28. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet
Nagyterem - Damjanovits Ármin hozzászólásai (5 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Damjanovits Ármin
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2012. december 27. 11:10 | Link

Mary

Erre járt, mert azt hitte Margaréta is erre jár. Az utóbbi időben kicsit morcosabb volt a kelleténél, persze, igyekezett örülni, meg jó képet vágni, csak ő - aki mindent pontosan tud, hogy mikor akar - nem épp így tervezte a dolgokat. Mondjuk úgy, hogy Margaréta volt olyan kedves és egyetlen ajándékkal keresztbe húzta az elkövetkezendő öt éves tervét. Mindegy most már, csak még nehezen vette rá magát a tervei átértékelésére.
Mindenesetre eljött ide, még ki is öltözött, bár ez nem sokat változtat az eddigi megjelenésén, mert mindig igyekszik elegáns lenni, mintha egy másik korból szökött volna ide. Néha csipeget, pezsgőt iszogat és akaratlanul is meghallja a nevét. Nincsenek olyan sokan ezzel a névvel, a lány pedig kifejezetten a kviddicset emlegeti. A kék ruhásat, vagyis a beszélőt ismeri, a cukrászdában dolgozó lány, aki mindig pattog és sokat beszél, de kedves, olyan, mint egy kicsi Margaréta.
A lányok távoznak, hogy táncoljanak, ő pedig tovább bóklászik, hátha találkozik egy-két ismerőssel és tényleg. Mondjuk lehetne jobb is, mint Áron, aki szembejön vele. Hiába múltak el a diákévek, még mindig kicsit lenézően viselkedik vele, mondjuk úgy, zsigerből jön neki a bunkózás, ha meglátja a szőke férfit, pedig még csak nem is voltak soha Rellonos ambíciói. Vállat von a dologra, de amikor a cukrászlányt elkéri a másik lánytól, mosolyogva teszi le a poharát és lép oda az egyedül hagyott lányhoz.
- Ne is foglalkozz vele, Áron mindig ilyen volt. Könnyen összetöri a női szíveket és kissé neveletlen.
Mondjunk jót régi kedves barátunkról ugyebár, csakhogy ők a régin kívül nem, hogy kedvesek, de még barátok sem.
- Táncolsz velem? Ők most úgyis ellesznek. Ármin vagyok, az előbb véletlenül hallottam, hogy épp a kviddicsről beszélgettek.
Szál megtekintése


Pataki Margarétáné Damjanovits Árminka
Leleplezgető
Damjanovits Ármin
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2012. december 28. 06:36 | Link

Mary

- Állítólag őt szereti.
Jegyzi meg, mivel sejti, hogy a lány ilyesmin gondolkozhatott. Minden ellenszenve mellett Ármint kifejezetten érdekli Áron szerelmi élete. Közel öt éven át, szinte minden hódításának szem és fültanúja volt, így most már igazán érdekli a fordított helyzet is, vagyis milyen, amikor tényleg behódol egy lánynak, aki - valószínűleg akaratán kívül - magába bolondította a nagy hódítót. Alig várja, hogy elmosolyodva közölje Áronnal, hogy ő bizony megmondta, hogy egyszer eléri a szerelem is.
- Ezek szerint igen hasznos ez a bál. Spóroltunk a bagolynak néhány szárnycsapást.
Elmosolyodva megfogja a lány kezét és a parkettre vezetve szépen meghajol, majd táncolni kezd vele. Adjuk meg a formalitását a dolognak, ha már meggyőzte magát, hogy ha már eljött idáig, akkor igen is táncolni fog.
- Ezek szerint a hajtóság áll a legközelebb hozzád.
A mondatra, hogy megragadta a kviddics, csak még jobban elmosolyodik, na igen, ez a sport tényleg könnyen magával tudja ragadni az embereket. Őt is, annyira, hogy a szülei majdnem lefordultak a székről, amikor azt mondta nem akar semmilyen jogi dologba belekeveredni hosszabban, inkább a kviddics tudományát mélyítené el.
- Persze, minden csapat szívesen fogadja az embereket. Ha szeretnéd megnézem neked, hogy kik keresnek kifejezetten hajtót, így elsőre Kristófék ugrottak be, de lehet, hogy most tévedek, éppen nagy csapatmódosulások vannak.
Ami idény közben nem a legszerencsésebb, de szükségszerű, így aztán ő maga sem ellenkezett a dolog ellen. Az a cél, hogy menjen szépen a meccs, és legyenek sikeresek a gyerekek.
- Van rá lehetőség, El tudom intézni, hogy az egyik csapatnál, célszerűen annál, akikhez kerülnél, pár körös próbajátékot játszatok, hogy ezzel lássák, mi az, amiben jó vagy és mi az, amit gyakorolni kell. Ugyan ez nem lerohanás.
Teszi hozzá az utolsó mondatot, rákacsintva a lányra.

Szál megtekintése


Pataki Margarétáné Damjanovits Árminka
Leleplezgető
Damjanovits Ármin
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2013. október 8. 01:58 | Link

Mindenki

Fura dolog itt ülni, tanárok között, akik többsége egykor tanította őt, tanárok között, akik olykor büntetőmunkával jutalmazták megmozdulásait. Persze ő nem tanár, félreértés ne essék, akkor lenne csak itt világvége, ha rá bíznának egy halom kiskölyköt, hogy tanítsa meg őket bármire is. Hogy legyen rendszeres valamiben. Ő szereti a változatosságot, azért is vezeti a kviddicsmeccseket, hiszen egyik se hasonlít a másikra.
Azért ül mégis itt, mert mond ma egy rövid beszédet a meccsekkel kapcsolatban, hiszen jön némi változás, mely hatással lesz az elkövetkezendő két tanévre minimum, és mégse ülhetett a diákok között, hiszen oda még ennyire se illik. Aztán meg ő is egyéb dolgozónak minősül, mint a vadőr, vagy a könyvtáros lány, akik szintén itt ülnek most. Az igazgató úr szólítására felemelkedik, és vigyázva, hogy mást ne zavarjon, kerüli meg az asztalt, majd lép oda, ahova hívják, hogy átvegye a szót.
- Köszönöm a szót igazgató úr! A tavalyi évben már csak három csapat indult a meccseken, ám érezhető volt a motiválatlanság, a széthúzás a csapattagok között. Voltak konfliktusok, ami nem meglepő, hiszen a vegyes csapatokban más és más személyiségtípusok feszültek egymásnak. Éppen ezért, idén új szabályok kerülnek bevezetésre, melyekről mindjárt szót ejtek, ám előtte jöjjenek az idei év eredményei. Harmadik helyezést értek el idén az Arany Főnixek, akik összesen 70 pontot gyűjtöttek.
Megtapsolja őket, miközben az előzőekhez hasonlóan, a Főnixek előtt megjelenik egy kupa, bronzból, rajta kis tábla hirdeti a helyezést, a csapatot, az évet. Mikor a taps elhallgat ismét szólásra nyitja a száját:
- Második helyezést ért el, összesen 180 ponttal a Sárkánylovasok csapata, akik egy győzelmet és egy vereséget tudhatnak maguk mögött.
Őket is megtapsolja, miközben a teremben elszórtan megjelennek a kupák, melyek ezüst színűek, és egy kicsit nagyobbak, mint az előző. A tábla ezeken is megtalálható a felirattal, mely majd a távoli jövőben, ha a kezükbe akad felidézheti a meccsek és edzések örömteli pillanatait.
- Első helyezést ért el a Golyóálló Griffek csapata, akik két győzelemmel összesen 330 pontot gyűjtöttek.
Most a taps közben aranyszínű kupák jelennek meg a teremben elszórtan elhelyezkedő Griffek előtt, ez a kupa a legnagyobb a három közül természetesen. Ebből jelenik meg a legtöbb, hiszen a Griffek egy ember híján két csapatnyi emberrel bírtak.
- Idén nem lesznek kviddicsmeccsek, legalábbis olyanok nem, melyek téttel járnak. Ez a felkészülés, az átállás éve lesz, célunk a csapatok összehozása, az emberek összeismerkedése, összeszokása, a stabilitás megteremtése, az, hogy a pályára lépve minden csapat összhangban tudjon mozogni.
Reméli, hogy rögtön az első mondatával nem vágta el magát teljesen az emberek előtt, akik konkrétan a kviddics szeretetéért jártak ki a meccsekre, hogy drukkoljanak kedvenceiknek, vagy lássák, ahogy a gurkó eltalál egy-két embert.
- Ismét megpróbáljuk a házak szerinti kviddicscsapatokat, mert többen hiányolták, és remélem, reméljük, hogy a ház dicsősége jobban megfog majd titeket, nagyobb lesz a motiváció a kviddics iránt. A négy ház csapatkapitányai a hirdetést követő néhány órán belül jelentkeztek is, így már a csapatok toborzása is megkezdődött. A csapatkapitányok, akiknél jelentkezni lehet, ha szeretnétek a házatok csapatába tartozni, Kiva Faraday, Inedra Pote, Czettner R. Luca és David Benett. Ha bármilyen kérdésetek van vagy segítségre van szükségetek, akkor pedig forduljatok hozzám bizalommal. A csapatok természetesen választhatnak maguknak nevet, jelmondatot, bármit, ha nem szeretnének a házuk nevével indulni csupán.
Egy pillanatra megáll, végiggondolja az elmondottakat, mert nem szeretne semmit kihagyni, azonban az időt se húzni, hiszen már ő is érzi, ahogy pereg az idő, és bár hétvége jön, biztos mindenkinek sok dolga lesz még az iskola előtti napokon.
- Kérlek titeket, hogy ha bármilyen véleményetek van a kviddiccsekl kapcsolatban, bátran keressetek meg vagy juttassátok el hozzám, mert mindig szívesen állok a rendelkezésetekre, hogy a meccsek olyanok legyenek, amilyeneknek ti szeretnétek.
Az igazgatóra pillant, jelezve, hogy a vége felé jár, megnyugtató, hogy türelmesen várja.
- Természetesen, ha vannak olyan csapatok, akik szeretnének gyakorolni egymással, vagy csak kipróbálni magukat, akkor szívesen levezénylem a meccseket. Erről majd később egyeztetünk persze. Mindenkinek sok sikert kívánok! Köszönöm a figyelmet!
A helyére sétálva helyet foglal ismét a csinos, fekete hajú, új tanárnő – Artemisia – mellett, várva, hogy lassan elkezdődjön a vacsora.  

Szál megtekintése


Pataki Margarétáné Damjanovits Árminka
Leleplezgető
Damjanovits Ármin
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2014. április 5. 18:32 | Link

Az utóbbi időben nem sokat aludt, mivel megszülettek az ikrek, akik szeretnek különböző időpontokban felkelni és egymást is felkelteni. A három gyerek számára még mindig sok, főleg, hogy még mindig évei vannak addig, amikor ténylegesen utódot szeretett volna. Mindenesetre erre nincs ideje gondolni, hiszen huszonnégy órás szolgálatban van, ráadásul kezdődik a kviddicsidény is, így most a munkája lesz a hobbija, ahol ki tud kapcsolni. Nem az a tipikus apa figura, fiatal még hozzá kicsit.
- Köszönöm szépen igazgató úr!
Fellépve az emelvényre, lazán zsebre dugja mindkét kezét. Azért persze erőt vett magán, és az elmúlt napokhoz képest igen szépen öltözött fel, hiszen fekete nadrágja és öltönye, a hozzá illő cipővel, és a kissé lazán kigombolt inggel vagány eleganciát kölcsönöz neki. Csupán a hajával nem tud mit kezdeni, de azzal sosem tudott.
- Idén végre lesznek meccsek. Ez az egy év határozottan pozitívnak mondható, hiszen úgy tűnik minden ház ki tud állni a meccseken teljes látszámban. Idén is lesz egy adag szabálymódosítás, amint készen van, még az első meccs előtt, minden házban kifüggesztetem. Akik újak, és most lettek még csak beosztva, ne szomorkodjanak, minden csapatkapitány szeretettel várja, hogy a csapata plusz emberekkel gyarapodjon.
Hirtelen ötlettől vezérelve lesétál, miközben beszél, és az asztalok között mászkálva, felállítja a csapatkapitányokat, hogy mindenki jól megnézhesse őket, és aki szeretne, az tényleg jelentkezzen náluk, hiszen érez még egy kis bizonytalanságot.
- A Rellon csapatkapitánya David Benett.
A fiúhoz érve kezet fog vele, majd vállon veregeti, mielőtt tovább indulna. Kicsit olyan, mint egy showman, de ez mindig is jól ment neki. Eladni mindig el tudta magát, ezért nem bukott soha.
- A Navine csapatkapitánya Czettner R. Luca.
A kislánnyal is kezet fog, sőt rá is kacsint, hiszen az utóbbi időben vele kifejezetten sokat levelezett. Miután őt is jól megnézték, zavartalanul lép tovább, a következő asztalhoz.
- A Levita csapatkapitánya, Inedra Pote.
A lány kezét is megrázza kicsit, persze figyelve rá, hogy ő lány, majd a vállát megsimítva, bíztatja. A levitások nagyon lelkesek, igyekeznek jó csapatot összerakni, és érzi, hogy ezzel a kitartással össze is jön nekik. Az utolsó asztalhoz érve szélesen elmosolyodik, ahogy Kiva mellett elhalad, ösztönösen megsimítja a lány hátát, nem titok, hogy az egyik legjobb kapcsolata a lánnyal alakult ki a meccsek során.
- Az Eridon csapatkapitánya, Ginnie Marrywather.
A lány posztja csak nem rég alakult ki, amikor Kiva visszalépett, ő pedig helyettesből góré lett, így minden biztatás jót tesz neki is, így rá is rákacsint, mikor kezet fog vele, majd visszasietve az emelvényre szélesen elmosolyodik.
- Komolyan, jelentkezzetek srácok. Ha eltalál titeket egy gurkó, legalább lóghattok bájitaltanról...ami persze az egyik legnagyszerűbb tárgy itt Felagund professzor.
Néha elfelejti, hogy az évnyitó szerves részét képezik például a tanárok is. Kellemetlen. Bocsánatkérő mosolyt küld a férfi felé, majd megint vissza a diákokhoz.
- Megvannak a meccsidőpontok is. Természetesen a változtatás jogát fenntartjuk, de ezzel érdemes számolni. Köszönöm a figyelmet!
A pálcáját előhúzva kacskaringós mozdulatokkal felírja a levegőbe, jól láthatóan a meccsek időpontjait, majd az igazgatóra pillant, jelezve, hogy befejezte a mondanivalóját, így visszalép a tanári asztalhoz és elfoglalja helyét az iskola dolgozói között.

Eridon Navine: április  26.
LevitaRellon: május 17.
NavineRellon: május 31.
EridonLevita:  Június 21.
RellonEridon: július 05.
Navine Levita: július 26.
Szál megtekintése


Pataki Margarétáné Damjanovits Árminka
Leleplezgető
Damjanovits Ármin
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2014. szeptember 26. 21:00 | Link

KVIDDICS EREDMÉNYEK


Most ő az, aki csak jött és már megy is. Épp csak beesett az évnyitó kezdetére, nem sokkal Warren prof előtt, így inkább a falnál marad, amúgy se marad sokáig, de az igazgató úr ragaszkodott hozzá, hogy ő tartsa meg az évnyitó ezen részét, és mutassa be az új munkaerőt. Fellépve, ruganyos léptekkel közelíti meg az emelvényt, mint mindig, most is túlteng benne az energia, így nem nagyon tud egy helyben maradni. Haja hosszabb, mint legutóbb kusza rendezetlenségben veszi körül a haját,, nyurga testét pedig kivételesen ide illő fekete zakóval, nadrággal, nyakkendővel és fehér inggel fedte be.
- Hejhó, köszöntök mindenkit. Remélem várjátok a vacsorát, a manók most is kitettek magukért, én náluk kezdtem, és megérte késni egy kicsit. Szóval kviddics. Idén négy fantasztikus csapatunk volt, rengeteg játékosunk, és bár nem mindenki jutott tovább a kispadnál, szeretném, ha mindenki jutalmazva lenne, hiszen nem az ő hibájukból nem ültek seprűre, és tudom, hogy a házak edzésein, mindent elkövettek, hogy jól szerepeljenek. No.
Visszalépve kicsit, mindenféle mágia használata nélkül húzza maga mellé a kis asztalkát, amin kifejezetten a kviddicses holmik vannak, melyek hamarosan gazdájukhoz kerülnek. Sok-sok kupa, átlátszó üvegben, emléklapok, kis csomagok.
- Először a házak csapatainak állásával kezdeném. Itt nem kell senkinek mozgolódni, hiszen hatalmas kavirc lenne, a kupák világunk alapjának hála innen jól el fognak tűnni és egy pillanattal később felbukkannak majd nálatok. Amit tudni érdemes, minden üvegbúra alatt egy kupa van, névvel, évvel, házzal, helyezéssel ellátva és egy cikesz, amiről később még szót ejtünk. Negyedik helyezett a Rellon ház csapat a lett, akik 260 pontot gyűjtöttek. Egy igen erős, szívós csapat vagytok, csak jövőre mérlegeljetek, mielőtt bárkinek is nekiestek, mert amúgy imádlak titeket.
Miközben eltűnnek a kis kupák, van ideje körbepillantani, megkeresni a csapatkapitányt, és egy kacsintást küldeni felé. David tudja miért mondja, beszéltek már róla.
- Harmadik helyezett lett a Levita csapata, akik 270 pontot gyűjtöttek. Bár főként újoncok vagytok, nagyon imádlak titeket, akárki akármit is mond. Hihetetlen tenni akarás van bennetek, és tudom, hogy ha hisztek magatokban, nem tántorítanak el benneteket, olyan csapat lesztek, akik nem csak hogy megállják a helyüket, de elsöprőek lesznek. Bízzatok kicsit magatokban, és legyen meg a belső béke és elfogadás, hiszen ha a csapaton belül béke van, akkor sikeresebbek lehettek.
Keiko felé is biccentek és küldök egy kacsintást. Igaz nem tudom, jövőre hogy alakulnak a vezetőségek, én a mostaniakat ismerem, velük tudtam dolgozni, bennük tudok bízni, hogy amit mondok, megértik és megfogadják.
- 330 ponttal második lett az Eridon ház csapata, akik az egyik legkommunikatívabb ház voltak. Érdemes példát venni róluk, és követni ezt az irányt, hiszen azzal, hogy jelen vannak, könnyebben lehet velük beszélgetni, könnyebb a kommunikáció. Egy kicsit élessze  fel mindenki magában a főnixet, és akkor a csapatok közötti harmónia is jobb lesz.
Ginniere kacsintva várom, hogy megjelenjenek a kupák, majd ha ez megtörtént, az utolsó, de egyben első csapathoz is fordulok.
- Csodálatos hajrával, 380 ponttal első helyezést ért el a Navine ház, akik bájosságukkal minden kemény szívet képesek meghódítani. Csodálatos a kitartás, a csapatösszefogás, ami nálatok van, az, hogy sokszor erőtökön felül is küzdötök a győzelemért. A legjobb helyre került az első hely, én pedig megkérném a csapatkapitányt, Czettner R. Lucát, hogy fáradjon fel, átvenni a kviddicskupát.
Amikor a kislány kiér, kupa helyett először egy ölelést kap, hiszen a magas srác nagyon megszerette a kis Czettner lányt. Végül elengedi, és az édességgel jól megtöltött kupát egy „nehéz lett kicsit” monat keretében átnyújtja neki.
- Ha már itt van Luca, akkor megragadnám az alkalmat, hogy átadjam neki, az év legjobb terelője díjat is, hiszen nincs gurkó, amibe ne ütött volna bele legalább kétszer, és nem egy embert rövidített meg. Ez igazán szép teljesítmény.
Átad számára két oklevelet, valamint egy kupont, mely a bogolyfalvai kviddicsüzletben beváltható a következő tanév végéig, összesen 10 galleonig, ami már csinos összeg.  
- Az év hajtója egy olyan zöld, aki szédületes tempót diktált egész évben, és hét góllal gazdagította a házát, ő pedig nem más, mint Leonard Harris.
Tapsol, amíg a fiú kiér, kezet fog vele, miközben gratulál, és neki is átadja azt a kis csomagot, amit Lucának. Bízik benne, hogy Viko boltjában mindent megtalálnak, amit csak szeretnének.
- Az év őrzője, igen lendületes és határozott védésekkel Gregor H. Polter lett.
A kiérkező sráccal is kezet fog, gratulál neki, és átadja a zöldbe csomagolt ajándékot. Mikor Greg visszaér a helyére, már hirdeti is az utolsó jutalmazottat.
- Az év fogója egy kivételes képességekkel megáldott fiatalember, aki reméljük, beváltja a hozzá fűzött reményeket, és hamarosan sportsikereiről is sokat hallhatunk, Földesy Kristóf Dominik.
A sráccal kicsit hosszabban beszél, mint a többiekkel, megköszönve az elmúlt éveket és sok sikert kívánva neki a jövőt illetően, mikor visszatér az asztalhoz, széles vigyorral fordul megint a diákok felé.
- Köszönöm Vikohinonak, hogy támogatja a helyi kviddicsezőket a felajánlásával, és nektek is, hogy segítettétek a munkámat. Nem titok már, hogy jövő évtől nem én leszek az, aki a mérkőzéseket levezeti, és bár oka van, mégis most még szomorúsággal tölt el, hogy meg kell válnom tőletek. Nem tűnök el azonban örökre, ne reménykedjetek, már egyeztettem egy bájos jövőbeni tanerővel látogatásokat hozzám, hogy a diákjai megismerkedhessenek a munkámmal, így aztán lesznek még közületek olyanok, akikkel találkozni fogok. Említettem az egész elején a cikeszeket, amiket kaptatok. Ez egy amolyan személyre szóló köszönőajándék az elmúlt idényért, ami izgalmakban és fordulatokban gazdag volt. Először ti vegyétek kézbe, hiszen testemlék őrzők. Mindegyiken van egy idézet, amellyel jellemezni kívánom azt, amit megtapasztaltam rólatok, ahogy látlak titeket.
A mosolyában most érződik kis szomorúság, de aztán megrázva magát, zsebre tett kézzel megvillantja a fogait is, mintha egy colgate reklámban lenne.
- Az új játékvezetőtök egy nagyon kedves barátom, és igazán örülök, hogy rá esett a választás. Rajta keresztül bármikor elérhettek, üzenhettek, mert mi beszélünk hetente legalább. Azért ne amortizáljátok le teljesen az első héten, előbb had nyugodjon meg, had érezze magát biztonságban köztetek. Köszöntsétek nagy szeretettel Herczeg Ákost!
Elindul lefelé, de aztán int Ákosnak, hogy egy pillanat, és visszalépve, hangosan közli még utoljára a néppel:
- Óóó igen, aki látja Almásy Lénát, adja át neki légyszi, hogy Ármin imádja, szereti minden porcikáját. Az se baj, ha hatvan embertől hallja. Köszi. Puszi.
Vigyorog még egy utolsót, meghajol, mint az udvari bohócok és szinte futva távozik, mielőtt Warren prof vagy bárki meg kívánná átkozni.

Utoljára módosította:Damjanovits Ármin, 2014. szeptember 26. 21:01 Szál megtekintése


Pataki Margarétáné Damjanovits Árminka
Leleplezgető
Nagyterem - Damjanovits Ármin hozzászólásai (5 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet