A bolhából is sárkányt csinálnak.
A köpkő el van vetve.
Ajándék unikornisnak ne nézd a szarvát
A Lumosnál is világosabb
Alkonyi csoda éjfélre oda.
Amileyna a sárkány, olyan a tojása.
Átesik az Abraxan másik oldalára.
A varangy rúgja meg
Az idő - galleon
Az utca varázslója (-> az utca embere, hétköznapi ember)
Azt a megzápult sárkánytojását!
Beletörik a pálcája.
Csípős, mint egy billywig.

D-É
Dementort kiáltott.
Doxirágta agyával...
Előbb átkoz, aztán kérdez.
Égj el!
Éhes plimpi vízicsigával álmodik.

F-I
Felébreszti a benne szunnyadó sárkányt.
Futóféreg legyek, ha...
Goromba gorgók!
Gürizünk, mint a házimanók.
Hasznos, mint a csokiüst.
Hátrébb a háromfejű kutyával!
Hiányzol, mint ólálkának a fehér kutya.
Hogy a dementor csókolna meg!
Hogy a gurkó simogatna meg!
Hogy a sámánbot tépné ki a két szemed!
Hogy kerülnél te is a spanyol inkvizíció kezére!
Itt van a krup elásva.

Í-Ly
Kevés, mint streeler nyálban a lanolin
Kevés vagy te, mint Merlinben a mugli vér.
Kibújt a pálca a talárzsebből.
Kicsi a doxy, de harap.
Komisz a bodza, pálcának rossz fa.
Leesett egy teherseprűről. (Lopott áru)

M-Ó
Májusi boszorkánynak mugli lesz a férje.
Merlinre!
Merlin szakállára!
Merlin gatyájára!
Mi járatban vagy itt, ahová még a bundimun se fészkeli be magát?
Mindenbe beleüti a pálcáját.
Murmáncból nem lesz szalonna.

Ö-R
Olyan sovány, mint a thesztrál.
Ritka, mint az aranycikesz.
Rugalmas, mint a trolltakony.

S-U
Sámánbot legyen a füled helyén!
Sárkányból nem lesz golymók.
Szaladj, mint akit pálcából lőttek ki!
Szállj le a magas hippogriffről!
Szentséges szalamandra!
Szent szalmiákszesz!

Ú-W
Úgy rikácsol, mint egy sellő
Vajsört iszik, vizet prédikál
Veszett seprű nyele!

X-Zs


Közreműködtek:
Harry Potter sorozat kötetei

Aileen Aurora
Alexis Lyall
Angelinne Stanwood
Annelie Freya Merkovszky
Axel Sebastian Sjölander
Doléance Arslí na Fírinne
Eris L. Awer-Kowai
Kyle Donovan
Návay L. Viktor
Neviczky Eszter
Rentai Bálint
Szendrei Véda
Szépvölgyi Richárd

Bagolykő Mágustanoda Fórum - Lyra Aurora Black összes hozzászólása (133 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 [5] Fel