35. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Fontosabb időpontok:
  • Szeptember 30: Évfolyamléptetési kérvények leadása
  • Október 01: Megkezdődik az új tanév
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Yarista Palarn összes hozzászólása (829 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 18 ... 26 27 [28] Le
Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2017. szeptember 15. 10:05 Ugrás a poszthoz

Csinszka

Nem is gondolta volna ezt másképpen, a „junk food” valahogy nem lenne Csinszka stílusa. Azért azt sem hiszi, hogy néha napján nem dob be egy pizzát a lány, ahogy Yar is megteszi. A kviddicses mondjuk akár többször is eszik ilyesmiket, csak, amikor szezon van, akkor figyel magára e téren igazán. Mivel lassan kezdődik is az új, muszáj valami normálisabb kaját rendelnie. Ezért is dönt a sajttál mellett, ami, a lány elmondása szerint jó étteremből származik, tehát nagy lesz a választék. Elmosolyodik a harapós kanapéra és felpillant a lányra.
- Rendben, akkor öntök neked is – ellöki magát a faltól, majd elindul a konyhába, miközben nézi az eltűnő formás hátsót, elégedetten bólint. Megkeresi a bort, amit szinte azonnal meg is talál, majd kutakodni kezd bornyitó után, amit viszont nem talál. Poharak után nyitogatja a szekrényeket, a harmadikban meg is találja. Előkészíti a poharakat, majd egy pálcaintéssel kiugrasztja a dugót a borospalack szájából. Közben megnézi a tiszta konyhát is, továbbra is otthonosnak tartja. Felveszi a palackot és kitölt két adagnyi bort, miközben megérkezik Csinszka. ~ Azt a mindenségit. Nem semmi ez a nő. ~ Döbben le magában egy pillanatra, majd mosolyt varázsol a szájára és felemeli a két poharat.
- Először is, gyönyörű lettél, ha még lehet fokozni. Amúgy pedig nem unatkoztam. Parancsolj – odanyújtja a jobb kezében lévő kristálypoharat, amiben lágyan ringatózó bor megfesti az üveg falát. Továbbra is elismeréssel adóz Csinszka külsejére és vélhetően a belsővel sem lehet igazán gondja. Eddig nagyon kedves hozzá a lány, és még le is nyűgözi, tíz percre volt szüksége ehhez.
- Egy sajttálat néztem ki, viszont neked nem tudtam választani. Nagyon sok halas étel van – vonja meg a vállát, és koccintásra emeli a poharát.
- A szépséges dívára! – fejezi ki elégedettségét, és ha koccintottak, egy kortyot meg is iszik belőle. Az alkoholos problémájára bájitalt iszik minden reggel, így egy pohár bele fog férni neki. Többel már problémák lennének…
Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2017. október 4. 12:14 Ugrás a poszthoz


Előadás után

- Meglepném a művésznőt, de ahhoz az öltözőjébe kellene mennem.
- Sajnálom, nem segíthetek, még Önnek sem.
- Valahogy csak meg tudunk egyezni, számon kérhet, ha rossz dolgot akarnék, de nem. Jól ismeret Csint, szerintem örülne nekem, meg ennek a nagy csokor virágnak is
- Nem is tudom…
- Egy jegy a páholyba?
- Egy jegy, meg 10 galleon
- Megegyeztünk

A beszélgetés nagyjából negyed órája történt, azóta a kviddicses be van zárva Csinszka öltözőjébe. Mivel mindenféle kis rejtett zug van a helyiségben, Yarista pedig be is állt a paraván mögé, azóta ott várakozik. Szerencséje volt, az előadásnak már vége, a tapsból hallatszik, hogy a lány megint csak fergeteges volt, amit ő is meg tud erősíteni. Sajnos a végéről ő lemaradt, különben nem tudná meglepni Csinszkát. A hatalmas virágcsokrot az öltözőasztal közepére tette, és még egy vízzel teli vázát is varázsolt alá, hogy minden tökéletesnek hasson. Egy orchidessist is „ellőtt”, így aztán tényleg virágos lett a szobácska. Most már csak a híres dívának kell megérkeznie, hogy a terve a második fázisba léphessen. A hangját elváltoztatta, hogy nehezebb legyen felismerni őt, és az őrt aki beengedte még megbízta azzal, hogy egy rajongó küldött a lánynak némi meglepetést, és erről tájékoztatja majd. Így nem számíthat rá elvileg Csin, ő pedig jót fog mulatni majd… remélhetőleg a végére a lány is. Ami azt illeti, nem kellett kétszer meghívni erre az előadásra, még korábban Csinszka küldött neki jegyet. Korán foglalt magának szállást a fiú, közel a színházhoz, és nagyon izgatottan várta, hogy újra találkozzanak, mert a múltkori kis beszélgetésük és vacsorájuk során mondhatni „beleszerelmesedett” a gyönyörű lányba. Mindenképpen meg akarta lepni őt, látni, hogy hogy viselkedik váratlan helyzetben. A taps odakint elhal, már csak percek kérdése és megérkezik az „áldozata”. Addig is kivont pálcával bújik rejtekén, és mosoly terül szét ábrándos ábrázatán.
Utoljára módosította:Yarista Palarn, 2017. október 5. 11:58
Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2017. október 5. 11:58 Ugrás a poszthozEgyre izgatottabb lesz, ahogy közeledik az idő, hogy Csinszka belépjen az ajtón. Azzal együtt, hogy nem tudhatja, hogy ez mennyi idő, hiszen akár órákig is eltarthat, ha ad valami interjút, vagy tudja a fene. Hogy miért, ennyire nincs otthon Yar a színház világában. Végül fordul a zár, ő pedig elmosolyodik és kinéz a kis résen. Majdnem elfüttyenti magát, amikor meglátja őt, pedig nem szokása, még szerencse, hogy a rutin, meg az évek vele vannak. Az kicsit bántja, hogy a virága épp, hogy csak egy pillantást kap, de ezen felül tud emelkedni. Úgyis csak elterelésként hozta – nyugtatja magát, és máris felszabadul. Lekerül a „farokrész” a díva ruhájáról, ő pedig majdnem elájul, ahogy a ruha hátsó vonalait tanulmányozza. ~ Igazán szép szabás. ~ Harap az ajkába, majd megszólal az elváltoztatott hangján úgy, hogy kidugja a pálcája hegyét a leskelődésre használt résen.
- Csak semmi rossz mozdulat, vagy kiabálás művésznő! Forduljon balra, arcával a falnak! Végre elkaptam – az öblös hang még őt is meglepi, pedig csak Aaron Summer hangja, akitől begyűjtötte a mintát, jó barátja még a Vikingses időkből. Sosem gondolta, hogy valaha hasznára válik majd, de most igazán jól jött. Kicsit irigyli is ezt a hangot, az övé bár nem rossz, nincs ennyire jó orgánuma. Summer rádiózott is egy darabig, úgy tudja és általában ő adta az interjúkat. De most más feladatra kell koncentrálnia, addig viszont nem akar kilépni a paraván mögül, amíg a lány megláthatja a tükörből. Akkor oda a meglepetés…
Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2017. október 5. 17:23 Ugrás a poszthoz

Szép estét is xD
Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2017. október 5. 20:16 Ugrás a poszthoz

Soha ne mondd, hogy soha xD
Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2017. október 6. 05:36 Ugrás a poszthoz

Jó reggelt Cheesy
Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2017. október 9. 11:23 Ugrás a poszthozBejött a terve, amire nem számított, csak reménykedett benne. De az is lehet, hogy a színésznők fejedelme csak játszik vele, de erre igen kevés esélyt ad, hiszen tényleg jól elrejtőzött. Csak a félelem nélküli hang, ami zavarja a tervében, az nem illik az egészben. Nem ilyen az, ha valaki megrémül és csinálják, amire kérik.
- Hmm, így közelről még csinosabb, mégiscsak el kell rabolnom, nem kell a vérdíj - mondja "Aaron", ő pedig lassan előlép a paraván mögül. ~ Lehet, hogy tényleg el kéne rabolnom, Merlinre, hogy lehetett őt nem észrevenni akkoriban? ~ teljesen kész van ettől a ruhától, meg a lány kecsességétől. Még túsznak is bombázó, mégis magabiztos, amikor nem kéne annak lennie.
- Ha eljön velem vacsorázni és elkápráztat, talán elengedem élve - mondja fenyegetően, de az arcán a hagyományos Yarista vigyorral. - És semmi riasztás, vagy azon nyomban békává varázsolom. Igaz, szexi egy béka lesz - nevetgél. Közben megközelíti a lányt és a pálcájával finoman megböki a háta közepét. Aztán elkezdi lefelé húzni, egészen a derekáig. Abban reménykedik, hogy Csin csiklandós, és ezzel is "kínozhatja" egy kicsit. ~ Egy csókkal mondjuk kiválthatná magát, de ezzel még várnom kell. ~ Morfondírozik magában és nézi a lány kecses vonalait. Igazán szerencsésnek érzi magát, hogy egész életében szép lányok vették körül, jelenleg pedig úgy érzi, hogy ez egyszer vissza fog hatni rá, mert egyre csak szebbekbe botlik. Igazán választani sem tudna közülük, de az előtte állót bizonyosan a legjobb 3-ba sorolná, és akkor egyikük sem sértődhetne meg. Ha igen, akkor hazudnia kellene mindnek, hogy ki hányadik.
Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2017. október 9. 11:52 Ugrás a poszthoz

Myra

Alig tért vissza Magyarországról, máris visszazökkent a dolgos hétköznapokba. Ennek az lett a végeredménye, hogy az egyik lazítós estén, újra találkozott egy lánnyal, aki szintén a Bagolykőbe tanult, és kviddicsezett is, tehát jó alapokról kezdte. Mivel Yarista továbbra is követi a híreket, elég sok mindent tud más játékosokról is. Persze az, hogy egy ifista majdnem meghal, még önmagában nem nagy hír, de az, hogy ennek ellenére szeretne visszatérni és pont az ő segítségét kéri, már valami. Ráadásul Myra nem az első buli után kérte meg, persze, ez akár lehetett volna a terve része is. Ezt pontosan nem tudja, de nem is bánja, mert a lány indulhatna modellként is, megállná a helyét szinte bárhol. Egy rajta landoló nadrág ébreszti fel, mégsem lát semmit, Myra pontos dobás eltakarja tőle a külvilágot. Eléggé lefárasztotta Yaristát a tegnap éjszaka, mindent egybevéve több edzése is volt. Gyorsan félrehúzza a nadrágját a fejéről és a távozó irányába néz. Amikor meglátja Myrát, a szavai elakadnak és csak néz utána, aztán persze összeszedi magát.
- Korán van még nem? Hagyhatnál aludni, én úgyis sokkal gyorsabban kész vagyok - panaszkodik egy keveset. Kijelentése akár kétértelmű is lehetne, de nem erre gondolt, hanem a reggeli rutinra. Szóval ma is edzeni mennek, és Yarista eddig nagyon elégedett vele, látszik, hogy tényleg vissza akar térni. Egyetlen gond, hogy a lány még nem hisz annyira magában, hogy ez meg is történhessen, plusz van néhány hiányossága is, ami szinte csak tapasztalattal és jó mentorokkal küszöbölhető ki. Ezt Pedig a Yarista akarja megadni a lánynak. Lassan felül az ágyon, és az éjjeliszekrényen tapogatózva előveszi a pálcáját.
- Itt nincs kávé, csak lent, igaz? - szól inkább magának, mint a lánynak, aki közben már elérte a fürdőt is. Sóhajtva dobja maga mellé a pálcát, majd fejét vakarászva keresni kezdi a ruháit. Aztán felpolcolja a háta mögé a párnát, és félig hunyva egyet várja, hogy Myra elkészüljön.
Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2017. október 12. 15:08 Ugrás a poszthoz

Lani és Zoli (mert így mindkettő i)

A kapcsoltok mindig is nagy szerepet játszottak az életében, még ha az övé nem is volt annyira sikeres. Volt már nős, volt már sok lánnyal hosszabb-rövidebb távon, de a megállapodás eddig valahogy nem sikerült neki. Viszont mindegyikben jól érezte magát, amíg tartott, ezért most sem akart megfosztani egy lányt attól, hogy ő legyen a meglepetése. Ráadásul a lovag egy igen érdekes személyiség volt, már a könyvvásárlásnál is megjegyezte magának. Tanár volt, mégis óvatosan fogalmazott és a lehető legminimálisabb információt árulta el kedveséről, szinte semmit, hogy pontosabban fogalmazzunk. Yarista pedig kíváncsi volt, így hát igent mondott az asztrológus kérésére, habár konkrétan nem tudta, hogy mi a fenét fognak csinálni. Az rendben van, hogy eljön és bemutatkozik, mégiscsak egy kviddicsező lányról van szó, akiről még hallott is azóta, és ha értékelte a könyvét, minden bizonnyal szívesen találkozik a Szarkák hajtójával. Az időpontra egy kicsit késve érkezik, ami nem a sajátja, de nem tudott hamarabb elszabadulni, és az átöltözés most egy kicsit tovább tartott. Az edzés kifárasztotta, de nem bánta, így csak tovább fejlődhet. Most pedig már kíváncsian igyekszik a Bogolyfalvára hoppanálása után a kviddicsbolt felé, ahol a találka lesz. Nem öltözött túl, de azért egy bőrkabátot felöltött magára. nem sokáig kell keresgélnie, a tanerő látszólag már türelmetlenül várakozik. gyorsan megteszi a kettőjük között lévő társaságot, majd kezet nyújt Zoltán felé.
- Helló, elkéstem volna? - néz körbe, de még nem lát semmilyen nőnemű illetőt, aki feléjük közeledne. Visszafordul kérdően a férfi felé, és úgy áll, hogy vagy Zolti takarja őt, vagy a házak, csak hátulról lehet őt meglátni, így ha most érkezne a lány, ténylegesen maradhatna meglepetés.
- Mit tervezel? - érdeklődik tovább, majd zsebre vágja a kezét, amint megtörtént a kézfogás.Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2017. október 12. 15:10 Ugrás a poszthoz

Most miért mondod? Rolleyes *letakarít néhány pókhálót egy varázzsal*
Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2017. október 18. 10:07 Ugrás a poszthoz

Lani és Zoli (mert így mindkettő i)

- Micsoda bölcsesség - vigyorog, és elfogadja Zoltán kézfogását, határozottan megrázva a másik kezet. Körbenézve senki mást nem lát, pedig igyekezett tényleg keveset késni, nem is a sajátja a késedelem. Általában mindenhová pontosan, vagy egy kicsivel korábban érkezik, az ilyen alkalmak ritkák. De úgyis az első benyomás számít, és most késett, biztos el lesz könyvelve a sztárallűrnek, vagy ilyesminek. A kíváncsisága azonban jobban hajtja annál, hogy ezzel a dologgal sokáig foglalkozzon, rákérdez a lányra, mert abban biztos, hogy nő van a dologban.
- Persze, melyik hölgy nem örülne nekem... spontán - ízlelgeti a szavakat, főleg az utolsót. Szóval a tanerőnk még jobban be akar vágódni valakinél, és Yarista lesz az eszköz hozzá. Végül is nem bánja, utána úgyis beugrik egy-két régi ismerőshöz, és ha már kedveskedhet valakinek az csak plusz. Nem mintha máskor ezt nem tehetné meg, de nem szokta túlzottan, ezt is csak így ad hoc jelleggel fogadta el. Zoli mögött pedig megjelenik kisvártatva egy lány, és ezt már csak akkor érzékeli, amikor a férfi üdvözli a másikat félreáll, hogy átadja a meglepetését. Yar finoman végigméri a másikat, aki egyáltalán némileg ismerős neki, de nem tudná hova tenni hirtelen az aranyszőke hajút.
- Helló, én lennék a meglepi. Gondolom te vagy az, aki a könyvemet kapta - nyújt kezet a lánynak. Ezek után kérdőn Zolira néz, hogy mi a további teendő, mert nyilván nem kell romantikus vacsorára elvinni a lányt, hanem esetleg elmennek hármasban valahová.
- Látom jól bevásároltál - pillant a szatyrokra, ezzel is húzva az időt.
Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2017. október 18. 14:01 Ugrás a poszthoz

Myra: két kör futás Tongue Cheesy
Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2017. október 18. 14:04 Ugrás a poszthoz

Szia kékbogyó, hali Márk Smiley
Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2017. október 26. 07:55 Ugrás a poszthozYarista élvezi a helyzetet, amibe került. Ott áll előtte a félig levetkőzött szuperdíva, és csak arra vár, hogy ő mit lép. Az viszont egyből látszik a lány válaszából milyen botcsinálta rabló lenne belőle. Igen, ez nagyon nem az ő műfaja, sosem volt az az erőszaki. Máshogy oldotta meg a helyzeteket, de most úgyis egy játékról van szó és reménykedik benne, hogy a másik majd veszi a lapot.
- Mondjuk úgy úriember vagyok és adok választási lehetőséget, ami nem jár erőszakkal - még maga is meglepődik milyen kreatívan húzza ki magát az amúgy elég valótlan helyzetből. Ha tényleg rabló lenne már régen elkábította volna a lányt valószínűleg és már vinné is el valahogy. Nem, ő beszélget. Klasszikus marhaság. Csinszka viszont tovább feszíti a húrt.
- Na, persze, és akkor feljelent majd. Akkor, hogy kapom meg a váltságdíjat? - kérdezi és megböki a pálcával a lány oldalát. Egészen megközelíti hátulról őt, majd a füléhez hajol. Egyvalamire  viszont nem számít, lejár időközben a hangját elváltoztató varázs. Mivel nem tudta, hogy mikor jön Csin, elszámolta és nem is tartotta észben.
- Most pedig velem jön, és rántott húst fog enni! - mondja már a saját hangján, amibe félig megremeg a nevetése, hiszen tudja, hogy a lány vegetáriánus. - A fenébe - nyögi ki szinte a lány fülébe, ahogy érzékeli, hogy már a saját hangján szólt.
Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2017. október 26. 15:38 Ugrás a poszthoz

Lani és Zoli (mert így mindkettő i)

Gondolta, hogy örülni fognak neki, hiszen egy meglepetésnek általában örülnek, de meglepte, hogy ilyen nagy ennek a mértéke. Azonnal szélesebbre húzza mosolyát, most nagyjából összeborzolná a lány haját, adna neki két puszit, ha már ennyire lelkes.
- Köszi. Megdolgoztam érte az biztos, de van még pár játékos, aki jó - azt azért nem teszi hozzá, hogy jobb nála, mert nem igazán tudja felmérni. Nagyon sok minden függ a csapattól is, hogy ki, milyen teljesítményt nyújt. Ha nagyon kiszolgálják, akkor úgy könnyebb a kviddics, ha nem, akkor nehezebb. De van annyira önérzetes, hogy a legjobbakhoz sorolja magát.
- Örülök, hogy tetszett és ihletett meríthettél belőle. Ez volt a cél - meg néhány régi ismerősnek jó hangulat okozása, akik esetleg magukra ismertek.Nem foglalkozik a megjegyzésekkel, amiket egyébként is csak félig hall meg Zolitól, próbál a lányra koncentrálni.
- A tehetség sem minden, ha keményen dolgozol jobb lehetsz olyanoknál, akik csak a tehetségükre építenek. De ha már nem űzöd, mindegy is. Persze ez mindenre igaz - közben, hogy Zoli magára vonja a figyelmet, lenyúlja a barátnője nyalókáját. Yarista biztos benne, hogy van valami közöttük, mert ezt csak úgy nem csinál az ember.
- Hát, lány vagy végül is, nem róható fel. Megyünk valahova, vagy álldogálunk még egy kicsit? - kérdezi a két másikat, ő most szívesen beülne egy kis vendéglőbe, vagy kávézóba.
- Egyébként, hogy ne legyek bunkó, hoztam nektek két jegyet a következő meccsre, jövőhét hétvégére - benyúl a zsebébe és odaadja a két VIP jegyet a lánynak. Először Zolinak akarta, de a lány lelkesebbnek tűnik az ötletre, meg egyáltalán rá is.
Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2017. november 20. 21:22 Ugrás a poszthoz

Myra

Még ha kijutott is életében neki a jóból, Myra azért a legszebbek között van, ráadásul nem is igazán azért kezdtek el dumálni, hogy flörtöljenek, vagy legyen valami kalandjuk, amiben kellemesen érezhetik magukat. Ez már csak a folyománya egy külön edzésen történt egymásra esésnek, ami Yarista szerint valóban véletlen volt. Most pedig csak egy buli volt, de nem kérette magát sokáig, hogy hamarabb távozzanak. Myra felkelti, de ő még lustálkodna egy kicsit. Nagyon ritkán tud pihenni sokat – legtöbbször nem is akar -, most viszont tudja, hogy lassan ki kell mászni az ágyból, ha érdemi munkát is akarnak majd végezni. A motyogásból nem hall semmit, csak az éléből jut el némi érzelem hozzá, arra csak vállat von. Miután a kávé nem jön magától oda, úgy gondolja, még pihenhet egy keveset, de Myra már eltökélt, és jól tudja, hogy nem fogja bennhagyni, lustálkodni. Az édesgetős puszi is csak megerősíti hitében, hogy ma sem a pihenésről fog szólni az élete.
- Jól van, megyek – sóhajt egy nagyot, majd az összeszedett ruháját beviszi a fürdőbe és a kis szekrénykére teszi. Belenéz a tükörbe és nem tetszik, amit lát, nyúzott feje van. Megmossa az arcát és amíg a lány zuhanyzik – nem átall oda-oda pillantani -, a fogait is megtisztítja, a haját is rendbe szedi, amennyire kell. Amint végez Myra helycserés támadást végez, de azért egy apró paskolást elejt a lány nemesebbik felére. Aztán beáll a zuhany alá és a legrövidebb idő alatt felfrissíti magát. Végül megtörölközik és felöltözik, láthatóan napi rutint végez, arcán semmi sem tükröződik. Automatikus mozdulatok ezek, de végül a lány felé fordul, bármennyire is legyen ő kész.
- Nos, mehetünk, te csodanő? – vigyorodik és közelebb lép egy csókra, végül is már nagyjából felébredt. – A gyengédség a pályáig tart – susogja a lány ajkain, majd felkapja a cuccát és a pálcáját is. Indulásra kész.

Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2018. február 5. 22:29 Ugrás a poszthoz

Én jól, szia Smiley
Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2018. február 6. 15:23 Ugrás a poszthoz

Maróti Fanni, Maróti jó, Maróti Fanni Cotton Eye Joe.

Bocsánat, de ez jutott eszembe  Rolleyes
Utoljára módosította:Yarista Palarn, 2018. február 6. 15:24
Yarista Palarn
INAKTÍVRPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2018. február 8. 16:28 Ugrás a poszthoz

Lassan többen lesznek a VBben, mint a karakterek xd
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Yarista Palarn összes hozzászólása (829 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 18 ... 26 27 [28] Fel