29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony
Bagolyház - Petrovszki Szeréna hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Petrovszki Szeréna
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 19. 20:33 | Link

PARK MIN WOO.
Outwear (Katt!).


Ez a mai nap már nagyon hosszúra nyúlt. Annyi elintézetlen dolog vár még így is a lányra, hogy azt sem tudta eleinte, hogy hol kezdje. Végül amellett döntött, hogy feladja a leveleket, amiket a családtagoknak szánt, hiszen most karácsonykor nem lesz otthon a sok-sok pótolni való miatt. Várhatott volna még egy évet a beiratkozással, hiszen ez a második félévtől kezdett tanulás nem vált be. Hiába tanul gyorsan, hiába van jó agya szinte az összes tárgyhoz, mégsem köti le az iskola. Annyi minden van, amit megnézne még itt, emberekkel szeretne találkozni, beszélgetni. Nem a könyveket bújni folyton. Mondjuk, ha egy tárgya is 4-esre sikerülne, biztosan a fejét verné a falba, elvégre soha nem szerzett 5-ösnél rosszabb jegyet. Lehetséges, hogy az új iskola újabb akadályokba ütközteti a leányzót.
Egész nap havazott, ezért ahogyan belép a Bagolyházba, feje tetejéről és válláról is a havat söpri le, majd megrázza magát, akár egy ázott kutya. Szétnéz, néhány ismeretlen, komor diák fintorogva néz végig rajta, majd kimennek. Egy fiú és egy lány volt. Biztosan itt folytattak valami szuper titkos viszonyt, amit jelenleg Szeréna szakított félbe.
 - Öööö… bocsi. I guess. – kezdi hangosan, majd halkul el a második mondatrésznél.
Ez kellemetlen volt. De a legkevésbé sem érdekli fél másodpercnél tovább a dolog. Unottan nyammog egyet, majd odalép a legközelebbi bagolyhoz, aki éppen aludni próbálna, de a lány torokköszörülése felébreszti. Vet is Szerénára egy dühös pillantást, de nagyon jól tudja állat lévén, hogy mi a kötelessége, ezért rikolt egyet, majd várakozóan tekint a barna hajú leányra.
 - Oké, oké. Adom már, ne nézz így! – mondja legyintve, majd oldaltáskájához nyúl és felnyitja a kapcsot.
Rengeteg levelet vesz elő belőle. Mindegyik szépen, igényesen pecsételt, ahogyan azt Szerénától megszokhattuk. Muszáj a mai napon feladnia a leveleket, hiszen máskor már nem nagyon lesz ideje rá. Neki is áll a válogatásnak. Leül az egyik nagyobb kőre, majd elkezdi őket átnézni. Soha nem kap levelet senkitől, de ő mindig küld. Nincsen túl jó viszony a családtagok között, amióta… megtörtént a baleset. De a Petrovszki lány próbál úgy tenni, mintha még egy família lennének. Pedig már régen nem beszélhetünk családról.
Szomorkásan számolja át még egyszer a borítékokat, majd odasétált a bagolyhoz, és a lábához köti a borítékot. Majd még egyhez, még egyhez, és még egyhez. Aztán útjára engedi a négy madarat. Tudja, hogy nem kap választ apján kívül mástól, de őt nem úgy nevelték, hogy a család ügyét ennyibe hagyja.
 - Háromnegyed… - suttogja az időt, majd odalép az egyik ablakszerűséghez.
Utoljára módosította:Petrovszki Szeréna, 2012. december 19. 21:13
Bagolyház - Petrovszki Szeréna hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony