33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Axel Sebastian Sjölander összes hozzászólása (229 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 » Le
Axel Sebastian Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. április 12. 20:00 Ugrás a poszthoz

Natália

Beszélni kellene Annie-vel, és elmondani neki, mi is a helyzet Asa és köztem. Olyan rémesnek érzem ezt így, hogy folyton van valami idióta kifogásom, ha rákérdez, merre is megyek, mert nem akarom elmondani az igazat. Hirtelen két tűz között érzem magam ebben a helyzetben. Asa azt mondja, Annie-nek ehhez semmi köze, és őt akkor sem érdekelte, amikor a húgom évekkel ezelőtt utána rohangált. Elhiszem, el én, csak másfelől meg Annie a húgom, és rühellek titkolózni előtte főleg egy ilyen dolog kapcsán. Szeretném, ha tisztában lenne ő is ezzel, és nem valaki mástól tudná meg, aki esetleg rákérdez, hogy mi is a helyzet, vagy tudom is én. Azt se tudom, eddig miért nem mondtam el. Mert nehéz eldönteni, hogy nem akarom megbántani Anniet ezzel az egésszel? Vagy mert tartok tőle, hogy nem fogadja jól? Talán kicsit mindkettő, és minél tovább igyekszem titokban tartani, annál inkább haragudni fog amiatt is, azt hiszem. Áhh, nem jó ez így. Most azonnal beszélnem kell vele, ha kell, hát haragudjon egy-két napig, amíg lecseng ez az egész, és meg tudjuk beszélni, de nem akarok tovább hazudozni neki. A hirtelen megszülető elhatározás eredményeként még a lépéseim is sokkal határozottabbak lesznek pillanatokon belül, és mennék is egyenesen a Rellon körletébe megkeresni Annie-t és kitálalni neki mindent, amit csak elhallgattam eddig, a bejárati csarnok közepén azonban megtorpanok. Három bőrönd, még vagy két kis táska, ha jól számolok, és a közepén egy szőke hajzuhatag. Mintha már láttam volna ezt az árnyalatot, vagy az nem ez volt? Az egyetlen, amit messziről megismerek, az a húgomé, mert azt a tejfelszőke hajkoronát tizenöt éve látom minden nap, még jó, hogy megismerem. Másét meg? Aligha. Inkább hang alapján azonosítom be az embereket, és most az agyamban egy teljesen más gondolatmenet veszi kezdetét. Bőröndök. Szőke lány. Ismerős árnyalat. Csak nem Sári megy haza? Pont meg akartam keresni őt is, mert szeretném megtudni, hol is lehet azt a bigyuszt beszerezni, amiről beszéltünk, úgyhogy közelebb sétálok hozzá.
- Csak nem egy kis otthoni levegőre vágysz. Segítsek esetleg cipekedni, mert igazán szívesen, főleg, ha cserébe szerzel majd nekem azt a konfettit... tudod, a trolltaknyot. - mondom halkan a végét, mert mégse volna jó, ha sokan hallanák meg itt, hogy mit óhajtok beszerezni. Igaz, hogy csak egy újabb Annei elleni merénylet alapkelléke lenne, de akkor is. Közben már meg is emelem az egyik bőröndöt segítőkészen, és kíváncsi vagyok, mit is válaszol majd nekem.
Axel Sebastian Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. április 13. 00:14 Ugrás a poszthozJót mosolygok Csingilingen, majd azon a gondolaton is, hogy én lehetnék Kuma rellonos verziója, kissé nagyobb kiadásban. Vicces lenne. Tapsifülekkel, állig rózsaszínben szaladgálni és... na jó, jobb, ha ebbe bele sem gondol az ember, mégse vagyok én valami cuki plüssállat, akkor sem, ha Annie néha nagyra értékelné. Megrázom a fejem, hátha attól elszáll ez a gondolat, és főleg a mellékelt kép, ami lelki szemeim előtt megjelenik, majd rávigyorgok Sárára.
- Dehogy venném el én a szereped, bár örülnék, ha április elsejét kivéve nem kapnálak olyan dolgokon, amiért legalább egy nagyterem-takarítást sózhatnék rád varázslatmentesen. - jegyzem meg kissé ráncolva a homlokom, de azért ma még mindig az a nap van, amikor némi csíny belefér, elvégre egyébként is csak viszketőporról, némi ragacsos konfettiről meg egy kis festékről van szó. Mindez csupa ártatlannak nevezhető tréfa, ami a legkevésbé sem életveszélyes, tehát inkább nem csinálok a bolhából elefántot. Percek alatt a helyére kerül minden,én pedig egyre inkább a távozás felé hajlok, ami a további megvalósítandó ötleteket illeti, de Sárának még mindig akad némi írnivalója. Figyelem, ahogy bal kézzel leírja, hogy április bolondja, majd még szívecskét is rajzol mellé, amin újra kénytelen vagyok elvigyorodni, bár inkább most nem kérdezem meg, hogy csak tán nem szerelmes levél lesz-e az, amit ír, hiszen olvastam, mi áll rajta. Felszusszanok megkönnyebbülten, amikor végre kijelenti, hogy befejezte, majd óvatosan kinyitom az ajtót, átlépem a viszketőport és kiosonok. Pillanatokon belül ő is kiér, bezárja az ajtót, a kilincset is ellátja egy kedves kis meglepetéssel, majd már azon vagyok, hogy elköszönjek és eljussak a betegszoba ajtajáig, de elkapja a csuklóm és szaladni kezd. Alig bírom felvenni a tempót hirtelen, még jó, hogy nem terülök el ettől a nagy lendülettől, de végül is igaza van, jobb lesz nem erre lenni, amikor Warren hazaérkezik és szembetalálja magát a bolondok napi ajándékával, úgyhogy követem Sárát, lehetőleg minél messzebb a kastély ezen pontjától.
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. április 18. 13:28 Ugrás a poszthoz

Piroska és a hegedűm
túsztárgyalási hadművelet ^^

Ne parázzak... Ne parázzak?! A fenébe is, a kezében van a majd' háromszáz éves, kisebb vagyont érő hegedűm, amit csak úgy elenged, mert tapsolni van kedve. Ez nem olyan, hogy majd lesz másik hangszerem, és minden meg van oldva. Valószínűleg fel se fogja, mit tart a kezében, engem meg itt a szívroham környékez, pedig nem is az a gond, hogy hegedülni akar, hanem az, hogy pont azt a hegedűt kellett lenyúlnia, és még látom is, mennyire figyel rá. Pár perc és már rohan is tovább. Nagyszerű. Nagy levegő, és tessék szépen futkározni utána, hadd játsszunk itt üldözőset minden erre járó nagy örömére. Rohanok is, nem kell kétszer mondani, nemsokára pedig épp láthatom feltápászkodni, miután feltehetőleg a zongorával találkozott, amit valami eszement tehetett csakis a folyosó kellős közepére. Újabb kimaradó szívdobbanás. Csak ne essen baja a hangszernek. Ja, hogy neki se ártana nem betegszobára jutni, mert a végén még rám fogják? Lehet, bár ha ez a jelen állapot így marad, a végén én is mellette végzem. Végigszalad a folyosókon a keleti szárny fele, én meg utána, aztán a bibircsókos banya folyosóján éppen befordulok a kanyarban, amikor meglátom a portré előtt ácsorogni. Úgy tűnik valakinek nagyon gyorsan el kell mesélni az éppen aktuális sztorit. Fogalmam sincs, mennyit futottam távolság tekintetében idáig, de újra nehézkesen sikerül csak levegőt venni, és a lépem környékén is szúr az oldalam. Fene a technikáját az egésznek, majd pont arra is figyelek, hogy kettő be, kettő ki, vagy hogy van az egész. Kezemet az oldalamra szorítva fordulok be a folyosóra végül, és fel is adom a futást. Egyelőre. Kellene legalább két nyugodt perc, hogy összeszedjem magam.
- Állj már meg, hallod? Kössünk kompromisszumot. - kiáltok utána. Egyelőre inkább nem tervezem megenni a fejét, mert energiám se lenne hozzá, úgyhogy ideje új taktikát alkalmazni.  
- Ha épségben visszakapom utána Hieronymust, akkor megengedem, hogy hegedülj rajta. - ajánlom, mert kezdek jobban tartani attól, hogy nekicsattan ismét valaminek, vagy csak egyet legyint, és a hegedű is repül azonmód, jobb, ha egyességet kötünk. Mindenkire nézve kellemesebb következményekkel jár.
- Tudsz egyáltalán hegedülni? - kérdezem azért a végére, remélve, hogy igen lesz a válasz, vagy még ettől is pórul járhat szerencsétlen Hieronymus. Újabb nagy levegőt veszek, majd teszek felé egy lépést, remélhetőleg nem szaladt még el. Ránézésre mégse vagyok én a gonosz farkas azért, csak nem hiszi, hogy megenném.
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. április 18. 21:10 Ugrás a poszthoz

Natália

Elgondolkodva igyekszem visszajutni a körletünkbe, amikor észreveszem a lányt a bejárati csarnokban egy rakat csomag között, hát normális számomra, hogy segíteni igyekszem. Igaz, abban a percben rájövök, hogy nem az, akinek hittem, ahogy megszólal, mert a hang nem stimmel, de sebaj, attól még szívesen segítenék. Már persze, ha hagyná, hogy segítsek, de inkább elengedem a bőröndöt, csak ne kapkodjon sehová sem.
- Naaa... csak segíteni szeretnék. Nincs szükségem egy táskányi női ruhára, bár... jobban meggondolva, lehet, hogy a húgom értékelné, de ha nem egyezik a stílusotok... túl kockázatos, egyszóval meg se fordult a fejemben lenyúlni. Vagy nem is ruha van benne? - ismét a bőrönd után nyúlok, megemelem és elgondolkodva méregetem kicsit, majd megvonom a vállam és leteszem.
- Nem tűnik elég nehéznek, hogy könyvekkel legyen tele, úgyhogy ezt megúsztad. - jelentem ki komoly arcot vágva, aztán meg rávigyorgok, azért komolyan jobb, ha nem vesz most ebben a percben, tényleg nem nyúlnám le senki csomagját.
- Bocs, összekevertelek valakivel, akinek pont ilyen szép szőke haja van, csak felejtsd el, amit kérdeztem. - válaszolok, hiába érződik némi gúny a hangján, most nem zavartatom magam. Inkább jól elvagyok még mindig azzal a gondolattal, hogy azt hitte, elvinném a bőröndjét. Szórakoztatónak tűnik a szememben. Ha nem akar segítséget, akkor lazán zsebeimbe mélyesztem a kezeimet, és azon gondolkodom el, hová is indultam én pontosan, azon túl, hogy a körlet volt a cél, amikor hirtelen felém nyújtja a kezét és bemutatkozik.
- Miért ne érdekelne? - kérdezem, és kihúzva zsebemből a kezemet megfogom a kacsóját és megrázom a bemutatkozás örömére.
- Axel. - teszem hozzá a nevem is, majd a bőröndjeire pillantok. Nem kell hozzá semmilyen extra dedukciós képesség, hogy le tudjam vonni a következtetést, miszerint ha nem hazautazni készül, éppen most jött.
- Esetleg segíthetek valamiben, ha már éppen most vetődtem erre? Mielőtt meggyanúsítanál, hogy bármiféle hátsószándékom van, megsúgom, hogy prefektus vagyok, és tényleg nem eszlek meg... se kirabolni nem akarlak. - ajánlom fel a segítségem, és közben még a jelvényem is előszedem a zsebemből, mert nem hordom ám kitűzve még a faluban is, de tudj' a fene, jobb, ha az embernél van folyton.
- Nna, itt is van a jelvényem. - mutatom neki végül a rellon színeiben pompázó zöld és ezüst jelvényt, hogy alátámasszam a mondandómat, és ha megszemlélte, akkor kitűzöm a taláromra.
- Egyébként melyik ház diákja vagy? - kérdezem, miközben még a jelvénnyel babrálok, jó lenne tudni, merre is indítsam útnak, vagy kit keressek, hogy segítsen neki megtalálni a szobáját. Kíváncsian pillantok rá a válaszát várva, amint felkerült a jelvényem, majd ha elmondta, amit tudni szeretnék, és nem csap a kezemre, szándékomban áll lovagiasan segíteni a bőröndjeit cipelni, és mehetünk is valamelyik irányba.
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. április 19. 03:35 Ugrás a poszthoz

Cukikommandó


Semmi kedve három lányhoz, aki éppen nagyon idegesítő a rózsaszín felhőkön sétálós hangulatával. Fáradt, kellene a kávéja és az, hogy békén hagyják mindennel, nem csak a rózsaszínnel és a cuki mivoltukkal, hanem tényleg mindennel. Úgy tűnik, nem volt jó választás a konyha mára, éppen rosszkor van rossz helyen. Még a bögre is kiesik a kezéből, ahogy Keiko karon ragadja és láthat neki takarítani, ha nem akarja úgy hagyni a földön az innivalója maradékát. Szemöldökét ráncolva emeli fel a fejét a szőkeségre a kérdése hallatán, kezébe a már ép bögrét tartva, mert megpróbálta megnézni, nem maradt-e rajta valahol repedés, majd megvonja a vállát és megszólal.
- Azt nem szeretem, hogy éppen nem hagytok békén. Különben emlékszem rád, te vagy Runa egyik szobatársa. - jelenti ki, miután előre hajolva bemászott a lány aurájába, hogy megszemlélje, aztán ismét hátrahúzódik, leteszi a bögrét az asztalra, és szétnéz, nem hagyott-e valahol valamit, amit nem kellett volna. Na igen, a morzsákat az asztalon. Jobbjával ügyesen bal tenyerébe terelgeti őket, majd a legközelebbi szemetesben talál nekik megfelelő helyet, és megpróbál oldalazva kiiszkolni a lányok között.
- Ha megbocsátotok, még vár rám egy nagy adag tanulnivaló a mai napra. - közli, ám abban a percben elkapja az általa eddig még soha nem látott, gyanúja szerint keleti felmenőkkel rendelkező lány, és teljesen váratlanul egy puszit nyom az arcára. Grimaszt vágva dörzsöli meg az arcát, őt csak ne puszilgassa senki azt a pár embert kivéve, akinek hagyja, de ez a lány itt nincs közöttük. Szemöldökét összevonva csúnyán néz rá, majd Keiko-ra is.
- Persze, hogyne. Menjünk, és fonjuk be minden felmosó "sörényét", és ki ne hagyjatok a jóból, kérek pár rózsaszín gyöngyöt én is a hajamba. - újabb grimaszt engedélyez magának, jó sok cinizmussal fűszerezve, direkt azzal a szándékkal, hogy na majd most odavág őcukiságuknak, a következő pillanatban azonban mégis mosolyra húzódik a szája, maga sem érti, miért. Mintha teljesen más lenne a világ egyik percről a másikra, abszolút más a megvilágítás, úgyhogy szusszant egyet, teljesen elfelejti, mitől is volt annyira begorombulva az imént, majd végignéz a lányokon.
- Kér még valaki csokival nyakon öntött kávét? Vagy esetleg kakaót csinálhatok, mielőtt visszatérek a tanulnivalóm mellé? - kérdezi, és meglepően kedves, hirtelen váltva erre a verzióra mogorva énjéből. Talán jobb lett volna, ha inkább fejébe vernek egy csészét, vagy még inkább serpenyőt, ha már ott lóg úgyis minden kézügyben, de nem, puszilkodni kellett, tisztára, mint a hippik, aztán meg a végén kiderül, hogy ez is ragályos. Egykettőre kész Woodstock lesz itt, ha ez így megy tovább, és tessék, ő már dúdolgat is munka közben, nem is akármit. Beatles-ismerők azonnal kiszúrják, hogy ez bizony John Lennon Imagine-je, hangulathoz meg éppen tökéletes.
  
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. április 20. 22:03 Ugrás a poszthoz

Piroska és a hegedűm
és még mindig

A hegedűtolvaj meglehetősen jól bírja szusszal, még a zongorával való találkozás ellenére is. Kergetném én szíves örömest egész nap, ha nem érezném, hogy vészesen fogy a levegőm a nem éppen megfelelő légzéstechnika alkalmazásának hála, és még annál is jobban féltem a hegedűm épségét, hát utána szólok és kompromisszumot ajánlok neki. Az arcára kiülő gyanakvó ábrázat nem sok jót ígér, ahogy az sem, amit válaszol, szerencsére az azonnal rávágott ajánlatom elég meggyőzőnek tűnik ahhoz, hogy ne kezdjen ismét szaladni előlem a drága hangszeremmel együtt. Helyette pillanatokon belül rám veti magát és megszorongat lelkesedésében. Ennyire nem osztozom azért az örömében, szóhoz se tudok jutni a lelkesedésétől sem, de nem teszek ellene semmit. Felszusszantok, ha elenged, majd a biztonság kedvéért rákérdezek, tud-e hegedülni. Még nem győzött meg arról, sajna, hogy a hangszer jó kezekben van nála, valamiért még az sem, hogy igazi művésznek született.
- Ez azért elég általános kijelentés. A húgom is igazi művész, csak éppen a hegedűmet sose adnám a kezébe, mert a ecsetre jobban rááll a keze, mint a vonóra. Szóval csak úgy kíváncsiságból... mit is takar a művész a te esetedben? - kérdezek rá a biztonság kedvéért, közben meg a hátamat a falnak vetve szépen leülök a földre, ölembe téve a mesterhegedűt, amit egészen idáig a kezemben szorongattam a vonójával együtt.
- Figyelj, nem baj, ha nem megy. Nem fogok harapni érte, becsszó, legfeljebb segítek, hogy menjen és ne az legyen az első mozzanat, hogy szemedbe csap egy elszakadt húr, ha netán nem menne. Persze, ha megy, akkor ez nem áll, de mégis... hm? - teszem hozzá az imént mondottakhoz, és kérdőn pislogok fel rá. A düh elpárolgott futás közben, most már csak az mozgat, hogy féltem a hegedűmet, még mindig, és szeretném, ha ebből a helyzetből, ha már adott, mindenki ép bőrrel kerülne ki. Ő is, Hieronymus is, és végeredményben én is.

Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 2. 02:06 Ugrás a poszthoz

Leo, meg a többiek
Levita-Rellon meccs után

Ez a meccs valamin fenomenálisan rövid volt. Mit csináltak, mit nem, az emberek az előző meccsen kivitelezett kaszabolás mellőzésével is hullottak, mint a legyek. Bele sem mer gondolni, mit lett volna, ha tovább tart a meccs és netán bevadulnak. Azért tőlük is csúnyán landolt Mihael, miután eltalálta az a gurkó, Leo megúszta egy lábsérüléssel, bár jobban járt volna, ha ezt sem sikerül összeszedni. Az út a gyengélkedőre már ismerős volt szerencsére, vagy nem, a lényeg, hogy segített elbicegni idáig a csapattársának, ha már kivételesen megúszta a vasgolyóval való találkozás nélkül azt a rövidke időt. Először felhúzta magát azon, hogy feléig se jutottak az egésznek, de séta közben idáig aztán mégis megnyugodott. Elveszítette a jelentőségét az egész, majd legfeljebb újrajátsszák, vagy ki tudja. Ha nem, akkor ott lesz a következő meghirdetett mérkőzés a navine ellene, aztán meg az eridon következik, a köztes idő megspékelve jóféle edzésekkel, ahogy azt csak David tudja levezetni, úgyhogy nem fognak unatkozni egy cseppet sem, még ha most bosszantó is, hogy ennek ilyen gyorsan vége lett. A betegszoba sem a kedvenc helye egyébként, rossz emlékeket idéz, de azért most nem fogja azt mondani Leonak, hogy na a sarokról már tessék beugrálni fél lábon, mert neki meg semmi kedve betenni oda újra a lábát, ha nem muszáj. Segít addig eljutni, majd egyelőre letelepedik a legközelebbi üres ágyra felmérni a terepet legalább, átlátni, ki sérült meg. Nem is volt akkora pusztítás, mint múltkor. Most mégis egyszerűbb a sérülteket összeszámolni, mint azt, hogy ki maradt talpon egyáltalán. Az az ágy például üres, ahová akkor őt tették. Hirtelen eszébe jut, hogy Luca nekiment, Runa meg ott hüppögött minden második délután, bánatában meg haragjában egyszerre, hogy milyen hülye is volt, ő meg hiába mondogatta, hogy nem fordul többet elő - ha nem szentesíti éppen a cél - és rendbe fog jönni. Rendbe is jött, ami azt illeti, és fogalma sincs, mit csinált pontosan a gyógyító, de már se a csuklója, se a térde nem fáj azóta, még időváltozásra sem. Nagyszerű. Na de megnézegeti még, kivel mi van, mindezt úgy három perc leforgása alatt, aztán visszafordul csapattársa felé.
- Ahhoz képest, hogy mi voltunk pályán, meglehetősen kevés a sérült. Nem volt semmi azért, hogy fent maradtál sérülten is. Nagyon fáj? - érdeklődik barátságosan, végtére is csapaton belül a legkevésbé sem eszik egymást, talán ennek, na meg a szobatársi viszonynak köszönhetően már Mihaellel is viszonylag jól megvannak egymás mellett, az újabb kollegiális kapcsolat csomó téren már csak ráadás, de jó, hogy egyikük se akarja eltenni a másikat az útból semmilyen módon. A lábsérülésekre visszatérve meg úgy egyébként annyi tapasztalata van, hogy amikor a térdét az a gurkó széttörte, biztosabbnak látta levinni a terelőt, mint fent maradni, mert a fájdalomtól még a seprűn maradni is nehezére esett.
Utoljára módosította:Axel Sebastian Macisajt Sjölander, 2014. május 2. 09:32
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 2. 18:14 Ugrás a poszthoz

Valaki teát emlegetett? *bekukucskál, aztán máris megölelgeti hugicáját, aztán a többieknek is integet* Dejóóó, mennyi ember. Cheesy Olyan ritkán járok erre. *letelepedik a teájával*

Csókolom, tanárbácsi. Cheesy
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 2. 18:22 Ugrás a poszthoz

Keiko, mit akarsz te ilyen nagyon? *nem érti*

Tanárbácsi, meg Ru, meg Boti, meg úgy mindenki, aki erre téved, kinek adhatok saját készítésű kókuszos mikrós sütit a tea mellé? Cheesy
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 2. 18:29 Ugrás a poszthoz

Juj, könyvtárosnénik gyöngye meg Vanda tanárnéni. Szép estét. Smiley Uuh, kezd tömeg lenni. *konyhatündér üzemmódra vált, felköti a kötényt, és ellibeg gyártani még egy adag sütit hirtelen, hogy mindenkinek jusson*
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 2. 18:32 Ugrás a poszthoz

Jól hallottad, Lucus, van süti. Cheesy *kezébe is nyom egyet*
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 2. 18:39 Ugrás a poszthoz

Runa, ezt most hogy kellene érteni? Kikérem magamnak, nehogy azt hidd, hogy az a szöszi ott a képen nekiáll sütit sütni. Még Runának se. xD Az álmodótól jár ki. Cheesy Rolleyes

Mindenet, lecsaplak. Képzeld, pont, hogy tévedsz. *gyorsan befogja a száját*

Lucus, mintha megbeszéltük volna, hogy ami a kviddicspályán van, az ott is marad. Cheesy
Utoljára módosította:Axel Sebastian Macisajt Sjölander, 2014. május 2. 18:42
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 2. 18:45 Ugrás a poszthoz

Katie Runa Blackwood - 2014.05.02. 18:42
*mondaná tovább a szaftos részleteket Axel és Elliot kapcsolatáról, de ha nem lehet, hát nem lehet*

Vanda néni, dehogy szólok, de muszáj írásos nyomot hagynom, hogy próbáltam bizonygatni az ártatlanságom  XDDDD .

Imádom a lelkesedésed, Tilda  X"DD  <3


Nincsenek is semmilyen részletek. xD *meg nemsokára úgyis valaki mást fog éppen lenyúlni*
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 3. 11:33 Ugrás a poszthoz

Te jó ég, Runa, mivel ijesztgeted itt az embereket? xD

Szia, kicsilány. Smiley *letelepszik a kávéjával* Mi újság van errefelé?
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 3. 11:40 Ugrás a poszthoz

Nem inkább a csúnya gonosz rellonosokkal kellene ezt demonstrálni? Vagy kiderül a végén, hogy nem is olyan csúnya, gonosz emberek ők? Rolleyes

Zsiráfra? Az érdekelne. Smiley A teve annyira nem, mert az köp, de épp nézem, hogy ezt már kitárgyaltátok. Cheesy és ne kuncsorogj, adok neked anélkül is, úgyis egy egész liter van kész éppen *csak egy kicsit kávéfüggő*
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 3. 11:54 Ugrás a poszthoz

Jaah, így már értem, miért vagy olyan elfoglalt. Nem is csoda. Cheesy Azt meg amúgy se mondtam, hogy fújsz ránk, elvileg rám se fújsz, meg a húgomra se, vagy igen?

Hogy én oda? Azért a seprűket jobban szeretem, zsiráfot csak simogatni inkább, vagy még én is leesnék. xD Majd inkább itt tartom szépen, hogy el ne menjen. Cheesy

Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 3. 12:01 Ugrás a poszthoz

Ezt most úgy mondod, mintha bántottalak volna én valaha. *emlékszik a zeneiskolára, ott is ő szerzett monoklit*

Nem hagyom elmenni, lehet rám számítani. Cheesy
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 3. 18:50 Ugrás a poszthoz

Bírói? Na majd ezt is el kell mesélned, ha megyünk vidámparkba egyszer.  Grin
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 3. 18:54 Ugrás a poszthoz

Az jó lesz, mert amennyit találkozunk, mégis kiderül itt hirtelen, hogy nem beszélünk eleget. Cheesy Bár gyanítom, hogy ez is cukikórom idején dőlt el, vagy nem? xD Jesszus, mi mindenről le lehet maradni, ha az ember elkap valamit. xDD

Adélka, te már ilyen nagy vagy? Cheesy
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 3. 19:21 Ugrás a poszthoz

Katie Runa Blackwood - 2014.05.03. 18:57
Adélka, ne akard, hogy uszonyom nőjön, mert megfulladok a levegőn  >.< .  

Ax: Ez régi terv, és kombinálom majd  :3 .


Nem is mondtad, nem szép tőled. xD Muszáj lesz ezt bepótolni, meg majd nekem is lesz csomó mesélni valóm. De jó lesz az. Cheesy

És ha lehet ne murdelj meg azért, te. Véletlen se. Cheesy

Kék gombakalap? Ez az új divat? Cheesy
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 3. 23:30 Ugrás a poszthoz

Gál Nyuszifül Botond - 2014.05.03. 19:27
szia szia Grin *letarolódik, fáradt*

Axel, nem láttad az esti alkotásom? XD


Mit, hol? o.O

Runa, az nem szép dolog, figyelembe véve, hogy rólam meg mindent tudsz. xD Hogy vagyunk mi így barátok? xDD

Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 4. 18:29 Ugrás a poszthoz

Sziasztok. Smiley

Mi a helyzet errefelé? Valaki almás teát? Szívesen osztozom rajta. ^^

Keiko, mindig történik jó, csak észre kell venni, de amúgy grat a cserediákoskodáshoz. Cheesy
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 4. 18:35 Ugrás a poszthoz

Hagrid még ott van? Piton bácsi érdekelne engem, de sajnos őneki már aligha lehet átadni üdvözletem. xD

*hoz bögrét és tölt Adélkának is teát* Megegyezhetünk benne, hogy ne bácsizz? Még olyan idős se vagyok, mint a bátyád. Cheesy

*Keiko is kap teát*
legalább kisétáltátok magatokat, nem lesz senkinek kilométerhiánya, és mindenfele jártatok, ami tervben se volt, farkasok véletlenül se néztek titeket is kajának, és ha a fejed fáj, talán csak pihenni kellene kicsit Cheesy
Utoljára módosította:Axel Sebastian Macisajt Sjölander, 2014. május 4. 18:37
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 4. 18:45 Ugrás a poszthoz

ha sokat sétálsz, legalább kondiban maradsz ingyen és bérmentve Smiley
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 4. 19:01 Ugrás a poszthoz

na látod, máris megvan, mi a jó az egészben Cheesy
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 4. 19:50 Ugrás a poszthoz

Gál Adél - 2014.05.04. 19:09
Jó, akkor nem bácsi Cheesy *szürcsöli a teát* :3


De jó veled üzletelni. Cheesy

Keiko, csak azt, hogy a roxfortos hír a mai nap egyetlen jó eleme, legalábbis én így értettem. Rolleyes

Szia, Kivus. Cheesy 'estét, tanár úr. Cheesy Valaki még almás teát? Van bőven. ^^

Leocicc, felejtsd el, kellesz még nekem. Rolleyes Visszacibállak még túloldalról is, bár... hogy is van, hogy az Odaát nálunk van? Visszatoloncollak a világodba. Ne aggódd túl, jó lesz minden, ha már egyszer szurkolok. Cheesy
Utoljára módosította:Axel Sebastian Macisajt Sjölander, 2014. május 4. 19:54
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 4. 19:56 Ugrás a poszthoz

Hess, hess, tedd csak el szépen azt az ásót, Adélka, drága. Nem kell itt bátorítani, mert még a végén belenyugszik, hogy csak az van. xD

Sárga rózsát kaphatsz anélkül is.  Kiss  Wink
És nyugi, tényleg, eddig még mindig bevált mindenkinél, ha én szurkoltam neki lelkesen. Cheesy
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 4. 20:01 Ugrás a poszthoz

Rédey András Kálmán - 2014.05.04. 19:57
Odaát még sárga rózsa sem nyílik...


Ideát? Ideát dehogynem nyílik, az ablakom alatt rengeteg van. Smiley Kolozsvárosban már megél az ilyen is, nem csak a jégvirág. Tongue

Szia, Lucus. Cheesy

Kiva, te miért akarsz olyan nagyon kaszálni? o.o

Keiko, nem kell engedni annak a csúnya fejfájásnak. Az meg még a jobbik eset, ha csak ezért nem vehetsz be gyógyszert, én a nagy többségükre pl allergiás vagyok, de ilyen esetekre vannak jó teák, mint a kamilla. Grin
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 4. 20:05 Ugrás a poszthoz

Leo, megkapod. Cheesy Beállítasz 8-án fülig érő szájjal, hogy megvan *kiszólt belőle a jós* és akkor adok egy egész csokorral, jó lesz így? Cheesy

Jaah, megvilágosodtam. Nem is rossz ötlet a kaszálás erre. Cheesy
Axel Sebastian Macisajt Sjölander
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2014. május 4. 20:14 Ugrás a poszthoz

Keiko, feneketlen kútban tárolod ezt a félig-üres hozzáállást? Tongue A pohár akkor is tele van, ha üresnek tűnik. Még mindig van levegő. Wink

Leo, fel se vettem, csak ilyen hatodik érzékem van no, ösztön. *meg a női oldala*

Rózsát kaszálni meg gyertek nyugodtan, lehet bekerül pár vörös is, de gondolom, nem tragédia.

Runaaa *megölelgeti* Ez biza Ideát, bár én szívesebben hívom Abszurdisztánnak, de kinek ahogy jól esik. Rolleyes
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Axel Sebastian Sjölander összes hozzászólása (229 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 » Fel