28. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! ✴
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér
Korcsolyapálya - Ideiglenes téma - Závodi Soma hozzászólásai (5 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 27. 10:51 | Link

Dana
Előzmény-Karácsonyi vásár


- Az vagyok, de úgy látom, ezt szereted - szemtelenül vigyorogtam rá, majd csak ezután fogyasztottam el a maradék bort, hogy nehogy kárba vesszen egyetlen csepp is abból a finomságból, ami nem csak, hogy bódított, de kellően átmelegítette minden tagomat. Már nem fáztam, sőt inkább melegem volt, és mehetnékem. Nem tudtam volna tovább ücsörögni, mindenképp akartam csinálni valamit, s mivel közel volt a koripálya, megjött hozzá annyira az önbizalmam, hogy a korábbi nagy esésem ellenére most újra a jégre álljak.
- Nagyon helyes! Ha összetöröm magam, akkor te viszel kórházba, te igazítod a párnámat, sütsz nekem palacsintát, és szórakoztatsz. - újra szemtelen mosoly futott a szám szegletébe, majd viccesen belé karoltam, hogy úgy húzzam a koripálya felé, ami szinte csak egy karnyújtásnyira helyezkedett el tőlünk.
A pályánál szerencsére lehetett kölcsönözni korit, a kérdés már csak az volt, hogy az én lábméretemre lesz-e alkalmas cipő. Mint később kiderült, ezzel nem volt gond, fiúméretben is volt választék, el is kaptam a fekete színűt, majd letelepedtem Dana mellé, hogy magam is felvegyem a korcsolyát.
- Résen? Miért, mire készülsz?- sejtelmes vigyorral néztem rá, nem tudtam, hogy pontosan mire gondol.
- Egy újabb slukkot? Prefi kisasszony, ezért azt hiszem, meg kell majd büntetnem - nevetve azért adtam neki a cigimből, bár már a végét járta, így ha Dana szívott belőle, még egy utolsót én is beleslukkoltam, s azt követően gondosan elnyomtam a csikket az arra kihelyezett tartóban.
- Na...akkor kezdjünk is neki - mivel ő még egyáltalán nem korizott, csak nem lökhettem a jégre, hogy ő legyen az első, nekem kellett mennem. Próbáltam is legyűrni magamban a korábbi kellemetlen emléket, meg nem akartam anyámasszony katonájának se tűnni a csaj előtt, így neki is iramodtam. A bornak hála talán egy kicsit nagyobb lendülettel léptem rá a jégre, így máris fellépett nálam az egyensúly zavar, lábaim ide-oda csúszkáltak, s nem kérdés, hogy egy pillanatra benne volt a pakliban, hogy pofára vágódjak, de némi légkalimpálás és ügyes próbálkozás után sikerült megtartanom az egyensúlyomat, hogy aztán kiegyenesedve, vigyorogva forduljak a lány felé.
- Most láthatod a jegek királyát - színpadiasan intettem magam előtt egyet, ezt követően nyújtottam felé a kezemet. - Gyere Dana, csússz ide mellém - még fogalmam sem volt arról, hogy két abszolút nem korcsolyázó hogyan, s miként fog korcsolyázni a jégen, de egységben az erő címszóval álltam neki a dolognak, hisz mégis mi történhetett? Legfeljebb majd ketten esünk orra.
Szál megtekintése
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 28. 00:19 | Link

Dana


- Kössem fel a gatyámat? - kérdeztem vissza vigyorogva, majd azért hozzáfűztem: - Nem is szeretem, ha valaki túlságosan kiszámítható, legyen mindig egy kis izgalom, és titokzatosság - erre csak még jobban kiszélesedett a mosolyom, néhány másodpercig fürkésztem is a tekintetét, hogy vajon abból ki tudok-e olvasni ezzel kapcsolatban valamit. Nem nagyon ismertem még őt, így el tudtam képzelni azt, hogy rejteget még egy-két érdekességet magával kapcsolatban.
Mielőtt még jégre léptem volna, viccelődtem egy kicsit a prefikisasszonnyal, aki gyorsan visszadobta a labdát, s ezzel újra vigyorra késztetett.
- Hm, egye fene, később megbüntethetsz - kacsintva léptem a jégre, s a talponmaradási produkciómat követően már ő volt az, akinek bizonyítania kellett a csúszós felszínen. Úgy láttam, hogy ő sem túl profi, mert neki is meggyűlt a baja a jéggel. Láttam, hogy el fog esni, nyújtóztam is utána, hogy még időben elkapjam, de nem sikerült. Szegény, a földön landolt, viszont egész ügyesen esett, mintha már ezer éve gyakorolta volna a hogyan vágódjunk hasra cselekvés művészetét.
- Hoppá, biztos hogy jól vagy?- próbáltam közelebb korizni hozzá, mosolyogva nyújtottam felé a kezem, ekkor azonban egy profi korizó - vagy legalábbis magáról ezt hangoztató személy, aki épp produkálta magát a barátai előtt - túl közel csúszott hozzám, s elég volt egy kis fuvallat, hogy elveszítve az egyensúlyomat, eltanyázzak Dana mellett. Így nem hogy segíteni tudtam rajta, de ha már fogtam a kezét, úgy magammal is rántottam, vagy épp magamra?
- Öhh....bocsi - végül csak elnevettem magam, ahogy ott fetrengtünk a jég felszínén, én alatta, ő meg rajtam.
  
Szál megtekintése
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 28. 11:31 | Link

Dana


Neki szerencséje volt, mert rám esett, nekem már kevésbé, mert a jég felszíne azért nem minősült egy dormeo matracnak, ellenben a szituáció kárpótolt. Vigyorogtam is, szám szegletében megült egy szemtelen mosoly, miközben a lány pillantását kémleltem. Dana harciasnak bizonyult, mert úgy tűnt, hogy neki kedve lenne felpattanni, hogy móresre tanítsa az arcoskodó csávót, nekem azonban inkább máshoz volt kedvem.
- Hé, nyugi. Én egész jól érzem magam így - mosolyogtam rá, miközben egyik tenyerem a derekára csúszott, mintha azzal tartottam volna vissza attól, hogy oldalra essen.
- Hova sietsz?- egy kis szemtelenséggel másik kezemet az álla alá csúsztatva irányítottam felém, majd ha nem húzódott el tiltakozva, megcsókoltam. Hogy hatással volt-e rám az elfogyasztott bor mennyisége, az egész biztos, hisz oldotta a gátlásokat, ám az sem volt mellékes, hogy Dana egy vonzó, csinos lány volt.  
Utoljára módosította:Závodi Soma, 2019. december 28. 11:32 Szál megtekintése
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 28. 21:59 | Link

Dana


Dana elég harcias volt, velem ellentétben, aki inkább higgadtan kezelte az ilyen szituációkat. Soha nem volt kenyerem az erőszak és az ökölharc, ha csak nem kényszerültem rá, hogy így védjem meg magam, vagy a szeretteimet. Lehet, hogy józanul talán odaszóltam volna a srácnak, hogy jobban is figyelhetne, de egyrészt, már nem voltam az, másrészt meg egy helyes lánnyal tölthettem az időmet, aki a lehető legjobb pozícióban került fölém. A gondolataimat máris beindította, a szituáció is adott volt, hogy megtegyem a kezdeményező lépést, ám legnagyobb meglepetésemre visszautasított. Bamm Soma! Az első alkalommal nagyjából még így éltem meg a visszautasítások hadát, mert azért akadt belőle bőven, de idővel megtanultam kezelni ezeket a helyzeteket. Nem mondom azt, hogy nem esett rosszul egy kicsit, mert ez mindenki egóját lejjebb verné az adott pillanatban, de ahogy a nagybátyám is mondta, a harctéren a katona mindig felkel, és a leheletéig harcol, s így voltam ezzel én is.
- Nem? Biztos? - azért még egy sejtelmes mosollyal visszakérdeztem, hátha meggondolná magát a csaj, de a tekintetéből, s a hangjából már éreztem azt, hogy ez koppancs lesz.
- Hát jó...Nem nagyon értem, de oké - kínos mosoly, mert tényleg nem értettem, hogy mitől akar védeni, vagy hogy mire gondol egész pontosan. Kiismerhetetlennek tűnt, pedig esküdni mertem volna, hogy élvezte az estét. Egy ideig még fürkésztem a tekintetét, néhány másodperc talán síri csendben is eltelhetett, s kezdett kellemetlenné válni, mert mégis csak rajtam hasalt.
- Ezt akkor most ne értsd félre, oké? - tenyereimmel megfogtam a csípőjét, s vele együtt helyeztem magam ülőpozícióba, majd a kezemet tartottam neki, hogy annak segítségével fel tudjon kászálódni rólam. Ha sikerült, magam is felegyenesedtem, s leporoltam nadrágomról az apró, koriszelte jégdarabokat.
Szál megtekintése
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 28. 23:02 | Link

Dana


Nem tartott néhány másodpercnél tovább, hogy leporoljam magamról az apró jégszilánkokat, addig is elütöttem az időt valamivel, s közben agyalhattam azon, hogy most akkor mégis hogyan tovább. A korizáshoz már nem sok kedvem volt, az idő is elrohant, s ezután valószínűleg Dana is lelépett volna, hogy elkerüljük a további kínos pillanatokat. Nem is számítottam arra, hogy bármiféle magyarázatot is kapjak, ő azonban mégis megszólalt, s ugyan továbbra is sejtelmesnek tűnt, úgy éreztem, mintha próbálna valamiféle magyarázatot adni a történtekre.
- Zűrös? Úgy érted, hogy van valaki más, aki miatt össze vagy kavarodva?- nocsak, lehet hogy a Somacsáb azért még sem veszett annyira el, s talán egész más oka volt arra, hogy elutasítson? Nem akartam nagyon indiszkrét lenni, vagy túlzottan belemászni a magánéletébe, de ha már így alakult, azért csak feltettem neki a kérdést, hogy talán majd megnyílik és beszélni kezd.
- Oké, köszi, hogy így elmondtad, nem is akartam ajtóstul rontani a házba...de hát érted - fölösleges lett volna bármit is magyaráznom, feltehetően tudta, hogy mire is gondolok.
- Ez a kori nem nagyon megy nekem, viszont...még kéne ajándékot vennem, mert azt elfelejtettem. Közben elkísérhetsz az árusbódéig, és mesélhetsz ezekről a zűrökről, ha gondolod - nem erőltettem, de ha kedve volt, mesélhetett. Annyira azért nem voltam tapló, hogy csak úgy magára hagyjam, végül is, csíptem őt.


/Folyt. köv. karácsonyi vásár/
Utoljára módosította:Dana Straw Berry, 2019. december 28. 23:08 Szál megtekintése
Korcsolyapálya - Ideiglenes téma - Závodi Soma hozzászólásai (5 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér