29. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! 🖋️
Bagolykő Mágustanoda FórumHírek és események
Karakterkereső - Pataki-Molnár Csenge hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Le | Témaleírás
Pataki-Molnár Csenge
KARANTÉN


Csengettyű
offline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 210
Írta: 2020. január 13. 22:12 | Link

Sporttársat vagy sporttársakat keresek! o/

Csenge egészen eddig egyéniben versenyzett, de ha akadna rá jelentkező, szívesen kipróbálná a párost (ketten egy seprűn) vagy aröptáncot (mindenki a saját seprűjén). Fontos tudni, hogy a seprűakrobatikában nincs nemi megkötés, szóval két lány is ugyanolyan simán alkothat párt, mint két fiú, úgyhogy az ne tartson vissza, ha netán lány a karaktered.
(Kormegkötés nincs, de ha 14-16 éves vagy, tudtok indulni ifjúsági korosztályban versenyeken is. Ha esetleg idősebb, akkor majd csak, ha Csenge 17 lesz. Ha fiatalabb, akkor meg, ha előfordul, hogy egy korosztályba estek.)

Ha nem akarnál a párja lenni, de érdekelne maga a sport, esetleg az egyéni verseny (ott külön van női és férfi), szívesen játszom bárkivel ezzel kapcsolatosan, és bagolyban is örömmel válaszolok bármilyen kérdésre.

Plusz: 4 főtől már kiscsapatként lehet indulni szinkron szakágban, és mivel Magyarországon jelenleg nincs csapat, ha összegyűlne a minimum 4 ember, mehetnénk egyből az EB-re. XD (Jó, ott mondjuk ennyi felkészüléssel valószínűleg utolsók lennénk, de a részvétel a lényeg... meg az a pár nap lógás valamelyik európai nagyvárosban. Grin )

Valószínűleg még fogalmad sincs, hogy mi a fene az a seprűakrobatika, de ha láttál már női szertorna versenyt gerendán, ritmikus gimnasztika szabadgyakorlatot, illetve műkorcsolya előadást, akkor már egészen képben vagy, ha ezeket összekevered. De ha mégis szeretnél többet tudni, akkor ITT találsz némi kapaszkodót.

//Tudom, tudom, nem vagyok még haladó, és ez így nem gerjeszti túlzottan a bizalmat, de eskü rajta vagyok az ügyön. És nem vagyok igazán új a szerepjátékot illetően, csak itt. Cheesy //
Karakterkereső - Pataki-Molnár Csenge hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Fel
Bagolykő Mágustanoda FórumHírek és események