28. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! ✴
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Blanka Zoja Krise-Flaviu
Mestertanonc Rellon (H), Elsős mestertanonc


Árnyéklány
offline
RPG hsz: 9
Összes hsz: 19
Írta: 2019. december 26. 13:00 | Link

Arion Ruben - "tilosban"

Azért tagadhatatlan, hogy vannak előnyei annak, ha a szüleidet ismerik. Az is tagadhatatlan, hogy olykor az ember lánya ostoba lenne ezt nem kihasználni. Mivel majdhogynem fóbiám van a tömegtől, korcsolyázni viszont nagyon szeretek, nem esett nehezemre bedobni apámnak a "sokkal jössz nekem" kártyát, elvégre még csak nem is hazudok. A francnak volt kedve idejönni, még örültem is annak, hogy minél távolabb lehetek Linától, és azt tehetem, amit szeretek. De a szülők.
Egyelőre nem tudok hinni anyámnak, nem érzem azt, hogy mennyire jó lesz nekem itt, de próbálom a maximumot kihozni az adott lehetőségből, mert az, hogy a négy fal között nyalogatom a vélt sebeim sem rám vall.
Korcsolya a lábamon, és már kapcsolódik is fel pár lámpa. Nem az összes, nem hiányzik, hogy megint tömeget vonzzon maga köré a hely, és szerintem a gondnoknak sem, aki ezt a helyet üzemelteti, de közösen egyetértettünk abban, hogy látnom kell.
Két kör után veszem észre a foltot, meg a kis szikrát, ami valószínűleg valamilyen cigi lehet, így oda is siklok.
- Jössz? - a srác elé érve még küldök is egy lehengerlőnek szánt mosolyt, némi biztató szándékkal. én utálom a tömeget, de azt is be kell látnom, egyedül körözgetni se olyan felemelő, ez az állapot meg pont az a köztes, amivel még meg tudok alkudni.
Szál megtekintése

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér