28. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! ✴
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér

Oldalak: « 1 2 ... 5 ... 13 14 [15] 16 17 ... 25 26 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Lucy Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 141
Írta: 2015. január 15. 21:39 | Link

Rozsos Annamária

Ruha

Látom Anna már ki is szemelt magának egy bódét. Nem csak kakaót árulnak ott... akad némi süti is... Nem Lucy, most nem eszünk sütit. Inkább koncentráljunk arra, hogy ne ejtsük el a forró kakaót amit nemrég Anna nyomott a jéghideg kezünkbe, ugyanis elfelejtettem kesztyűt felvenni, (természetesen) így teljesen lehűlt.

- Hát igen, én is hallottam már róla, de annyira nem érdekelt a dolog... - mondtam ezt ahelyett, hogy megmondtam volna az igazat, hogy egyedül nem mennék oda szívesen. Így hát helyesbítettem:  - Bár szívesen megnézném. Ha gondolod, egyszer elmehetnénk oda. - mondtam reménykedve, hátha érti, mire akarok célozni.

- Egyébként... mikor van a szülinapod? - ez a mondat csúszott ki a számon. Nem tudom miért, de ez. Kicsit fura kérdés így elsőre. De azért érdekel és nem árt tudni. Ez is egy lépés afelé, hogy jobban megismerjük egymást. Kicsit másképp és másféle hangulatban mint általában, de mikor jó egy alkalom ahhoz, hogy megkérdezd valakinek a születésnapját? Most komolyan, ha valaki tudja, az mondja meg légyszíves. Kissé idegesen várom Anna válaszát, remélve, hogy nem néz hülyének.
Utoljára módosította:Lucy Blake, 2015. január 15. 22:57 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Rozsos Annamária
Mestertanonc Navine (H), Másodikos mestertanonc


Mindenki Glenn Cullenje
offline
RPG hsz: 482
Összes hsz: 763
Írta: 2015. január 15. 21:58 | Link

Lucy Blake


 - Az jó ötlet, igen. - bólogat mosolyogva. Célzásokkal beszélgetnek, egész izgalmas, mondjuk bármilyen más szituációban is célzással beszél az ember, de ez most akkor is más, mert őszintébb és sutább, és hát két fiatal lány azért megoldja a dolgot akkor is, ha valami félremegy. Mert hát ő is arra célzott, hogy egyszer netalántán elmenne egyet teázódni, de most nem egyedül.

 - Öhm.. áprilisban. - hát, egy kicsit meglepődött, hirtelen jött a kérdés a semmiből. Az a fajta dolog, amikor felhívják az embert valami random adatgyűjtés céljából valakik, és olyasmiket kérdeznek, hogy mennyi időt töltesz x dologgal naponta. Váratlan, nem érted a célját, de válaszolsz.  - És neked? - ez a reflex visszakérdezés, mert hogy őszinte legyen, ezzel az információval nem tudna mit kezdeni. Az a baj a születésnappal, hogy arra ajándékot kell átadni. És hát mi legyen az, jön a kérdés, amire sose tudja a választ. Lucy-nak ennyi alapján egy fél pár jégkorcsolyát tudna elképzelni, édességgel megtöltve.

 - És mi a véleményed a kastélybeli festményekről? - mert akkor random kérdéseset játszanak, ami jó dolog. Mindig az van, hogy ha két ember először találkozik, akkor bemutatkoznak, és lényegtelen dolgokat osztanak meg magukról a másikkal. Három eltérő, ezért örömmel látott variáció fordult elő eddig a lánnyal itt: a két újonnan találkozott ember egy szót se szólt egymáshoz, vagy elbeszélgettek mindenféle személyes dolog ismertetése nélkül, vagy itt ez, hogy mindenfélét kérdeznek, ami lehetőleg nem a szokványos, lényegtelen dolog, minthogy mi nagyapád volt szobatársának a neve.

Utoljára módosította:Rozsos Annamária, 2015. január 15. 21:59 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lucy Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 141
Írta: 2015. január 15. 23:21 | Link

Rozsos Annamária

Ruha

- Akkor ezt megbeszéltük. - válaszoltam mosolyogva. Örülök, hogy végre egyre jobban kezdjük egymást megismerni és összebarátkozni. Annyira jó érzés, főleg ha új vagy és barátokat kell szerezned. Úgy érzem, hogy az egyik legjobb barátot szereztem meg. Szerintem nagyon összeillünk.

Tehát Áprilisban. Jó tudni, addig még lesz elég időm megismerni, hogy tudjam mit vegyek neki. Bár ahogy látom, szereti a teát. Ennyit legalább most tudok. De azért mégsem egy ajándéknak való, nem igaz?
(...)
Huhh, tényleg mikor is van a születésnapom? Várjunk ma van... Úristen... Most komolyan... Hogy felejthettem el...? Ez így most nagyon ciki lesz, ha megmondom... Most mit csináljak? Én hülye. Miért most kérdeztem? Biztos azt hiszi majd, hogy direkt azért kérdeztem, pedig nem. Nem baj, inkább az igazat mondom. Nem fogok hazudni:
- Öhm... holnap. Tudom ez így most kicsit ciki de nem azért kérdeztem tudod... most jutott eszembe. Teljesen kiment a fejemből és... ez így most ciki, hogy most kérdeztem. - mondtam vörös arccal. Na jó, úgy látszik mégis van olyan, hogy rossz pillanat...

- Hát nem is tudom... szépek meg minden, de... kicsit fura, hogy beszélnek és mozognak. Ehhez még hozzá kell szoknom, de mindenesetre érdekesek. - válaszoltam. - Te hogy vagy velük?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Rozsos Annamária
Mestertanonc Navine (H), Másodikos mestertanonc


Mindenki Glenn Cullenje
offline
RPG hsz: 482
Összes hsz: 763
Írta: 2015. január 16. 15:26 | Link

Lucy Blake


Hangosan felnevet a másik zavarára. Tisztában van vele, hogy bunkó módon viselkedik, de ha egyszer Lucy annyira aranyosan érzi kínosan magát, akkor muszáj. Nem gondolj róla, hogy hozományvadász, bár mondjuk szerinte azzal sincs semmi baj. Kicsit kényelmetlen mindenkinek, de most valljuk be, ajándékot kapni mindenki szeret, nem? Nahátakkor. Még jó, hogy az előbb eszébe jutott az a fél pár jégkorcsolya édességgel megtöltve. Holnapig még beszerezheti.

 - Semmi baj, és bocs, nem azért, csak hát ez pont kijött. - rázza meg a fejét, egyszerre bocsánatot adva és kérve, meglehetősen értelmetlen mondatszerkezettel. Mintha régen képes lett volna kerek mondatokban beszélni. Régen lehetett az nagyon. - Boldog születésnapot akkor előre is. - meg majd holnap, ha sikerül valahol összefutnia a lánnyal.

 - Ugye? - kapja fel a fejét. Végre valaki másnak is kényelmetlen újdonság a mozgó festmény.  - Mármint, én mugli iskolába jártam eddig, és otthon se volt semmi hasonló, és látom, hogy senki fel se veszi őket.. de hát akkor is zavaróak, na. Meg a szellemek. Meg a páncélok. Jó, rendben van, itt normálisnak számítanak, pedig azért .. - neki nem normális, fél év a kastélyban vagy sem, még nem barátkozott meg velük teljesen.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lucy Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 141
Írta: 2015. január 16. 15:46 | Link

Rozsos Annamária

Ruha

- Köszönöm, hogy megértesz. Néha nagyon elfelejtek dolgokat és kínos helyzetekbe kerülök. - mondtam kedvesen mosolyogva, hálásan nézve. Még jó hogy Anna ilyen. Ha mással beszéltem volna most, lehet, hogy másképp sült volna el... nem biztos hogy jól. És tényleg, nagyon kedvelem Annát. Kár, hogy ilyen félénk, rengeteg barátja lehetne, csak akinek van barátja, az nagyon nem törődik az ilyenekkel, hogy rajta kívül kinek van és kinek nincs. Az a lényeg, hogy neki van. Pedig az emberek mennyivel jobban meg tudnák állapítani, hogy kiből lehet igaz barát, kiből nem. Ez pont olyan, mint a régi sulimban, a legeslegelső tanórán. Leülsz egy teljesen ismeretlen mellé, persze azonos nemű, nehogy már fiú mellé ülj, mert az ciki. Aztán ha nem szólsz senkihez, hozzád se nagyon szólnak az első pár órában. Aztán ha szerencséd van, a legeslegjobb barátnőddel egymásra találtok, ha nincs, akkor egy rosszindulatúval, vagy netán egy olyannal, aki nem is érdekel, csak ragaszkodsz hozzá, mert hát "barát". Ha pedig végképp nincs szerencséd, mindenki talál magának barátot, és te kimaradsz. Először én is egyedül voltam, amíg észre nem vettem, hogy egy másik lány is folyton egyedül van, és hát végül ő lett a mugli legjobb barátnőm, ugyanis elkezdtem vele beszélgetni. Most pedig ugyanez lehetséges Annával. Örülnék neki, de tényleg.

- Igen, teljesen egyetértek veled. Én is mugli iskolába jártam, (pont az előbb gondolkoztam rajta) és hát azért itt most kicsit szokatlan. Meg otthon sem volt semmi ilyen soha. Bár lehet, kiskoromban nagyon érdekelt volna! -  nevettem el magam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Rozsos Annamária
Mestertanonc Navine (H), Másodikos mestertanonc


Mindenki Glenn Cullenje
offline
RPG hsz: 482
Összes hsz: 763
Írta: 2015. január 16. 16:18 | Link

Lucy Blake


 - Hát, az biztos, hogy akkor nem kellett volna annyi játék. - mert a világ is maga egy nagy játék lett volna, mozgó, beszélő dörmögő, duzzogó figurákkal benépesítve, ha lettek volna mozgóképek, szellemek vagy válaszolgató naplók a háznál. Így meg van az olcsó villogós, géphangon nyávogó baba meg a terhes baba, meg a hasonló játékok. De hát kinek mi jut.

Meg akkor a másik is mugli környezetből jött, ohó. Ez elég jó alapot ad a barátkozásra, meg úgy egyáltalán, jó tudni, hogy valakinek nem kell esetleg elmagyarázni bizonyos szavakat, ellenben a másik is ugyanúgy idegenkedhet ettől a világtól, mint ő. Nem mintha a házuk tele lenne aranyvérűekkel - már mennyire ő tudja -, meg igazából nem olyan éles már a határ a két kultúra között, mint a szülei szerint régebben volt. Mondjuk, néha érdekes helyzetek jönnek elő a két világ találkozásakor.

 - Nem mennénk esetleg valamerre? - tesz egy javaslatot, mert őszintén, a kakaó elfogyott, a sütemény elpárolgott, itt kinézegette magát, most pedig fázik és unja a helyet. - Szép este a díszkivilágítás. - ú, de unalmas egy mondat, most komolyan, de a kivilágítás tényleg szép és érdemes megnézni, csak ez a mondat volt klisés már száz évvel ezelőtt is. De most már mindegy.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lucy Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 141
Írta: 2015. január 16. 16:53 | Link

Rozsos Annamária

Ruha

- Igen, bár nekem így sem kellettek. Nem tudom, valahogy nem vonzottak sosem. Inkább plüssállatos voltam és ennyi, a játékok nem nagyon jöttek be. Legalább is a mugli játékok nem. Olyan unalmasak voltak, vagy nem is tudom. A varázsjátékok, na igen, azok már tetszenek! - mosolyogtam rá Annára. Ez így is van. A varázsjátékok persze hogy érdekesebbek, hiszen varázsjátékok! Az hogy ne lenne már érdekesebb. Még a legbegyepesedettebb mugli is elismerné, ha tudhatnának a varázsvilág létezéséről. Néha annyira sajnálom, hogy nem tudtam hamarabb a varázslóvilágról, mert annyi dolgot be kell pótolnom. De talán jobb is így.

Ránéztem az üres bögrére, amiben nem rég még a forró kakaó gőzölgött.
- Ja, igen, persze, valamerre kéne menni... - válaszoltam - Szeretnél még mászkálni, vagy menjünk vissza a kastélyba és ott beszélgessünk? - az persze eszembe se jutott, hogy talán már fáradt és menni kéne aludni. Ahogy ezt elgondoltam, reflexből rá is néztem az órámra. Úristen... Ennyi az idő? Az nem lehet...

- Ja és kérdeztem valamit az elején a beszélgetésünknek, de nem válaszoltál. Bocsi, hogyha olyan téma amit nem szívesen osztanál meg másokkal, én meg itt nyaggatlak vele, de tényleg érdekelne, hogy hogyan kerültél ide a suliba? - kérdeztem, és tényleg eléggé érdekelne. Ez alapkérdésnek számít, nem? Nem...?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Rozsos Annamária
Mestertanonc Navine (H), Másodikos mestertanonc


Mindenki Glenn Cullenje
offline
RPG hsz: 482
Összes hsz: 763
Írta: 2015. január 16. 17:24 | Link

Lucy Blake

 - Jaj, a plüssök, nekem volt egy rózsaszín nyulam, amit Pörköltnek hívtak, azt el is hoztam, én is odavoltam értük. - csap le lelkesen a témára. Jó és átlagos kislánynak megfelelően szerette a puha plüssöket ő is, amíg nem kapott egy igazi, élő, nyalogatós, ugatós plüssmacit, ami sajna nem varázslójáték volt, azt nem lehetett a mugli környezet miatt, hanem egy kiskutya. És a kiskutya mellett elbújhatott volna az összes varázsjáték jó messzire, be az ágy alá.

 - Hát, nem tudom.. mehetnénk sétálni egy kicsit, ha gondolod. És nem vagy álmos. - teszi hozzá, miután a jó példát látva megnézte ő is az óráját. Ő ugyan sokáig fenn marad általában, de vannak egészségesebben élő emberek is.

 - Ja, persze, bocs. Semmi különös, csak elértem a megfelelő kort, és hát mivel ez Magyarország egyetlen ilyen iskolája, így itt tanulok. Más varázsló is, akit otthonról ismerek, azok is ide jártak, úgyhogy egyértelmű volt. - von vállat mesélés közben. Története egyszerű; nem mészárolták le a fél családját, nem tagja vándorcirkusznak és nem árva vagy különösebb tehetséggel rendelkező csodaboszorkány. - És te, ha megkérdezhetem?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lucy Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 141
Írta: 2015. január 16. 18:24 | Link

Rozsos Annamária

Ruha

- Ez aranyos. - nevettem fel. - Nekem egy plüssmókusom volt legelőször, aminek az volt a neve, hogy Little Peanut, azaz kis mogyoró, ugye mivel angol vagyok. - mondtam Annának mosolyogva.

- Rendben, akkor sétáljunk még egy kicsit. - mondtam. Egyébként tényleg szépek a díszek, ahogy így előbb mondta Anna. Én imádom az ilyeneket megfigyelni. A fényeket, a díszeket és amiket arra a tárgyakra vetítenek, amik körülöttük vannak. Olyan gyönyörű tud lenni néha, mint egy műalkotás, és közben csak puszta véletlen.

- Értem. - válaszoltam halvány mosollyal az arcomon. - Hát az enyém kicsit hosszabb és bonyolultabb, de a lényeg annyi, hogy a mugli legjobb barátnőm után jöttem ide Magyarországra, ugyanis ideköltöztek. Béreltünk lakást és itt laktunk vagy 1 hónapig. Aztán megtetszett a környék, nagyjából már a nyelvet is tudtam. Amikor megtudtam, hogy itt is van varázslóiskola, akkor végleg örültem, mert maradhattam a legjobb barátnőmmel. Szóval, kb ennyi a lényeg. Ja és most jelenleg két házunk van, mert nem volt szívünk eladni a másikat. - feleltem. Ezt még senkinek nem mondtam. Kicsit fura érzés. Bár nem mintha olyan nagy dolog lenne, csak azért mégis most mondtam el először valakinek...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Rozsos Annamária
Mestertanonc Navine (H), Másodikos mestertanonc


Mindenki Glenn Cullenje
offline
RPG hsz: 482
Összes hsz: 763
Írta: 2015. január 16. 18:41 | Link

Lucy Blake


Legyen akármilyen unalmas és klisé a díszkivilágosításos mondat, azért még igaz. Tényleg szép ilyenkor a főtér, de hát ez a dolga. A főtér legyen szép és turistacsalogató és nyújtson szórakozást a település népének, hogy egy időre elfeledje, hogy amúgy a település többi része nem feltétlenül szép és olyan gazdag és kulturált, mint a főtér.

 - Hogy, mármint egyedül laktál a barátnőddel? - az olyan felnőttes, nem? Nem mint itt, ahol a feneke alá van tolva a szék, hanem egyedül egy kis lakásba, egyszerűen tetszik neki az ötlet, mindig is tetszett. - És nem volt nehéz a nyelv? - ó, még egy klisés mondat, de ez automatikusan kicsúszott a száján. Ő már feladta azokat az érveket, hogy a magyar a legszebb meg legbonyolultabb nyelv széles e világon, de ez a kérdés a környezetében szokás volt, rá is ráragadt. - Akkor mehettél volna a Roxfortba? - harmadik klisés kérdés, de ez most szívből jött. A Roxfort híres iskola, nem gondolja ugyan, hogy feltétlenül jobb is, de mégis csak híres. Lucy nagyon szerethette a barátnőjét, ha csapot-papot otthagyott érte.
Utoljára módosította:Rozsos Annamária, 2015. január 16. 18:42 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lucy Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 141
Írta: 2015. január 16. 19:38 | Link

Rozsos Annamária

- Nem, nem dehogyis, ők elköltöztek, és az én kérésemre és könyörgésemre pedig sikerült nekünk is átköltöznünk. - mondtam mosolyogva. - De, eléggé nehéz volt, de könnyen belejöttem. Elvileg a sok generációval ezelőtti nagyszüleim magyarok voltak, lehet, hogy ezért ment és megy könnyebben a magyar mint másoknak. Néha olyan, mint a második anyanyelvem. - gondolatban ez jobban hangzott, mint kimondva, de nem baj. Jó ez így.

- Igen, volt rá lehetőségem, de nem szívesen mentem volna oda amúgy sem. Persze érdekelt volna, de ez egy sokkal jobb hely, és valamennyivel nyugisabb is. Én megőrülnék, ha egy hatalmas épületben kéne rohangálnom az órákra. Teljesen elfáradnék a nap végére és nem lenne kedvem semmihez. Így meg hogy a barátnőm átköltözött és megtudtam, hogy itt is van varázslóiskola és nagy szerencsémre fel is vettek, így hát maradhattam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Rozsos Annamária
Mestertanonc Navine (H), Másodikos mestertanonc


Mindenki Glenn Cullenje
offline
RPG hsz: 482
Összes hsz: 763
Írta: 2015. január 16. 19:51 | Link

Lucy Blake


 - Hát azért ez se kicsi. Mármint.. de azért, ez se kicsi. - vitatja meg saját magával a kastély méreteit. Mármint hát ez egy kastély, nem a kisebbek közül való, vastag kőfalú, hideg, hatalmas, barátságtalan, ijesztő egy kastély. Ó, villan fel a gondolat, ezért van az a sok sárga mindenféle árnyalatban és végtelen mennyiségben, hogy elviselhetőbbé tegye legalább a közvetlen hálóhelyeiket és klubhelyiségeiket. Meg kell mondania, értékeli a buzgalmat, de nem nagyon jártak sikerrel a tervezők szerinte. - Nekem legalábbis elég ijesztő és kényelmetlen. - ez az, mondjuk ki nyíltan, hogy idegenkedik a dologtól. Mert a másikat az biztos érdekli. Na mindegy. - De legalább a birtok nagy. - és ezt értékeli is; nagy és tagolt, és teljesen biztos benne, hogy hiába a sok császkálás, valamit még biztos nem vett észre. És az jó, mert kívül lenni sokkal szabadabb érzés, mint ott benn bezárva lenni. Majdnem, mint Kőműves Kelemenné. Hoppá, másik összefüggésre jött rá hirtelen: hát ezért szeret folyton tüdőgyulladást kockáztatni kinn a hideg levegőn. Ott nincsenek több évszázados falak.

 - És ő nincs itt? - teszi fel óvatosan, illetve hát nagyon is óvatlanul a kérdést. Logika, kedves lányom. Ha itt lenne, akkor itt lenne, Lucy-val, gondolja végig, miután kimondta a kérdést, de hát ezen se lehet segíteni már. Aki ostoba, az ostoba, ez van.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lucy Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 141
Írta: 2015. január 16. 23:09 | Link

Rozsos Annamária

- Igen, nem kicsi, de azért a Roxfort valamennyivel nagyobb. Itt még meg van az esélye, hogy nem tévedek el, de ott... 5 méterenként már nem tudnám merre van a visszafele vezető út. - nevettem. Amilyen kis ügyetlen szoktam lenni manapság, meg úgy általában, ez az állítás 100%-ban igaz lenne. Szerencsére itt még nem adtam esélyt az eltévedésnek. Sokkal jobban szeretek kint mászkálni az utcákon, főleg esténként. Akkor a legszebb minden, és télen pedig... gyönyörű.
- Igen, a telek is eléggé nagy, ami szerintem egy jó dolog, mert nem kell ott ülnünk a 4 fal között és bámulni ki a fejünkből, hanem sok hely van, amit érdemes megismerni, megnézni vagy akár csak sétálni egyet a környéken. Ha valahova nem mennél szívesen, akkor tudsz menni egy hasonló helyre, ha már végképp csak ott lehet venni olyan dolgot, amire neked éppen szükséged van.

- Nem, természetesen ő nincs itt, ugyanis ő mugli. Innen nem messze lakik, és mi szinte mellettük lakunk ugyanabban a bérházban. Vagyis hát anyáék laknak ott. Én itt lakom, csak pár cuccom maradt otthon, meg a bútoraim. - mondtam. - Egyébként neked most van háziállatod? Akár itt vagy a házatokban.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Rozsos Annamária
Mestertanonc Navine (H), Másodikos mestertanonc


Mindenki Glenn Cullenje
offline
RPG hsz: 482
Összes hsz: 763
Írta: 2015. január 17. 09:29 | Link

Lucy Blake


 - Úú, én persze sokat hallottam a Roxfortról, és hát sose tudtam elképzelni, milyen lehet. - ezt igazából csak gondolni akarta, de kicsúszott a száján. Valószínűtlen helynek tűnt az mindig, hiszen messze van és tele legendával, de legalább mugli ismerőseivel is beszélgethetett róla. Érdekes elméleteket gyártottak ők ott az iskoláról.

 - Akkor néha össze tudtok futni. - állapítja meg nagy okosan, olyan hangsúllyal, ami azt hivatott jelenteni, hogy annak örül, meg annak is, hogy az előbb nem tenyerelt bele semmi érzékenyebb témába.

 - Most éppen nincsen. Mielőtt eljöttem, azelőtt pusztult el a kanárim szegény, a kutyust már előbb elütötte egy autó, úgyhogy szerencsére nincsen. Különben nem jöttem volna el. - és ezt tök komolyan mondja. Kutyát nem hagy el a gazdája, és kész. A kanári az más, bár megesküszik rá, hogy felismerte, de azt másra is lehet bízni. - De jó lenne egy kanári megint, csak nem tudom, lehet-e olyat tartani. - így most nincs kihez beszélni, meg játszani, meg ürügynek használni mindenfélére. - És neked?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lucy Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 141
Írta: 2015. január 17. 10:27 | Link

Rozsos Annamária

- Igen, hallottam én is ezt azt, de nem értettem soha, hogy miért kellett ezt megosztani a muglikkal is. - és ezt tényleg komolyan mondtam. Fogalmam nem volt róla soha, hogy ezt miért volt jó megtudniuk. Ha vannak olyan idióták, akik tényleg nekirohannak a falnak, akár le is bukhatnánk. Vagy ha netán megtalálják a... na jó mindegy, hagyjuk, mert a végén még ideges leszek.

- Igen, de nagyon ritkán, csak szünetekben, de néha akkor sem megyek ki hozzá. Kérdezné, hogy hova járok suliba, mi a kedvenc tantárgyam, meg minden ilyen hülyeséget. Kár, hogy nem tudhat róla... Tudom, hogy ő sose mondaná el senkinek ezt a titkot... - mondtam szánakozón, hiszen azért mégis csak a legjobb barátnőmről van szó...

- Jajj, szegények! Biztos nagyon rossz lehetett neked. Egyébként tudtad, hogy itt két állatot is tarthatsz? Akár kanárit is, ha azt szeretnél. Nekem itt egy kutyám van, Luke akit otthonról hoztam magammal és egy baglyom, Pihe. Azért Pihe lett a neve, mert még nagyon kicsi és még csak pihés tolla van. - mondtam neki mosolyogva. - Meg otthon még van egy macskám, Bella. Ő és Luke együtt nőttek fel. - tettem hozzá.
Utoljára módosította:Lucy Blake, 2015. január 17. 10:30 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Rozsos Annamária
Mestertanonc Navine (H), Másodikos mestertanonc


Mindenki Glenn Cullenje
offline
RPG hsz: 482
Összes hsz: 763
Írta: 2015. január 17. 10:53 | Link

Lucy Blake


 - Hát.. az kár. - a hangsúlyából reméli kikövetkeztethető az, amit neveltetéséből eredendően nem mondhat ki, márpedig az, hogy hát sajnálja ezt a barátságot.

 - Igen? - néz nagyot a felvetésre, mert nem tudta. Mikor eldőlt, hogy idejön, akkor el is határozta egy füst alatt, hogy nem hoz semmiféle állatot. Álljon meg a saját lábán emocionálisan, gondolta ő akkor nagy bátran. Az eltelt idő tapasztalatai szerint nem biztos, hogy nem tenne jót neki egy kisállat. Olyan, ami igénytelenebb, nem mozog sokat, de lehetne szeretni, lehetőleg túlzottan. Mert akkor ugye nem kéne emberek közé mennie, hiszen ott van szerencsétlen állatka, akit nyaggathat. Akit ugye azért szerzett be, hogy ne kelljen emberek közé mennie. Látod a problémát?

 - Kisbagoly! - vigyázat, cukiságrohamot készül kapni. Múltkor katicabogár, most meg kisbagoly, micsosa választások. Aranyos, pihés, nagyszemű kisbagoly, nyííí. Nem, komolyan, de annyira aranyos lehet! Korán megmutatkozó, de már ilyenkor is nagyon elcseszett anyai ösztönei lehetnek ezek a kézremegéssel és csökkentett agyi kapacitással járó aranyossági rohamok. - Majd egyszer megnézhetem? A baglyot. Meg a kutyust is. - minden állatot ide neki, hadd simogassa magát halálra. Ördögi kacaj hallatszik a távolból, saskeselyűk vijjogásával vegyítve. Kisállatokat nem szabad neki mutatni. Nem fog onnan elmenni órákig.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lucy Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 141
Írta: 2015. január 17. 13:42 | Link

Rozsos Annamária

- Igen, először én sem tudtam, de ahogy megtudtam, már rögtön szaladtam is
haza Luke-ért. Nélküle sehova nem mentem volna, így gondolhatod, mennyire örültem, amikor megtudtam, hogy nem kötelező otthonhagynom. - mondtam vigyorogva Annának. És tényleg nagyon örültem, amikor megtudtam. Sajnos csak két állatot lehet itt tartani... Bár megértem, lehet, hogy az olyanok miatt van ilyen szabály mint én, mert a végén még állatkertet nyithatnék... de legalább engedhettek volna még egy állatot, vagy úgy, hogy egy bagoly+ 2 állat. Akkor elhozhattam volna magammal Bellát, és Luke se lenne annyira szomorú, hogy régi társát ott kellett hagynia jó pár évre... néha annyira sajnálom szegénykémet, de ha hazavinném, akkor unatkoznék, és mégis ő az egyik "legjobb barátom".

Felnevettem.
- Persze, hogy megnézheted őket. - mondtam mosolyogva. Biztos rossz lehetett neki, hogy elveszítette a szeretett állatait. Biztos szeretne majd egyet. Ó... van egy jó ötletem...
- És... milyen háziállatot szerettél volna mindig?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Rozsos Annamária
Mestertanonc Navine (H), Másodikos mestertanonc


Mindenki Glenn Cullenje
offline
RPG hsz: 482
Összes hsz: 763
Írta: 2015. január 17. 15:11 | Link

Lucy Blake


Tanulság: olvasd el a szabályzatot. Nem, ez így nem jó, ő mindig kötelességszerűen elolvassa, de jó része kipotyog a fejéből. Főként a dress code-okat jegyzi meg, azt, hogy milyen hosszúságú szoknyát viselhetnek a lányok, miért nem lehet kinn a válluk, és ilyesmi. Érdekes módon a fiúkra valahogy nincsen öltözködési szabály megfogalmazva. Mindegy. Nagyobb figyelmet tessék legközelebb fordítani a háziállatok szekciójára.

 - Ööö.. - húzza el a hangot, mert egyrészt le kell állítania magát a kisbaglyos aranyossági rohamról, hiszen megnézheti, esetleg meg is tapogathat egy kismadarat, kis puha pihetollai lesznek, nagy szeme, és hát bagoly lesz, amit a varázslók postának használnak, de az ő inkább muglilelke inkább csak beleborzong a baglyok gondolatába, mert az sok jót nem jelent.. Szóval. Mély levegő. Kérdés. Válasz.

- Kanárit. Madarat, mert odavagyok a madarakért, a kanári meg jó, mert pici, nem foglal nagy helyet, igénytelen, és szépen énekel. És hát szerencsém is volt, volt is kanárim. A kutya is az enyém lett, de csak mert kiválasztottuk egymást - hú, de rosszul hangzik, de olyan ez, mint a pálca és a varázsló, a gazda és a kutya tényleg kiválasztja egymást -, eredetileg házőrzőnek került hozzánk. De akkor majd szerintem veszek valamiféle madarat. Csak van itt valami állatkereskedés.. - néz körbe tétován, és elraktározza a gondolatot. Legközelebbi kitűzött teendő: kontrolálatlan vinnyogás egy állatkereskedésben.

 - És a baglyot hol tartod? Nem kell neki repülnie néha? - csak visszatért ahhoz a szerencsétlen madárhoz. Szerencsétlen lesz szegény abban a percben, mikor a lány meglátja. Szét lesz simogatva apró darabokra.
Utoljára módosította:Rozsos Annamária, 2015. január 17. 15:11 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Catherine Alexis Rawen
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. január 17. 19:46 | Link

Jake Cheesy
egy szabad hétvége... † Ruha

A fiú végül csak látszott, hogy engedni fog a dolog felé aminek nem is örülhettem volna ennél jobban, hiszen nem hagytam volna abba, míg vagy meg nem utál, vagy pedig faképnél nem hagy. Viszont mivel nem ez történt, nem kellett aggódnom amiatt, hogy a fiú nem fog velem korizni. A kérdése megnevettetett, de azért megpróbáltam ésszerűen válaszolni rá, így összeszedtem magam, már amennyire tudtam.
- Hát, még győzködhetlek ha szeretnéd. - mondtam mosolyogva majd magyaráztam neki még egy kicsit, végül sikeresen eljutottunk addig, hogy kapjon egy korit és én is. Hamar megvoltam a saját korcsolyámmal, nem volt nehéz, nem ez volt az első, hogy felhúztam egy korit. Az idő és a tapasztalat mindig segít a gyorsaságban... Mikor kész lettem a fiún tartottam a szemem, hogy hogyan is áll, de ha megkért volna, akkor biztosan segítek neki. Ezután felkel a padról, majd kék szeműnek hív, amin mosolyognom kell. Nem Cat, nem Alexis... ő kék szeműnek hív! Mosolyogva bólintottam és a koripálya felé vettem az irányt, majd mikor odaértünk rögtön rá is léptem megkapaszkodva persze, hiszen a hirtelen csúszós felületen még én is eleshetek, ha nem figyelek eléggé. Persze ez csak körülbelül fél percet vett igénybe, azután elengedtem és a korit ellenőriztem, hogy kellően feszesen kötöttem meg... és a többi amit ilyenkor jobb leellenőrizni, nehogy még a végén elterüljek a későbbiekben. Miután bizonyos lettem benne, hogy semmi problémám nem lesz a korcsolyával, akkor Jakere emeltem a tekintetemet.
- Na? Veszélyes? - kérdeztem kuncogva és ellöktem magam egy kicsit elcsúszva tőle. - Nem vészes, kicsit olyan akár a tánc... - már most imádtam a dolgok alakulását, hiszen a jégen voltunk és korizni fogunk. Még figyeltem egy ideig, majd rámosolyogtam és körbenézve a tömegen megszólaltam.
- Megmutatom hogy fog menni, körülbelül egy órán belül! - mondtam szórakozottan és nekiindultam, hogy leírjak egy kört. Könnyedén mozogtam, ismerős volt a terep, a jég olyan volt számomra mint a föld, csak ezen csúszkálni kell, azon meg lépni. Hamar leírtam azt a kört, nem éppen volt kihívás a számomra... Mikor a fiú elé értem, egy határozott, hirtelen mozdulattal álltam meg, vigyázva, hogy ne terüljek el. Mikor biztosan álltam a talajon ránéztem majd a korláthoz csúsztam és háttal nekidőltem.
- Na, benne vagy? - kérdeztem kíváncsian, majd a kezem nyújtottam- Gyere! - tettem hozzá várva, hogy megfogja a kezem és körbecsúszkáljunk.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lucy Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 141
Írta: 2015. január 17. 21:39 | Link

Rozsos Annamária

- Csakis kanárit? Ennyire szereted a madarakat? - kérdeztem mosolyogva. - Bár megértem a szempontjaidat, hogy miért jobb és azt is, hogy szereted őket, de rajtuk kívül milyen állatokat szeretsz még?  - tényleg érdeklődve. Látszik, hogy hiányzik a kanárija és szeretne egy másikat, de lehetetlen, hogy csak ezt az egy állatfajt szeresse. Biztos van valami más is. A kutyákat is biztosan szereti, hiszen mondta is, hogy volt egy kutyája és az enyémet is szeretné majd megnézni. Bár szerintem inkább a baglyom érdekli. Engem is érdekelne egy aranyos kis bagoly és persze, hogy kapnék az alkalmon, ha láthatnék egyet és meg is gyömöszölhetném. Kutyát minden nap lát az ember... a bagoly meg még nekem is új.

- Kalitkában természetesen. Kicsit nagyobban, mint amekkora egy papagájnak kell, mert azt mondták, hogy nagyra meg fog nőni. - válaszoltam. - Még nagyon kicsi, repülni is kicsit nehézkesen tud, de tanul. Így hát nem szokott sokat repkedni. Csak iszik, eszik meg alszik. De azt nagyon jól csinálja napi 24 órában. - nevettem fel.

- Egyébként még nem gondolkoztál azon, hogy vegyél egy baglyot? Szerintem megérné. - mondtam, és tényleg komolyan is gondoltam. Mi lenne jobb egy varázslóiskolába mint egy bagoly? Hát semmi!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Rozsos Annamária
Mestertanonc Navine (H), Másodikos mestertanonc


Mindenki Glenn Cullenje
offline
RPG hsz: 482
Összes hsz: 763
Írta: 2015. január 18. 11:47 | Link

Lucy Blake
zárásféle


 - Hát.. nem t'om, madarat. - bukik ki belőle vigyorogva rövid tanácstalanság után a válasz. Tudja a fene, miért, ő se tudja, miért, de odavan a madarakért. Lehetne mindenféle ál-pszichologiázást összerakni ebből, hogy szabadságra és szárnyalásra vágyik, hogy szeretne tojni az egész világra, de az egyszerű megoldás az, hogy nagyon aranyosak a madarak. A kicsik. A nagyok meg fenségesek, és szépek. Hát ennyi.

 - És nem hangos? - ó, de hülye kérdések, de egyrészt odavan a gondolatért, hogy valaki baglyot tart itt, másrészt meg, érdekli. A kanári persze nem volt hangos, hiszen azért tartották, hogy énekeljen, de a bagoly hangja átható, és mindig kiröhögte ugyan a népi hiedelmet, miszerint halált jelent, azért nem szívesen hallgatná, ha nem muszáj, köszöni szépen.

 - Eszembe se jutott. Nálunk ugye nem lehetett baglyot tartani, meg hát már nem is használjuk annyira. A bagoly az vadállat. - von vállat. Az ő felfogása szerint, legalábbis. Ez olyan, mintha őzet tartanánk az udvarban. Előfordul néha, ha valaki összeszed egy sérült állatot, de azért ritka.

---

A nagy beszélgetés közben azért csak arrébb sétálnak szegény mellőzött korcsolyapályától, méghozzá annyira arrébb, hogy egyszer csak a kastélyban találják magukat. Hupsz.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dandellion Masson
INAKTÍV


Dehlya Masson
offline
RPG hsz: 30
Összes hsz: 79
Írta: 2015. január 19. 15:36 | Link

Cat

Szia-köszönök vissza.Felnézek ,hogy meglássam ki az.Egy vörös hajú lányt látok fölém magasodva.
-Nem jól vagyok-mosolyodom kissé el-minden rendben ilyen szerencsétlen vagyok mindíg.
-Ó oké akkor felállok-lassanbehuzom magam alá a két korcsolyámat,majd óvatosan az egyik kezemmel megfogom a felém nyújtott kezet ,a másikkal pedig a mellém magasló korlátot,majd felhúzom magam. Megvagyok.Megvagyok mosolyodom el.
-oh, köszi.Egyébként én tudok korizni .... Elvileg.... Csak több  ,mint 2 éve nem koriztam ilyenkor meg tudod ..... Nagyok az esések.A családom nem tud és nem is szeret annyira ,de úgy látszik én különc vagyok.-mosolyodom el saját magamon.Annyit tudok fölöslegesen beszélni.
-De nagyon oh Helló!! Én Dandellion Masson vagyok ,de szólíthatsz Dehlya-nak vagy Deny-nek aminek csak szeretnél.Közben megpróbáljunk elindulni?Csak mert itt lassan nagyobb a tömeg ,mint a csokisoknál szokott lenni.-mutatok valahova ,de en sem tudom ,hogy hova.
Utoljára módosította:Dandellion Masson, 2015. január 19. 15:44 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ha két ajtó közül kell választani, menj a falnak
Losonczy Alina
INAKTÍV


Mikulikánus<3 | Linzerke^^
offline
RPG hsz: 220
Összes hsz: 3263
Írta: 2015. január 25. 20:18 | Link

GwenGwen pub királynős mondatára már nem is reagál semmit, lassan kezd hozzá szokni a gondolathoz, hogy ezt a gúnynevet már nem mossa le magáról. Úgy tűnik, az idősebb lány élvezi, ha Lina orra alá dörgölheti a szórakozóhelyen történteket. Néhány másodperc erejéig elmélázik a gondolaton, hogy Gwennek talán köze lehet ahhoz az átkozott edictumi cikkhez, amelyben Linát igazi törzsvendégnek állították be, aki szerelmi bánatában az alkoholba és az éjszakai életbe menekül. Végül úgy dönt, nem hozza szóba a dolgot, előbb-utóbb úgy is kiderül az igazság. Kár, hogy nem szerkesztőségi tag, viszonozhatná a szívességet... Ajkára komisz mosoly kúszik, és huzamosabbb ideig ott is marad, hiszen végre valahára kifaggathatja Gweni bubut arról a bizonyos, híres-neves Kolf Krisztiánról, akiről az újság előszeretettel ír mindenfélét, például, hogy romantikus szálak fűzik az eridonos lányhoz. Alina megragadja az alkalmat, és kismilliónyi kérdéssel rohamozza meg barátnőjét, ám a helyzet nagyon úgy fest, hogy Gwennek csöppet sincs kedve a magánéletéről beszélni. Igazából Linának nem okoz nagy meglepetést ezzel, hiszen a prefekta ismeri már annyira az eridonost, hogy tudja, nem lesz könnyű menet szóra bírni. De most az egyszer nem úszod meg a kivallatást drágaság! Gonoszkás vigyorral az ajkán hallgatja végig a tőmondatokban előadott cukor boltos - hálálkodós történetet, majd miután Gwen "mindent" elmondott, újabb kérdés-lavinát zúdít rá.
-Egyszerűn képtelen vagyok elhinni, hogy ezt csak ilyen lazán közlöd, ráadásul x hét távlatából. Borzasztó vagy! Lássuk csak, mit akarok tudni... MINDENT! Mivel töltöttétek nálatok az időt, hogy éreztétek magatokat, hogy nézett rád a boltban, megfogta-e a kezed, megcsókolt-e? És minden egyes apró részletet. Nem tudom elhinni, hogy úgy kell, hogy kifagassalak, mint valami fegyencet...
Szemeit forgatja, majd megáll a palánk mellett, és várja, hogy barátnője végre minden szaftos részletbe beavassa. A biztonság kedvéért azért hozzáfűz még egy mondatot:
-És ne merd azt mondani, hogy csak barátok vagytok, vagy valami ilyesmi! Láttam ám az előbb azt a mosolyt...

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

faggatósdi
                              
Gwen Jones
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni | barna hála a Mesélőtársnak
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. január 26. 12:51 | Link

Alina
Ruha | Korcsolya| Délelőtt

Mégsem volt a legjobb ötlet ide jönni, főleg a múltkoriak után. Alíz is itt próbált meg kihúzni belőle a dolgokat, de nem sikerült neki. Viszont most Alina jobban erőlködik, és már Gwen többet mondott el, mint szeretett volna. Most hivatalosan is ki lehet jelenteni, hogy nem fog többet a koripályára jönni.
A Pubhercegnő címet biztos nem fogja már lemosni magáról, legalábbis, ha Gwennen múlik, azonban még nem döntötte el, hogy mások előtt is így hívja-e a lányt. Ha van olyan gonosz, mint néhány rellonos, akkor a másik nem ússza meg. Na, de majd meglátjuk. Azt nem mondja el, hogy sok köze van a cikkhez, mert valójában Ő írta. Hadd rágódjon még egy kicsit a másik.
Ezek után áttérnek arra a dologra, amiről az idősebbik szőke lány nem szeret beszélni, vagy Krisztiánra. Már mások is próbálták kiszedni belőle a dolgokat, de nem sikerült, azonban Alina kitartóbb. Emiatt Gwen úgy dönt, hogy kicsit gonosz lesz a másik lánnyal, és először nem mond semmit. Vagyis nem arról a dologról.
- Szóval mindent - ismétli meg a mondatot, majd egy mosoly jelenik meg az arcán. Sejti, hogy a következő mondattal ki fogja készíteni a barátnőjét - Ha már az Edictumnál tartunk, akkor idézek neked egy mondatot az interjúból: "Egy úri hölgy erről nem beszél."
A másikra pillant, hogy mit szól ehhez. Bár nem szereti a szerelem témát, attól még megosztja a dolgokat a másikkal, csak előbb húzza egy kicsit az agyát. Szereti szívatni a barátait. Alina reakciója után elmosolyodik, majd belekezd a dolgokba.
- Igazából nem történt sok. Mint várható volt, rögtön az első éjszaka megvicceltem, csak üdvözlésképpen. De egy csomó mugli dolgot csináltunk. Pl. keresztapuékkal horrorestet tartottunk, ami folytatódott, csak a gépen, és játék közben. Az jó volt. De Elláék engem elrángattak vásárolni, ami nem nagyon tetszett. De egyébként sportoltunk sokat, meg strandon és fürdőben is voltunk. Ennyi volt a szünet.
Összegezve elég sok dolognak tűnik, de még több mindent is csináltak. A szünet hamar elment, legalábbis a szőkeség szerint. Lehetne kétszer ilyen hosszú is.
- A cukorkaboltban nem történt sok minden. Meghívott egy adag gumicukorra, és vattacukorra aztán leültünk beszélgetni. És, igen megfogta a kezem, de nem úgy, ahogy te gondolod - a válasz kimerítő volt, valamint ennél többet nem fog mondani. Érje be a másik ennyivel. Majd talán egyszer elmondja az egész sztorit, de az nem most lesz.
Azonban eszébe jut még egy apró részlet, jobban mondva mondat, amit muszáj megosztania a másikkal.
- Egyébként nem randi volt. Az első mondata majdnem az volt, hogy idősebb lányokkal találkozott, akik jól néztek ki.
A mondat után megáll egy pillanatra, hogy láthassa a másikat. Ám hamar rájön, hogy a koripálya közepe nem a legjobb erre így, azt tanácsolja, hogy menjenek megint a szélére, vagy inkább igyanak meg egy forrócsokit.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


 Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Losonczy Alina
INAKTÍV


Mikulikánus<3 | Linzerke^^
offline
RPG hsz: 220
Összes hsz: 3263
Írta: 2015. február 2. 16:08 | Link

GwenNem szokott türelmetlen lenni, legalábbis az esetek többségében mindig megőrzi a nyugalmát, most azonban képtelen csak állni és várni, hogy végre megtörténjen a csoda, és Gwen beszámoljon neki arról, pontosan mi és hogyan történt ezzel a Kolf úrral. Lina oldalába a kíváncsiság már a fekete lyukra hajazó nyílást rágott. Minden pillantása azt sugallja az eridonos szőkének, hogy ne húzza tovább az időt, tálaljon csak ki szépen. És, akkor egyszer csak, bumm, megtörik a jég, és Gwen beszélni kezd. Lina szemei pedig rögvest csillogni kezdenek, akár egy kölyökkutyáé, aki a jól megérdemelt jutalomfalatkáját várja a gazditól, mert megtanulta, hogyan kell az alomba pisilni. De korai az öröm Linácska, nagyon korai! Ugyanis az a nagy harci helyzet, hogy a szőkének esze ágában sem volt elsztorizni mindent a legapróbb részletekig, helyette a vele készített interjú egy sorát idézi: Egy úri hölgy erről nem beszél… Linát majd szét veti az ideg, hiszen ő nem pontosan erre számított, sőt… Mély levegőt vesz, és ugyan nem ordítja le Gwen haját a fejéről, az nem az ő stílusa, helyette szemeit összehúzza, és velősen sziszegi oda a másiknak a mondanivalóját.
-Egy úri hölgy nem bunyózik, ha kell, ha nem magas sarkúban topog, és nem illethető a pub hercegnője címmel. Mivel te az említett jelzők mindegyikével rendelkezel, nos, fogalmazzunk úgy, hogy csicseregjél szépen erről a fiúról!
A lányra kacsint, majd szép figyelmesen várja, hogy az mindent töviről hegyire eldaloljon neki. Nem kicsit döbben meg a sztori végén, igazából fel sem akarja fogni, hogy ez a két-három találka tényleg nem randik voltak, de hallva, hogy a srác azt ecsetelte Gweni bubunak, hogy milyen nőkkel találkozott, és azok hogy néztek ki, itt az ideje, hogy felfogja.
-Egyszerűen képtelen vagyok ezt az egészet elhinni! Hogy a manóba lehetett olyan faragatlan, hogy más lányokról fecserészik, miközben veled andalog valahol?! Felháborító!
Fakad ki, majd miután felfogja, hogy ez tényleg, de tényleg nem randevú volt, úgy érzi, talán kicsit túlreagálta a helyzetet.
A hideg lassan, de biztosan befészkeli magát a lány ruhája alá, és bár jégtáncosként nincs baja az alacsony hőmérséklettel, tudja, hogy, ha nem mozognak eleget annak könnyen megfázás lehet a vége, ezért elindul a pálya kapuja felé, hogy aztán száraz talajt érve a melegedőhöz slattyogjon egy forró teáért. Közben azon gondolkodik, mennyire hálás lehet a sorsnak, hogy épp Gwennel hozta össze anno, a Mesehős napon. Visszagondol a ruhatári jelenetre, és beugrik neki, hogy a szőke eridonos akkor is valamilyen fiúról beszélt neki, aki a jelmezének a párját vitte ki. Nem tétovázik sokat, felteszi a villámgyorsan összekombinált elméletéről a kérdést barátnőjének, remélve, nem trafál nagyon mellé vele.
-Emlékszel, arra, amikor legeslegelőször találkoztunk a Mesehős napon, a ruhatárban? Akkor azt mondtad, tudod, ki vitte ki a jelmezed párját. Ha a megérzéseim nem csalnak, ez a valaki Mr. Kolf volt, ugye? Gondolom, nem lepődsz meg, ha azt mondom, hogy erről az esetről is mindent, de a szó szoros értelmében mindent tudni akarok!
Meleg teáját a kezében szorongatva, kissé huncut mosollyal az ajkán várja, hogy egy újabb sztori mindentudója lehessen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

faggatósdi
                              
Gwen Jones
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni | barna hála a Mesélőtársnak
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. február 6. 21:47 | Link

Alina
Ruha | Korcsolya| Délelőtt

Nem szereti ezt a témát, sőt kifejezetten utálja. Mit érdekli mindenkit az Ő szerelmi élete. Foglalkozzanak a sajátjukkal. Ha meg nincs akkor máséval. Mondjuk egy rellonossal simán el. Már ha előbb összebarátkozol vele, és kiszeded belőle az infókat. Ez az opció két év, jobb esetben egy. De ezt majd a zöld ház tagjai tudják.
Alina kijelentésére morog egyet. Ch! Ha követelnék, sem lenne az. Utálja a magassarkúkat, meg az ilyen elegáns ruhákat. Szokott Ő hasonlókat hordani, de azok se nem csipkések, se nem elegánsak. Azokban mindig megbámulják és a szőke ezt nem szereti. Az összejöveteleken, amikre meghívják őket, azokon is próbál láthatatlan lenni és nem feltűnősködni. Ezzel ellenben Shayleen rengeteget beszél mindenkivel, és szinte az összes emberrel megtalálja a közös hangot. Ez soha nem ment Gwennek, így inkább nem szólt senkihez. Az Edictumból is csak azért idézett, mert a másik lány felhozta a lapot.
Végül mindent elmond a másiknak, vagy legalábbis a dolgok nagy részét. A többit majd később megtudja. Vagy nem. Ez is kitelik a szőkétől, hogy nem mond neki több mindent. Attól függ milyen kedve lesz. Minden ettől függ mostanában.
- Ugye, hogy milyen?  - kérdezi a másiktól. Most már Ő is beláthatja, hogy nem randi volt, hanem csak baráti találka. Olyan, mint, amit Ádival is szokott. Ha ez randinak számítana, akkor azok is.
A mesehős napra is visszaterelődik a szó. Hol volt az már, nem is emlékszik rá a szőkeség. Ez persze, nem igaz, a teljes rendezvény ott él az emlékezetében. Tisztán és teljesen. És nem csak azért, mert akkor ismerkedett meg a mellette korizó lánnyal. A sportolás nem tart sokáig, a két lány inkább elmegy meginni valami. A fiatalabbik lány teát választ, azonban a mi szőkeségünk nem annyira nem szereti ezt a nedűt, csak a japán cseresznyéset, így Ő marad a forrócsokinál. A gőzölgő italokkal indulnak el leülni valahova. Megtalálják a megfelelő helyet, és már érkezik is a következő kérdés.
- Úgy érted Krisztián öltözött be Narutonak? Eltaláltad! - mosolyodik el. Felidézi azt a napot, majd mesélni kezd - Igazából, csak annyi történt, hogy elkezdtem keresni a karakterem társait, hátha találok valakit, aztán megláttam a szőke haját, és kicsit közelebb mentem. Éppen háttal állt nekem, és egy fejbekólintással meg egy "Baka!" kiáltással üdvözöltem. Az igazat megvallva egész rendezvény alatt ütögettem meg idiótáztam japánul. Sakura, azaz a karakterem is mindig ezt teszi Narutoval, mikor az bepróbálkozik nála. Bár nem csak akkor.
Az utolsó mondatnál kicsit elgondolkozik, de reméli, hogy ez elég kielégítő válasz volt, mert nem tervez ennél hosszabbat adni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


 Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Losonczy Alina
INAKTÍV


Mikulikánus<3 | Linzerke^^
offline
RPG hsz: 220
Összes hsz: 3263
Írta: 2015. február 8. 19:17 | Link

GwenTeával és forró csokival a kézben valahogy sokkal kellemesebb a társalgás. Na, nem mintha Linának bármi baja lenne a jéggel sőt, elvégre a fél életét a pályán töltötte eddig, de a jég számára inkább az edzéseket, a szabadságot, a kikapcsolódást és a kibontakozást jelenti, sem, mint egy magánéleti traccsolás fő színhelyét. Arra ott vannak a kávézók, éttermek, bárok, de, ha már mindenáron a jégpálya vonzáskörzetében szeretnénk maradni, nos, hát legyen a melegedő. Bár megvan a veszélye annak, hogy valamelyik túlbuzgó pennaforgató ide tolja a fenekét egy kis plusz információ beszerzéséért, Lina cseppet sem zavartatja magát, és egy csomó mindenről faggatja Gwent, aki ennek szemlátomást egy hangyányit sem örül. Igazából nem érti a prefekta, hogy miért kell neki minden nyavalyás szóért könyörögnie az idősebb szőkének, de, ha ez kell ahhoz, hogy jó barátnőhöz méltóan elfecsegjen mindent Kolf Úrról, hát bánja fene, a lényeg, hogy Gweni daloljon, mint a kismadarak szoktak.
Alina csillogó szemekkel hallgatja végig a majdnem randi történetét, és fel is háborodik rajta, hogy ez fiú mit meg nem enged magának.
-És mi volt a reakciód ezekre a jól kinéző lányokra?
Csak magában teszi hozzá, hogy reméli, valami hasonlóval vágott vissza. A szó tovább terelődik a mesehős napra, és, bár Linának jelen esetben nem a legkellemesebb ez a téma, hiszen ott még minden csupa-csupa boldogság volt, Caius, ő, hőlégballon, repülés… Gondolatai kicsit elkalandoznak, egy perc erejéig újra átéli az emlékeit, majd visszazökken a keserű jelenbe, de Gwen kedvéért erőt vesz magán, és figyelmesen hallgatja a Krisztián-Narutoról szóló sztorit. Ajkára vékonyka mosoly húzódik, ahogy látja szemei előtt, hogy Gwen egyfolytában ütlegeli azt a szerencsétlen fickót, és japánul szidalmazza. Nem is az idősebb szőke lett volna, ha kihagyja ezt a lehetőséget.
A teás csésze idő közben kiürül, és most, hogy már nincs mozgásban, Lina testén a hideg borzongás fut végig. A feltámadó szél beköltözik a ruhája alá, karja libabőrös lesz, és úgy érzi, menten megfagy, ha nem megy vissza a jégre, vagy a kastélyba.
-Huuh, rettenetesen hideg van! Viszont én még nem végeztem a mai edzéstervemmel, szóval még maradok egy kicsit. Megnézed, hogyan edzek, vagy visszaslattyogsz a kastélyba, és később összefutunk? Nem akarlak befolyásolni, de a piruettek egész jól mennek, és szívesen tartok bemutatót, ha van rá igény…
Barátnőjére kacsint, ajkára hamiskás vigyor kúszik, és reméli, hogy a lánynak van kedve még egy kicsit a pályán lenni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

faggatósdi
                              
Ashley Valerie Stanwood
INAKTÍV


Nagykislány
offline
RPG hsz: 269
Összes hsz: 1736
Írta: 2015. február 16. 13:19 | Link

Bálint

Képtelen megállni, hogy megforgassa a szemét. Sosem látta még Bálintot így aggódni Mana és Póni miatt, akár mások, akár az ő épségükről van szó. Mintha most meg akarna tőlük szabadulni, de vajon miért?
-Bálint, ezek a lények vadon élnek, és rettentő értelmesek. Az erdő az alapvető otthonuk, még ha most a kastélyban élnek is velem, ez az ő választásuk... elemi mágikus varázs, de nem részletezem inkább, mert bonyolult, a lényeg, hogy ne aggódj miattuk!- mondja, de aztán ahogy közli azt is, hogy a lények jönnek a jégre, megint az állatok védelmére kel. Fura ez a fiú, most már csakugyan az.
-Imádni fogják!- közli egy idegeskedő mosollyal, mert valahol tudja, hogy nagyjából annyira fogják imádni, mint ő. Semennyire. De mégis megnyugtatná a tudat, hogy ők is a jégen vannak.
-És? Varázslók vagyunk, elfelejtetted? "Gyártunk" a lábukra!- veti fel az ötletet, persze azt, hogy elfelejtette-e, nem kérdezi komolyan, elvégre ilyet nem lehet elfelejteni, ezt nyilvánvalóan tudja, de mégis nagyon furcsa ma a fiú. Meg is ragadja őt, és elkezdi húzni, ami most annyira nem tetszik neki, mert... mert miért kell őt rángatni? Pláne, hogy nincs felkészülve a korcsolyázásra. Lelkileg... persze bátor eridonos, csak épp majd elájul félelmében.
Végül megszerzik a korikat, és már nem is Manán meg Pónin jár az esze, akik kereket oldottak a tömegben - ami miatt kifejezetten bosszús lenne Bálintra is, hanem arra, hogy fel kell vennie a korcsolyát.
-Ó, hát ez nem jó a lábamra.- mondja, és csakugyan nem túl kényelmes, kell egy másik. Fel is pattan, hogy elszaladjon kicserélni, majd egy másikkal tér vissza. De már előre tudja, hogy ez sem lesz jó. Leül a padra, és próbálja beletuszkolni a lábát, mintha ugyan nem menne, pedig ódehogynem, de nem veheti fel, mert akkor utána jégre kell lépni.
-Ajj, ez sem jó!-
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Schlett E. Lilla
INAKTÍV


Evilla Loveguard
offline
RPG hsz: 104
Összes hsz: 227
Írta: 2015. február 28. 09:58 | Link

Arnold

/február 28./


Hát komolyan azt hittem, hogy csak viccel ezzel az egésszel, amikor ma ebédnél odajött az Eridon asztalához, magától értetődőnek tekintette, hogy mellém huppan - és persze Tomi is jött vele. Nem tudom, melyik jómadár ötlete volt az egész, de csak kibökték (igen, mind a ketten), hogy nem-e mennék le velük délután korcsolyázni, mert már csak 2 hétig van nyitva a hely. Magamtól csípőből eredő válasszal mondtam volna nemet, azonban Margaréta szobatársnőm a döbbenetemet kihasználva belém karolt a másik oldalamról s sugárzó arccal, vigyorogva fogadta el a fiúk meghívását, akik aztán nem sokára visszasomfordáltak. Egy pillanatra Arnold mintha visszanézett volna rám, vagy a vállát tényleg megrándította alig észrevehetően, amikor Tomi előhozakodott az egésszel? Áh, biztos csak beképzelem!
Az egész délutánt azzal töltötte Mary, hogy előszedett egy fehérneműt, aztán visszatette mert nem elég feltűnő (hogy lehetne egy melltartó feltűnő télen?), a másik meg túlságosan csipkés, a harmadiknak nagyon széles a pántja..A felét se értettem annak, amit mondott, habár az azért elég hamar lejött, hogy valamelyikük igencsak szimpatikus neki. Tehát én egy vastag, piros kord nadrágot húztam fel, egy bélelt bakancsot, amire kívülről húztam rá a nadrágszárat, fölé egy teljesen egyszerű, csíkos pólót, meleg pulóver, meleg kabát, sapka, sál, kesztyű. Ez utolsó 3 hozzávalót nem applikáltam magamra, csak mire már leértünk a korcsolyapályához egy laza fél órás késéssel, mert Marynek még a haja nem volt jó se göndören, se egyenesen, a szemét négyszer kellett áthúznia tussal, a kék vagy a lila kabátját vegye fel, hozzon-e napszemüveget.. Ember, könyörgöm, nem fog sütni a Nap, mert már este lesz, mire odaérünk!
Na, aztán nagy nehezen odaértünk fél 7-7 óra körül és döbbenten kellett tudomásul vennem, hogy itt vannak emberek. Jó sok. Egy egész kis tömeg! Mint a kemotoxszal lefújt hangyák, keringenek össze meg vissza, mint libaf..gólyafészek a levegőben, egymásnak ütköznek, elesnek. Életveszélyes egy sportág! Édes Istenem, minek is mentem én bele ebbe az egészbe! Már épp végelkeserednék, mikor ismerős illat üti meg az orrom. Nyugtató aromája van, nem tolakodó vagy erős, nem is túl sok, de pontosan érzem, sőt, tudom, hogy kitől származik. Ilyet nem lehet összetéveszteni, mert bár egzotikus, mégse szúrós szagú. Elszakítom szemem a lehengerlő látványról, hogy megfordulva megpillantsuk a közeledő két tagot, mire Mary azonnal nekiindul és és letarolja Tomit. Kikerekedett szemekkel figyelem az eseményeket, hogy ezek egyáltalán ismerik egymást. Széttárt kezekkel, kérdő tekintettel, mosolyogva masírozok oda Arnoldhoz és megállok előtte. Köszönés meg ilyenek.. ezt hogy is kell?
- Szia. Melyikőtök zseniális ötlete volt ez? - kezdem az egészet, majd Mary után indulok , aki már integet, hogy menjünk és vegyük át a korcsolyáinkat.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várkonyi Arnold
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 114
Összes hsz: 245
Írta: 2015. február 28. 19:13 | Link

Lilla

Egy kicsit aggódtam, hogy Lilla talán majd úgy tesz, mintha nem is ismerne fel, vagy csak szimplán visszautasítja a meghívást, miután pofátlanul, se szó, se beszéd levágódtam a mellette lévő üres helyre ebédnél. A pillanatnyi habozás sem volt túl meggyőző, de a mellette ülő lány cselekszik helyette, és Tomi már rángat is arrébb idétlen vigyorral az arcán. Oké, így talán még jobb is lesz. Nem, azóta sem mondtam el a srácnak, hogy egyébként baromi jól éreztük magunkat Lillával a randijukon, és eszembe sem jutott sajnálkozni, amiért pont elcsípte a folyosón az egyik tanára.
A szokásosnál jóval gyorsabb készülődést vágok le a szobában, ruhadarabok repkednek körülöttem ide-oda, míg a szekrényben turkálok a megfelelő darabokért. Hideg van, az alsóbb rétegek úgysem fognak látszani, de azért nem a legszakadtabb, ágyban fetrengős darabot választom ki a későbbiekre, nyilvánvalóan. A megbeszélt helyen találkozom Tomival, aki viszont késik – természetesen. Az ablakpárkányban ülve malmozok, és igyekszem nem azt számolni, hány percet is késik, végül azonban másodpercre pontosan a fejéhez tudom vágni, mennyit vártam rá.
Hamar leérünk a faluba, Tomi az egész utat végigbeszéli, én viszont az izgatottságtól csak hümmögök néha, amikor úgy érzem, feltétlenül szükséges, hogy a srác megkapja a megfelelő visszajelzéseket, miszerint figyelek. Még ha ez nem is teljesen igaz per pillanat. Félrehúzódom haverommal, amíg ő rágyújt, és a lányokra várunk. Nem is olyan meglepő, hogy én veszem őket észre először, ahogy minden bizonnyal ők is épp minket keresnek, és egy hatalmas vigyorral a képemen, zsebre vágott kezekkel indulok feléjük, nem is foglalkozva a másik sráccal, aki méltatlankodva nyomja el a cigijét épp.
- Kinézed Tomiból, hogy valami konkrét ötlettel rukkol elő? Szia! – köszönök boldogan, és nem törődve azzal, hogy ki mit fog gondolni, a karjaimba zárom egy pillanatra Lillát. Aztán újfent kiegyenesedve a karomat nyújtom neki, a korcsolyákért indulva. – Ennyire szörnyű ötlet volt? Tudsz korizni? Hú, már ezer éve nem volt korcsolya a lábamon, nem ér kiröhögni, ha zakózok! – teljesen fel vagyok spannolva, ráadásul a másik csaj épp Tomit tarolta le, tehát eddig minden a tervek szerint halad.
Utoljára módosította:Várkonyi Arnold, 2015. február 28. 19:14 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 5 ... 13 14 [15] 16 17 ... 25 26 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér