28. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! ✴
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Riley Hope Wayne
Diák Navine (H), Bogolyfalvi lakos, Másodikos diák


Little AJ
offline
RPG hsz: 11
Összes hsz: 130
Írta: 2019. december 31. 14:35 | Link

Benett

Tél. Hideg. Hó. Mit jelent ez? Azt, hogy a faluban lévő koripályán tengettem az időmet. Imádtam hasítani a jégen. Ahogyan vágta a korcsolya, s annak hangja… zene volt a füleimnek. Az meg pláne jó érzéssel töltött el, hogy közben nagy pelyhek hullottak le az égből. De csak itt, a pályán kívül nem. Ez volt a hely varázsa még, ami mosolyt csalt az arcomra. Buta voltam nem itt tölteni azon szabadidőmet, ami volt. Egyedül az bántott egy kicsit, hogy nem akadt társaságom. Senkit nem tudtam elhívni magammal és ismerőst sem láttam a pályán, hogy odamenjek hozzá. Így aztán csúszkáltam, meg száguldoztam is ezerrel, természetesen figyelve arra, hogy senkit se borítsak le a lábáról. Az kellene még csak, hogy valaki miattam megsérüljön. Még belegondolni is rossz volt.
Az idő elteltével viszont kezdtem kicsit fázni. Hiába voltam felöltözve, azért már jó ideje a hidegben voltam. Az egyik árushoz csúsztam is azonnal, hogy vegyek valami forró italt. Mikor már a kezemben fogtam, kezdett elönteni a melegség. Egyelőre csak az átfagyott ujjacskáimat éreztem, hogy újra úgy mozognak, ahogyan azt kellett nekik. Aztán egy-két korty után már jobb volt, de nem az igazi. Hogy ki ne borítsam az életmentő nedűt, leültem a padra, mely előtt a cipőim pihentek, amiket átcseréltem a korira. Onnan figyeltem a többi korcsolyázót, no meg agyaltam azon, hogy meddig maradjak ma.
Szál megtekintése
Riley Hope Wayne
Diák Navine (H), Bogolyfalvi lakos, Másodikos diák


Little AJ
offline
RPG hsz: 11
Összes hsz: 130
Írta: 2020. január 7. 21:15 | Link

Benett

Lábaimat lóbálva figyeltem, ahogyan az emberek csúszkáltak a jégen. Kezemben a forró tea, mely már jól átmelegítette a kezemet, de az illata is nagyon jó volt. Nem volt szíven belekortyolni, pedig azért vettem, hogy felmelegítsen… asszem. Óvatosan emeltem végül a számhoz, és ízleltem meg a forró nedűt. Kellemes érzés járt át, ahogyan fagyott porcikáimat kissé megmelengette. Még néhány kortyot ittam, aztán csak mosolyogva néztem az egyik kisgyereket. Szegény éppen elesett, s mire felkelt volna, a gravitáció visszahúzta. Mentem volna neki segíteni, de mellette termett egy idősebb személy, és segített rajta. Feltételezhetően a testvére. Ilyenkor jó lenne nekem is egy védelmező bátyó vagy nővér… Vagyis régebben jó lett volna, most már igazából nem nagyon kell. Már képes vagyok megvédeni magam valamennyire. Ha nem az öklömmel, akkor varázslattal. Ilyen ez a show biznisz.
– Dehogy, foglalj helyet nyugodtan. –A hirtelen jött unott hangra ugyanolyan hirtelenséggel reagáltam. Természetesen kicsit arrébb is húzódtam, hogy a fiú kényelmesen elférjen a padon. Ez az ülőalkalmatosság amúgy sem az én tulajdonom, hogy ne engedjek rá senkit sem. Na meg most mi bajom származhatna abból, ha átveszi mellettem a koriját. Egyáltalán nem kapok szívbajt vagy ilyesmi. Mert biztos, hogy nem Theon van mellettem. Őt aztán nem engedném leülni. – Fahéjas-almás tea. Imádom. Onnan lehet ilyet venni –ujjaimmal a közeli bódé felé mutattam. Ez az ízkombináció mindig is a szívem csücske volt. A konyhában mindig van egy dobozzal belőle. – Első próbálkozások lesznek? –Kérdésem egy cseppet sem volt támadó jellegű, hanem nagyon is érdeklődő. Ha még igényli, esetleg segítek neki megindulni, de ez a válaszától is függ.
Szál megtekintése

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér