32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!

Megnyitotta kapuit a Karácsonyi vásár és a Korcsolyapálya a Boglyas téren!

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Állia Szipenni összes hozzászólása (345 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 9 10 [11] 12 » Le
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. augusztus 18. 21:43 Ugrás a poszthoz

Elemi mágia

Lassan haladók figyelve a közelembe kerülő bestiákra. Próbálok higgadt maradni, de ez elég nehéz, ha több tucat hatalmas sárkány szegezi rám a tekintetett. Ebben csak annyi megnyugtató van, hogy ezen kívül nem csinálnak semmit.
Már épp kezdenék egy kicsit megnyugodni, amikor megindul felém egy kölyök sárkány. A felém közeledő borjú méretű apróságot megpillantva megtorpanok. Most hogyan tovább? Érzem a többi bestia tekintetét magamon, a kicsi pedig egyre közelebb jön. Ahogy az előbb a másik ez a sárkányka is nagyon kíváncsi, pechemre....
Amint a lábam mellé ér a kicsi a nagyok is megmozdulnak, én pedig legszívesebben elfutnék, de tudom, hogy ez hülye ötlet.
Veszek egy mély levegőt és megpróbálkozom az előbbi labdás csellel. A bal kezemre összpontosítok, most jóval könnyeben megjelenik a laszti.
Megfordulok és eldobom arra amerről jöttem. Aztán sarkon fordulok és mintha mi sem történt volna folytatom a sétát. Remélve, hogy a sárkányokat tovább nem érdeklem.
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. augusztus 19. 20:18 Ugrás a poszthoz

Mihályka

Halvány mosoly jelenik meg az arcomon, a srác egyre mérgesebb és emiatt keményebben próbálkozik. Persze közben biztos szid magában, de ez természetes. Senki sem szereti, ha piszkálják, mégis ez a leghatásosabb módszer.
A gyakorlás mellet ez edz is a meccsekre, mivel az ellenfél nem kedves. Bár lelki sebek helyet inkább sérüléseket szokás szerezni...
A gondolataimból egy rövid, ám jelentős beszélgetés zökkent ki. Aztán egy mást követik az események.
Az első feladatott viszonylag sikeresen hajtotta végre, ez némi reményt add. Talán egy jó játékos lesz...
A második feladat kicsit rizikósabb, ezért amikor elindul felkészülök arra, hogy ha kell időben odébb tudjak repülni. Majd figyelmesen nézem mi csinál. A kanyart jól beveszi és elindul felém gyorsan. Enyhe feszültség hullám megy át rajtam, de rezzenéstelen arccal figyelem Misi minden mozdulatát.
Már csak öt méter, négy, három...
Egyszer csak elindul felfelé, én pedig értetlenül pillantok utána. Hát ez mi volt?
Ellazulok és megvárom míg vissza ér a fiú. A magyarázatra reakcióként lenézően nézek rá.
-Ha ilyen gyáva vagy, ne jelentkezz a csapatba.
hirtelen elindulok a srác felé, közben persze néhány kicsit balra repülök. Így éppen csak súrolom őt.
Amikor mellé érek befejezem a gondolat menetem.
-Ha valaki nem tud repülni, akkor jobb, ha nem ül seprűre, szép fiú.
Felrántom a seprűm orrát és felemelkedem a fák lombkoronájáig. Ott elindulok egyenesen a tó másik vége felé. Nekem itt már nincs dolgom úgy tűnik, ha utánam jön és mond valami értelmeset vissza megyek, de egyenlőre nincs semmi okom maradni.
Utoljára módosította:Állia Szipenni, 2015. augusztus 19. 20:43
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. augusztus 19. 20:35 Ugrás a poszthoz

Rozsos Annamária

Kellet nekem bele mennem a tanításba.....
Enyhén szitkozódva haladók a pálya füve felé. Vagyis csak haladnék, de a csaj elkezd magyarázni. Jobban tenné, ha nem beszélne.
A zagyvaságokat hallva megállok, majd megfordulok. Az egyik kezem azonnal a pálcámért nyúl. Aztán már mondom is a varázslatot.
-Amphicrania!
Ez persze nem a legjobb, most viszont hirtelen ez jutott eszembe. Jegesen a lányra nézek, a varázslat sikeres, de azért én belekezdek a mondókámba.
-Szerencséd, hogy nem vagyok nagyon mérges, de ezután ajánlom, hogy ne fárassz a hülyeségeiddel és legközelebb mást viccelj meg. Különben nem úszod meg ilyen aprósággal.
Ezzel én végeztem. Megfordítom a járgányom, egy utolsó mérges pillantást vettek a lányra aztán lerepülök a pálya földjére. Mára bőven elég volt ebből. Kézbe veszem a seprűm és vissza sétálok a kastélyba.
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. augusztus 19. 21:55 Ugrás a poszthoz

