37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Szombat Anna összes hozzászólása (270 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 » Le
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. február 28. 20:40 Ugrás a poszthoz

Hogy mi? Most komolyan leöregeztél? o.O *leakad a témán*
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. február 28. 20:43 Ugrás a poszthoz

Ráhel, hát nem látod az én arcomat? Rolleyes
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. február 28. 20:46 Ugrás a poszthoz

*a Rosie témát nem érti, de biztosan. A montinak azért örül.* Szerencséd gyerek, hogy mindig van nálad monti ha kell Rolleyes
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. február 28. 20:49 Ugrás a poszthoz

Lehet kiszállok a szópárbajból *nekiáll elmajszolni Myrával a montit*
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. február 28. 20:53 Ugrás a poszthoz

- A pillanat, amikor az off montimajszolók társaságává lépett elő -
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. február 28. 21:00 Ugrás a poszthoz

*meghűl a levegő, ahogy repül a monti*
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. február 28. 21:07 Ugrás a poszthoz

Kamilla

 Világ életében önállónak tartotta magát. Rákényszerült. És ebben a mesterképzése előtti egy év is keményen alátámasztotta. Így meg sem fordult a fejében, hogy bárkivel összeköltözzön, már csak azért, hogy könnyebb legyen. Kamilla felvetése persze igaz volt, de nem mindig jobb a könnyebb.
 - Persze, de van épp elég pénzem és időm arra, hogy egy garzont vagy egy kisebb lakást fenn tartsak. És kezd egy kicsit szűk lenni a toronybéli szobánk a többiekkel... - Na igen. Az a sok állat, azzal a sok másikkal... vagyis a szobatársai is cserfes eridonosok voltak, akiket bár imádott, kellett neki bizonyos fokú magány. Vagy mondjuk inkább biztonság a cuccainak.
 Inkább kortyol egyet a lassan már langyosnak mondható kávéjába. Elő is kotorja pálcáját, hogy felmelegítse. Szerette hosszan inni a löttyöt, kifejezetten jól esett az íze. Kivéve persze akkor, mikor Kamilla mondatára félrenyelt.
 Köhögött egy keveset, hogy helyre álljon a légzése. Niko említésére kissé összerándult a gyomra. Igen, talán pont ezért is akart kivenni egy lakást. Egy házban vele azonban... olyan messzinek és lehetetlennek tűnt.
 - Köh... köszi - köhögött még néhányat, hogy a maradék kávé is a helyére kerüljön. Érezte, ahogyan az arca kezdi felvenni a hajának színét, de ez betudható volt a köhécselésének. - Majd rákérdezek náluk is, hátha van valahol egy kiadó. Valami olcsó.

Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. február 28. 21:09 Ugrás a poszthoz

Ráhel, tanuld meg, hogy az élvezeteket nem szabad megvonnos magadtól, igaz, Niko? Rolleyes

Zsombi, kérsz te is?
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. február 28. 21:13 Ugrás a poszthoz

MAjd megtanulod te is *vigyorog. Ha már leöregezték, kihasználja.*
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. február 28. 21:17 Ugrás a poszthoz

*félrenyeli a falatot* Ha meg akarsz ölni, jó úton haladsz *nyakon vágja*

Lalának igaza van, ha Zsombi ilyen tempóban eszik, viszont lehet az egész szállítmány kelleni fog Rolleyes
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. február 28. 22:10 Ugrás a poszthoz

Nikolai Weißling - 2017.02.28. 21:28
Te most bántalmazol engem? O_o

Egyen csak az a gyerek, kell a táplálék Cheesy

Hát Ráhel, így jártál Cheesy


Milyen kis érzékeny a lelked Rolleyes
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. március 1. 13:27 Ugrás a poszthoz

Niko

 Egyre több időt töltött a faluban, és ez bizony már másoknak is feltűnt. Csupán heti két-három éjszaka az eridon tornyába. Jobb esetben. De mit sem számított akkor, mikor vele lehetett.
 Az étterem kellemes volt, a füst jólesően gomolygott a teremben. Anna aprót kortyolt a borból, mikor Niko a táncparkettre hívta. Nevetve engedett a kérésnek.
 - Biztos jó ötlet ez? - mosolygott vidáman. A legutóbbi próbálkozásuk sem tartott pár percnél tovább.
 Legjobb tudása szerint tett pár lépést, de inkább hagyta, hogy Niko irányítson. Nem voltak túl bonyolult lépések, épp elég volt, hogy együtt mozoghattak.
 - Mintha említetted volna... - beleborzongott az érintésébe.
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. március 1. 16:55 Ugrás a poszthoz

Niko

 A zene kellemesen ringató volt, a gomolygó füsttel pedig egyenesen bódító. Behunyta a szemét, hogy kicsit elvesszen az érzésben. Niko érintésére libabőrös lett a benti meleg ellenére.
 Sosem gondolta volna, hogy ha egyszer visszatér az országba, majd itt is akar maradni. Hogy a tanulmányain kívül lesz még valami, ami miatt megváltoztatná a terveit, és felmondana mindazzal, amit a hónapokig tartó utazgatás alatt elképzelt. Erre most megjelenik ez az ember, és mintha a világot fordították volna ki magából.
 Belenézett azokba a sötét szemekbe, amik olyanok voltak, mintha minden fényt elnyelnének. Mindent elárultak róla, mégis sokszor úgy érezte Anna, semmit sem tud Nikoról.
 Kissé talán össze is vonta a szemöldökét ezekre a gondolatokra, majd egy aprót sóhajtott. Végigsimított kezével a pár napos borostán, majd tekintete az ajkaira kúszott. Fogalma sem volt, mégis mi vonzza őt ennyire hozzá. Vagy hogy egyáltalán hogyan jutottak idáig.
 Elmosolyodott, ahogyan testük együtt mozgott a zene ütemére, tökéletes összhangban.
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. március 1. 22:33 Ugrás a poszthoz

Niko

 - Őrült vagy - nevetett fel az ötletre. - Mégis hogy akarsz eljutni oda? Magára hagyod a kocsmát is?
 Nem tagadhatta, hogy felcsigázta az ötlet. Megint úton lenni, és látni. A legizgalmasabb pedig az lett volna, hogy mindezt az élményt megoszthatta volna Nikoval. Hatalmas mosolyából biztosan le tudta olvasni a férfi Anna gondolatait, mindannak ellenére, amit szóban kifejtett. Bár amennyi időt tölt abban a csárdában, nem csodálkozna, ha egyszer úgy döntene, ott tölti le élete hátralévő részét...
 Egy pillanatra elakadt a lélegzete, amint Niko magához húzta, és megcsókolta. Ez a mozdulat minden volt, csak nem egy étterem táncterébe való. Ezzel az apró ténnyel azonban abban a pillanatban fikarcnyit sem foglalkozott. Legalább olyan hévvel csókolt vissza, mint ahogyan Niko tette.
 Ahogy elváltak, kissé gyorsabban vette a levegőt, mint mikor még felálltak az asztaltól. Testével ugyanolyan szorosan préselődött a másikéhoz.
 - Egész jó a... meggyőzőképességed - suttogta vigyorogva, ahogy tarkójánál a férfi hajába túrt, hogy egy pillanatnyi levegővétel után ismét megcsókolhassa.
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. március 2. 17:00 Ugrás a poszthoz

Niko

 - A főnök megengedhetne magának egy kicsit több szabadidőt is... - jegyezte még meg, mielőtt ajkaik összeforrtak volna.
 Nem mintha nem találkoztak volna így is majdnem minden nap, de határozottan kellemesebb lett volna többet látni a férfit. Látta ő, mennyire leterheli a sok munka Nikot, és bár tisztában volt azzal, hogy valamiből meg kell élniük és fenntartaniuk magukat, szívesen levett volna némi terhet a válláról.
 Érezte, ahogy egész teste forrt, mikor elváltak egymástól. Elnézett a férfi válla fölött a távoli pultra, hogy kicsit visszarántsa magát a valóságba. Az étterembe. A cigaretta füsttől kicsit homályosak voltak a sziluettek, mintha csak egy álomban lenne. Vagy kipróbált volna valami bódítószert. Valami ilyesmi lehet az az érzés is.
 Lassan nézett fel Nikora, mikor a nevét hallotta, és ugyanolyan lassan követte a pillantását. Beharapta alsó ajkát, hogy kicsit visszatartsa előtörni készülő vigyorát, majd visszanézett a férfire. Egy játékos mosoly kíséretében adta tudtára, mennyire tetszik neki az ötlet. Elvégre... csak egyszer élnek. Ki kell élvezniük minden pillanatot.
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. március 8. 13:48 Ugrás a poszthoz

Ráhel

 Megszokott rutinnal készítette el a kávét, majd szeletelte fel a süteményt, hogy aztán a megfelelő méretűt kivigye az asztalhoz. Kifejezetten fárasztónak találta a vizsgaidőszakot annak ellenére, hogy feleannyi órája sem volt, mint várta. Azonban a mesterképzésen kevesebben is voltak, és jóval inkább odafigyeltek egy emberre a tanáraik. Szerencsétlenségére.
 Ki kellett vennie pár napot csak azért, hogy utolérje önmagát. Kezdte úgy érezni, hogy nem elég az a huszonnégy óra mindarra, amit kellene vagy inkább szeretne csinálni.
 Fújt egyet a pult előtt, mikor már minden vendéget kiszolgáltak. Szívesen meginna még egy kávét, de képtelenségnek tartotta, hogy főzzön magának is. Főleg, hogy ajtó csengő ismét új vendéget jelzett.
 Felpillantott, és Ráhel mosolygós arcát pillantotta meg. Szerette a törzsvendégeket, velük mindig könnyen szót értett. Azért kissé meg is lepődik, mikor egy "azt hittem felmondtál" felkiáltás után megöleli a lány.
 - Miért mondtam volna fel? - nevetett jókedvűen, majd belépett a pult mögé, hogy előkészítse a lánynak a kívánt süteményt.
 - Tudom ajánlani a dobostortát. A mai adag Palinak végre sikerült, és elkezdett dobolni. Igaz, hogy nem teljesen ritmusra, de legalább szól. - A pék csak egy éve próbálkozott vele, de néhány tortája olyan hangosra sikeredett, hogy ki kellett őket dobniuk, mert a vendégek panaszkodni kezdtek.
 Nem kerülte el a figyelmét a hatalmas sóhaj, és a somlóik száma. Fel is vonta a szemöldökét egy pillanatra. Két dologra tudott csak gondolni: vagy szerelmi bánat vagy vizsgaidőszak.
 - Aha, a diétás kóla biztosan segít majd. - Kivette a kért süteményeket, majd rápakolta a tálcára. - Kávét és kólát egyszerre? Én ugyan nem mondom el Zójának, de úgy fogsz pörögni, hogy magától is simán rájön... - elhúzta a száját a gondolatra. A végén még az kéne, hogy ő kapjon, mert kávét adott a lánynak.
 - Tudod mit? Hagyjuk a kólát, és csinálok neked egy kávékülönlegességet. Meglepetés lesz, de biztosan ízleni fog - vigyorgott szélesen. Maximum koffeinmenteset csinál, de az íze majdnem ugyanaz.
Utoljára módosította:Szombat Anna, 2017. március 8. 13:54
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. március 11. 00:04 Ugrás a poszthoz

És az az utáni 4 perce is legyen mindenkinek boldog! Smiley
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. március 28. 23:15 Ugrás a poszthoz

Fúúúj, rohadó állatokból van az édesség?  Sick
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. március 28. 23:20 Ugrás a poszthoz

Hát akkor hogy van a dinókból a monti? Shocked
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. március 28. 23:26 Ugrás a poszthoz

Édességé? Shocked

Á, ezt én sem értem, Maja  Undecided
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. március 28. 23:33 Ugrás a poszthoz

Ahhaaa.... hát lehet el kéne menni aludni Rolleyes
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. március 28. 23:38 Ugrás a poszthoz

Micsoda egy önző disznó Rolleyes
Utoljára módosította:Szombat Anna, 2017. március 28. 23:38
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. március 28. 23:49 Ugrás a poszthoz

Meg kéne nevelni Grin
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. április 2. 21:10 Ugrás a poszthoz

Nana, Ráhel, hát mennyi pénzed van neked? Shocked
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. április 2. 21:13 Ugrás a poszthoz

Reméltem, hogy nem ezt mondod Rolleyes
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. április 2. 21:22 Ugrás a poszthoz

Remek, Ráhel, a barátom vagy, mit kérsz a cukrászdából? Grin

Á, Niko, inkább menj a színpadra és mutass valamit Rolleyes
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. április 2. 21:25 Ugrás a poszthoz

Majd lebizniszeljük, ha nem látja senki Rolleyes
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. április 2. 21:35 Ugrás a poszthoz

Megyek, majd viszek neked ajándékba kávét Rolleyes

*odamegy Nikohoz és a zsebébe csúsztat két galleont*
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. április 2. 21:47 Ugrás a poszthoz

Hé, én nem is arra gondoltam! Olyan szépen játszottál múltkor is azon a gitáron
Szombat Anna
INAKTÍV


*Weißling(n)é
RPG hsz: 386
Összes hsz: 2090
Írta: 2017. április 2. 21:56 Ugrás a poszthoz

Ha arra kellenél, csak a kocsmába járnék Rolleyes
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Szombat Anna összes hozzászólása (270 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 » Fel