30. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek:
Kiírásra kerültek az év végi/eleji pályázatok, ne felejtsd el csekkolni a híreket! Wink
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Eris L. Awer-Kowai összes hozzászólása (535 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 8 ... 16 17 [18] Le
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. február 12. 22:34 Ugrás a poszthoz

Merkovszky.

Hideg van. Ilyenkor kirángatni az embert a viszonylag meleg kastélyból... Kowai tetőtől talpig bebugyolálva morog az ostoba tanerő ötletére. Persze, miért is ne! Nincs is jobb dolga az idei edzéseken kívül kijönni a szabadba! A friss levegőre! Hiszen azért lett rellonos, mert kifejezetten odalent szeret lenni. Lent, világos?
Nagy, korántsem nőies léptekkel baktat ki a kastélyból és egy laza 20 perces séta után már Bogolyfalva utcáit rója. Persze még mindig káromkodva. Kerüljön csak elé egy kihágást elkövető bárki, úgy leátkozza, hogy a lába sem éri a földet. Mondjuk egy kicsit aggódik, mert Ombozi bebörtönzése óta nem tudott a képességére koncentrálni... olyannyira nem, hogy még mindig nem képes a semmiből vizet csiholni, és az irányítással is gondok vannak, csak ha kijön a sodrából, akkor történik valami.
Dideregve, elkékülő ajkakkal ér a stéghez, ahol már ott várja a tanerő. Morog valami köszöntésfélét is, bár legszívesebben a halálba küldené. Amint kikapja a feladatot, arcára ül a kétségbeesés. Pont azt kéri Merkovszky, amit nem tud. Dehát ezt nem vághatja a képébe, hogy nem képes rá... Kowai összeszedi magát, kiveszi még reszkető kezeit a talárjából és egymás elé fordítja tenyereit. Koncentrálnia kell. Most nagyon. Lehunyja a szemeit, vesz egy mély lélegzetet és megpróbálja elképzelni, hogy kacsói között vékonyka, játszó vízsugár képződik, mi több, egyenesen literes mennyiséget... a környéken csipognak a madarak, az enyhe szellő megsuhogtatja a nádast és a fákat, és mintha valami bogár is ciripelt volna (ilyen hidegben??), úgyhogy mielőtt bármi is történne, idegesen ereszti le kezeit.
- Nem megy. Képtelen vagyok rá. Grrrr, megmondtam, hogy csak szórakoztak velem a diákjai! - bár maga is tudja, hogy ez nem igaz, hiszen tavaly az Ombozi által felgyújtott festményekre ő irányítgatta a vizet. Igaz, akkor sem volt képes előidézni.
- Ez úgy hülyeség ahogy van! Ilyesmi mágia nem létezik!
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. március 9. 17:22 Ugrás a poszthoz

Faragó, Szippeni, Slusser.

Ezen a szép koradélutánon Kowaink elég beteges hangulatban van. Az elmúlt tanévben rengeteget fogyott és talán ennek is köszönheti, hogy két alkalommal el is kapta a cikeszt a pályán, de a legutolsó győztes meccs után a sérülése ellenére lerángatták a többiek a csárdába és bár semmit sem ivott, a környezetváltozás és a legyengült szervezete elhozta számára az idei vírust is. Olyan mocskos volt az a hely, biztos benne, hogy ott kapott el valamit, elvégre a szobájukat ő maga takarítja napi háromszor és napi hat alkalommal fürdik és mosakodik meg, kizárt, hogy onnan nyalta volna be ezt a rosszullétet. Sápatag arcán csak az orra piros a sok fújástól, és az enyhe pír orcáin a láz tünetei. A fején elszenvedett súrolásos sérülésből már csak kisebb foltok látszanak, és innen leginkább úgy néz ki, mintha verekedés következtében jöttek volna létre. Tetőtől talpig bebugyolálva, fekete iskolai talárjában jön most fel a falu patikájából, ugyanis a gyengélkedőt is piszkosnak tartja a gyógyuláshoz. A kapuhoz érve három jómadarat lát cseverészni, az egyik lányt a klubhelyiségből megismeri, a másik kettő nem ugrik be neki, de hát lázasan az a csoda, hogy még mozogni képes. Vicsorra húzza a száját, és rámordul a három diákra.
- Mi ez a csoportosulás? Eredjetek a dolgotokra, különben büntetőmunkát kaptok a nyakatokba. - köhöghetnékje támad, de ajkaihoz emelve öklét visszafojtja azt. Ha a három diák utat enged neki, akkor már megy is tovább a kastélyba vissza, jajj annak aki most megpróbálná megállítani.
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. március 18. 11:16 Ugrás a poszthoz

Holt.
Ebédidőtájt

Szünet van, ilyenkor pedig Kowai ritkán jár haza anyja... érdekes viselkedése miatt. Nagyon jól tudja, hogy muszáj lesz visszamenni, nem maradhat itt örökké, nincs is kiért... Bennett elballagott, Ombozi még mindig fogdában, a következő tanév nem ígér sok jót. Más lesz a házvezető, hallott ilyen pletykákat, ettől pedig gyomorgörcse van, hiszen esélyes, hogy újra elveszik tőle a jelvényt. A jelvényt, amiért annyit dolgozott és olyan buzgón büntette meg vele a szabálytalankodókat. A legutóbb például egy levitás elsőst, akinek az lett a büntetése, hogy megfőzze neki azt a bájitalt, amitől elmúlik a megfázása. A dolog bejött, azóta csak szipog és néha kifújja az orrát, de határozottan jobban van.
Egy szép piros almát dobál a folyosókat végigjárva, mikor kiér a kastély belső udvarára, élvezettel harap a gyümölcsbe, aztán felül a folyosószegélyre, lábait már a parkos övezetbe lógatja és úgy rágcsálja a falatot. Kár, hogy szünet van, jó lenne most valakit megbüntetni csak úgy... sóhajt és nekidől a mellette húzódó oszlopnak, hogy átgondolhassa ezt a tanévet. Ombozi nélkül... üres volt az egész. Tisztában van vele, hogy ezidő alatt, hát... nagyon sokat fogyott, de képtelen enni. Amikor a legutóbb bent volt a balatoni fegyintézetben, Noel még csak hajlandó sem volt kidugni az orrát vele találkozni. Megszorítja a kezében lévő almát, körmeit a gyümölcs húsába mélyeszti. Ha tudná a fiú, hogy ő mennyire megsínyli a hiányát, ha egy kicsit is tisztában lenne vele, akkor sem valószínű, hogy foglalkozna a dologgal. Direkt kért kimenőt az igazgatótól, direkt bement hozzá, direkt kénytelen volt az órákat pótolni utána, de neeeem, Ombozinak nem fűlt a foga kijönni és a szemébe nézni. Kowai dühösen a legközelebbi szobornak vágja az almáját, amitől az levét eresztve toccsan szét darabokra.
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. március 21. 19:39 Ugrás a poszthoz

Merkovszky.

Szorosan összefogja magaelőtt kezeit, részben mert fázik, részben mert ezzel is tagadását akarja kifejezni. Merkovszky megállapítására csak hallgat, meredten, szúrós szemekkel néz a tanerőre. Ez egy kamu valami, amivel beetették, de okosabb ő ennél, mintsemhogy bevegye. Ha még létezik is ez a dolog, az biztos, hogy neki nincs ilyen képessége. Ha volna, tudná irányítani. Itt jön be az alapvető probléma, mert Kowai azok közé az emberek közé tartozik, akik a sikert egyből az ölükbe várják, mert ha valamiben "tehetséges", akkor nyilván csettintésre kell mennie. És mivel ez nem történt meg, következésképp nincs ereje, nincs tehetsége.
- Nem érdekel, hogy mi maga. - szögezi le egyértelműen, de késő: a professzor már nyúl is a víz fölé, Eris pedig akaratlanul is kénytelen odanézni. A tó felszíne egy ponton fodrozódni kezd, mígnem egy kis dombocska alakul ki rajta, amiből aztán előbukkan egy kutya feje, majd teste is. Az "állat" mozog, valósnak tűnik (amennyire valós lehet), megrázza magát.
- Illúzió. Az elme manipulálása. - vonja meg a vállát, bár a gondolat, hogy a tanár az ő fejében módosítja a látott információkat, egyáltalán nem tetszik neki. Szóvá is tenné, de ekkor már kibukik a vízből a kis facsemete, feléjük magasodik és Merkovszky újra megszólal, de ez Erist még mindig nem győzte meg.
- Chh. Rengeteg csodálatos dologra, mi? De - tegyük fel, hogy létezik -, nem használhatom gondolom emberek ellen. Mik a korlátai a mágiának? A szervezetben lévő víz önmagában fegyver lenne, ha ilyen kis kutyákat alkotnék belőle. Vagy tüskéket, mondjuk. Gondolom minden ilyen fajta dolog tiltott, és még önvédelem címszó alatt is börtön jár érte. Akkor pedig nem sok értelmét látom, mert ahhoz, hogy közönséget szórakoztassak, bármilyen más mágia is megteszi. Még ha ki is alakult ez bennem, tök feleslegesen, mert szerintem már észrevette, nem mások megsegítése a célom. - Kowai talán még sosem beszélt ennyire őszintén, de ez legalább egy lépés az elfogadás felé - más kérdés, hogy miféle.
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. március 21. 20:25 Ugrás a poszthoz

Sziasztok off népe! Smiley
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. március 21. 20:30 Ugrás a poszthoz

Hú, hát én nagyon. Cheesy Most se tudom mi hozott ide fel, csak érzem, kezdek beteg lenni és beszélgetni akarok. xD
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. március 21. 20:46 Ugrás a poszthoz

Az a baj, hogy mindig elfeledkezem az offról. Cheesy De majd igyekszem. ^^
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. március 21. 20:49 Ugrás a poszthoz

Kivételesen senkit, a macskámat dicsértem meg, elkapott egy molylepkét. Rolleyes
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. március 21. 20:54 Ugrás a poszthoz

Majd egyszer idejössz és nyugodtan megdögönyözheted. ^^

Óóó az ismerős. o.o Nálam a macsek nem szereti, de képzeld, csak mondják amúgy, hogy a pulik milyen okosak, de a szüleimnél mikor otthon voltam, anyukámmal arról beszéltünk a kertben, hogy meg kéne fürdetni Pamacsot. Hallod, a kutya mintha értette volna, elbújt és nem volt hajlandó előjönni, két nap múlva tudtuk csak lefogni, megnyírni és megfürdetni. Cheesy
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. március 21. 21:00 Ugrás a poszthoz

Annyira édesek. Cheesy Imádom az állatokat. A sünit fürdetni külön élmény volt, fogkefével kellett a tüskéit végigsimítani, meg a pocakját és a mancsait. Kár, hogy ha egyszer elkapta az ember kezét a fogaival, akkor mély sebet hagyott rajta. Sad *ennyiből hálásabb egy macska*
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. március 21. 21:06 Ugrás a poszthoz

Hát el tudom képzelni. Cheesy Bár én másik állatot nem tervezek Hedvig mellé, kikészítené bármelyiket. xD Otthon a pulinkat is megkergette, pedig akkor még kisebb volt.
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. március 21. 21:11 Ugrás a poszthoz

Nem olyan jó a rengeteg állat. Cheesy Sok törődés kell nekik, el se tudom képzelni, hogy képes szeretgetni valaki egyszerre a 7 macskáját vagy többet. o.O Többek között, mert Hedvig most is itt fekszik az ölemben a laptoppal együtt, a kezemre hajtja a kis fejét, az se zavarja, hogy gépelek. Cheesy
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. július 16. 09:41 Ugrás a poszthoz

Reggelt ^^
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. július 16. 10:00 Ugrás a poszthoz

Aztaaaa egy Marcell Cheesy

Szökőévente benézek ide is Rolleyes
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. július 16. 10:01 Ugrás a poszthoz

Minek? Rolleyes
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. július 16. 10:03 Ugrás a poszthoz

Ó, pedig azt hittem elég hírhedt vagyok így is Cheesy
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. július 16. 10:09 Ugrás a poszthoz

Köszi *-*

Vasil, a másik felem elismerően megveregeti a vállad Cheesy
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. július 18. 18:29 Ugrás a poszthoz

Jeges.
Gönc, kóc

Az első út mindig a falubéli vajákoshoz vezet, ugyebár, hiszen Awer mama észrevette, hogy fogy a véraláfutást eltüntető kenceficéje. Megint egy újabb adag vétele, megint egy esemény, amire illik prefektusként kiöltöznie és megjelennie. Hihetetlenül utálja az ilyet. Először madagaszkár, aztán az anyja hazarángatta, aztán újra itt. Újra itt és muszáj megjelenni, mert bár normálisnak tűnik az úgy HV, vigyázni kell a hatalomra, bizony. Megszerzett jelvényt nem ad át senkinek, aki megpróbálja elhappolni, az véres harapásnyomokkal távozhat a gyengélkedőre. Jobbára. Viszont egy ilyen bulin érdemes nem egyedül megjelenni, Ombozit meg mióta elhurcolták nem látta, azóta meg ha jól értesült róla megint valami nő miatt alig lehet látni. Jellemző. Akkor maradt a B terv, az alagsori jégmanó, akivel valamilyen okból titkos egyességet kötöttek, amit a mai estén váltanak be, aztán mire Eris észbe kapott, már a fürdőszoba előtt bámulta szörnyen vékony testét és kenegette a foltjait. A képe rendbehozása, aztán ruha, haj, cipő, a szíve fölé pedig a csillogó P betűt mutató jelvény kerül. Kész. Nem tudja pontosan, Jeges meddig akar maradni, de reméli elég lesz annyira, hogy megmutassa magát Vasvárynak aztán leléphessen. Ez a srác is valami nőcsábász hírében áll, kötve hiszi, hogy az ő társaságára lenne rákattanva, hamar le fog róla akadni.
A klubhelyiségben Dioméd valami precíz eminens módjára várt rá, Kowai ejt egy bóknak tűnő megjegyzést az öltözékére, aztán ketten együtt elindulnak a nagyterembe. Szegény fiú, nem egy társalgási nagymenőt fogott ki, Eris ugyanis egész úton csöndben van, és azon töpreng, jövőre ő lesz itt végzős, akkor azért kell ide jönnie. Na meg még mindig nem tudja, mi lesz belőle.
A nagyteremhez érve sóhajt, aztán Diomédre sandít.
- Aztán nincs tapizás. - morogja, bár több, mint valószínű, hogy a fiúnak esze ágában sincs ilyesmihez folyamodni.
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. július 19. 14:36 Ugrás a poszthoz

Jeges.
Gönc, kóc

Nagy megkönnyebbülés Kowai számára, hogy Jeges nem vette az öltözékét se különcre, se nagyon kirívóra. Azon felül neki édes-mindegy, hogy partnere hogy néz ki. Nem tervez se táncolni, se semmi ilyesmit, csak ketten mennek és kész. A fiú megdicséri a ruháját, Eris biccent köszönésképpen. Fölfelé az út csendesen telik, annak ellenére, hogy mennyien tolakodnak be előttük, meg mennyi ember tolong a nagyterem felé.
Úgy dönt, inkább nem kérdez rá erre a furcsa nyelvtanra, hallott már ennél rosszabbat is és ha ez lesz az este legrosszabb élménye, akkor legalább nyugi lesz. A végzős kérdésre csak a fejét rázza, a táncolásra már el is fintorodik.
- Merlin ments. Majd jövőre. - Dioméd elirányítja az asztalokhoz, ahol is a fiú kezébe vesz egy tarka párnát. Eris újabb fintort ejt.
- Még egy ilyen hülye témát. Remélem az italokba nem kavartak semmit, ami ilyenné teszi a diákokat. - körbesandít a termen, elhúzza száját - Nem szóltam.
Színes, tarka-barka, így felkötve a hajakat meg úgy belekarolva egymásba, blöá. Még szerencse, hogy ő akkor is kitart, mikor mindenki más megbolondult. Nagyon reméli, hogy jövőre nem nudista lesz majd a téma, bár ennél még az is jobb lenne. Olyan csiricsáré itt minden, reméli hamar letudja majd ezt az egészet mielőtt ő is megfertőződne.
- Na jó, mihez volna kedved?
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. július 19. 17:48 Ugrás a poszthoz