Lazriell

Ez végül is egész kellemes energia levezetés számomra.
Nem kedvelem igazán a kékeket, de ez a csaj egész tűrhető eddig. A bemutatónak igényemnek nem igazán örült, de azért belement. Mondjuk más esélye nem volt...
A karikák alatt nem sokkal lebegek, nálam van a labdácskákkal teli vödör. Az elsőt már el is dobtam,  egy kis "biztatás" kíséretében és a lány némi habozás után elüti. A labda fölöttem szál el, én pedig nem sokkal utána fordulok meg, hogy lássam hova repül. A laszti a középső karikán meggy át, de egy kicsit súrolja a szélét. Ez nem is rossz, ha a tenisz labda ütögetés nézzük. Ám én még mindig kétlem, hogy ennek bármi haszna lenne egy gurkó ellen...
A lány kérdésére laza mosollyal válaszolok.
-A kezdő fölött van, de még nem léptél szintet.
Ezzel fordulok is meg és dobom el a következő zöld labdácskát. A másik oldalon lévő karikák közül a bal szélső felé küldöm az apróságot. Aztán figyelem, hogy erre mit lép. Ő a gyorsabb, ha időben kapcsol, ha nem akkor egy hiba.
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. augusztus 21. 10:38 Ugrás a poszthoz

Mat Filips

Vidáman figyelem a srácot, a köszönésem óta sok vicces dolgot csinált. Ami valamiért szimpatikussá tette.
Néhány perc alatt megbeszéljük, hogy nem kell elmenni és inkább játszón nekem. Az előbb halott dal alapján jól játszik, bár a hangja nem éppen énekeshez illő...
Mondjuk a fiú eddig elég logikátlan, szóval ez még valahogy illik is a képbe. Úgy mint a dilis sapka és hosszú farmer.
Ezekre majd nem rá is kérdezek, mivel nem értem, hogy hogyan nem kapott még hőgutát ebben a melegben. De végül elvetem a kérdést, nem kell mindent tudnom. Elég ha élvezem a környezetet és a zenét.  
A srác leül, de még nem kezd játszani, helyette vissza kérdez. Tisztes távolságban leülök mellé. Közben válaszolok.
-Zongorázom.
Szinte be se fejezem a mondatott, amikor a homlokára csap. Enyhén megemelkedik a szemöldököm, hát ez most mi volt?
A magyarázat szinte azonnal jön is. Elmosolyodom, még mindig nem értem a logikáját. Kényelmesen elhelyezkedem, aztán válaszolok.
-Állia Szipenni vagyok.
Feltolom a napszemüvegem a fejem tetejére.
-Na és téged, hogy hívnak?
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. augusztus 26. 21:28 Ugrás a poszthoz

Vér Lanetta
Ruha

Pezsdítsük fel az állóvizet!
A vizsgaidőszak a magolásról és a könyvek fölötti görnyedésről, ami iszonyat unalmas. Szerencsére mindig vannak olyan emberek akik felrázzák a hétköznapokat.
Seprűvel a kezemben mosolyogva lépek ki a Rellon klubterméből.
Nemrég találkoztam egy Eridonos elsőssel, akivel remek ötletünk támad arra, hogy egy kis színt vigyünk ebbe a szürke napba.
Elérem az étkező ajtaját, de nem megyek. A falnak dőlök és laza mosollyal az arcomon várok. Nemsokára Lanettának is meg kell jönni a labdákkal, és akkor kezdődhet a játék.
Meglepő módon örülök, hogy ilyen hülyeséget fogok csinálni egy elsőssel. Talán a stressz miatt van...
A gondolataimból egy lökés zökkent ki, bosszúsan nézek az előttem elmenő srácra, de nem hívom fel magamra a figyelmet egyenlőre.
Utoljára módosította:Martin Romberg, 2015. szeptember 11. 21:10
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. augusztus 28. 10:47 Ugrás a poszthoz

Sziasztok Smiley
Mért Szira?
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. augusztus 28. 11:24 Ugrás a poszthoz

Sébastien BatailleNem igazán értem mi baja volt a kezdésemmel.....
Ruha

Fél órányi olvasás után úgy döntök, hogy ideje mást tanulnom. Felállok vissza rakom a helyére a könyvet, aztán elindulok egy találomra választott soron. Mivel így egyszerűbb eldönteni, hogy min unatkozzak a következő fél esetleg egész órában.
A sor elején vettek egy gyors pillantást a kiírásra. Gyógynövények, na az még egész tűrhető. Ezek közül elég lesz egy-két könyvet átolvasnom, aztán mehetek és azt csinálhatok amit akarok.
Már épp kezdenék örülni, hogy ilyen könnyen meg úszom, de nem. A nekem kellő könyvek közül egy sincs most itt. Valaki vagy valakik elvitték az összeset.
Sóhajtok, hát ez mesés. Találomra leveszek egy könyvet és elindulok az olvasó rész felé. Ott talán kellemesebb lesz a tanulás....
Meglepő módon az egyik asztalnál felfedezem a gyógynövényes könyveket, mellettük pedig egy srácot aki kétségbeesetten jegyzetel. Egy pillanatra megtorpanok, hogy mérlegeljem a helyzetet, aztán az egyik közeli asztalra lerakom a kezemben lévő könyvet és oda sétálok hozzá. Mivel hátulról jöttem ő nem láthat, ezért amikor mögé érek finoman megérintem a vállát. Aztán mosolyogva megérdeklődöm, hogy oda-e adna egy-két nekem kellő könyvet.
-Szia. Nem akarlak zavarni, de szeretnék elkérni néhány könyvet.
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. augusztus 29. 13:29 Ugrás a poszthoz

Én voltam és jó volt. ^^
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. augusztus 29. 22:50 Ugrás a poszthoz

A Győri állatkertben Smiley
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. szeptember 6. 18:05 Ugrás a poszthoz

Sziasztok Smiley

Van itt valaki?
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. szeptember 6. 20:39 Ugrás a poszthoz

Szia,szia, Noel. Írtam.
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. szeptember 6. 21:43 Ugrás a poszthoz

Lanetta

Nem kell sokat várnom, és a tömegben megpillantom az Eridonost. Enyhén felhúzom a szemöldököm, mivel csak egy labda van nála. Nem mintha a kvaffnak nem örülnék, csak egyszerűen többre számítottam.
Ezt amint elém ér meg is magyarázza. A monológ végén bólintok, így is jó lesz.
Bár kevésbé érdekes....
Enyhén elmosolyodom, amikor Lanetta bepillant az étkezőbe. Én már felmértem a terepet és van bent bőven bámészkodó. Ami azt jelenti, hogy sokáig fognak erről beszélni.
A lány szerencsére nem lesz lámpalázas, sokkal inkább izgatott. Amikor visszafordul hozzám, magabiztosan válaszolok.
-Szerintem is.
Mielőtt felszállnék, kinyújtom a kezem a kvaffért.
- Kérem a labdát.
Jobban szeretem, ha a piros bőrlabda az én kezemben van, így legalább abban biztos lehetek, hogy felszálláskor nem esik le az ebédlőben lévők közé. Bár a terveim szerint utána sem fog leesni, de ez még nem száz százalék.
A szűk teret tekintve elég nagy esély van rá, hogy rögtönöznünk szinte végig. Ez mondjuk engem nem zavar, ki tudja, lehet tanulok valami hasznosat.
Utoljára módosította:Martin Romberg, 2015. szeptember 11. 21:11
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. szeptember 6. 21:48 Ugrás a poszthoz

*Értetlenül néz a nyakába ugró lányra*

Jól, te?

*Megkönnyebbülten sóhajt fel amikor elengedik*  
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. szeptember 6. 21:55 Ugrás a poszthoz

Nem vagyok hozzá szokva, hogy a nyakamba ugranak...
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. október 11. 15:11 Ugrás a poszthoz

Vadász Csenger Richárd
Ruha

Kellemes őszi este a mai. A szél enyhén emelgeti a szoknyám szélét, ahogy haladok a szökőkút felé. A késői óra ellenére kényelmes tempóban haladok visszafelé. A délután folyamán elintéztem néhány dolgot, úgyhogy most ráérek. A tér félhomályában nem látni senkit, aminek örülök, az étterem után jól esik a csönd. Egyelőre nem akarok haza menni, úgyhogy az egyik pad előtt megállok, és miután megbizonyosodtam róla, hogy nem vizes, leülök.
A lassan megjelenő csillagokat figyelve veszek egy mély levegőt és a gondolataimba merülök.
Léptek zaja zökkent ki ebből, oldalra fordítom a fejem és meglátok az utcán közeledni néhány alakot. Belenyúlok a táskámba és kiveszem a nemrég vásárolt MP4-em. Berakom a fülembe a fülest, de nem kapcsolom be. Csak úgy teszek mintha, hogy így elkerüljem a zavaró embereket.
Körülpillantok a téren, aztán enyhén hátra dőlök és az eget nézve újra a gondolataimba mélyedek. A közelemben kopogó léptekkel nem törődöm.
Utoljára módosította:Bloody Mary, 2015. november 7. 18:47
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. október 15. 19:23 Ugrás a poszthoz

Vadász Csenger Richárd

A léptek zaja abbamarad nem túl messze tőlem. Enyhe érdeklődéssel pillantok arra, amerről a kopogást hallottam. Három pasi gyanúsan méreget. Visszafordítom a tekintetem az ég felé és magamban vágok egy fintort. Már csak ez hiányzott. Az idegenek illuminált állapotban vannak, ahogy láttam.
Szóval nincs esélyem arra, hogy békén hagyjanak. Az egyik kezem a kabátzsebembe csúsztatom és megfogom a pálcám. Nem mintha félnék a három férfitól, de túlerőben vannak, úgyhogy gyorsan ki kell találnom valamit...
Amíg én az esélyeimet latolgatom, elindulnak felém. Megszorítom a zsebemben a pálcám, három az egy ellen, ez érdekes lesz.
Mivel a lehetséges támadóimra fókuszálok, csak akkor veszem észre a másik srácot, amikor közém és a férfiak közé kerül. Enyhe meglepettséggel pillantok rá, de mielőtt bármit tehetnék, hozzám szól egy kedves mosoly kíséretében. A bocsánatkérés hallatán egy pillanatig csak értetlenül nézek, aztán megértem, hogy segíteni szeretne.
Vetek egy gyors pillantást a mögötte állókra. Aztán elengedem a pálcám, ego ide ego oda jobb, ha elfogadom a segítséget.
Elmosolyodom és kiveszem a fülesem a fülemből.
-Szia szívem.
Felállok és kissé mérgesen nézek rá.
-Többször nem várlak meg ilyen hidegben.
A három férfit nagy ívben kerülve elindulok a tér kijárata felé. Néhány lépés után megfordulok és várakozva nézek a "megmentőmre". Szeretnék minél előbb eltűnni a férfiak látómezejéből.
Utoljára módosította:Leonie Rohr, 2015. október 20. 11:05
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. október 17. 16:41 Ugrás a poszthoz

Sziasztok. ^^
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. október 17. 16:55 Ugrás a poszthoz

*érdeklődve nézi a párost* Hova építetek vidámparkot?
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. október 23. 14:07 Ugrás a poszthoz

Vadász Csenger Richárd

Már épp azt fontolgatom, hogy felállok és megpróbálok elsétálni. Hát ha elkerülhetem a problémás szituációt a három férfival. Amikor egy nálam nem sokkal öregebb srác jelenik meg előttem és segítő "kezet" nyújt. Gyorsan végig nézek rajta, aztán a mögötte lévő három férfin. Végül úgy döntök, hogy elfogadom a segítséget. Kedves mosollyal az arcomon válaszolok neki.
Aztán elindulok a térről kifelé. Néhány méter után megállok és megvárom a fiút. Oda sétál hozzám és a kezét nyújtja. Pillanatnyi habozás után megfogom, aztán indulunk tovább.
Csendben haladunk az utca vége felé, aminek örülök. Mivel amint elkanyarodunk az utcán megköszönöm a segítséget és egyedül folytatom a sétát hazáig.
De a srác beszélgetést kezdeményez én pedig jobb ötlet híján belemegyek. Arcomon a megszokott kedves mosollyal, kissé gúnyosan válaszolok.
-A védő angyaloknak tudniuk kéne, hogy kihez küldik őket, drágám.
Tartok egy kis szünetet, közben elengedem a kezét, majd enyhén hálás hangon folytatom.
-Mellesleg köszönöm.
Ennyit a hála kinyilvánításról. Kényelmes tempóban haladók tovább, miközben a választ várom megigazítom a sapkám.
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. október 23. 19:33 Ugrás a poszthoz

Szép estét! ^^ *besétál és elfoglal egy fotelt*
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. október 23. 19:38 Ugrás a poszthoz

*Döbbenten néz egy pillanatig az ölében ülő lányra, aztán gyorsan lelöki*

Ezt meg ne próbáld még egyszer és Állia vagyok.
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. október 23. 19:42 Ugrás a poszthoz

*eltolja magától a lányt* Még mindig Állia vagyok.
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. október 23. 19:55 Ugrás a poszthoz

*vállat von* Nekem mindegy.
Bloody Mary
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. október 26. 14:11 Ugrás a poszthoz

TÖKkel ütöttek vagytok...
Bloody Mary
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. október 26. 14:12 Ugrás a poszthoz

Akkor te mi vagy Lilith?
Bloody Mary
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. október 26. 14:19 Ugrás a poszthoz

Én egy gyilkos Grin
Bloody Mary
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. október 27. 20:11 Ugrás a poszthoz

Vadász Csenger Richárd

Lassan sétálok a sráccal kézen fogva egy ideig, aztán elkezdünk beszélgetni és elengedem a kezét. Ami utólag talán rossz döntés volt, egy kicsit kezdek fázni az ő keze, pedig kellemes meleg... Magamban vállat vonok mindegy. Összefonom a mellkasom előtt a karom.
A dicsérő szavakra egy mosollyal reagálok, aztán megköszönöm a segítséget. Amíg a választ várom enyhe érdeklődéssel mérem végig a megmentőm.
Nagyon magas és sápad, leginkább egy árnyra emlékeztet. Ezt a kellemes mosolya valamennyire kompenzálja, de ez is inkább tűnik betanultnak mintsem valódinak. Összességében nem tűnne ki a diákok közül, bár majd nem biztos vagyok benne, hogy nem tanuló.
Ezen elgondolkozom, úgyhogy csak akkor emelem a tekintem újra az arcára amikor megszólal. Egy félmosollyal díjazom a lovagias kijelentést. Pont úgy beszél, mint a múlt századi szellemek. A hála kifejezés hallatán enyhén megemelkedik a szemöldököm. Majd amint meghallom mit szeretne még egy kicsit feljebb szökik. Nem igazán értem, hogy egy olyan emberrel aki kb. két perce ismerek mért lennék nagyobb biztonságban, mint egyedül... Ezt néhány pillanatnyi néma értetlenség után vele is közlöm.
-Szóval veled biztonságban lennék angyal?
Teszek egy lépést hátra, hogy jobban a szemébe tudjak nézni. Barátságos tekintete van, olyan ha a tó vizébe néznék. De már sok szép szemű kellemetlen személlyel találkoztam, úgyhogy nem hat meg. Enyhe bizalmatlansággal bámulok vissza rá.
Bloody Mary
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. október 28. 13:09 Ugrás a poszthoz

Ivy A. Ives
Ruha és Smink
Jöhet a démonka

Az idei Hallowenni bál téma tetszik, úgyhogy összebeszéltem egy háztársammal és együtt megyünk. Most már csak oda kéne érnem... Néhány perc késéssel indulok, mivel sokáig tartott megcsinálni a sminkem.
A folyosók egy-két alak kivételével üresek. Én pedig sietős léptekkel haladók, nem akarom nagyon megváratni a partnerem.
A sarkon befordulva már látom is, hogy az ajtónál vár. A furcsa jelmeze egy kicsit meglep, de ezt nem mutatom ki. Laza mosollyal köszönök neki.
-Hello.
Megigazítom a kalapom és kérdő pillantást vettek a lányra.
-Mehetünk?
Aztán már indulok is befelé. Egy pillanatra letaglóz a látvány. Mint mindig most is tökéletesen a bál témájához alakult a terem.
Bloody Mary
INAKTÍV


Árny
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. október 28. 13:13 Ugrás a poszthoz

Szép napot. Smiley
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Állia Szipenni összes hozzászólása (345 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 9 10 [11] 12 » Fel