28. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! ✴
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 282
Összes hsz: 776
Írta: 2018. november 20. 15:48 | Link


A népszerű korcsolyapálya ismét megnyitja kapuit! A Boglyas téren, a Magyar Mágiaügyi Minisztérium - Bogolyfalvi Hivatala előtt terül el teljes valójában. A bejáratánál található egy felszerelés kölcsönző, ha valaki nem rendelkezik sajáttal. A pálya körül kényelmes ülőhelyek várják a nézelődni vágyókat és a megfáradt korisokat egyaránt.
A belépés ingyenes. Minden kedden, csütörtökön, pénteken és vasárnap hóesésben száguldozhatnak az érkezők. A nagy pelyhek ráérősen szállingóznak. Külső szemlélő számára ilyenkor a pálya egy hatalmas hógömbnek tetszhet. A szombat a meglepetéseké minden hétvégén karácsonyig. Bármi megtörténhet!

Nyitvatartás: november 20 - március 5. minden hétköznap reggel 8 és este 10 között, hétvégén reggel 9-től este 11-ig
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 282
Összes hsz: 776
Írta: 2019. február 14. 01:00 | Link


A korcsolyapálya jege a különleges megvilágításnak köszönhetően erre a néhány napra rózsaszín színben tündököl, mely adott időközönként vörösbe fordul át, márványosan teret engedve, hol az egyik, hol a másik színnek. A lágy dallam, mely a korcsolyázókat elkíséri, igazi romantikus válogatás a legszebb szerelmes számokból, minden évtizedből, így tartozz bármely korosztályhoz, vagy szeresd bármely kor zenéjét, biztos, hogy találsz kedvedre valót.
A zene mellett még egy meglepetés várja az ide látogatókat, hiszen óránként egyszer az égből – érthetetlennek tűnik, hogy honnan máshonnan jöhetne – szív alakú konfettik hullanak alá, melyek a ruhára és a hajba beleragadhatnak, de a korcsolyázók testi épségét nem fenyegetik,  ha le is hullanak, a jég felett tíz centivel megállnak, és lebegnek, míg csak rá nem ragadhatnak egy-egy anyagra. Versenyre fel! Ki gyűjti össze a legtöbb szívet?
Csak és kizárólag február 14-én, Valentin-napon a korcsolyapálya meghosszabbított nyitva tartással, hajnali egy óráig várja a látogatóit!
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 282
Összes hsz: 776
Írta: 2019. december 15. 22:50 | Link


A korcsolyapálya idei nyitása a tervezett renoválás miatt sajnos megcsúszott. Ebben közrejátszik a viszontagságos időjárás és a polgármester év közbeni távozása is, azonban pánikra semmi ok! December közepén ugyanis végre lerántják a leplet a pályáról, mely csodaszép látvánnyal, színes fényekkel és karácsonyi hangulattal csalogatja az arra járókat.

A korcsolyapálya ezúttal december 15-től egészen március 15-ig áll majd a látogatók rendelkezésére.

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér