28. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! 🎃
Bagolykő Mágustanoda FórumHírek és események

Oldalak: « 1 [2] Le | Témaleírás
Antoinette Myra Blackburn
Egyetemi hallgató, Gyakorlótanár, Végzett Hallgató, Előkészítős tanár


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 376
Összes hsz: 5315
Írta: 2019. szeptember 17. 11:45 | Link

Feldobnánk kicsit a mindennapokat, ehhez szükség lenne a következőkre...

SugarDaddy
Egy olyan férfi, akivel kölcsönösen villoghatnak egymással. Lehet valamivel idősebb, de vele egyidős is. Eltartani nem kell, gazdag, aranyvérű család sarja a kisasszony, de megáll a saját lábán. Ez a kapcsolat csak a szép pofikról és közös megjelenésekről szól, hogy az embereknek legyen min csámcsogniuk.
Egyébként a játékok során kialakulhat bármi, barátság, barátság extrákkal, de akár ellenségeskedés is.

A fotós
Valaki, aki felfedezte, aki meglátta benne a kviddicsen túli lehetőségeket. A közös munka minden alapja. Ebből is lehet bármi, amit a játékok hoznak.

Szerelem
Egy férfi, akinél nincsenek határok. Kellene valaki Myra életébe, aki megdobogtatja a szívét és szép lassan, vagy akár hirtelen fellángolással magához láncolja. Játékoktól függ, hogy alakul ki és pontosan mi is, de nem szeretnénk elsietni. Ő lehet akár egy mentora a minisztériumnál, vagy akár egy diák a Bagolykőből, akit tanított, míg gyakorlótanár volt. Bármi jöhet.

Keressük még hugit Kylie Jenner arcával:
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Mestertanonc Eridon (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 137
Összes hsz: 590
Írta: 2019. szeptember 17. 12:48 | Link

Rendhagyó koncepcióra adom a fejem, a keresett karakter bizonyos vonásai eléggé egzaktak, de hátha érkezik rá jelentkező.


Keresem a legfiatalabb Eszterházy lány (ez lenne Diána, igen) jegyesét!


Te már nem mai dolmányos gödlice vagy. Okéé, persze azért a 39 éves kor annyira nem is idős, főleg varázslóviszonylatban, de a kor az csak egy szám, ugye. Főleg neked. Merthogy néha öregebbnek érzed magad, mikor munkáról van szó, összességében viszont inkább azt kapod visszajelzésként a környezetedtől, hogy a szellemed sokkal fiatalosabb. Az apád szerint néha egyenesen gyerekes, de az apád egy világméretű cég elnöke és jogtulajdonosa, már szinte belekövült a 7300 talléros görgős székének támlájába.

De legyen elég a bevezetőből. Ki vagy te amúgy?
A sablonneved egyelőre Solomon Cavanaugh, de ez igazából változtatható, részletkérdés. Arcodat viszont nem más kölcsönzi, mint a kissé infantilis, de zseniális rendező és színész: Taika Waititi.

Annak a Morphe nevű mágikus játékokkal (illúziószobák, virtuális illúziójátékok, MMORPG stb.) foglalkozó cégnek vagy a Vezérigazgató-helyettese és Kreatív igazgatója, amelyik jelenleg majdhogynem a teljes piacot egyedüliként uralja. Azért ez nem rossz teljesítmény; mondjuk lehet nem volt hátrány, hogy az apád az elnök.

Neked amúgy is kicsit kapuzárási pánikod van így a negyedik X előtt közvetlenül, szóval mikor a magyar minisztérium külügyi attaséjával való több éves barátság fejében felmerült az eljegyzés lehetősége, kapva kaptál az alkalmon.
Találkoztál már a lánnyal, voltál korábban az Eszterházy birtokon, ugyan akkor még pofátlanul fiatal volt – belegondolva ez most sem változott. Neki úgy tűnt, nem okoz gondot az eljegyzés gondolata, mondjuk gyanúsan nem is veszi komolyan, de semmi baj: ebben teljesen egy húron pendültök, mert te sem! Nem véletlenül vagy még facér, ez az egész dolog a kötöttségekkel, határokkal meg szigorú szabályokkal valahogy nem a te világod – azért is foglalkozol egy olyan műfajjal, ahol gyakorlatilag csak a fantázia és a mágia híresen sokrétű lehetőségei szabnak határt.

Generációs különbség? Van, egyértelműen, bár ennek ellenére mikor találkoztok, baromi jó a hangulat köztetek. Neked meg azért mégiscsak hízeleg, hogy a csinos fiatal lánynak totál egyértelműen bejössz a borostáddal, az itt-ott már szálakban őszülő hajaddal, az underground művész stílusoddal és életérzéseddel. Akár még működhet is a dolog, nem? Láthatóan nem tervez korlátokat állítani, és neked is nonszensznek hangzik a dolog. Ezt nevezi a milleniumi generáció nyitott kapcsolatnak, vagy mi... ? Van még idő, hogy kiderüljön, házasságra úgyis legfeljebb csak a felsőoktatás elvégzésével kerülhet majd sor.
/Kísérleti próbálkozás, mert tudom, hogy némileg kötött karakterkoncepcióról van szó. Ha valakinek netán mégis megtetszett és van tapasztalata, illetve szeret is felnőtt férfi karaktert alakítani: bagolyban keressen ‘agegap’ jeligével! :3/
Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2019. szeptember 17. 13:30
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Dr. Adrian Black
Tanár, Legilimentor, Egyetemi tanár, Okklumentor


cigarette daydream
offline
RPG hsz: 375
Összes hsz: 2873
Írta: 2019. szeptember 21. 17:07 | LinkKERESEM A NŐT

Rosie Huntington-Whiteley || 24-26

Felnőtt, önálló és határozott nőként egy olyan szakterületen dolgozol, ahol, éppen azért, mert nem férfinak születtél, igazán sokat kell küzdened - te mégis a vezetői pozíció felé törekedsz, meg kell hagyni, egyáltalán nem eredménytelenül. Nem tartod úgy, hogy az önbeteljesítésed kimerülne az újra fénykorát élő szerelem-család-gyerekek háromszögben - ettől függetlenül, persze, mint minden ember, te is csak szeretnéd, ha szeretnének, de értelemszerűen nem is dobod magad az első szembejövő karjaiba.

Igazság szerint elég sok ötletem van, de nem szeretném előre lekötni senki kezét, szóval közös megegyezésre szánom a találkozás körülményeit, a karakter jellemvonásait, meg a munkahelyét is, a történetben meg javarészt teljesen szabad kezet hagyok (azért mondjuk azt fenntartom, hogy tökre elolvasnám majd, mielőtt beküldésre kerül^^).
Az alanyon és koron kívül más nincs is kőbe vésve, nagyon értékelem az egyéni ötleteket is, úgyhogy bármi elképzelésed támad a nővel kapcsolatban, vagy, ha nincs is hirtelen világrengető koncepciód, de szeretnéd, írj egy baglyot bármelyik felemnek (Vajda Eszter, Machay Ábel), és ketten összehozunk valamit Love Nagyon nagyon várom.

**fenntartom a jogot, hogy adott esetben, személyes okokból visszautasítsak valakit. Csak, hogy ebből utólag ne legyen sértődés.
Hozzászólásai ebben a témában

Since you’re going back to hell you might as well get used to it.
Drinóczi Gerda Vivien
Mestertanonc Rellon (H), Elemi mágus, Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanonc


megtört terromágus
offline
RPG hsz: 33
Összes hsz: 45
Írta: 2019. szeptember 24. 19:45 | Link


Hát ennek is eljött az ideje. Cheesy Keresek...

Barátokat
Négy évvel ezelőtt jóban voltunk, mindketten a Bagolykőben töltöttük mindennapjainkat. Aztán szép lassan eltünedeztem, senki sem tudja igazán, miért. Most pedig visszajöttem, szintén fene se tudja, miért... Először talán haragudtatok, hogy a kapcsolatunk megszakad, aztán elszomorodtatok, most pedig itt vagyok és jó lenne rendezni mindent. Ti vagytok azok, akik nyitottak vagytok arra, hogy ennyi év után ott folytassátok velem, ahol abbahagytuk.

Ismerősöket
Ugyanaz a cipő, mint a barátoknál... Csak ti nem vagytok kíváncsiak a miértekre. Elmentem? Cserben hagytalak? Akkor most már maradjak meg a fenekemen. Ha akarom, ülhetünk órán egymás mellé, folytathatunk beszélgetést az időjárásról, de már semmi sem lesz ugyanolyan.

Antihőst
Igazság szerint semmit nem tudsz rólam, csak antipatikus vagyok. Hallottál ezt-azt, mint például leráztam mindenkit, eltűntem, megbízhatatlan vagyok, te pedig hiszel a pletykáknak. Esetleg régen se voltunk jóban, talán pont te akartad magadnak a néhai férjem, csak éppenséggel nem jött össze a dolog. Vagy szimplán riválisok voltunk. Ezernyi oka van annak, hogy két ember nem működik együtt, találjuk meg a miénket.

Újdonságot
Visszatértem ugyan, de minden olyan különös. Meg kell szoknom az iskolát, az embereket magam körül, nyitnom kell a világ felé. Te pedig berobbansz az életembe így vagy úgy, lelki társra akadok benned, vagy csak nyitott szívvel fordulsz felém, segítesz ismét bízni az emberekben.

A nemed nem számít, bár, ha férfi vagy, készülj fel rá, hogy Boldizsárnak köszönhetően sokkal távolságtartóbb leszek, mint azt először gondolnád. Ettől függetlenül egy próbát megér a barátságunk. Wink
Hozzászólásai ebben a témában

Lena Felagund
Diák Levita (H), Levitás blogger, Elsős diák


Várffy besúgója
offline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 120
Írta: 2019. szeptember 25. 11:29 | Link

KERESEM AZ IKREMET
Hozzászólásai ebben a témában
Machay Ábel Alexander
Mestertanonc Rellon (H), Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanonc


elite
online
RPG hsz: 41
Összes hsz: 128
Írta: 2019. szeptember 29. 10:32 | Link


LÁTTAD A RIOT CLUBOT? AKKOR ITT A HELYED!
HA NEM? AKKOR IS!!

Minden társadalmi rétegnek megvannak a maga körei. Biztosan hallottál már a brooklyn-i bandákról, vagy éppen teljesen titokban működő szervezetekről szóló konspirációs elméletekről. Ugyan esetünkben nincs szó sem rablóbandáról, sem pedig maffiáról, mindhárom elemben van egy-egy részlet, amiket ha kiragadnánk, ugyanarra a szálra fűzhetnénk: szűk körök, ahol az árulás egyszerűen nem opció. Az egyesület tagjainak adott esetben kötelező segítenie egymást.

Ugyan, azért ennyire nem szigorú a helyzet!

A roppant stílusosan és kreatívan elnevezett Elite csak úgy, mint társai, az Oxfordi egyetem legendás Bullingdon Club-jának elvét követi. A társaság létrejöttét sokan maga az AMS első éveivel kötik össze valahol 1987 és 1990 között, ám a még élő őstagok állítása szerint sokkal, sokkal hamarabb kezdődött.

És hogy kik is a tagjai?

Egyes elméletek szerint az Elite tagság örök érvényű - bár ez csak féligazság. Ideális esetben valóban nincs kilépés, amennyiben nem követsz el olyan mértékű hibát, ami a kitiltásoddal jár - ebben az esetben viszont ez lesz a legkisebb problémád. Minden körülmények között olyan fiatalok kerülnek be, akiket a mindenkori tagok megszavaznak, ugyanakkor a kapott próbákat is teljesíteni szükséges. Az aranyvér nem elvárás, viszont tekintetbe véve, hogy a vagyon már igen, létező tévhit, hogy kizárólag tiszta vérű varázslók részesülhetnek a kegyben. A pénz azonban nem minden. Az ifjú kiválasztottnak széles kulturális ismeretekkel is kell rendelkeznie, ugyanakkor a Bagolykőből végzős évük során kikerülő, majd tanulmányaikat annyiban is hagyó, vagy "egyszerű helyeken" folytatók csak nagyon ritka és különleges esetekben jöhetnek szóba.
Ahogy a lányok is.

Tagjai később, az iskolapadból kikerülve egytől egyig sikeres, ismert tagjaivá válnak a társadalomnak, nem együk tölt be máig is vezetői pozíciót. Ahogy fehérgalléros bűnözőket is nevelt már ki.

TL;DR

Ez nem feltétlen egy karakter hirdetés, inkább több karaktert keresek, kortól így lényegében függetlenül.
A fent leírtak csupán az alapkövek, amolyan iránymutatás, amibe, ha be tudod passzintani a karaktered, akkor congratulations, ha szeretnéd, már bent is vagy! Hogy számodra mi ennek az ára? Mindenképpen egy egyszerű bagoly nekem, hogy szeretnél ennek a része lenni, de ha esetleg már tovább is szárnyalt a fantáziád, és támadtak ötleteid, terveid, azért is nagyon nagyon szeretni foglak. Amennyiben akad rá jelentkezés, érdeklődés, ennek sokkal részletesebb kidolgozásáról, vagy, ha nagyra törő álmokkal szeretnénk élni, világalkotásba küldésről is lehet (értsd: lesz is) szó.
Miért lenne ez jó neked?
Sok izgalmasabbnál izgalmasabb játéklehetőség, karakter kapcsolatok, jobbnál jobb szituációk, és még sorolhatnánk.

Akár már létező karakter, akár még csak készülő terv, de ha kész vagy egyenesen ide íri egy multit, mert olyan király ötlet, esetleg csak kérdezni, érdeklődni szeretnél, vagy bármi is fordult meg a fejedben, a postaládám mindig és mindenkinek nyitva áll. Nagyon, nagyon, nagyon hálás meg boldog leszek ♥
Hozzászólásai ebben a témában

Eleonore Santos
Mestertanonc Tanár, Egyetemi tanár, Bogolyfalvi lakos, Vendéglátós


Elle, a felfedező
offline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 879
Írta: 2019. szeptember 30. 12:26 | Link

Keresünk téged, Diomio!


Diogo Santos | 17-20 | Mestertanonc | Célorientált | Liam HemsworthTeljesen konkrét elképzelésünk nincs, csak azt szeretnénk, ha te is beleillenél a családi sémába. Avagy a karrier mindenek előtt, ambíciózus, egyedi személyiség. Akármit is csinálsz, jó vagy benne; legyél tanonc, egyetemista, vagy független, aki most nyitogatja a szárnyait. A neved Diogo, de használhatod középső névként is. Az alanyhoz viszont kifejezetten ragaszkodunk, Christmas nagyon fog szeretni.

Illetve ugyanitt keressük Brigitte Santost és Carlos Santost is. Hozzájuk nagyon kevés megkötés van; a kislány a legfiatalabb, valahol 14-16 között lehet, míg Carlito már idősebb, 25-28 között mozog. Alannyal kapcsolatosan javaslatokat tudunk mondani,
Akárki is keltette fel az érdeklődésed, dobj ide vagy Chrisnek egy baglyot, a részleteket megbeszélhetjük.
Hozzászólásai ebben a témában


Pub És Kaszinó Tulaj | Legjobb HV 2018-19 ősz-tél | Vérmes Hattyú | GYES-en Lulu babával
Juniper Delaney Iredale
Mestertanonc Navine (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 33
Írta: 2019. szeptember 30. 23:20 | Link


Keresem...

My hopeless crush

Sport-, szaktársak

Things and stuffs
Utoljára módosította:Juniper Delaney Iredale, 2019. szeptember 30. 23:30
Hozzászólásai ebben a témában

Archibald Napoleon Crawford
Egyetemi hallgató


goddamnit
offline
RPG hsz: 4
Összes hsz: 24
Írta: 2019. október 6. 20:15 | LinkHARRY (CHARLES) CRAWFORD | 28 éves | PB: BEN ALLEN (a modell)

kattints a részletekért


Amennyiben megtetszett a karakter, gondolataid, megjegyzéseid, kérdéseid támadtak, ESETLEG még meg is szeretnéd alkotni, írj ♥ A jövő kistesójával már nagyon várjuk.
Hozzászólásai ebben a témában
Bossányi Karola
Diák Levita (H), Elsős diákoffline
RPG hsz: 15
Összes hsz: 39
Írta: 2019. október 12. 11:43 | Link

Sziasztok!

Karola még nagyon friss, konkrét terveim még nincsenek vele, éppen ezért szeretnék köré ismerősöket gyűjteni és olyan kapcsolatokat, amelyekre akár komolyabb hangvételű játékokat is lehet építeni. Ebben szeretném kérni a segítségeteket, ha bárki érez kedvet/kapcsolódási pontot, egyeztessünk Smiley

(Az, hogy még nincs H-m, nem jelenti azt, hogy nem játszom haladó szinten, kérem ezt senkit ne tévesszen meg.)

Itt van néhány lehetőség is, amit el tudnék képzelni, de ezen felül határ a csillagos ég:

1, Karola édesapja politikus volt korábban, ma már csak óraadóként tevékenykedik felsőoktatási intézményben (a varázsvilágban). Általa el tudnám képzelni, hogy netán lenne Karolának egy féltestvére, akit az apja nem ismert el törvényesen. Egy ilyen alapra több érdekes játékot is lehetne építeni.

2, Aranyvérű családból származik, emiatt el tudom képzelni azt, hogy lehetnek itt rokonok is akár, pl. unokatestvérek, akikkel családi témákat boncolgathatnánk.

3, Apám vagy anyám részéről lehetne egy nagybátyám (akár huszonéves is), aki nem feltétlenül jó, kedves és pozitív személyiség. Képviselhet negatív dolgokat is, és akár lehetne valami célja is azzal, hogy magához édesgetné az unokahúgát.

4, Örülnék egy-két barátnak, akár olyan személynek is, akit Karola már a totyogós éveiből is ismerhet. Ugyanilyen formában jól jönne akár egy ellenség is vagy ellenfél, akivel valamiért nagyon nem jönnek ki jól. Bár azt is el tudnám képzelni, ha egy nagy ellenszenvből alakulna ki a végén egy jó barátság.

5, Karola érzelmeit is szívesen felkavarnám, így ha lenne, aki egy kicsit magába bolondítaná néhány játék erejéig, abból is jó játékokat tudnék elképzelni. Lehet a dolog teljesen egyoldalú, aki végül átejti őt. Lehet idősebb is(15-20)

6, Szemtanú is lennék egy olyan eseménynél, amit talán senkinek sem kellett volna látnia és hallania, így ha van olyan játékotok, ahová ilyen módon csatlakozhatnék, és amire később építhetünk egy-két játékot, örülnék Smiley

7, A Te javaslatod.

Tényleg várok mindenféle opciót és ötletet, dobjatok egy baglyot  Wink
Utoljára módosította:Bossányi Karola, 2019. október 12. 11:45
Hozzászólásai ebben a témában
Quinn Ashwood
Házvezető Rellon, Vendégelőadó, Auror, Minisztériumi dolgozó


apnyu | a másik Szombat lány
offline
RPG hsz: 48
Összes hsz: 312
Írta: 2019. október 13. 12:31 | LinkBorbély Iván Manó
Becenév: Dzsimbim; kölyci
Kor: 4 év (május 1.)
Apukája: Borbély Nimród
Születési hely: Budanekeresd
Lakhely: Budanekeresd/Bogolyfalva
Kabala: Villám, a lajhár
Metamorf hajlamok
Avi

Nyugalom, a gyerek tudja, hogy az anyukája és az apukája ugyanaz a személy.
Imádja a lajhárokat és az elefántokat.
Okos, ravasz és borzasztó rossz gyerek, de a mosolyának nem lehet ellenállni.
Általában dada, vagy a keresztanyja (Zoey) vigyáz rá, de újabban a nagynénivel, Annával is sok időt tölt.
Szeretné megismerni az igazi apukáját.
Tudok mutatni hozzászólást, amiben benne van.
Nagyon jó a kapcsolatuk az apnyuval, még ha keveset is vannak együtt.
Quinn mindent megad neki.

Kérlek, gyere, csatlakozz a két-háromfős családunkhoz! Előkészítős leszel, apukád is megérkezett, így sok bonyodalom vár még ránk. Ráadásul van viccesebb annál, mint hogy az anyukád egyben az apukád is?


//El volt adva, de az álmodó kapacitáshiány miatt szívesen átadja a leendő álmodónak a kidolgozott, kicsit átalakításra szoruló ET-t! Nagyon várja Apa és anya is a kölycit.  Love//
Hozzászólásai ebben a témában
Stefania Ioanna Santos
Független boszorkány, Aurortanonc, Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 5
Összes hsz: 9
Írta: 2019. október 16. 22:21 | Link

Kereslek azaz jó lenne, ha lennél:

Stefi vagyok, egyetlen meg utánozhatatlan. Ha számosítani kell 24 éves, katona; konkrétan pilóta. Most ezzel hogy lehet pasizni? Értitek a gondom, szerintem. Próbálom én szexin előadni, de nem ezzel szoktam indítani, a rnagjaimmal se, pláne így kényszerpihenőn és átmenetileg a Sárkányölő tanoncaként.
Mit is szeretnék? Fene se tudja. Minden új, minden izgalmas érdekel, lehetünk új barátok, persze semmi sem kötelező, Santos vagyok utálhatjuk egymást, meg egyébként se kutyám, se macskám, így kapcsolatok is jöhetnek. FIGYELEM! Nehéz velem, nagyon tudok spanyol lenni és latina, dat temperamentum.

Rokonokat nem annyira keresek, kivéve a tesóim, ahhoz KATT, az egyik tesóm már informált is, milyen lehetsz, ha jönnél.
Szóóóval. Kalandra fel, le, bele. Leszek életed kapitánya, repülhetünk is...
  
Utoljára módosította:Stefania Ioanna Santos, 2019. október 16. 22:22
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 [2] Fel
Bagolykő Mágustanoda FórumHírek és események