Jeges.
Gönc, kóc

Inni? Hogy ő is ilyenné váljon? A kérdés után látványosan végignéz a népségen, aztán kérdőn Diomédre pillant, tekintetével a "Most komolyan?" kérdést rajzolja ki, aztán megvonja a vállát, viszont addigra a jégsrác már mutatja is a bűvésztrükkjeit. Na most Kowai csak hallásból tudta, hogy a fiú jégvarázsló. De ezt élőben látni egészen más, ráadásul Dió olyan természetességgel dobálja bele a semmiből a kockákat, aztán a saját italából jeges finomságot varázsol, hogy Erisnek tátva marad a szája, a szó szoros értelmében.
- Ezt meg kell tanítanod. - hangjában nincs semmiféle gúny, ezúttal nagyon komolyan néz a fiúra. Merkovszky eddig nem sok dolgot ért el nála, vajon mit tudna egy jégvarázsló tanítani neki? A saját poharába néz, megpróbál arra összpontosítani, hogy a benne lévő folyadék valamiféleképpen változzon, de erőlködésének csak valami nonfiguratív, kis csáp az eredménye. Összeszorítja fogait, mérgében a padlóhoz vágná legszívesebben a poharat, de az itt eltöltött évek alatt már annyi önfegyelmet tanult, hogy inkább csak megszorongatja az üveget.
Felvonja egyik szemöldökét a táncikálós mozdulatra, a társaságra pillant. Jeges úgy néz ki táncolni szeretne, Kowai meg pillanatnyilag nem tud más elfoglaltságot azon és a táncolókat figyelésen kívül. Na, ezért is gáz ez a buli.
- Várjuk meg amíg lemennek a végzősök aztán majd meglátjuk. - motyogja, majd a szájához emeli a poharat, hogy kortyoljon az elátkozott nedűből.
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. augusztus 14. 20:05 Ugrás a poszthoz

Már harmadik éve tudja, hogy micsoda-kicsoda, de még csak most képes felfogni ennek a súlyát. Olyan erő birtokában van, amit csak meg kell tanulnia használni - okosan használni, és a fáradozása meg fog bizony térülni. A vízben olyan hatalom rejtőzik, ami mozgásképtelenné tud tenni egy emberi lényt csupán a testében lévő folyadékoknak köszönhetően, vagy akár még tovább mehet. Igen, vérmágus, az akar lenni. Nem sok kor szül ki magából egy ilyen elkorcsult lényt, mint ő. A szeme, az arcára tetovált kereszt, a családi "örökségek", a párszaszájúsága, aminek lehet köze van ehhez a képességhez... ennek mégis mennyi az esélye? Összébb húzza magán a talárt, kezd dideregni. Bár most köszöntött be a nyár, a reggelek még csípősek és ha nem vigyáz magára a diákocska, hamar megfázhat a nagy melegek előtt. Miért is jött ki? Gyakorolni. Ilyenkor? Fejében a kis hang vészjelzést ad, valami kikapcsolt benne amikor ilyen korán felkelt. Várjunk, aludt egyáltalán? Már nem tudja. Minden egybefolyik, félig napközben mintha aludna, közben pedig bent ül órákon, aztán odalent írja a dolgozatait. Összemosódik már mit tett meg és mit nem. De most, a csípős levegő kinyitja a szemét, kénytelen felébredni. Leguggol a nyirkos fadeszkákra és egyik kezét kinyújtja a víz felé. Koncentrálj. Légy eggyé a vízzel. Te vagy maga a tó. Nem megy. Képtelenség. Fáradt és nem képes rá. De igen, képes. Máskor is képes volt. Gyerünk. Gondolataiban halvány fénypont gyúlik, ez pedig egy vízből formázott kézzé alakul, csupán csuklóig, de integet, ökölbe szorul, majd ismét elernyed. Fél szemével a lenti tükörre les, ahonnan valóban előbújt valami, de az nem kézzé alakult, hanem formátlan csóvává. Rendben, nem szabad bedühödni. Mély levegő, relax. Megpróbál ellazulni, de ez képtelenségnek tűnik az adott pillanatban. Sebaj, menni fog. Most a feszültségét próbálja egy pontba sűríteni, ugyanabba ahová az imént. Meg kell próbálnia a dühét, a benne lévő gyűlöletet rákoncentrálni a vízre, mert mindig akkor sikerült valami, amikor harag volt benne. Az érzelemtől ugyan nem tud kidolgozott formára összpontosítani, csak egy nagy csápra ami kitör lentről és kígyó módjára elkapja a csuklóját, aztán berántja a vízbe. Ki se nyitja a szemét, már érzi kezén szorítást és a következő pillanatban a hideg tóba csobban, ő pedig pánikszerűen igyekszik feljutni a felszínre levegőért. Felérve tudatosul csak benne, hogy sikerült amit elképzelt és jóval gyorsabban működik, mint gondolta volna. Sőt, most az is kiderült, hogy mit kell tennie, hogy működésbe hozza, de jelen pillanatban nem vágyik másra, csak hogy megszárítkozzon és lefertőtlenítse magáról a tó koszos vizét a szobájában. Néhány próbálkozás után felkapaszkodik a stég szélére, felhúzza magát és vacogva, ázottan, szipogva eltűnik a kastély felé vezető irányban.
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. szeptember 24. 14:51 Ugrás a poszthoz

A tavalyi szezonban nem volt a toppon, Várffy nem is nagyon alkalmazta az első veresége után, de ezen javítani fog. Egy kicsit talán még sajnálja is az új fogót, mert nem fogja neki engedni, hogy az aranygolyó a kezébe kerüljön. Ha meg mégis, akkor ujjak fognak törni... Mindenesetre a két csapat kivonul a pályára, túl nagy rajongói tapsvihart nem lehet hallani, elvégre ez csak egy edzőmeccs. De még milyen meccs. Felszállás előtt sötét szemeivel a másik fogót méregeti és átsuhan a fején, hogy gyakorlatilag ez a legjobb pozíció, mert nem kell a többiekkel foglalkoznia, csak a cikesszel. Meg persze az ellenfél fogójával és esetleg a gurkókkal. A kezdeti magaslati félelmét ezalatt a pár idény alatt derekasan leküzdötte, és bár még mindig van pár dolog amit nem végez profin, büszkén mondhatja el magáról, hogy belejött a repülésbe. Fülében már csak távolian csengnek Mínea utolsó szavai a kis csapatához, mert már a fürge labdát követi tekintete, aztán mikor felreppen a kvaff és mindenki megmozdul, Kowai mint valami véreb indul el abba az irányba, ahol legutoljára megcsillanni látta a cikeszt. Bár a Nap jócskán megnehezíti a dolgát, de ha odaér, talán jobban belátja már a terepet.

+1
Tapsvihart majd alkotok neked bűbájjal (;
Utoljára módosította:Kőrösi Dániel Martin, 2015. szeptember 24. 22:42
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. szeptember 29. 05:55 Ugrás a poszthoz

A másik fogó nem messze tőle ugyanúgy elindult, ahogyan ő. Mikor Kowai megáll odafent, mert elvesztette a cikesz csillanását, Marceau-t kezdi figyelni, hátha a fiú nagyobb sikerrel járt a keresésben, de amaz éppen egy gurkót próbál lerázni a sejhajáról. Eris elfintorodik maszkja mögött (merthogy újabban a szálló bogarak ellen igen hatásosnak bizonyult ez), aztán inkább megpróbál a csata heve elől kihúzódni szokásos módján a pálya szélére, hogy onnan lesse tovább az aranygolyó felbukkanását. Mindeközben a gurgók ide-oda röppennek, egyik játékosról a másikig igyekszenek eljutni, de az összes rellonos terelő észnél van és még időben megvédi csapattársait, úgyhogy kivételesen nem aggódik emiatt. Amikor az óvatos oldalazás megtörténik, pont ezért a másik fogót lesi, hátha annak jobb szeme van és egyből megpillantja a kis aranyost, s már csak ekkor veszi észre a felé robogó vasszörnyet, amit már képtelen kikerülni. Fordulna, hogy meneküljön és ezzel a mozdulattal Mihael gurkója őrült erővel csapódik bele bal vállába, Kowai a hihetetlen fájdalomtól felordít és csillagokat látva kapaszkodik épségben lévő kezével a seprűbe. Az előző meccseken biztosan leesett volna, de most már rutinosabb sérülések terén is, így reflexből állnak görcsbe ujjai a nyélen. Könny szökik szemeibe, de még így is jól látja az alatta megcsillanó golyót a sok kicsi csillag között. A fájdalomnak akkor lesz vége, ha azt elkapja, na meg persze ezért van itt. Nem kockáztathat némi pff válltörés miatt, ezért fogait összeszorítva vesz erőt magán és elindul lefelé. Nem sokat lassíthat, különben sérült karja útban lenne, úgyhogy megpróbálja kihasználni a repülés adta lehetőségeket és olyan gyorsan menni, hogy a légnyomás hátra "csapja" azt. Ez persze plusz fájdalommal jár, füleiben dübörög a szíve és mire ki akarna agyalni valami fájdalommentesebb pózt, a cikesz irányt vált, ő meg egy kézzel húzza fel seprűjét a becsapódás előtt, a farok része éppencsak, hogy nem érintette a pályát. Fogalma sincs, hogy az a patkány merre tart, biztosan valahol mellette van, de jelen pillanatban csak két dologra összpontosít és ebből a kínszenvedést próbálja meg legjobban mellőzni, ebbe pedig nem fér bele még holmi másodrangú fogó mellette. A karikáknál aztán újra felfelé indul a labda, ő pedig nehézkesen felhúzza magát, hogy követhesse azt, de pár méter után elveszti a szagot. Fáradtan nyúl a bal karika rúdjához ép kezével, hogy egy kicsit kifájlalhassa a sérülését. Verejtékező homlokát a fémhez nyomja, az pedig némileg hűsíti fejét. Összeszorított szemekkel vesz pár mély levegőt, aztán kínlódva visszateszi jobb kezét seprűjére és újból a cikesz után forgatva fejét húzódik kijjebb a pályáról, ki a büntető zónából.

+2
Megjegyzés: Nagyon szépen leírtad a sérülést és az utána lévő fájdalmas pillanatokat. Reálisabban nem is lehetne kijátszani. Smiley
Utoljára módosította:Kőrösi Dániel Martin, 2015. szeptember 29. 15:11
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2015. december 22. 11:59 Ugrás a poszthoz

Végzős bál, Ombozi.

Én meg így


Öt év. Hihetetlenül gyorsan elment, pedig alig történt valami. Akkoriban ő is kicsit radikálisabban gondolkodott, mostanra viszont a sötét szempár talált néhány megoldást a problémáira. Szó szerint, mert most zölden csillogó szemekkel pillanthat legjére, hála az igen erős bájitalnak. Ombozi lassan megindul a színtér felé, hogy eljárhassák az utolsó táncot. Erisnek összeszorul a torka, mindig is utált a figyelem középpontjában lenni, de enged a lépéseknek és követi a férfit, bármerre is viszi. A másik köhint, Kowai összevonja vékony szemöldökeit és közelebb hajol, hogy a nagy zsivaj ne törje meg Noel hangját. Már épp nyitná a száját, hogy leszidja a másikat a nyálas érzelgősség miatt, de inkább nem teszi. Tény, ez most az ő estéjük és ha Ombozi így akar erről megemlékezni, ő nem fog ellenkezni. Ismét összeszorul a torka a szavak hallatán, elpillant a fiatal férfiról. Hogy látja-e még valaha? Hogy befejezés lesz ez? Igazán kedves, hogy ő így gondolkodik, de hogy ezt most még fel is hozza...
- Inkább maradj csöndben. - most már kénytelen leinteni őt, mert mégtöbb ilyen szöveg után a végén még könny szökne szemeibe. Nem nosztalgiázni és búcsúzkodni jött, hanem egyszerűen csak... jól érezni magát. Eltölteni egy estét Ombozival, élvezni, hogy egy karnyújtásnyira van a vizsgáktól és attól, hogy végzett boszorkányként tekintsenek rá. Hogy reménykedhessen abban, hogyha innen elmegy, az anyjától is el tud majd egyszer. Felcsendül a végzős keringő zenéje, Kowai egy szó nélkül szembe fordul a férfival, egyik kezét a másik vállára teszi, a másikat pedig Noel hűvös ujjaihoz fonja és ha a Sors is úgy akarja, egyszerre indulnak meg a többi végzőssel együtt.
Eris L. Awer-Kowai
INAKTÍV


Sz*rka
RPG hsz: 217
Összes hsz: 3201
Írta: 2016. január 5. 11:02 Ugrás a poszthoz

Carol of the Violins
Öltözet
Silent Night, (0:04-1:55), Counting Stars (0:19-4:10), Carol of the Bells (0:00-3:17), Benedictus


Ombozitól elköszönve ideiglenesen gyorsan lelép, hogy átöltözhessen a fellépéshez. Amikor kijön a steampunk öltözetbe, kicsit feszélyezve érzi magát, de Axel gyengéd mosolya, no meg a kéz amit nyújt felé, hogy együtt mehessenek az egész iskola színe elé, egy kicsit feledteti vele. Elvégre szerepelni vannak itt és bár nem szívügye a karácsony, ez az utolsó itt töltött ünnepe.
A két hegedű már az állak alatt, egy pillantás kettőjük között és a két vonó már tettre készen meg is indul, hogy egy lassú éji nótával nyissa meg kettőjük szereplését. Eleinte még feszeng és mereven áll a közönség előtt, de ahogy a zene megelevenedik ujjai között, egyre inkább oldódik, míg végül a begyakorolt mozdulatokkal váltanak át a csillagok hangjaira. Közben a nagy tömegben Kowai megpróbálja Ombozit keresni zölden csillogó szemeivel, de minden rezdülésében követi Axelt és veszi át a vezető szólamot, majd engedi a fiatal férfinak, hogy ő csillogtathassa meg tudását. Néha egy-két táncmozdulatot is belecsempésznek a dologba, ahogy váltakoznak a taktusok lépnek előre-hátra, játszanak lábaikkal és váltanak pozíciót. Amikor a harangok szólalnak meg egy újabb karácsonyi muzsikában, Eris jól láthatóan elmosolyodik, ahogy vetekszik partnerével, s ahogy néha-néha összenéznek.
A műsoruk legvégén egy lassú, az este zárásául is szolgálható Benedictus csendül fel, a két hegedű hangja pedig olyan gyönyörűen szól együtt, mintha ez a két diák együtt gyakorolt volna, míg világ a világ. A terem ekkor csöndesül el igazán, s a falakról visszaverődő hangok még nagyobb nyomást gyakorolnak a közönségre. Amikor vége a számnak, Kowai reflexből fogja meg a fiú kezét, hogy együtt hajolhassanak meg a közönség előtt, távozásnál pedig újra visszaveszi mufurc arckifejezését és míg a nagyteremben mulatozó diákserege rálel hangjára, alig láthatóan megtörli egyik szemét és szalad is visszaöltözni.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Eris L. Awer-Kowai összes hozzászólása (535 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 8 ... 16 17 [18] Fel