29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek
Európa - Angyal R. Titanilla hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Angyal R. Titanilla
INAKTÍV


újra Tita *-*
offline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 278
Írta: 2013. december 17. 21:15 | Link

Téli kirándulás, Bécs, első sorban Kevinke
Viseletem

Napok óta forgolódva aludtam. Izgatottan vártam a téli kirándulást, és a városokra is nagyon kíváncsi voltam már, hisz erről semmit nem árultak el. Bíztam abban, hogy sikerül meggyőznöm Kevint, hogy tartson velem, és bejött! Nagy mákomra olyan aranyos, hogy még ezt is megtette a kedvemért. Félelmetes lett volna a többiekkel egyedül, hisz szinte senkit nem ismerek.
Nem esett nehezemre a korai kelés, alig vártam azt a pillanatot, mikor kiroboghattam a fürdőszobába, és összekészülődhettem. Jó melegen öltöztem fel, és még kétszer leellenőriztem, mindenemet elraktam-e abba a cuki kis hátizsákomba, amit az egyik felsőbb éves megbűvölt nekem, valami tértávolító, vagy tértágító bűbájjal.
Az idő gyorsan elszaladt, de nem kellett sietnem. Háromnegyed után pár perccel meg is érkeztem, mosolyogva üdvözöltem a többieket, de sajnos senki nem volt ismerős. Csendesen, az arcokat figyelve húzódtam meg a fal mellett, egészen amíg hangos csörömpölésre nem kaptam fel a fejem. Megérkezett Ő is! Halkan kuncogni kezdtem rajta, és hatalmas vigyorral öleltem vissza.
A faluba végig Kevin mellett mentem, csak akkor szakadtam el tőle egy pillanatra, mikor a minisztérium előtt megláttam Ádit és Zsombit. Megöleltem őket, aztán futottam én is, hogy jól megfigyelhessem, hogyan fogok átjutni egy kandallón. Félelmetes volt, ahogy be kellett állni, és egy pillantás alatt valami tiszta, meleg helyen találtam magam.
Ámultam és bámultam, nagyon szép helyre érkeztünk. Éppen kicsodálkoztam magam, mikor a DÖK néni is megérkezett, és bele is kezdett az információk szoláltatásába. A hercigemre mosolyogtam mikor átölelt, de figyelmesen hallgattam a szabályokat, és a szobabeosztást. Az csuda jó lett!
- Huhúúú! - vigyorogtam fel a srácra, hisz nagyon megörültem neki, hogy egy szobába lettünk beosztva. Nem is kellett sokat várnunk, hogy bejussunk, és lepakoljunk, de még mielőtt kikandikálhattam volna a magasabbak feje mögül, felkaptak, és az ágyon landoltam, nevetve.
- Bolond vagy Hercig! De nem is kérdés, leszek az alvótársad - felugrottam az ágyról, és a cuccomat feldobva a felső ágyra, pár lépéssel felmásztam, hogy aztán miután a csizmám a szoba közepén landolt, átmászhassak Kevinkéhez, és megvizslassam a terráriumát.
- Kevcsi, leveszel? - lefelé nyújtottam a karjaimat, és ha leszedett az ágyról, kapott egy puszit az arcára, ha viszont nem...hát akkor lemásztam magam.

Az utolsó percig bent maradtam a szobában, de végül visszavettem a csizmámat, és kimentem a megbeszélt helyre. Éhességemet a gyomrom hangos korgása jelezte, egy kissé zavarba is jöttem emiatt.
Követtem a csapatot az ebédlőbe, ahol természetesen a herciggel ültem egy asztalhoz, és kerestem mindenféle finomat, és egy jól megrakott tányérról eszegetve figyeltem, milyen lehetőségek vannak a szállón.

Jóllakott óvodásként feküdtem fent az ágyamban végig, amíg ugrást jelentő dudálást nem hallottam. Egy másodperc alatt kabátban, csizmában, kis táskával álltam az ajtóban, hogy Kevinnek toporogjak egy sort, és a kezénél fogva húzzam, hogy a buszon jó helyünk legyen, ha már együtt jöttünk.
- Úgy örülök, hogy eljöttél - csillogó szemekkel néztem rá az indulás után. - Már nagyon várom a vásárt. Veszek valamit a bátyáimnak. Te is veszel Leoncskának?
Szál megtekintése

Angyal R. Titanilla
INAKTÍV


újra Tita *-*
offline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 278
Írta: 2013. december 26. 15:52 | Link

Téli kirándulás, Lethifalva, első sorban Kevinke
Viseletem

A bécsi két nap olyan hamar elment, hogy csak egyet pislogtam, máris sorakozni kellett a kandallónál, hogy valami igen érdekes nevű helyre menjünk tovább. Nagyon jól éreztem magam, az adventi vásár valami csoda volt! Kevinnel körbejártuk amit csak lehetett, és vettem pár apróságot a tesóimnak, meg azért anyuéknak is. A zsebeimet jól megtömtem csokival, jutott belőle még a táskámba is.
Nagyon havas volt a hely, ahová érkeztünk, de kicsit kétségbe estem, mert sosem voltam még síelni, nem szeretném most elsőre nyakam, lábam kitörni. Csendesen, szorosan a hercig mellett mentem a csapattal. Bevallom, jobban tetszett a szállás, mint a havas táj, talán mert egy kicsit megfáztam Bécsben, és sokat tüsszögök, meg orrhangom is van egy picit.
- Csodálatos - ámuldoztam egyet amikor kiléptünk a liftből. Nagyon szép és meleg, és családias volt az egész. Eddig is tudtam, hogy jó ötlet volt eljönnöm, de most már haza sem akarok menni. Az emberek is szimpatikusak, meg a szállások is, egyszóval minden. Már csak az érdekel, milyen itt a pizza.
Mikor elmondta Amira a szobabeosztást, felcsillant a szemem. Már megint egy szobát kaptunk Kevinnel, és most ráadásul kettőnké az egész, ami tök szuper, hülyéskedhetünk úgy, hogy nincs ki ránk szóljon.
Ugrándozva foglaltam el a szobánkat, természetesen a felső ágyra dobva a cuccaimat, aztán a hercighez fordultam fülig érő vigyorral, ezzel válaszolva neki. A sapkámat, sálamat, meg a kesztyűt odaakasztottam az ágy szélére, és megszabadultam a csizmámtól.
- Hát én...félek a síeléstől... - lesütöttem a szemeimet, és pirosló arccal másztam fel a masszív fából készült ágyra, onnan pislogva le a szanaszét hagyott csizmámra, meg a fiúra. Tüsszentettem kettőt, majd megráztam a fejemet, és bedugtam a kezem a zsebembe.
- Kérsz csokit? - kicsit összenyomódott a zsebemben, de még finom volt az a két bonbon, amiről elfeledkeztem. Valami laposabb alakban, de lefelé tartottam a kezemet, hátha elfogadja miután kipakolta az állatkáját.
Szál megtekintése

Európa - Angyal R. Titanilla hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek