31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Blanka Carson összes RPG hozzászólása (38 darab)

Oldalak: « 1 [2] Le
Blanka Carson
INAKTÍV


Blani, Blanesz^^
RPG hsz: 55
Összes hsz: 361
Írta: 2014. február 5. 20:27 Ugrás a poszthoz

Elena


Elenán látszott, hogy ő nem csak a bolhából csinál elefántot. Neki eleve egy hatalmas nagy elefánttal van dolga.
Nagyon sajnáltam őt, de amíg nem tudom mi a problémája, addig biztosan nem tudok segíteni, bár lehet, hogy amúgy sem. Ki is derült pár perc múlva, hogy ezen már semmi és senki nem tud segíteni. A szülei meghaltak . Amikor erőt tudott gyűjteni és kibírta mondani azt, ami miatt így kiakadt, hirtelen meg sem bírtam szólalni.
~Ez egyszerűen borzasztó!~
Már azért büszke vagyok rá és csodálom őt, hogy ilyen korán elvesztette a szüleit és ettől függetlenül egy mosolygós lány, meg azért gondolom hasonlít is rám valamennyire, mert ő is Eridonos!
-Biztosan nagyon büszkék rád, hiszen csodálatos ahogy eltűröd ezt a dolgot! Már az nagy dolog, hogy eddig nem fakadtál ki! -biztattam, és amit mondtam, teljesen komolyan is gondoltam. Elena egy erős lánynak tűnik. Èn ha olyan helyzetbe kerültem volna, mint ő, biztosan teljesen máshogy viselkedtem volna, mint ő. Mondjuk nekem ott vannak a testvéreim is, azt nem tudom, hoy Elenának az egész családja veszett-e oda. Az biztos, hogy testvérekkel könnyebb ezt átvészelni, főleg ha nagyobbak nálunk, mert az idősebbek jobbn tudják támogatni a kisebbeket.
-Vannak testvéreid? Ès tényleg, kikkel élsz most? -kiváncsiskodtam. Lehet, hogy nem kellett volna rögtön így rátámadnom, de tényleg úgy érdekelt, hogy milyen így az élete. A lány mellettem elkezdett még jobban sírni, ami ilyenkor teljesen normális. Pont zsepkendő után kutattam a zsebemben, de nem találtam egyet sem, pár perccel később, viszont Elena elővette a zsepkendőjét és megtörölgette a szemét.
-Ugye nem baj, hogy ez most így alakult? Már mint, hogy...ugye nem baj, hogy elmondtad nekem... Már, mint, érted mire akarok kilyukadni, nem? -nevetek fel kínoban. Ilyenkor nem mindig sikerül kifejezni magam...
~Remélem nem néz teljesen idiótának!~
Utoljára módosította:Blanka Carson, 2014. február 6. 17:43
Blanka Carson
INAKTÍV


Blani, Blanesz^^
RPG hsz: 55
Összes hsz: 361
Írta: 2014. február 7. 08:58 Ugrás a poszthoz

Elena Kiss


Érzem, hogy a lánynak különös érzés, hogy valaki törődik vele, aztán, még, ki is mondja ezt, és teljesen megbizonyosodok benne. Furcsa, akkor ő vajon, honnan jött, ahol ilyen kemény szívűek az emberek?! Na jó, nálunk sem volt mindenki olyan kedves, mint itt, de azért, ha valaki elmesélte egy más embernek a szomorú múltját, hát... az biztos, hogy nem hagyta rá a dolgok.
-Szeretsz a nevelő szüleiddel élni? -kérdeztem kíváncsian. Most már valahogy, egyáltalán nem éreztem kínosnak, hogy ennyit kérdezősködök, de azt nem tudom ő mit szól hozzá. Ahogy megfigyelem, egy kicsit furcsállja az érdeklődés is, de nem bántja nagyon. Amikor megkérdezi, mi van az én életemmel, először nem igazán tudom, mint is mondhatnék.
-Hát... Az én életem, nem olyan nagy dolog. Van négy testvérkém és eléldegélünk együtt, heten! Igazából ennyi, sok dolgot nem tudnék mesélni a családomról, mert nincs benne semmi izgalmas... -válaszolok elég röviden. Komolyan fogalmam sincs, mit mondhatnék még.
-Ugyan már, semmi gond! Engem nem zavar, ha valaki rögtön elmondja, hogy mi bántja a lelkét, mert én is csináltam már párszor ilyet... -nevetek fel vidáman. Vagyis hát, elég sokszor, csináltam már ilyet! Itt az iskolában is volt már, hogy valakivel alig találkoztam, de már tudta, hogy mik történtek velem életem során...
-Na jó, hogy én is meséljek már valamit, akkor bemutatom a családomat, ha nem zavar! -mosolygok rá. -Először is, van egy bátyám, akit Alexander Carson-nak hívnak, ő róla azt kell tudni, hogy már elvégezte a Bagolykőt, és konkrétan már felnőtt, de még mindig úgy viselkedik, mint egy korombeli fiú...Aztán jövök én, sorrendben, utána pedig, Clementina Carson. Clementina 12 éves, és eddig úgy néz ki, hogy ő is ide fog járni, ha minden igaz. Ő, nagyon aranyos lány és naaagyon szép! Utána jön Gerry Carson, aki 10 éves, és állandóan pörög, egy kész energiabomba. Az utolsó pedig Malory Carson. Malory 9 éves, kis cukiság! Mindig ő van a középpontban, mert kicsi és aranyos, de ez nem zavar. - egy kicsit megpihenek, mert hirtelen rengeteget beszéltem, így egyszerre, de két levegővétel után folytatom is. -Az apukám, Richard Carson, orvos az anyukám pedig, Ginnie Cook, virágboltos! -a szüleimről direkt nem mondtam többet, nehogy aztán megint sírva fakadjon szegész Elena.
-Egyébként kezd hideg lenni. Nem megyünk be valahova?-kérdeztem tőle.
Utoljára módosította:Blanka Carson, 2014. február 7. 08:59
Blanka Carson
INAKTÍV


Blani, Blanesz^^
RPG hsz: 55
Összes hsz: 361
Írta: 2014. február 7. 13:35 Ugrás a poszthoz

Emmus  Kiss


Meglestem a könyvet, amit Emma tartogatott a kezében, és ijedten hátrébb léptem egyet.
-Tetszik neked ez a könyv? -kérdeztem. Én már a címéből megállapítva biztosra tudom, hogy nem fogok beleolvasni soha sem!
Emma viszont, pont ezzel a könyvvel a kezében, jött a gömb felé, szóval lehet, hogy ebben a történetben akart elmerülni!
~Ez ijesztő!~
Aztán kiderült, hogy nem ismeri, mire való a gömb, ami egyrészt szerencsének számít, mert akkor ezek szerint nem volt szándéka azzal a könyvvel bemenni oda. Másrészt viszont, lehet, hogy ha nem vesz észre engem véletlenül belekerült volna ebbe a történetbe, ami semmiképp nem jelent jót!
-Én is csak annyit tudok róla, hogy ha egy könyvvel a kezedben, megérinted ezt a gömböt, akkor belekerülsz abba a történetbe, ami nálad van, viszont, ha könyv nélkül érsz hozzá, a gömb választ neked bármelyik polcról egy könyvet, és az nem túl biztató, úgy gondolom! -okoskodtam. Én sem ismertem még nagyon ezt a dolgot, fogalmam sincs, hogy ketten egyszerre bemehetnek-e vagy ilyesmi, én csak annyit tudok, amit elmondtam.
-Nagyon izgalmas lenne az biztos! -nevettem fel. -Tényleg, tegyük azt! Menjünk beleeee!! -kiáltottam fel vidáman, és örömömben elkezdtem Emma körül ugrándozni. -Csak ne abba a könyvbe, jó?-mutattam Az ördög játszmája című történetre.
Fogalmam sincs mi volt benne, de ha Emma is megijedt tőle, akkor semmi jó, az biztos!
~Még soha sem voltam benne, semmilyen történetben!~
Elkezdtem körül nézni a polcokon, hátha találok valami érdekes történetet, ami Emmának és nekem is tetszene.
Utoljára módosította:Blanka Carson, 2014. február 7. 13:35
Blanka Carson
INAKTÍV


Blani, Blanesz^^
RPG hsz: 55
Összes hsz: 361
Írta: 2014. február 8. 14:00 Ugrás a poszthoz

Elena


zárás^^


Mosolygok, mikor Elena mondja, hogy szeret a jelenlegi családjával élni. Sokan vannak, akik szenvednek, amikor olyan nevelőszülőkhöz kerülnek, akik mást várnak el tőlük, mint amit addig megszokhattak. Persze olyanok is vannak, akik a saját családjukban sem érzik jól magukat, de az már teljesen más tészta. A lényeg, hogy Elenának jó úgy, ahogy van, és örül annak amit kapott!
-Igazából, attól, hogy a saját családom, nem minden olyan jó!-nevetek hangosan. -De igen, azért más, bár így is van sok probléma, mindig! Ahh...bőven... -mondom. Egy kicsit összébb húzom magamon a pulcsimat, mert érzem, hogy nagyon elhidegült az idő. Amikor elindultam ide a Fénylő Lelkek Udvarára, nem is gondoltam volna, hogy ez lesz belőle. Fogalmam sem volt arról, hogy én majd itt fekszek magamban, idejön egy lány, elkezdünk beszélgetni, és olyanokat tudunk meg egymásról, amik nem is kis dolgok, és még az is kiderül, hogy egy házban vagyunk.
Nagyon szeretek az Eridonban lenni, és örülök, hogy ő is odakerült, így könnyebben tudunk majd találkozni!
-Szerintem induljunk el valamerre, mert megfogunk fázni! -invitáltam. Elindultunk a Kastély felé. -Megmutassam a szobámat? Jaj, nagyon jó kis hely! Majd, az egyik itteni barátnőmet is feltétlenül be kell, hogy mutassam neked! -nevetek fel. Közben beérünk az Eridon-ba, és bevezetem a szobánkba.
~Csodálatos ez a mai nap!~
Nagy szerencsém van, hogy összehozott a sors egy ilyen különleges lánnyal, mint amilyen Elena.

Utoljára módosította:Blanka Carson, 2014. február 8. 14:02
Blanka Carson
INAKTÍV


Blani, Blanesz^^
RPG hsz: 55
Összes hsz: 361
Írta: 2014. február 16. 16:03 Ugrás a poszthoz


Állia

Kinyitottam a szememet, de ahogy ez megtörtént vissza is csuktam, hiszen hihetetlen mennyiségű fény ragyogott a szobában. A szemem egyáltalán nem bírta az ilyesmiféle zavaró tényezőket. Mondjuk a fénynél már csak az a rosszabb ennél mikor víz megy a szemembe. Sok ember érzékeny erre, de az biztos, hogy közülük én vagyok a legrosszabb eset. Miután nagy nehezen rávettem magam arra, hogy felkeljek, gyors még belenéztem a Bájitaltan könyvembe, mert nem soká vizsgázni fogok belőle. Most nem akartam az egész délutánomat erre szánni, mert már találtam egy nyugtató programot magamnak. A Bájitaltan jegyzeteimet félretéve el is indultam a Kastélyba körülnézni, vajon megtalálom-e a kiszemelt helyet?! Pár nappal ezelőtt tudtam meg, hogy van egy feltehetően új hely itt, amit Akváriumnak hívnak. Első hallásra, kicsit megijedtem, mert ugyan szeretem a vizet, meg az úszással sincsen semmi bajom, de a szemem.... Aztán kipuhatolóztam róla minden fontos dolgot, és akkor kiderült, hogy nincs különösebb félnivalóm a helytől. Ha jól értelmeztem, van egy szoba ami, szinte tele van vízzel, de tudok alatta levegőt venni, és nem bántja a víz a szemem, meg ilyesmik. MEg azt is beszélik, hogy odalent van egy zongora is. A víz nyilván megvan valahogy bűvölve, csak arra lennék kíváncsi, milyen lehet a víz alatt zongorázni. Azt muszáj kipróbálnom!
Oda értem ahhoz a piros ajtóhoz, ami azt a csodálatos világot rejtegette maga mögött, de először csak álltam előtte. Képtelen voltam egyedül benyitni!
~Miért nem hoztam magammal valakit?~
Vártam egy kicsit, hátha jön valaki és akkor nem kéne egyedül kipróbálnom ezt a furcsa helyet. Addig kinyitottam a kezemben maradt Bájitaltan könyvemet. Direkt nem akartam magammal hozni semmit se, de aztán eszmbejutott, hogy mi van ha úgy adódik, hogy leszidőm belenézni egy picit. Lám, ez az alkalom pont egy olyan volt.
Vajon jön ilyenkor egyáltalán ide valaki? Remélem!
Kényelmesen elhelyezkedtem az aztó mellett és lassan elkezdtem olvasni, hogy hogyan kell elkészíteni a Goulens bájitalt.
Utoljára módosította:Blanka Carson, 2014. február 16. 16:04
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Blanka Carson összes RPG hozzászólása (38 darab)

Oldalak: « 1 [2] Fel