28. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! ✴
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér
Korcsolyapálya - Ideiglenes téma - Edler Bonnie hozzászólásai (3 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Edler Bonnie
KARANTÉN


Miss Coelho
offline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 343
Írta: 2019. január 16. 18:59 | Link

Masa
12.10, z óráim után | #BonBon

Ha választani lehet, az ember elsőre biztos, hogy nem a zuhanyzás mellett dönt, mielőtt korcsolyázni menne. De mivel kettőtől háromig órám volt, majd háromtól négyig edzésem, ha zuhany nélkül jöttem volna, elég valószínű, hogy az egész pálya kiürül, vagy megborul a szagomtól. Azt meg talán mégsem kéne, nem?
Szóval hazaérve lezuhanyoztam, kibackeltem Eugén kérdését, hová is tartok, majd felöltöztem a rendes, kinti cuccomba, hogy tudjak is korcsolyázni, de lehetőleg oda se fagyjak. Mázlim, hogy nem vagyok egy kényes természet, mikor lovaglás közben a leheletem a hajamra fagy, az már persze hideg, de ilyenkor... nem vészes. Szóval felvettem egy trikót és egy pólót, majd rá a pulcsimat, hozzá a kis, fehér sálamat. Nadrágként egy kék-fehér ombre átmenetes farmert választottam, illetve tornacipőt húztam hozzá, hogy minél előbb kiléphessek belőle. A korcsolyát a vállamra akasztottam, majd kint is voltam a lovardából, mielőtt még valakinek eszébe jut, hogy akar tőlem valamit.
A tömeg nem volt nagy, olyan éppen kellemes, én le is tettem a cipőmet a pálya mellé és a gumis részen áthúztam a korcsolyámat, mikor meghallottam az ismerős hangot.
- Masa. Ugye? Nem gond ha így hívlak? - kérdeztem, a fejem felkapva, apró mosollyal a szám szegletében, miközben bekötöttem a korcsolyám utolsó pár akasztóján is áthúzva. - Van már korid, vagy béreljünk neked egyet?
Utoljára módosította:Edler Bonnie, 2019. január 16. 19:02 Szál megtekintése

Edler Bonnie
KARANTÉN


Miss Coelho
offline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 343
Írta: 2019. február 10. 20:10 | Link

Masa
12.10, az óráim után | #BonBon

Elég nagy gyakorlatom volt már benne, hogy lehet a legkönnyebben megszabadulni a cipőmtől és magamra aggatni a korcsolyámat, így neki is láttam, hogy nehogy megfagyjanak a lábikóim. Mert ha aztán amputálni kell fagysérülés miatt, ki fog majd lovagolni? A válasz egész biztos: nem én.
A kislány lehuppant mellé, én meg széles mosolyt öltöttem magamra, figyelve a kezében lévő korcsolyát. Kicsit ugyan viseletes darab volt, de attól még használhatónak látszott.
- Tény, de azt hiszem, hogy kicsit minden korcsolya ijesztő - próbáltam meg megnyugtatni a lányt. Nem hiszem, hogy a megfelelő mondatot választottam hozzá, de mentségemre szóljon, hogy legalább megpróbálkoztam vele.
Masa hogy ezt szemléltesse, meg is emelte az egyik korcsolyát, majd megmutatta nekem az élét.
- Talán pipiket nem bántunk vele - nevettem el magam egy kicsit, amúgy sem voltam az erőszak nagy híve. Nem szerettem a nyers csirke szagát sem, legyen élő vagy holt.  Mindenhogy büdi volt. - Úgy valahogy.
Aztán mikor kicsit kétségbeesett, hogy fogja tudni felvenni, elmosolyodtam kicsit. Ezen a részén már könnyebb volt túlesnünk, azt hiszem.
- Először csak bújj bele, mintha egy sima cipő lenne - kezdtem elmagyarázni, mert szerintem nem ördöngősség.
Szál megtekintése

Edler Bonnie
KARANTÉN


Miss Coelho
offline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 343
Írta: 2019. február 19. 19:13 | Link

Masa
12.10, az óráim után | #BonBon

- Nem, szerintem sincs. Vagy, ha mégis, görkorcsolyának hívják - nevettem el magam egy kicsit, mert azt hiszem, nem sok értelme lenne egy olyan korcsolyának, aminek nincsen éle és ezért nem is tudsz vele rendesen siklani a jégen, csak szerencsétlenkedni, mint egy idióta.
Nem tudom, mennyire voltam segítőkész és ténylegesen támogató azzal, hogy közöltem, csak húzza fel, mint egy cipőt, de lényegében ennyi volt a dolga. Csak belebújni, mint egy bakancsba, aztán ugyanúgy bekötni. Ezen nem igen tudok mit elmagyarázni, még ha szeretnék se. De elég jól boldogult vele.
- Na, ügyes vagy, menni fog ez! - bíztattam széles mosollyal a lánykát, miközben ellenőriztem azért, hogy az enyém is rendesen meg van-e kötve. Ez olyan régi-divatos kori volt, nem volt rajta csat, így ha kibomlott volna a fűzőm, bumm az egésznek.
- Ebben ne szaladj sehova, nem hiszem, hogy jó érzés lenne, lehet el is hasalnál - húztam el a számat, a korcsolyái felé bökve óvatosan, majd kicsit elmosolyodtam. Nincs ebből baj, minden a legnagyobb rendben, senkinek nem kell elhasalni. Hátratűrtem kicsit a vörös tincseimet, hogy ne legyenek útban és fújtam egy nagyobbat, mielőtt óvatosan kiléptem volna a jégre.
- Na gyere, evezzünk ki a vízre. - Direkt nem mondom, hogy mély, nem akarok én nyomást gyakorolni szegény kis levitásra. Még a kezem is kinyújtom felé elmosolyodva, hogy nem kell félnie, én itt vagyok.
Szál megtekintése

Korcsolyapálya - Ideiglenes téma - Edler Bonnie hozzászólásai (3 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér