35. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Merkovszky Ádám összes hozzászólása (241 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] Le
Merkovszky Ádám
INAKTÍV


Mindenki apukája :3 | Berci férje <3
RPG hsz: 353
Összes hsz: 1474
Írta: 2016. július 24. 16:16 Ugrás a poszthoz

Izzy
Elemi mágia vizsga, valamikor a 21. tanév vége utáni szünetben
A vizsgáztató kinézete

Bár a negyed óra még nem telt le, a lány jelzi, hogy a felkészüléssel elkészült, így Kirin, mert nem akarja feleslegesen húzni az időt, engedélyt ad a kezdésre.
A papírszárítást figyelemmel kíséri, majd a végén egyesével felemeli és megforgatja a lapokat. Nem mintha ne érezné pyromágiájával, hogy ténylegesen megszáradtak, méghozzá kár nélkül, de amikor majd jegyzőkönyvet ír a vizsgáról, így nyugodt szívvel beleírhatja, hogy a papírok állapotáról a saját két szemével is meggyőződött.
Bólintva hagyja, hogy a lány a következő feladatra ugorjon, de arcmimikájával igyekszik semmit sem elárulni. Nem kell tudnia, hogy jó munkát végzett, legalábbis Kirin szerint ez egyelőre elhanyagolható információ.
Korábban lehűtött testét érzi, ahogy a lány felmelegíti, de kicsit feljebb szalad a szemöldöke, mikor elérik a harmincnyolc fokot. Nem igazán tudja eldönteni, hogy ténylegesen így akarta-e, mert tudja, hogy a pyromágusoknak eleve magasabb a testhőjük, vagy véletlenül kissé túlzásba vitte. A lány arckifejezését vizsgálva végül előbbi mellett dönt, ugyanis nem lát rajta kételkedést, ijedtséget, félelmet.
Végül elkezdi a lány az utolsó feladatot is, Kirin pedig bólintva engedélyezi, hogy kicsit "átrendezze" a termet. Az előadást hátradőlve, nyugodt, laza testtartással szemléli, a végét pedig egy gyors mosollyal díjazza.
- Úgy látom, meg is vagyunk - bólint, miután végigfutja a papírjait, és behúz pár ikszet a rajtuk lévő négyzetekbe. - Gratulálok, sikeresen vetted a vizsgát. A pontos eredményről és százalékokról bagoly útján fogsz értesítést kapni a minisztériumtól. Ugyanígy fog megérkezni az igazolványod is. Ez maximum egy hetet fog igénybe venni, de általában három munkanap alatt el szoktak készülni a megfelelő iratok.
Kirin felállva kezét nyújtja a lánynak, hogy elbúcsúzzon, majd az ajtóig el is kíséri, közben pár tanáccsal még ellátja:
- Ha nem látja senki, nyugodtan varázsolhatsz, de hivatalosan majd csak az igazolványod megérkezése után használhatod a képességeid. Mostantól nem vagy tanonc, úgyhogy nem vonatkozik rád az a szabály, hogy órai keretek között és felügyelettel gyakorolhatsz. Legközelebb majd csak akkor teheted meg, ha lesz megfelelő iratod. Amit ezentúl jó, ha mindig magadnál tartasz, de akkor főleg, ha külföldre mész.
Az ajtóhoz érve, még szól pár kedves szót a vizsga tartalmi részéről, aztán elköszön a lánytól, hogy aztán az asztalhoz visszasétálva befejezze a papírmunkát.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Merkovszky Ádám összes hozzászólása (241 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] Fel