26. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyMásodik emelet

Oldalak: « 1 2 ... 17 ... 25 26 [27] 28 29 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 2. 21:19 | Link

Pálma

Ezek szerint az ő szüleivel sem lesznek gond. Apukáját megértem, minden apa félti a kicsi lányát, miért lenne ez nála is másképpen. Ez természetes dolog.
- Persze, hogy rideg lesz szerintem, minden rendes apa félti a lányát. Nem mindegy ki az a pasi, akivel jár. Természetes dolog ez. Szeretném én is megismerni a családod, ahogy azt is, hogy te megismerd az én családomat. -
 Tényleg későre jár, azért jól elment az idő. Eltartott egy darabig, míg eljutottunk egyről a kettőre. Szívemre venném, ha Pálma miattam késne el, és kapna büntetést.
- Igen, már ideje menni. Nem akarom, hogy elkéss, és megbüntessenek miattam, mert meghódítottalak. Ez egyikünket sem húz ki a büntetőfeladat alól. Én a szerelmemért mindent bevállalok, de bűnhődni most nem akarok, később is ráér. Gyere, menjünk, van annyi idő, hogy elkísérjelek a házadhoz, és én is visszaérjek a Navinébe. -
 Elindultunk a társalgóból, elsőnek Pálmát kísértem el. Turbékoltunk ott is amíg lehetett. Elindultam a szobámba, hogy boldogan térjek nyugovóra.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 3. 10:35 | Link

Pálma

Egy újabb reggel asz iskolában, persze már más lelkülettel. Mióta együtt vagyunk Pálmával, más az egész itteni élet. Mondhatni ez a szerelem. Érte megyek a Levita házhoz, összehozzuk ezt az együtt olvasós, teázós partit, ami nagyon is jónak ígérkezik. Az más kérdés, mennyi lesz az olvasás. Felkapom az ágyamról, az erre az alkalomra kinézett könyvet. Pár oldalt olvastam belőle, igen jó könyvnek ígérkezik. Lépek is a házamból, mert még elkések. Vígan lépkedek szerelmem felé, alig várom, hogy láthassam. Nem gondolom nyálasnak, még ha sokan ezt gondolják is. Sokan közölük nem voltak még szerelmesek. Itt is vagyok, már látom a lányt. Átölelem, nyomok egy csókot köszönés gyanánt. Majd megteszem ezt verbálisan is. Nem mondok semmit neki, csak megfogom a kezét, és viszem a társalgóban. Nem vagyok itt rég, de tudom, hogy ilyenkor mindenki a házán kívül van. Társalgó az a hely, ahol el lehet húzódni egy sarokba. Be is érünk, nincs itt senki, csodálom, de örülök neki.
- Hova üljünk kicsim? Most még választhatunk helyet. Mit kérsz inni?-
 Furcsa így hívni őt, hiszen idősebb nálam egy évvel. Engem nem zavar, gondolom őt sem, hiszen mondta volna nekem.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
KARANTÉN


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 3. 10:53 | Link

BenedekReggel van. Felpattan gyorsan ágyából és el is kezd készülődni, hisz szerelme hamarosan jön érte és nem akarja megvárakoztatni. Hosszasan készülődik, nagyon jól szeretne kinézni. Már alig várja a mai partijukat.
Amint meglátja kedvesét, szíve hevesebben kezd verni. Benedek átöleli, megcsókolja, ezeket Pálma is viszonozza. Aztán egymást kezét fogva indulnak el a társalgó felé. Belépnek a szobába, és Pálmi legnagyobb meglepetésére senki sincs ott. Ennek nagyon örül, így legalább kettesben lehetnek.
A fiú most először nevezte kicsimnek, és ez nagyon tetszett P.-nek.
- Mit szólnál a kanapéhoz, a mi kanapénkhoz? Szívesen megkóstolnám a híres-neves kakaódat. - kacsint.
- És, hogy aludtál? Álmodtál valamit? - kérdezi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 3. 11:20 | Link

Pálma


Tele van energiával, mintha csak egy felhúzós játék lenne, örülök annak, hogy ilyen. Tudtam, hogy kakaót kér, csak kérdezés nélkül nem akartam neki vinni. Én ugyanaz mellett döntök, amit ő fogyaszt. Két nagy bögre kakaóval próbálok lavírozni Pálma felé, sikeresen érek oda a kanapéhoz. Odanyújtom neki, a sajátomat pedig leteszem az asztalra.
- Te milyen könyvet hoztál magadnak? -
 Kérdezek rá, ha már olvasós alkalmat hoztunk össze magunknak. Egy kicsit húzom a választ a kérdésére, a kíváncsisága fokozása érdekében. Nem szép dolog ilyet csinálni, de tudom nem haragszik érte, és ez még azért belefér. Tudom, hogy kedveli a titokzatosságot, tőlem ezt megkapja. Bár nagyon határon mozgok, mert az sem jó, ha túl sokat titkolózom.
- Jól aludtam nagyon. Rólad álmodok mindig, ezt tudhatnád. Te hogyan aludtál? Volt álmod? -
 Kicsit bevetem a szerelmes dumát, hogy állandóan róla álmodom. Tudja, hogy ez csak móka, és nem kell mindig komolyan vennie engem. Nyomok egy puszit a nózijára.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
KARANTÉN


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 3. 12:01 | Link

BenedekKezébe kapja a bögre kakaót és belekortyol.
- Nagyon finom lett, köszi. - mosolyodik el.
Benedek tereli a témát, ezzel csak egyre kíváncsibbá teszi Pálmát. Vajon milyen estéje lehetett szerelmének?
- David Ebershofftól hoztam A dán lány című könyvet. És a tiéd milyen? Beleolvastál már?
Végül aztán választ kap kérdéseire.
- Örülök, hogy jól aludtál. Ugyanmár, nem hiszem el hogy rólam álmodtál, de szép próbálkozás volt. - kacsint.
- Én is jól aludtam, bár nagyon izgatot voltam a mai nap miatt. Álmom? Volt, de azt már rád bízom hogy kiről. - mosolyodik el.
Majd kap egy puszit a nózijára, aztán közelebb bújik a sráchoz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 3. 12:17 | Link

Pálma

Titokzatos tud lenni Pálma is. Ez nagyon is bejön nekem. A nők mindig is titokzatosak, valaki ezt elfogadja, valaki nem. Én szeretem ezt is bennük. Nem olvastam még a könyvet, amit hozott. Ami késik, az nem múlik.
- Nem ismerem a könyvet, amit hoztál, de ha kiolvasod, kölcsön adhatod, persze, ha nem nyálas lányregény. Én Sue Fortin Sister, sister című művét hoztam. Nem rég kezdtem el olvasni, pár oldalig jutottam. Eddig beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Nagyon izgalmasnak ígérkezik a könyv. -
 Egy kicsit piszkálódik pálma, de ez ilyen szeretetteljes piszkálódás. Azért ezzel feldobta a labdát, ami nem lehet nem lecsapni.
- Új hódolód van, engem megkaparintottál, jön is az új áldozat? -
Remélem nem sértettem meg Pálmát. nagyon jól esik a bújása. Szeretem őt, és nagyon örülök annak, hogy együtt is vagyunk, nem reménytelen sóvárgás van csak. Hanem kölcsönös szeretet, szerelem. Ahogy a vállamon nyugszik a feje, nyugtatólag hat rám. Nem voltam feszült, csak jó így lenni vele, nagyon is. Megcirógatom az arcát, majd nyomok egy puszit a homlokára. Jobban átölelem, de figyelek arra, ne legyen túl erős, ne szorítsam magamhoz. Fájdalmat nem akarok okozni.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
KARANTÉN


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 3. 13:12 | Link

Benedek


Szóbakerülnek a hozott könyvek.
- Kölcsönadom szívesen, persze. Lányregény? Dehogyis az első nemváltó műtéten áteső emberrel szól, és arról hogy a felesége hogy tudja elfogadni férje változását. Igényt tartok majd arra a könyvre. - mosolyodik el.
Szerelme csíntalanul megpróbálja kitalálni Pálma álmának főszereplőjének a kilétét.
- Nos, ha eddig még nem tudtad volna én egy fekete özvegy vagyok. És mindig keresem az áldozatomat. - nevet fel hangosan.
Újabb puszit kap szerelmétől, aki még szorosabban öleli át. Nagyon jól érzi, most így magát kedvese karjaiban. Szinte kicsattan az örömtől és el is határozta magában, hogy a holnapi édesanyjának szánt levélben említést fog tenni a srácról. Úgy érzi hogy ezt meg kellene osztania a fiúval is.
- Drágám, nem bánnád ha a következő anyumnak írt levélben megemlítenélek? - teszi fel kicsit félve a kérdést, melyre kíváncsian várja a választ.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 3. 15:21 | Link

Pálma

Nagyon elemében van Pálma, de én is felveszem a ritmust. Tudom, hogy csak vicc, és nem gondolja komolyan. Ez kölcsönös köztünk. Rákérdez, megemlíthet e engem az édesanyjának. Nem ellenzem, nem is kellene ezt megkérdeznie, hiszen alap, hogy elmondhatja. Elsőnek a könyvére reagálok. Kicsit elüt a sztorija a megszokottól, de ettől lehet jó. Ezzel felkelti az érdeklődésemet a könyv iránt.
- Nem mindennapi téma, de ettől kelti fel az érdeklődésemet, hogy elolvassam. Ha kiolvasod, kölcsön adod nekem? -
 Őszintén szólva kicsit meghökkentem a témán, de felpiszkálta a kíváncsiságomat. Szóval, komolyan gondoltam azt, hogy elolvasom, amikor ideadja nekem elolvasásra. Visszatérve a levélre, nem értettem a kérdését, de jól esett, hogy gondolt rám, és megkérdezte.
- Kérdezned sem kellene, anélkül is megírhatod neki, hogy van egy tartós "áldozatod" itt a suliban. Nyugodj meg, megőrülök érted, áldozatod leszek. -
 Mondom neki mosolyogva, miközben átölelem. Megcsókolom a nyakát, remélve, hogy csiklandós, és ezzel megviccelhetem egy kicsit.
- Nem is kellene megkérdezned, megírhattad volna nyugodtan. Köszönöm, hogy megkérdezted, ez nagyon jól esik számomra, hogy ilyen apróságokra is gondolsz velem kapcsolatban. Megírhatom én is szüleimnek, hogy van egy szép, bájos, aranyos és okos barátnőm. -
 Kérdezem vissza én is ugyanazt. Komolyan, ezt nagyon is annak veszem, ha családról van szó.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
KARANTÉN


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 3. 15:39 | Link

BenedekKönyvével sikerült felkeltenie Benedek érdeklődését, ennek örül.
- Persze, hogy odaadom. Ezt kérdezned sem kell. - mosolyodik el.
Aztán szóba kerül a levél. Örömmel hallja, hogy a srác nem tiltakozik az lenne, hogy meg legyen említve.
- Édes vagy, te vagy eddig a kedvenc áldozatom, hogy őszinte legyek. De azért kérlek ne őrülj meg nagyon, úgy milyen áldozatom lennél? - kacag.
Jól estek neki a fiú szavai, nagyon is. Szerelme nyomott egy csókot a nyakára,ettől akaratlanul is nevetni kezdett, mert borzasztóan csiklandós.
- Ne, ne! Kérlek hagyd abba! Nem bírom! Nagyon csiklandós vagyok. - próbál kibújni a fiú karjai közül.
Miután sikerült neki, a fiú visszatér a levél témára.
- Akkor most már megírom neki. A szüleidnek pedig megírhatod, hogy egy borzalmas nőszemély áldozata lettél. - nevet és nyom egy hatalmas puszit a srác arcára.
- És honnan is tudtad, hogy csiklandós vagyok? Mit tudsz még rólam? Kezdjek félni? - széles mosoly jelenik meg az arcán.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 3. 15:59 | Link

Pálma

Ide adja majd, hogy elolvassam a könyvet. Kedven áldozat vagyok, mivel érdemelhettem ki ezt a kiemelt helyzetet. Szeretem ezt a lányt, nagyon. Sok közös dolog van kettőnkben.
- Mivel érdemeltem ki ezt a kiemelt helyzetet, amiben vagyok a te kicsi szívedben. Igen megvagyok őrülve, mert te őrjítettél meg a szerelmeddel. Tudd, ugyanilyen szerelem lángol a kicsi szívemben, irányodban. -
 Honnan tudtam, hogy csiklandós a nyakánál? Sehonnan, megcsókoltam, és kiderült a dolog. Neki máshogyan tálalom a dolgot.
- Tudtam. Ilyen vagyok, megérzem az ilyet. Egy őrült képzelgése, egy plusz érzék. Komolyra fordítva a szót, nem tudtam. megcsókoltalak a nyakadon, és kiderült. Ennyi az egész. Beletrafáltam. Nagyon szeretlek Pálma. Nem kell félned tőlem. -
 Nem tudom miért mondtam neki, hogy nem kell félnie tőlem, hiszen nem bántanám, ezt ő is tudja. Megcsókolom, szenvedélyesen. Érezze, hogy szeretem teljes szívemből.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
KARANTÉN


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 3. 16:20 | Link

BenedekBenedek elmondja, mit érez iránta. Szavai melengetik Pálma szívét.
- Köszönöm, én is nagyon szeretlek. Jobban mindennél, remélem ezt tudod. - közelebb bújik párjához.
- Te vagy az én kis őrültem, a kedvencem a világon. Nem félek tőled, emiatt nem kell aggódnod. - mosolyodik el.
Aztán a fiú megcsókolja, olyan szenvedélyesen mint még soha. Pálmának most már kétsége sem lehet, a srác tényleg szereti őt. Természetesen viszonozza a csókot.
Aztán belegondol, hogy nem sokára vissza kell majd mennie a házába, és ez egy kicsit szomorúsággal tölti el.
- Nem akarok visszamenni a Levitába, csak szeretnék itt ülni veled. Még a büntetés sem érdekel, mit szólnál ha nem mennénk vissza ma este?
Egyre bátrabb lesz, úgy tűnik a szerelem bátorítja, de lehet hogy őrültté is teszi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 3. 18:12 | Link

Pálma

Nagyon egy hullámhosszon vagyunk Pálmával, legalábbis eddig nem jött ki, hogy valamiben nagyon különböznénk. Ha valamiben így is lesz, szerintem megoldjuk a dolgot.
- Tisztában vagyok a fontosságommal a részedről, ugyanerről én is biztosítalak téged. Nagyon örülök neked ám csajszi.
 Nem szeretném túl reagálni az érzéseim, vagy nagyon nyálasnak tűnni. Azt sem fogom megtenni, hogy nem vállalom az érzéseimet nyíltan. Nem tudom, miért mondja azt Pálma, hogy lassan menni kellene vissza a házba, és nem akarását tudatja. Még nagyon messze van még, mire vissza kell mennünk.
- Odébb van az, hogy vissza kelljen mennünk kicsim. Nem gondolkodtam ezen, és nem is érzem azt, hogy nagyon meg kellene ezt tennünk Pálma. Időnk van sok. Ezen kár gondolkodnod. -
 Nem vagyok félős, ijedős ember, csak nem értem miért kell még ideje korán felhoznia ezt. Nem szorít az idő még, van belőle bőven. Ettől még szeretem, hogy nem értek vele egyet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
KARANTÉN


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 3. 18:50 | Link

BenedekNagyon jól kijönnek egymással, és jól összeillenek. Nagyon örül, hogy talált egy ilyen srácot, mint Benedek.
- Csajszi?? Ez a szót még nem hallottam a te szádból. - mosolyodik el.
- Tudom, hogy még van időnk, de az mindig olyan hamar telik, ha veled vagyok. Igazad van, nem kellene magunkat bajba kevernünk. És nem is akarlak rosszba keverni. - megcsókolja a fiút, majd a vállára hajtja fejét.
Benedeknek mindig sikerül a jót kihoznia belőle. Nagyszerű srác.
- Szívem, a héten lemehetnénk egyszer a faluba sétálni. Szívesen megnézném a vásárt, mit gondolsz az ötletemről?
Reméli tetszeni fog kedvesének az ötlet, olyan jó lenne vele a kastély falain kívül is tartózkodni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 3. 19:11 | Link

Pálma


Jó belátásra tudom bírni Pálmát, ami jó. Nagyon jól kijövünk. Csodálkozik a csajszi megszólításomon. Nem tudom miért, lehet még nem mondták neki, jó lesz az ilyeneket megszoknia, van még pár a tarsolyomba.
- Ezek szerint nem nagyon hívtak még így téged. Nem is ismerjük még olyan régóta egymást, hogy hallhattál volna sok mindent a számból. Nem a rosszba akartál volna vinni, csak a körülmények nem adnának erre okot. Akkor is visszatartanálak, ha közel lenne az idő a visszamenetelre baba. Megírod a szüleidnek, hogy együtt vagy valakivel, és már át is hágod a szabályokat. Mit fognak gondolni rólam, a rosszba viszlek. Benne vagyok a csibészségbe, csak meggondolatlanul ne cselekedjünk, ha lehet erre kérni téged. -
 Mindezt szeretetből mondom neki, meg féltem is nagyon. Nem akarok rosszat neki, nekünk. Szülei szemében sem vetne jó fényt, hogy összejön valakivel, és már rosszban sántikál.
- Tudod, szeretlek nagyon, ezért nem akarom, hogy bármi felelőtlent tegyünk. Gondoltam rá én is, hogy lemehetnénk a faluba. A vásárba, vagy valamelyik vendéglátó egységbe. Akár korcsolyázhatunk is. Ezt még pontosítjuk kislány. -
 Jó felvetése Pálma részéről a faluba való látogatásról. Egyszer gondoltam rá, csak kiment a fejemből felvetni neki. Támogatom az ötletét.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
KARANTÉN


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 16. 18:48 | Link

BenedekEgyértelmű, hogy a fiú jót akar neki, nem szeretné ha bajba kerülnének. És Pálma el is ismeri, hogy Benedeknek ezúttal is igaza volt.
- Igazad van, nem akarlak a szüleim előtt rossz színben feltüntetni. Tudom, hogy nem régóta ismerjük még egymást, én mégis úgy érzem mintha legalább ezer éve ismernélek. Baba?? - nevet, majd nyom egy puszit a fiú arcára.
A srácnak tetszett Pálmi ötlete, sőt még pluszban fel is hozta a korcsolyázást.
- Tudom, és én is szeretlek nagyon is. Örülök, hogy tetszett az ötlet, viszont a korizást lehet kihagynám, mivel én nem tudok korizni. Viszont az ünnepek előtt mindenképp menjünk majd le a vásárba, szeretnék anyuéknak venni valamit.
Reméli, hogy meg fog valósulni a közös vásározás.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 16. 19:21 | Link

Pálma


Minden megszólításon csodálkozik, ami nem a neve. Azt hittem, hogy becézték már sok módon, ezek szerint nem. Én megteszem azt, amit mások nem. Ebben egyetértünk, hogy nem kell a szülei előtt rossz fiúnak feltüntetni.
- Számból vetted ki a szót azzal, mintha ezer éve ismernénk egymást, és ebből bontakozott volna ki a szerelmünk. Én is venni akarok valamit az otthoniaknak, így két legyet csapok egyszerre. Veled is vagyok, és vásárlok is. Kellemest a hasznossal. Nagyon szeretlek téged hercegnő. -
 Viszonzom a lány pusziját. Egy újabb becézés, amin meg fog lepődni, de engem ez nem érdekel. Bókolok neki, mert szeretem őt.
- Mikor jössz majd vissza otthonról ide a suliba a szünidő után? Jöhetnénk együtt, ha gondolod kedves szerelmem. -
 Felvetem a közös visszajövetelt, ami távol van, de nem akarok levelezgetni, ha itt is megbeszélhetjük, és gyorsabb is, mint üzengetve. Minél több időt akarok vele tölteni.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weisz Pálma
KARANTÉN


• Lady Black Magic •
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 121
Írta: 2017. december 16. 19:33 | Link

BenedekÖrül, hogy Benedek belement a közös vásárlásba.
- De jó, úgysem vásároltunk még közösen. Számból vetted ki a szót. Én is szeretlek, de hercegnő? Én? Ugyanmár... - pirul el.
Jól esnek neki a fiú bókjai, soha senkitől nem kapott ennyi bókot.
- Nem tudom mikor jövök vissza, de szívesen jönnék veled nyuszi. Te tudod már mikor jössz vissza?
Pálma nagyon örülne ha együtt jönnének vissza, minél több időt szeretne a sráccal tölteni és reméli, hogy szerelme is ugyanígy érzi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Call me by your name
Lugosy Benedek
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. december 17. 13:00 | Link

Pálma


Előre tudtam, hogy ezen a megnevezésen is ki fog akadni, meglepődik. Direkt is mondok neki ilyet. Aranyos, mikor meglepődik az egyes becézéseken.
- Jó lesz hozzászoknod, hogy ehhez hasonló becenevekkel foglak illetni. Tudod ám, szeretetből mondom ezt neked baba! Akkor ezt a visszajövetelt pontosabban megbeszéljük később, van időnk még addig. -
Zárom le ezt a visszajöveteles témát, mivel az még odébb van, és a szünetre szeretnék összpontosítani.
- Szeretnél tavasszal eljönni hozzánk látogatóba? Beakarlak mutatni a családnak, nagyon kíváncsiak rád. -
 Átölelem, majd megpuszilom az arcát. Szeretném, ha eljönne hozzánk. Most még túl korainak tartom, szülei sem engednék el, ebben biztos vagyok. Ez is el fog jönni, remélem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weiler Dante
Diák Rellon (H), Animágus, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 107
Összes hsz: 491
Írta: 2018. január 12. 13:49 | Link

Reissner Eliza

Pedig nem szokott olvasni, csak nagyon ritkán, mikor egy könyv bájitaltanról szól például - vagy olyan mágikus témáról, ami érdekli. Akkor is csupán annyit szemezgetett ki belőle, amire gyakorlatban szüksége volt. Ezen kívül viszont mindig volt más dolga is, mint könyvekbe temetkezni. Most mégis egy átváltoztatással, azon belül is animágiával kapcsolatos fóliánst lapozgat. Nem mintha a legutóbbi nagy kudarca óta egyáltalán megpróbált volna _bármit_ varázsolni. Poszttraumatikus stressz - mondják mások; elővigyázatosság - mondja Dante. Tudja ő is, hogy nem zárkózhat el teljesen valamitől, ami a részér képezi, de miután a saját félresikerült varázslata támadt ellene, nem akaródzik előhívni ismét. Abszolút új tapasztalat volt számára mindez, és nem kellemes. Más diákokkal előfordult már korábban, valami kisebb varázslattal, hogy elrontották azt, félresiklott valami és visszasült. Ami azt illeti, teljesen átlagos baleset egy varázslóiskolában. Csakhogy neki szerencse vagy sem, legfeljebb egyszerűen nem jött létre a varázslat, ha nem ment. Nem volt precedens arra, hogy bármilyen kár származott volna számára egy elrontott mágiából. Nem úgy, mint most.
Új oldalra lapoz. Mióta történt, ami történt, jó pár esetet olvasott ahhoz, hogy tudja, sokkal rosszabbul is járhatott volna ennél. Bár kellemetlen érzése azóta is van, hogy valami maradandót ő is visel az elrontott átváltozás nyomán, csak épp nehéz megállapítania, mi az pontosan. Mindössze annyit érzékel halványan, hogy rosszabb a közérzete, a szokásosnál is rosszabb hangulattal kel és fekszik, mintha konstans kialvatlan lenne. Hátradől a kanapén, lábait felpakolja az asztalra.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Reissner Eliza
Diák Rellon (H), Avatarfelelős, Ötödikes diák


Eliza, a bátor
offline
RPG hsz: 58
Összes hsz: 163
Írta: 2018. január 13. 21:35 | Link

Weiler DanteEliza nem egy tétlenkedő leányzó, nem is akart sokáig a babérjain üldögélni a kipakolás után. Kapott egy gyors körbevezetést, mikor megérkezett, és szerencsére sosem volt az az eltévedős fajta, így konkrétan megcélozta a társalgót. Csak a helység nevéből kiindulva biztosra vette, hogy ide nem azok jönnek, akik csak úgy lézengeni szeretnének, vagyis bízott abban, hogy lesz olyan egyed, akivel képes beszélgetésbe elegyedni. Még ha kicsit úgy is érezte magát, mintha a Sims nevű mugli játékba került volna, kiszúrta a kanapén olvasó srácot, majd gondolatban megjelölte a feje feletti panelon a csevegés funkciót.
Lehuppant mellé, könnyed mosollyal az arcán nyújtotta oda a kezét.
- Szia, Reissner Liza vagyok, egészen új. És te?
Nem igazán az ittlétének időtartama érdekelte, de Liza már rászokott, hogy csak akkor válogatja meg a szavait - de akkor nagyon -, amikor cikket ír. Kevesen tudják követni, bár nem mintha annyira foglalkoztatná, hogy pár mondattal többet mondjon magyarázatképp.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weiler Dante
Diák Rellon (H), Animágus, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 107
Összes hsz: 491
Írta: 2018. január 15. 17:04 | Link

Reissner Eliza

A következő két lap összeragadt, azzal vacakol most, és már éppen sikerülne a körme hegyével a kettő közé nyúlni és lapozni, mikor a periférikus látóterébe betolakodik egy vékonyka kéz. Félbehagyja a mozdulatot, és felpillant az érdeklődés és passzívan lappangó fáradt-mogorvaság egyvelegével. Úgy tervezte - tudat alatt -, hogy elmerül még legalább fél óráig a mágikus értelemben vett hipochondria mocsarában. Ezeket a nagyratörő, kecsegtető kilátásokat húzza keresztbe Eliza érkezése.
- Weiler Dante és nem egészen új.
Valahonnan ismerősnek hangzik neki a lány neve. Vajon honnan? Nem nagyon valószínű, hogy találkoztak volna - viszont így hirtelen, a könyvből kiszakítva nem kapcsol azonnal. Pedig ízig-vérig mágus neveltetést kapott, ráadásul minisztériumközeli gyámság alatt. Illene, hogy azonnal megszólaljanak azok a bizonyos vészcsengők, ez azonban némi fáziskéséssel még várat magára.
- És ... ? - Lógva hagyja a mondat végét, feltételezi, hogy valamilyen céllal szólították meg.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Reissner Eliza
Diák Rellon (H), Avatarfelelős, Ötödikes diák


Eliza, a bátor
offline
RPG hsz: 58
Összes hsz: 163
Írta: 2018. január 19. 13:04 | Link

Weiler DanteAhogy a fiú pillantását elkapja, azonnal rájön, hogy nem a számára legtökéletesebb embert szólította meg. Vagyis nem látja a módot, hogy vele könnyedén elcsevegjen az iskoláról, vagy bármi másról. Ami azt illeti, még abban is kételkedett, hogy akár újabb szavakat képes lenne kicsalni belőle a "húzz innen"-en kívül.
De nem adja fel, koránt sem abból a fából faragták.
- Örülök, hogy te nem vagy új. Mármint nem kell akkor kínos köröket lefutni, mint például, hogy jajj, mekkora ez a kastély, vagy hogy ú, de izgulok, milyen tanáraim lesznek. - Szemeit forgatva tette idézőjelbe a mondatokat. Hiába volt kiélezve a részletekre, a picsogásnál semmit sem utált jobban.
Vannak azok a lányok, akik túlbonyolítanak mindent, órákig gondolkoznak a válaszokon, főleg, ha hímnemű egyeddel társalognak. Később még fel is idézik a szituációkat, kínosnak érzik talán, még bele is pirulnak, hiába tudják, hogy mit sem ér, nem változtat semmit. Na, Liza ennek pont ez ellentéte.
- Csak beszélgetni szeretnék - felelt egy vállvonás kíséretében.
Vet egy gyors pillantást a Dante kezében tartott könyvre, elég csak pár szót látnia, hogy rájöjjön, a fiú nem egyszerű mugli könyvet olvas. Egyáltalán nem tűnt olyan stréber típusnak, így egyetlen következtetést tudott levonni abban a pillanatban.
- Te is muglik között nőttél fel?
Liza sosem volt olvasós típus, viszont a mágus világról imádta falni a sorokat. Az anyukája tudott róla, viszont egyszer sem mesélt, így rájött, hogy az apukája talán varázsló lehetett. Néha kicsit vágyott rá, hogy rábukkanjon a Reissner névre a könyvekben és valami csoda folytán kiderüljön, hogy az apai családja nem átlagos, valamiben kiemelkedő volt abban a társadalomban.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weiler Dante
Diák Rellon (H), Animágus, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 107
Összes hsz: 491
Írta: 2018. január 22. 11:36 | Link

Reissner Eliza

Szerencsére azért annyira nem tuskó, hogy automatikusan csak úgy útjára bocsásson valakit egy húzz innen el. Annál sokkal rosszabb, mert ha valóban nem kíván kommunikálni, egyszerűen levegőnek nézve a másikat nem is foglalkozik vele. Ilyen szempontból Elizának már nyert ügye van.
- Ez azt jelenti, hogy nekem sem kell végighallgatnom ezeket? Good. - Épp csak annyi ad tanúbizonyságot a figyelem mértékének egy leheletnyi növekedéséről, hogy behajtja a könyvet (bár a mutatóujját a lapok közt hagyja, hogy tudja később, hol járt. Nem hal bele talán egy kis beszélgetésbe. Egyelőre Eliza sem mutatta a túlbuzgásnak azon jeleit, amelyek triggerelnék. Bár, hogy máris a családi háttere után kérdezősködjenek? Furcsa, de mind észrevette, nem olyan ritka témaválasztás.
- Nem igazán, inkább az ellentéte. Viszont ezek szerint te igen. - Voltak pillanatok, mikor arra gondolt, nem lett volna rossz egy mugli, de rendesen funkciónáló családba születni. Százszor lecserélte volna azt a két egybites lényt, akik a biológiai szülei. Egyszerűbb lenne az élete, az biztos.
- Jár ide testvéred vagy ilyesmi? - Viszonylag tartósabb csend után, hirtelen böki oda a kérdést. Mióta Eliza bemutatkozott, azóta az az idegesítő érzése van, hogy nem jut eszébe valami, aminek eszébe kéne.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Reissner Eliza
Diák Rellon (H), Avatarfelelős, Ötödikes diák


Eliza, a bátor
offline
RPG hsz: 58
Összes hsz: 163
Írta: 2018. január 23. 19:53 | Link

Weiler DanteRöviden felnevetett Dante válaszán. Ha ideges lett volna, ekkora biztosan elpárolgott volna belőle a bizalmatlanság. Az előző iskolájában könnyebben indultak a dolgok, de amikor mind a száz egyed, akivel egy légtérben volt elsőéves, egyszerűbb puhatolózni. Nem is értette honnan jön ez a kíváncsiság, csak érezte, hogy minél hamarabb, minél több dologról tudnia kell.
Voltak már aranyvérű családból származó ismerősei, ezért az sem jutott eszébe, hogy olyan kérdésekkel bombázza a fiút, amik egyértelműek lennének amúgy. Nem is akarta felbosszantani, így egyszerűen csak bólintott. Kis ideig csendben is maradt, azon gondolkozott, hogy mekkora különbségek alakulnak ki a varázsló és mugli családokban felnőtt gyerkőcök között.
Már épp azon gondolkozott, merre vigye el a beszélgetés fonalát, mikor Dante előbb döntött erről. Azonnal felkapta a fejét, egy pillanatra még reménykedett is, hogy akár testvérekre találhat.
- Nem, legalábbis nem tudok róla. Anyám mellett nőttem fel, Teóról semmit nem tudok - felelte egy vállvonás kíséretében. Már fel sem tűnt neki, hogy sosem apának hívja, de a Teodort kiskorában nem szerette, így a saját maga által kitalált néven hívja magában azóta is. - Esetleg ismersz más Reissnert?
Talán túláradó volt a lelkesedése, de akkor is hihetetlennek tűnt számára, hogy már az első ember választ adhat - még ha nem is teljesen - a kérdéseire.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weiler Dante
Diák Rellon (H), Animágus, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 107
Összes hsz: 491
Írta: 2018. január 30. 17:40 | Link

Reissner Eliza

Dante nagyon demokratikus ember, nem különbözteti meg az egyéneket származás alapján: mindenki egyformán tud irritáló lenni számára, ha arra kerül a sor. Másrészt szerencsés módon közel sem annyira socially awkward alkat, mint amilyen lehetne - egyszerűen csak nem az a társaság középpontjában izgő-mozgó kölyök. Van pár ilyen helyette, nincs belőle hiány.
- A kiről? - Ki a 'szom az a Teo? - Lengvidzs! - Az, lengvidzs, nincs is rosszabb annál, mint mikor a rajtad élősködő és gondolataidban veled kommunikáló entitás elkezdi azt gondolni magáról, hogy humoros.
Hallottam. Persze, hogy hallotta. A rövid párbeszéd kívülről szerencsére nem látszódik egyáltalán, legfeljebb abban nyilvánul meg, hogy megmasszírozza az orrnyergét - ez viszont a fáradtság egyszerű gesztusa is lehet.
Aztán a mozdulat akkor akad meg teljesen, amikor végre beugrik, mire fel volt az a kellemetlen érzése, hogy valamit elfelejtett. Anélkül horgad fel benne az előítélet, hogy arról ténylegesen tudomást venne, egyszerűen csak teljesen más szemmel nézi így a csajt.
- Elég gusztustalan becézgetni az ilyet, bár megértem, ha a rokonod. - Nyilván nem az a jó fajta megértés ez, sőt. Csak azért, mert nem egy kedves,
 szociális diák, sőt, nem is a jámborság és szelídség mintaképe, de elítéli az olyan sorozatgyilkosokat, mint amilyen a hírhedt Reissner Teodor volt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Reissner Eliza
Diák Rellon (H), Avatarfelelős, Ötödikes diák


Eliza, a bátor
offline
RPG hsz: 58
Összes hsz: 163
Írta: 2018. február 13. 20:39 | Link

Weiler DanteNem először szólta el magát, mivel az egyetlen személy, aki előtt figyel a megszólításokra, az anyja. Tőle is csak ritkán kérdezte, de annak is már jó pár éve. Megszokásból válaszolt, hangja érzelemmentes volt.
- Teó az apám, csak hát nem ismerem, szóval nem is akartam apának hívni, vagy ilyesmi.
Szíve szerint le is zárta volna a témát, egyrészt nem is akarta ilyen semmiségekkel untatni a fiút, ráadásul ezer más dolog volt, ami jobban érdekelte.
Legalábbis ezt hitte egészen addig, míg nem hallotta Dante reagálását. Először azt hitte, fel fogja idegesíteni, hogy ilyen hamar elítélték, de ehelyett olyan rideg maradt, mint a jég.
Elmosolyodott, enyhén oldalra döntötte a fejét.
- Úgy mondod ezt, mintha gyilkos lett volna. Még csak nem is ismered, le merem fogadni.
Általában beválik, hogy hidegen gondolkozik, még csak nem is sejtette, mennyire betalált most.
Lizának sosem voltak olyan tévképzetei, hogy az apja valami herceg, akinek azért kellett elmennie, mert a titkos birodalmának szüksége volt rá. Tudta jól, hogy valamilyen szinten undorító férfi lehet, de még a legvadabb álmaiban sem gondolta volna, hogy mennyire.
Mindenesetre nem tartotta jogosnak, hogy egy sehonnai faluból pottyantott ismeretlen kis fennhéjázó ítélkezzen felette. Ahhoz csak magának tartotta fent a jogot.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Partay Alfréd Benedek
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 243
Összes hsz: 401
Írta: 2018. február 18. 20:51 | Link

Szalai Franciska

Vizsgaidőszakban vagyok, és ilyenkor az egésznapos tanulás után kell tartanom egy kis pihenést. Emberek közé kell mennem, nem bírom, ha nem szólhatok máshoz, beszélgethetek valakivel. Úgy vagyok vele, most kimozdulok a házam falai közül, hátha egy új arcot ismerhetek meg, vagy egy régivel futok össze. Így döntöttem a társalgó mellett, itt mindig sűrűn megfordulnak az emberek mind a négy házból. Belépek, nem sokat változott. Fiatalosabb lett, mindig is a napi divathoz rendezik be ezt a helyiséget, megtartva persze az ízlésesség határait. Öntök magamnak egy pohár üdítőt, és néhány sütit teszek egy tányérra. Letelepedek az egyik kanapéra, milyen kényelmes. Persze tele van a fal mindenféle portréval, amikben járkálnak az alakok. Mókás, pedig nehezen szoktam meg őket, de most viccesnek hatnak a számomra. Eléggé estében van az idő, de azért reménykedek abban, hogy valaki erre jár, és tudunk beszélgetni. Ebben a vizsgaidőszaki hajtásban kell a kikapcsolódás. Mindig is nehezen vettem ezt, az időszakot, de most úgy érzem, könnyebben megy. Biztos a tapasztalat teszi, és a rutin. Bár ismerek olyat, aki nehezen viseli még akkor is, mikor magasabb évfolyamban van. Remélem, nem vagyok ezzel egyedül, és betoppan egy pajtás, kivel elcseveghetek egy jót. Várok egy darabig, és meglátom, mi lesz, ha még sem jönne össze a dolog.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

" A lelkiismeret 135 sebből vérzik
Megnyerő a címlap mosoly, de a te fajtád messziről bűzlik
Ó az a tekintet egyből elárultad magad
A szemedből látom, nem kell, hogy szólj hazugság minden szavad"
Szalai Franciska
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2018. február 18. 21:29 | Link

Benedek

Túl sokat tanultam már, s arra ébredtem, hogy a könyvtáros áll felettem és szigorúan bök pálcájával az óratorony irányába, jelezve felém, hogy már igen csak lejárt a nyitvatartási idő, és nem ártana, ha lelépnék.
A könyvekkel azonban még nem végeztem, de mivel kölcsönözhető darabok voltak, így még kikönyörögtem, hogy néhányat magammal vihessek, és felmarkolva azokat az asztalról, magamhoz szorítva haladtam velük, hogy keressek egy nyugis helyet, ahol tovább folytathatom a tanulást, és a vizsgákra való felkészülést.
A társalgóra esett a választásom, hisz úgy gondoltam, hogy késő este már nem sokan lóghatnak ott, s lesz egy nyugodt sarok, ahol áttanulmányozhatom a gyógynövénytanos könyveket.
Belépve a helyiségbe, egyáltalán nem láttam senkit, ugyanis toronymagasan álltak kezemben a könyvek, s előre haladva csupán csak annyit láttam, hogy merre is kell haladnom. Így történhetett meg az, hogy óvatlanul nem vettem észre az ott ücsörgő Benedeket, és megbotolva a  lábában, sikeresen elterültem előtte a padlón, miközben kezeimből szanaszét repültek a könyvek.
- Áúúcs - nyögtem fel, amint a padlóra estem, mert pechemre sikerült beütnöm a fejemet, és a könyökömet is a kanapé lábában.
Csak ezt követően vettem észre a srácot, így a földről felfelé pillantva, alaposabban is szemügyre vettem a srácot.
- Benedek, te vagy? Bocsi, nem vettelek észre. - Közben felültem, s fejemet dörzsöltem meg a tenyeremmel, ami még mindig sajgott.
- Mit csinálsz te itt ilyen későn? - Azt gondoltam, hogy vár valakire, körbe pillantva azonban senki mást nem láttam a szobában.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Partay Alfréd Benedek
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 243
Összes hsz: 401
Írta: 2018. február 19. 19:28 | Link

Franciska

Merengésemből egy fájdalmas érzés húzott ki. Franciska esett át a lábamon, nem értem miért nem figyel. Persze, mivel megint temérdek könyvvel mászkál, ki sem lát belőle. Jobban vigyázhatna magára, hiszen így bármiféle nagyobb baleset érheti, még szerencse, hogy csak rajtam esett át.
- Jobban vigyázhatnál magadra leányzó. Gyere, segítek, de le kel ülnöd mellém egy kicsit beszélgetni. Látom téged is elfogott a tanulási vágy, így a vizsgaidőszak kezdetén. -
 Mondom neki mosolyogva, örülök annak, hogy összefutottunk. Azért nem gondoltam volna róla, hogy ennyire bele fog merülni a tanulásba, de inkább ezt az utat válassza, minthogy link legyen, és ne tanuljon. Segítek felszedni a könyveit a földről, és az előttünk lévő asztalra teszem. Jelezve neki, hogy maradjon, jó lenne beszélgetni a kemény tanulás után.
- Tanultam a mai nap, így kell nekem a kikapcsolódás. Pont egy társra vártam, akivel beszélgethetek egy keveset még takarodó előtt. Remélem, neked van kedved hozzá, nem kell sokáig, csak egy kicsit. Szeretném, ha maradnál. -
 Kezét megfogom, így jelezve, maradjon egy kicsit. Tényleg örülnék neki, jó lenne. Főleg egy olyan személlyel, akit ismerek, nem kell a kötelező ismerkedő köröket lefutni. Szeretek megismerni új embereket, de most ehhez nincs kedvem.

 
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

" A lelkiismeret 135 sebből vérzik
Megnyerő a címlap mosoly, de a te fajtád messziről bűzlik
Ó az a tekintet egyből elárultad magad
A szemedből látom, nem kell, hogy szólj hazugság minden szavad"
Weiler Dante
Diák Rellon (H), Animágus, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 107
Összes hsz: 491
Írta: 2018. február 25. 17:07 | Link

Eliza

Talán még ki is váltott volna valami indulatot belőle az általános viszolygáson túl Eliza reakciója, de ahhoz érdekes kéne, hogy legyen számára a lány véleménye. Nem személyes, csak már megszokta, hogy a világon, főleg az ő korosztályában, mindenkinek van valami véleménye a másikról. Ha folyton magára venné, már rég kikészült volna a stressztől. Míg a lány arcjátéka a maga módján nagyon is színes - a ridegtől kezdve a szenvtelen mosolygáson át, Dante nem jár be ilyen széles skálát, megmarad szilárdan azon a (nem is olyan) mérsékelten kelletlen és tartózkodó szinten, amelyet az új információ váltott ki belőle.
Egy hosszú másodpercig visszabámul a másik rellonosra, és bár az ég világon semmi sem utal a megjelenésében erre, a lánynak egy pillanatig olyan érzése lehet, mint mikor egy hüllő belefagy a mozdulatba, mielőtt lecsapja. Aztán ez a fenyegető él azonnal el is tűnik, mintha nem lett volna - még mielőtt tényleg tudatosulna: minden, ami valószínűleg utána marad, csak egyszerű antipátia a fiú irányába.
- Mindenki ismeri, aki nem csak az elején csapta fel a történelemkönyvet vagy nem egy kő alatt él. Na nehogymár el akard játszani, hogy nem tudsz róla.
Rögtön ítélkezik, meg sem fontol más lehetőséget, csak hogy Eliza a bolondját járatja vele és színészkedik.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 17 ... 25 26 [27] 28 29 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyMásodik emelet